Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn sprak niet met Mislintat, maar wel met Sosa: ‘Dit doet wel wat met hem’

Laatste update:

Maurice Steijn heeft nog niet uitgebreid gesproken met technisch directeur Sven Mislintat, zo erkent de Ajax-trainer woensdag op een persconferentie. Het tweetal zag elkaar wel even woensdag op Sportpark De Toekomst, maar over mogelijke belangenverstrengeling van Mislintat, waar Ajax een onderzoek naar is gestart, werd niet gerept. Steijn sprak wel met linksback Borna Sosa, die door de Amsterdamse club op de slotdag van de transferperiode via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in een privébedrijf van Mislintat, werd gekocht.

"Ik heb hem (Mislintat, red.) niet gesproken. We hebben elkaar net even gezien. Want hij was net even op De Toekomst naar aanleiding van dat bericht", verduidelijkt Steijn op het persmoment in aanloop naar het Europa League-duel met Olympique Marseille van donderdagavond. "En dat vond ik eigenlijk belangrijker: ik heb Sosa vanmorgen gesproken. Die heb ik binnengeroepen en gevraagd wat hij had meegekregen. Uiteraard had hij ook het een en ander meegekregen, maar voor mij is het belangrijkste dat hij er goed inzit."

"En dat hij klaar is om morgen (donderdag, red.) te spelen en dat wij hem een prima speler vinden. En dat is waar het om gaat", is Steijn complimenteus richting zijn linksback. "Hij is er ogenschijnlijk rustig onder. Het is een ervaren prof en international van Kroatië. Maar ik kan me voorstellen dat dat iets met je doet. Maar nogmaals: hij heeft prima getraind vanmorgen en hij gaat morgen ook gewoon spelen", aldus Steijn, die daarna weer een vraag beantwoord over Mislintat.

"Ik heb hem niet gesproken, ik zei dat ik hem gezien had", benadrukt de oefenmeester van Ajax op de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA. "Ik zal hem zeker nog spreken, maar vandaag niet, want daar was de tijd niet voor. Wij spreken elkaar normaal gesproken dagelijks, maar hij was wat later op De Toekomst vanmorgen. Ik heb getraind en ben daarna gaan lunchen. Ik heb geen idee hoe het verder gaat." Steijn weet dat het onrustig is, maar desondanks blijft hij zich voornamelijk focussen op het sportieve gedeelte.

"Voor mij leidt het allemaal af", verwijst hij naar de onrust rondom Mislintat. "In een onrustige en moeilijke periode. Na de nederlaag tegen FC Twente moet je je wonden likken en je voorbereiden op de wedstrijd tegen Olympique Marseille. Het leidt af van hetgeen waar je mee bezig bent. Het is onze taak om nu de rust te bewaren. Er zitten morgen (donderdag, red.) 60.000 mensen die een goed Ajax willen zien, daar houd ik me mee bezig."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit deed Sven al eerder niet, in die zin niets nieuws. Die Sosa kan inderdaad wat steun gebruiken, echt waardeloos om zo binnengehaald te zijn ipv bewezen kwaliteiten. Tsja, de malaise van Ajax is overigens niet pats boem opgelost met Sven en-/of Steijn eruit gooien. De vraag: welke trainer dan voor de groep moet komen is ook maar de vraag. Selectie uit balans, communicatief beperkt, ruim de helft beheerst het Ajax spel niet en al met al verdampt de waarde op het veld. Besef dat de concurrentie nu de grote inkomsten int, al een voorsprong hebben en verstandig beleid voeren. Ajax heeft dit jaar de luxe niet meer om voor 40 miljoen en daarboven te verkopen. Geen enkele speler is dat waard dus financieel de gaten dichten wordt verdomd moeilijk. Laat dat nou net nodig zijn om kwaliteit binnen te halen en een inhaal poging op te zetten. Bizar hoe een straatlengte voorsprong, 'het Bayern van Nederland' genoemd worden zo rap kan verdampen. Ajax 12e in het rechter rijtje pfff voor de kenners raad ik de laatste aflevering van Kale en Kokkie aan. Die zijn scherp geanalyseerd op wat er gebeurd en gebeuren moet. Hopelijk kijkt Ajax zelf mee!

20 september 2023 om 16:30

"bizar hoe een straatlengte voorsprong, "het Bayern van NL' zo rap kan verdampen"

Geen rekening gehouden met de 'piemel'!

20 september 2023 om 16:40

@MrKrillin Ajax seizoensjaren 18/19/2020 liep toch echt wel ruimschoots voor op PSV en Feyenoord. Harkte veel CL gelden binnen jaar op jaar, kon toppers binden waardoor deze succesreeks doorging. Men zei dat als Ajax financieel zou uitlopen, het 'het Bayern van Nederland' kon worden. Marc Netto verkocht oud lood als sprankelend goud etc. Dat is het contrast waar ik op doel dat deze groei nu als sneeuw voor de zon is verdwenen. Domme aankopen door dom management twee jaar lang voor te hoge bedragen nekt de club nu.

20 september 2023 om 16:42

Van der Sar was rondom die ‘piemel’ net zo afwezig als Van Halst nu is. Hoezo krijgen wij geen tekst en uitleg van hem, maar moeten we het doen met de woorden van Steijn in voorbereiding op de wedstrijd?

Supporters en vooral aandeelhouders hebben recht op uitleg van Van Halst. Echt een slappe hap dat dat uitblijft.

20 september 2023 om 16:49

Vooropig kun je op het verkoop beleid van Mislintat weinig aan te merken hebben tocg? Die vangt ook krankzinnige bedragen voor hele middelmatige spelers.

Zijn aankoopbeleid oogt echter wat vreemd. Misschien gaat hij ons allemaal het ongelijk bewijzen, maar voorlopig heb je het gevoel dat er hoofdprijzen worden betaald voor pure middelmaat.

Marcie heeft ook de nodige miskoopjes gedaan, maar wist die vervolgens alsnog voor mooie bedragen te slijten en tegelijkertijd ook altijd wel een paar goudhaantjes op te pikken. Maar die heeft als Ajax pikkie natuurlijk vanaf dag 1 vele malen meer krediet dan Mislintat. Benieuwd of hij de tijd gaat krijgen zichzelf te bewijzen.....ik denk het niet.

Als Mislintat hem niet heeft gesproken dan is het wel duidelijk wie het meest op de wip zit. Die Duitser zal zijn langste tijd wel hebben gehad. Steijn komt trouwens erg sterk over, de publieke opinie zal ook echt in zijn voordeel zijn in deze klucht.

20 september 2023 om 14:44

Steijn komt sterk over? Nu presenteer jij je mening als feit. Steijn is tactisch van het niveau Schreuder en Heitinga. Heeft totaal geen idee hoe hij dit moet oplossen.

Zal komen omdat hij die clichés makkelijk oplepelt maar hij zegt helemaal niets.

Het aanstellen van Steijn is misschien "die duitser" zijn grootste fout geweest. Hoort zoals verwacht bij een club als ADO, Roda of Sparta.

20 september 2023 om 14:47

Ik zat de persconferentie te kijken (misschien had ik dat expliciet moeten maken, maar dacht dat het op basis van bovenstaand nieuwsbericht duidelijk was) en vond Steijn daarin goed overkomen. Ik heb het verder niet over zijn coachingstijl.

20 september 2023 om 14:56

Oke, dat kan natuurlijk. Ik kijk vooral naar wedstrijden en gameplans en daarin vind ik Steijn niet zo goed overkomen. 3 punten pak je niet tijdens de persco helaas

20 september 2023 om 14:57

Hoe kan je dit nou zeggen? Kijk eens naar wat voor een materiaal hij heeft gekregen van Mislintat. Hij heeft werkelijk op de posities die open zijn geen speler gekregen. Als je als trainer je spel wil spelen moet je ook spelers hebben die horen tot dat spel. Samenwerking tussen beide partijen wat gebeurd bij PSV en Feyenoord. Vroeger was dit ook het geval tussen Overmars en Ten Hag. Steijn stond niet voor niets op een short list als Slot was vertrokken Kloese had vertrouwen in zijn kunde.

20 september 2023 om 14:57

@mentalist
Is dat een feit of jouw mening?

Ik VIND ook dat Steijn goed overkomt. Behalve hetgeen hij laatst zei over dat hij andere spelers wilde hebben, vind ik dat hij zich goed houdt. Ik VIND hem sowieso wel sympathiek overkomen en hoop dat hij zijn kans krijgt en mag afmaken. In tegenstelling tot mijn eerdere mening (voortschrijdend inzicht.....) VIND ik dat die Duitser wel weg mag. Mits Ajax een sterke TD vindt, zal dit de rust wel ten goede komen. Een weggegooid jaar is het toch nu al.

20 september 2023 om 15:00

@mentalist: Hij heeft het overduidelijk niet over zijn tactiek. Hoe je daar ineens mee kan komen... Overigens ben ik het niet met hem eens, ik vind Steijn ook niet heel lekker overkomen. Maar Sven ook niet. Het is een zooitje

20 september 2023 om 15:02

Ajaja weggegooid jaar. Wat een gejammer zeg. Het is september. Voor de rest VIND ik dat Steijn zich goed houdt in het naar beneden trappen van jonge spelers en onduidelijk creëren. Ook kwaliteiten.

20 september 2023 om 15:04

@Mangalista hoezo "overduidelijk"? Sinds wanneer beoordeel je een trainer op persconferenties? Misschien dan Mark Rutte maar aanstellen als trainer. Die lult ook lekker makkelijk.

20 september 2023 om 15:06

@mentalist. Klopt, maar ook niet met deze zogenaamde kwaliteitsimpulsen. Zet er een andere trainer en die zullen hetzelfde denken. Wat een kwalitatief uitermate teleurstellende aankopen.

20 september 2023 om 15:10

Knoert. Heb zelf liever een trainer die de handschoen oppakt en naar een helder spelconcept toewerkt. Maar Steijn heeft geen overkoepelende visie. Dan gaat het inderdaad over de poppetjes.

Zelfs een Sutalo weet ie af te breken. Knap hoor.

20 september 2023 om 15:46

Sutalo op 1 wedstrijd afrekenen is ook knap.

Ik weet niet of Steijn naar een helder spelconcept toewerkt. Daar heeft hij nog niet echt de tijd voor gehad. Voordat hij zijn selectie compleet had, was er een interland-break en daarna direct 3 belangrijke wedstrijden in 1 week. Hoe wil je dan naar een helder concept toewerken?

20 september 2023 om 15:50

Ik denk niet dat je nu al kunt beoordelen welk materiaal hij heeft gekregen. Daarvoor moet je ze toch meerdere wedstrijden kunnen zien spelen. Sutalo en Sosa zijn gewoon internationals bij Kroatie. Mannsverk werd hoog aangeschreven en gevolgd door meerdere clubs. Mikautadze deed het heel behoorlijk. Over van der Boomen en Tahirovic was iedereen tevreden. De vraag is of het nu veel van hetzelfde is of dat deze spelers de tijd nodig hebben om op elkaar ingespeeld te raken. Aan Steijn de taak om dit te doen en daar krijgt hij wat mij betreft ook wel de tijd voor. Hij moet alleen zijn spelers niet afvallen, wat hij wel doet en je moet ook snel verbetering zien. Gemaakte fouten mogen niet nog een keer gemaakt worden. Feitelijk heeft Steijn alleen geen rechtsbuiten gekregen maar daar moet gewoon Berghuis spelen. Dat deed hij in zijn Feijenoord tijd daar heel behoorlijk.

20 september 2023 om 16:31

Niemand beoordeelt hem op deze persconferentie. Daar gaat het ook helemaal niet over. Dat was ook precies mijn punt. Je leest vrij slecht

20 september 2023 om 17:04

Mangalist, waar heeft Baardgrasmus het dan over volgens jou? Hij heeft het toch duidelijk over de persco. Maak het maar even duidelijk voor mij.

Lastig lezen als er alleen wordt geschreven waar het volgens jou niet over gaat.

20 september 2023 om 19:00

Wat een onzin om Steijn daar nu op te pakken. De man krijgt spelers waar hij niet om vraagt. En o wee als hij niet het "Ajax spelletje " speelt. Dan is er ook weer meteen een JC revolutie nodig. Geef de man even de tijd

20 september 2023 om 19:08

Mentalist

De wedstrijden zijn 1 ding, maar er is daarnaast open warfare gaande tussen Steijn en Mislintat. We zien Steijn voor de camera stabiel, to the point, en eerlijk overkomen. Dat is sterk.

Waar is Mislintat? De man die Steijn spelers in de maag heeft gesplitst, zelf in opspraak kwam, en als een rat achter de schermen aan Steijn’s stoelpoten zit te zagen.

20 september 2023 om 14:49

Steijn communiceert over het algemeen duidelijk, maar schroomt er ook niet voor om spelers publiekelijk af te vallen. Iets waar je als spelersgroep tegen moet kunnen anders is Steijn zijn draagvlak snel kwijt

20 september 2023 om 15:26

80 % begrijpt toch niet wat ie zegt. Soms is dat juist een taktiek om spelers scherp te zetten en soms werkt het averechts.

20 september 2023 om 19:10

Kritiek geven is iets anders dan afvallen. Ik vind het echt bizar dat je als trainer 10 keer moet zeggen dat ze duels aan moeten gaan, en dat ze dan nog als makke schapen gras staan te eten.

20 september 2023 om 15:00

Er spreekt een hoop empathie uit de woorden van Steijn richting Mislintat

20 september 2023 om 15:13

Dit is wel de eerste persconferentie in tijden waar Steijn sterk over komt. Hij heeft overduidelijk meegekregen dat hij meer voor de groep moet gaan staan en zelf het boetekleed aan moet trekken. Dat deed hij nu met terugwerkende kracht. Hij zei iets als dat het wel degelijk zijn verantwoordelijkheid is dat de ploeg niet goed functioneerde, bijvoorbeeld. En dat hij fouten heeft gemaakt door voor bepaalde spelers te kiezen.

Overigens ben ik er voorstander van om Berghuis gewoon standaard ernaast te zetten. Vond ruimte voor een grapje met Willem Visser bijvoorbeeld, en sprong in en vulde aan wanneer Steijn iets zei wat niet klopte. Dat dat nodig is, is natuurlijk niet fraai, maar Berghuis loste dat uitstekend op.

20 september 2023 om 16:06

Berghuis had dan ook aanvoerder moeten zijn. Zowel in als buiten het veld een beteren communicator dan Bergwijn. Berghuis vond ik in zijn Feyenoord tijd al de meest welbespraakte en intelligente voetballer in de eredivisie, buiten het veld.

20 september 2023 om 16:19

Hij schijnt die band geweigerd te hebben. Je kunt hem moeilijk vastnieten, dus dan moet je erop vertrouwen dat hij die rol ook zonder band vertolkt.

Maar goed, het is een slimme gast die inderdaad goed uit zijn woorden komt. Vond hem destijds bij Feyenoord wel vaak het hoofd verliezen, maar misschien dat innerlijke rust met de jaren komt.

20 september 2023 om 16:21

Als hij z'n hoofd niet verliest, is het ook best een intelligent mannetje. Maar als captain moet je wel ten alle tijde je koppie er bij kunnen houden....steven heeft al meerdere keren bewezen dat hij dat aspect van het leven (nog) niet beheerst.

20 september 2023 om 16:27

Berghuis was de slechtste aanvoerder in de afgelopen 10 jaar. Divagedrag in de kleedkamer en als het tegenzat was hij de eerste die z'n kop liet hangen of een domme actie beging. Werd behoorlijk uitgekotst door de spelersgroep toendertijd met als dieptepunt de vechtpartij met Kokcu.niet voor de niets dat de saamhorigheid sinds z'n vertrek enorm is toegenomen.

20 september 2023 om 19:12

Berghuis is nu vader geworden en is nu niet meer de beste speler van de ploeg, die alles moet dragen. Ik denk dat hij nu veel meer klaar is om aanvoerder te zijn.

Het zou hem sieren Mislinstat te supporten op zijn minst. De man die je heeft aangesteld die je al eens met domme uitspraken half onder de bus hebt gegooid. Geen andere directeur ter wereld was uitgekomen bij Steijn als hoofdtrainer van Ajax. Had nog niet eens een sub-topper getraind.

20 september 2023 om 14:44

Steijn zal ook wel de berichten gelezen hebben dat Mislintat maandag al aan van Halst heeft gevraagd om Steijn te ontslaan. Dan ga je hem hier toch niet openlijk steunen. Buiten dat het geen geschikte trainer is voor Ajax.

20 september 2023 om 14:46

Hij heeft letterlijk aangegeven dat hij het heeft moeten lezen en dus inderdaad op de hoogte is.

20 september 2023 om 14:48

Berichten gelezen. Berichten... Wil dat zeggen dat dat echt waar is? Dat ze al 2 weken niet met elkaar gesproken hadden bleek ook onjuist.

20 september 2023 om 14:52

Dus waarom zou hij Mislintat moeten steunen dan?

20 september 2023 om 14:58

Wellicht is het zijn warrige oom, aangezien Soccer ook veel wartaal verkondigt.

20 september 2023 om 14:59

Soccerfan is als 1 van de weinige die hem nog steunt. Denk ook meer omdat hij als enige achter al die rare beslissingen heeft geschaard en hem heeft verdedigd terwijl iedereen kritisch was en nog steeds is.

Accepteer gewoon dat Mislintat een hoop fouten heeft gemaakt en het zijn kop gaat kosten.het heeft ajax tientallen miljoenen gekost aan spelers maar net zoveel en wellcht meer door sportieve wanprestaties. Hopelijk kijgt Steijn of een andere coach het nog op de rit maar als je Europees ook nat gaat en straks snel uitgeschakeld bent en opnieuw geen CL haalt dan is de gat met PSV en Feyenoord in 2 seizoenen tijd verdwenen. Een rampscenario kijkend naar hoe goed Ajax organisatorisch was.

20 september 2023 om 15:29

Ik steun ze ook allebei nog! Laten ze lekker jaren zo door gaan

20 september 2023 om 16:27

Mislintat heeft Bassey, Alvarez, Timber en Kudus voor nette prijzen verkocht. Soccerfan is zeker niet de enige die Mislintat verdedigt. Evenals voetbaldier waar iedereen hier op reageert. Beetje jammer om over warrig en wartaal te beginnen als je het er niet mee eens bent. Alles en iedereen is kritsch want het eerste presteert nog niet en de aankopen renderen nog niet, ook mede door een coach zonder idee.

20 september 2023 om 17:39

Die had iedereen voor een nette prijs kunnen verkopen. Enige verrassende was de prijs voor Daramy.

20 september 2023 om 14:44

Volgens mij Steijn helemaal niets verplicht aan Mislinstat. Hij heeft hem niet gedwongen aan te nemen natuurlijk. Wel heeft hij een selectie gekregen die niet in evenwicht is en is hij mogelijk betrokken bij dubieuze zaken. Steijn hoeft dus geheel niets, wat een rare opmerking.

20 september 2023 om 14:56

Dezelfde Duitser die Steijn persoonlijk zelf al had willen ontslaan. Nee daar kun je opbouwen.

20 september 2023 om 15:21

Waarom zou je iemand steunen, die jou niet steunt? Waarom zou je iemand steunen die bezig is met verkeerde zaken en verkeerde aankopen, dat niet door jou wordt gesteund?

20 september 2023 om 15:47

Ten Hag had ook geen sub -topper getraind , of je moet Utrecht zeggen, maar dat is bijna vergelijkbaar met sparta.

20 september 2023 om 16:08

Nou Ten Hags cv was wel wat indrukwekkender dan dat van Steijn voordat ze naar Ajax kwamen. Bayern jeugd, Go Ahead kampioen, Utrecht heel sterk wat echt wel beter voetbalde dan Sparta, coach van het jaar (?), jeugd bij PSV (?), die laatste twee weet ik niet zeker maar als ik het ga opzoeken ben ik deze reactie kwijt hehe.

20 september 2023 om 16:24

Volgens mij werd ten Hag 4e met Utrecht en haalde de bekerfinale. Dat is structurele subtop. Ook succesvol bij Bayern 2, go Ahead. En ging gestaag omhoog met zijn clubs. Steijn heeft welgeteld 1 goed seizoen gedraaid.

En Sparta doet het nu weer goed. Dus aan wie lag het.

20 september 2023 om 16:24

Jij denkt serieus dat de druk bij Utrecht niet een stuk hoger is dan bij Sparta???
Ongelooflijk.

Daarnaast had EtH gewoon een duidelijk herkenbare speelstijl die hij door de jaren heen heeft ontwikkeld. Dat heb ik bij Steijn nooit kjunnen ontdekken. Denk dat dat hem uiteindelijk ook de kop gaat kosten.

20 september 2023 om 19:14

Mislintat supporten? Hij heeft alleen maar spelers gekocht waar Steijn niet om heeft gevraagd. Hij is in opspraak wegens belangenverstrengeling bij diezelfde transfers. En hij zit zelf aan Steijn’s stoelpoten te zagen.

En dan moet Steijn hem gaan steunen? Dat zou bizarre poppenkast worden

Spreken Steijn en Mislintat elkaar uberhaupt wel?

Als ik ga kijken bij Feyenoord werken Slot en te Kloese echt nauw samen, dagelijkse communicatie.

Maar deze 2 lijken elkaar soms een week/anderhalve week niet te spreken. Wat een wanbeleid zeg haha.

20 september 2023 om 14:47

Zo werkt het. Als je presteert maakt het niet uit als je 10 miljoen uittrekt voor een overbodige speler (zerrouki). Of dat je AD tegelijkertijd ook TD is. Dat soort zaken worden relevant als het niet zo goed gaat.

20 september 2023 om 14:53

@mentalist, weet niet waar je het vandaan haalt, maar Zerrouki is allerminst overbodig. Viel gisteren en zondag prima in en fijn dat we dit seizoen een goede bank hebben en een sterke vervanger hebben voor met name Wieffer.

20 september 2023 om 15:01

@FR010FRDAM - gisteren mocht ie invallen tegen 9 man. En wat ik lees, zeker na de eerste wedstrijden waarin hij basis was, vroeg menig Feyenoorder zich af of ze het bonnetje nog hadden.

20 september 2023 om 15:06

Riddle, dat is precies wat ik bedoel. Goed invallen tegen 9 man en bij 5-1. Maar oh wat was het slecht na de eerste wedstrijden.

20 september 2023 om 15:24

@riddle Je kunt zelf wel bedenken dat het idioot is om iemand, die vorig jaar op stats bij de beste 3 spelers in de competitie op zijn positie hoorde, af te serveren op basis van 1,5 wedstrijd in een nieuwe rol.Maar lekker blijven luisteren naar dat soort supporters.....@mentalist, samen met Wieffer werkte het in eerste instantie niet, maar dat wil niet zeggen dat hij overbodig is of niet goed genoeg. Rare conclusie trek je( zo ken ik je weer)

20 september 2023 om 17:23

FR10FRDAM. Gaf slechts aan dat het makkelijk high-fiven is vanuit riante positie. Jij doet hier lekker aan mee.

Zerrouki is vast gehaald als bankzitter voor 10 miljoen. Die is absoluut dat geld niet waard. Maarja TD Slot wilde hem zo graag.

Dat wordt gewoon oogluikend toegestaan als het goed gaat. Zo gaat het overal.

20 september 2023 om 14:47

Wat zegt Steijn nou. We spreken elkaar dagelijks.

20 september 2023 om 14:54

“Ik zal hem zeker spreken, maar niet vandaag”. Dat is al geen definitie van elkaar dagelijks spreken. Want vandaag spreken ze elkaar al niet.

20 september 2023 om 14:57

Dagelijks? lijkt mij niet. Zo heeeft die hem vandaag ook niet gesproken, Vandaag.

20 september 2023 om 15:40

Is de dag al voorbij na 14:00 dan? Hij had er nog geen kans voor gehad vandaag zei hij.

20 september 2023 om 15:48

Hij zegt dat hij hem vandaag niet meer gaat spreken. Staat toch gewoon in de tekst. “Ik zal hem zeker spreken, maar niet vandaag”.

20 september 2023 om 16:01



@ soccer, als je goed had gelezen. jaja gelezen!! gaat dat vandaag dus niet gebeuren.

20 september 2023 om 16:13

Soccerfan......zelf jij als Svenboy moet toch toegeven dat het vanuit professioneel oogpunt heel vreemd is dat in de situatie die nu ontstaan is, een trainer en TD elkaar nog helemaal niet hebben gesproken hebben.

Vanuit een persoonlijk oogpunt vind ik het misschien nog wel vreemder. Juist een Steijn moet weten hoe het voelt als je in de media wordt beschuldigd van duistere dealtjes. Als er dan een onderzoek naar je baas wordt geopend en je hebt daar tot op heden geen enkel contact over gehad, is dat gewoon raar. Zelfs bij een enig zins verstoorde werkrelatie, kun je nog wel gewoon menselijk zijn en fatsoenlijk met elkaar om gaan.

Dit komt een beetje over als "het zal me allemaal aan mn reet roesten".

20 september 2023 om 16:31

@knoert en Mischa
De volgende zin is letterlijk: "wij spreken elkaar normaal gesproken dagelijks, maar hij was wat later op De Toekomst vanmorgen." Als ze elkaar op 1 dag nog niet hebben gesproken als het nota bene 12 uur smiddags is, maar verder altijd wel dan klopt dagelijks spreken toch nog steeds? Als jij een collega 1 jaar lang dagelijks spreekt maar hij is 2 weken op vakantie, dan is de conclusie dus die 2 spreken elkaar totaal niet??@bizzlad Wat ongelofelijk vreemd ja dat de coach zich wil focussen op een wedstrijd.
Met dat selectieve lezen en conclusies trekken kun je zo bij de telegraaf gaan werken.

20 september 2023 om 17:00

Haha....selectief lezen? Wat is er selectief aan het feit dat ik het vreemd vind dat je dit soort dingen niet direct bespreekt. Al is het niet uit professioneel oogpunt, zou ik uit persoonlijk oogpunt direct contact opnemen met een collega die van dergelijke zaken beschuldigd wordt. Zeker als je daar zelf behoorlijk recentelijk ervaring mee hebt.

Daarbij trek ik helemaal nergens een conclusie....dus voor je begint over "selectief lezen" en mij naar een rioolkrantje toeschrijft.....begin eerst eens met zelf gewoon te lezen.

20 september 2023 om 14:48

Misschien is het een grote zege geweest dat we geen technisch manager konden vinden, nu hebben Te Kloese en Slot veel contact, anders had er nog iemand tussen gezeten.

20 september 2023 om 14:53

Dat is niets anders dan geluk, Baardgrasmus. Nu rapporteert te Kloese op technisch vlak aan zichzelf in de hoedanigheid als algemeen directeur. Je voelt zelf wel aan dat dat schuurt toch?

20 september 2023 om 15:14

Waarom moet dat schuren? Er is ook nog een RVC die waakt over dit soort zaken.
Als een AD binnen een bedrijf een bepaalde functie niet nodig acht. Dan is dit zijn keuze om te maken.
Als AD ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor alle zaken. Als Te Kloese wel een TD had aangesteld. En die maakte er een puinzooi van. Ben je weer verder van huis.
Op deze manier gaat het goed dus het is niet nodig om dit te wijzigen.

20 september 2023 om 15:19

juvedeef, het gaat nu goed. Je ziet dit soort dubbelrollen vaker en het draait meestal op een fiasco uit. Daarnaast wordt er erg veel van je gevraagd als je 2 functies bekleedt.

Voorbeelden te over.

20 september 2023 om 15:26

Het is niet Te Kloese die de functie volledig doet, het werk is min of meer verdeeld met Slot. Voordeel is dat elke transfer uitgebreid met Slot is besproken, nadeel is (naast werkdruk of dubbelrol) dat de trainer spelers aandraagt die hij al kent.

Het alternatief was iemand daar weer tussen zetten, maar waarom zou je nog een managementlaag creëren als de trainer en AD er uitkomen? Bijkomend voordeel, Te Kloese heeft ervaring in beide functies en heeft ook in Mexico in andere organisatiestructuren gewerkt. Ik denk dat dit organisch is gegroeid en dat het past bij zowel de huidige AD als de huidige trainer.

En ik denk niet dat dit geluk is, ze hebben gericht gezocht naar een kandidaat voor die functie van technisch manager, maar je hebt dan minder macht dan een traditionele td. Dat moet je ook maar willen als kandidaat.

20 september 2023 om 15:58

Hij krijgt veel bijstand van verschillende scouts of andere technische medewerkers. Slot die pakt het op technisch vlak verder goed op. Het is niet dat hij alles zelf doet. Dus voorzie momenteel niet echt een probleem.

Het zal fout gaan wanneer Te Kloese of Slot vertrekt. Maar hoop voor Feyenoord dat ze dan een plan B hebben bedacht. Helaas hebben de meeste clubs dit niet. En wordt er pas iets bedacht bij een vertrek van deze persoon.

Zoals bij Ajax met het vertrek van Overmars. Na zijn vertrek bleef er niks meer over. En zitten ze nu opgezadeld met een Duitsers die er niet veel van begrijpt.

20 september 2023 om 19:16

“We spreken elkaar dagelijks, maar vandaag was Mislintat later op de club.”

Je loopt echt te muggenziften.

Snap dat Steijn zich wil focussen op de wedstrijd van Donderdag en dat dit allemaal ongewenste afleiding is. Maar, misschien vul ik dit zelf in, krijg toch de indruk dat het hem ook niet erg veel interesseert mocht dit waar zijn en het Sven z'n kop kosten. Koopt hem miss weer iets meer tijd.

Steijn zal ook wel denken in wat voor soap hij inmiddels terecht is gekomen met een gigantische druk. Dan probeer je in ieder geval ergens naar toe te werken voor een Europese wedstrijd en dan komt dit gezeik er ook nog eens bij.

20 september 2023 om 16:12

Inderdaad een beetje sneu. Hij wist wel dat hij binnenkwam in roerige tijden natuurlijk, met Vd Sar weg, Heitinga ontslagen, matige selectie, nieuwe td, geen ad, en zoals altijd: hoge verwachtingen. Wat hij niet kon verwachten was dat Mislintat zoveel spelers zou halen die hij niet kent, dat hijzelf en Mislintat beschuldigd zouden worden van duistere deals, en dat Alex Kroes zo moeizaam naar de club komt. Uiteindelijk wist hij wel grotendeels waaraan hij begon.

De ene TD zal nauwer samenwerken met de trainer dan de ander. Ik lees dat Steijn de Kroaat Sosa een prima speler vindt. Dan is dat in ieder geval goed gescout door diamantenoog Sven.

"voor mij leidt het allemaal af", verwijst hij naar de onrust rondom Mislintat. "in een onrustige en moeilijke periode. Hiermee laat Steijn eens te meer zien dat zoals gewoonlijk vinger aan het wijzen is. Tuurlijk zal het afleiden maar om dit aan te halen geef andermal aan dat hij zich continu wilt indekken inplaats van kritisch naar zichzelf te kijken.

20 september 2023 om 14:50

Maar morgen gaan die spelers "duels winnen en hun man oppakken". Meer tactiek kent Maurice niet.

20 september 2023 om 14:50

Dat hij aangeeft dat dit afleidt wil niet zeggen dat hij niet kritisch is toch? Ik lees nergens dat hij zegt dat het alleen aan de afleiding ligt, wellicht heb jij die bron wel.

Met Sosa is niets mis en voor die prijs heb je gewoon een kroatisch international voor een koopje. Hij moet zich volledig focussen op de wedstrijd en de rest doet er niet toe. Prima speler en hij kan hier ook niets aan doen. Mooi dat Steijn met hem gesproken heeft, dat moet hij blijven doen met de spelers maar dat kan hij ook.

20 september 2023 om 15:00

Ik moet eerlijk bekennen dat ik Sosa als speler niet goed ken en hem obv een wedstrijdje bij ajax niet kan beoordelen, maar was het echt een koopje voor 8-10mln?

20 september 2023 om 15:04

Hij lijkt wel echt een goede speler te zijn, alleen wel een risico omdat hij blessuregevoelig is. Ik weet niet wat zijn contractsituatie was, maar ik kan me voorstelen dat het de prijs omlaag heeft gebracht.

20 september 2023 om 15:15

altijd lastig om te zeggen natuurlijk, hij stond bij "veel topclubs" op de radar vorig seizoen... onder andere man utd.
volgens mij was zijn prijskaartje zo'n 20-30mil.

ik vond het dan ook best apart dat deze jongen bij ajax tekende en maar 8-10mil heeft gekost.

hij is blessuregevoelig gebleken, maar het is ook niet zo dat hij hele seizoenen eruit ligt. het is telkens kleine periodes... ook niet heel fijn natuurlijk en misschien dat dat de reden is dat grotere clubs niet hebben toegeslagen.

20 september 2023 om 15:38

Hij lag er lange tijd uit volgens mij. En als ik de volgers van Duits voetbal moet geloven, was City juist geïnteresseerd en moest hij nog veel meer kosten.

Ik moet wel zeggen dat die voorzet tegen Twente echt klasse verraadde. In volle sprint, op de achterlijn, niet blind hoog voor het doel peren, maar een lage, afgemeten voorzet op je spits. Als de organisatie bij tegenaanvallen gewoon (veel) beter gaat staan, heb je met hem offensief in ieder geval een groot wapen.

Maar goed, prio 1 lijkt me het verbeteren van de defensieve organisatie, want Twente sneed er zo makkelijk doorheen. Vanuit defensieve stabiliteit werken naar aanvallende patronen lijkt me de veiligste weg naar (relatief) succes.

Niet met elkaar spreken na een hectische dag als deze zegt echt alles over de verstandhouding tussen Steijn en Mislintat. Ik snap dat hij zich moet focussen op Marseille maar met de beschuldigingen en geruchten die nu rondgaan spreek je in een normale situatie gewoon met elkaar.

Ik ben erg benieuwd wie er eerder uit vliegt, Steijn, Mislintat of de Rvc van Ajax?

20 september 2023 om 16:14

Ik gok nu Mislintat nav dit schandaal. En daarna Steijn nav slechte resultaten over 1 a 2 maanden. En dan moet de rvc als falende controleurs aangevuld worden/wat personele wisselingen, onder druk van buitenaf, waarbij wat meer Ajax bloed erbij komt. Wat denk jij?

Off topic: ik dacht mee te hebben gekregen dat Serhou Guirassy begin periode ook een target was van Ajax? Ik zag hem gisteren nog eens voorbij komen en die staat prompt met 8 doelpunten uit 4 wedstrijden boven aan de lijst van topscorers in de Bundesliga...

On topic: ik hoop oprecht dat Ajax een goede pot op de mat legt, zowel voor het Nederlands voetbal als voor Ajax zelf. Ajax blijft voor mij samen met PSV en Feyenoord de klassieke top 3 en ik vind ook dat zij dat altijd vast moeten kunnen blijven houden met vervolgens ook weer de resultaten op Europees grondgebied. De ruis is ergerlijk en ik weet zeker dat er zelfs met de huidige spelers van Ajax echt wel een behoorlijk elftal met goed voetbal kan staan.

Kom aan Ajax, herpak jezelf en ga niet liggen janken met z'n allen. Boek resultaat morgen en maak er een knallende partij van met Feyenoord, ongeacht wie er als winnaar uit de bus komt.

20 september 2023 om 14:59

Stuttgart doet het sowieso goed, staan 4e en maken veel goals. Allemaal spelers vanuit Mislintat. Ging in het begin ook stroef. Ik ben bang dat deze man met pek en veren weg wordt gestuurd en zijn spelers pas later renderen.

20 september 2023 om 15:07

@FCT11 - Guirassy maar ook Ito zijn door Mislintat gehaald. Beiden werden met Ajax in verband gebracht, idd. Guirassy gaat idd hard en zijn prijs zal snel stijgen naar Kolo Muani hoogtes.

Mislintat heeft er echt wel kijk op. Alleen als je er 15 in 1 window haalt, dan heeft dat aanzienlijk meer tijd nodig dan 1 of 2 spelers inpassen.

Als Ajax bovenaan stond dan zou niemand zeiken over hockeybal Hendriks, interim van Halst of het ontbreken van Ajax-DNA. Nagenoeg de hele club is op de schop gegaan in twee jaar. Maar het geraamte staat nog niet eens of het wordt werr bekritiseerd.

Steijn lekker bezig houden met morgen. Marseille loopt zelfs iets voor op Ajax, daar het bestuur al is opgestapt. Gaaie ipv Rensch, Bergwijn een klap in de nek en gewoon winnen.

Dit is niet waar. Steijn zei dat ze elkaar gesproken hebben, alleen dat het kort was en niet over de situatie maar over de training en wedstrijd.

20 september 2023 om 15:37

Nee hij zei meerdere keren ik heb hem vandaag gezien op de Toekomst maar nog niet gesproken omdat Mislintat wat later op de club kwam en hij met de training bezig was en daarna de persco moest doen. Dat spreken zal vandaag echt nog wel gebeuren.

“Prima speler en prima getraind” klinkt goed.. als je als coach je speler goed vind dan zeg je toch gewoon dat het een geweldige speler is?

Mislintat loves Sosa!!!

Benieuwd hoelang hij mag blijven bij ajax, als morgen ook nog pakkies krijgen van Ndiaye en co wordt het probleem. Ook klassieker binnenkort, rarris and rovers

Steijn valt (nog) amper iets te verwijten, heeft nog maar een paar dagen met deze jongens kunnen trainen, als er iemand nu al om zijn ontslag vraagt, moeten ze die persoon er direkt uitgooien!

Steijn heeft nu de wedstrijd van donderdag waar hij alle aandacht voor nodig heeft. Je kan toch niet verwachten dat hij nu met de TD over dit gaat praten. Steijn moet nu met zijn selectie aan de slag en al dat ruis buiten de selectie proberen te houden. Net als toentertijd Frank de Boer deed tijdens de fluwelen revolutie

het zal mij helemaal niets verbazen als ajax het morgen probeert met een 4-4-2. met daarin bergwijn en berghuis op rechts en linksmidden. in aanvallend opzicht kom je al snel uit op een 3-5-2 vaak. ligt eraan aan welke kant van het veld je speelt. maar daarin zullen sosa en gaaei belangrijk moeten zijn. die doorschuiven naar voor. en bergwijn of berghuis naar 10. dat is hoe ik t zou proberen en ik denk dat steijn zelf ook denkt aan een 4-4-2, vooral nu die mislintat even helemaal niks te zeggen heeft.

gorter
Gaaei
Sutalo
Hato
Sosa
Berghuis
Boomen
Mannsverk
Bergwijn
mikautadze
brobbey

Wordt er stiekum geld verdient aan transfers, mag Steijn niet meedelen. Dat is dan ook weer sneu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren