Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Blind moet De Vrij ook missen in duel met Italianen

Laatste update:

Danny Blind overweegt een verdediger te laten debuteren in de wedstrijd tegen Bulgarije van zaterdagavond. De bondscoach van het Nederlands elftal kan geen beroep doen op Virgil van Dijk en Jeffrey Bruma, terwijl Stefan de Vrij een groot vraagteken is voor het WK-kwalificatieduel. Daardoor mogen Matthijs de Ligt en Wesley Hoedt hopen op een plek in het centrum van de achterhoede.

"Het wordt inderdaad sowieso een debutant. Ik ben er wel uit, maar heb nog niet de tijd gehad om het met de spelers te bespreken", verklaart Blind vrijdagavond op de persconferentie. De Vrij kampt met een 'heel onschuldige' scheenbeenblessure en heeft volgens de keuzeheer nog niet volledig kunnen trainen. "Het is een zwelling of een bloeduitstorting in het scheenbeen. Normaliter zakt dat binnen één of twee dagen weg, maar er zit nog wat klem. Hij kan zijn voet nog niet vrij bewegen."

Voorin krijgt Bas Dost vermoedelijk een basisplek. Ondanks het afhaken van Vincent Janssen wil Blind zijn keuze voor de topscorer van Portugal echter nog niet bevestigen. "Bas Dost? Dat zou zomaar kunnen. Het is altijd een tegenvaller als mensen wegvallen in die laatste fase. Je wil posities dubbel bezet hebben", citeert Voetbal International. "Qua accenten vraagt Dost wel iets anders dan Janssen. Bas moet meer bediend worden van de zijkanten, dat is logisch."

Update 25 maart 12.35 uur: De Vrij moet cruciale interland in Bulgarije laten schieten
Stefan de Vrij is zaterdagavond vanwege een blessure niet inzetbaar in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. De stopper van Lazio kampt met een blessure aan zijn onderbeen en kan zijn voet daardoor niet vrij bewegen. Voor Danny Bind zorgt dat na het afhaken van Vincent Janssen voor nog meer problemen: hij moet nu kiezen uit Bruno Martins Indi, Wesley Hoedt en Matthijs de Ligt voor het centrale duo van Oranje.

Update 26 maart 09.08 uur - Blind moet De Vrij ook missen in duel met Italianen
Stefan de Vrij ontbreekt ook aanstaande dinsdag in de vrienschappelijke wedstrijd tegen Italië bij het Nederlands elftal. De KNVB meldt op Twitter dat de verdediger bij Lazio verder zal werken aan zijn herstel van een scheenbeenblessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoedt toch wel? Lijkt mij tenminste de meest logische. De Ligt alleen als De Vrij te geblesseerd is, kan me niets anders voorstellen maar met Blind weet je het niet

24 maart 2017 om 19:33

Mij lijkt Hoedt en Veltman als centrum dan, bij een blessure van een van de CV's of Karsdorp zal de Ligt invallen. Zo denk ik dat hij het ingepland heeft.

24 maart 2017 om 19:41

Veltman, was die opgeroepen dan?

24 maart 2017 om 19:59

Ja die is opgeroepen, stond op die oranje foto met alle hoofden op 2e rij helemaal links.

24 maart 2017 om 20:02

Martins Indi is er toch ook nog?!

24 maart 2017 om 21:43

Martins indi is toch pure armoede? Een eenvoudige mandekker. Leuke domme kracht voor een club als Stoke maar toch geen international?

24 maart 2017 om 21:47

De Jong Cillessen Veltman Tete is toch nog erger eigenlijk? Niveau eredivisie en of wisselspeler.

24 maart 2017 om 21:53

Speelt wel als een van de weinige in een top competitie. Beter Martins indi, dan de Ligt die op dit moment 4 x een basisplaats heeft gehad.

24 maart 2017 om 22:03

Mentalist dat zijn Veltman, tete, Toornstra, de jong,blind (al is die wel beter, maar alsnog geen topkwaliteit), vorm ook. En BMI speelt wekelijks bij een club in een topcompetitie en houdt zich prima staande

24 maart 2017 om 22:15

En de Ligt heeft al wel zoveel laten zien dat hij international mag zijn? Groot talent hoor, maar ik denk toch dat Martins Indi een betere optie zou zijn geweest.

Reactie op mentalist.

24 maart 2017 om 22:49

Ben het met je eens maar we hebben nu eenmaal niet beter dan Martins Indi. Voor de Ligt komt het te vroeg en Veltman is kwalitatief minder en speelt nooit meer cv.

24 maart 2017 om 22:53

Je speelt constant op de helft van Bulgarije. Doe dan Veltman, die heeft nog een goede crosspass. En voetballend veel meer inhoud dan Indi

25 maart 2017 om 00:07

Ik moet daar echt om lachen. We hebben al wedstrijden lang de 0 niet weten te houden tegen landen zelfs zo laag als Luxemburg. Prima dat we vooral op de helft van Bulgarije gaan spelen, maar dat betekent ook dat de verdedigers de bal hoogstens een beetje rond hoeven te schuiven. Ze kunnen en hoeven geen eindpass te geven. Ik vind dit soort opvattingen echt een toonbeeld van een foutieve manier van denken in Nederland.

25 maart 2017 om 00:34

Tja, Jaap Stam was ook een domme kracht naast de Boer en nu heb je Indi. Natuurlijk lang niet zo goed, maar wel vergelijkbaar qua types. Soms heb je een domme kracht nodig in het centrum

25 maart 2017 om 01:31

Indi heeft nog geen 10e van Stam zijn verdedigende zekerheid. Alsjeblieft zeg.

25 maart 2017 om 01:33

Sammerens "wedstrijden de 0 gehouden" daar lach ik om. Het is een nationaal elftal. Dan zijn zulke statistieken helemaal nutteloos. Ik vind het een beetje gevaarlijk dat wel terug willen vallen op Martins fucking indi. Zijn we zo wanhopig? Ik vind het een beetje het toonbeeld van "nieuw realisme" en pessimisme in Nederland.

25 maart 2017 om 06:54

De keuze voor Kasdorp zou dan ook logischer zijn dan Tete Tete is verdedigd goed maar voetballend erg beperkt.

25 maart 2017 om 13:01

Lezen! Lang niet zo goed, maar vergelijkbare types....

25 maart 2017 om 13:33

Die statistieken zijn totaal niet nutteloos. Het geeft duidelijk aan dat je verdedigend kwetsbaar bent, zelfs tegen landen die je totaal behoort te domineren.

Dan kan je wel willen selecteren op basis van de passing van een speler, maar het is toch duidelijk dat men eerst moet denken aan het voorkomen van tegendoelpunten.

25 maart 2017 om 14:38

Die zijn wel nutteloos omdat de samenstelling van een nationaal elftal niet zo constant is als een clubteam. En je stelt het alsof met Veltman een tegendoelpunt niet voorkomen kan worden...Martins indi heeft genoeg landen gehad. En kon geen tegengoals voorkomen tegen IJsland en Tsjechie. Is gewoon een drama.

26 maart 2017 om 09:48

Nee veltman is goed, man man man...

26 maart 2017 om 11:11

Ik vraag me af of je vandaag nog zo van leer trekt over Indi mentalist, altijd pijnlijk als je oude reacties met zo'n update weer opgerakeld worden en we allemaal De Ligt gisteren hebben zien spelen.

Ik ga ervan uit gezien de ervaring dat Hoedt basis zal staan.
Er is wel een kans dat de Ligt in zal vallen.

24 maart 2017 om 20:19

Ik ga ervan uit dat De Vrij gewoon mee doet. Debutanten moeten we nu écht niet hebben 😑

Hoedt ken ik niet zo goed.

Maar hij speelt wekelijks in de Serie A.

De Ligt net een paar wedstrijden in Ajax 1.

Ik zou voor Hoedt kiezen...lijkt me toch het meest logische ?

De Ligt zou ik wel wat minuten geven tegen Italie.

Maar Bulgarije-uit is een te belangrijke wedstrijd om een 17-jarige speler te laten debuteren (al helemaal op die positie)

Lijkt me volkomen logisch als Hoedt zijn debuut mag gaan maken. Een De Ligt is een groot talent maar heeft absoluut nog geen recht op een basisplaats. Wie weet mag hij invallen maar wat mij betreft blijft het daar ook bij.

En hij is gewoon al een aantal weken de vaste cv-partner van Stefan dat is ook wel prettig bij het maken vd keuze

24 maart 2017 om 19:37

Terwijl de Vrij misschien niet eens speelt

Als je slim bent dan wordt het gewoon Hoedt en wellicht als je 2/3-0 voor staat kan je de Ligt erbij gooien.
Verder lijkt het uitvallen van Janssen me eigenlijk een zegen, omdat Blind nu bijna Dost wel op moet stellen. Als hij nu nog met De Jong zou komen tast dat zijn geloofwaardigheid nog verder aan.

24 maart 2017 om 20:29

En wat heb je aan Dost met vleugelspelers Robben en Depay die alleen naar binnen gaan voor hun eigen succes? Daarbij past een Janssen echt zoveel beter. Dost gaat verzuipen en krijgt amper een nuttige bal en zal veel gezeik op zich krijgen na dat duel, let maar op.

En lijkt me dat Hoedt gaat spelen dit duel is niet om een jonge jongen een kans te geven. Ervaring moet hij maar bij Ajax krijgen en niet bij het Nederlands elftal.

24 maart 2017 om 22:50

Wat heb je aan een spits zonder vertrouwen? Dan heb ik liever de gozer die tegenwoordig elke bal erin trapt.. en dat van Hoedt zeg ik toch ook, maar als het kan waarom zou je de ligt niet in laten vallen.

Ik zou bijna hopen dat De Ligt speelt en een goede pot neerzet zodat sommige mensen hun woorden moeten inslikken en zodat wanneer hij faalt Danny zijn biezen kan pakken. Eigenlijk een win/win, maar natuurlijk moet Hoedt gewoon spelen en dat zal hij lijkt mij ook doen.

24 maart 2017 om 19:58

Ik heb vrijwel nergens gelezen dat de Ligt zou gaan falen in oranje tegen Bulgarije. Ik behoor wel tot de grote groep die zijn selectie belachelijk vind. Ik blijf daarbij, ook al speelt hij werelds

25 maart 2017 om 02:46

Precies wat Ijsmuts zegt. Ik gun de Ligt een fantastische carriã£â¨re toe, hoop dat hij een geweldige verdediger wordt waar we in NL nog bijzonder lang van mogen genieten. Maar dat hij nu wordt opgeroepen is me toch echt te snel. Hij speelt wisselvallig in de wedstrijden tot nu toe, en ondanks dat ik echt van hem onder de indruk ben is een basisplek met geen enkel argument te bekrachtigen. We zullen het zien 'morgen' (onderhand al vandaag natuurlijk). Met of zonder de Ligt moet dan uiteindelijk weinig uitmaken als we maar 'gewoon' winnen.

24 maart 2017 om 20:03

Iedereen hoopt dat hij slaagt. Alleen vinden veel mensen dat het te snel is. Je kan ook teveel druk op zo'n jongen leggen. Hij is las 17 jaar. Oranje is wat anders dan Ajax.

26 maart 2017 om 04:04

En? Het scenario waarop je gehoopt had?

27 maart 2017 om 10:24

Nou ja, Blind is inderdaad gelukkig weg maar ik heb het wel echt te doen met De Ligt. Zonde dat hij de druppel is geworden die de emmer deed overlopen maar nu kunnen we tenminste aan de toekomst werken bij het Nederlandse elftal.

24 maart 2017 om 19:31

Geen idee. Volgens mij heeft ie bij Stoke aardig gespeeld dit seizoen toch? In zijn porto tijd was het allemaal niet zo best dus toen had ik het gesnapt maar nu doet hij het gewoon naar behoren volgens mij.

25 maart 2017 om 00:26

Dat is niet helemaal waar. Als je puur plat naar de minuten kijkt dan mis je essentiële dingen. Zo was hij toch echt op het tweede plan beland totdat er een conflict met aanvoerder Maicon ontstond. Maicon werd verhuurd en toen kwam Indi toch in beeld.

25 maart 2017 om 02:53

Dat kan zijn Sammerens, maar in die periode was de speler waar hij kennelijk nu achter staat in de hiã«rarchie nog hevig op zoek naar het eerste haar op z'n onderstel, en heeft BMI dan al de nodige CL ervaring. Als je puur daar naar wilt kijken is het allerminst opmerkelijk toch? Hoedt kan ik me beter in vinden, speelt zeker niet onfortuinlijk, bij een degelijke ploeg in een sterke competitie. Maar dat geldt voor BMI dan ook weer (al is zijn ploeg dan iets minder degelijk). Dus ik snap Hangover96 wel.

24 maart 2017 om 19:39

Geen idee, maar dat Hoedt voor gem staat kan ik enigsinds begrijpen. Basisspeler bij Lazio en doet het prima. Maar dat dr Ligt voor hem in de pikorde staat zou echt bizar zijn. Lijkt mij ook sterk dat dit het geval is. Bruno misschien linksback?

24 maart 2017 om 19:44

Ik dacht dat Blind al had aangegeven dat er weinig rechtsbenige opties over waren na het wegvallen van Van Dijk en Bruma en dat de Ligt daarom de kans krijgt zich als backup van de Vrij te laten zien bij Oranje en mogelijk wat minuten kan gaan maken. Als de Vrij te geblesseerd is, dan denk ik echter dat Veltman basis gaat staan.

24 maart 2017 om 22:05

Maar ook BMI ISO gespeeld met de vrij, (tijd bij Feyenoord) . Echter zou ik ook voor hoedt gaan boven bmi

24 maart 2017 om 21:14

Kom op man, die heeft toch eigenlijk altijd wel laten zien dat hij absoluut geen oranje materiaal is? Leuke speler voor een laagvlieger in Engeland. Geef dan de kans maar aan jongens die in ieder geval de nodige potentie hebben.

24 maart 2017 om 23:03

Ja, want die luxe hebben we momenteel ook. Het is toch gewoon lachwekkend dat De Ligt boven BMI verkozen wordt?! Ik had persoonlijk gehoopt dat De Ligt er puur en alleen bij was als 25ste man, maar het is wel duidelijk dat deze jongen ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor speelminuten. Potentie zegt werkelijk niets. Ik vind De Ligt een geweldig talent, maar hem beoordelen op zijn potentieel is lachwekkend als we het over Oranje hebben...

25 maart 2017 om 15:40

Martens Indi speelt gewoon neem ik aan, als de Vrij geblesseerd is zal het centrum Hoedt-BMI worden neem ik aan.

oranje speelt gelijk met debuterende verdediger??? kan ik voetbalzone tegenwoordig de toekomst voorspellen.
zag dat net voorbij komen en het is al weer weg gehaald heeft iemand anders dit bericht ook gelezen

24 maart 2017 om 19:45

Gelijk als in direct? Dus meteen vanaf de aftrap?

24 maart 2017 om 19:51

Als in ze spelen met 0 - 0 gelijk met debuterende verdediger

Uiteraard Wesley . Heeft veel meer ervaring en speelt wekelijks in Italiã«. Toch ff meer ervaring dan de ligt.

Als de Vrij fit is natuurlijk met hem starten, anders doe maar met Hoedt. Ik denk dat weinig mensen hem zien spelen, maar het schijnt dat hij het gewoon prima doet bij Lazio en dan hoort hij ook de voorkeur te krijgen boven de Ligt. Op de andere plek BMI neem ik aan? Doet het prima bij Stoke, ook al ben ik geen grote fan van hem. Hij hoort echter wel boven Veltman en de Ligt in de prikorde.

Denk dat de rest van de opstelling makkelijk te voorspellen is, op de keeper na. Cillessen/zoet, Karsdrop, Hoedt, Bmi, Blind, Strootmand, Wijnaldum, Sneijder, Robben, Dost, Depay.

Ik mag hopen hoedt, als je een paar wedstrijden goed speeld in Ajax 1 speel je direct in oranje

Ik kan er wel om lachen dat 36% in de poll ook daadwerkelijk op De Ligt stemt. Geloof me, ik vind het mooi dat die jongen er al aan mag ruiken, maar hem boven Hoedt verkiezen is lachwekkend. Dan heb je in mijn ogen geen greintje objectiviteit. De Ligt is geweldig op zijn 17de, maar is natuurlijk te slecht om een basisplaats te veroveren in Oranje op dit moment. Ik had persoonlijk sowieso liever BMI gezien. Doet het goed bij Stoke City en heeft al genoeg ervaring opgedaan.

24 maart 2017 om 23:08

Ik kan er wel om lachen dat de Ligt geweldig is op zijn 17e maar dat je meteen zegt dat hij te slecht is om een basisplaats te veroveren. Als iemand zo goed is en zoveel talent heeft dan maakt het geen bal uit hoe oud hij is. Echter moet je dat wel eerst kunnen zien en weet niet of dat mogelijk is maar heeft er wel alle schijn van. De Ligt is bizar goed ook als je niet zou weten hoe oud hij is. Ik lees hier veel reacties van mensen die als redenatie gebruiken dat een andere speler een voorkeur moet krijgen omdat ze in een bepaalde competitie spelen en dat is nu pas echt om te lachen en grootste onzin reden.

24 maart 2017 om 23:54

Waarom zou de competitie waarin je speelt de grootste onzin zijn? Een verdediger als BMI komt tegen kwalitatief veel sterkere spitsen dan de Ligt.

Verder kan de Ligt wel 'bizar goed' zijn. Maar hij heeft Ajax in de laatste wedstrijden toch wel punten gekost. Door zijn fout verloren uit bij Kopenhagen en wederom door zijn fout punten verspeelt tegen Excelsior. Bizar goed!

25 maart 2017 om 00:21

Dat is nu precies wat ik bedoel. Je moet naar de speler kijken en niet naar zijn competitie. Iemand kan in Spanje spelen bij een laagvlieger en een beetje meevoetballen dat zegt toch niets over wie er beter is? Dat de Ligt een fout maakt zegt toch niets over zijn kwaliteiten? Dat is namelijk zo kortzichtig, je moet naar iemands kwaliteiten kijken. Hij heeft helemaal geen punten verspeelt maar een doelpunt verspeelt dat is significant wat anders. Zijn goede spel heeft er juist voor gezorgt dat ze niet verloren tegen Excelsior maar dan moet je naar alles kijken en jij haalt er liever 1 actie uit. En geloof me iedere speler maakt wel een fout hoe goed ze ook zijn. Maar jij selecteert liever op basis van welke competitie iemand speelt ipv hoe goed iemand is.

25 maart 2017 om 00:36

Ben het niet helemaal met je eens.

Natuurlijk moet je letten op kwaliteiten van iemand en niet alleen blind kijken naar de competitie waar hij speelt.

Echter, heeft Ligt nog maar een paar wedstrijdjes in de Eredivisie gespeeld en is bij lange na niet altijd even sterk (zwak uitgedrukt)

BMI heeft in de Eredivisie gespeeld, in Portugal, Champions League en nu in de Bpl. Waar hij speelt tegen spitsen als Aguero. Dat ik toch even andere koek dan een Luuk de Jong of Dolberg.

25 maart 2017 om 00:57

@thamike

En dat is exact wat ik doe. Ik kijk naar De Ligt die voor zijn 17-jarige leeftijd een geweldige speler is, maar laten we eerlijk zijn: Dat je het leuk doet als debutant bij Ajax, wil toch niet zeggen dat je ook zomaar aan kunt haken bij Oranje?! De Ligt is een vreselijk groot talent, maar zeker niet klaar voor speeltijd in Oranje tijdens kwalificatieduels. Ik kan niet zeggen dat ik De Ligt nou echt beter vind dan verdedigers bij overige clubs in de top 8 (eredivisie). Het enigste verschil is dat die spelers al minstens 3-8 jaar ouder zijn.

We praten hier niet over een basiskracht, maar over een vervanger van een basiskracht bij Ajax. Dat hij het even leuk doet, wil niet direct zeggen dat hij ook direct hoort te spelen in Oranje. Hij heeft nota bene nog maar 268 minuten in de Eredivisie gespeeld. Ik zeg niet dat De Ligt geweldig is, ik zeg dat De Ligt geweldig is voor een speler van zijn leeftijd. Dat zijn twee totaal verschillende dingen...

Zet dat even tegenover de prestaties van Hoedt. Speelt bij een Italiaanse subtopper (momenteel op de 4de plaats in de Serie A), heeft minstens 5x zoveel minuten in de benen (alleen al dit seizoen) en is bovendien de laatste weken belangrijk voor Lazio. Je kunt toch niet serieus menen dat De Ligt de beste optie centraal achterin is?! Als dat namelijk zo is, heb ik eigenlijk geen zin meer om de discussie aan te gaan. Dan is de objectiviteit namelijk ver te zoeken (met alle respect uiteraard)...

Ik vind het te gek voor woorden dat de licht is opgeroepen. Ik ben van de oude stempel. Je selecteert de beste spelers, het is immers geen oefenpotje. Ik had gekozen voor depay ipv primes, maar promes is ook niet mis.

Ik denk dat we even weer met zn allen moeten beseffen dat je opgeleid wordt bij de clubs en niet bij je land. In die redenatie vind ik dat het onmogelijk is om spelers van 17 op te stellen of te laten spelen.

Maar ik ben ook maar 1 van de 17 miljoen bondscoaches.

25 maart 2017 om 12:52

Dit is geen oude stempel maar gewoon een logische gedachte. Ook mensen van de nieuwe stempel denken zo.

Een aanval met depay, promes en robben is toch beter dan met dost erin? Die kan je later nog inzetten..
Achterin zou ik sowieso hoedt laten spelen, serie a is wel paar klassen beter dan de Jupiler league met jong Ajax

De Ligt in de basis natuurlijk. Deze jongen heeft al zijn hele carrière laten zien dat hij er met kop en schouders bovenuit steekt in de eredivisie. Spelers die in Duitsland, Portugal, Italië en Engeland spelen kunnen natuurlijk niet hem tippen en hebben nog lang niet zoveel bewezen. De redding van het Nederlands voetbal zoals Blind hem wil omschrijven.

Leuk zo'n snuffelstage, krijgt hij vanavond de kans om kwalificatie voor WK te verspelen, waarom heb je toch zo'n De Ligt deze druk opgelegd? Daar wordt hij echt niet beter van. Ik heb het niet eerder gezegd, maar ik hoop dat vanavond Veltman en Indi centraal staan. Hoedt en De Ligt kan je nu niet voor de leeuwen gooien, Hoedt zou met een andere linkspoot moeten spelen centraal, en De Ligt kan nu gewoon nog niet.

Man man man, die Blind heeft ook wel pech. Ik zou denk ik Daley centraal zetten met BMI of Hoedt en Pieters oproepen voor LB.

25 maart 2017 om 13:03

Haha als dat überhaupt nog kan gezien de tijd.

Fijn Danny. Nu heb je naast Hoedt en Martins Indi alleen nog een jeugdspeler van Ajax tot je beschikking, eentje die in die paar wedstrijden die hij heeft gespeeld al twee keer in de fout is gegaan. Zo'n jongen, hoeveel potentie hij ook heeft, moet je op die positie niet selecteren voor zo'n belangrijke wedstrijd.

Blind maakt zichzelf ongeloofwaardig als hij nu De Ligt inzet in plaats van Hoedt. Die jongen is pas 17 jaar en heeft lang niet de ervaring die Hoedt meebrengt uit de Serie A.

25 maart 2017 om 14:04

Serie a op juventus na is geen sterkere competitie dan de eredivisie.

25 maart 2017 om 14:29

Haha, Lazio en AS Roma, Napoli, Inter en AC Milan wegzetten als lager dan Eredivisie niveau.
Je hebt je met deze reactie laten zien dat je geen verstand van voetbal hebt of de Italiaanse competitie minacht.

25 maart 2017 om 15:19

Fiorentina torino horen ook in dat lijstje. Misschien zelfs atalanta ook

We spelen tegen Bulgarije en daar tegen verwacht je vooral dat je op de helft van de tegenstander speelt. Dan heb je het meest aan spelers die snel en dinamisch zijn om de bal te kunnen onderscheppen. Daarin is de De Ligt nu al de meest wendbare verdediger die we hebben. Wat dat betreft vind ik het niet ondenkbaar dat hij zou spelen. Hoewel het afbraakrisico vrij groot is als je hem opstelt. Wellicht is Veltman samen met Martins Indi de meest voor de hand liggende optie. Al vlak ik de kwaliteiten van Hoedt zeker niet uit. We zullen het gaan zien vanavond.

Ken me de laatste interland van de vrij niet herinneren. Dan maar de ligt en hoedt. Zoieizo geen indi.

25 maart 2017 om 13:56

Want? Speelt dit seizoen erg sterk bij Stoke.

25 maart 2017 om 14:04

Vind het een dramatische slechte speler altijd al gevonden. Ombetrouwbaar omdat hij echt domme overtredingen maakt. Opbouwend slecht wat zeker deze wedstrijd van belang is.

26 maart 2017 om 11:13

Nou, ik denk dat jij ook wel bent teruggekomen op de mening wve. We hebben De Ligt gezien gisteren, denk je nog steeds dat het goed was dat we met hem begonnen?

Lekker iedereen wisselen en met de andere elf tegen Italië.

26 maart 2017 om 13:40

Juist niet. Werk eens een keer naar een vaste kern. Het selectiebeleid van Blind is deels het probleem. Elke keer andere spelers en een ander elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren