Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Real Madrid tekent met succes beroep aan tegen gele kaart Ronaldo

Laatste update:
/

Real Madrid hoopt zaterdag tegen Eibar gewoon een beroep te kunnen doen op Cristiano Ronaldo. De sterspeler van los Blancos ontving woensdagavond op bezoek bij Rayo Vallecano zijn vijfde gele kaart van het seizoen en moet daardoor automatisch een schorsing uitzitten. De club gaat in beroep.

De aanvaller kreeg de prent nadat hij in de zestien van de tegenpartij ten val werd gebracht. Scheidsrechter Mario Melero López beoordeelde het voorval als een fopduik en trok, tot woede van de Madrilenen, een kaart. De Spaanse grootmacht hoopt nu dat die straf via een omweg alsnog kan worden teruggedraaid.

Lukt dat, dan is Ronaldo zaterdagavond tegen Eibar gewoon inzetbaar. De nummer twee van de Primera División gaat dan verder in de jacht op Barcelona, dat momenteel eerste staat met een voorsprong van vier punten. Toni Kroos en James Rodríguez zijn er in ieder geval niet bij. Ook zij kregen geel en zijn geschorst.

Update 10 april 12.10 uur - Real Madrid tekent met succes beroep aan tegen gele kaart Ronaldo
Het thuisduel met Eibar had Real Madrid vermoedelijk ook wel gewonnen zonder Cristiano Ronaldo, maar de Spaanse voetbalgrootmacht kan de superster toch inzetten in de wedstrijd. Ronaldo kreeg in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano een gele kaart (en een automatische schorsing) wegens een vermeende fopduik, terwijl de aanvaller wel degelijk van de sokken werd gelopen. Real Madrid diende een protest in en met succes: de gele kaart is geseponeerd. Ronaldo kan dus gewoon spelen tegen Eibar, meldt AS.

Denk jij dat de straf voor Cristiano Ronaldo wordt teruggedraaid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat je geen Penal geeft. Kan gebeuren... Maar een kaart geven! heeft hij waarschijnlijk zijn brilletje niet op gehad!

9 april 2015 om 15:21

wat verwacht je dan ronaldo doet zo vaak een schwalbe dat de scheids dacht dit is er weer één, geef hem eens ongelijk.

9 april 2015 om 15:34

Dus als ik elke dag door rood rijd, geef je mij ook een boete als ik door groen rijd? Omdat ik het zo vaak doe?
Wat is dat voor kul argument?
Het was zeker geen schwalbe, dus Real en Ronaldo hebben recht van spreken. Is het zo lastig een keer objectief te zijn Kingleo?

9 april 2015 om 16:01

Als je de beelden eens terugkijkt zie je dat het geen shwalbe is..

9 april 2015 om 16:05

Groot verschil tussen denken dat het een schwalbe is en weten dat het er 1 is. Als deze beste scheids dat zo heeft op geschreven: ik dacht dat het leek op een schwalbe. Dan zal de gele kaart wel verdwijnen -.-

Conclusie trekken op gedachten is nooit goed haha.
Feitjes zijn altijd goed. Het was natuurlijk ook geen geel.

9 april 2015 om 16:10

Dat is een hele rare vergelijking. Zie het zo. Een persoon in een dorp staat bekend om stelen, als er dan een keer een in dat dorp een juwelierszaak wordt leeggeroofd, dan zal die ene persoon als eerste aangekeken worden. Of hij het nu gedaan heeft of niet. Van Ronaldo is bekend dat hij vaak een schwalbe maakt, dus dan is het voor mij niet onlogisch dat de scheids een kaart trekt. Misschien wat overdreven, maar niet onlogisch.

9 april 2015 om 16:13

Isco24,

Wat Kingleo! probeert te zeggen is dat hij denkt dat de scheidsrechter beïnvloed was door al die keren dat Ronaldo bewust naar de grond ging. Hij geeft dus een mogelijke oorzaak. Niets mis mee.

Als je een scheidsrechter van vlees en bloed bent en je dient te beoordelen of iemand, wie vaak door rood rijdt, al dan niet door groen rijdt, dan lijkt het mij logisch dat je eerder geneigd bent om vast te stellen dat diegene inderdaad door rood reed.

9 april 2015 om 16:45

Gaan ze dan ook zijn penalty's die gewonnen zijn door zijn schwalbes ongedaan maken? Zoals deze van een aantal wedstrijden geleden?? vine.co/v/or7xad22xii
of in google Or7xad22xii

9 april 2015 om 17:12

@gutihaz,
Ah, Daar ben je weer!! Mooi, had je al een tijd niet gezien namelijk. Viel zeker weinig te zuigen over Cristiano Ronaldo?!

Maar je standpunt nu zegt ook weer genoeg, namelijk dat het jou niet om het voorval gaat maar puur om het feit dat het Cristiano Ronaldo is. En dan had het elke onderwerp kunnen zijn zolang het maar negatief is.

Je passie (negatief dan wel) voor Cristiano Ronaldo intrigeert mij!

En trouwens, als je als scheidsrechter dit niet kunt waarnemen zelfs met hulp van de grensrechters dan hoor je niet op voetbalvelden thuis en al helemaal niet op dit niveau.

9 april 2015 om 17:47

Guthaz,

Wordt je nou niet moe van jezelf, constant je haat reactie richting Ronaldo. Wat ben je toch vermoeiend zeg. Altijd je negatieve gezeik over Ronaldo. Zelfs een objectieve reactie van Isco weet jij er iets negatiefs van te maken. Kom dan niet meer in Ronald topics.

9 april 2015 om 19:11

Jouw vergelijking is top wou je zeggen? Dus het is dan normaal dat de gene die normaal altijd steelt in het dorp een gevangenisstraf krijgt zonder dat hij het daadwerkelijk heeft gedaan puur omdat ze denken dat hij het waarschijnlijk heeft gedaan..

10 april 2015 om 00:01

Gutihaz,

cut the crap aub. Triest hoe jij telkens moet bashen op Ronaldo.
Een scheidsrechter moet geen dingen fluiten die er niet zijn, punt aan de lijn. Heeft hij niks gezien dan hoeft hij niet te fluiten voor strafschop, maar zeker geen kaart trekken. Was het iemand anders van Real, dan was je reactie sowieso niet dezelfde als nu. Subjectieve vent

10 april 2015 om 00:55

Prachtige reactie!

10 april 2015 om 01:41

Duidelijk wel een swalbe, beste acteerwerk ooit. Echtheid straalt er van af , maar als je goed kijkt laat hij zich opveren in de lucht.

10 april 2015 om 10:15

voskanian,

Je begrijpt mijn post niet, net als die twee boven je. Lees het nog een keer.

10 april 2015 om 12:39

Nee de vergelijking is in dat geval dat je diegene direct op die gronden ook veroordeeld. Belachelijk natuurlijk dit en enige vorm van objectiviteit mist hier. Zeker bij Kingleo.

10 april 2015 om 12:41

Kijk er anders zo naar: een speler die vaak schwalbes maakt bouwt een reputatie op. Als er dan eens een echte overtreding op hem wordt gemaakt werkt dit in zijn nadeel. #nietzomoeilijkdoen

10 april 2015 om 13:31

Wat zegt guthaz nou verkeerd? Hij licht alleen toe wat kingleo bedoelt. Daarbij heeft hij ook gewoon gelijk. In de clasico kreeg ronaldo nog geel voor een fopduik. Dus hik heeft de schijn tegen. Net als neymar bij barca. Vaak wordt hij geraakt, maar krjgt hij geen overtreding mee, omdat hij de schijn tegen heeft. Je kan hier niet eens de waarheid vertellen of je wordt als hater gezien. Grow up. Kritiek mag en zeker als het terecht is. Je bent dan niet perse een hater. En dan heb ik het over nu. Niet over wat hij eerder heeft gezegd.

10 april 2015 om 13:37

ajaxchelseafc,

Kingleo! zegt absoluut niets verkeerd in dezen. Het is juist Isco24 die in dezen verkeerd zit. Hij interpreteert de post foutief en speelt daarbij op de man. Kingleo! zegt enkel en alleen dat hij denkt dat de scheidsrechter beïnvloed was door al die keren dat Ronaldo wel bewust naar de grond ging. Dat is een geheel logische verklaring lijkt mij. Isco24 denkt dat hij echter stelt dat Ronaldo een schwalbe maakte en beticht hem van niet objectief zijn. Dit is niet het geval en dus zit Isco24 volledig fout.

Forzatwente! hieronder legt het ook uit en zegt hetzelfde als Kingleo!. Beiden geven een oorzaak waar absoluut niets mis mee is.

10 april 2015 om 16:42

Je bedoelt dat hij de schijn tegen heeft?
Dat heet een vooroordeel.
Op basis daarvan zou Robben bij het betreden van het veld direct geel moeten krijgen. Nog voor de aftrap. En Suarez rood zodra zijn mond opengaat.

10 april 2015 om 16:46

Deze scheids had in de eerste helft al een duw in de rug op CR7 in de 16 weggewuift. Ik denk dat hij zeker bevooroordeeld was.

10 april 2015 om 16:59

Noem het wat je willen noemt, feit blijft hetzelfde. En hij probeert alleen aan te geven waarom ronaldo geel kreeg, dus omdat hij de schein tegen heeft. Niet omdat hij een schwalbe maakte, maar door zijn eerdere schawlbe (s). Net als dat je suarez noemt. Of hij geraakt wordt of niet, 9 van de 10 x fluit de scheids niet. Beetje eigen schuld. Neymar same story. Robben same story.

10 april 2015 om 18:37

De scheids mag geen beslissingen nemen op basis van wat hij denkt dat er gebeurt. Hij moet beslissingen nemen op basis van wat hij constateert!!! Of iemand 1000 schwalbes per wedstrijd maakt, dat maakt geen ene moer uit. Als hij Niet heeft geconstateerd dat het een schwalbe is, dan kan hij niet fluiten. Hij kan ook geen penalty geven omdat hij denkt dat het een schwalbe is.

De scheidsrechter heeft gewoon een wanprestatie geleverd.

10 april 2015 om 22:23

@sinaasappel
Lees de reactie van Stua maar eens opnieuw en zeker dat eerste gedeelte. Een scheids moet inderdaad met een blanco blad beginnen en dus ook in zijn hoofd. Wat voor reputatie de speler ook mag hebben mag niet meegenomen worden in zijn beslissing. Fluit de wedstrijd correct op wat je werkelijk ziet of ga lekker de wedstrijd vanuit je luie zetel bekijken. Spijtig genoeg zijn de scheidsrechters in Spanje voor dergelijke feiten wel gekend.

9 april 2015 om 16:16

Dat je geen penal geeft betekent dus dat je van een schwalbe uitgaat dus is het geel. Net zoals als je (onterecht) fluit voor het tegenhouden van een doorgebroken man, ook rood, ook al is de overtreding onterecht

9 april 2015 om 16:55

hoeft niet persee. Als je tegen elkaar bots bij een 50/50 bal dan val je beide maar is het geen penal. Of het was geen overtreding, dus geen penal. Dat ronaldo valt betekend niet gelijk een schwalbe. Dus wat je zegt is niet waar

9 april 2015 om 20:10

niet per se inderdaad. Precies wat je zegt, dus het gebeurt vaker maar het hoeft niet per se. nu weerleg je jezelf

9 april 2015 om 16:28

You win some, you lose some. Hij heeft al een paar keer geen kaart gekregen bij een duik en nu krijgt hij er wel een wanneer hij niet duikt.

Beslissing is onterecht en zal dus wel omgedraaid worden. Snap alleen niet goed waarom, Eibar kunnen ze ook wel zonder hem en als hij daar geel pakt is het Malaga dat ze krijgen. Lijkt mij lastiger.

9 april 2015 om 22:15

real gaat in beroep mede doordat bale kroos en james ook zijn geschorst dan mis je toch kwaliteit terwijl we die hard nodig hebben nu. ronaldo en bale niet op de flanken wie wel ? jese speelt heel zuur en ja verder niks

9 april 2015 om 16:51

In zo'n situatie geldt de regel wanneer het een fopduik is volgens de scheidsrechter dan moet er een gele kaart ervoor worden getrokken. Zo is het eenmaal zo alleen was dit geen schwalbe.

Niet doen Real Madrid. Laat hem lekker rusten en fit zijn tegen Atletico. In de La Liga komen nog zwaardere wedstrijden, maar goed Ronaldo kennende turft hij in zijn slaapkamertje de goals naar 50 toe aldus John van Vliet. Wel een geniale opmerking trouwens!

Daarbij speelde Ronaldo wel weer goed gisteren. Als hij wel start tegen Eibar en die kans is toch vrij groot aangezien het nooit een gele kaart was zet ik een hattrickje via Unibet op Ronaldo.

9 april 2015 om 14:54

Ja ik denk dat Ronaldo zelf toch wil spelen aangezien hij zn doelsaldo flink kan opschroeven.

9 april 2015 om 15:18

Idd raffaello dat gokje wil ik wel wagen, maar ben ook met je eens dat hij zijn rust moet pakken tegen atletico en ben hem liever kwijt tegen Eibar dan tegen Valencia.

9 april 2015 om 17:58

Van Eibar wint Real sws wel ook zonder Ronaldo. Hij gaat vast wel anders een gele kaart krijgen tegen een andere ploeg en plots mis je je topscorer in de lastigste uitwedstrijden als Celta en Sevilla

Ze tekenen helemaal geen protest aan. Nu zal hij tegen Eibar geschorst zijn en de laatste 7 wedstrijden niet meer bang hoeven te zijn voor een schorsing. Tegen Eibar kunnen ze hem wel missen. De Spaanse kranten hebben het er vandaag juist over dat ze geen protest aantekenen.

9 april 2015 om 15:01

Op de Engelse Marca site staat dat ze het wel gaan doen. Zou niet heel slim zijn. Wat jij ook zegt ben ik volkomen eens.

9 april 2015 om 16:33

Ik denk zelf dat Ronaldo gewoon geen enkele wedstrijd wilt missen.

9 april 2015 om 18:05

Ik denk ook dat Ronaldo gewoon alles wil spelen.

Maar 3 schorsingen zijn wel veel hoor team moet ingespeeld zijn voor de CL.

Moet je niet willen, je kan nu namelijk verplicht rust geven, wat hij waarschijnlijk niet wilt. Loopt hij bij Eibar tegen een kaart aan, dan is hij de volgende wedstrijd de sjaak en dat is volgens mij een stuk sterkere tegenstander.

9 april 2015 om 15:03

Dan is het maar zo, maar dit moet recht gezet worden, onrechtvaardigheid dient niet beloont te worden.

9 april 2015 om 16:06

Joh, maak je niet dik.... Hij mist een wedstrijd, boe fucking hoo. Het is Eibar, moet je ook zonder ronaldo op de pijnbank leggen. Nu kan je hem rust geven en kan hij de volgende wedstrijden gewoon volle bak gaan.

9 april 2015 om 15:07

Conti
Haha denk je dat ronaldo dat zou willen.
Hij wil liever tegen eibar spelen zodat ie topscorer wordt, dan dat ie ze tegen een moeilijkere tegestander erin schiet voor de winst

9 april 2015 om 16:07

Nee, dat denk ik inderdaad niet. Zie mijn reactie

Het gaat erom om gerechtigheid te krijgen en onrechtvaardigheid de kop op te drukken. Want De Rayo speler moest rood krijgen en logischerwijs had Ronaldo een penalty moeten krijgen. Ongelooflijk dat de arbiter bewust een show wou stelen, dat is hem dan aardig gelukt. Het gaat niet om rust krijgen.

9 april 2015 om 21:30

Kijk eens verder dan je neus lang is. Zie het het gewoon als een geluk bij een ongeluk. Iedereen weet wel dat die gele kaart niet terecht was, maar wat dan nog? Hij kan rusten tegen Eibar en daarna zorgeloos de rest van de competitie afwerken. Dat is toch een mooi scenario?

Uiteraard wil hij alles spelen om zijn persoonlijke record te verbeteren, maar misschien wordt het eens tijd om het clubbelang boven zijn belang te stellen, nee? Ja, tegen Eibar zijn de scoringskansen groter, maar ik vind het heel kortzichtig.

Als de gele kaart wordt ingetrokken, is het een kwestie van tijd tot hij een schorsing mag uitzitten. Meer dan waarschijnlijk tegen een degelijke tegenstander. Dat zie je toch ook?

Of gaat het echt om het 'onrecht'? Dat kinderen geen eten hebben en zieken geen verzorging, dat is onrecht. Een onterechte gele kaart is gewoon pech. Deal with it.

Maar goed, als Barcelona fan zie ik het graag gebeuren. Ik ga lachen als ze hierdoor punten verliezen.

denk niet dat de bond die kaart gaat terugdraaien, ze zijn daar toch wel redelijk trouw aan hun scheidsrechters

Stiekem hoopte ik dat ze dit niet zouden doen.

Ben het er mee eens dat het geen kaart moest zijn maar beter laten ze het rusten, de scheids zal nu ook wel weten dat hij fout zat.
En CR heeft dan ook even rust.
Ik bedoel maar van de 3punten zijn toch binnen, en de match tegen Eibar kan CR best even gemist worden.

Maarja CR wilt natuurlijk spelen dus wat dat betreft snap ik wel dat hij er ook tegen Eibar bij wilt zijn had alleen toch gehoopt dat ze het links lieten liggen , voor deze ene x.

Vandaar dat Kroos een gele kaart pakte, was die weer lekker moe... kan die rustig aan doen, ook goed om weer te rouleren.

Wat is hier de bedoeling van? Hij heeft twee wedstrijden gespeeld, laat hem nu rusten tegen Eibar en dan is hij er zeker bij tegen Atlético. Kom op denk gewoon na.

9 april 2015 om 15:27

Als Ronaldo zich topfit voelt dan mogen zij dit doen

9 april 2015 om 15:40

Wat als hij geel pakt tegen Eibar? Dan mist hij Atletico...

9 april 2015 om 15:42

Wat als hij die niet pakt? De kans is heel klein dat hij die wel pakt maar goed. Je moet ook denken wat als hij gewoon geen geel kreeg tegen Rayo.

9 april 2015 om 16:17

La Liga en Cl hebben niks met elkaar te maken.real speelt na Eibar tegen Valencia.

9 april 2015 om 17:06

Atletico is voor de cl. Aparte competitie dus.

Zal zoals gewoonlijk weer afgewezen worden. Geen paniek dus.

PSG tekende ook protest aan tegen de (onterechte) rode kaart van Zlatan in de CL maar zonder succes. Waarom zou het nu wel moeten lukken!

9 april 2015 om 15:56

Omdat dit geen CL is en dus de UEFA niet beslist. De Spaanse bond trekt de grotere clubs daar wel vaker voor dus zo vreemd is de gedachte van Real niet.

9 april 2015 om 17:13

Zou inderdaad nergens op slaan, maar ja, beyond the walls of intelligence life is defined, en bij la liga nemen ze wel vaker rare beslissingen, toch minder strikt dan de UEFA.

Wat een zeik om niks. Elke andere club op de wereld zou het accepteren en doorgaan met de orde van de dag, behalve Real Madrid (overigens zou dit ook een streek van Barcelona kunnen zijn). Real weet dat het afhankelijk is van Ronaldo, dat werd gisteren ook maar weer eens duidelijk. De wedstrijd werd gebroken door een prima kopbal van Ronaldo, waarna het pas echt ging lopen. Die mensen bij Real zijn natuurlijk ook niet dom. Maar dit gebeurt nou eenmaal in het voetbal. Accepteren en doorgaan, of het nou terecht is of niet. Ik kan me sowieso niet herinneren dat er ooit een gele kaart is geseponeerd..

Eibar uit, dan had ik de straf wel geaccepteerd! Die moet je zelfs met een c-elftal nog kunnen winnen.

9 april 2015 om 16:20

Het is zelfs Eibar thuis. Als ik Real Madrid was had ik hetzelfde gedaan wat mensen hiervoor me zeggen. Lekker laten rusten; die goals komen wel. Nu ben je ook schoon voor de laatste finales tegen een Valencia en Sevilla.

Vind dat ze juist gebruik moeten maken van de situatie en het positieve er van in moeten zien.

Gaan ze dan ook zijn penalty's die gewonnen zijn door zijn schwalbes ongedaan maken? Zoals deze van een aantal wedstrijden geleden?? vine.co/v/or7xad22xii
of in google Or7xad22xii

Dan kunnen ze ook even terugkijken naar penalty's die hij onterecht heeft gekregen en de wedstrijden dan laten overspelen.

Totale onzin natuurlijk.

9 april 2015 om 17:40

Laten we dan ook maar even Nederland - Mexico overspelen.
Laten we dan ook maar even Chelsea - Barcelona overspelen.
Laten we dan ook maar even Feyenoord - AS Roma overspelen.

Wat een achterlijke manier van denken heb jij zeg.

9 april 2015 om 17:50

Je kan ook alleen maar provocerend zijn in de Real topics. De gele kaart was onterecht, klaar...

Waarom aanvechten? Real Madrid moet toch zonder Ronaldo van Elbar winnen.

9 april 2015 om 22:16

het is niet alleen ronaldo. kroos james en bale ook.. en als je die 3 mist dan wil je ter compensatie ronaldo er wel bij hebben

Wanneer verwchten jullie een beslissing van de Spaanse bond vanavond morgen of zaterdag ochtend?

Dit wordt gewoon een schorsing. Toen ronaldo rood kreeg door een geziende overtreding van de scheidsrechter terwijl hij een slaande beweging maakte wat op de beelden te zien was, was het ook maar 2 wedstrijden dacht ik..

Natuurlijk gaan ze dit aanvechten, dat is volkomen logisch.
Deze kaart sloeg natuurlijk nergens op. Dus hoop dat ze het inzien en hem laten vervallen.
Ik heb liever dat cr7 er zaterdag wel bij is, aangezien we al een afwezigheid hebben van James & Kroos, hebben we wel spelers nodig die het verschil kunnen maken.
En aangezien dit pas de 5e gele kaart van hem zou zijn, kan hij de laatste wedstrijden wel gewoon doorkomen zonder een gele kaart te pakken.

We horen ze ook nooit klagen als ze onterechte penalty's krijgen. Misschien moeten ze een foute beslissing in hun nadeel gewoon accepteren als grote jongens.

https://www.youtube.com/watch?v=w93xyad7hpq
waarschijnlijk een hoop haters op deze post, maar als je deze 3 invalshoeken bekijkt zou ik zeggen dat de scheids juist heeft gehandeld. 1e @0:32: vanaf deze kant lijkt het gewoon een 100% penalty, vooral omdat je de diepte niet goed kunt inschatten. 2e @0:37(tevens de hoek van waaruit de scheids het ziet): Hier zie je dat Ronaldo zijn voet voor de Rayo verdediger zet, en zichzelf laat vallen. 3e @0:41: Vanaf het goal gezien, hier lijkt het ook alsof Ronaldo zich laat vallen, vooral hoe hij zijn voet wegzet.

Belangrijkste is dus het 2e beeld, en ik moet zeggen als ik het zo zou zien zou ik ook voor een schwalbe fluiten.

Er zit rustig een half uur aan fopduiken van Ronaldo op youtube, dus zo vreemd is het nou ook weer niet dat hij niet meer serieus genomen wordt.

Ik vind het ook te idioot voor woorden dat er voor hem een uitzondering gemaakt wordt en de gele kaart ongedaan wordt gemaakt.

Dus elke discutabele gele kaart gaan we in het vervolg aanvechten? Ik zie wel vaker dat er contact is maar de speler te theatraal neer gaat en dus geel krijgt. Daarnaast heeft hij zelf die reputatie opgebouwd

10 april 2015 om 12:39

@jaapvan Haafte,

Dit is niet zomaar een gele kaart. Door deze kaart zou hij geschorst zijn. Een kaart met gevolgen dus. Terecht dat Real dat aanvecht, hoewel ik het liever gezien had dat Ronaldo met 0 gele kaarten kon beginnen aan de moeilijkere reeks die te wachten staat in de competitie.

10 april 2015 om 12:42

Discutabel of een belachelijke kaart is nogal verschillend. Overigens worden vaker kaarten kwijt gescholden in Spanje.

Deze kaart is niet discutabel omdat Ronaldo uberhaupt niet eens een overtreding maakt. Is het een overtreding waar geen geel voor is gegeven dan is het discutabel. Nu is het gewoon een belachelijke gele kaart.

Dit is de straf voor zovaak overdreven vallen en meteen klagen. Dat de scheids dat dan een keer zat is kan ik begrijpen. Die kaart terugdraaien is echt belachelikk en de bond maakt het zixhzelf zo alleen maar moeilijk. Gaan ze nu elke gele kaart met protest die onterecht blijkt te zijn rerugdraaien? Of is dit weer het verhaal van Ronaldo en Madrid die een uitzonderlijke positie hebben?

10 april 2015 om 12:32

Achja sommige worden ook niet onderzocht na h**rejong naar de scheidsrechter. Of snot snuiten op een speler. Dus als we het toch over uitzonderlijke posities hebben.

10 april 2015 om 12:36

@keffie270,

Jij snapt er weinig van!
Die kaart terugdraaien is volledig terecht, omdat de scheidsrechter een gele kaart gaf voor de val en niet voor het klagen. Iedereen kon zien dat hij hier niet bewust viel en dat zijn benen meegenomen werden in de tackle van de verdediger.

10 april 2015 om 12:44

Dat jij durft te klagen over dat de kaart is kwijt gescholden? Dit is toch niet meer dan logisch?

10 april 2015 om 13:02

Messi ze kaart die hij Kreeg in Valencia werd ook teruggetrokken.

Pffffffff alsof alles afhangt van Ronaldo. Normaal gesproken moeten ze met dit elftal gewoon kunnen winnen...

Het gemis van Kroos en James zal al merkbaar zijn, gelukkig dat je Ronaldo nu niet hoeft te missen. Verder timmeren aan nieuwe records. 2 doelpunten tegen Eibar moet toch haalbaar zijn.

Hala Madrid!

Hij kan geen wedstrijden missen die gast wil topscorer worden.

Dit is geweldig nieuws nu kan mijn dag niet meer stuk.ronaldo kan weer op zoek naar het record van 50

Vreemde beslissing dit, dan kan er nog veel meer teruggedraaid worden. Maar daar hoor je dan niemand over. Nu kan meneer Ronaldo weer verder op jacht naar de 50 doelpunten. Al zou ik het geweldig vinden als Messi hem toch nog zou inhalen

Ben geen fan van Ronaldo en zie hem liever aan de kant om wat wedstrijden van deze real zonder hem in actie zien en bale op zijn positie. Gewoon kijken of real fans hem alsnog weg willen hebben.

Ik heb die val gezien en moest lachen dat die geel voor kreeg. Is ook logisch, want ik ben barca fan. Ach ja als hij nog 14 goals maakt heeft hij messi's record gebroken. Kans zit er wel in maar dan moet hij 1.3 goals per wedstrijd maken en zijn doelratio in Spanje is al 1.12 dacht ik dus alles is mogelijk.

Persoonlijk hoop ik dat het bij Messi blijft maar veel ergs zou het niet zijn mocht hij die record pakken zo lang Barcelona maar titels weet te winnen.

Heel goed van de scheidsrechter dat ie geel durft geven voor schwalbes. Dat zouden meer scheidsrechters moeten doen. Ze zullen het natuurlijk niet altijd juist hebben en dat brengt nare gevolgen als dit met zich mee maar dat neem ik er graag bij persoonlijk. Goed dat het op deze manier dan alsnog rechtgezet kan worden

Ik heb de overtreding niet gezien , aangezien ze succes hebben denk ik dat ze gewoon gelijk hebben .

ben blij als hij er gewoon bij is word topscorder dit seizoen met ongeloofelijk veel doelpunten

Uiteindelijk toch goed nieuws, vond het eerst niet zo'n probleem gezien het feit dat er nog wel wat lastigere wedstrijden komen en je toch Bale en Benzema hebt, maar zie net dat Bale niet geselecteerd is(?)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren