Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Barcelona volgende bestemming van wonderkind Ödegaard

Laatste update:

Martin Ödegaard vierde woensdag zijn zestiende verjaardag, maar groot nieuws rond het talent uit Noorwegen bleef uit. Hij bereikte weliswaar de leeftijd waarop hij een profcontract mag tekenen bij één van Europa’s topclubs, maar zijn verjaardag combineerde hij niet met de daadwerkelijke ondertekening van een verbintenis. Het lijkt erop, schrijft Tipsbladet, dat Ödegaard nog geen keuze heeft gemaakt voor een andere club.

/

In het jaar dat achter hem ligt, debuteerde Ödegaard voor Strömsgodset in de Noorse competitie. Later mocht hij ook debuteren als international van Noorwegen. Tal van clubs willen hem hebben: de talentvolle middenvelder bezocht Liverpool, Arsenal, Real Madrid, Borussia Dortmund en Bayern München. In januari zou hij ook nog een kijkje moeten nemen bij Ajax, dat eveneens veel interesse heeft in Ödegaard.

Vader Hans Erik Ödegaard wil niet te veel loslaten over de plannen en ambities van zijn zoon. “Ik weet niet wanneer Martin zijn keuze maakt. Of misschien weet ik het wel. Maar ik blijf commentaar geven op dit verhaal en daar heb ik wel genoeg van. We zullen verder niet bijdragen aan de speculaties die al de ronde doen. We hebben de afgelopen maanden steeds aangegeven dat Martins ontwikkeling datgene is dat ertoe doet”, aldus Ödegaard senior.

De vader van het zestienjarige toptalent heeft gemerkt, dat veel mensen het nodig vinden hun adviezen te geven. Maar daar doet het gezin niet zoveel mee. “We kunnen niet meegaan in wat anderen allemaal vinden. Wij doen wat wij denken dat het beste is. We zijn ons ervan bewust dat heel veel mensen een mening hebben in deze zaak, maar wij voelen ons prima bij de manier waarop we er nu mee omgaan.”

Update 19 december 11.22 uur - Barcelona volgende bestemming van wonderkind Ödegaard
Martin Ödegaard maakt geen haast met een beslissing over zijn toekomst en neemt bij zoveel mogelijk Europese topclubs een kijkje. Volgens VG Sporten is het Noorse supertalent dit weekend te gast bij Barcelona, waar hij zal worden rondgeleid op het trainingscomplex van de Spaanse topclub. Ödegaard zal ook de selectiespelers van Barcelona ontmoeten en zal zaterdag op de tribune van het Camp Nou zitten bij de thuiswedstrijd van de titelkandidaat tegen Córdoba.

Denk jij dat Martin Ödegaard voor het eind van het kalenderjaar van club verandert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, die jongen kan bij zijn lievelingsclub Liverpool tekenen. Die jongen is ondertussen 2x bij Bayern Munchen geweest. Die gaat zometeen lekker tekenen met een salaris van een miljoen per jaar voor een periode van 5 jaar lang en daarmee lekker onafhankelijk worden. En groot gelijk heeft die jongen.

Ja een club als Ajax of iets vergelijkbaars zou het beste zijn voor zijn ontwikkeling. Maar als je 16 jaar bent en je kan kiezen voor je absolute droomclub + geld, absolute wereldtop + geld of Ajax + minder geld. Dan zouden 90% van de mensen voor 1 van de eerste 2 genoemde gaan. En waarom niet?

Zelfs als je bij Bayern Munchen niet door breekt dan heb je een leuk financieel onafhankelijk leven voor de boeg. Nog steeds een grote kans op slagen bij een andere clubs en je hebt mogen proeven van absolute wereld klasse.

18 december 2014 om 11:19

Toch zijn die scandinaviers vaak nuchtere personen. Kijk naar eriksen bijvoorbeeld die had op zijn leeftijd ook de hele top achter zich aan. Natuurlijk niet zo'n circus zoals nu maar ik denk eerlijk gezegd dat kleinere clubs niet eens zo kansloos zijn.

We hebben de afgelopen maanden steeds aangegeven dat Martins ontwikkeling datgene is dat ertoe doet”, aldus Ödegaard senior.

Als ik dit hoor heb ik niet de illusie dat ze bij een real madrid of iets dergelijks gaan tekenen eerlijk gezegd.

18 december 2014 om 11:26

@ Roedii

Er is geen enkele vader die zal zeggen, "om sportieve vooruitgang doen we niks, we willen financieel lekker binnen lopen" Dat is nog nooit gezegd door een vader en dat zal ook niemand zeggen. Desondanks zijn er een heleboel talenten die financieel boven sportief prefereren. Ook vanuit de Ajax opleiding doen een aantal spelers dat. Wat natuurlijk hun goed recht is. Een vader klinkt altijd nuchter maar in werkelijkheid zijn er maar weinig ouders die bepaald ebedragen kunnen laten schieten.

Om een voorbeeld te geven.
- Bij Ajax kan hij een contract tekenen voor maximaal 3 jaar (wettelijk gezien), en als Ajax zich aan hun jeugdbeleid houd verdient hij dan maximaal 200.000 euro op jaarbasis. Tot op heden heeft Ajax daar geen uitzonderingen op gemaakt. Praat je over 600.000 euro

- Bij Liverpool kan hij al een 5 jarig contract tekenen en daar krijgen jeugdspelers een hoger salaris. Dus zeg bijvoorbeeld 400.000 euro op jaarbasis. Dan praat je over een totaliteit van 2.000.000 miljoen euro. Liverpool heeft het voordeel dat het zijn droomclub is.

- Bayern wil hem graag hebben en bieden hem een 5 jarig contract aan met bijvoorbeeld 600.000 euro wat een schijntje is. Maar dan praat je over 3 miljoen in totaal.

Sportieve vooruitgang (ajax) is leuk, maar als het qua geld 1,4 miljoen of 2,4 miljoen euro scheelt in totaliteit. Dan gaat iedereen (waaronder ik) opeens heel anders denken. Met 3 miljoen ben je binnen voor de rest van je leven, spele je bij Bayern en heb je alsnog een goede kans op een prof carriere bij een andere club. Waarom zou je die gok niet wagen?

18 december 2014 om 13:03

Dat is zeker waar.. punt is wel dat Nederland en met name ajax er bekend om staat dat ze goed kunnen opleiden en dat talenten daadwerkelijk de kans krijgen om zichzelf in de basis te spelen. Hij speelt momenteel in Noorwegen ook al in de basis maar daar maak je geen europese wedstrijden mee. Hoeveel talenten krijgen er nu daadwerkelijk de kans bij Bayern of bij Liverpool?

18 december 2014 om 17:08

Als je niet aan voetballen toekomt bij die topclub van je dromen dan ben je na 5 jaar uitgevoetbald op topniveau. Dan ben je 21 en moet je je leven met die 3 miljoen bekostigen. Dat schijnt voor heel veel voetballers verdomd lang te zijn.

19 december 2014 om 01:21

Dacht ik met Modric destijds ook, dat hij wel na Ajax zou gaan. Maar ja we hebben gezien hoe dat gegaan is.

18 december 2014 om 11:43

Sowieso heeft deze jongen het nu al geweldig. Hij is net 16 jaar geworden en heeft al mogen trainen met Ronaldo, Bale, Robben, Ribery, Kroos, Lewandowski, Gerrard, Sterling, Lahm, Schweinsteiger, Ramos, Rooney, Van Persie.. En als hij nog een weekje wil trainen bij clubs als Juventus, Chelsea, Manchester City, Barcelona of Paris Saint Germain; hij mag zo meedoen. Die jongen kan voor zijn 17de met de allergrootste namen en allerbeste voetballers ter wereld getraind hebben haha. Toch geweldig?

En die jongen pakt het eigenlijk ook fantastisch aan. Door overal te trainen kan hij steeds beter inschatten op welk niveau hij al kan aanhaken, bouwt hij op jonge leeftijd al een groot netwerk in de Europese top op en maakt hij zich alleen maar gewilder (hij vergroot de hype er, misschien ongewild, mee).

Daarbij is de kans natuurlijk groot dat hij voor een grote club en een mooi salaris kiest. Heel erg veel jonge gasten maken die keuze, maar er blijven uitzonderingen tussen zitten. Eriksen, Fischer en Cerny bijvoorbeeld als we naar Ajax kijken. Er is nog altijd een mogelijkheid dat deze jongen voor Ajax of een vergelijkbare club (celtic of zo) kiest. De kans is zelfs alleen nog maar groter geworden de afgelopen dagen, want als het hem om het geld te doen was dan had hij na zijn verjaardag al ergens een fors contract ondertekent. Hij heeft niet direct gekozen voor het grote geld en dat laat zien dat hij in ieder geval niet impulsief te werk gaat; hij neemt de tijd en kijkt wat het beste is voor zijn ontwikkeling. Zijn vader lijkt ook een nuchter, rustige man die alleen oog heeft voor de ontwikkeling van zijn zoon.

Odegaard kan kiezen tussen geld (grote clubs als Real Madrid die fors willen betalen, maar normaal gesproken weinig kansen bieden aan jonge spelers), zijn ontwikkeling (ajax en dergelijke clubs waar hij makkelijker een basisplaats veroveren en op een hoger niveau speelt dan hij nu doet) of een combinatie (liverpool, Bayern Munchen; clubs die goed zullen betalen en hem eerder een kans geven dan bijvoorbeeld een Real Madrid).

Ik heb niet het gevoel dat deze jongen voor de eerste optie (grote zak geld, weinig sportief perspectief) gaat kiezen. Hijzelf en zijn vader maken daarvoor een te nuchtere indruk. Daarbij, als zij daarvoor gingen dan had hij waarschijnlijk al ergens getekend. De enige opties die daarom, volgens mij, overblijven zijn clubs als Bayern Munchen, Arsenal, Dortmund en Liverpool of echte opleidingsclubs als Ajax.

Ik denk dat Ajax, bijvoorbeeld Frank de Boer, ook de clubs in drie categorieën heeft verdeeld zoals hierboven (1. direct voor het geld, 2. beste voor zijn ontwikkeling en 3. iets dat daartussen zit; tussen meer geld, maar ook minder perspectief) en Ajax de beste opleidingsclub vindt. Dit is de enige manier waarop ik Frank de Boer kan/kon volgen toen hij aangaf dat Ajax 30 of 33% kans had op Odegaard..

18 december 2014 om 12:16

@ De Toekomst

Er bestaat altijd een kleine kans dat hij naar Ajax komt. Voorbeelden als Eriksen, Cerny en Muric zijn aardig vergelijkbaar maar helaas niet helemaal. Deze hadden allemaal 1 of 2 topclubs waar ze naar toe konden gaan en kozen toen bewust voor hun ontwikkeling. Deze jongen kan letterlijk bij elke club ter wereld tekenen. HIj kan kiezen voor een miljoenen salaris, voor zijn lievelingsclub, voor zijn lievelingscompetitie, voor zijn lievelingsspeler of wat dan ook. Die jongen bepaalt letterlijk zelf bij welke club hij wilt spelen.

Bijvoorbeeld Chelsea heeft aangegeven niet geinteresseerd te zijn, mocht Odegaard zeggen dat hij daar wilt spelen dan heeft hij deze week nog getekend. Die laten zo een kans nooit glippen. Die jongen vertegenwoordigd namelijk gegarandeerd geld.

Hij zal niet voor het geld kiezen van een City, daar ben ik van overtuigd. Maar ik geloof wel dat hij voor de combinatie van sportief + geld + voorkeur gaat kiezen. Liverpool is zijn lievelingsclub en heeft hij 3 van 3, bij Bayern heeft hij ook 2 van de 3, Real Madrid zelfde verhaal.

18 december 2014 om 12:52

Ik denk dat hij daar nog niet uit is. Ik geloof, net als jou, ook niet dat hij kiest voor het grote geld (chelsea, City en ik plaats Real Madrid hier ook). Daarbij gaat het dus tussen de opties 2 en 3 van mijn vorige reactie.

Clubs als Liverpool, Bayern, Dortmund, Arsenal kunnen een combinatie van geld en een redelijk realistische sportief toekomst bieden aan zo'n speler. Ik hou er het meeste rekening mee dat hij daarom ook voor zo'n club kiest.

Het zegt echter genoeg dat hij dan nog niet aangeeft waar zijn voorkeur ligt; hij blijft open minded en lijkt Ajax ook nog steeds als optie te zien. Als hij puur voor een stabiele opbouw van zijn loopbaan kiest, dan acht ik Ajax de meest logische club voor deze jongen.

18 december 2014 om 13:04

@ De Toekomst

Als hij Ajax als optie had gezien dan had hij allang langs gekomen bij Ajax. Is ondertussen 2x bij Bayern geweest, werd tussendoor even naar Liverpool gebracht etc. Bij Ajax wachten ze nog steeds op een afspraak die eerst december zou plaats vinden en nu al eind januari zou worden.

18 december 2014 om 11:50

Lijkt me sterk om een jongen van 16 een contract van 1 miljoen aan te bieden, en dat voor 5 jaar lang ik zie het niet gebeuren.

On: Hij kan niks aan de media aandacht doen, word benaderd door zowat alle clubs, en de kranten doen hun werk dus te speculeren. Zo raar is dat niet, alleen werkt dit alleen maar tegen voor hem. Nu kan hij eigenlijk nog alleen tegenvallen.

18 december 2014 om 12:05

Zo gek is dat niet. Volgens mij krijgen sommige jongens van die leeftijd al enkele tonnen, dus een miljoen betalen kan ook zomaar gebeuren.. Zeker als het zo'n concurrentiestrijd is kunnen clubs erg ver gaan om iemand binnen te halen..

18 december 2014 om 12:12

Hmm.. Wat ik wel weet is als je met name verder komt in het spel Football Manager in het jaar bijvoorbeeld 2019. Je jongentjes hebt van 19 die een contract verlenging willen en 25k perweek verlangen wat 1.3 miljoen is. Maar als topclub sta je toch wel sterker in je schoenen, het shirt dragen van een topclub en spelen met de beste lijkt me sowieso al belangrijk.

18 december 2014 om 12:12

@ Nikes

Met de hype die er om heen gecreeerd is zal hij echt wel aanbiedingen hebben ontvangen van dusdanige bedragen. Vergeet niet dat 1 miljoen bij Real Madrid slechts 0.15% van hun totale omzet is. Een schijntje dus. Daarnaast creeer je met het aantrekken van zo een speler ongelofelijk veel goodwill in Noorwegen en dus vele supporters wat zichzelf weer terug betaald.

18 december 2014 om 12:18

@ Nikes

Een add on op je laatste post. Het verschil is dat Liverpool sterk in hun schoenen staat omdat hun zijn favoriete club zijn. Bijvoorbeeld Bayern Munchen zal hem dus moeten overtuigen om voor hun te tekenen en niet voor zijn lievelingsclub. En dan moet je het winnen op sportief/financieel gebied van emotie. En dat zijn altijd duurbetaalde geintjes.

18 december 2014 om 12:19

Je zou inderdaad wel het James effect kunnen krijgen wat er nu in Colombia aan de gang is waar iedereen in zijn shirt loopt. Daar ben ik het wel met je eens. Real zou dan ook zeker naar het marketingsaspect kijken die 1 miljoen per jaar, 5 seizoenen lang kunnen ze er zo weer eruit halen.

Wat vind jij trouwens van deze speler? Is het echt iemand die echt de top gaat halen? Ik weet het maar niet hoor, het is ook weer niet zo dat Noorwegen een sterk voetballand is met vele goede spelers.

18 december 2014 om 13:10

@ Nikes

Laat ik het zo zeggen, als er 1 club ter wereld de waarde van marketing begrijpt en als er 1 voorzitter ter wereld is die dezelfde waarde begrijpt is het Real Madrid en Florentino Perez. De gehele selectie bestaat uit allerlei verschillende landen waardoor hun bekendheid wereldwijd bizar is. Desondanks koppelt hij dat aan pure klasse en kwaliteit. En met deze relatief goedkope transfer zou hij weer een land aan zichzelf binden.

Over Ödegaard zelf, ik vind het heel moeilijk in te schatten. EN ik twijfel heel erg over zijn daadwerkelijke kwaliteiten en wel vanwege de volgende redenen. Voordat Henriksen naar AZ werd gehaald volgde ik hem al 2 jaar lang. Iemand die ook met kop en schouders boven de competitie uitstak en tussen zijn 16e en 20ste al 116 wedstrijden speelde en al aanvoerder was. Ik baalde als een stekker toen hij naar AZ vertrok want ik was in de 100% overtuiging dat die jongen alles had om te slagen en een extreem talent was.

Als ik dan zie hoe gigantisch die jongen tegen valt en de grootste moeite lijkt te hebben om zichzelf te profileren. Dan ben ik ook heel erg sceptisch over deze ödegaard, het niveau in de noorse competitie is namelijk echt heel laag.

18 december 2014 om 14:14

Ze bieden geen contract aan van 1 mio aan salaris maar 1 Mio tekengeld. Zo kunnen ouders ook meeverhuizen en evt een baan opzeggen. De speler krijgt vervolgens een normaler (wat is normaal op die leeftijd) salaris met prestatie afspraken als ze in het eerste spelen etc...

18 december 2014 om 12:30

Het is al meerdere malen aangegeven door oa. zijn vader dat zijn ontwikkeling voorop staat. Geld zal geen belangrijke rol spelen dus daar zal de keuze niet op vallen. Natuurlijk zullen de clubs hem een mooi salaris bieden maar dat zal 'm niet over de streep trekken. Ik blijf er nog steeds bij dat een club als Ajax of Celtic een goede kans maken om hem te contracteren.

18 december 2014 om 13:01

Ik ook. Als geld belangrijk was, had hij nu al ergens getekend. Geld is dus niet een aspect dat hem over de streep trekt en ja, voor talenten die verder kijken dan geld blijft een club als Ajax een goede optie.

Voorbeelden zat die laten zien dat Ajax, voor zulke jongens, een uitstekende keuze was. Daarbij komt dat deze jongen echt nog erg jong is. Er zijn veel zaken die zijn ontwikkeling kunnen vertragen; blessures, vormdip, de druk of randzaken. Mocht hij dergelijke problemen krijgen bij een grote club, dan is hij gezien. Die wachten niet op spelers, terwijl dat bij Ajax duidelijk wel gebeurd. Ajax blijft bijvoorbeeld achter Boilesen staan ondanks zijn blessures, behield het vertrouwen in Andersen toen hij zich niet leek aan te passen aan het het eerste elftal en probeert een (op het oog) onstabiele jongen zoals Kishna op het rechte pad te krijgen en houden.

In de top wordt die tijd niet gegeven. Spelers die vertraging oplopen, worden daarna al snel uitgeleend en moeten het dan echt zelf allemaal weer op orde krijgen. Die wereld is veel harder.

Daarbij biedt Ajax niet de minste trainers; Stam, De Boer, Bergkamp, Jonk.. Wat hij bij Ajax kan krijgen is uniek; een geweldige stap die erin gespecialiseerd is om talenten als Odegaard klaar te stomen voor een volgende stap. Mocht ik in zijn schoenen staan, dan zou ik het ook positief vinden dat de A1 van Ajax zoveel talent heeft. Dan weet je gewoon dat je in de toekomst met zeer getalenteerde gasten kan samenspelen. Daarbij laat die lichting zien dat Ajax, qua opleiden, een van de beste clubs ter wereld is.

Hoop echt dat ze die jongen naar ajax kunnen halen. Heb vorige week wat filmpjes van hem gekeken en het is wel echt een slimme speler hoor. Heel veel veel techniek gecombineerd inzicht/overzicht.

Volgens mij wilt hij gewoon naar Ajax

Dat hij nog niet getekend heeft lijkt erop te wijzen dat hij de tijd neemt voor een wel overwogen keuze. Wie weet wil hij eerst nog wel een paar trainingen bij bv. Ajax of een andere club meemaken voordat hij een keuze gaat maken. Hij heeft alle tijd, over 2/3 maanden staan dezelfde clubs nog steeds wel op hem te wachten, dus groot gelijk van hem en z'n familie.

Voetbalzone zorgt er wel voor dat er geen stilte is rondom Ødegaard... 3 artikelen op een dag is hier geen uitzondering.

Krijgen we straks ook te weten wanneer hij naar de wc is geweest?

Hij wil Ajax nog even bekijken denk ik. En Bayern met hun grote mond.....

19 december 2014 om 11:47

Denk je nou werkelijk dat hij naar Ajax gaat?

Deze kerel is inmiddels al zo verschrikkelijk gehypt dat het alleen maar tegen kan vallen lijkt me. Voorbeelden genoeg.
En hebben jullie in Amsterdam deze gast nu eigenlijk wel echt nodig?

Ik denk dag feyenoord de beste optie is, elke week in een volle kuip is toch fantastisch!

Wanneer gaat ie langs bij Roda? Zoals anderen het al zeggen, door al die hype kan hij nu alleen maar tegenvallen. Beste is voor hem om voor een club als Ajax te kiezen.

Komt die jongen nog wel aan trainen toe bij zijn club? Rondleiding hier, rondleiding daar, maar lekker voetballen ho maar.

19 december 2014 om 12:42

In Noorwegen loopt de competitie tot november, dus hij doet dit allemaal in zijn ´vrije tijd´.

Als die jongen niet op het niveau Messi komt valt die al tegen denk ik. Jezus wat een gedoe.. Lopen wel meer geweldige spelers rond van die leeftijd lijkt me.

Haha jammer voor de knjb

Podverdorie zeg ik d8 dat het ook 1 grote hype was totdat ik dit filmpje zag:

https://www.youtube.com/watch?v=smi8jvnixl8

Wat een voetballer niet normaal.

19 december 2014 om 13:15

Mooiste is nog, dat zie je goed in dit filmpje, dat hij altijd vooruit denkt. Niet de hele tijd tikjes terug maar echt gericht naar voren voetballen. Ook vaak hoogstandjes die ook nog effectief zijn. Kan de jeugdigheid van een 16 jarige zijn maar de basis is zeker goed!

19 december 2014 om 13:27

hahahah ken het gevoel dacht altijd is echt weer zn overhypte voetballer. maar god wat kan deze jongen ballen zeg haha

misschien voor hem beter om naar ajax te gaan, 1 van de beste jeugdafdeling ter wereld, willen mooi voetbal spelen en dus erg goed voor zijn ontwikkeling. hetzelfde geld voor barca, als ik hem was zou ik tussen 1 van deze 2 clubs kiezen. maar verder speelt geld en toekomst toch een rol, als bijvoorbeeld bayern hem een miljoen meer salaris bied, tja dan kiest 99% voor geld. en overigens terecht.

Heb gehoord dat zijn bestemming na die van FC Barcelona FC Hollywood gaat worden
De soap blijft maar doorgaan, bijna elke dag traint hij bij een andere club en halverwege januari zou hij nog een aantal trainingssessies afwerken bij zowel Ajax als Borussia Dortmund, maar of hij daar aan toe komt met FC Hollywood in de gelederen...

Lekker suggestieve kop weer van Voetbalzone.... Ik word een beetje moe van dat overgedreven gedoe rond dit kereltje.

Ben wel echt benieuwd waar hij uiteindelijk voor gaat kiezen. Zoals iemand hier al aangaf zijn die jongens uit Scandinavie vrij nuchter maar hoe nuchter kun je blijven als de hele wereldtop en ook jouw droomclub Liverpool achter jou aanzit? Die jongen is pas 16 jaar en heeft, met een beetje geluk, nog 20 jaar profvoetbal in het vooruitzicht. De juiste keuze, en daarbij een goede start van zijn carriere, zijn essentieel voor zijn ontwikkeling de komende jaren. Ik vind het een prima idee dat ze samen overal een kijkje gaan nemen voordat ze uiteindelijk een beslissing maken maar hoop wel dat ze door de mooie woorden van de 'grote jongens' heen prikken en daadwerkelijk de beste keus maken en niet kiezen voor het mooiste verhaal. De stap van Stromsgodset naar de (sub)top van Europa is natuurlijk gigantisch dus we zullen zien hoe het verloopt..

Haal dat zinnetje titelkanidaat maar uit de tekst (onderaan)

Die jongen zorgt er door bij die topclubs mee te trainen voor dat de hype rondom zijn persoon alleen maar groter wordt. Dit hoeft niet perse slecht te zijn, alleen zal de druk ook enorm zijn. Als hij daar tegen kan is het geen probleem, maar veel mensen kunnen het denk ik niet. Al helemaal niet op die leeftijd.

Hij moet voor Madrid kiezen die hebben de beste opleiding voor technische goede spelers als hem

19 december 2014 om 23:48

Beste opleiding? hhahahahahah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren