Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente wint bizar duel met zeven goals in Groningen

Laatste update:

FC Twente heeft zondagmiddag op spectaculaire wijze bij FC Groningen gewonnen. Dankzij een hattrick van Enes Ünal in de eerste helft leek het team van René Hake een simpele zege op de toch al dolende noorderlingen te boeken. De ploeg van Ernest Faber rechtte echter zijn rug en slaagde erin om in het tweede bedrijf een 0-3 achterstand weg te werken: 3-3. In de slotminuten sloeg invaller Jari Oosterwijk echter toe en staat FC Groningen na drie speeldagen nog steeds met lege handen: 3-4.

/

Een fiks fluitconcert daalde neer op de hoofden van de spelers van FC Groningen, na het rustsignaal. De ploeg van Faber ontsnapte in de eerste minuut al aan een achterstand, toen Yaw Yeboah het leer voorlangs schoot. Zes minuten later kwam FC Twente goed weg; na een uitstekende actie van Oussama Idrissi aan de rechterkant kwam Mimoun Mahi een teenlengte tekort om de bal in het doel te werken.

De wedstrijd zakte vervolgens ietwat in, totdat Enes Ünal het op zijn heupen kreeg. In zeventien minuten tijd sloeg hij driemaal toe. In de 23e minuut wurmde hij zich langs twee Groningers en schoot hij vanaf de rand van de zestien prachtig raak; 0-1. FC Groningen, dat via Mahi de lat raakte, kreeg voor rust nog twee treffers van de Turk om de oren. Eerst werkte hij op heerlijke wijze een even zo mooie pass van Hakim Ziyech af en daarna schoot hij de bal met rechts in de linkerhoek: 0-2 en 0-3.

/

Na rust werd FC Twente teruggedrongen door de thuisploeg en verscheen al snel de 1-3 op het scorebord. Ünal verlengde per ongeluk een corner, waarna Mahi na circa 230 minuten de eerste competitietreffer van de noorderlingen verzorgde. De Tukkers stonden flink onder druk, maar lieten zelf ook na om voor de 1-4 te zorgen. FC Groningen maakte vervolgens in de 69e minuut de 2-3: een voorzet van Jason Davidson ging aan alles en iedereen voorbij, maar Idrissi zorgde met een droge knal voor de aansluitingstreffer.

FC Groningen probeerde in de laatste twintig minuten druk te ontwikkelen. De ploeg van Faber leek aanvankelijk niet verder te komen dan een goede actie van Mahi, die zag hoe zijn ploeggenoten niet op een goede steekpass hadden gerekend. Toch slaagde de thuisploeg erin om de achterstand volledig weg te werken. Hoesen versierde zelf een vrije trap en schoot het leer vervolgens laag door de muur. Nick Marsman gokte op de verkeerde hoek en zag de bal in zijn doel verdwijnen: 3-3. De punten gingen echter naar FC Twente, na een voltreffer van Oosterwijk, de vervanger van Ünal, in de slotminuten: 3-4.

Is Ernest Faber een goede trainer voor FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppa, 3 punten ingelopen op ajax.

21 augustus 2016 om 15:09

Geen inhoud in deze reactie kan hij verwijderd worden Voetbalzone?

21 augustus 2016 om 15:34

Hoezo? Is toch een feit. Voor dit weekend had Twente 4 punten minder dan Ajax, nu 1.

21 augustus 2016 om 17:39

Dit soort zielige reacties mogen van mij eerder verwijderd worden

21 augustus 2016 om 15:53

Belangrijk.....duhhhh

Heerlijke wedstrijd en wat is Hakim Ziyech toch een ongelooflijke Eindbaas!

21 augustus 2016 om 14:35

Eindbaas? Hij had 2 of 3 goede momenten, en dat tegen een heel zwak groningen..voor de rest vond ik hem maar zwakjes. Zal toch paar tandjes bij moeten zetten als hij naar een grotere competitie gaat.

21 augustus 2016 om 14:37

Ik vond Ziyech bijzonder zwak spelen

21 augustus 2016 om 14:38

Eindbaas? Vrijwel nauwelijks gezien in de wedstrijd.

21 augustus 2016 om 23:27

Maar bezorgt Twente wel de 3 punten met een heerlijke voorassist...

21 augustus 2016 om 14:38

Tegen de grote clubs zie je hem weinig of valt mij dat als enige op.

21 augustus 2016 om 14:40

Hoe kan je Ziyech na deze wedstrijd nou een eindbaas noemen? Er was er vandaag maar één de eindbaas en dat was Unal.


En Oosterwijk 😉

21 augustus 2016 om 14:46

Als Groningen al op zijn normaal niveau zo gaar is, laat staan als ze yit vorm zijn? Hehe.

21 augustus 2016 om 14:48

Vond Ziyech ook niet bijstergoed spelen. Toch heeft hij 3 momenten waaruit 2 goals vallen en Unal alleen voor de keeper staat. Kenmerkend voor een topvoetballer is dat zelfs al hij slecht speelt dit soort momenten heeft.

22 augustus 2016 om 13:52

Moet wel meer gebeuren voor hij een topvoetballer genoemd mag worden.

Dit is het beste wat Groningen kon overkomen. Misschien dat Nijland nu eindelijk nog 3 fatsoenlijke spelers gaat halen, want met Antonia, van der Laan, Reijnen en Maduro als verdedigers kan je volgend jaar naar de Jupiler League.

21 augustus 2016 om 14:52

Als je denkt dat Groningen nog spelers gaat kopen, loop je te dromen. Op zich hebben we een prima selectie, die ver onder hun niveau speelt. Over Antonia, vd Laan, Reijnen, Maduro ben ik het overigens met je eens. Die voegen niets toe. Zelfde geldt voor Hiariej en Drost.

21 augustus 2016 om 15:14

Ik vond van der Laan juist goed invallen. Maar ben het met je eens Antonia kan weg en Maduro ook. Zoals ik al eerder aangegeven heb haal die wuytens van az die transfervrij is. Vond andere spelers juist zeer slecht spelen. Met name die Antonia vond ik zeer slecht spelen.

Wir sind wieder da ! Had natuurlijk al veel eerder op slot gemoeten. Twente had wel 5-6 goede kansen op de 4e (5e en 6e) goal.... Dik verdiend maar oh wat maak je het jezelf weer moeilijk.

21 augustus 2016 om 14:39

TimMatavs. Je reactie getuigt van 1) weinig intellect en 2) weinig respect. Misschien dat de seizoensstart je wat zwaar op de maag ligt. Ik zou lekker even een weekje afkoelen als ik jou was. Twente Enschede!

21 augustus 2016 om 14:39

Haha wat zeg jij dan? Want dit was niet zijn normale niveau? 3 prachtige doelpunten waar de klasse vanaf straalt. Beetje sneue reactie

21 augustus 2016 om 14:42

Lol maar hij is NU in vorm en dit is "Niet zijn normale niveau" weet niet waar Matavz het over heeft maar dit slaat nergens op

21 augustus 2016 om 14:53

Matavz klinkt net zo overspannen als de spelers op het veld...
Bijzonder mooie wedstrijd! Als neutrale toeschouwer heb ik geweldig genoten! Groningen heeft idd nog 2 versterkingen nodig lijkt me, maar weet niets over blessures oid...

21 augustus 2016 om 15:12

Heb je gelijk in. We hebben allemaal onze mindere momenten, bij mij liggen die vaak na nederlagen als deze. Ontzettend pijnlijk, na zo'n comeback. Reactie was inderdaad wat respectloos, maar was niet zo bedoeld. Die Turkse spits van jullie schoot ze er erg goed in, maar wat ik wou zeggen is dat ook wel typisch is voor FC Groningen op dit moment. Het zit ook niet mee. Gefeliciteerd met de overwinning, en veel succes dit seizoen!

21 augustus 2016 om 15:14

Gelijkspel verdiend....Als Twente scherper was geweest was het 2-8 geworden.

21 augustus 2016 om 15:17

Tja, als Groningen scherper was stonden jullie ook niet voor bij rust met 0-3. Als telt niet. Jullie schieten er 4 in wij 3. Hadden wij maar een beetje fatsoenlijker moeten verdedigen. Het was namelijk meer een gebrek aan onze kant dan klasse aan jullie kant.

21 augustus 2016 om 15:47

Meen je dit Tim Matavz? Ik vind het erg knap dat Groningen zich heeft terug geknokt naar 3-3, maar het had na de eerste helft dikker dan 0-3 kunnen staan. Na 2 min al 2 100% kansen...

Unal heeft mij verrast. Hake wanneer ga je nou een keer ingrijpen met Marsman? Het gaat nu echt wel een keer te ver.

21 augustus 2016 om 14:33

Unal scoorde op zijn 16e tegen Galatasaray! Na Emre Mor het talent van Turkije! Lekker 2 of 3 seizoenen bij Twente en daarna richting Spanje of Engeland

21 augustus 2016 om 14:51

Hij zit al bij City, wordt verhuurd aan Twente

21 augustus 2016 om 17:45

Denk niet dat die de komende jaren daar een basisplaats zal veroveren..

21 augustus 2016 om 14:37

Ingrijpen met Marsman? Drommel is ook een grabbelaar, nog slechter dan Marsman. Stevens is toch geblesseerd?

21 augustus 2016 om 14:56

Als Twente supporter kijk je toch met jaloezie naar onze keeper in Deventer? (Zwarthoed).. geweldige keeper die het eerste puntje al heeft gepakt voor ons (thuis tegen NEC was hij wederom fantastisch!) Marsman gaat geen punten pakken en dat kan heel vervelend worden voor Twente...

21 augustus 2016 om 17:36

@gaede,

Ach da's ook gelul,

Toen marsman bij go ahead keepte was hij een held bij jullie

maar op dit moment is de oude boschker de beste keeper die er nog rondloopt bij Fc Twente, en die ouwe Theo Snelders is dan 2de keeper

21 augustus 2016 om 15:12

marsman kan gwn niet, echter zijn drommel en stevens ook niet wat. Ik zou echter toch met stevens gaan spelen omdat hij ook niet zoveel kansen heeft gehad door blessures

22 augustus 2016 om 13:33

probleem is dat drommel ook niks is en stevens niet vaak fit is, daar kun je niet op bouwen

Krankzinnig is een juist understatement. Man wat een wedstrijd, het voetbal was pure bagger maar deze wedstrijd had alles! Voor zowel de neutrale supporter als de Twente supporter een topwedstrijd om te kijken met ups en downs! Wow!

21 augustus 2016 om 14:57

Bagger? Daarmee doe je je eigen team fors te kort... Twente was erg sterk de eerste helft, al is het makkelijk zeggen dat Groningen er niks van bakte.. Ede, Ziyech en Unal waren fantastisch!!

Oh wat was dit een leuke wedstrijd voor de neutrale supporters. Het niveau was bedenkelijk, maar het scoren verloop had een amusementswaarde van heb ik jou daar. De nieuwe spits van FC Twente viel mij zeer positief op de eerste helft, genaamd Enes

Eerste helft was echt zeer matig van Groningen, maar tweede helft liet Groningen bij vlagen goed voetbal zien. Jammer dat Groningen heeft verloren, maar als ze net zo spelen als in de tweede helft, valt er niks te klagen. Alleen ben ik niet zo'n fan om continue lange ballen te geven vanuit de verdedigingslinie. Dat is gewoon direct balverlies. Eerste helft deden ze dat zo vaak. Gelukkig eindelijk doelpunten gemaakt om van die hatelijke nul te komen, maar nu moet Groningen qua punten van die hatelijke nul komen.

21 augustus 2016 om 14:43

Verdedigend is Groningen gewoon een gatenkaas. Als je dan tegen eveneens een staartploeg er 4 tegen krijgt in een thuiswedstrijd, zou ik me maar wel zorgen maken. Verdedigend is Groningen de slechtste ploeg in de Eredivisie, dat gaat je elke week opbreken.

21 augustus 2016 om 14:58

Ja klopt, maar ja, dat is de afgelopen jaren zo. Groningen heeft de laatste paar jaren geen fatsoenlijke tweede centrale verdediger gehad. Van Dijk en Botteghin vormde destijds een duo met Ivens en Kappelhof. Laatste fatsoenlijke duo was Sankoh en Qranqvist. Als back mag je wel continue naar voren gaan, maar dan moet je centrale linie wel stabiel zijn. Memisevic speelde niet onaardig, maar ik hoop wel dat er iemand komt die met hem samen kan verdedigen.

21 augustus 2016 om 17:42

@fcgrun050,

Als de 2de helft van Groningen jouw maatstaf is dan vrees ik met grote vrees voor Groningen,
vergelijk het spel eens met de combinaties van Twente in de eerste helft, ik was zelf ook verrast, maar als Twente dat niveau 2 helften kan vasthouden, dan had Groningen geen schijn van kans gehad, maar voor Twente bied deze wedstrijd echt perspectief, doorgaan zoals in de eerste helft, dan zie ik toch ondanks alles een leuk seizoen tegemoet

22 augustus 2016 om 13:36

zou idd geweldig zijn, echter baart het me zorgen dat we geen goede keeper hebben. veel degradatieploegen hebben doorgaans een goede keeper, wij niet. En ziyech was gister niet goed en had veel zaken anders moeten aanpakken, hij was wel weer betrokken bij een paar goals, die 2-0 was een heerlijke bal van ziyech

Mooie open wedstrijd met complimenten voor beide ploegen. Veel strijd, veel doelpunten. Unal, aardige spits met prima uitstraling. Vertrouwen geven aan dit soort spelers. Ziyech, bepalend met mooie steekpass, maar toch straalt de onvrede er vanaf. Jammer, deze jongen verdient een goede club.

Erg goeie eerste helft, tweede helft slecht begonnen en dat nam het grootste gedeelte van de 2e helft over helaas. Ik vind het heel erg slecht dat Groningen 3x heeft kunnen scoren, maar het is natuurlijk ook heel goed om zelf 4x te scoren. Ook super dat Unal nu al van die nul af is.

Ook al was dit beschamend voor FC Groningen, ik verlies liever zo dan de hele wedstrijd 0-0 of 0-1. Ook al was ik er de hele zomer al bang voor, ik ben wel écht geschrokken van de defensie van Groningen hoor. Die 2 nieuwelingen gaan ons ook niet redden ben ik bang.

21 augustus 2016 om 14:50

Memisevic en Davidson moet je even de tijd gunnen. Davidson heeft het hele seizoen op de bank gezeten en Memisevic moet wennen aan Nederland en het voetbal hier. Ik vond Davidson het al redelijk doen vandaag. Waar je je zorgen om moet maken zijn die andere 2 in de defensie. Hopelijk wanneer Larsen terug komt gaat het weer wat beter, maar de tweede helft geeft wat hoop.

21 augustus 2016 om 14:57

Vooraf had ik al mijn vraagtekens bij Hateboer en Antonia in de defensie. Beide zijn aanvallend op de vleugel redelijk (al lijkt Antonia het al een jaar kwijt te zijn), maar staan bij lange na niet bekend om hun verdedigende kwaliteiten. Met name Hateboer viel in het centrum wel echt door de mand.

Ik had overigens ook niet anders verwacht, de bovengenoemde twee naast twee nieuwelingen, met daarvoor Bacuna, Drost en Tibbling die ook niet bekend staan om hun verdedigende kwaliteiten. Dit was gewoon een loterij en uiteindelijk ben ik nog positief verbaasd dat Groningen 3 goals kon maken en zoveel veerkracht toonde.

Enes Ünal! motm!

volgend seizoen gaan veel clubs kloppen bij manchester city voor hem..

21 augustus 2016 om 14:51

Ja alle clubs lekker kloppen bij Manchester City, komt dat zien!!

Weer een wedstrijd dichterbij zijn ontslag die Faber. Je bent als trainer de weg kwijt als je Antonia op rechtsback zet. Dan kom je terug van 0-3 en dan koester je het punt niet, maar loop je in het mes waardoor je alsnog verliest. Eigen schuld. Volgende week in Eindhoven ga je ook verliezen met flink wat tegentreffers en dan sta je met 0 uit 4 en flink aantal tegentreffers.

Toch ligt het niet zo zeer aan het materiaal. De trainer zet ze gewoon verkeerd neer en laat de verkeerde spelers spelen.

21 augustus 2016 om 14:49

Wat loop jij nou te zwetsen? Alsof Faber er iets aan kan doen dat hij 0 normale verdedigers heeft. Reijnen, Van der Laan, Hateboer als CV, Maduro als CV, Tamata, van Nieff. Allemaal stuk voor stuk niet goed genoeg voor de eredivisie. Dan kan je Guardiola voor de groep zetten maaar dan wordt het ook niks. Nijland heeft toch net geld van Kostic gekregen? Lijkt me genoeg om Poulsen van te halen. Ook Schaars was een goede aankoop geweest, maar gelukkig hebben we Bacuna en Drost al als topmiddenvelders. Een opvolger van de Leeuw is ook overbodig want Sorloth en Hoessen zijn echte goalgetters.

21 augustus 2016 om 14:58

Met die 0 normale verdedigers kon zijn voorganger anders de afgelopen jaren telkens het linkerrijtje halen, de beker winnen en zelfs Europees voetbal spelen. Dus het lijkt mij dat een trainer daar meer uit kan krijgen. Antonia op rechtsback zetten, terwijl hij al als aanvaller te kort komt voor de Eredivisie en juist bekend staat om het niet mee verdedigen. Dat is toch echt een keuze van de trainer. Nee FC Groningen heeft geen topmateriaal, maar dit is gewoon een schandalig begin en daar is de trainer verantwoordelijk voor.

Beter gaat Faber zich eens afvragen waarom hij niks haalt uit spelers die bij andere Eredivisie clubs gewoon uitblonken met Linssen, Rusnak, Reijnen en van Weert.

Ik heb noodgedwongen moeten luisteren via radio. Wat een drama is dat zeg. Deze pot was ontzettend spannend, maar de commentatoren maakten het nog spannender. Zelfs wanneer meneer X begon aan de warming-up, leek het alsof er gescoord werd. Foj, ik moet bijkomen... Maar wat voelt dit lekker. Enes Unal, topper in wording!

Wat een krankzinnige wedstrijd.... Leuk om te zien.

Wat een mentaliteit die spelers van Groningen. Daar win je nooit van zijn leven de oorlog mee. Kunnen in de 2e helft wel ineens inzet tonen. Trieste instelling van die gasten.

21 augustus 2016 om 14:59

De opstelling was al alles of niets. Al je aanvallende talentjes erin gooien, een aanvallend middenveld en nul verdedigende zekerheden (niet dat wij die hebben) inbouwen. Die arme Padt kwam armen tekort.

Zyech wat een goeie speler zeg. Een directe versterkung van top 3 eredivisie en middenmoters van topcompetities. Unal heeft mij wel verbaasd, maar de verdediging van groningen was wel drama.

Grappig ik hoor t ze nog zeggen van nec naar fc groningen is een grote stap vooruit ,,, hahahaha

21 augustus 2016 om 14:55

En 2 weken geleden nog zeggen dat dit Groningen beter was dan het NEC van vorig jaar. Ik lach me echt kapot, Faber zou een moord doen om nu met het NEC van vorig jaar te mogen werken(heeft ook niet voor niets geprobeerd een speler of 5 van NEC mee te nemen). Want wij verloren thuis niet met 0-5 van Feyenoord en kregen er niet 4 om de oren tegen Twente.

Maargoed, ik vond het het laatste halfjaar bij NEC al en het wordt nu alleen maar bevestigd: Faber is helemaal niks bijzonders als trainer, oftewel voegt niks toe. En daarbij een verschrikkelijke vent. Het is hem gegund deze competitiestart. Hopelijk volgen er nog een stuk of 30.

En weer bewezen dat tijd rekken zonder straf loont.

21 augustus 2016 om 15:16

Ach ja. Dat doet elke club in zo'n situatie. Nu heef Twente er een keer voordeel van. Het heeft Twente echter vaak genoeg punten gekost als de tegenstander het deed.

De enige manier waarmee tijdrekken kan worden uitgebannen is overschakelen naar bijvoorbeeld 2x 30 minuten zuivere speeltijd. Zuivere speeltijd zoals dat in basketball gebeurd met 4x10 min.

Nijland, topper. Wat zal Faber blij zijn met jou. Nieuwe Linksback en Centrale verdediger die niks van de voorbereiding hebben meegemaakt. Dit terwijl al in Mei(!) bekend was dat Burnet en Lindgren weggingen. Aanvallend staat het best leuk dit seizoen, maar de verdediging is echt schandalig.

21 augustus 2016 om 15:29

Aanvallend ook? Is die Van Weert niet veel te licht?

Groningen oogt vermoeid, alle drie de wedstrijden al. Ondanks dat er wel wat druk komt, hing een goal van Twente ook de hele tweede helft meer in de lucht dan een goal van Groningen. Deze nederlaag is dan ook verdiend. Het harde trainen onder Faber en Kemkers lijkt er wel voor te hebben gezorgd dat Groningen overtraind is. De spelers werken 90 minuten hard, maar dat komt er niet uit. Veel sprints lijken uit de tenen te moeten komen. Als je daarbij optelt dat er belachelijke keuzes worden gemaakt qua basis opstelling is het wat mij betreft Sparta thuis al de laatste kans voor Faber, anders kan hij wat mij betreft vertrekken. Maakt een beetje een indruk als Hiddink bij Oranje, onduidelijk in interviews en oogt totaal niet scherp. Weet niet of hij nog weet wat hij doet. Voor Excelsior geeft hij aan dat hij is van vertrouwen en wisselt hij niemand, een week later staan 2 veldspelers op dezelfde positie, en dan ook nog 2 verkeerde (van Weert en Drost). Antonia rechtsback werkt niet, en dan komt in de rust ineens Van der Laan weer tevoorschijn. Maduro is ineens helemaal afgeschreven? Het enige licht puntje is nog wel Davidson, maar Van Nieff kon dan ook echt niet.

Voor volgende week moeten we hopen dat PSV genadig is voor Groningen en Faber, als ik nu kan tekenen voor 5-0 zou ik dat meteen doen. Ik vrees echter voor veel meer, als dit elftal van het niveau en leeftijd van PSV A1 al 4x kan scoren ...

Pff, wat een wedstrijd. Eerste helft een heel zwak Groningen en een geweldige hattrick van Unal. Tweede helft ontzettend veel fouten bij Twente en goed opgeleefd Groningen. Ik zag het al somber in, zeker toen Oosterwijk erin werd gewisseld. Gelukkig heeft hij mijn angst omgezet in vreugde. De eerste 3 hard nodige punten zijn binnen, en ik heb eindelijk weer een echte spits gezien bij Twente!

Ik heb Faber als trainer hoog zitten, maar dit kon wel eens een moeilijk verhaal worden.

21 augustus 2016 om 15:01

Eigenlijk heb ik gewoon medelijden met Faber. Die beste man heeft geen idee waar hij in gestapt is. Groningen stond altijd bekend als stabiele sub-topper, maar de trouwe fans zien de club al jaren achteruit glijden. Resultaten hebben dat lange tijd verbloemt, maar als je de afgelopen jaren in het stadion bent geweest is optimisme ver te zoeken.

De enige manier dat Grunn dit jaar het stadion nog een keer vol gaat krijgen is als ze het bier gratis weg gaan geven.

Terechte overwinning van de tegenstander. Verder wens ik geen woord vuil te maken aan de tegenstander.

21 augustus 2016 om 18:08

De tegenstander?

Ik vond het spel van Groningen in de eerste helft echt dramatisch met hoofdletter D. Overigens vond ik de veerkracht van de ploeg wel goed. Jammer dat we het dan alsnog in de eindfase weggeven. Overigens vind ik dat de trainers een andere formatie moeten nemen in plaats van de standaard 433. Stap eens over op 442 en met Mahi en Idrissi heb je goeie buitenspelers die zoals ook vandaag weer was te zien. Als Groningen net zo speelt tegen PSV als deze wedstrijd word het denk ik doelsaldo al 15 tegen. Er moet toch even snel wat veranderen voor het vertrouwen er ook is. Als de FC Groningen wat wil presteren dan zul je toch even wat betere inzet moeten tonen. Ik vond dat er wel verdedigend flink wat aan de hand was de enige die zijn niveau haalden vond ik memisevic padt mahi en idrissi voor de rest vond ik de rest slappe hap. Twente heeft gewoon geluk gehad met de laatste goal die weer gewoon knullig word verdedigd door Groningen. Als neutrale supporter heb je van deze wedstrijd zitten genieten.

Padt
Hateboer
Van der Laan
Memisevic
Davidson
Idrissi
Mahi
Tibbling
Linssen
Van weert
Hoesen
21 augustus 2016 om 14:58

Vrees dat we met deze verdediging niet kunnen spelen met Mahi, Hoesen, Idrissi, Linssen en Van Weert. Tenzij we dan natuurlijk 4 / 5 x scoren per wedstrijd ..

Wordt dit een seizoen waar alle wedstrijden beter/leuker zijn dan die van Ajax? Manmanman.

Fantastische wedstrijd voor Enes Unal! Wat heb ik genoten zeg.

Jammer had hier graag Groningen de 3 punten zien pakken.

Oeh voor het oog van de naald weggehaald zeg. Zo goed gevoetbald de 1e helft, ook al was groningen ook wel heel slecht. En dan kom je de rust uitzetten alsof het al gedaan is.. Op dat moment verwacht je toch dat de ''ervaren'' spelers als Thesker, Ziyech en Mokotjo het voortouw nemen en volop gaan jagen en lijnen uit gaan zetten om alles weer op scherp te krijgen, maar als je dan Mokotjo en met name Ziyech dan af en toe ziet sjokken...

Maar wel heel blij met de overwinning en ik ben ook erg tevreden met de city huurlingen, lijken echte versterkingen. Volgende week dan hopelijk toch echt een keer Ziyech verkopen en tighadouini en klich erbij halen en dan is Twente helemaal klaar voor het aankomende seizoen.

Speelde hakim als de ouwe. Of was die weer wat minder?

21 augustus 2016 om 16:09

Hij was beter dan de eerste 2 wedstrijden. Minder geforceerd en had nu ook oog voor medespelers waardoor hij prima assists afleverde. Echter geheel top vond ik hem nog niet.

23 augustus 2016 om 01:54

Ik vond hem wel top bij alle vier de doelpunten betrokken. Tuurlijk nog niet zijn eigenlijke niveau maar wat wil je we zijn pas 3 wedstrijden onderweg.

23 augustus 2016 om 16:22

Tja.. wanneer ben je bij een doelpunt betrokken?
Bij 1 doelpunt was het een assist, bij 1 een mooie steekbal. Maar bij die andere twee moet je toch wel heel positief kijken om directe betrokkenheid te zien.

Blom hoort in blessuretijd gewoon de bal op de stip te leggen na overduidelijk hands in de 16 van Twente. Dan krijg je uiteindelijk een terechte winnaar die overigens wel een drama 1e helft speelde. Maar zoals we gewend zijn is het oplichtersgilde uit Enschede weer de helpende hand toegestoken door een aanhanger van het oplichtersgilde uit Zeist.

21 augustus 2016 om 15:18

Was helemaal geen hands. Zoals het Groningen-publiek wel meer claimde dat totaal niet gebeurde op het veld.

21 augustus 2016 om 15:27

Dat was totaal geen hands en dat je zo gefrustreerd bent dat je de club uit Enschede 'oplichters' noemt geeft me de bevestiging dat werkelijk heel de Euroborg overspannen is.. Afreageren op grensrechters op het veld, afreageren op het verleden langs het veld. Lekker makkelijk.
Het was een geweldige wedstrijd en Groningen gaat een heel zwaar seizoen krijgen. Hopelijk kunnen ze dat aan in Groningen... 🙄

22 augustus 2016 om 10:00

Iets met pot en ketel
http://journalistio.nl/2016/06/07/toen-financiele-...

Oké Hansje Nijland, even 10 miljoen investeren en het komt goed!

Een bizar duel was het zeker. Ik had niet verwacht dat Groningen terug zou komen van een 0-3 ruststand. En dan is het voor de fans van Groningen natuurlijk balen dat je alsnog de 3-4 om de oren krijgt. Op dat moment had Groningen namelijk het betere van het spel.

Tja. Aan de ene kant is het knap dat je na 2 nederlagen zonder doelpunt, een werkelijk waar beschamende eerste helft en 0-3 achterstand, nog weet terug te komen tot 3-3.

Maar als je het dan alsnog laat lopen, dan weet ik het ook niet meer. Dan had je je handen dicht kunnen knijpen met een punt en een goed gevoel over de tweede helft. Nu was het een knappe comeback, maar niet meer dan dat.

Overigens gewoon een terechte overwinning van Twente. Het had bij rust al wel 0-6 kunnen staan. Maar twee ploegen die niet kunnen verdedigen levert wel spektakel op voor de neutrale kijker. Maar goed, voorheen waren Twente en Groningen twee stabiele subtoppers en nu kunnen we er beiden geen houtje touwtje meer van.

Qua defensie betreft is het voor Faber twee voor twaalf. Als het hem niet lukt om dat fatsoenlijk te organiseren ligt hij er snel uit. Niet dat hij de beschikking heeft over een fatsoenlijke achterhoede, maar Van de Looi was tenminste instaat om er een hecht collectief van te maken. weliswaar zonder inzet en mentaliteit, maar we werden niet zo overlopen als nu.

Dit wordt een pijnlijk seizoen, maar er zijn nog speelronden genoeg om in ieder geval richting bovenkant rechterrijtje te stijgen. Op Europees voetbal maak je met deze manier van spelen geen kans, dus laten we het vooral wedstrijd voor wedstrijd bekijken.

Het zal toch niet zo zijn dat Groningen gaat degraderen??

Het was een echte thriller.eerst dacht iedereen dat Twente had gewonnen,maar Groningen kwam terug! Echte uitblinkers vandaag vond ik Ünal met zijn hattrick, en Oosterwijk met zijn goal in de laatste minuut. Bij Groningen liet vooral Idrissi zien waarom hij in het eerste elftal hoort.

22 augustus 2016 om 13:37

de 2-0 was ook een heerlijke bal van ziyech en bij die goal van jari was ook een prachtige bal va jenssen

Zo Groningen begint ook niet lekker onder Faber zeg. Alles verloren tot nu toe, Verder Unal heerlijk binnen komen bij Twente met ze 3 goals!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren