Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag: ‘Hij heeft tijd nodig om te wennen aan onze manier van spelen’

Laatste update:

Erik ten Hag tempert de verwachtingen van Mohamed Daramy bij Ajax enigszins. De trainer van de Amsterdammers geeft in een uitgebreid interview met het clubkanaal aan dat de negentienjarige vleugelspits, die voor minimaal twaalf miljoen euro overkwam van FC Kopenhagen, rustig zal worden gebracht.

"Ik ken zijn kwaliteiten vanuit Kopenhagen, maar hij moet gaan integreren binnen Ajax', vertelt Ten Hag aan Ajax TV. "Ik heb hem nog niet op het trainingsveld gehad en dus ook nog niet in de wedstrijden. De eerste keer dat ik hem dus ga meemaken op het trainingsveld, is twee dagen voor de volgende competitiewedstrijd", schetst Ten Hag. Daramy is momenteel op pad met het Deense nationale elftal en zal dus pas volgende week aansluiten bij Ajax, dat op zaterdag 11 september op bezoek gaat bij PEC Zwolle.

"Hij heeft de tijd nodig om te wennen", stelt Ten Hag. "Te wennen aan zijn medespelers, aan onze manier van voetballen. Maar dat hij heel veel talent heeft, dat is duidelijk. Hij heeft veel indruk gemaakt in de afgelopen periode met Kopenhagen. Het is een rechtsbenige speler op links, die ook op rechts kan spelen. Hij heeft heel veel snelheid, met een goed overzicht, ook in de eindfase. Hij kan een goal maken, hij kan een voorzet geven. Hij heeft heel veel bereidheid en hij wil groeien als mens en speler."

Daramy, die woensdag als invaller debuteerde voor Denemarken tegen Schotland (2-0 winst), moet bij Ajax diepgang gaan toevoegen op de linkerflank. "Ik was op zoek naar snelheid. Hij is niet de enige speler, we hebben meer van zulke spelers. Maar nu hebben we er ook een die vanaf de linkerkant kan komen." Op de linkerflank heeft Ten Hag ook aanvoerder Dusan Tadic tot zijn beschikking, terwijl de bezetting op rechts met Antony, Steven Berghuis en David Neres behoorlijk is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah joh moest Zivkovic ook fftjes. Is ie inmiddels gewend eigenlijk?

2 september 2021 om 19:53

Zivkovic was echt zo overrated. Zonde dat we hem gehaald hebben toen, leuk counterspitsje maar meer kon die niet. Zelfs Darko Bodul staat bij mij hoger aangeschreven in mijn herinnering, en dat zegt eigenlijk alles.

2 september 2021 om 19:56

@AjaxF1

Ik kan me anders herinneren dat wij Ajacieden hier heel blij mee waren wat ook logisch was aangezien hij dacht ik rond zijn 16de zoveel indruk maakte bij Groningen, jij kan natuurlijk anders denken maar achteraf had hij inderdaad beter in Groningen kunnen blijven

2 september 2021 om 19:54

Ik had echt hoge verwachtingen van hem, maar man… wat is hij tegengevallen zeg.

2 september 2021 om 19:57

Zonder grappen; voor mij de slechtste spits die ik bij Ajax gezien heb. Suk, Bodul, Cvitanich, Pantelic, Bulykin; allemaal waren ze beter dan die Zivkovich. Die gast kon er echt geen reet van, wel lekker gecasht op het 2e en 3e niveau van China trouwens, dat dan weer wel.

2 september 2021 om 20:00

Ja daar heb je gelijk in, zeker Pantelic vond ik een cultheld. Ja die Zivkovic moet een hele goede zaakwaarnemer hebben, ik meen dat hij zelf zivkovic tijdelijk had ondergebracht in de premier leugue

2 september 2021 om 20:02

Pantelic hoort eigenlijk niet helemaal in het rijtje thuis nee haha, wat een cult ja. De hele manier van spelen, het uitgebreide bedanken van de supporters en God dat hij weer mocht spelen nadat hij gewisseld was. Toch nog wel wat goaltjes gemaakt en die mooie hakbal op Emanuelson toen.

2 september 2021 om 20:15

Wat dacht je van Ivan Gabrich?
Pantelic scoorde best veel.

2 september 2021 om 20:42

@ajaxf1 Cvitanich en Pantelic waren zo slecht nog niet.
Ik heb eigenlijk nooit helemaal begrepen waarom Cvitanich het niet redde bij Ajax.
Als je kijkt naar zijn stats tov van zijn speeltijd deed hij het heel aardig (13 goals en 4 assists in 1500 minuten).

2 september 2021 om 23:09

Je vergeet de aller slechtste spits ooit in het Ajax tenue: Yaya Sanogo!

2 september 2021 om 23:46

Sanogo was met afstand de allerslechste spits van ajax ooit en waarschijnlijk ook in de toekomst.

3 september 2021 om 10:27

Heb wel goede verwachtingen van dit Ajax. Zoveel kwaliteit zit er in de ploeg. Alleen het middenveld heb ik mijn twijfels over. Pantelic was zelfs een van de besten die Ajax de afgelopen 10 jaar heeft gehad. Denk enkel Huntelaar, Suarez, Milik, Tadic en El Hamdaoui plus did enkele namen die ik vergeet waren beter.

2 september 2021 om 19:58

Neres moest ook eerst even wennen en was vervolgens meerdere keren beslissend voor Ajax.

2 september 2021 om 20:56

Klopt en nu hij echt gewend is is hij derde keuze en wil niemand hem mee4 hebben.

2 september 2021 om 21:24

Na die knieblessure (die hem een goed jaar uit roulatie heeft weten te houden) is hij een stuk minder en inderdaad op het derde plan terecht gekomen. Daarvoor was hij gewoon een vaste en gewaardeerde basis speler. Leicester City leek hem te willen hebben maar kozen uiteindelijk voor Lookman. Kan best zijn dat ze vinden dat Overmars veel te veel voor hem vraagt.

2 september 2021 om 20:40

Och kom op! Elke speler vergelijken is onzin! Jongen is 18jr, komt in een vreemd land, voor het eerst op zichzelf aangewezen! Tijd zal het leren! Maar om nou zivkovic te gebruiken, terwijl er tal van voorbeelden zijn waar het wel mee lukt.. Het kan tuurlijk fout gaan.. maar ik denk het niet! En daarnaast, voor Nederlanders die opgroeien in het voetbal met 4-3-3 en pressie spelen, wil niet zeggen dat het overal zo gaat! Gister gekeken hoe iedereen wil spelen? Maar het toch niet kan! Dus geef de beste man f tijd.. elke coach zou zo denken!

Dus nog niet genoeg kwaliteiten om in de basis te starten. Prima natuurlijk. Antony en Tadic hebben al genoeg kwaliteiten, maar dat gezanik altijd dat spelers dan aan een manier van spelen moeten wennen, je reinste nonsens.

2 september 2021 om 19:52

misschien niet aan de manier van spelen . maar zeker wel aan je team genoten
wanneer ga je diep . wanneer zet je druk . hoe dien je mee te verdedigen.
zijn allemaal punten die je na een paar weken pas in de gaten hebt

2 september 2021 om 20:16

Ja stel je voor dat je moet wennen aan automatismen in een professioneel voetbal elftal als jong talent of aan je medespelers en hun kwaliteiten. Je reinste nonsens als je bij een amateur club speelt.

2 september 2021 om 20:21

Haha kom op jk-ajax, je hoeft toch niet alles te verdedigen. Gewoon een beetje een onzinnige uitspraak. Wennen aan een systeem van een nieuwe club en medespelers moet toch iedere nieuwe speler...

2 september 2021 om 20:25

@FR, mee eens hoor, dat gelul van wennen ben ik ook wel klaar mee, je leert het snelste door wedstrijden te spelen, als je echt goed bent dan pas je je heel snel aan, als hij gewoon eerlijk zegt dat Tadic als aanvoerder zijnde in de pikorde op 1 staat en Daramy op 2 of 3 dan klinkt het geloofwaardiger

2 september 2021 om 20:33

Dan mag hij dat toch gewoon aangeven, ondanks dat het voor meer spelers geldt?

2 september 2021 om 20:46

@kokkie, precies, Haller werd toch ook voor de leeuwen gegooid.
@jk ajax, jawel, maar Ten Hag brengt het altijd op een bepaalde manier alsof het ajax systeem zo speciaal is dat de betreffende speler eerst even zijn "ajax-rijbewijs" moet halen. En zoals Kokkie hierboven ook aangeeft, je leert het snelste als je gewoon wedstrijden speelt met je teamgenoten.

2 september 2021 om 22:54

@FR010FRDAM, wat een onzin. Bij Feyenoord hoorde ik niets anders. Spelers moesten wennen aan de nieuwe speelstijl en bij Ajax is het dan zogenaamd te veel gevraagd. Tegen PSV heeft heel Nederland kunnen zien wat er gebeurd als er niet op de juiste manier druk gezet wordt. Tegen Twente wat er gebeurd als de veldbezetting en onderlinge afstemming niet klopt. En dat voor spelers die al langer samen spelen. Haller lijkt nog steeds te wennen en speelde sinds lange tijd zijn eerste echte fatsoenlijke wedstrijd tegen Vitesse, waar hij ondanks niet scoren voor het eerst voetballend echt toegevoegde waarde had. Zelfs Ziyech en Tadic was ff zoeken. Kwaliteit bepaald de duur van het wennen

3 september 2021 om 07:50

Haller kwam uit noodzaak erin en als speler met meer ervaring dan een 19 jarig knulletje. Snap jij ook wel, maar iedereen kan weer even schoppen tegen Ajax. Mooi man.

3 september 2021 om 08:44

JK-Ajax: Kan je het wel weer in het belachelijke trekken, maar waarom zegt hij dit dan niet bij elke transfer? Dit is bij de spelers die ofwel voor de toekomst, ofwel voor de breedte, ofwel tekort komen. In de ogen van Ten Hag tenminste. Het kan dus prima dat hij hier wel toekomstmuziek in ziet, maar niet een speler die er direct staat. Prima toch? Zeg dat dan alleen, in plaats van dit standaardpraatje.

3 september 2021 om 08:44

@JK-Ajax: Wat laat jij jou weer kennen hier. Niemand schopt volgens mij tegen Ajax. Kokkie is nota bene een Ajacied, dus dat zou heel apart zijn. Ik snap dus niet helemaal wat daar het probleem is?

2 september 2021 om 20:42

Tuurlijk moet iemand wennen! Niet gek hoor! Manier van spelen is 1, maar na 3 weken trainen komt dat goed. Ingespeeld raken op teamgenoten.. dan zou een voorbereiding seizoen best fijn zijn

3 september 2021 om 08:42

Iedereen moet wennen, dat is mijn punt niet. Vaak wanneer dit zo wordt gebracht, dan is dat omdat iemand nog niet overtuigd is van de speler. Althans: Niet direct. Het kan best dat Ten Hag de potentie wel ziet en hiermee duidelijk maakt dat hij een optie voor de toekomst is. Prima natuurlijk, maar dat gelul over wennen altijd, daar kan je echt niets mee.

Tuurlijk, dat hogeschoolvoetbal van Ajax is nog lastiger dan de enigma kraken. Betwijfel of deze jongen het ooit onder de knie krijgt. Met Haller en Berghuis erbij heeft Ten Hag eindelijk zijn statische aanval zonder verrassing klaar, dat gaat Daramy niet zomaar even in de war gooien allemaal!

2 september 2021 om 19:55

Berghuis is z'n plek alweer kwijt hoor, Antony gaat spelen. Als Klaassen diepgaat en je Tadic en Antony nog op de flanken hebt, kan je moeilijk zeggen dat het statisch is.

2 september 2021 om 20:04

Misschien moest Berghuis nog wel even wennen aan dat ingewikkelde Ajax-spel...

2 september 2021 om 20:08

Je hebt gelijk, daarom denk ik ook dat we kampioen zijn geworden. Omdat ons spel zo ingewikkeld was dat de tegenstander het niet begreep 😉.

2 september 2021 om 20:09

Is niet iedereen gegeven om binnen ons systeem te spelen daar heb je gelijk in ja, die naam Godenzonen komt toch ergens vandaan weetje

2 september 2021 om 21:15

Echt wel. Dikke Champions League-winst voor Ajax dit jaar. Vet intelligente spelers man!

2 september 2021 om 21:56

Nou nou doe jezelf nou niet te kort. PSV kan de CL ook nog winnen als ze 3e worden in de poule!

2 september 2021 om 23:48

Hahaha pure jaloezie gomes, ook al lijkt het niet zo maar we hebben je door. Focus jij nou maar gwn op je eigen cluppie die voor Altijd de nummer 2 van Nederland zal blijven joh.

2 september 2021 om 20:11

Doe maar gewoon rustig. Het klopt toch ook gewoon. Hetzelfde zou gelden voor jouw club PSV. Mocht er zo'n nieuwe jongen bij komen had Schmidt hetzelfde gezegd. Daar kan ook niet iemand 1,2,3 instappen toch. Op hoger niveau is dat nou eenmaal zo voor jongens die van een club komen die een niveau of meer lager speelt. Niets mis mee.

2 september 2021 om 20:19

Moest het gehele elftal van psv ook niet een jaar lang wennen aan de manier van Schmidt?

2 september 2021 om 20:28

@JK, aangezien dat niet gelukt is na een jaar heeft Schmidt maar weer voor 433 gekozen en sindsdien loopt het een stuk beter.. Dat gegoochel met 4222 en 0 voetbal op het middenveld werkt.misschien in Oostenrijk maar hier niet

3 september 2021 om 03:34

En aangezien het ook dit jaar niet gaat lukken met PSV wordt het dus volgend jaar 5-3-2 en wordt Frank de Boer Schmidts assistent en nadat Schmidt vervolgens overstapt op de kerstboom van Adriaanse krijgt Frank een pakje onder de kerstboom en wordt hij kampioen met PSV in de eerste divisie :P :D Just kidding

2 september 2021 om 20:57

Maar ze hebben wel gehaald om iets anders te kunnen brengen. Als je alle berichten van de verschillende sites en kranten negeert en alleen kijkt naar wat overmars en ten hag over versterkingen hebben geroepen dan hebben ze het (na de komst van berghuis helemaal aan het begin van de transfer periode) alleen gehad over een snelle buitenspeler met diepgang om iets anders te kunnen brengen.
Geen idee of deze jongen goed genoeg is, maar op basis van de youtube filmpjes hebben ze in ieder geval een snelle buitenspeler met diepgang gehaald.

2 september 2021 om 21:34

Zo raar is dat exht niet dat wennen. Ik heb jaren gebasketballd. Meerdere coaches meegemaakt, nou ik heb bij sommige van hen echt wel wat tijd nodig om zijn plays te begrijpen. En daarbij moet ik ook nog eens mn teammates begrijpen en zij mij. Ik ben t exhter wel eens over dat ajax manier van spelen gedoe...zeg dan gewoon daramy moet nog leren wat ten hag allemaal verwacht.

Ik ken de tijd nog dat we helemaal geen goede buitenspelers hadden en we dolblij waren dat Neres werd gehaald maar dat ie niet speelde. Nu hebben we 6 spelers voor 2 posities 😂. Echter ben ik wel van mening dat “de manier van spelen” ook niet overdreven moet worden aangezien we nog steeds moeite hebben met het rendement wat de huidige buitenspelers leveren. Maar goed.

De tijden van Kishna, Younes, Fischer, De Sa, Lukoki etc. zijn wel over. Wat een vleugelspelers lopen er nu zeg. Eigenlijk alle 5 goed genoeg om 40 wedstrijden te spelen. Wordt nog wat om dat allemaal goed te managen. Berghuis op 10 en dan de andere 4 goed rouleren.

2 september 2021 om 19:57

Ik hoop zo dat Berghuis zijn belofte gaat inlossen, als Ajacied was ik 1 van de weinige die gecharmeerd van hem was ook al speelde hij bij de rivaal. Ook als persoon waar vele hem niet mochten kon ik hem wel begrijpen. Op 10 zal inderdaad wel een optie zijn want het is wel erg bevolkt op onze flanken

2 september 2021 om 20:09

Ik denk dat jullie gelijk hebben mannen, en bovendien is Klaassen ook niet in goede doen. Dus wat concurrentie is goed!

2 september 2021 om 20:25

Berghuis heeft op 10 bij Feyenoord echt nooit een goede wedstrijd gespeeld. Zou niet verwachten dat hij het daar gaat maken

2 september 2021 om 22:59

Berghuis moet zich ernstig zorgen gaan maken. Die moet echt 3 klassen beter gaan presteren anders is het over en sluiten. Antony is getergd en liet het direct zien. Berghuis is tot nu toe precies wat ik ervan verwacht had. Een leuke. Er hobbelaar. Goed voor de thuiswedstrijden tegen de mindere goden.

2 september 2021 om 20:13

ITunes was toch zeker een leuke speler om naar te kijken had de bal aan een touwtje kon het alleen niet omzetten in rendement ik denk op de 10 positie hij echt kan schitteren

Iedereen die nieuw is bij Ajax moet wennen aan het ajax systeem volgens Ten Hag net of Daramy niet meteen basis zou kunnen spelen als het nodig is weet je het is meer wennen aan je teamgenoten en de feeling onder elkaar dan wennen aan het systeem

Het heeft toch even geduurd voordat we te horen kregen dat het Ajax systeem heel moeilijk is en dat deze speler eerst moet wennen. Maar is Haller dan zo goed dat hij zo snel in de basis stond.

Ik snap dat een nieuwe speler tijd nodig heeft, maar maak jezelf toch niet belachelijk door dit steeds te zeggen. Het komt zo arrogant over. Alsof Ajax voetbal van een andere planeet speelt.

2 september 2021 om 22:31

Ten Hag heeft het Utrecht systeem ingevoerd bij Ajax, vandaar dat Haller meteen kon starten 😜

3 september 2021 om 09:10

"hij heeft de tijd nodig om te wennen", stelt Ten Hag. "te wennen aan zijn medespelers, aan onze manier van voetballen." - Hij zegt ook letterlijk niets meer dan dat hij als jong jochie tijd nodig heeft om te wennen aan de speelwijze en aan zijn nieuwe teamgenoten en dat hij uberhaupt pas na de interlandperiode -vlak voor het duel tegen PEC Zwolle- voor het eerst mee zal trainen. Het zal dus nog eventjes duren voor we hem voor het eerst zien invallen, dat zou bij geen enkele club anders zijn als je een jong talent aantrekt op de positie van je aanvoerder en sterspeler. Maar het zijn alleen types als jij die daar weer "arrogantie" van maken. Waar impliceert Ten Hag nou dat Ajax voetbal van een andere planeet speelt dan? Precies, helemaal nergens. Mijn hemel wat een aanstellerij zeg...

Telkens dat wennen aan het Ajax spel. denk dat je meer zal moeten wennen aan de groep dan het spel. Kwaliteiten van Daramy past perfect
Bij Ajax, daarvoor koop je ‘m toch? Kan echt niet wachten om deze speler zien te spelen in het mooiste shirt van Nederland!

Doet me denken aan Neres, die kon effe wennen bij jong ajax. Stonden er destijds met Cassiera en die jongen die van Heerenveen kwam (nu alweer weg, ben z'n naam effe kwijt) meer dan 20 miljoen in de aanval bij jong in een jupiler league wedstrijd.

2 september 2021 om 23:40

Dennis Johnsen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren