Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos: ‘Het is schandalig, ik vroeg of hij een probleem met mij heeft’

Laatste update:

De 1-0 nederlaag bij Levante is hard aangekomen bij Real Madrid. Het team van trainer Zinédine Zidane hoopte met een voorsprong van een punt de Clásico van komende zondag tegen Barcelona in te gaan, maar de 5-0 zege van Barcelona op Eibar en het verlies van los Merengues in Valencia betekent dat de Catalanen met een voordelige marge van twee punten in het Santiago Bernabéu op bezoek komen.

Sergio Ramos was na afloop niet te spreken over de arbitrage. Twee vermeende handsballen van Levante in het strafschopgebied werden niet met een penalty bestraft. “Ik houd er niet van om over scheidsrechters te praten. Dat heb ik altijd aangegeven omdat ze menselijk zijn en ze zich kunnen vergissen”, benadrukte de verdediger annex captain van Real Madrid. “Maar soms brengen ze je aan het twijfelen en zetten ze je aan het denken.”

“Het criterium is elke dag anders. Mijn laatste handsbal, in de Spaanse Super Cup tegen Valencia, was ongewild, maar toch werd ervoor gefloten”, vervolgde Ramos. “En vandaag zijn er twee onbedoelde handsballen van Levante en mag het spel doorgaan.” De houding van Alejandro José Hernández Hernández, de dienstdoende arbiter in het Ciutat de Valencia, stond Ramos niet aan. “Ik verbaas me met deze scheidsrechter nergens meer over.”

“Voorheen kon je nog met scheidsrechters praten en met Hernández Hernández valt gewoon niet te praten. De aanvoerders zijn er om de scheidsrechters te helpen. Je bent arrogant of je bent het niet. Het is schandalig. Ik vroeg na afloop of hij een probleem met mij heeft. Ik houd me aan de feiten: in de tiende minuut krijg ik een gele kaart nadat men op mijn voet staat en ik een elleboogstoot ontvang. Sommige beslissingen zijn van tevoren bepaald.”

“Ik vertrek hier met een niet zo’n fijn gevoel. Het is baatzuchtig om alles te laten afhangen van de VAR. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar het ontbrak aan een doelpunt. Wij zijn degenen die drie punten hebben laten liggen, niet de VAR.” Ook Daniel Carvajal zette vraagtekens bij de scheidsrechterlijke leiding. “Zelfs bij de scheidsrechterscommissie weten ze niet wanneer er gefloten moet worden. Soms wel, soms niet… Het is vreemd, ik kan er niets meer van maken. Zelfs wij als spelers weten het niet. We moeten de beslissingen telkens maar accepteren en doorgaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Ik houd er niet van om over scheidsrechters te praten". En daarna een heel betoog 😂😂. Dat afzwakken vooraf maakt het erna alleen maar erger (ook al heeft ie misschien een punt betreffende een paar twijfelgevallen gisteren).

23 februari 2020 om 11:45

Echt he? Daarnaast is het pure comedy om uit de mond van Ramos het woord "schandalig" te horen. Wat een gebrek aan zelfreflectie zeg poeh poeh, vervelende ploeg en het wordt tijd dat ze eens met de neus op de feiten worden gedrukt

Ben geen Real M.fan maar zijn wel rare beslissingen genomen gisteren avond omtrent gele kaarten.
Volgens mij fluit deze scheidsrechter a.s.zondag ook Clasico.

Mensen kunnen hierboven wel cynisch zitten doen, maar deze scheidsrechter neemt keer op keer de meest dubieuze beslissingen. Natuurlijk heeft Real gister niet verloren door hem, want als team werd gewoon dramatisch gespeeld en niemand kan scoren. Maar deze scheids is echt dramatisch. Zijn wel meerdere incompetente scheidsrechters in Spanje, maar deze gast slaat echt door.

23 februari 2020 om 12:21

Prima, maar wat deed de scheidsrechter heel slecht gisteren dan? Ik heb niet echt iets "schandaligs" opgemerkt zoals Ramos het verwoord. Dan is het volledig terecht dat mensen cynisch doen over de uitspraak van Ramos

23 februari 2020 om 14:02

Wat hij deed? Je bedoelt zeker wat hij juist Niet gedaan heeft en dat is het fluiten voor een penalty voor tenminste éã©n van de twee overduidelijke handsballen. Real speelde ook niet prachtvoetbal, maar het zou een hele andere wedstrijd zijn geweest als we die penalty hadden kregen. Hernandez Hernandez heeft wel vaker dubieuze beslissingen gemaakt ten aanzien van Real...

Eibar zou een vermeende handsbal gemaakt hebben, niet twee. Bij die laatste had de verdediger zn arm volledig langs het lichaam. Niet zou huilen Ramos.

Valt wel me wel dat Real vaak benadeeld wordt. Is Barca een beetje het Juve van Spanje? Dit jaar was toch de kans voor Real om weer de titel te pakken.

23 februari 2020 om 13:25

Nee Real is eerder het Juve van Spanje dan dat Barca dat is (ook qua succes trouwens, maar daar doel jij niet op denk ik zo).En ik kijk alRuim 20 jaar La Liga intensief. Het Barca van de afgelopen 2,5 jaar is het slechtste Barcelona sinds 2007/2008 en nog staan ze bovenaan. Daar kan je maar 1 club de schuld van geven en dat is Real zelf. Ze laten het zelf afweten. Maar ik zie ze de clasico wel winnen volgende week en dan staan ze weer gewoon 1e. Alhoewel Barca in Bernabeu altijd beter is dan in Camp Nou en ze ene Messi hebben. Maar afgaande op spel en de clasico eerder dit seizoen denk ik dat Real thuis zal winnen. Ik denk dat Real zich meer zorgen moet maken om City. Die spelen echt zo makkelijk goed positiespel en creeren altijd veel kansen. Als die defensief stabieler waren... ben benieuwd.

Vond het niet geen slechte scheids. Real heeft het aan zichzelf te danken dat het hier punten laat liggen.kijk, ik waardeer Perez dat hij nieuwe talenten koopt met oog op de toekomst. Maar Real is een club die er altijd moet staan. Ik schrijf Hazard niet af, maar hij is ongelukkig dit seizoen. Hij komt er wel, maar er is een gebrek aan scorend vermogen. Zowel op het middenveld als op de aanval. We hebben geen goede rechtsvoor, op Valverde en Asensio na geen scorende middenvelder en een wisselvallige spits (benz begint langzamaan af te takelen). Er moeten echt toppers gehaald worden. Sancho, Mbappã©, Bernardo Silva, De Bruyne. Dat soort spelers. Mogelijk Isco in een ruildeal betrekken met iemand van City. Goed geld bieden op Sancho. Mbappã© is denk ik te duur. Ik baal ervan dat Bruno Fernandes naar United is gegaan. Dat was een ideale middenvelder voor Real.het is geen fifa, dat weet ik, maar als Real moet dan kan het goed geld uitgeven om een selectie te renoveren. Dat is zeker broodnodig nu. Sancho en De Bruyne samen zijn zeker haalbaar denk ik, als Isco in zo'n deal betrokken wordt en James ook verkocht wordt. Als back-up voor Casemiro dient Camavinga gehaalt te worden. Op de bank heb je dan Valverde die kan rouleren met De Bruyne en Odegaard die kan rouleren met Asensio. Voorin natuurlijk nog Benz die kan rouleren met Jovic (hopelijk pakt hij zijn vorm terug) en hebben we talenten als Vinicius, Rodrygo en Reinier die Hazard en Sancho zouden kunnen opvangen. Ik mag dromen, maar denk niet dat dit onhaalbaar zou zijn voor Real. Courtois; Mendy, Ramos, Militao, Hakimi; De Bruyne, Casemiro, Asensio; Hazard, Jovic, Sancho.

23 februari 2020 om 13:28

Valverde is dé man dit seizoen van Real Madrid als je het mij vraagt. Zijn naam
Moet als eerste op het wedstrijdformulier staan. Aanvallen, verdedigen, voetballen hij kan het allemaal. Ook nog eens super snel en loopvermogen van een paard.

24 februari 2020 om 11:46

Valverde is een topper, absoluut. Maar Real speelt heel veel wedstrijden. Tegen de echte toppers zou ik Casemiro op cdm zetten, maar tegen de ietwat kleinere tegenstanders kan Valverde ook prima cdm. Hij is zo veelzijdig, echt een topspeler.

Courtois
Hakimi
Militao
Ramos
Mendy
Asensio
Valverde
De Bruyne
Sancho
Jovic
Hazard

Vond de scheids niet opmerkelijk slecht ofzo. Spaanse scheidsrechters zijn altijd wel wat minder maar vond hem niet zo slecht fluiten. Je verliest hier gewoon doordat je een onzettend inspiratieloze pot speelt. Die blame the reff card hoor ik iets te vaak binnen de selectie.

23 februari 2020 om 13:02

Eerlijk van je. Zie je niet vaak terug op dit forum. Moet eerlijk toegeven dat ik de vermeende ‘handsballen’ niet heb gezien, maar wel een heel inspiratieloos Real Madrid inderdaad.

Hij is wel de aller-, aller-, allerlaatst man die mag klagen over de arbitrage. Laat staan de suggestie te wekken dat hij gezocht wordt. Hij is verdomme de meest beschermde speler sinds Hierro! Dat aantal gele én rode kaarten van hem had hoger geweest als ie niet een spaans publiekslievelingetje was.

Sergio Ramos:"ik houd er niet van om over de scheidsrechter te praten. Dus weet je wat we doen,? We gaan het eens uitgebreid over de scheidsrechter hebben. Is getekend Sergio Ramos, de José Mourinho onder de voetballers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren