Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn ziet liefst zeven redenen voor Slot om wél te vertrekken bij Feyenoord

Laatste update:

Nu Feyenoord zich heeft verzekerd van de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis, rijst de vraag wat Arne Slot gaat doen. Alles en iedereen rond Rotterdam heeft zijn hoop gevestigd op een langer verblijf van de succescoach, maar ondertussen komt de interesse vanuit het buitenland op gang. Valentijn Driessen neemt alvast een voorzichtig voorschot op een vertrek van Slot en noemt in De Telegraaf zeven redenen om afscheid te nemen.

Driessen steekt in zijn nieuwste column vooral de loftrompet over Slot, die het dit seizoen voor elkaar kreeg om slechts één keer te verliezen in de Eredivisie. "Hoewel de spelers van Feyenoord soms tekort worden gedaan, is Slot de vader van het huidige succes van Feyenoord", stelt de columnist. "Hij is verantwoordelijk voor de ultieme combinatie tussen topprestaties en een hoge amusementswaarde. Met een offensieve zelfbewuste manier van spelen, met veel energie en het direct onder druk zetten van de tegenstander op diens eigen helft, heeft Slot dit Feyenoord een extra dimensie gegeven."

Toch ziet Driessen voldoende redenen om verder te kijken. "Kiest Slot ervoor om zijn internationale trainersambities invulling te geven en waar te maken? Springt hij liever op een voorbijrazende trein, die hem brengt naar waar meer sportief succes en totale financiële onafhankelijkheid aan de horizon gloort? Vreest hij de ineenstorting van het Feyenoord-sprookje? Schat hij in dat Feyenoord geen potten kan breken in de Champions League en dat zoiets zijn status van toptrainer kan ondermijnen? Denkt hij dat er te veel gelukkige momenten waren waarbij Feyenoord wedstrijden in de slotfase besliste?"

Feyenoord-directie geeft update over miljoenenrecord en contract van Slot

Feyenoord wil maar wat graag verder met Arne Slot.Lees artikel

Iemand die op minder krediet kan rekenen bij Driessen is voormalig technisch directeur Frank Arnesen. "Tot de komst van Slot grossierde Arnesen in een reeks miskopen. Jaarlijks valt daarvoor een bonnetje van bijna vier miljoen euro op het bureau van Feyenoords financieel directeur. Verder brandde de Deen de hele jeugdopleiding af voor het oog van de camera’s van Disney. Arnesen heeft één geweldige beslissing genomen bij Feyenoord: hij heeft Arne Slot als trainer-coach naar De Kuip gehaald. Als het al zo is, dan heeft Slot Arnesen groot gemaakt in Rotterdam in plaats van andersom."

Zie jij Arne Slot langer bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huldiging is voorbij en alles gaat weer over Slot wegpraten. Ongelofelijk is de media zeg😂😂

Ook dat punt weer over financiële onafhankelijkheid. Er komt een verdubbeling van z’n salaris aan (misschien zelfs meer). Dus die 4/5 miljoen steek je dan ook lekker in je zak, niet slecht lijkt me.

15 mei 2023 om 16:07

Ik weet niet hoeveel hij nu verdiend, 2/2,5 lijkt me wat veel maar als het zo is, goed voor hem. Of dat verdubbeld gaat worden door Feyenoord, dat lijkt me sterk. Dat Valentijn Arnesen benoemd als degene die Slot heeft gehaald. Ja opzich wel, maar het is enkel door Raiola dat hij bij Feyenoord werd aangeboden. Die kunnen ze beter postuum bedanken. En dat is ook de reden dat zijn salaris zo hoog is. Ga je dat nu verdubbelen, wat denk je dat straks de volgende coach gaat vragen?

Ik denk dat hij alleen vertrekt als hij ziet dat de club er niet genoeg aan doet om het team zo goed mogelijk bij elkaar te houden OF als er een club komt die hem een niet te weigeren aanbieding doet. Spurs is een lastige club maar wel een enorme uitdaging en dat salaris gaat dan zeker naar 10 miljoen, iets waar Feyenoord nooit aan kan tippen. En dat gaat het misschien ook niet meer om salaris, maar om de uitdaging, PL, een club die veel potentie heeft, weinig gewonnen. Dat is een klusje dat hem wel ligt blijkt.

15 mei 2023 om 16:11

Is toch logisch, daar zijn het media voor. Als Slot gewoon doorgaat waar ie mee bezig was is dat niet zo nieuwswaardig.

15 mei 2023 om 16:18

Ja je wordt toch schijtziek van deze media. Constant proberen weg te praten. Slot heeft al vaker gezegd niet zomaar weg te willen ivm zijn kinderen. Verdien je 2-5 miljoen dan hoef je het ook niet perse voor het geld te doen.

15 mei 2023 om 16:26

Hij heeft ook gezegd dat ie trainer van NAC wil worden, maar dat zal wel niet doorgaan deze zomer.

15 mei 2023 om 16:33

Was dat niet Schreuder?

15 mei 2023 om 16:35

Dat was schreuder, slot niet

15 mei 2023 om 16:51

Hebben ze allebei gezegd, dat ze ooit trainer van NAC willen zijn.

15 mei 2023 om 17:38

Slot ook, wat langer geleden.

15 mei 2023 om 17:21

Bij een club uit de Premier League kan hij nog meer dan 5 miljoen verdienen. Overigens vind ik wel dat Driessen terechte punten aanstipt. Je hebt nu verzilverbare status omdat je een ontzettend knappe prestatie hebt geleverd. Geen enkele garantie dat het volgend seizoen net zo goed gaat, de kans dat het minder goed gaat en daardoor afbreuk ontstaat is gewoon aanwezig.

De wens is de vader van de gedachte. Al geldt voor mij hetzelfde :D

15 mei 2023 om 16:10

Precies erger me al jaren aan die gast, met afstand één van de engste "journalisten" van Nederland.

Media die Slot de deur uit proberen te lullen, so what else is new? Ik kan trouwens wel meer dan zeven redenen bedenken waarom Valtentijntje zou moeten vertrekken. Waarheen? Ergens waar ik niets meer van hem hoef te horen of te lezen.

15 mei 2023 om 16:12

Lezen is geen verplichting.
Ik denk niet dat wat Jan en Alleman roepen enig invloed heeft op wat Slot zal gaan doen.
Thuis zal de invloed groot zijn.

15 mei 2023 om 17:30

Lezen is geen verplichting maar wel lastig om te vermijden, zeker op VZ.

15 mei 2023 om 18:41

Nou, je klikt zelf op de titel toch? En die titel laat niet veel aan de verbeelding over waarover dit topic gaat.

15 mei 2023 om 16:31

Dat gebeurt toch altijd bij een talentvolle coach? Verder zijn dit soort artikelen niet super-interessant zolang clubs niet concreet worden. Ik zou me er niet druk om maken.

15 mei 2023 om 17:29

Oh, ik verbaas me er niet over dat het gebeurt, vandaar mijn opmerking, maar de nieuwswaarde is inmiddels wel beperkt. En ik krijg toch altijd wel een beetje jeuk als het van Valentijn afkomstig is.

15 mei 2023 om 16:44

Als die dalijk blijft zal driesen door niemand meer serieus worden genomen hij wist het altijd beter. Dan hoort hij bij de fabeltjeskrant

15 mei 2023 om 18:43

Het moment met Lucas Moura heeft er al voor gezorgd dat niemand hem meer serieus neemt. Of dat Valentijn zegt dat je als journalist niet naar Madrid hoeft af te reizen, want dat was toch kansloos.(opzich geen gekke gedachte, maar dat pakte even anders uit).

8. Beter voor Ajax.

Zonder grappen, goede trainer en naar mijn mening een belangrijk aandeel in dit kampioenschap. Voor Feyenoord zou het mooi zijn als 'ie blijft, ik zie 'm persoonlijk natuurlijk liever een andere club trainen ;-)

Het ding is, zelfs al faal je bij een Spurs. Met dat op je CV erbij kom je altijd wel weer ergens bij een degelijke club aan de slag voor een tweede en zelfs derde kans.

Indien Ajax volgend seizoen weer op niveau is wordt je geen kampioen. Wanneer er veel sterkhouders vertrekken kan de CL campagne zomaar een hele pijnlijke worden zoals een jaar of zes terug die bijna puntloos was..

En in plaats van dat je dan naar Spurs kan. Kan je - gechargeerd gezegd - nog naar Celtic, Bochum en Torino. Wanneer je als Slot blijft, moet je er heel zeker van zijn dat er komend seizoen nog eer te behalen is.

15 mei 2023 om 16:03

Moah, je wordt ook wel heel hard neergesabeld hoor. Slaag je niet bij Spurs 'ben je gewogen en te ligt bevonden'. Dan is het nog een hele toestand om er verder nog wat van te maken. Hoeveel trainers liggen er na een slecht seizoen wel niet op het grote trainerskerkhof? Van Feyenoord (via een tussenstap) naar Celtic of Torino is geen echte stap. Je maakt bij die clubs (los van Celtic) totaal geen aanspraak op titels en je moet daardoor een heel ander spel spelen. Degradatievoetbal is bijvoorbeeld echt (taktisch) totaal wat anders dan spelen bovenin.

15 mei 2023 om 16:04

En ook Ajax gaat (weer) een tussenjaar in met een nieuwe trainer die van het materiaal iets moet maken. Dat gaat (doorgaans) in het begin van de competitie punten kosten omdat je nog helemaal geen automatismen hebt.

15 mei 2023 om 16:17

Het puntenaantal dat Feyenoord dit seizoen gaat halen (85) is meer dan bijv onder ten Hag vorig seizoen. Dat is dus niet zo vanzelfsprekend.

15 mei 2023 om 16:22

Als het niet lukt bij Tottenham dan kan die echt nog met 100% zekerheid aan de slag in de top van Nederland. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.

16 mei 2023 om 16:18

Je praat wel erg veel in “als”. Als dat allemaal niet gebeurd en als hij een mooie CL campagne neerzet weer kampioen wordt, dan kan hij uit nog mooiere clubs kiezen. Ik zie namelijk Ajax volgend jaar niet alweer op niveau zijn en bij PSV is het ook nog maar de vraag wat er in de zomer gebeurd. Feyenoord gaat geld binnen harken dus qua transfers zal er ook best wat mogelijk zijn. Met andere woorden pas volgend jaar rond deze tijd weten we of de keus die Slot gaat maken de goede was.

Blijven, niet blijven. Noodles, niet noodles. Driesen heeft het er maar druk mee over speculeren over een mogelijke toekomst.

Als je na 2 seizoenen nog niet inziet dat die late doelpunten helemaal niks met geluk te maken hebben dan heb je er echt 0 verstand van. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het bij al die wedstrijden pure pech was dat ze het niet eerder over de streep trokken

Wordt deze man nou nooit moe van zichzelf?

De eerste vraag zal zijn of er een buitelandse topclub is waar ie bovenaan de wensenlijst staat. Anders gaat ie sowieso nergens heen.

“Denkt hij dat er te veel gelukkige momenten waren waarbij Feyenoord wedstrijden in de slotfase besliste?"

Die fase heet niet voor niets de SLOTfase.

Er zijn uitstekende redenen aan te geven om te blijven in de meeste gevallen. Laten we de 3 F-en afgaan. Family: Slot heeft meerdere keren aangegeven dat het geen ideaal moment is om weg te gaan, want zijn kids zitten nog op school. Finances: Feyenoord gaat hem rijkelijk belonen. Zal geen Prem geld zijn, maar hij zal met afstand de best beloonde coach in de Eredivisie zijn. Football: Door CL-inkomsten zal Feyenoord meer op de transfermarkt kunnen realiseren. Spelers die eerder niet wilden komen, willen nu misschien wel komen om in die competitie te spelen. Sommige spelers willen ook juist komen om met Slot samen te werken. Eredivisie zelf is ook opgeklommen en bedreigd zelfs Frankrijk, na Portugal ingehaald te hebben (qua coëfficiënten punten dan). Ik zou het begrijpen als hij gaat, mocht er een top club voor hem komen, maar alles eronder kan prima nog even wachten. Hij is ook nog maar 44. Bijna 10 jaar jonger dan ten Hag en ten Hag is ook een goed voorbeeld dat je via Eredivisie en CL naar een Europese topclub kunt gaan. Hoeft niet via buitenlandse subtop. Sterker nog, bij Feyenoord is hij nu de man waar iedereen naar luistert. Gaat hij naar een andere club, dan moet hij opnieuw beginnen en kan het ook ineens fout gaan om wat voor reden ook. Gerrard deed het prima bij Rangers, maar het lukte hem niet bij Villa. Dus waarom niet doorgroeien bij en met Feyenoord om dan bij een top club te komen van het kaliber Manchester United?

Zelfde media die ten Hag elk jaar wilde uitzwaaien....wen er maar aan.!!

Ik zie veel meer redenen waarom Valentijn mag vertrekken. 😁

Zo kan ik er ook nog wel een paar verzinnen om niet te gaan.

Zit z'n favoriete supermarkt wel in het buitenland?
Woont z'n linkerbuurman wel in het buitenland?
Kent hij in het buitenland ook al de weg met de auto?
Betalen ze in het buitenland wel met euro's?
Kan hij vanaf het buitenland met ca een uur bij Schiphol komen?
Kan hij vanuit het buitenland wel zijn Nederlandse zorgverzekering aanhouden?

Allemaal spannende zaken waardoor je toch gaat twijfelen en liever in Nederland zou kunnen blijven.

Ligt het aan mij of wilt de media ook gewoon dat hij weg gaat? Koester gewoon dat hij er is..

Wij zijn kampioen, door Slot, Arnesen, door de spelers dan kun je 70 redenen geven om weg te gaan, er zijn er wel 100 om te blijven!
Driesen lul niet zo stom, het gaat niet over Ajax, daar begin je komend seizoen op 0 niks mis mee want daar hebben ze nog een potje.
Volgend seizoen zien we wel weer!

Is er een bepaalde reden voor om Valentijn Driessen in de titel "valentijn" te noemen in plaats van "valentijn Driessen" of "driessen"? Ik vind het nogal raar om hem alleen bij zijn voornaam genoemd te zien worden alsof 'ie Neymar of Memphis is. Of is dat iets wat we vaker gaan zien en staat er de volgende keer dat Perez iets vindt ook alleen "kenneth" in de titel, of "kees" als Kees Jansma een mening heeft?

Reden 8: stuk minder gezeik en gezaag meer van Valentijn Driessen.

Gefeliciteerd Feyenoord, Slot blijft dus.

Alle gekheid op een stokje ik zou alsnik Slot was ook niet naar dat trainerskerkhof gaan. Zou dan lekker wachten en bij een stabiele club aan de slag gaan (of gewoon blijven natuurlijk)

Het gaat vandaag niet over Ajax maar over de landskampioen Feyenoord!
Topseizoen gehad, goede directeur, rvc, scouting, technische staf, alles viel samen.
De rust straalt ervan uit met een giga hoogtepunt als eindresultaat!
Lekker verder bouwen aan de toekomst en de centen verantwoord uitgeven, chapionsleague volgend jaar kan voor Nederland alleen maar beter dan afgelopen jaar!!

Verschrikkelijk zeg, het proberen wegpraten van Slot is volgens mij echt een doel op zich van bepaalde media/lui geworden. Doodsbang zijn ze. Argumenten ook constant als dooddoeners zoals geld, Feyenoord gaat zijn salaris flink opwaarderen dus dat kan weggestreept worden. Arne blijft lekker bij ons, held!!

Hilarisch hoe journalisten toch altijd bezig zijn met het wegschrijven van 'succes' naar het buitenland. Die knuppels bij de NOS zijn er echt heilig van overtuigd dat Gimenez wel eens weg kan gaan. Die jongen en meer nog z'n vriendin zelfs hebben het heerlijk naar hun zin in Rotterdam, zijn pas een jaar geleden aan de andere kant van de wereld komen wonen en volgend jaar kan meneer Gimenez als eerste spits van Feyenoord het laten zien in de Champions League. Zouden dat geen factoren kunnen zijn om zelf te willen blijven?

En hoe vaak kwam het voor dat clubs zich met een 'shut up and take my money'-move bij een van onze topclubs meldde om direct na een debuutseizoen een ED-parel op te halen? Zelfs Robben, Ibrahimovic, Frenkie de Jong en Mathijs de Ligt overkwamen dit niet.

15 mei 2023 om 21:04

Aursnes :-)

15 mei 2023 om 22:08

Ik vroeg niet wie, maar hoe vaak... Niettemin een huzarenstukje van een transfer was dat trouwens, zowel inkomend als uitgaand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren