Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Sports bezoekt persco Slot: ‘Zou kunnen dat de Engelse journalisten...’

Laatste update:

Arne Slot had vrijdagmiddag tijdens de persconferentie van Feyenoord weinig zin om over zijn eigen toekomst te praten. De 44-jarige trainer wordt de afgelopen dagen steeds heviger gelinkt aan een overstap naar Tottenham Hotspur, waardoor ook Sky Sports aanwezig was tijdens de voorbereidende persconferentie op het uitduel met FC Emmen. Slot kwam echter al snel met een boodschap voor het aanwezige journaille. “Ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten.”

De aanwezige media wilden Slot vrijdag vooral naar één ding vragen: de geruchten over een vertrek naar the Spurs. De oefenmeester zelf zat daar echter duidelijk niet op te wachten. “We zitten hier voor de persconferentie voor de wedstrijd van aanstaande zondag, over dat onderwerp kan ik alle antwoorden geven op de vragen die je wil stellen. Maar ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten. Dus dat zou kunnen betekenen dat die Engelse journalisten met de staart tussen de benen weer afdruipen. Want dat gaan wel de antwoorden zijn die ik vandaag geef. Dat we hier dus zitten voor de wedstrijd van zondag.”

Vervolgens kreeg Slot opnieuw een vraag over zijn toekomst. “Ik ben zo netjes geweest om je helemaal uit te laten praten, maar je krijgt van mij hetzelfde antwoord als je collega. Ik zit hier voor de wedstrijd van zondag, die nemen wij uiterst serieus. Ook omdat de belangen nogal groot zijn onderin de Eredivisie. Dus je krijgt van mij geen antwoord rondom dit onderwerp. Dan kunnen jij of je collega’s dit nog op tien anderen manieren proberen, maar dan wordt het een hele saaie persconferentie. Maar het mag gerust.” Slot gaf ook aan op zijn woorden te letten vanwege de tegenstrijdige berichtgeving in de media rondom zijn vertrek bij AZ.

Emmen-uit
Slot zegt zelf niet bezig te zijn met een nieuwe aanbieding van Feyenoord, of een vertrek naar Londen. De trainer stelt zich volop te focussen op het uitduel met Emmen. "Er zijn ook belangen nu, in dit seizoen. Voor onszelf, maar zeker ook voor andere clubs. En daarnaast zijn er ook heel veel individuele belangen. Giménez gaat een toernooi spelen, Hartman, Quinten Timber. Ik ga ervan uit, maar ik ben niet de bondscoach, misschien ook wel Geertruida en Bijlow. En er zijn jongens die sowieso interlands gaan spelen. Dus wat dat betreft is het seizoen voor ons, als team en als individuen, zeker nog niet afgelopen." Feyenoord lijkt het in Emmen te moeten doen zonder Mimeirhel Benita, Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Patrik Wålemark en Antoni Milambo, die kampen met uiteenlopende blessures.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zijn heel veel woorden voor iemand die er niets over wil zeggen. We weten niks. Speculeren kun je doen hoor, maar wat heeft het voor zin? Lekker boycotje voor dit onderwerp tot het daadwerkelijke nieuws naar buiten komt. Wat een zinloze hoeveelheid artikelen over pure speculatie.

19 mei 2023 om 15:29

Helaas is dit al voor vele geruchten gaande en doet onze riooljournalistiek er barmhartig aan mee. Moedeloos van te worden

19 mei 2023 om 17:24

Kijk wat hij nu doet is puur zijn eigen marktwaarde verhogen. 1 partij in het ongewisse laten Tottenham. Want hij heeft gewoon een 2jarig contract. Dat heeft hij zelf ook al meerdere keren gezegd. Dus als Tottenham hem echt wil word het 2x heel diep in de buidel tasten. Afkoopsom en en een heel heel dik salaris.

19 mei 2023 om 15:38

Heb je trouwens wel een idee met welke opstelling Slot gaat spelen? Zou leuk zijn om vooral veel talenten te zien.
Jammer om te lezen dat Benita en Milambo er niet bij zijn. Wie zijn nog meer grote talenten die Feyenoord 1 kunnen halen? En kans dat die zullen spelen?

19 mei 2023 om 15:49

Ik hoop al tijden dat hij Bullaude vaker opstelt. Wat ik van m gezien heb is dat echt een geweldige technische speler.in de jeugd zijn er wel wat spelers die er aankomen. Met name Slory (zoon van) vind ik wel veelbelovend. Verder is Thijs Janse een goede vervanger van Bijlow op den duur. Die is nu verhuurd aan Top Oss. Ook hebben we uit Slowakije Leo Sauer gehaald. Dat lijkt wel een goeie te worden.

Benita vind ik te wild. Milambo moet nu echt gaan aanhaken. Verder heb je Mike Kleijn, Milan Hokke, Nestor Groen en wellicht 't Zand die redelijk veel talent hebben.

In de jongere generatie zijn V Persie jr. en Sliti hele grote talenten. En Ayoub Ouarghi (het Monster voor de Touzani kijkers) heeft net getekend. Ook een groot talent.

19 mei 2023 om 15:53

Heel dom dat ik slory vergeten ben. Wel meer keren gezien.

Bullaude zou wel kans moeten krijgen ja.

Benieuwd naar de andere landen. Zal even opletten komende tijd.

19 mei 2023 om 17:00

Ik vond dermane vorig jaar ook echt lekker doen bij u21, dit jaar niet zoveel gekeken dus geen idee. Volgens mij is hij nu geblesseerd, traint ook al regelmatig mee bij het 1e

19 mei 2023 om 15:43

Weet je hoeveel er over Barcelona wordt gespeculeerd, dat moet de Barça-aanhanger altijd met lede ogen aanzien. Speculatie, gevolgd door de gebruikelijke dooddoeners en oneliners. Mes que un club, waar betalen ze het van, etc etc. On: Voor Nederland belangrijk dat hij nog een jaar blijft, en voor Feyenoord al helemaal. Als ze erin slagen nog een keer kampioen te worden, is het echt historisch.

Als hij wil gaan, dan gaat hij. Ik ben hem dankbaar voor de ommezwaai die hij en Arnesen hebben bewerkstelligd op Zuid.

Mocht hij blijven dan ben ik de gelukkigste man op aarde.

19 mei 2023 om 15:57

Over die ommezwaai gesproken. Ik heb als Ajacied dit seizoen moeten ondervinden wat er gebeurt met een goedlopende, stabiele club als zowel de succesvolle TD als de succestrainer relatief kort na elkaar vertrekken en de club daar niet goed op voorbereid is. Ik hoop voor jullie dat jullie die ellende bespaard blijft en de club bij een eventueel vertrek van Slot niet met zo'n pannenkoek van het niveau Alfred Schreuder komt aanzetten.

19 mei 2023 om 16:14

Als ik Slot was zou ik lekker met feyenoord CL in gaan dat heeft die zelf verdiend. Spurs is een kerkhof en chaos voor trainers en in Engeland word je gelijk beoordeeld op je prestaties ongeacht welke club of situatie. Grote kans dat je bij spurs binnen een half jaar je status kwijt bent die je nu opgebouwd hebt.

19 mei 2023 om 16:56

Dan kan je nooit meer naar een topclub of subtopclub gaan in het buitenland. Daar moet je sowieso altijd direct resultaten behalen. Daarom zijn er niet heel veel trainers die op dat niveau slagen

Het enige wat dus duidelijk is, is dat Slot het zelf ook nog niet weet. Als hij niet weg wil, hoeft er ook niet zo geheimzinnig gedaan te worden.

De speculaties stoppen kan alleen door duidelijkheid te verschaffen, maar dat kan/wil hij duidelijk niet.

19 mei 2023 om 15:10

Slot wilt geen valse verwachtingen scheppen. Er is namelijk altijd een club waar hij het aanbod niet van kan afwijzen. Dan is het logisch dat je niet zegt ik blijf 100%

19 mei 2023 om 16:03

Iedereen heeft zijn prijs. Nu denk hij waarschijnlijk ik zit best bij feyenoord voor nog een jaartje maar komt een tottenham met 6 miljoen of meer per jaar dan is het logisch dat hij weg gaat. Ongeacht het een logische of sportieve keuze is of voor het geld. Als ik bij de buren kan werken op mijn werk voor het dubbele salaris ben ik morgen ook weg. Hij lijkt mij wel een type die liever de sportieve keuze kiest dan voor het geld. Tottenham vind ik niet de club voor hem maar wie weet krijgt hij het daar wel op de rails. Waar ik niet van uit gaat.

19 mei 2023 om 16:24

Ik snap die vergelijking nooit: 'als ik ergens anders kan werken voor het dubbele bedrag, ben ik ook weg'.
Wij praten over heel andere bedragen dan in het voetbal. Slot verdient 3 of 6 miljoen. Jij 50k of 100k (neem ik voor t gemak even). En het brood is voor hem even duur als voor jou. Dan is het voor hem toch makkelijker afwijzen? Bovendien heeft hij volgend seizoen weer 3 miljoen bij Feyenoord. En t jaar erop weer. En andere goedbetaalde kansen zullen nog volgen. Dat betekent dat hij 60x zoveel verdient. En nog steeds ook diezelfde 3 euro moet betalen als jij voor dat zelfde brood.
Die vergelijking loop toch helemaal mank?

19 mei 2023 om 17:14

Nou het leven draait niet alleen maar om brood, slot wil misschien wel die ene dikke villa die Dick advocaat ook heeft vergaard of die mooie auto etc etc... in principe heb je gelijk hoor het verschil tussen 3 en 6 miljoen is in principe verwaarloosbaar aangezien je met 3 miljoen vrijwel alles kunt hebben wat je wilt. Maar of mensen uit het wereldje van Slot er ook zo in staan, is een 2e...

19 mei 2023 om 17:46

@Formus Dat vind ik dan weer onzin. "Miljonairs hebben meer geld dus ze hoeven niet dubbel zoveel te verdienen." Wie zijn wij om daar een oordeel over te kunnen vellen terwijl die mensen een heel ander uitgavenpatroon hebben dan wij? Wij hebben weer meer salaris/geld dan mensen in een derde wereldland, maar wij vertrekken ook als we salarisverhoging kunnen krijgen. Dan kan je ook zeggen dat is onnodig, dus waar doe je het voor?

19 mei 2023 om 19:45

Er zijn genoeg mensen (in mijn omgeving) en ik behoor daar ook toe die geld nooit als drijfveer hebben gezien. Ik kan mn rekeningen prima betalen zonder dat ik grootverdiener ben, als dat niet het geval zou zijn wordt het een ander verhaal. Maar ik heb nooit een keuze gemaakt op basis van extra salaris. E500 of E1000 meer is voor mij niet de hoofdreden over te stappen. Pas wanneer de overige zaken gelijk zijn zal ik de stap maken. Ik moet ergens iets toe kunnen voegen en vrijheden krijgen mezelf te ontwikkelen. Dat geeft voor mij de doorslag.

19 mei 2023 om 19:57

Helemaal eens @ijsmuts, meer geld went heel snel, een onprettige werk-omgeving, baan, went nooit. Maar nu ben ik ook in de gelukkige omstandigheid dat ik een dergelijke stelling kan betalen... Als dat niet zo is, dan is geld natuurlijk wel gewoon een motivatie.

Maar als ik een kleine beetje kijk hoe Slot zich opstelt, dan denk ik dat geld alleen niet de bepalende factor voor hem gaat zijn. Hij zal kansen/uitdagingen belangrijker vinden, schat ik in. Laat onverlet dat meer (en fors meer) geld natuurlijk meegenomen is.

19 mei 2023 om 23:21

@Ijsmuts Dat is ieders eigen keuze, maar stel Slot vind dat geld misschien wel belangrijk dan moeten we dat ook kunnen respecteren. Daarnaast is Tottenham Hotspur natuurlijk een prachtige club waar je ook de financiële middelen hebt om goede spelers te kunnen halen dus het sportieve avontuur is ook mooi

Arne Slot verdient een betere en vooral stabiele club dan Tottenham. Elke trainer wordt daar ontslagen. Ik hoop dat hij het geduld heeft om niet gelijk in te gaan op de eerste beste aanbieding

19 mei 2023 om 15:20

Het is natuurlijk wel zo dat je zulke club snel stabiel kan maken als je zelf in ieder geval veel inspraak hebt in de club visie door de transferbedragen die beschikbaar zijn. Zie Ten Hag bijv. die toch redelijk weinig kritiek en gezeur heeft vanuit intern. Waar bij United de laatste jaren toch ook veel coaches gesneuveld zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat Slot het gaat doen mocht Tottenham echt op 1 zetten om binnen te gaan halen als trainer. En dat haal ik vooral uit het interview met Perez, waarin hij eigenlijk ook aan gaf open te hebben gestaan voor een club als Leeds United, als zij op een ander moment ( in de zomer) waren gekomen. Dan is Tottenham natuurlijk nog wel even van een andere orde.

19 mei 2023 om 15:23

Bij united krijgen coaches 2 a 3 jaar. Spurs krijg je dat niet. Dat is niet stabiel te krijgen. Vooral als Kane ook nog weggaat in de zomer. Er valt niet samen te werken met Levy. Dus je kunt nooit je eigen visie overbrengen met de spelers je wilt kopen.

19 mei 2023 om 15:26

Er zijn heel veel trainers die ontslagen worden. Er zijn denk ik meer trainers die ontslagen worden dan trainers die hun contract netjes uitzitten of voortijdig weggekocht worden. Daarnaast is het met name de laatste 3/4 jaar bij Spurs armoe troef, sinds Pochettino weg. Poch heeft daar 4 jaar gezeten en heeft relatief veel succes gehad (op prijzen na dan). Als Slot hetzelfde kan bereiken, is Tottenham echt een schitterende club om heen te gaan. Prachtig stadion, trouwe fans, veel geld tot je beschikking, goede spelers, behorend tot de top 6 van de Premier League... Alleen een beetje een rare voorzitter. Als je de toezegging krijgt dat je een flinke vinger in de pap hebt m.b.t. spelersbeleid, zou het een prachtige uitdaging zijn. Er is wel een risico, maar als je ontslagen wordt, ben je ook weer tientallen miljoenen rijker.

19 mei 2023 om 15:33

Je overschat de stap nu wel. Je ziet absolute topcoaches als conte en Mourinho er vrijwel niks uithalen omdat het niet mogelijk is. Dat zit diep in die club mede door Levy. Als kane straks ook nog weggaat heb je alleen Son als topspeler die dit seizoen uit vorm was. Dus echt bijzonder lastige omstandigheden. Daarnaast is Levy niet een beetje raar maar gewoon ontzettend lastig om mee samen te werken. geen eer te behalen bij die club.

19 mei 2023 om 17:08

Waarom lukte het met Poch wel dan? Toen zat Levy daar toch ook al? De laatste jaren gaat het heel stroef, maar de potentie zit er echt in. Misschien is het juist tijd om een stapje achteruit te doen en een jonge coach daar neer te zetten, om vervolgens weer twee stappen vooruit te doen. Dan moet die kans wel aan Slot gegeven worden. Met de huidige selectie valt ook niet vele eer te behalen, dus die zal ook flink op de schop moeten. Denk dat alleen Romero, Son en Kane wereldtop zijn, Porro, Bentancur en Kulusevski kunnen naar dat niveau toegroeien, voor de rest is het allemaal middelmaat.

19 mei 2023 om 15:36

Arnse is wel een ambitieuze man en niet perse een clubman. Wel een familieman. Maar ik kan mij voorstellen dat als Spurs zijn salaris verdrievoudigd en Feyenoord een leuk bedrag geeft dat hij nog wel eens kan gaan. Mocht hij niet slagen bij Spurs kan hij altijd nog terug naar clubs als Feyenoord of Europese subtop

Ik ben ondertussen wel helemaal klaar met dat gezeik rondom Slot. Kijkend naar zijn verleden is het logisch dat hij geen uitspraken doet want als hij nu zegt dat hij blijft en Barcelona staat op de stoep dan is hij weg en is de kans aanwezig dat hij de gebeten hond is bij een aantal.

Zolang niemand weet wat hij gaat doen, is hij de baas aan de onderhandelingstafel en kan hij bij Spurs/Feyenoord/een andere club het onderste uit de kan halen voor zichzelf. Heel verstandig dus.

Het is wel duidelijk dat er iets gaande is, en dat Slot wel degelijk interesse heeft om bij de Spurs aan de slag te gaan, als dat niet zo is dan had hij net zoals Alonso die gelijk in de kiem kunnen smoren door aan te geven dat hij niet vertrekt.

19 mei 2023 om 15:50

En daarmee zijn eigen onderhandelingspositie zwakker maken? Het is volkomen logisch dat Slot geen uitsluitsel geeft omdat hij daardoor sterker staat in de onderhandelingen met Feyenoord en eventuele andere clubs.

19 mei 2023 om 15:55

Hij wil gewoon naar Tottenham. Houd jezelf maar niet voor de gek. Arend Martijn is allang uitgekeken op de Eredivisie.

19 mei 2023 om 17:37

Arend Martijn is wel een heel bijzonder alternatief voor Arne Slot..

19 mei 2023 om 19:47

@consy: ik zou het eerder omdraaien. Arne is het alternatief voor Arend Martijn want dat is zijn officiele naam

Geluiden uit Rotterdam zijn steeds luider dat Slot gaat vertrekken. Opvolgerslijstje ligt klaar, benieuwd wie er op staan. Zou zo maar eens Peter Bosz kunnen worden.

Die man moet gewoon aangeven wat hij wil. Iedere keer een toneelstukje opvoeren ben ik nu wel klaar mee. Misschien geilt hij er op?

Tottenham moet eerst voor Slot kiezen, dan met Feyenoord eruit komen, dan met Slot en dan zal hij er wel iets over willen zeggen. Tot die tijd is het oure speculatie.

Dat gezegd hebbende denk ik dat het vooral om stap 1 en 2 gaat.
Kan me niet voorstellen dat je als trainer van een Nederlandse club zonder grote voetbalnaam de kans om een top 6 club van de grootste competitie ter wereld laat schieten.

Als Man Utd 1 of 2 jaar eerder was gekomen dan was Ten Hag ook weg geweest. Dit zijn clubs waar Koeman het over had met de uitspraak dat er soms een trein voorbij komt die je niet kunt laten lopen.

Zodra er met een flinke zak met geld word geschud is iedereen om te praten. Uiteindelijk doen ze hun werk voor geld en net als bij spelers zoveel mogelijk. Degene die het beste betaald is het beste project voor nu en zolang het kan.

Het is wel duidelijk dat de NL pers Slot heel graag weg wilt hebben bij Feyenoord.
Nog een jaar Slot, zou zomaar nog een kampioenschap kunnen betekenen en dat kunnen ze bij de KNVB natuurlijk niet hebben. (En nee dit is niet als sneer bedoelt naar Ajax).

Ajax is de grootste club in NL, daar kunnen we heel simpel allemaal akkoord mee zijn.

Ik verwacht dat Ajax ook de grootste club is buiten NL.

Het is dus voor de KNVB heel belangrijk, wanneer Ajax in de CL speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren