Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen

Laatste update:

Een ongekende apotheose in de Keuken Kampioen Divisie. Roda JC Kerkrade leek lange tijd te promoveren na de 2-0 zege op SC Cambuur, maar van promotie is geen sprake omdat FC Groningen in blessuretijd een 1-1 gelijkspel uit het vuur sleepte tegen Telstar. Bij Roda dacht men door foutieve informatie van de stadionspeaker dat Telstar daarna op 2-1 was gekomen, maar dat bleek niet het geval. Volgende week vechten Groningen en Roda in een onderling duel uit welke club promoveert naar de Eredivisie.

Roda JC Kerkrade - SC Cambuur 2-0


Er was direct goed nieuws te melden in het Parkstad Limburg Stadion, toen bekend werd dat Groningen op een vroege achterstand was gekomen bij Telstar. In Kerkrade zelf bleven de kansen lange tijd uit, al was Roda bij vlagen zeer dreigend. Bijvoorbeeld via Sami Ouaissa, die na een fraaie kapbeweging net naast schoot. Diezelfde Ouaissa stuitte even later op Yannick van Osch, die prima redding bracht.

Het eerste gevaar na rust van Limburgse zijde kwam van de voet van Walid Ould-Chikh, die zijn poging een meter naast zag vliegen. De o zo verlossende treffer kwam er alsnog voor Roda. Ould-Chikh legde breed op Ouaissa, die de bal de linkerhoek in poeierde: 1-0. Roda leek even later bijzonder goed weg te komen na een overduidelijk lijkende handsbal van Matisse Didden. Sander van der Eijk zag er echter geen strafschop in, tot onbegrip van Cambuur.

Roda maakte vlak daarna ook de 2-0. Václav Sejk profiteerde optimaal van slecht uitverdedigen van Marco Tol, die indribbelde en geen rekening hield met de aanwezige Roda-aanvallers. Sejk pikte de bal op en schoof kinderlijk eenvoudig binnen.

De Roda-supporters dachten al aan promotie, bestormden het veld, en bleven gedesillusioneerd achter toen Groningen 1-1 maakte in blessuretijd. Het feest barstte alsnog los toen de stadionspeaker vlak daarna meldde dat Groningen op een 2-1 achterstand was gekomen, maar dat bleek een blunder van de stadionspeaker.

Telstar - FC Groningen 1-1


De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Groningen, dat al binnen een minuut op achterstand kwam. Mohammed Tahiri gaf mee aan Thomas Oude Kotte, die op zijn beurt Zakaria Eddahchouri een niet te missen kans bood: 1-0. Het deed het vertrouwen van Groningen geen goed. De bezoekers kwamen er amper doorheen, terwijl Telstar gevaarlijk was op de counter.

Ook na rust was Telstar de ploeg die de gevaarlijkste kansen creëerde en het had meer moeten halen uit bijvoorbeeld de vrije kopkans van Oude Kotte. Groningen kwam opnieuw goed weg toen Youssef El Kachati een volgende grote Noord-Hollandse kans om zeep hielp. Er kwam bovendien slecht nieuws uit Kerkrade, waar Roda op 1-0 was gekomen.

Groningen kwam wat beter in de wedstrijd en kreeg de uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen, ware het niet dat Thijmen Blokzijl een kopkans onbenut liet. Laros Duarte zag vlak daarna zijn vrije trap in de muur belanden. Groningen hoorde dat Roda op 2-0 was gekomen en moest dus minimaal een punt pakken om de kans op directe promotie in leven te houden. De treffer viel diep in blessuretijd. Thom van Bergen kopte in minuut 95 raak: 1-1.

Jong PSV - TOP Oss 4-1


De ruststand leek 0-0 te gaan worden, maar vlak voor rust zat de arm van Giovanni Korte niet langs zijn lichaam en kreeg Jong PSV na een handsbal van de aanvaller een strafschop. Mohamed Nassoh, komend seizoen actief bij Sparta Rotterdam, schoot via de binnenkant van de paal binnen: 1-0.

Vlak na rust sloeg Jong PSV opnieuw toe. Ditmaal was het Jevon Simons die op het scorebord verscheen, nadat hij op beheerste wijze de verre hoek vond: 2-0. Simons maakte vlak daarna, opnieuw op aangeven van Tygo Land, de 3-0 en zag Nassoh er vanaf de strafschopstip ook 4-0 van maken. De eretreffer kwam op naam van Konstantinos Doumtsios: 4-1.

NAC Breda - ADO Den Haag 2-2


ADO wist al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen. Jari Vlak chipte de bal heerlijk tot bij Silvinho Esajas, die van dichtbij niet teleurstelde: 0-1. Het werd er nog mooier op voor ADO, dat een strafschop kreeg na een overtreding van Boyd Lucassen op Joel Ideho. Henk Veerman benutte de daaropvolgende penalty en maakte zijn 22ste treffer van het seizoen.

NAC was niet minder, maar kansen waren niet aan onder meer Lucassen en Matthew Garbett besteed. Na rust viel de verdiende aansluitingstreffer alsnog, via Aime Omgba: 1-2. Het bleek de opmaat voor een kleine remontada, daar Sigurd Haugen vlak voor tijd voor de 2-2 tekende.

VVV-Venlo - Jong Ajax 2-0


Jaydon Banel had halverwege de eerste helft een fraaie schaarbeweging in huis, waarmee hij zijn directe tegenstander aftroefde en ruimte kreeg om voor te geven. Zijn pass belandde bij Rico Speksnijder, die van dichtbij de lat trof. Ook na rust had Jong Ajax het betere van het spel en had het de pech dat Ar'Jany Martha met een keihard tegen de paal schoot.

Nassef Chourak schoot vervolgens tegen de lat en de pech van Jong Ajax hield daarmee niet op. Pepijn Doesburg schoot via Jong Ajax-verdediger Nick Verschuren raak:1-0. Doesburg kreeg even later wel een treffer op zijn naam, door raak te koppen: 2-0.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahah au dat is pijnlijk. Heerlijk dat schakelkanaal zeg. Wat een ontknoping. Volgende week wordt gekkenhuis in Groningen.

3 mei 2024 om 22:14

Bij ESPN zeiden ze dat de speaker het om zat te roepen dat Telstar 2-1 had gemaakt. Dan snap ik wel dat je los gaat als Roda supporter haha.

3 mei 2024 om 22:40

Ik dacht dat het ging om gratis kersenvlaaien

4 mei 2024 om 07:40

Klopt, maar daarvoor deed Roda ook al of de buit binnen is. Nooit juichen voor het eindsignaal. Dit kennen we allemaal toch wel. En dat werkelijk niemand op z'n telefoon kijkt om het te fact checken is ook bizar hoor. Helemaal omdat we in de 95e minuut pas scoorden.

4 mei 2024 om 07:59

Fantastische ontknoping. Hier zit alles in, goals in blessuretijd, te vroeg juichen en dan ook nog een rechtstreeks duel om promotie volgende week. Wat wil een voetbalsupporter nog meer?

Wat ik wel vreemd vind is dat de meesten hier voorbijgaan aan het feit dat Roda bij een 1-0 stand een penalty tegen + rode kaart moet krijgen. 1-1 met 10 man had ik ook nog wel willen zien.

Lachwekkend, gênant en tenenkrommend tegelijk. Die redden het volgende week niet, dat zie je nu al aankomen!

3 mei 2024 om 22:08

Nou nou, ik vind jouw reactie eerder gênant. Het is toch geweldig dat de fans van Roda dachten dat zij met hun club gingen promoveren? Een beetje inlevingsvermogen en empathie kan geen kwaad.

3 mei 2024 om 22:13

Poh Gen Z in een zin. Meteen gekwetst zijn. Dit is toch ook gwn lachwekkend.

3 mei 2024 om 22:13

Een tikkeltje gênant is het toch wel? Zelfs spelers gingen los. Die zullen toch ook gewoon weten dat bij een gelijkspel in Velsen een nederlaag in Groningen funest is?

3 mei 2024 om 22:15

Nee dat is ronduit dom. Deksel op de neus. 1 goal was genoeg, hoezo dan feestvieren.

3 mei 2024 om 22:16

Blijkbaar riep de speaker om dat het 2-1 werd voor Telstar. Dan is het niet zo gek dat ze allemaal uit hun dak gaan. Niet lachwekkend, niet gênant en ook niet tenenkrommend.

3 mei 2024 om 22:20

Nee, Groningen moet volgens mij met 2 goals verschil winnen. Dat is nog geen abc-tje.

3 mei 2024 om 22:23

Het feest werd al gevierd toen er nog 10 minuten gespeeld moest worden.
10 minuten, 1 doelpunt. Dan blijf je toch wel even met zijn allen in het stadion zitten en al je nagels weg kauwen.

3 mei 2024 om 22:23

Nja, weet niet of we over een gênante situatie kunnen spreken. De fout lag toch bij de medewerker die achter de stadionspeaker foutieve informatie doorgaf? Dat de rest het voor lief aanneemt (in de heetst van,de strijd) is toch een logische reactie? Zeker na een heel seizoen hopen op promotie, snap ik de uitbundigheid wel. Ja het is leuk en smeu om te zien, maar om het nou tenenkrommend, genant en lachwekkend te noemen..?

3 mei 2024 om 22:23

Nee winnen is genoeg

3 mei 2024 om 22:25

Groningen hoeft alleen te winnen.
Heeft het betere doelsaldo al. Ik zeg wel "even", maar het moet nog wel gebeuren natuurlijk. Echter zie de kans wel groter in dat Groningen in eigenhuis wint dan punten verlies lijd en de bookmakers waarschijnlijk ook wel.

3 mei 2024 om 22:38

Nee hoor
Groningen hun doelsaldo is beter

3 mei 2024 om 22:42

@Red en Utrecht,

O. Dat veranderd het voor mij. Als de stadionspeaker het riep had ik ook volledig losgegaan als Roda supporter. Eindelijk weer eredivisie.

4 mei 2024 om 09:28

Groningen hoeft maar met 1goal verschil te winnen. Doelsaldo is nu +2

3 mei 2024 om 22:12

Nee inderdaad, een ploeg die met de hakken over de sloot een gelijkspel eruit sleept tegen Telstar is superieur natuurlijk.

3 mei 2024 om 22:37

Roda JC heeft de wedstrijden tegen de kleintjes allemaal gewonnen. Roda gaat het volgende week niet redden.

4 mei 2024 om 10:15

Reken je Willem ll ook tot de kleintjes? 😉

3 mei 2024 om 22:43

Ja tuurlijk Fc Jomanda ik zie helemaal niks roda heeft driepunten voorsprong en heeft aan gelijk spel genoeg

3 mei 2024 om 22:45

Nou ja. Ze zullen wellicht een mentaal tikkie gekregen hebben. Denk je dat je er bent, moet je je nog een keer opladen om naar een afgeladen Euroborg afreizen.

Heerlijk om te zien haha, ik zat te stressen vandaag dat is niet normaal. Roda is in eigen huis gewoon te pakken, mooi dat het feestje verstoord is

3 mei 2024 om 22:08

Succes volgende week! Zelfs ik als fanatiek ajacied en import groninger zat met knikkende knietjes op de bank. Het is toch ook een klein beetje mijn stadje geworden. Groningen hoort in de eredivisie!

3 mei 2024 om 22:10

Ik hoop dat jullie het redden. Ik mis de haat en nijd wel tussen Groningen en Enschede. Hup Grun!

3 mei 2024 om 22:10

Vandaag regeerden de centjes.. volgende week gerechtigheid!

3 mei 2024 om 22:25

Doelsaldo van jullie is toch slechter, of is dat niet leidend?

3 mei 2024 om 22:27

Ons doelsaldo is beter dus we hebben aan 3 punten genoeg, ga er vanuit dat roda op 0-0 gaat spelen

3 mei 2024 om 22:29

Gast lees de stand nou gewoon, en anders slaat je argument ook alsnog nergens op. A. Groningen heeft het betere doelsaldo (+2). B. Als je van je directe concurrent wint ga je per goal +2 (een eraf bij Roda en een erbij bij FCG). Te behappen, Rekenwonder?

3 mei 2024 om 23:04

Joh doe even rustig. Ik heb kennelijk mis gelezen en vraag Kieftenbeld hoe het zit en hij geeft prima antwoord. Niet meteen mensen beschuldigen geen rekenwonder te zijn.

4 mei 2024 om 07:27

Hahhah je hebt je reactie aangepast zie ik, die was eerst een stuk denigrerender. Maar prima 👍🏻

4 mei 2024 om 08:53

Die was helemaal niet denigrerend, anders zou Kieftenbeld wel anders reageren, de strekking was hetzelfde. Ik vind je reactie nog steeds buitensporig veroordelend. Verder niks ad hand, fijne zaterdag.

4 mei 2024 om 06:26

Van mij mag Roda wel terugkeren. Hebben dit seizoen beter voetbal laten zien dan Groningen en ik vind dat Groningse supporters echt misdragen hebben laatste keer in de Eredivisie.

4 mei 2024 om 09:39

Sinds de wintermaanden speelt Groningen veruit het beste voetbal van de KKD en de toen Groningen op bezoek moest in Roda hebben Roda supporters hun auto's vernield. Zo'n club gun je het meer?

Moest denken aan Schalke 04 die ook dachten dat ze kampioen waren.

3 mei 2024 om 22:06

Aguerooooooooooo!!

Was het eerste wat door mijn hoofd ging.

3 mei 2024 om 22:09

Toch iets anders met city & united

3 mei 2024 om 22:12

De verslagenheid op sommige gezichtjes deed mij heel erg denken aan de United supporters die ik toen heb zien staan. De situatie is wel heel anders ja!

3 mei 2024 om 22:10

Of de bijna promotie van hsv vorig jaar. Dachten dat ze er waren en ging ook in de blessuretijd nog mis.

Het feest vieren voordat de andere wedstrijd klaar is, ook niet heel handig he. En ze dachten dat Telstar op 2-1 kwam?? De stadionspeaker zat zeker in de Sofascore chat te kijken

Dat wordt echt een ongekend spannend laatste duel tussen Groningen en Roda JC.
Roda JC zal voor een salonremise gaan. Maar daar zal Groningen niet aan meewerken, want die moeten winnen.

3 mei 2024 om 22:07

Dan is er dus bij voorbaat al geen sprake van een mogelijke salonremise Totti.

3 mei 2024 om 22:12

Ook voor Totti is het vrijdagavond

3 mei 2024 om 22:14

Roda zal misschien toch wel niet voor een salonremise gaan, want die zouden nog kampioen kunnen worden.

Daar gaat mijn hoop op een salonremise.

3 mei 2024 om 22:17

Volgens mij weet je gewoon niet wat een salonremise inhoudt, je wordt er niet slimmer op nu.

3 mei 2024 om 22:27

Totti, lieveschat. Je weet dat bij een salonremise beide clubs de keuze maken tot een gelijkspel en het beide clubs eigenlijk perfect uitkomt dat het gelijk eindigt? Dat is in geen van de door jou genoemde gevallen het geval. Een salonremise is wanneer bv zowel de nummer 1 als nummer 16 beide genoeg hebben aan 1 punt. Dan zal je bij een gelijke stand de laatste 20 minuten niet zoveel actie meer zien. DAT is een salonremise. Ajax-heracles een aantal jaren geleden bv

3 mei 2024 om 22:17

Totti weet je wat een salon remise is?

3 mei 2024 om 22:19

Een salonremise is een gelijkspel waar beide ploegen het mee eens zijn. Dat zal in Groningen per definitie niet het geval zijn.

3 mei 2024 om 22:49

Totti heeft z'n reactie even aangepast. Zo is het prima.

Oeh, dat is altijd erg lullig. Het wordt nog heel spannend volgende week. Ik ben wel blij dat Willem II in ieder geval promoveert. Roda of Groningen maakt me niet zo heel veel uit. Gun het ze allebei.

Haha echt ongekend dit. Het nieuws dat het doelpunt werd afgekeurd is niet helemaal aangekomen in Kerkrade

3 mei 2024 om 22:20

Dat kan kloppen dat dat niet aankwam, er was namelijk geen doelpunt afgekeurd. Telstar is na de 1-1 niet meer over de middenlijn gekomen.

3 mei 2024 om 22:37

Mijn grap klonk inderdaad beter in m'n hoofd

Bijzondere beelden daar in Kerkrade. Iedereen helemaal uit hun dak voor niets. Tenminste voor nu dan. Ik zie Groningen het volgende week in een kolkende Euroborg het wel redden

Hahaha waar keek ik naar

Zelf na de wedstrijd van Groningen stonden ze feest te vieren. Weten ze niet dat je 3 punten krijgt per gewonnen wedstrijd ;-)

3 mei 2024 om 22:11

Kwam door de stadionspeaker, die zei dat telstar 2-1 had gemaakt.

Hahahah prachtig.
De stadionspeaker haalde even een grapje uit.

Zou zuur zijn als ze volgende week verliezen van Groningen

Hoe kan de stadionspeaker dan ook omroepen dat het 2-1. Als dat ervoor zorgt dat iedereen feestviert snap ik het wel.

3 mei 2024 om 23:40

Hij gaf net een verklaring: hij had het van iemand gehoord en het maar doorgegeven. Daarnaast was de internetverbinding in het stadion dat toch 'ontploft' was, niet al te best. Ach, de beste man schijnt al 25 jaar stadion speaker. Mag die man ook een keer een foutje maken? Ongelukkig foutje, dat dan weer wel.

Haha dit is echt super lullig. Word spannend volgende week!

Stadionspeaker in Kerkrade gaf aan dat het 2-1 voor Telstar stond.

3 mei 2024 om 22:19

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiel met internet dus snap niet waarom niemand zelf ging checken.

3 mei 2024 om 22:44

Misschien een keer een stadion bezoeken. Je hebt geen internet als bijna 20.000 man de tussenstand willen bekijken.

3 mei 2024 om 22:57

20000 man bij Telstar?

3 mei 2024 om 23:43

Ligt Telstar in Kerkrade?

Oei oei oei... gaat roda het dan toch niet redden?
Zou toch zonde seizoen na zo puike seizoen.

Echt, zeer spannend volgende week.
Stadion speaker die roept dat het 2-1 voor Telstar werd xd
Groningen heeft het helemaal in eigen hand. In eigenhuis is Groningen toch altijd favoriet voor de winst. Absolute top wedstrijd. Winst is eredivisie elke andere uitslag is nacompetitie.

Hoe komt die stadionspeaker er dan in hemelsnaam bij dat Telstar 2-1 stond?? Echt, hoe? Bizar.

Heel mooi dit!
Hoop alleen dat ze beide gaan promoveren, maar ben bang dat degene die volgende week niet gaat promoveren een dusdanige tik krijgt dat het in de po ook niet gaat lukken

Nu hoop helemaal dat Groningen wint volgende week 😂😂

Dat is Roda al eerder overkomen in 2003. NEC scoorde in de 93e minuut tegen RKC waardoor NEC de UEFA Cup ging spelen en Roda JC uiteindelijk niet. Zuur is het wel.

Mijn hemel ik heb denk ik zelden een ploeg zo hard door het ijs zien zakken in een belangrijke wedstrijd als Groningen vandaag. Zeker de eerste helft was echt schandalig. 0 Druk op de bal, alles werd vrijwillig ingeleverd, en je mocht van geluk spreken dat het geen 3-0 stond bij rust. Maargoed door het oog van de naald en nu alles geven volgende week!

En Rui Mendes als vervanger van Valente is alsof je De Bruyne vervangt met Taylor. In dit soort wedstrijden ontbreekt bij Groningen toch wel een stukje individuele kwaliteit in aanvallend opzicht.

3 mei 2024 om 22:24

Het was echt verschrikkelijk. Valente wordt enorm gemist. Duarte en Hove allebei matig, Rui Mendes heeft zichzelf geen goede dienst bewezen.
Ik hoopte zelfs dat Maatta hem zou vervangen, het moet niet gekker worden. De vrije trappen van Duarte gaan de laatste week wel erg ver over/naast. Ik zou hem bijna geen specialist meer willen noemen.
Volgende week moet het van onze drie energieke, jonge aanvallers komen vrees ik: Van Bergen, Postema en Schreuders.

Ben er na vandaag zeker niet gerust op!

4 mei 2024 om 09:46

Nou inderdaad Supersuarez! Die 1-0 van Telstar kwam doordat Mendes niet met zijn man meeliep en daarna heeft hij weinig goed gedaan. Zoals Groenekat al zegt; dan nog liever Maatta of persoonlijk denk ik Tika de Jonge erin.

Hopelijk herpakken de heren zich deze week en schreeuwt het publiek de FC naar de Eredivisie!

in principe horen groningen en roda jc allebei in de eredivisie dus ik gun ze allebei het beste.

4 mei 2024 om 14:26

Roda hoort thuis in de 2e of 3e Bundeliga.

RJC heeft aan een punt genoeg, gun het hun en FCG minder. Dan maar geen derby.

Sportief om zo de promotie van Willem II te vieren.

Roda JC redt het wel tegen Groningen volgende week. Groningen komt niet eens voorbij het nietige Telstar. Maar goed in de playoffs hebben ze nog kans.

3 mei 2024 om 22:31

Want zo werkt voetbal idd. Groningen wint makkelijk. Roda kwam niet eens voorbij jong Ajax.

Soms vraag ik mij echt af of mensen dit echt denken dat voetbal zo werkt

3 mei 2024 om 22:44

Datzelfde Roda kwam anders ook niet voorbij het nietige Telstar waar jij het over hebt.

Groningen in een uitverkocht Euroborg met die fanatieke supporters erachter... Moet nog maar eens zien of het Roda lukt om daar een resultaat te halen.

4 mei 2024 om 01:19

Roda won zelf ook niet van Telatar, dus je punt slaat nergens op.

Druk ligt volledig bij Groningen.gaat mij benieuwen.vraag mij af of Roda op gelijkspel kan spelen

3 mei 2024 om 22:29

Dit is andere druk.
Er is een groot verschil tussen druk voor "moeten winnen" en "niet verliezen".
Die zullen de druk pas voelen als ze met de rust op voorspong de kleedkamer in gaan.

3 mei 2024 om 22:32

Ik vraag het mij af. Heel het stadion verwacht een overwinning van Groningen, die zitten met hun hoofd al bij de huldiging.

Wat een prachtige tv. Massaal het veld op (je zag nog een speler vragen om geduld), met cornervlaggen bij elkaar op de nek.. En dan toch niet.. Haha echt fantastisch!

Ik heb echt wel met de supporters van Roda te doen. Een blunder van die stadion speaker. Gelukkig de 1-1 en volgende week promoveren we!!

Mijn god...nou ben ik overspannen voor de Roda supporters.. wat een blamage van de speaker. Dit wordt nog wat volgende week

Wat een prachtige televisie was dit, heerlijk. Maar wat knullig ook, wat een chaos. Maar ook mooi om te zien wat dit losmaakt. En heel erg herkenbaar.
Wordt een geweldig spannende pot volgende week!

Och och... wel te doen met de roda supporters hoor.. die stadionspeaker slaapt ook niet prettig vannacht gok ik.. leek wel op een VAR moment zo hé? Hahaha, ja we zijn gepromoveerd!! Ho ho, VAR zegt.... nee toch niet!! Hahaha.. hopen op een mooie laatste pot tussen groningen en Roda. Moge de beste winnen..

Wat was dit weer een avond in het stadion zeg. Dat supporters al het veld bestormden bij het laatste fluitsignaal terwijl Groningen nog speelde was gewoon onverstandig, maar wel begrijpelijk gezien het seizoen van Roda en waar de club vandaan komt. Vervolgens wat verslagenheid bij de 1-1, intense vreugde toen die oelewapper van een stadionspeaker omriep dat Telstar 2-1 had gemaakt en vervolgens weer verbazing toen bleek dat dat helemaal niet zo was. Een achtbaan als deze hebben ze zelfs in de Efteling niet.

Dan maken we het volgende week in Groningen maar af. Volste vertrouwen dat we het gaan redden! Come on JC!

Hoop oprecht dat volgende week Maata op de plaats van Valente speelt als deze nog afwezig mocht zijn. Schreuders gewoon weer op rechts. Mendes is door de mand gevallen en moest blijkbaar spelen om dat hij op voorspraak van Lukkien gehaald is maar bakt er helemaal niks van. Bacuna moet zich eens gaan realiseren dat hij geen superster is die met een potje zomeravond voetbal bezig is. Verder mis ik gogme bij de spelers en staf. Waarom ging er bij de corners niet een speler tussen Peersman en die verdediger staan om Peersman wat ruimte te verschaffen. Waarom Schreuders niet eerder weer naar rechts gehaald omdat Bacuna daar steeds snelheid te kort kwam. Waarom Mendes in de rust er niet af en Maata erin.
Lukkien staat er soms bij te kijken of dat hij het ook niet meer weet allemaal.. De hele wedstrijd door had je al het idee dat het niks wordt en dan doe je in de rust helemaal niks....met een behoorlijke dosis geluk haal je er nog een gelijkspel uit maar de laatste weken lijkt er wel een neergaande spiraal ingezet te zijn.
Als je volgende week weer met Mendes start ga je er tegen Roda ook af...

4 mei 2024 om 09:50

Grotendeels met je eens! Hopelijk mendes volgende week op de bank! Vind Maatta normaal een verschikkelijk slechte speler, maar het zegt al genoeg dat supporters nu om hem roepen. Ook Tika de Jonge mag Mendes vervangen imo.

Die negatieve spiraal van de afgelopen weken vind ik wel meevallen. Tegen VVV waren ze in de tweede helft heer en meester, Cambuur werd volledig overklast en ook tegen Willem II was de FC de betere.

Erg jammer, Roda zal volgende week verliezen en in de play offs al direct hopeloos falen.

Groningen had van mij een aantal jaar in de KKD mogen bivakkeren, onsympathieke club.

4 mei 2024 om 08:59

In de eigen Euroborg onder toeziend oog van tig duizend eigen supporters moet Groningen winnen. Mooi recept om te choken. Zal hoe dan ook zo ontzettend veel druk op deze pot staan, ben reuze benieuwd hoe dat uit gaat pakken.

7 minuten blessuretijd? Waarom?
Daarnaast staat Roda het hele seizoen al op een promotieplek,ze verdienen het en tegen Grun hebben ze aan 1 punt genoeg. Als je zag hoe Groningen speelde tegen Telstar, zal dat wel goed komen.

4 mei 2024 om 14:28

Groningen is in alles een grotere club dan roda. En dat roda won trouwens ook niet van Telstar. En zelfs niet van Jong Ajax. Dus het moet volgende week wel goedkomen voor groningen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren