Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC Waalwijk bevestigt: Mats Seuntjens keert terug op het oude nest

Laatste update:

Mats Seuntjens maakt het seizoen af bij RKC Waalwijk, zo maakt de Brabantse club bekend via de officiële kanalen. Het nieuws zat er al even aan te komen, daar het in de afgelopen dagen al door onder meer het Brabants Dagblad werd gemeld. De 31-jarige middenvelder annex aanvaller had zijn contract bij FC Utrecht laten ontbinden nadat zijn perspectief in de Domstad broos werd met de komst van Sam Lammers. In het Mandemakers Stadion tekent hij tot het einde van het seizoen.

“Ik ben enorm enthousiast om weer aan te sluiten bij RKC Waalwijk", aldus Seuntjens op de clubwebsite van de Waalwijkers. "Ik voel een sterke verbinding met de werkwijze van RKC en voel mij thuis bij de club. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn bijdrage te leveren aan dit team."

Ook algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van Seuntjens. “Wij zijn trots op het feit dat Mats opnieuw voor RKC kiest en onze voorhoede direct komt versterken. Mats herkent en waardeert de cultuur en visie van RKC, waardoor zijn rentree snel beklonken was.”

Het is voor de tweede keer dat Seuntjens zijn contract laat ontbinden voor een overstap naar RKC. Vorig jaar deed hij hetzelfde als speler van Fortuna Sittard. Die stap is RKC dusdanig goed bevallen dat ze nu opnieuw in zee gaan met de geboren Brabander.

Seuntjens maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van RKC naar Utrecht, maar werd in de Domstad nooit onomstreden. Onder Ron Jans was hij vaker reservespeler dan basisspeler en dus koos hij met de komst van Lammers eieren voor zijn geld.

Bij RKC wordt Seuntjens met open armen ontvangen. Afgelopen seizoen was hij in negentien wedstrijden verantwoordelijk voor vier goals en acht assists, waarmee hij een belangrijk aandeel had in de knappe negende eindnotering van de Waalwijkers.

De terugkeer van Seuntjens bij RKC was geen ABC'tje, schreef het Brabants Dagblad al. De routinier streek bij Utrecht meer geld op dan de Brabanders konden betalen, maar beide partijen zijn dus toch tot een akkoord gekomen.

Seuntjens behoort met zijn 274 wedstrijden tot een van de ervaren spelers in de Eredivisie. De middenvelder annex aanvaller kwam tot dat aantal bij achtereenvolgens NAC Breda, AZ, Fortuna Sittard, RKC en Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwam er bij Utrecht nooit echt uit.. snap zijn keuze wel. Succes bij RKC.

Voor RKC gewoon een hele goede speler. Voor beide partijen dus een mooie transfer.

Gezien zijn eerdere tijd bij RKC lijkt dit voor beide een hele goede keuze. Ik vind het een mooie voetballer waarbij je je wel afvraagt waarom hij de volgende stap niet kan maken.

12 januari 2024 om 12:48

Omdat zijn inzet niet zo groot lijkt te zijn als zijn talent...

Een hele goede voetballer, maar daaromheen heb je weinig tot niks aan hem. Levert te weinig arbeid (of het is vooral zijn uitstraling/image... maar lijkt me sterk), verdedigt niet mee, etc.

In Utrecht ook niet goed gebruikt, dat is Utrecht weer te verwijten, maar ondanks dat ook niet het idee dat hij 'er het beste van wilde maken'. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat het allemala niet mee zat voor hem (qua gemiste kansen, domme handsbal in zijn laatste pot, etc)

Al met al de beste oplossing zo voor iedereen.

12 januari 2024 om 15:23

Dit was een mooie kans om met z'n broer voor promotie te spelen...helaas.

12 januari 2024 om 16:26

Ik had het ook al geopperd, maar weet ook dat hij het dan echt voor het sentiment had moeten doen. qua niveau en financiele beloning is hij bij RKC beter af. Daarnaast heeft hij het daar natuurlijk al goed gedaan.

Goede keuze van hem, kwam totaal niet uit de verf bij FcU. Hoop dat hij het plezier terug vind bij RKC.

Dat verklaarde zijn handsbal wel tegen RKC 😉

Is volgens mij ook dikke maatjes met Kramer, althans die twee wisten elkaar altijd goed te vinden op het veld. Dus voor RKC een directe versterking, en dat hebben ze ook wel nodig om uit de degradatiezone te blijven!

Goed dat hij weg is. Erg matig gepresenteerd in het eerste seizoenshelft.

Van deze man had ik wel echt meer verwacht bij onze FC. Kwam er totaal niet uit, sterker nog liep er echt verloren bij.
Denk goed voor alle partijen. Hopelijk krijgt die het bij RkC weer terug en onze selectie wat kleiner is ook prima.

Goede keuze voor beide partijen. RKC zal de nacompetitie nu wel ontlopen.

Goede beslissing, zeker nu er een andere spits komt die vast en zeker wel de voorkeur krijgt. Seuntjens bij RKC is ook echt gewoon prima. Een leuke speler, hopelijk kan hij RKC voor de Eredivisie behouden.

Vreemde speler is dit. Intrinsiek talent heeft hij meer dan voldoende voor een club als Utrecht. Op de een of andere manier komt het er dan toch niet uit. Bij Fortuna en RKC kreeg je toch steeds het idee dat hij onder zijn niveau speelde, maar zodra hij dan die dtap hogerop maakt geeft hij weer niet thuis.

Seuntjens en Kramer.... Ik heb weer zin om te kijken! :D

Ben benieuwd wat het gaat worden vorig seizoen had RKC een beter team. Maar hij is zeker weer welkom

Hij speelde in december al voor rkc.
Hij wist al dat hij daarheen ging, anders kun je het mij niet uitleggen die handsbal.
blij dat hij weg is want ik heb in mijn 45 jaar voetbal nog nooit zo een speler gezien die alleen maar wilde cashen en er niets voor doen.

Niet dat ik Lammers beter vindt maar hij zal hopelijk een stuk meer energie brengen dan die Seuntjes.

maar goed dat is mijn mening.

Hij schijnt ook te hebben gevochten met scheepers de assistent trainer.
Onwerkbare situatie.

Zonde, want dach eigenlijk dat dit echt een goede zou zijn voor Utrecht (de mooiste club op aarde)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren