Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onbegrip over aantrekken ex-Ajacied: ‘Waarom haal je hem in vredesnaam?’

Laatste update:

Bij De Stentor heerst verbazing over de transfer van Kenneth Vermeer naar PEC Zwolle. De 38-jarige doelman leek afgelopen weekend zijn kans te krijgen bij afwezigheid van Jasper Schendelaar, maar zag het doel verdedigd worden door Mike Hauptmeijer.

Schendelaar was ziek afgelopen weekend en dus moest trainer Johnny Jansen schuiven onder de lat. Waar menigeen Vermeer verwachtte, koos de 49-jarige in Heerenveen geboren oefenmeester voor Hauptmeijer.

"Ik had hem wel een beetje zien aankomen, aangezien Hauptmeijer in de bekerwedstrijd tegen AFC ook keepte", licht clubwatcher Merle Heppenhuis toe in de podcast VAK IJ van De Stentor. "Vermeer is heel lang niet fit geweest. In de voorbereiding heeft hij een blessure opgelopen."

Hauptmeijer daarentegen wilde verhuurd worden in de winterstop. Dat werd tegengehouden door de club vanwege de blessure bij Vermeer. "Het roept wel de vraag op: waarom haal je in hemelsnaam Vermeer als hij zelfs nú niet kan spelen", aldus Heppenhuis.

"Ze wilden graag een ervaren doelman. Dat snap ik wel, maar Vermeer zit daar echt niets voor niks. Die strijkt een fors salaris op. Dan vraag je je af waarom ze hem halen. Ik vind het symbolisch voor het beleid bij PEC Zwolle."

Sportief snapt Heppenhuis de keuze voor Hauptmeijer wel. "Hij is het hele seizoen fit geweest en heeft aan het begin van het seizoen te horen gekregen dat hij de tweede doelman is. Dat was dus een uitgemaakte zaak."

Vermeer kwam vorig jaar in de MLS Pool terecht. Dat is een groep 'noodkeepers' die kunnen worden ingezet bij clubs die krap zitten door blessures of schorsingen. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Nederland met een contract bij PEC Zwolle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou iemand mij meer kunnen vertellen over de MLS Pool? Ik heb het gegoogled maar kan er eigenlijk weinig info over vinden. Alvast bedankt.

5 maart 2024 om 10:50

Googlen Op bleacherreport . com Charlie Lyon, staat er een artikel over een pool keeper

5 maart 2024 om 10:58

@elninoo,

Zoek op Sebastian Kowalczyk, Dat is een MLS Pool.

ON: Vind het wel een mooie oplossing die MLS Pool, maar er moeten wel echt strenge regels komen aan zo'n oplossing.

Ik snap zulke reacties nooit, achteraf makkelijk een koe in de kont kijken. Soms haal je nou eenmaal spelers die niet zijn wat je ervan verwacht had, is misschien wel in 25% van de gevallen zo. Daarnaast brengt Vermeer wel een coachende / ervaren factor mee in de kleedkamer. Van buitenaf makkelijk roepen zonder te weten wat er speelt.

Vermeer strijkt daar sowieso geen vorstelijk salaris op.

5 maart 2024 om 11:05

Zwolle is het nieuwe Dubai.

5 maart 2024 om 13:18

Heeft Dubai ook al een plan van aanpak in moeten dienen om de beroerde financiële positie te verbeteren?

5 maart 2024 om 17:41

Peperbus > Burj al Arab

5 maart 2024 om 18:02

Klopt, Promes zit hier in de gevangenis.

Vermeer is overigens ook ex- Feijenoordert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren