Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruzie tussen Ronaldo en Bale ontkend: 'Ze hebben een uitstekende relatie'

Laatste update:

Real Madrid wist na drie nederlagen op rij (oefenduel, competitie en beker) zaterdag weer te winnen, maar na de 3-0 overwinning was het niet enkel hosanna bij de Champions League-houder. Cristiano Ronaldo was zichtbaar geïrriteerd toen Gareth Bale voor eigen succes ging, in plaats van de bal opzij te schuiven. De Spaanse media sprongen daar direct op in.

/

Bale kreeg al eerder het verwijt dat hij te egoïstisch zou zijn, maar Carlo Ancelotti vindt dat dit wel meevalt. Volgens Nacho zijn er in ieder geval geen problemen tussen Bale en Ronaldo: "Ze hebben een uitstekende relatie", meent de verdediger. "We zijn bij Real echt een groep en iedereen gaat goed met elkaar om." In de wedstrijd leek Ronaldo Bale echter helemaal zat te zijn.

Niet alleen bij de gemiste kans was CR7 kritisch op de Welshman: al eerder sprak hij zijn frustratie uit, na een actie van Bale die niet lukte. "La puta que te pario!", riep hij volgens een Spaanse tv-zender, wat vrij vertaald 'de hoer die jou het levenslicht gaf'. Ronaldo scoorde niet in de 3-0 overwinning op Espanyol; Bale was goed voor de tweede treffer, een vrije trap.


Gareth Bale is te egoïstisch bezig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat Ronaldo zij de hoer die jou het levenslicht gaf vindt ik raar omdat tegen een teamgenoot te zeggen
ik snap ronaldo wel dat hij geïrriteerd is maar hij moet niet veel zeggen als over elkaar gunnen gaat

11 januari 2015 om 11:36

Die Spaanse zender had zeker een mislukte liplezer ingeschakeld. En alles wat ie zegt meent hij niet, het is gewoon frustratie. Dat doe jij vast ook wel als je boos bent op iemand, dan zeg je ook dingrn die je niet meent. Dit gaat wat te ver, maar dat hij het daadwerkelijk gezegd heeft is niet te bewijzen. Verder intresseert mij die relatie mij niet, als ze het maar laten zien op het veld.

11 januari 2015 om 11:44

ik hoop dat ze een slechte liplezer hebben en het klopt dat je emotioneel ben in een wedstrijd de ene meer dan de andere maar toch beetje raar om te zeggen

11 januari 2015 om 14:18

Dus als iemand boos is mag diegene zeggen wat die wil. Ongelofelijk dit ik weet niet hoe jij door het leven gaat maar dat jij een real fan bent ia duideliji. De ziekste dingen zijn hun niet vreemd.

11 januari 2015 om 15:15

Je zag duidelijk dat hij la puta que te pario zei

11 januari 2015 om 15:18

La puta que te pariu zou Ronaldo nooit zeggen. Dat is Spaans. In het Portugees is het a puta que te pariu. En dat heeft voor alle azijnzeikers onder ons veel minder waarde dan jullie denken. Ik zou het nooit zeggen maar ben ook hier opgevoed in nl.

11 januari 2015 om 18:10

Ja joh, vind het een zieke opmerking naar je teamgenoot.
Heb 15 jaar lang gevoetbald, op 10x lager niveau natuurlijk. (Voordat je daar weer gezeik over krijgt).
Maar als een teamgenoot dit tegen mij zou zeggen als ik niet afleg ga ik hartig woordje met hem spreken na afloop.
Ook al speel ik met Ronaldo en ben ik zelf Sigtharsonn accepteer ik deze onzin niet.
Frustratie is normaal. Harde woorden ook. Schelden mag ook. Mij uitschelden zeker ook.
Maar je gaat niet dit soort dingen zeggen.
Ronaldo met een blauw oog naar huis als hij het ook nog normaal vindt.
Enge ego gast. Weet tegen wie die het zegt ook.
Arme Bale die niks terug zegt tegen zijn idool.
Moet ie bij Barton Ibra Osvaldo of Keane zeggen.
Poppen aan het dansen.

11 januari 2015 om 18:18

Wat @benficaajax1 zegt. Dit is het standaard schelden in Portugal. Niets ergs.
Vertaald klinkt het allemaal weer zo erg. Dat is wat de media natuurlijk wilt bereiken. Als wij thuis FC Porto kijken hoor ik mijn pa zo vaak genoeg deze uitspraak zeggen. Dit is gewoon de standaard 'klootzak' uitspraak. De hoer die jou het levenslicht gaf klinkt hier in nederland natuurlijk erg.

11 januari 2015 om 12:04

Ronaldo gaat dat soort dingen nooit zeggen vooral niet tegen teamgenoot

11 januari 2015 om 12:11

Jeetje, interpunctie is geen overbodige luxe ik kon het nog net ontcijferen wat je nou probeert te zeggen. Ronaldo heeft 100% gelijk hoor, Bale had af MOETEN spelen. Wat jij trouwens zegt is flauwekul, want Ronaldo heeft de meeste assists in La Liga en Bale pas 3, dus hoezo egoïst? Dit is niet de eerste keer dat Bale niet aflegt.

11 januari 2015 om 13:14

Wat een bullshit. Bale had een uitstekende mogelijkheid om zelf te schieten. Andersom had Ronaldo ook 10 van de 10 x zelf geschoten.

11 januari 2015 om 13:21

Ja maar Ronaldo zou m scoren

11 januari 2015 om 13:31

juist ^ dat is het verschil

11 januari 2015 om 17:39

Vind de reactie zeker kunnen! Toont de mentaliteit en de honger! Ook Benzema of James reageren wanneer zij slecht of niet aangespeeld worden. Ook bij andere teams gebeurt dit. Wat ook zal meegespeeld zal hebben is dat Bale tegen Valencia ook een grote kans verprutst heeft door te blijven lopen naar doel ipv te schieten of te passen naar Benzema. Belangrijk moment in de match!! 100% zeker dat dit al vergeten was na de match

11 januari 2015 om 20:59

Dit is onzin is alleen ronaldo imago te schade

Ronaldo moet even normaal doen. Bale geeft genoeg assists, hij gaf bijvoorbeeld de pre assist bij de eerste goal. Als hij dat echt heeft gezegd over Bale ze ma alleen voor het niet overspelen van me bal, dan gaat Ronaldo echt te ver. Nu ik erover nadenk, geloof ik de media niet. Er was frustratie tijdens de wedstrijd, niks meer

11 januari 2015 om 16:09

Het is geen basketball, pre-assists(pass-to-assist) worden niet geteld als assists maar als een (belangrijke) pass. Hoe dan ook het maakt me niet uit wat Ronaldo gezegd heeft tegen Bale, aangezien ik er niks mee te maken heb en niemand buiten real madrid weet hoe de relatie is tussen Bale en Ronaldo. Het is wel vrij jammer dat Voetbalzone dit roddel nieuws op hun website zetten, is toch wel weer een niveautje of twee lager.

Ik geloof niet dat hij dit heeft gezegd. Tijdrns een wedstrijd kan je boos worden op je medespelers na een domme actie dat heb ik zelf ook wel is (ik voetbal). Maar na afloop is alles weer normaal. Wat op het veld gebeurd blijft op het veld.

11 januari 2015 om 11:51

Precies, ze moeten het niet groter maken dan het is. Gewoon slecht journalistiek van de Spaanse commentatoren.

11 januari 2015 om 12:04

Hahahaha en wanneer er over messi wordt beweerd dat hij de club in zijn macht heeft wordt dit direct gelooft. Ronaldo die een speler uitscheldt wordt natuurlijk ontkent. Waarom altijd zo hypocriet?

Feit is dat Ronaldo zijn frustratie jegens zijn teamgenoten niet mag/moet uiten tegen teamgenoten. Dat doe je achter gesloten deuren als je een beetje respect hebt. Of hij hem dan heeft uitgescholden verbaast me dan ook zeker niet. Ronaldo staat er niet om bekend een barmhartige teamspeler te zijn die andere ook hun glorie gunt.

Komop man Bale heeft Ronaldo vorig jaar genoeg intikkers gegeven als hij deze dan een keer niet geeft (bij 2-0!) die jonge is toch ook gehaald om te scoren? Of mag hij pas scoren als Ronaldo al in de douches is? Dit slaat nergens op van Ronaldo.

11 januari 2015 om 12:10

Jij hebt zeker zelf nooit gevoetbalt dit gebeurd gewoon op het veld en als mijn teamgenoot iets doms doet noem ik hem een m*** maar ook hij weet dat ik het niet meen. En Ronaldo die andere spelers geen glorie gunt? Wat een onzin lul jij allemaal zeg Ronaldo heeft de meeste assists in La Liga heb jij daar ook een verklaring voor beste vriend?

11 januari 2015 om 12:50

Het gaat om het principe pik bij een 0-0 had hij hem ook niet gegeven

Niks anders verwacht van Ronaldo, dit hoort erbij, gaat toch niet zo lekker(red twee keer verloren), dan mag je van mij part wel je emoties even tonen, als bale dat andersom bi ronaldo doet, dan kan dat toch. Voetbal is emotie, frustratie hoort erbij.

11 januari 2015 om 11:55

"Red twee keer verloren"?

Heb jij een hele redactie die jouw reacties typen, vet!

On: ik denk niet dat dit waar is, zou wel heel extreem zijn

11 januari 2015 om 11:56

Oh, incongruentie: Typt*

Ronaldo zegt dat echt niet, die Spaanse zender had waarschijnlijk een Catalaanse hart en messi shirtje achterop *bah*. Typisch een uitspraak waar geen kern van waarheid achter zit, ze kunnen alle bij goed met elkaar vinden en hij probeert Real een rel van te maken omdat ze eerste staan of zorgen dat sterspeler Ronaldo Ballon d'or niet wint.

Wat een sneu persoon moet dit zijn.. lekker zijn microfoon afpakken en lekker opdoeken hem.

11 januari 2015 om 12:32

Dat ene zinnetje weet ik niet, maar bij een van die acties riep ie wel heel duidelijk puta. Ik denk niet dat er veel aan de hand is, maar ik kan me wel voorstellen dat Ronaldo baalt wanneer hij de bal niet krijgt van Bale tijdens een zo'n aanval. Het is al een paar keer gebeurd de laatste paar wedstrijden dat Ronaldo er goed voor stond, de bal graag wilde hebben en Bale voor eigen succes ging en dat dat mislukte.

Ronaldo heeft gelijk. Het is niet de eerste keer dat Bale zo speelt ook in de CL finale tegen Atletico. Bale moet vaker de bal afspelen en niet steeds denken dat hij altijd kan scoren.

11 januari 2015 om 12:14

Maar mocht hij dat gezegd hebben, dat jan toch ook niet?

11 januari 2015 om 12:16

Maar Ronaldo doet dit continu, dat velen dit niet zien verbaast mij toch wel. Iedereen ziet toch dat Ronaldo gemiddeld zo een 10 schoten op doel heeft buiten de 16 waar hij toch afspeel mogelijkheden heeft?

Ja Ronaldo heeft een grotere status binnen Real madrid maar omdat Bale
Dit doet betekent toch niet gelijk dat ronaldo mag schelden?

11 januari 2015 om 12:27

Ik denk niet dat hij zo iets heeft gezegd. Bale moet gewoon leren samen spelen. De frustratie die Ronaldo had is te begrijpen. De CL finale als hij de bal afspeelde was het al eerder 1-1 geweest. Bale speelt al een tijdje matig.

Ronaldo denkt dat ie Jezus is. Hij zet Bale voor schut, dat doe je niet. Bale had zelf een gigantisch grote kans...logisch dat ie niet afspeelt. Wordt nog wat daar in Madrid, zie dit nog wel uit de hand lopen.
Bale kruipt immers naar 't niveau van Ronaldo.

11 januari 2015 om 12:08

Dat denk ik ook. Ronaldo bereikt volgende maand natuurlijk de mooie leeftijd van 30 jaar. Bale die draait nog op volle toeren en trapt vrije trappen er al beter in dan hem xD. Schijnt ook dat Bale sneller is dan hem en harder kan schieten. Dat schiet meneer 26 goals in 15 wedstrijden in het verkeerde keelgat. Met zijn ego kan dit zeker nog uit de hand lopen.

11 januari 2015 om 12:18

Neyzard jochie. Stop is even met dat provoceren van je.. Ik kan aan de manier van typen zien, dat je niet ouder bent dan 14/15? Dus ik neem je niets kwalijk. Ik zie je alleen op artikels van Ronaldo reageren, en zie niets anderd dan haat en afgunst in je reacties. Je bent niet serieus te nemen.

11 januari 2015 om 12:21

Zo zie ik het ook ja.
Ronaldo had die bal ook nuet afgespeeld maar loopt wel te mekkeren als het andersom is. Ik snap sowieso al die kritiek op Bale niet echt. Mist nu 2 kansen die hij had kunnen afleggen. Oke. Maar het is toch een geweldige voetballer. Wat een schot. Wat een snelheid een goede techniek. Wie weet wordt het team over aantal jaar op Bale afgestemd zoals nu op Ronaldo. Wie weet bereikt hij dan ooit zijn doelpunten aantal.

11 januari 2015 om 14:21

Zegt de gene met 2 voetballers in de naam van de grootste net niet wereld sterren die zich al wel zo gedragen..

11 januari 2015 om 13:15

Haha Bale kruipt echt totaal niet naar het niveau Ronaldo, ben je wel goed wijs? Vind zowel Bale als Ronaldo vaak matig tot slecht spelen maar het verschil is dat Ronaldo een gigantische karrenvracht aan goals en assists produceert en Bale niet. Bale is sneller en kan beter vrije trappen schieten, that's about it.

11 januari 2015 om 13:46

Laat me niet lachen...

Ik vind Cr7 zelf niet meer zo goed als 2 jaar geleden. Maar Bale die op het niveau van Cr7 komt?
Aub Ronaldo heeft veel meer impact dan Bale.

Aan de andere kant als je niet afspeelt dan moet je m afmaken.

Ronaldo je kan andere ook wel eens een goal gunnen hoor. Man je hebt er al 26 inliggen. Dat is niet normaal hoor. Geef Messi nog de kans om mee te kunnen haha. Maar ik denk wel dat dit nieuws een beetje wordt opgeblazen.

Ronaldo is de laatste die moet zeggen dat Bale een Egoïst is.

Die Ronaldo denk dat hij recht heeft om alle ballen te krijgen en dat de rest nooit eens mag schieten.

Als Ronaldo in deze situatie was gekomen dan had hij ook geschoten en had Bale er geen punt van gemaakt.

11 januari 2015 om 12:59

Hij heeft dit seizoen toch de meeste assists, meeste grote kansen gecreëerd en de meeste doelpunten gemaakt. Dan heb je inderdaad wat meer krediet.

11 januari 2015 om 14:37

Ach ook toen bale er beter voor stond om een vrije bal te nemen pakte Ronaldo de bal af . Vervolgens heeft ancelotti maar ingegrepen en nu neemt bale ze gewoon van rechts.
Ronaldo is gewoon een ego. Ook mer isco heeft hij problemen gehad en benz omdat ze niet afspeelden op hem. Kan gebeuren en zelfs Messi heeft dat een keer gehad met tello dacht ik maar bij Ronaldo komt het veel vaker voor. Zo'n sfeer is voor geen enkele team leuk. Ancelotti zou er goed aan doen om Ronaldo aan te spreken en daarnaast nog een gesprek met bale erbij te voeren.
Nu krijg je wss dezelfde onzin als Ronaldo niet afgeeft. Het zijn zeker haantjes deze 2.

12 januari 2015 om 19:32

Omdat hij alle ballen opeist en als ze dat niet doen, hij weer gaat janken.

Hij mag daar dan wel de grote man zijn, maar niet alles hoeft naar hem.

11 januari 2015 om 13:35

Het verschil is ronaldo maakt die kans af in die positie van bale.

Ach, in het heetst van het spel mag je best even boos op elkaar worden. Gooi het eruit, maar drink na de wedstrijd samen een biertje.

Ronaldo had de bal op dat moment niet gepasst nee, maar hij zou hem met zn rechter in de lange hoek jassen en scoren. Dit is al de 20e x dat Bale richting doel loopt en met nota bene links langs het doel schiet in plaats van de bal afspelen. In de Champions League finale alleen al deed hij dat 3 keer. Hij moet begrijpen dat deze acties met een puntertje met links vanaf rechts van het doel er niet in gaan en dat hij gewoon de bal moet afspelen in zulke situaties.

Sommige reacties hier, werkelijk. Laat je toch niet zo beïnvloeden door z'n provocerend filmpje. Als je zelf op voetbal hebt gezeten weet je toch ook dat het frustrerend is als iemand van voor eigen succes gaat, en dan denk je ook 'pass die bal nou eens idioot'.

Kijk naar de reactie van Ronaldo na de goal van Bale: https://twitter.com/english_as/ status/ 553967209270476801/photo/ 1
Spaties voor 'status' ''55..'' en '1' weghalen. Valt allemaal wel mee he?

Ronaldo moet gewoon even dimmen. Hij gunt Bale zijn doelpunten gewoon niet.dit gebeurde met een 2-0 voor stand. Al was het 0-0 of 1-0 had Bale hem inderdaad moeten afspelen. Ronaldo heeft er al genoeg in liggen hij doet alleen maar zo omdat hij uiteindelijk meer doelpunten dan messi wilt hebben.

Bale arrogant???
Kijk maar eerst ff goed naar meneertje ronaldo..
Die is pas arrogant

Triest hoe al de real madrid fans trouw voor Ronaldo springen qat ze destijds bij Mourinho ook deden. Elke actie wordt goedgepraat en in dit geval omdat hij beter presteert. Ze zijn vergeten hoe belangrijk bale ia geweest vorig seizoen in de cl en copa. Meten met 2 maten. Die goal die bale maakte tegen barcelona in de coppa hoe vaak zie je ronaldo zon goal maken. Puur uit jezelf gecreeerd. Nooit

11 januari 2015 om 14:39

Zeik niet. Iedereen die in zijn leven een gierige speler heeft meegemaakt in zijn team weet hoe het is. Wees gewoon stil. Ik blijf je anders melden voor provocatie.

Want wees eerlijk daarvoor ben je hier toch? Om wild te masturberen op de aamdacht die je krijgt.

Maar goed knul als je dat van mannen wilt krijgen omdat het bij vrouwen niet lukt, ook in het weekend niet, reageer ik wel op je.

11 januari 2015 om 15:01

Waarom ga je niet inhoudelijj in om me reactie? Wat vind je zo goed aan Ronaldo waarom jullie het constant opnemen voor hem? Wat voor bijzonders doet hij? Wanneer laat hij nou iets indrukwekkends zien. Echt belachelijk hoe zwaar voetbal is gedaald als zo iemand rondloopt met predikaat beste voetballer ter wereld.

11 januari 2015 om 19:33

Nogmaals meld ik je bij de moderators. Luister. Ik geef te weinig om voetbal om een discussie met je aan te gaan terwijl jij toch nooit iets positiefs zal zeggen over Ronaldo. Vertel me hoeveel nut het heeft om inhoudelijk op je in te gaan terwijl jij helemaal niet van plan bent iets van me aan te nemen tenzij ik zeg dat ik het met je eens ben? Sorry ik zou me dommer voelen dan een muur als ik dat deed.

Ik zie voetbal als tijdverdrijf. Als ik iets beters te doen heb plan ik dat niet op een ander moment zodat ik voetbal kan kijken. Het interesseert me simpelweg niet zoveel en het is grappig dat jij en anderen dat wel doen.

Als jij Ronaldo niet het beste vindt van dit moment wie ben ik dan om je tegen te spreken?

Ik heb alleen geen zin dat als ik een voetbalnieuwtje bekijk het wordt verpest door huilebalken als jij die persé elke keer hun afkeur moeten vermelden naar de dingen waar ik me op dat moment in interesseer.

En het is niet eens vernieuwend, altijd weer dezelfde bullshit. Heb je echt niks beters te doen dan op internet de aandacht van mannen vragen?

Ik zou zeggen trek een G-string tot boven je oren, doe een pruik op, maak een Instagram account en regel een fotoshoot. Veel makkelijker om aandacht te krijgen van mannen.

Tot dan zal ik je elke keer blijven melden tot je ophoudt. Ik vrag me af hoe je naar je berichten kijkt hier over 20 jaar.

Net een huilende man-baby.

11 januari 2015 om 21:47

Larsoboy
Zieke reactie can larso weer zeg.
Wat zeg jij allemaal joh?
En altijd dat trieste aangeven bij moderators.
Net het irritantste jongetje van de klas. Bij de juffrouw of papa of mama klikken terwijl die zelf niet helemaal spoort.
Jij bent echt de grootste Ronaldo fanboy op aarde.
Wat een gozer ben jij zeg.
Inhoudelijk reageren ho maar.
Bij moderators huilen voor provocatie kan je wel.

11 januari 2015 om 21:54

Niet willen reageren zogenaamd maar heleeee verhalen hahahaha
Zogenaamd wat beters te doen laat me niet lachen.
Wat een mannetje ben jij zeg.
En wat zit je nou met aandacht van mannen joh?
Waar het hart van vol zit loopt de mond van over..
Ga huilie huilie doen bij de moderators en daarna naar je kamertje naar je Ronaldo poster kijken.
Het boeit m niet maar elke topic over Ronalda is hij er als de kippen bij.
B*tch please

12 januari 2015 om 01:13

Hey je kent me. Normaal zou ik dat vleiend opvatten maar daar kan ik zelf voor kiezen natuurlijk.

Nogmaals ik kom hier op te discussiëren. Ik ben hier niet de enige in. Het jammere is dat er types als Virrie zijn die niet hier komen om te discussiëren maar om hun mening te verkondigen en dat zijn twee verschillende dingen. Als hij daar niet toe in staat is bewijs ik een dienst naar de mensen die niet simpelweg willen schreeuwen.

Maar ik verwacht niet dat je dit begrijpt. Nogmaals ik geef niet om Ronaldo, Messi, Real of Barca, want voetba in zijn geheel kan mij niet zo interesseren als de meesten.

Oh en mijn favoriete speler is al jaren Neymar sinds net na zijn debuut voor Santos. Ronaldo is nooit mijn favoriete speler geweest aangezien hij altijd tegen Arsenal sterk speelde. Desondanks erken ik zijn kwaliteit en lach ik liever over zijn gedrag dan dat ik me er aan irriteer.

En erkenning verdient hij. Ondanks dat zijn topniveau nooit het topniveau van Messi zal bereiken is hij nu al 2 jaar beter.

Vind je niet? Vast niet.

12 januari 2015 om 02:50

Jawel vind ik ook.
Messi in potentie beter.
Ronaldo laatste twee jaar (helaas) beter.
Maar indd het topniveau van Messi was vele malen hoger.
Maar het lijkt wel een beetje weg, uitzonderingen daar gelaten.
En excuus verwarde je met iemand anders.
Vandaar mijn (te) felle reactie.

12 januari 2015 om 16:38

Excuses aanvaard. Je kan waarschijnlijk ook begrijpen waarom ik dus zo op Virrie reageer. Ik hoop dat als ik een topic open dat ik ervoor kan gaan zitten en zogzegd als een pianist los kan gaan op mijn toetsenbord, met controle. Dat verlangen heeft niet iedereen.

Virrie dus niet. Zijn mening staat vast en is onveranderbaar. Desondanks reageert hij overal op onder het mom van 'dit is mijn mening', en 'waarom ga je niet inhoudelijk op me in?'.

Wat natuurlijk oneerlijk is voor degene die daadwerkelijk discussie wilt voeren.

Raar dat mensen zeggen dat ronaldo dit nooit zou zeg of wel zou zeggen je kent hem niet persoonelijk maaf als die het zei is het best wel raar

Vind de reactie zeker kunnen! Toont de mentaliteit en de honger! Ook Benzema of James reageren wanneer zij slecht of niet aangespeeld worden. Ook bij andere teams gebeurt dit.
Wat ook zal meegespeeld zal hebben is dat Bale tegen Valencia ook een grote kans verprutst heeft door te blijven lopen naar doel ipv te schieten of te passen naar Benzema. Belangrijk moment in de match!!
100% zeker dat dit al vergeten was na de match

11 januari 2015 om 16:08

Eigenlijk moest Bale gewoon gescoord hebben! Kom op zeg! Trapt hem gewoon naast! Zelf geen redding vd keeper!!

Gareth Bale is echt wel ego. Maar CR7. Hij is net zo veel egoistisch als Wales ster. CR7 neemt altijd penalty, CR7 gaat trukjes doen dit en dat. Bale mag ook zijn trukjes laten zien vind ik. En voetbal is een TEAM spel. Allebei zijn ze ego. Ik snap niet waarom Ronaldo zeurt.

12 januari 2015 om 12:00

Ronaldo is een echte teamplayer. In tegenstelling tot vroeger. Kijk eerst eens wat wedstrijden en kijk naar onder meer zijn assists.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren