Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sam Lammers: ‘Ik vond mezelf aan de bal niet goed, daar baal ik van’

Laatste update:

PSV ging zaterdagavond op bezoek bij sc Heerenveen en kende, net als een week eerder tegen FC Utrecht (2-2), een bijzonder moeizame avond. In de rust stonden de Eindhovenaren met 2-0 achter en het team van Mark van Bommel zag uiteindelijk tot tweemaal toe een doelpunt afgekeurd worden. In de absolute slotfase bezorgde invaller Donyell Malen de koploper alsnog een punt: 2-2. Na afloop reageerde huurling Sam Lammers voor de camera van Voetbalzone.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op onze videopagina!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Denk je dat Sam Lammers volgend jaar in de spits bij PSV staat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig was je tegen Ajax goed en nu niet, toch nuttig zo'n uitleenperiode

17 februari 2019 om 09:34

Ja, wat toevallig dat hij tegen psv wat minder speelt..... ik denk bewust, het ligt er te dik bovenop.

17 februari 2019 om 10:50

Inderdaad. Tuurlijk was ie niet goed gisteren. Maar dat zou een sportman nooit expres doen, dat geloof ik niet. Hij kan wel geblokkeerd zijn door de druk die zoiets meebrengt. Omdat je weet dat alle ogen op je gericht zijn. Of omdat de PSV'ers hem bestookt hem met dingen als: "tegen ons mis je straks expres hè 😉". Maar bewust zo slecht spelen? Dat doet niemand. Het is ook een wedstrijd waar je je extra kan laten zien. Vraag Vertonghen 😉

Lammers was buitengewoon slecht. Had in de rust gewisseld moeten worden voor Van Amersfoort. Hij liet de ene na de andere bal van zijn voet glippen. Heb hem weinig gezien...

17 februari 2019 om 01:26

Het is ook niet slim van Heerenveen om hem op te stellen tegen Psv.

17 februari 2019 om 09:06

Want?

17 februari 2019 om 09:48

Hij was bang voor een Vertonghetje zou toch lullig zijn als hij er 3 inschiet en PSV loopt de titel net mis. Zeg niet dat hij daarom slecht speelde, maar zeker weten doe je het nooit aangezien hij waarschijnlijk ook een kampioenspremie mag bijschrijven als ze de titel pakken

17 februari 2019 om 11:28

Dus alle clubs moeten verhuurde spelers niet laten spelen? Kan me bovendien niet voorstellen dat Lammers een kampioenspremie krijgt als hij een heel seizoen bij een andere club speelt.

17 februari 2019 om 13:13

Het was gister wel 12 tegen 10. Tuurlijk deed Lammers het niet opzettelijk, maar k heb hem nog nooit zo slecht zien spelen in het shirt van Heerenveen

17 februari 2019 om 13:16

Het is gewoon niet handig, met Verthongen ging het bijna mis. In Engeland is het gewoon verboden.

Had gewoon niet opgesteld moeten worden!! Krijgt kampioenspremie ook van PSV is dus eigenlijk logisch dat hij niks klaar maakte.. wilde hij ook niet Heerenveen stond met 10 PSV eigenlijk met 12 hieerdoor...

17 februari 2019 om 08:50

Haha wauw. Sjaak Swart heeft ook een account zie ik. Vermoeden van match fixing? Benjamin van Leer krijgt tegen geen club zoveel goals tegen als tegen Ajax? Ook maar niet opstellen?

Ja ja Sammetje Lammers, en jij denkt dat wij dit geloven?
Nee ventje, jij hebt je uiterste best gedaan om jouw psv te laten winnen, of in ieder geval Heerenveen niet te laten winnen. Jammer genoeg voor jou speelden jouw teamgenoten jouw vuile spelletje niet mee.

Sam Lamme, deed ie mee vandaag?

Zeikerts . PSV had moeten winnen

Wat een treurige reacties weer. Alsof Lammers zich niet wilde laten zien tegen zijn werkgever PSV. Die jongen wisselt dit seizoen sowieso hele goede wedstrijden af met vrij onzichtbare wedstrijden en dit was een vrij onzichtbare. Om dan meteen te denken dat er een herenakkoord is gesloten is treurig. Kijk alleen maar hoe blij hij was toen Heerenveen scoorde en je weet genoeg.

17 februari 2019 om 08:52

Onzin. Hij speelde met de rem op. Hoefde zich ook niet meer te bewijzen dat scheelt.

17 februari 2019 om 09:36

Niks treurigs aan. Kijk even terug hoe gedreven hij speelde tegen Ajax, nogmaals het ligt er te dik bovenop.....

17 februari 2019 om 09:43

Is ook dom om hem op te stellen. Daarnaast had je hem beter kunnen verhuren met een verbod om tegen de eigen ploeg te spelen.

17 februari 2019 om 11:51

@ dat mag in Nederland niet. Tenzij je het onofficieel doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren