Fctexper
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 5 februari 2012
  • Fctexper
  • 110 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 862
  • 62 jaar (13-5-1961)
  • 1
Persoonlijke berichten
8 januari 2013 om 14:58
#1

Ik verzoek je om te stoppen met die racistische ondertoon in jouw berichten.

9 januari 2013 om 23:05
#2

ik ben me van geen kwaad bewust, en rasistich, op welke manier dan, als ik vragen mag?

groet

erwin

30 mei 2013 om 12:01
#3

Ik wil toch graag nog even terugkomen op je onderstaande reactie:

//als je je nu eens verdiept in de eredivisie,
en op Wikipedia of zo kijkt of google eens, dan zul je zien dat Fc Twente vanaf het Jaar 1965 tot nu gemiddeld 4de stond, dat is in mijn ogen toch echt wel top / suptop\\

Deze reactie klopt namelijk totaal niet. FC Twente heeft namelijk vanaf 1965 een gemiddelde klassering van 6,79 op de ranglijst. Reken het maar na.

Omdat je jezelf 'fctexper' noemt én mij aanspreekt dat ik mij beter moet verdiepen in de Eredivisie, kon ik het niet laten om je hier even op te wijzen. Dus ik zou mij, als Fctexper, toch iets meer verdiepen in je club

31 mei 2013 om 08:31
#4

Ik reageer hier maar even op je onderstaande reactie:

///omdat je zoveel moeitte hebt gedaan om de verkeerde resultaten te vinden, zal ik je nu de juiste sturen. Scrol even helemaal door en beneden aan de Wikipedia page staat de eeuwige ranglijst van de eredivisie, en daar staat FC Twente Zeker 4de op, en dat staat er al jaren\\\

Eerst heb je het over de resultaten vanaf 1965 en nu haal je er de eeuwige ranglijst bij. Dit is overigens wel correct, maar vanaf 1965 tot vandaag de dag staat FC Twente op een gemiddelde klassering van 6,79. Dáár hadden we het over en dat is tevens de beste graadmeter, lijkt mij..

31 mei 2013 om 15:58
#5

Nou nee, want eeuwig is sinds 1965, daarvoor bestond fc twente dus niet, en waren het sportclub Enschede en de enschedese boy's die in de hoogste divisies speelden.

18 augustus 2014 om 18:27
#6

Hallo Fctexper, ik las je reactie op het artikel ‘We zijn nog niet het FC Twente van vorig seizoen, we missen vastigheden’ pas wat later i.v.m. vakantie. Toch zou ik er graag op willen reageren.

Je schrijft dat je vind dat de TS van Twente als het ware een marionet en Munsterman aan de touwtjes trekt. Dat is naar mijn mening behalve erg kort door de bocht ook absoluut nergens op gebaseerd. Munsterman heeft zijn strepen binnen de club meer dan verdient door op erg knappe wijze de club bij de hand te nemen en een nagenoeg failliete club naar een (sub)topclub omgevormd. Dat hij veel inspraak heeft is dus duidelijk, maar Joop houdt zich Niet bezig met het sportieve aspect. Elk jaar opnieuw krijgt de trainer (wie dan ook) de ruimte om zijn filosofie door te voeren. Zo werd de basis voor het huidige spel gelegd door Fred Rutten en hebben alle passanten sindsdien daarop voortborduurt. Met Schreuder hoopt Twente eindelijk die gewenste langzittende coach in handen te hebben die boven alles alle ins en outs van de club al weet- en dus weet wat er moet gebeuren. Ik heb dan ook alle vertrouwen in het huidige beleid van de club op zowel financieel als sportief gebied.

Toch mooi dat Ziyech alsnog is gekomen of niet dan!

7 september 2014 om 17:48
#7

Twente laatste jaren meer punten gehaald in Europa dan Psv? Dat is zeker niet waar!

8 september 2014 om 18:06
#8

Feyenoord is vergane glorie maar krabbelt langzaam weer naar boven. Zij zitten in de Groepfase en Twente niet. Natuurlijk scheelde het niks of het was andersom geweest. Twente verdiende thuis te winnen van Qarabag maar soms zit het niet mee. Echt jammer voor Twente en het Nederlands voetbal. Extra domper dat Twente eruit is want die kunnen het normaal wel schoppen om tot minimaal februari actief te zijn in Europa.

Vitesse komt net kijken en gaat ook geen topclub worden. Want ze hebben zich de laatste jaren meer verzwakt dan versterkt. Als Vitesse een echte toekomst had waren Bony en van Ginkel niet vertrokken.
Maarja Vitesse supporters hebben liever dit dan failliet en dat is goed te begrijpen.
Ajax heeft al sinds het seizoen 07-08 weinig laten zien in Europa, tenminste niet ver gekomen. Ze worden wel elk jaar kampioen maar voor de Champions League kwamen ze altijd net te kort en nu al helemaal. In 2011 is overwintering CL echt gestolen door Lyon en in de poule met Milan waren ze steeds heel dichtbij. Maar na die 3e plaats bakken ze erna niets meer van in de Europa League maar ze worden wel kampioen. Dat geeft maar weer de armoede van de Eredivisie aan he.
Als er één club met beperkte middelen de laatste jaren alles uit de kast heeft gehaald in Europa is het AZ wel. Groot sympathie voor die club hoe hun gevochten hebben om steeds weer die kwart finale te halen.

8 september 2014 om 19:15
#9

Helemaal met je eens.

groeten.

15 juni 2015 om 12:09
#10

Ik reageer maar hier even op je gedachte waarin Twente nog een top 5 club blijft.

Laat ik het zo zeggen; gebeurt niet.

waarom? Ze spelen met jaar slechter en kregen (nu nog) met nét dat beetje geluk de punten wél mee. Bijvoorbeeld willem 2 uit én thuis. Op zich maakt dat niet veel uit als je een seizoen slecht speelt, je haalt in de transferperiode wat spelers erbij daar waar je ze mist. enig probleempje bij Twente, no moneys.. Toch lastig dan eh?

Je zegt wel doodleuk; ''als we die en die verkopen zijn we er bijna uit''. En dan?? Vertel eens, waarom denk jij nog wel dat twente in de top 8 eindigt?

Ik schat een Ajax, Psv, Feyenoord, Vitesse, Az, Heerenveen, Zwolle en in kleinere mate Grongingen toch echt veel hoger in.

Maar helemaal geen schande hoor, jullie hebben nét iets te lang boven jullie stand geleefd.

15 juni 2015 om 23:31
#11

Dan heb je niet goed gelezen,

Ik zeg toch ook wat er over blijft aan echt goede spelers na de verkopen van de beoogde spelers,

Op dit moment zijn dat Bjelland, Ebecilio, Mokotjo, Castaignos, en Evt. Corona,

Ik zei dat je dan zeker wel een top 4 a 5 elftal over houd en je zeker met clubs als AZ, Groningen, Herenveen Feyenoord kan concurreren voor zelf een 3de tot 5de plek,

en waarom ik dat denk, zie eens wat een Talent Twente nog herbergt na verkoop van bovengenoemden.

Doel: Marsman / Stevens

Verdediging: Ter Avest Martina / Lachman, Andersen / Schilder Koppers

Middenveld: Hölscherr, Tapia, Guiterez, Ziyech

Aanval: Ould Chick, Jari Oosterwijk, Transfervrije spits bijvoorbeeld Janko terughalen, Mohktar en mocht corona niet verkocht worden dan corona ook nog als rechtsbuiten.

wil niet kinderachtig doen, maar dit is met 1 of 2 gerichte transfervrije aankopen, toch zeker wel top 5

Het niveau van de eredivisie word er zeker niet hoger op, dus ook de kampioen van volgend jaar is wat mij betreft geen uitgemaakte zaak, zelfs een outsider zou volgend jaar zomaar mee kunnen doen om de titel, psv en ajax houden de beste kansen, maar wat vlak onder zit , komt steeds dichterbij.

18 juli 2016 om 11:38
#12

Hoi hoi,

Ik kon niet meer reageren in het topic "duitse krant: ‘fransen gebruikten stimulerende middelen in halve finale’" dus doe ik het via deze weg.

"“volgens de regels van de antidoping code van Wada worden alle pogingen om een voordeel te krijgen ten opzichte van een tegenstander, die anders zijn dan de kracht van het lichaam, beschouwd als doping"

Bovengenoemde is helaas wel veelzeggend, en helaas zijn wet en regelgeving in veel gevallen ook onlogisch. Wanneer je dit uit "normale" voeding haalt dan zal er ook geen punt van gemaakt worden. Alleen zodra het in een geconcentreerde vorm komt zoals een zalf, gel, poeder, pil of injectie is de kans juridisch groot dat ze het als "niet natuurlijk beschouwen". Zoals ik al zei; als je echt kijkt hoe wetten en regelgeving vandaag de dag geschreven en veranderd worden zie je dat ze heel vaag en heel algemeen verwoord woorden. Zodat de autoriteiten ten alle tijde iets wat ze niet bevalt onder de noemer van een bepaalde overtreding kunnen plaatsen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 6 juni
Calvin Stengs wordt opnieuw in verband gebracht met een overgang naar Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren