Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Jones laat training schieten en verwacht ‘FC Twente’ te halen

Laatste update:

Brad Jones heeft dinsdagochtend de training bij Feyenoord voortijdig moeten verlaten wegens een rugblessure, zo weet RTV Rijnmond te melden. De ernst van de kwetsuur is vooralsnog onduidelijk. Indien Jones voor langere tijd moet ontbreken, krijgt Feyenoord te maken met een keepersprobleem.

Kenneth Vermeer liep een blessure op aan een pees in zijn rechterhand en moet daardoor twee maanden toekijken. In eerste instantie had trainer Giovanni van Bronckhorst nog geen eerste doelman gekozen, maar door de absentie van Vermeer kreeg Jones automatisch de voorkeur onder de lat. Om die reden gaf Van Bronckhorst ook aan dat er geen vervanger voor de geblesseerde Vermeer gehaald zou worden.

De vraag is echter wat er gaat gebeuren als Jones ook voor langere tijd moet toekijken. Naast Jones en Vermeer heeft Van Bronckhorst nog de beschikking over Justin Bijlow en Ramón ten Hove, twee jeugdige doelmannen. “We hebben vier keepers en dat meer dan genoeg”, zei Van Bronckhorst vorige week. Feyenoord start het seizoen in de Eredivisie komende zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Update dinsdag 8 augustus 13:07 uur - Jones stelt Feyenoord-fans gerust: 'Geen problemen, geen paniek'
Brad Jones heeft via Instagram laten weten dat er geen reden tot ongerustheid is onder Feyenoord-supporters. "Geen problemen, geen paniek", laat de Australische doelman weten. Feyenoord meldt via zijn officiële website dat Jones de training uit voorzorg staakte, met lichte rugklachten.

Update 9 augustus 12.58 uur – Jones laat training schieten en verwacht 'FC Twente' te halen
Brad Jones ontbrak woensdag op de training van Feyenoord. De doelman van de Rotterdammers stapte dinsdag nog uit voorzorg van het trainingsveld vanwege een lichte rugblessure. Na de blessure van Kenneth Vermeer neemt Feyenoord geen enkel risico met Jones. Ondanks zijn fysieke ongemak verwacht de Australische sluitpost zondag tegen FC Twente gewoon in actie te kunnen komen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Mocht dat toch niet lukken, dan kiest trainer Giovanni van Bronckhorst voor Justin Bijlow tussen de palen.

Moet Feyenoord een nieuwe doelman halen als Brad Jones lange tijd geblesseerd is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gooi dan maar Bijlow twee maanden voor de leeuwen tot Vermeer weer terug is.

8 augustus 2017 om 12:33

Oh ja? Voor de ED kan ik me dat nog voorstellen maar wil je hem ook in CL voor de leeuwen gooien. Dan zou ik toch opteren voor een geroutineerde keeper. Feyenoord heeft nog ruim 3 weken om een vervanger te halen. Met dat extra geld vanwege het feit dat Ajax zich niet gekwalificeerd heeft voor de CL zou ik het doen...

8 augustus 2017 om 12:53

Lamprou mag van mii gekocht worden voor 1 miljoen. Misschien wat voor Feyenoord?

8 augustus 2017 om 12:54

Voor twee maanden hoop ik dat we geen keeper halen. Gewoon Bijlow.

8 augustus 2017 om 13:00

hoezo opteren voor een geroutineerde keeper? je weet toch al dat je er gaat uitvliegen in de CL en Bijlow is, van wat ik van deze jongen gezien heb, echt een heel groot keeperstalent. gewoon voor de leeuwen gooien en 2 maanden laten ruiken aan het grote werk. geeft voor hem ook weer een boost dat feyenoord hem een kans durft te geven.

9 augustus 2017 om 15:43

Ok dus omdat Feyenoord er toch "uitvliegt" moeten ze dan maar gewoon het hele onder de 17 elftal opstellen? Is leuk voor die jongens hebben ze tenminste een goed verhaal voor in het kringgesprek maandagochtend op school.

8 augustus 2017 om 12:51

Jones heeft op Instagram al aangegeven dat er geen probleem noch reden tot paniek is. Dus hij zal gewoon kunnen spelen zondag.

Als dit een langdurige blessure is moet feyenoord weer schakelen naar een nieuwe keeper

Shit, even afwachten hoe lang dit gaat duren maar als het minimaal een maand of twee is dan hebben we inderdaad wel een probleem. Bijlow is wel een groot en ook zelfverzekerd talent dus op zich zou die best een of twee wedstrijden kunnen keepen maar als het om een langere periode gaat dan zal er wellicht nog een doelman moeten worden gezocht.

Bijlow opstellen, een enorm talent dat vroeg of laat toch de kans gaat krijgen en het nu zal moeten laten zien. Ik heb er wel vertrouwen in persoonlijk.

8 augustus 2017 om 12:15

Wat voor een keeper is hij? En heeft hij vorig seizoen bij Jong Feyenoord gekeept?

8 augustus 2017 om 12:27

Zeer talentvolle keeper. Heeft met oranje O19 al prima gepresteerd. Is natuurlijk nog wel jong, maar zal niet heel ver op Onana achterlopen.

8 augustus 2017 om 12:28

Vorig seizoen gekeept in de A1 en Jong Feyenoord, is overigens ook aanvoerder van Oranje o19

8 augustus 2017 om 12:56

Een fantastisch talent. Zit een goeie kop op en is de beste speler van zijn generatie. Bij Feyenoord dan, andere clubs kan ik niet beoordelen. Maar het feit dat hij aanvoerder is van O19 zal wel zeggen dat hij een van de betere is.

8 augustus 2017 om 12:58

Dan is het zeker goed om hem dan op te gaan stellen. Zal hij ook goed genoeg al zjin voor de CL?

8 augustus 2017 om 13:14

Nee precies, Barcelona onder contract gestaan, seizoentje eerste divisie, seizoentje eredivisie, EL toernooitje t/m finale, confederations cupje gespeeld. Beetje zelfde

8 augustus 2017 om 13:15

4ever4ajax: Misschien voor jou als Ajacied wel goed om even het treffen tussen Feyenoord A1 en Ajax A1 te bekijken, daarin was Feyenoord bijzonder zwak met uitzondering van Bijlow. Gepubliceerd op 12 april 2016, een team met Cerny, Eijting, Dolberg, Nouri, De Ligt etc.
Ik zou hem omschrijven als een keeper met veel mogelijkheden. Groot, sterk, durft erin te kleunen en heeft een goede reflex en is sterk op een op een. Voetballend kan ik niet heel goed beoordelen (hoewel hij daarmee een fout maakte) en ik denk dat er ook op hoge ballen nog wel winst is te boeken, zoals dat bij elke keeper van die leeftijd is.

Ik denk dat Bijlow op dit moment de beste keeper is van zijn generatie, dat blijkt ook uit de selecties voor de vertegenwoordigende elftallen en de speeltijd die hij hier in krijgt.

8 augustus 2017 om 15:35

"maar zal niet heel ver op Onana achterlopen". Onana heeft zichzelf al ruim bewezen zowel in de Eredivisie en de Europa League als een zeer betrouwbare meevoetballende keeper. Het is gewoon veel te voorbarig om te zeggen dat hij niet zo heel ver op Onana achterloopt. Bijlow zal zich nog moeten bewijzen op de hoogste divisie.

9 augustus 2017 om 14:02

@tactic en de rest

Aanvoerder O19 en goed presteren daar, dat zegt niets.
Drommel was bij O19 een uitblinker en zelfs op een toernooi (EK of WK O19?)
tot beste keeper van het toernooi uitgeroepen.
Totdat hij de blunderende Marsman ging vervangen bij Twente en hij het lachertje van de eredivisie werd.
Iets waar hij nu nog steeds op afgerekend wordt!

9 augustus 2017 om 14:06

@baardgrasmus: Ik heb de lange samenvatting nog niet kunnen vinden, maar zie op onze eigen fansites dat iedereen unaniem was over Bijlow. Hij voorkwam een veel grotere uitslag als ik zo even het gemiddelde commentaar mag samenvatten (is natuurlijk wel erg Ajaxgekleurd). Dus thanks, ben benieuwd naar hem! Nu lijkt Jones alsnog te keepen, maar wie weet waar zijn kansen liggen!

9 augustus 2017 om 14:09

@holala: there's only one way to find out... En dat is spelen op het hoogste niveau. Dus ben benieuwd of Bijlow een kans gaat krijgen de komende periode. Vermeer is nog even geblesseerd, dus misschien krijgt hij wel een kans in de beker ofzo.

9 augustus 2017 om 14:51

@4ever4ajax

Daar heb je helemaal gelijk in, maar ik doelde op de mensen die zeggen dat als hij bij Nederland O19 goed presteerd het wel een goede keeper moet zijn.
Maar Drommel bewees het tegendeel. Daar wilde ik ze eigenlijk op attenderen.
Bij Onana was het eigenlijk net andersom.
Maakte geen al te sterke indruk in de Jl.
En zie: Misschien wel momenteel de beste keeper op de Nederlandse velden.

9 augustus 2017 om 18:09

@feye88

Qua ervarng loopt Bilow natuurlijk enorm veel achter op Onana. Onana heeff notebene een Europese finale gekeept terwijl Bilow geeneens eredivisieervaring heeft.

Klinkt allemaal leuk een talent maar als hij ineens in een volle Kuip moet keepen en dan een foutje maakt, dan kan het helemaal mis gaan. Wil je dat die jongen nu al aandoen?

9 augustus 2017 om 18:40

@SpeedyAFC
Als Ligt het kan in een volle arena kan misschien Bijlow het ook in een volle Kuip? Het is iig een jongen met veel zelfvertrouwen.

9 augustus 2017 om 22:17

Van de Ligt heeft verleden jaar zowel bij Ajax als bij Oranje toch een aantal keer grote fouten gemaakt. De kritiek was echt niet mals, gelukkig kon van de Ligt ermee omgaan maar het had net zo goed een grote impact op die jongen kunnen hebben. Bij een keeper geldt, een fout is vaak een tegengoal.

Als het niet anders kan, dan is het niet anders maar het is veel eerlijker naar die jongen toe om hem langzaam te brengen.

Dat zou wel een aderlating zijn zeg.. Zo had je vorig seizoen 3 top keepers en start je straks met jeugdspelers. Ik hoop dat het meevalt, want Jones is echt een schot in de roos gebleken voor Feyenoord.

Als als. Laten we maar even afwachten hoe erg het is. Daarnaast moet je niet nog een keeper willen halen voor een paar maand. Dan de jeugd maar de kans geven.

En dan Hahn verkopen voor 7 ton! Goed beleid daar.. Zit je met 2 oude keepers en 2 hele jonge...

Ze hadden Vermeer moeten verkopen, Jones tegen Hahn moeten laten opnemen.

8 augustus 2017 om 12:11

Hier kan ik niet zoveel mee, het is niet heel waarschijnlijk dat zowel je eerste als je tweede keeper geblesseerd zijn over het algemeen. Daarnaast is Bijlow gewoon een uitstekend talent, ik schat in meer potentie dan Hahn. Jones zou dit en eventueel volgend seizoen nog meekunnen bij Feyenoord; Vermeer is nog maar 31 dus die kan nog een tijd mee en tegen de tijd dat Jones vertrekt dan kan Bijlow gaan concurreren met Vermeer.

8 augustus 2017 om 12:13

En dan Hahn nog weer een haar laten banken en stilstaan in zn ontwikkeling? Ik denk dat Feyenoord in dit geval ten opzichte van Hahn netjes heeft gehandeld. En natuurlijk heb je met Jones en Vermeer twee zeer degelijke keepers voor deze competitie onder de lat, dus wat is dan slecht handelen? Dat Vermeer nu wat langer uit de running is, en Jones heel misschien een potje moet missen is niet meteen faalbeleid toch? Daar komt bij dat bij ons in de voorbereiding is gebleken dat scoren niet ons sterkste punt is, dus denk dat ze weinig moeten vrezen..

8 augustus 2017 om 12:16

Het is toch niet logisch dat twee keepers langdurig geblesseerd zijn? Bijlow lijkt me een prima vervanger, dus ik zie hier geen probleem in.

Hahn verdient meer speeltijd dan als tweede viool te fungeren. Hij zit op een leeftijd dat hij regelmatig in de basiself wil staan. Dan is hem verkopen 1 van de betere opties.
De spelers zullen vast hun verwachtingen voor het aankomende seizoen binnenkamers hebben uitgesproken. Als 1 van de spelers dan liever weg wil door een gebrek aan speeltijd, gun je hem die overgang toch?

8 augustus 2017 om 12:35

@keepertoob:
Ja als je alles van te voren wist... pfff lekker makkelijk praten achteraf....

Gewoon netjes gehandeld naar Hahn toe.

8 augustus 2017 om 13:27

Een keeper van 31 en een keeper van 35. Waarvan de keeper van 31 behoorlijk wat blessures heeft gehad in het verleden. Heeft wel vaker langer er naast gestaan.
Vermeer kost een dik miljoen per jaar aan salaris. Hahn kreeg 3 ton.
Vermeer is nu 31 en gaat nu zoals het lijkt weer een jaar niet spelen, is hij straks 32 en welke club wil Vermeer dan nog hebben? Wie gaat er voor betalen?

En dan Jones, die man is ook al op leeftijd. en dus is de kans op blessure iets groter dan bij een jongere speler. Een jongere speler herstelt ook makkelijker dan een speler van 35.

Jones is volgend jaar ook niks meer waard qua transfer, volgens mij is hij zelf transfer vrij omdat hij maar een 1 jarige contract heeft?

Ik vind het gewoon geen slim beleid van Feyenoord, dit kost veel geld en het risico was groot! Zeker het risico met vermeer, want eigenlijk moest zakelijk gezien Vermeer gewoon 1e keeper gaan worden en sportief gezien was het verschil minimaal en dus het risico groter.

9 augustus 2017 om 11:11

Een miljoen per jaar?? Ga weg joh, tuurlijk niet

Vieze tegenvaller, vraag me af of ze dit gaan opvangen met bijlow of voor een verassing zorgen, aub geen krul halen!!!

Het is voor Feyenoord sowieso te hopen dat de eerste 11 niet snel (langdurig) geblesseerd raken, want de spelers op de bank zijn nou niet direct materiaal om kampioen mee te worden denk ik.

Daarin heeft het vorig jaar natuurlijk ook niet tegen gezeten in de titelrace. Een fitte 'basis 11' heeft Feyenoord in mijn ogen de titel grotendeels opgeleverd, los van de manier van voetballen, strijd en alles.

8 augustus 2017 om 12:11

Lees het wel vaker voorbij komen, maar als kijkt naar afgelopen seizoen: Elia geblesseerd na de eerste wedstrijd. El ahmadi naar de Afrika cup, vilhena de moeder die overleed. Kongolo die heel vaak geblesseerd was. Enige spelers die altijd fit waren was Jorgensen, toornstra en het duo centraal achterin.

8 augustus 2017 om 12:16

Had jullie spits rondom mei ook niet een paar potten gemist ivm blessure?

8 augustus 2017 om 12:44

Ja maar die zijn dus ook vertrokken Elia en Kongolo. Nog maar afwachten of zo'n St Juste en Boetius hetzelfde brengen.

8 augustus 2017 om 12:14

Valt wel mee, spelers als Bilal, Amrabat en St Juste kun je best mee voor de dag komen. Vind eigenlijk dat wat jij schetst ook zeker voor Ajax geldt. Als je achterin ineens met Zeefuik moet spelen of een Eiting op het middenveld dan lever je ook wel stevig in als die spelers toch niet helemaal goed meekomen.

8 augustus 2017 om 12:17

Ik denk voor de ED dat je het wel kan opvangen, maar in de CL is dat andere koek. Dan wordt het wel heel lastig denk ik. En ja, onze bank is er door de verkopen niet beter van geworden inderdaad.

8 augustus 2017 om 12:28

Tja, een club als Feyenoord is niet echt bij machte om 18 volwaardige basisspelers in de selectie te hebben. Ik denk dat we op dat vlak alweer wat verder zijn, maar je moet volgens mij als Nederlandse club niet proberen om voor die 6 of wellicht 8 wedstrijden CL een aankoopbeleid te voeren. Wat je volgens mij moet doen is weer een selectie optuigen die goed mee kan doen voor het kampioenschap.

8 augustus 2017 om 12:41

Amrabat en St Juste okee maar de Bilals, Kramers en Tapia's van de groep wordt je niet heel warm van toch?

En ja bij Ajax is ook die spoeling dun dus ook daar hoop ik op een fitte groep. Al denk ik dat die bank iets sterker is.

8 augustus 2017 om 12:54

@caas vergis je niet in Kramer en Bilal. Die hebben afgelopen seizoen Feyenoord een aantal belangrijke punten opgeleverd. Daarnaast moet ik wel toegeven dat je bank van Ajax er beter uit ziet dan die van Feyenoord. Daarnaast speelt Ajax een systeem waarbij spelers vanaf de Dtje erin wordt gestampt waardoor ze precies weten wat ze moeten als ze eenmaal naar het eerste komen.

8 augustus 2017 om 13:00

Kramer heeft genoeg wedstrijden over de streep getrokken. Zonder die punten waren wij geen kampioen.

8 augustus 2017 om 13:13

Dat van Kramer is idd wel waar ja... Utrecht uit dacht ik en nog ergens in de 117e minuut een keer ja... pfoe wat een 'geluk' was dat zeg, bizar!

En dat van die jeugd bij Ajax is wel waar ja. Dat zouden ze in Rotterdam ook nog eens moeten hebben, dan hoeven ze denk ik niet 18 jaar te wachten op en volgende titel hahaaaa

9 augustus 2017 om 18:15

@tactic

Als pinchhitter is Kramer uitstekend bruikbaar. Raakt Jorgensson geblesseerd, dan is hij als basisspeler een behoorlijke achteruit gang. Vandaar Feyenoord vvan Persie zo graag wil hebben.

8 augustus 2017 om 12:27

Vorig jaar rond deze tijd raakten Vermeer, diens vervanger Hahn en Van Beek (die gewoon beoogd basisverdediger was) voor lange tijd geblesseerd. Ook Elia direct bij de start van de competitie.

8 augustus 2017 om 14:42

Toch weer het stereotype dat Feyenoord een ploeg is die het van strijd moet hebben.... Ze hebben vorig jaar de meeste doelpunten gemaakt met vaak erg goed voetbal. Inzet is iets anders dan bikkelen.

8 augustus 2017 om 14:45

Ik denk juist dat de breedte van Ajax schromelijk overdreven wordt. Dijks, Eiling Zeefuik De Jong Cerny zijn nu niet direct versterkingen als ze moeten invallen. Huntelaar en Neres zijn dit wel .

Met het aantrekken van St Juste Amrabat en de reeds aanwezige Kramer Bilal Vermeer Diks en zelfs Nelom kun je blessures en schorsingen dit jaar beter opvangen dan onze amsterdamse vrienden.

Gewoon lekker bijlow erin gooien. Heeft het afgelopen EK zeer goed gedaan. Zag alleen in de halve finale er niet goed uit, maar zonder hem waren ze nooit zo ver gekomen.

8 augustus 2017 om 12:45

Sowieso lastig, zonder keeper wedstrijden winnen... :-)

Ik zie ze zo Eloy Room halen...

8 augustus 2017 om 12:15

Ik niet, als derde keeper? Of Jones moet er echt een half jaar uit liggen. Vitesse laat hem niet voor een appel en een ei gaan denk ik.

Als bijlow de kans niet krijgt is dat wel een sein naar de jeugd, die kiezen dan op een gegeven moment eieren voor hun geld en gaan er van door. Dus de jeugd de kans geven zou ik zeggen.

9 augustus 2017 om 18:16

Kans krijgen is altijd lastig als je nog geen enkele wedstrijd in het eerste hebt gekeept. Gaat het mis, dan breek je de carriere van die jongen. Zo makkelijk is het niet om te keepen in de volle Kuip, spelers kunnen last hebben van de druk als ze weinig ervaring hebben.

Wow, het kan hard gaan... Het ene moment heb je drie basiswaardige keepers in de selectie, een paar weken later dreig je een onervaren jochie van 19 in de goal te moeten gaan zetten...

Tegen Twente kunnen ze wel zonder doelman spelen, die hebben al vanaf begin juli geen doelpunt meer gemaakt.

8 augustus 2017 om 12:17

Haha dan zetten we Jos Hooiveld in de spits en gaan we alleen maar hoge ballen pompen. Dan moeten we er toch minimaal 1 kunnen scoren.

Als Jones er minimaal voor een paar weken uit is, is dit een flinke tegenvaller voor Feyenoord. Hij straalt als keeper veel rust uit en dat is prettig voor een team, helemaal als er nieuwe spelers/talenten (Haps, Nieuwkoop en St. Juste) moeten worden ingepast. Vorig jaar begon feyenoord erg sterk aan het seizoen, ik ben benieuwd of hen dat dit jaar ook gaat lukken.

Dit gaat maar door met die keepers. Misschien toch eens goed naar de training kijken, want een keeper is normaal eigenlijk nooit geblesseerd.

8 augustus 2017 om 12:33

Wat een onzin man, ook keepers zijn mensen die hun lichaam belasten. Tuurlijk kan daar een x een blessure van komen. Zeker de verschillen in beide blessures zijn groot dus ik snap de link die jij probeert te leggen niet zo.

Fikse tegenvaller, ondanks het talent wat er rondloopt. Ik hoop dat dit meevalt.

Where is Hahn when You need him... dit komt wel heel ongelegen. Heb je twee hele goede keepers, zijn ze beiden geblesseerd.

Ik snap dat mensen roepen om Bijlow een kans te geven, voor zijn leeftijd een vrij degelijke keeper. In de ED zal hij ook zeker een optie zijn, ik vraag me alleen af of je met hem de CL in wilt gaan. Imo heeft Feyenoord niet de beste verdediging, een zekere doelman daarachter kan een heel groot verschil zijn.
Ik neem aan dat als de blessure langer dan 3 maanden gaat duren, Feyenoord toch zeker voor een meer ervaren keeper gaat kijken.

Jones geeft zelf op Instagram al aan dat er niets aan de hand is ...

No worrie mates ...

Brad Jones reageerde zojuist op Instagram: "No problem, no panic". Die staat zondag dus onder de lat.

Soms zit het een heel seizoen mee, nu even tegen. Mocht het met Jones een kwestie zijn van een paar wedstrijden, zou Bijlow dat even kunnen overnemen, maar als dat langdurig is moet je toch doorschakelen naar een geroutineerde keeper. Zou Krul iets zijn voor een poosje? Of de onwillige Room van Vitesse? Ook Ajax zit nu met een paar keepers in de lappenmand. Die konden doorschakelen naar Lamprou. Hij was voor Feijenoord - helemaal met zijn voorkeur voor die club - de oplossing geweest. Zo helpt Lamprou Ajax even en Vermeer Feijenoord even niet;-)).

Hopelijk valt de blessure van Jones mee is toch de beste keeper die we hebben zeker nu Vermeer ook geblesseerd is.

Ik zou zeggen geef Bijlow voorlopig een kans ,mocht je merken dat hij toch het niveau niet aankan. Moet je pas een vervanger halen. Bijlow is een heel groot talent. Bij Onana pakte het ook goed uit

Jones heeft zojuist gereageerd via zijn Instagram geen paniek schreef ie.
Dus het lijkt mee te vallen

Feyenoord is de enige club in de eredivisie die dit probleem intern kan opvangen, Bijlow kan je imo gewoon inzetten, groot talent! Ajax had hier een tijd geleden wel een probleem mee, toen moest Verhoeven ineens een paar wedstrijden keepen.. dan kun je veel veter bijlow hebben! Tegenwoordig zou dit Lamprou zijn, dan had ik veel liever Jeffrey de lange maar goed wie ben ik..

Ik denk dat Feyenoord gewoon bijlow voor de leeuwen kan gooien zonder dat het punten zal kosten.

En wat staat er in de Telegraaf. Tweede doelman Vermeer is maanden uitgeschakeld doordat hij z'n achillespees heeft afgescheurd.
Tekenend voor de media die puur Amsterdam gericht is.

Ik hoop voor Feyenoord dat hij snel fit is, maar a.s. zondag niet. Ik ben benieuwd naar Bijlow en ik wil hem wel eens zien spelen. That's all!

Daarna heel snel Jones weer onder de lat hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren