Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende basiskracht Naci Ünüvar toont met twee goals zijn klasse

Laatste update:

Naci Ünüvar heeft zich laten gelden bij Trabzonspor. De huurling van Ajax nam in de Turkse bekerwedstrijd tegen Samsunspor de 2-0 én 3-0 voor zijn rekening. Daarnaast had Ünüvar pech met een schitterend schot, dat op de lat belandde. Trabzonspor won uiteindelijk ook met 3-0, waardoor plaatsing voor de achtste finale van de beker een feit is.

In de tiende minuut kwam Trabzonspor op voorsprong. Na een vlotlopende aanval kwam de bal aan de linkerkant terecht bij Anastasios Bakasetas, die Umot Bozok bij de eerste paal vond. De spits kon vervolgens simpel binnentikken: 1-0. Na een klein half uur verdubbelde de dominante thuisploeg de voorsprong. Via voormalig Excelsior-middenvelder Dogucan Haspolat en Bakasetas kwam de bal aan de rechterkant terecht bij Trezeguet. De Egyptenaar had vervolgens een bijzonder fraaie lage pass in huis naar de tweede paal, waar de goed meegelopen Ünüvar simpel kon afronden: 2-0.

Na rust wisselde Trabzonspor-trainer Abdullah Avci veelvuldig, maar Ünüvar mocht blijven staan. Dat vertrouwen betaalde het jeugdproduct van de Amsterdammers uit. In de 67e minuut was hij met een schitterende pegel op de lat dicht bij de 3-0. Tien minuten later zou hij alsnog zijn tweede treffer van de wedstrijd maken. Een steekpass van Marek Hamsik werd ongelukkig weggewerkt door de verdediging van Samsunspor, waardoor Ünüvar de bal kon oppikken. De negentienjarige creatieveling omspeelde de doelman op koele wijze en liep de bal vervolgens het doel in.

Dinsdag wist Fenerbahçe zich al te plaatsen voor de achtste finale door in de stadsderby met 3-1 af te rekenen met Istanbulspor. Ook Istanbul Basaksehir plaatste zich al voor de laatste zestien, door met 3-1 te winnen van Göztepe. Besiktas en Galatasaray komen nog in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima potje van zijn kant. Heeft niet gek veel minuten gemaakt nog maar na vandaag 2 doelpunten en assist in shirt van Trabzonspor, hopelijk tweede seizoenshelft meer minuten en kan hij richten op 7-10 g/a dit seizoen nog. Lijkt fysiek wel stap gezet te hebben, bovenlichaam oogt wat breder en had nog gas in de tank op einde. Prima pass buitenkant voet om de 1-0 op te zetten (steekt de assistgever weg), tikt de 2-0 goed in. Mooie poeier op lat uit een soort volley wat bijna zijn tweede goal was voor hij de 3-0 mogelijk maakt door met tackle hoog op veld balbezit te heroveren voor Trabzonspor en via kluts bal terug krijgt en om de keeper gaat. Hij is nogsteeds pas 19 en had vorig jaar een 29 g/a seizoen, nu fysiek de laatste stap zetten en hopelijk erna Ajax 1. Zijn kwaliteiten staan niet ter discussie bij Ajax, is kwestie van gebreken minimaliseren.

21 december 2022 om 20:13

Die tweede goal is toch dik buitenspel?

21 december 2022 om 20:27

Van allebei zijn goals staat er een filmpje bij gelinkt; zoals je kunt zien bij beide treffers geen enkele sprake van buitenspel.

21 december 2022 om 21:21

2e video toch duidelijk buitenspel? Maakt niet uit dat ie van verdediger komt, intentie is duidelijk om steekpass op teamgenoot te spelen.

21 december 2022 om 23:42

Dat maakt dus wel uit. Die steekbal bereikt de beoogde speler niet en de verdediger maakt een zeer bewuste interceptie. Dus nieuwe spelsituatie en zeker geen buitenspel.

Waarom staat hij niet in Ajax 1 ?
Hij is al jaren een aanstormend? talent maar nooit in het eerste elftal , vindt ik op z'n minst vreemd.en nu in tur ky lukt het hem wel????

21 december 2022 om 19:12

Staat bij ons ook niet in de basis, vind hem zeker talentvol. Mag zeker aan bepaalde punten wel gaan werken als hij bij Ajax 1 in de basis wil.

21 december 2022 om 19:12

Hij zit in Turkije ook vooral op de bank, blijkbaar niet zo goed dus

21 december 2022 om 19:15

Combinatie van factoren. Tadic was zekerheidje op linksbuiten waar Ünüvar voornamelijk speelt. Feit dat hij nogsteeds een tiener is, ondanks dat hij 2,5 jaar Jong Ajax in benen heeft al met laatste seizoen daar 28g/a, en zijn geringe lengte. Hij is onder de 1.70 en fysiek minder ver ontwikkeld dan andere 17-19 jarige. Na dit seizoen op huurbasis in Turkije is hij nogsteeds pas 20 en lijkt einde tijdperk Tadic nabij te komen. Als hij komend half jaar meer minuten kan pakken en doet leveren zie ik hem graag in Ajax 1. Veruit beste passer in selectie dan direct, meest creatieve speler ook. Alleen zonder bal nog niet ver genoeg voor wat Ajax 1 vroeg, want aan de bal absoluut goed genoeg voor Nederlandse top en ook hoger.

21 december 2022 om 19:44

Nu staat er wel een aankoop van 30 miljoen op de linksbuiten. Biedt dat veel meer perspectief?

21 december 2022 om 19:57

@Lierse1997

Bergwijn is een heel stuk minder onaantastbaar dan Tadic van de afgelopen jaren. Aan het einde van het seizoen gaan we Naci terug zien. Iemand die uit zijn comfortzone is gestapt, harde lessen heeft geleerd, fysiek een stuk vooruit is gegaan. Alles bij elkaar: hij is volwassen geworden.

21 december 2022 om 20:02

@D-Bergkamp,

Dan moet hij wel iets laten zien in Turkije en niet alleen toevallig nu 1 wedstrijdje tegen een club van het 2e niveau. Verder zit hij bijna altijd 90 minuten wekelijks op de bank. Lijkt mij sterk dat hij over een half jaar beter dan Bergwijn is. Daarnaast denk ik niet dat Tadic al gaat stoppen en wie weet wat Ajax nog gaat doen op de transfermarkt.

Mooie voetballer dit maar hij zal het toch op bepaalde fronten af laten weten. Waarschijnlijk op topsportmentaliteit en fysieke arbeid...

21 december 2022 om 19:36

Waarom topsportmentaliteit ? Fysiek kan ik zien...

21 december 2022 om 20:49

Zoals Ronald de Boer laatst ook zei. Met talent alleen kom je er niet. Er komt veel meer kijken bij profvoetbal. Dat kan niet iedereen... Ihattaren en is een extreem voorbeeld. Of Pogba..maar deze jongen kan het denk ik ook niet. Alles geven om te slagen...dat bedoel ik.

21 december 2022 om 20:55

Dat begrijp ik, maar waar baseer je dat op?

21 december 2022 om 21:40

Uhm...omdat hij op zijn 19e bij een Turkse middenmoter op de bank zit???
Noem mij eens een toptalent uit de befaamde Ajax opleiding die op die leeftijd in een C-competitie op de bank zat?

Ik denk dat ik het daarop baseer.

Tarek Oulida, geen idee of je die hebt meegemaakt, 1 van de mooiste voetballers die ik ooit heb gezien..was helaas ook niet geschikt voor het profvoetbal. En daar doet deze jongen mij aan denken...

21 december 2022 om 21:47

Ik ben zelfs nog wat ouder ... Frenkie had ook pas laat een basisplaats.

22 december 2022 om 01:01

@niels Zo groot als een Fener zullen ze nooit worden : p, maar middenmotor is misschien ook wel een beetje harsh, Trabzon is immers de huidige kampioen van de SL haha. Is geen slecht team. Ze hebben onder andere Monaco met 4-0 weggespeeld in Europa dit seizoen.

Ik hoop dat Unuvar in Turkije of in de ED bij het linkerrijtje kan beginnen om aan de weg te timmeren.

Ik ben wel toe aan een type Sneijder bij Ajax merk ik. Blijkbaar is dat al teveel gevraagd. Naci mist wat drive, power en een linkerbeen, voor de rest komt ie aardig in de buurt. Tegen de verwachting in hoop ik dat hij toekomst heeft bij de club.
Blijft bijzonder dat draufgangers eerder en vaker mogen spelen in Ajax 1 dan deze rasvoetballer, die zich aan ieder niveau heeft aangepast voorlopig.

21 december 2022 om 19:53

Nou hij heeft het anders aardig lastig bij Trabzonspor.. Zit de meeste wedstrijden gewoon 90 minuten op de bank, sws pas 60 minuten gespeeld voor deze wedstrijd. Deze wedstrijd is volgens mij ook tegen een club op het 2e niveau. Denk dat Ajax hem beter had kunnen verhuren aan een Nederlandse club.

Het is trouwens ook niet zo dat het komt door draufgangers, dat hij niet speelde. Als Tadic en Berghuis je concurrenten zijn dan wordt het gewoon erg lastig. Welke draufgangers mochten meer spelen? Hij heeft zijn fysiek gewoon niet mee. Als buitenspeler wordt het tegenwoordig erg lastig als je niet snel bent. Als middenvelder kan het natuurlijk wel maar dan moet je wel zorgen voor een goed loopvermogen.

21 december 2022 om 20:57

Tadic is zijn concurrent niet. Op de vleugel komt ie tekort hoe Ajax speelt. Al zou het op zich wel kunnen werken, maar dan moet je daar rekening mee houden, dat zie ik niet gebeuren.
Met de Wit, Ekkelenkamp en Klaassen heb je al 3 spelers die op 10 hebben gespeeld hier, en totaal niet creatief zijn, maar wel speeltijd kregen. Zij zijn immers 'betrouwbaar'. Nou doe mij maar een Unuvar, echte publieksspeler en ook behoorlijk doelgericht al. Een type Sneijder.

21 december 2022 om 21:26

Natuurlijk is Tadic zijn concurrent wel hij heeft notabene het merendeel van zijn wedstrijden bij jong Ajax als linksbuiten gespeeld. Tegenwoordig speelt Ajax ook niet echt met een nr 10, wat eigenlijk de perfecte positie voor hem zou zijn natuurlijk.

Dat hij talent heeft staat wel vast, een van de betere spelers in de kkd vorig seizoen en bij Ajax speelde hij volgens mij altijd met spelers die jaren ouder waren en was hij vaak nog de beste. Maar tot nu toe heeft hij nog niet echt kansen af weten te dwingen bij Ajax en nu ook Trabzonspor.

Die spelers die jij noemt hebben hem niet echt in de weg gestaan. Daarnaast vind ik het ook wel logisch dat als je een voorsprong moet verdedigen je er een fysiek sterke speler of snelle speler inzet. Natuurlijk zijn de Wit, Ekkelenkamp en in mindere mate Klaassen niet de meest technische en creatieve spelers. Maar het feit is wel dat zij basispeler zijn bij AZ en Antwerp en dat moet Unuvar nog maar zien te bewijzen.

Maar goed het is duidelijk dat hij voetballend erg goed is. Spelers als Bernardo Silva en Modric zijn ook nooit groot geweest of fysiek heel sterk maar zij kunnen wel grote afstanden overbruggen en zijn harde werkers. Hij moet ervoor zorgen dat hij dat ook kan.

Die kan je ook wel terughalen nu. Verdiend een kans. Er is jiet bijster veel creativiteit.

Verkoop Kudus in de winter en haal hem direct terug. Win-Win voor iedereen.

21 december 2022 om 20:45

Kudus is een geweldenaar zet hem op 8/10 en het is feest. Dusan moet helaas wijken.

22 december 2022 om 00:37

Dat is absoluut waar, alleen heerst er bij Kudus hetzelfde gevoel als bij Alvarez. Die willen gewoon weg uit Amsterdam. En als een speler zijn zinnen op een transfer heeft gezet kun je beter afscheid nemen en er een mooi bedrag aan overhouden, voordat ze dwars gaan liggen en uiteindelijk niets meer opleveren.

22 december 2022 om 07:58

Ja gelijk maar is ook misbruik van zijn veelzijdigheid en geen duidelijke visie positie van de trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren