Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot: ‘Voor zijn kwaliteiten is er altijd een plekje vrij bij Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord wil Robin van Persie niet kwijt aan sc Heerenveen, zo zegt hoofdtrainer Arne Slot vrijdagmiddag tijdens een persconferentie van de Rotterdamse club. Van Persie, trainer van Feyenoord Onder 18, beschikt in De Kuip over een aflopend contract. De veertigjarige Rotterdammer heeft een oriënterend gesprek gehad met Heerenveen, maar Slot hoopt dat hij blijft.

Van Persie is een van de trainers met wie Heerenveen-directeur Ferry de Haan heeft gesproken in de zoektocht naar een opvolger van de vertrekkende Kees van Wonderen. De Friezen spraken ook met Maurice Steijn, Rick Kruys en Ruud van Nistelrooij. Volgens de Leeuwarder Courant is Van Persie bereid om Feyenoord te verlaten voor een baan als hoofdtrainer bij Heerenveen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Slot hoopt echter dat Van Persie een andere keuze maakt, zo laat hij blijken tijdens een persmoment van Feyenoord. “Voor zijn kwaliteiten is er altijd een plekje vrij, maar dan moet hij zelf wel willen.”

“Toen we een assistent-trainer zochten, wilde hij dat niet. Hij is wel betrokken bij ons, want hij doet de cursus voor coach in het betaald voetbal”, legde Slot verder uit. “Dat kan je niet als assistent zien, maar de dagen dat hij er is assisteert hij ons wel.” Etiënne Reijnen werd uiteindelijk aangesteld als definitieve opvolger van Pusic.

Slot wil de keuze van Van Persie niet beïnvloeden. “Ik denk dat Robin mijn advies niet nodig heeft, want één van de bijzondere dingen aan Robin vind ik dat hij best vroeg na zijn carrière zo duidelijk wist wat hij wil.”

De succescoach van Feyenoord geniet ervan hoe Van Persie te werk gaat. “Hij doet er alles aan en dat vind ik heel mooi om van de zijkant te zien. Natuurlijk is hij de oud-topspeler die vanuit het voetbal heel veel ervaring heeft meegenomen en hij wil als trainer heel graag die ervaring meenemen, maar daar ook dingen aan toevoegen.”

“Zijn fanatisme en gedrevenheid waarmee hij dat doet zijn ook mooi om te zien”, aldus Slot, die het logisch vindt dat Van Persie een grote technische staf om zich heen heeft verzameld. “Niet alleen om zijn spelers te helpen, maar ook om zichzelf te ontwikkelen. Robin heeft daarin mijn advies niet nodig.” Van Persie is, in verschillende rollen, al sinds 2019 werkzaam als trainer bij Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Slot nog een jaartje blijft en RvP een jaartje naar Heerenveen gaat. Kijken wij hoe hij het doet en gaat het goed dan mag hij Slot opvolgen.Iedereen blij.... Behalve de concurrentie, want die ziet Slot graad vertrekken natuurlijk Maar mooi om te zien dat RvP het rustig opbouwt.

12 april 2024 om 16:37

Zou het niet netjes naar heerenveen vinden als we wel de grote gok nemen met hem, en het word een succes. Dat hij dan gelijk na 1 jaar al zou vertrekken.

12 april 2024 om 16:43

Dat is een ander verhaal. Ben ik met je eens. Ik keek even vanuit Feyenoord.

12 april 2024 om 16:44

Ligt aan de afspraken die er gemaakt worden natuurlijk. Er zou bv een feyenoord clausule opgenomen kunnen worden in het contract

13 april 2024 om 13:01

Maar denk niet dat er veel clubs (of überhaupt een club) zin heeft om een trainer met 0 ervaring over te nemen met een clausule waardoor je hem sowieso kwijt bent als hij het goed doet.

12 april 2024 om 16:46

Als "concurrent" zie ik slot helemaal niet perse graag vertrekken, tenzij het naar mijn ajax is natuurlijk . Laat hem maar lekker vlammen met feyenoord, vooral europees, zolang mijn club er maar weer bovenop komt en de ED weer spannend en aantrekkelijk wordt! Dat hoeft niet perse (bij voorkeur helemaal niet) door het afzwakken van een concurrent

12 april 2024 om 16:58

Dat siert je. Een mooie concurrentiestrijd is natuurlijk ook wel genieten

12 april 2024 om 17:05

Ik snap echt wel dat anderen met volle teugen genieten van dit verval van ajax. Ik vond het ook wel even "grappig" dat feyenoord met 10-0 verloor en 10e? eindigde. Maar voor mij is die lol er na een jaartje ook wel af. En was daarom ook vrij content dat het een jaar later al veel en veel beter ging. Als ED ben je gewoon gebaat bij sterke clubs en gezonde concurrentie. Daar plukt Twente nu bv ook de vruchten van. Goede prestaties van Europa van AZ, Feyenoord, Ajax en ook dit jaar PSV zijn alleen maar goed voor de ontwikkeling van het NL voetbal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren