Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo zet Jorge Mendes aan het werk om transfer definitief te maken’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo lijkt op weg te zijn naar Napoli, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De Portugees zou zijn goedkeuring hebben gegeven aan een transfer naar het Stadio Diego Armando Maradona. De superster wil Manchester United al de hele transferzomer achter zich laten en lijkt nu dus zijn heil te gaan zoeken in Zuid-Italië.

Met de aanstaande komst van Ajacied Antony zou Man United welwillender tegenover een transfer van Ronaldo staan. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou momenteel de laatste plooien aan het gladstrijken zijn om de transfer definitief te maken. Daarmee zou er een einde komen aan speculaties rondom de 38-jarige aanvaller. Een van de redenen dat Napoli zijn volgende bestemming lijkt te worden, is de interesse van the Mancunians in Victor Osimhen. De Nigeriaan zou Napoli honderd miljoen euro moeten opleveren, nadat hij eerder voor 75 miljoen euro werd overgenomen van Lille OSC. Ronaldo zou dan de omgekeerde weg voor een 'vriendenprijs' kunnen bewandelen.

Ronaldo was in de laatste twee wedstrijden dit seizoen onder Erik ten Hag wisselspeler. Tegen Liverpool gunde Ten Hag slechts vier minuten aan Ronaldo. Eerder gaf hij aan te willen vertrekken wegens het gebrek aan Champions League-voetbal op Old Trafford. Ronaldo werd naar verluidt aangeboden bij tal van clubs, maar zonder succes. Atlético Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund en ook ex-club Real Madrid zeiden 'nee' tegen de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar. Dat Napoli wel 'ja' zegt heeft daarnaast vermoedelijk deels te maken met Aurelio de Laurentiis.

De flamboyante voorzitter van Napoli staat er om bekend vanuit emotie te handelen. Zo zei De Laurentiis eerder dat hij Ronaldo al sinds het bekendmaken van zijn vertrekwens had willen binnenhalen, maar dat Jorge Mendes toen naar andere clubs keek. "We zijn geen back-up", aldus De Laurentiis. Daar lijkt hij nu dus op teruggekomen te zijn. Mocht Ronaldo daadwerkelijk naar Napoli vertrekken, dan komt hij ook Ajax weer in het miljardenbal tegen. Zo speelden de Amsterdammers onder meer in het seizoen 2018/19 tegen de Portugees en werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld door het team van toenmalig trainer Ten Hag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Man United heel de zomer al open stond voor een transfer van Ronaldo, maar dat er niet eerder interesse was.

29 augustus 2022 om 16:53

Voor Ronaldo is altijd interesse. Weet echt niet waarom iedereen zichzelf wijsmaakt dat geen enkele club hem wil hebben

29 augustus 2022 om 16:56

altijd interesse maar niet altijd geld! iedereen wil ronaldo alleen de een heeft meer over voor hem dan de ander. als je nu aan allemaal mensen vraagt of ze een telefoon willen hebben zullen ze allemaal ja zeggen maar als je zegt dat ze 1500 euro moeten betalen zullen alleen de mensen die echt heel erg een telefoon nodig hebben ja zeggen.

29 augustus 2022 om 16:56

Wie dan? Zag toch vooral veel clubs die de deur voor hem dicht zette. Waarom duurt het anders zo lang tot hij ergens heen gaat?

29 augustus 2022 om 17:02

@paulodybala,
Dat weet ik niet, maar het zou ook kunnen dat het clubs zijn geweest waar Ronaldo uiteindelijk niet heen wilde.

29 augustus 2022 om 17:05

Het is misschien belachelijk wat ik nu ga zeggen maar Ronaldo is ook gewoon te groot voor veel clubs nu. Hiervoor was hij groot maar leverde hij ook enorm. Nu is hij groot en kan hij niet meer leveren wat er van hem verwacht wordt. Je moet echt een heel team om hem heen bouwen

29 augustus 2022 om 17:09

@11tegen11hj: Misschien omdat tal van topclubs hebben aangegeven geen interesse te hebben, zoals FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Mã£â¼nchen, PSG en Borussia Dortmund, waar de zaakwaarnemer van Ronaldo hem zelf heeft aangeboden.

En Ronaldo had zoveel keus dat er geen club bij zat waar hij heen wilde? Geloof je dit zelf of probeer je je idool te helpen?

29 augustus 2022 om 17:11

@bderonde: Ik snap wat je bedoelt, en denk dat je naast te groot ook te duur kan zeggen. De man heeft een salaris waar een hele stal paarden de hik van krijgt, maar zijn prestaties zijn allang niet meer zo dat dat zijn salaris rechtvaardigt.

29 augustus 2022 om 17:19

Natuurlijk is er heel veel interesse voor Ronaldo. Van wat ik begreep was het met name het probleem dat Ronaldo zelf naar een club wilde die CL speelde en bij voorkeur een beetje kans maakt in dat toernooi. Hij werd bijv. even gelinkt aan Bayern e.d. Wellicht dat dat soort clubs niet perse nu nog op Ronaldo zitten te wachten. Maar natuurlijk blijft het een enorme klasbak, ook op deze leeftijd

29 augustus 2022 om 17:26

Bayern zat nooit op Ronaldo te wachten. Die haalt de hele tactiek en cultuur onderuit bij een club, omdat alles op hem gericht moet zijn. Al die clubs hebben gewoon bedankt voor zijn diensten. Al die clubs zouden 7 jaar geleden misschien nog gehapt hebben.

29 augustus 2022 om 17:47

Inderdaad. Iedereen doet alsof we het hier hebben over een 41-jarige Edgar Davids ofzo, maar Cristiano wordt gewoon in bijna elke competitie topscorer zodra hij in een enigszins goedlopend team zit.

29 augustus 2022 om 17:54

Ah ja, dus als Ronaldo geen topscoorder wordt ligt dat niet aan Ronaldo, maar aan het team dat niet goed draaide, bijzondere denkwijze. Zal Joey Veerman hier zijn wijsheden vandaan hebben?

30 augustus 2022 om 18:59

Leeftijd. Kost alleen nog geld, brengt niets meer op.

29 augustus 2022 om 17:25

Wacht maar tot Ronaldo topscorer wordt van Italie en Napoli kampioen maakt.

29 augustus 2022 om 17:27

Napoli kampioen? Met Ronaldo zal het vast wel wat beter gaan, maar die hebben totaal geen goede selectie om met de prijzen mee te doen.

29 augustus 2022 om 17:32

Alsof Ronaldo zeker topscorer wordt aangezien hij in drie jaar Italië welgeteld 1x topscorer werd. Dus waarschijnlijk moeten we héél lang wachten...

29 augustus 2022 om 17:36

Zoveel tijd heb ik niet.

29 augustus 2022 om 17:41

@jeffrey

Ik noem 1x in 3 jaar niet 'heel lang'.

29 augustus 2022 om 17:43

Heb je Maradona vergeten? Met Ronaldo is napoli zeker een titelkandidaat

29 augustus 2022 om 17:56

Of dat gaat gebeuren, valt nog te bezien. Hij moest de topscorertitel 2x afstaan Quagliarella en Immobile. Ronaldo zou een leuke toevoeging zijn, maar het team moet om hem heen gebouwd worden. En zo'n sterke selectie heeft Napoli niet (vind ik). Mocht het tot een transfer komen, dan zal Ronaldo ongetwijfeld hier en daar zijn doelpunten maken, maar de Serie A winnen zie ik niet gauw gebeuren laat staan de CL.

29 augustus 2022 om 18:15

Ronaldo kan ballen, Ronaldo kan scoren, maar het probleem is dat als hij niet speelt of weggaat je een team hebt dat helemaal opnieuw gebouwd moet worden. Alles wordt volledig om hem heen gebouwd.
Los daarvan, ik denk niet dat hij Ajax weer wil tegen komen. (althans volgens het artikel) hahaha

29 augustus 2022 om 18:18

De selecties van Juve, Milan, Inter, Napoli en eigenlijk ook Roma zijn flink aan elkaar gewaagd hoor. Kunnen daar zo 5 a 6 clubs kampioen worden.

29 augustus 2022 om 18:32

21, 31 en 29 doelpunten gemaakt bij Juve. Waar praten we over. Dat zijn absolute topcijfers. Osimhen is nooit verder gekomen dan 10 en 14 doelpunten, maar mensen vinden hem blijkbaar een topspits.

29 augustus 2022 om 18:49

Ik denk dat hij eerder gebrand zal zijn om weer tegen Ajax te spelen. Tijdens zijn tijd bij Juventus scoorde hij één doelpunt in beide wedstrijden, ondanks dat ze werden uitgeschakeld. Ajax had op dat moment een gevaarlijke ploeg.

29 augustus 2022 om 18:49

Ronaldo mag de veters van Maradona niet eens strikken joh

29 augustus 2022 om 18:50

Ronaldo is ook een van de beste doelpuntenmakers aller tijden. Je kan niet van Osimhen die zijn beste jaren normaal gesproken nog voor zich heeft verwachten dat hij kan tippen aan Ronaldos cijfers. Oshimhen is een zeer goede speler en kan nog beter worden, dit hoeft zeker niet zijn plafond te zijn. 2 keer dubbele cijfers als jonge speler die van Lille komt is niet mis

Oshimen is een prima spits. Zou niet verstandig zijn van Napoli om hem weg te doen en de 'oude' Ronaldo ervoor terug te krijgen.

Napoli heeft al aardig wat spelers verloren deze zomer, daarom lijkt me een vertrek van Oshimen onwaarschijnlijk, De Laurentiis kennende.

29 augustus 2022 om 16:49

Ze hebben toch nog een spits gehaald bij Napoli die heel goed is begonnen dit seizoen? Ik ben even zijn naam kwijt maar het begint met een K. Ronaldo halen is natuurlijk prachtig voor zo een club maar ik had Osimhen ook lekker gehouden

29 augustus 2022 om 16:52

ik denk dat je Kvaratschelia bedoel haha

29 augustus 2022 om 16:55

Kvaratschelia bedoel je waarschijnlijk. Alleen is dat geen spits maar een linksbuiten.

29 augustus 2022 om 16:56

Kvaratskhelia of zoiets bedoel je denk ik. Leuke speler idd. Wel iemand die het liefst vd zijkanten komt zei laatst een Napoli kenner hier op t forum.

29 augustus 2022 om 17:21

Indd zoals gezegd hierboven Khvicha Kvaratskhelia, een linksbuiten. Wel hebben ze Giacomo Raspadori gehaald, meer een schaduwspits met zijn 172cm, wel prima speler overigens. Ook Giovanni Simeone is gehaald wel een echte centrumspits maar heeft gisteren pas zijn 1e minuten gemaakt. Wel prima seizoen gehad vorig jaar.

Toch is Oshimen dit seizoen top begonnen met 2 goals en 1 assist. Is wel echt de sterspeler van Napoli na het vertrek van Koulibaly, Mertens en Insigne. Als ze die nog verkopen moet ik nog maar zien waar ze eindigen.

29 augustus 2022 om 17:42

My bad, ik dacht in eerste instantie dat het een spits was, maar een linksbuiten dus, maar die speler bedoelde ik inderdaad. Die doet het geweldig momenteel

29 augustus 2022 om 18:58

Zou idd niet slim zijn van Napoli. Gaat Osi en Kvarat echt in de weg zitten.

Lijkt me voor Napoli nou ook geen fantastische zet om Osimhen in te ruilen voor een 38-jarige speler. Kan je beter blijven bouwen

29 augustus 2022 om 16:55

Waarom niet, als ze 100 mil krijgen is het een goede deal. Veel geld en voor weinig haal je iemand die goals maakt

29 augustus 2022 om 16:55

Ik denk het ook niet. Je hebt Martial nog rondlopen die het geweldig deed tijdens de voorbereiding. Rashford kan eventueel als spits spelen. Ronaldo is trouwens 37 jaar VZ...

Toch een behoorlijk egoïstische instelling. Hij wil alleen maar in de CL spelen. Ik, ik, ik. Best triest dat hij, ondanks wat hij allemaal al bereikt heeft, zich zo opstelt. Nu hopen dat Napoli meteen als 3e eindigt in de poulefase, kan die alsnog Europa League in.

29 augustus 2022 om 16:50

Toch behoorlijk vreemd dat Ronaldo door elk rioolblad naar een CL deelnemer geschreven wordt en dat iedereen het voor zoete koek slikt.

29 augustus 2022 om 16:50

Ken je hem persoonlijk, of ben je ook weer iemand die alle negatieve berichten over Ronaldo maar als waarheid opvat?

29 augustus 2022 om 16:53

Kijk naar z'n naam, dat verklaart een hoop. Zal Ronaldo nooit veel gaan gunnen

29 augustus 2022 om 16:57

Is toch algemeen bekend dat hij dat wil? Anders zou hij United wel gewoon trouw blijven. En heeft niks met mijn naam te maken. Ik vind het alleen triest dat hij zich zo opstelt.

29 augustus 2022 om 17:03

Hoezo is het algemeen bekend dan? Of baseer je dat op die artikelen die hem naar CL deelnemers schrijven maar waarvan je niet weet of het waar is?

29 augustus 2022 om 16:51

Precies dat. Napoli 3e en dan speelt ie nog Europa League. Dan gier ik het uit. En dan in de winterstop weer willen verhuizen zeker.

29 augustus 2022 om 16:54

@soccerfan, hoe triest is het als je daar je geluk uit haalt. "dan gier ik het uit"
Als ik Blind overigens weer zag schutteren vorige week dan denk ik dat vooral Ronaldo het uitgiert in de wedstrijden tegen Ajax

29 augustus 2022 om 17:04

Jij bent zo raar af en toe. Als er speculaties rond spelers van Ajax zijn is t altijd ‘bullshit’ en ‘gelogen’. Als er dan speculaties zijn rondom iets of iemand (lees Ronaldo) die je niet mag dan slik je het als zoete koek.

29 augustus 2022 om 17:22

Lees hieronder.... Ik mag hopen dat het niet waar is...zeg ik letterlijk.

29 augustus 2022 om 18:13

Laten we hopen dat die 3e wordt met Napoli, als dat is waar je je geluk uit moet halen kan je het hard gebruiken. Het is je gegund jongen!

29 augustus 2022 om 16:52

Dit is wel echt de laatste fase van zijn carriere dus opzich kan ik wel snappen dat hij in de CL wil spelen

29 augustus 2022 om 16:59

En dan in de Europa League eruit worden geknikkerd door Man U. Dat zou echt prachtig zijn.

29 augustus 2022 om 17:01

Ja raar hè dat spelers hun carrière plannen voor zichzelf..

29 augustus 2022 om 17:25

Is dat vreemd dan? Ronaldo is altijd een egoïstische speler geweest die wilde dat iedereen in dienst van hem speelde. Dat was bij elke club waar hij speelde. Hij was vroeger goed genoeg om dat af te dwingen, maar nu niet meer. Maar als Napoli dom genoeg is om hem te halen, laat ze hun gang maar gaan. Je zult zien dat het niet positief zal werken. Op dit moment kan Ronaldo alleen een middelmatig team naar een hoger plan tillen.

29 augustus 2022 om 18:04

Het enige dat die wilt is dat wanneer die met pensioen gaat er bij all time CL topscorer C. Ronaldo staat ipv L. Messi, denk oprecht dat dat is waar die bang voor is.

29 augustus 2022 om 18:11

En dan United loten en eruit vliegen

29 augustus 2022 om 18:38

CampNou, moet hij een verloop van zijn carriere naar jou wensen kijken dan? Logisch dat hij ik, ik, ik denkt voor zijn toekomst toch ipv naar vz leden te luisteren wat ie moet doen. Best een grappige gedachte gang haha.

29 augustus 2022 om 20:26

Want jij werkt voor de buurman of je collega? Uiteindelijk werk je voor jezelf. Zit je in een hecht team en wil je samen wat bereiken, dan ligt het anders. Heb niet het idee dat Ronaldo zijn tweede termijn bij United heel leuk vind. Dan maar weg, alleen moeten er wel clubs interesse hebben. Hij is nou eenmaal niet de wereldtop per van een paar jaar terug.

Oei, als Utd Osimhen erbij krijgt wordt het wel een ander verhaal. Hopelijk klopt zijn uitspraak dat hij de CL in wil met Napoli, laat hem dan nog maar iig een jaar in Italië.

29 augustus 2022 om 16:51

300m uitgeven in een zomertje? Ja man, waarom niet.

29 augustus 2022 om 16:55

Tja, Utd staat er inmiddels om bekend om gigantische bedragen uit te geven, vaak tientallen miljoenen boven de daadwerkelijke waarde. Andere clubs maken daar dankbaar gebruik van, zoals Ajax deze zomer. Dat gezegd hebbende, Osimhen zou wel een serieuze versterking zijn. Zelfs zo'n goede dat het eigenlijk niet eens kan kloppen dat ze hem willen halen.

29 augustus 2022 om 18:41

Dat doen alle PL clubs. Wat Chelsea voor Fofana gaat betalen vind ik ook een buitensporig hoog bedrag.

29 augustus 2022 om 19:19

Ja dus? Als Arsenal bijv 300 Mil binnen harkt in 2 seizoen & ze geven dat in 1 transferperiode uit dan is er toch niks aan de hand?

Voor Manchester United zou dit een werelddeal zijn, voor Napoli zou dit een matige deal zijn. Natuurlijk is Ronaldo een absolute legende en heeft hij zowat iedere record aan gort geschoten, maar ik zou nu niet meer investeren in Ronaldo. Heeft geen eeuwige carrière voor zich en met Osimhen hebben ze een hele goede spits die nog jong is, en ook potentie heeft om nog veel beter te worden en vanuit dat opzicht vind ik het een matige deal voor Napoli.

Tenzij Ronaldo Napoli naar de titel schiet, want dan heeft hij meteen een legendarische status te pakken bij Napoli. Maar ik verwacht ondanks alles toch dat Ronaldo zijn goals wel zal maken bij Napoli, maar Napoli zal uiteindelijk hetzelfde meemaken als wat Juventus met Ronaldo had vrees ik. Zo'n beetje alles op hem afstellen zodat hij zal functioneren, maar ook financieel zal het een grote strop zijn.

Met Osimhen haalt United gewoon een hele goede en jonge spits binnen. Fysiek ijzersterk en iemand die voor oorlog in de defensie van de tegenstander kan zorgen. En vind dat United nu toch best wel wat stootkracht voorin mist en vind het toch slappe hap wat United nu heeft rondlopen in de aanval, en denk dat ze met Osimhen gewoon een goede spits binnenhalen die zijn goals zal gaan maken maar ook belangrijk kan zijn voor spelers als Antony, Bruno Fernandes en Sancho doordat hij fysiek sterk is, ballen kan vasthouden maar ook andersom van hun voorzetten en passes kan profiteren

de Gea
Dalot
Varane
Martinez
Malacia
Casemiro
Fred
Antony
Fernandes
Sancho
Osimhen
29 augustus 2022 om 18:19

Ik weet niet of het voor ManU nou zo'n werelddeal is. Ronaldo verdient 29 miljoen netto per jaar en het schijnt dat United zo graag van hem af wil dat ze daarom 75 van zijn salaris blijven betalen, als hij maar gaat. En dan zou Oshimen ook nog een kleine 12 miljoen netto krijgen per seizoen (contract voor 5 jaren ligt klaar volgens Sportblid)

Daarnaast zijn er niet veel spelers voor 100 miljoen van club gewisseld en daarna net zo succesvol geweest als bij hun oude club. Dembele en Coutinho bij Barca, Hazard bij Real, Sancho bij ManU waren allemaal maar meh, de druk van de transfersom?



En dan eindig je bij Napoli. Wat een afgang zeg. Sorry hoor. Ik mag hopen dat dit niet waar is.... maar als het wel waar is. Napoli 3e in de groep aub....lachen gieren brullen.

29 augustus 2022 om 16:57

En dan maakt hij Napoli kampioen en is zijn carriere wel af.

29 augustus 2022 om 16:57

Een afgang? Die man heeft zich helemaal niet meer te bewijzen, of je nou fan bent of niet. De kans dat hij en Messi de komende 20 jaar overtroffen gaan worden is nihil. Ik vind het ook niks hoe het nu gaat, maar een afgang? De afgunst druipt er bij je af.

29 augustus 2022 om 17:24

Als hij niets meer te bewijzen heeft waarom blijft hij dan niet gewoon bij Man Utd. De club waar hij schijnbaar van hield na Real. Hij wil zelf nog van alles bewijzen blijkbaar aangezien hij perse CL wil spelen. En ik vind dat onzin. Je speelt bij de club die er alles aan gedaan heeft je weer terug te halen. En ze speler Europa League...nou boehoe. Als je die op je lijstje kan zetten is dat toch mooier dan 6 of 8 wedstrijden CL spelen met Napoli en dan eruit liggen? Maar dan nog....het moet eerst maar eens waar zijn.

29 augustus 2022 om 17:01

Op je 38e bij Napoli spelen (als dit gerucht waar is) is een afgang? Wat moet men dan wel niet over jou denken?

29 augustus 2022 om 18:43



Napoli is wel een grote club in Italie, waar de beste speler aller tijden (volgens velen) zijn legendarische status aan te danken heeft. Hebben bovendien gewoon een selectie die mee kan doen om het kampioenschap. Hoezo afgang? Bij Juve speelde hij 1,5 jaar geleden nog en die hebben echt geen betere ploeg. Man United zelf ook niet trouwens.

Voordelig voor Ajax. Napoli speelt uitstekend en die Osimhen is een jonge hongerige speler die goed in het spel past daar. Zodra Ronaldo daar is, wordt het alle ballen op Ronaldo, alle vrijetrappen voor Ronaldo en iedereen verplicht een Ronaldo poster, sleutelhanger en panini album. Dat kan dat team nooit ten goede komen.

29 augustus 2022 om 16:52

Geen Ronaldo koffiemok? Das jammer 😢

29 augustus 2022 om 16:57

Het team niet, maar aangezien iedereen bij Ajax een Blind poster, sleutelhanger en panini album heeft kan het zomaar zijn dat Ronaldo zijn doelpuntenrecord in Amsterdam lekker gaat aanscherpen

29 augustus 2022 om 18:01

Blind speelt linksback en Ronaldo tegenwoordig spits. Denk eerder dat hij Bassey vaak gaat tegenkomen

29 augustus 2022 om 16:58

Inderdaad. Ik speel liever tegen Ronaldo dan Osimhen. Hoop dat het doorgaat!

29 augustus 2022 om 17:17

Hahah weet je het zeker? vgm is Ajax qua goals voor Ronaldo de meeste favoriete tegenstander in de cl, althans hij heeft met Real vaak genoeg Ajax afgeslacht. Misschien denkt Ronaldo weer bij zich zelf, hey Ajax zit bij Napoli in de poule, zou ik zo weer hattrick aan doelpunten kunnen tegen maken, ik moet zo snel mogelijk naar napoli😂

29 augustus 2022 om 17:32

Ronaldo heeft goede stats tegen ajax.

MAar heden ten dagen speel ik ook liever tegen ronaldo dan Oshimen.

29 augustus 2022 om 18:33

Een speler die nog nooit meer dan 15 competitie doelpunten heeft gemaakt, speel jij liever tegen, terwijl Ronaldo vorig jaar nog 1 op 1 liep in de CL en er 18 maakte in de PL. Meer dan Osimhen in de Serie A.

29 augustus 2022 om 20:44

Wat een grap haha. Ronaldo maakte er 18 in de PL, Osimhen niet eens 15 in de Serie A. Ook nog 6 goals in de CL. Het moge duidelijk zijn dat de bijna 38 jarige Ronaldo nog steeds betere statistieken heeft dan Osimhen in een moeilijkere competitie🤣

Ronaldo moet inderdaad lekker Champions League spelen en weggaan bij United. Ik heb nog nooit gehoord dat Ronaldo echt voor een negatieve sfeer zorgt, maar het is echt iemand die aan zichzelf denkt.

Hoop dat hij dan nog een beetje glans kan geven bij Napoli of een andere club. Zou het jammer vinden om hem zo te zien afglijden. Je ziet ook aan Ten Hag dat hij hem niet nodig heeft en terecht ook.

Vorig seizoen nog wel wat kunnen brengen met goals en passie, samen met De Gea. Ronaldo trok echt een paar keer de kar bij United en vooral in de groepsfase Champions League.

Had wel gehoopt dat hij zich als een leider zou gedragen en gewoon zegt wat er aan de hand is en momenteel speelt i.p.v. ik kom over een paar weken met een interview

Wel een giller dat hij naar Napoli gaat voor de chamionsleague, maar er na 6 potjes alweer uit ligt

29 augustus 2022 om 16:54

Hoe bedoel je? Verwacht dat Napoli en Liverpool gewoon doorgaan. zijn toch de 2 sterkste ploegen in die groep.

29 augustus 2022 om 16:58

Ben ik niet met je eens, zeker niet als ajax Ziyech nog weet te strikken. Denk dat de connectie tussen bergwijn en ziyech nog wel eens een stapje beter kan worden dan de connectie ziyech - promes! Het zal zeker niet saai worden in de groep

29 augustus 2022 om 16:59

Hahaha omdat je idool misschien daar gaat spelen is Napoli opeens een sterke ploeg.. Zijn hun beste spelers Insigne , Mertens , Koulibaly en Fabian Ruiz kwijt dus wat maakt hun opeens zo sterk?

29 augustus 2022 om 17:21

Ajax is leuk voor de eredivisie maar doe ajb niet alsof ze 10 niveaus hoger zijn dan napoli

29 augustus 2022 om 17:35

Ajax is ook leuk in europa staan een behoorlijk stuk hoger dan Napoli op de uefa coëfficiëntenlijst op basis van de laatste 5 jaar.

29 augustus 2022 om 17:38

Haha Napoli en Ajax zijn minimaal gelijkwaardig aan elkaar. Maar valt geen discussie te voeren met iemand die een bord voor zijn kop heeft😂

29 augustus 2022 om 17:41

“Op de uefa coefficientenlijst van de laatste 5 jaar” cherry picking noemen we dit.

29 augustus 2022 om 17:58

Is toch gewoon relevante informatie? Denk dat ajax hetzeker niet minder, misschien zelfs beter had gedaan in de serie a

29 augustus 2022 om 17:59

@hangover Zonder veel problemen? Ajax was in beide wedstrijden veel beter alleen miste ze teveel kansen. Ze hebben idd verloren maar niet doen alsof Roma beter was.

29 augustus 2022 om 18:37

Napoli is echt niet beter dan Ajax. Ploegen zijn redelijk aan elkaar gewaagd, maar Napoli presteert Europees ook niet extreem bijzonder hoor. Barcelona schakelde ze makkelijk uit vorig jaar in de EL en jaar ervoor gingen ze er zelfs af tegen Granada.

29 augustus 2022 om 18:38

Hij zegt toch nergens 10 niveaus. Maar doen alsof Napoli zoveel beter is dan Ajax is ook onzin.

29 augustus 2022 om 18:40

Omdat die flut keeper van Ajax aardig aan het grabbelen was. Scherpen volgens mij. Napoli heeft 2x de 1/8ste finales van de CL gehaald in 10 jaar tijd en in de EL kwamen ze buiten 1x de halve finale ook nooit extreem ver. Napoli heeft een aardige ploeg, maar qua resultaten horen ze niet eens bij de Europese subtop. Dat verklaart waarschijnlijk ook waarom ze in pot 3 zitten.

29 augustus 2022 om 19:30

@son18796 kijk eens naar de stand in de Serie A, wie staan er bovenaan?

29 augustus 2022 om 21:36

Haha na 3 wedstrijden idd waarvan 2 tegen degradatie kandidaten. Als je met een goed argument wil komen is dit wel de allerslechtste.

Ronaldo gaat het daar fantastisch doen. Het blijft namelijk Ronaldo, niemand in Europa is zo goed in positioneren als hij. Team op hem afstellen hoeft ook niet, als de ballen maar aankomen. Mooie transfer voor Napoli.

Zou erg knap zijn als EtH hem eruit weet te werken terwijl de spelers en fans hem dit niet kwalijk nemen. Overigens de enige juiste beslissing, levert Ten Haag ook flink wat aanzien en ontzag op, toch niet de minste die je laat weten dat er niet met je te sollen valt. 4 minuutjes laten invallen, au!

Napoli lijkt mij nou niet de club voor hem. Als dit waar is tenminste. Nou ja, nog een paar dagen en dan zijn we van de transfersoaps af. Kunnen we ons richten op het echte nieuws.

Stel je voor dat hij in 6 cl wedrijden 2 x scoor en uitgeschakeld wordt,was het dan echt waard,napoli zie ik echt niet ver komen...

@VZ Ronaldo is 37, niet 38.

In Italië kan je iets langer mee (zie Ibra, Zanetti, Chielini etc.) dan vergeleken de Pl.
Goede keuze voor Ronaldo die graag nog even CL speelt. Voor Napoli ook een mooie transfer. Die zijn blijf met een subtop plaats en hebben een superster in de selectie.

United moet wel een vervanger halen. Des noods maar Memphis Depay..... De voorhoede is te dun bezet. Rashford functiioneerd matig en Martial is vaak geblesseerd. Memphis zou daarom een mooie optie erbij zijn voorin. Helaas weten we van Memphis dat hij een 4/5 afwisseld met een 8. Het is niet een echte topspeler.

Misschien zou de transfer van Memphis een reden kunnne zijn voor Frenkie om naar United te gaan. Die ziten allebei daar op een zijspoor en zijn vrienden van elkaar.

29 augustus 2022 om 19:57

Voor de breedte is Memphis zeker goed. Die zal ook genoeg aan de bak komen. Helaas is het gewoon niet top kwaliteit. Martial is de laatste tijd wel goed in vorm, maar altijd geblesseerd. Sancho laat het ook nog niet zien, wel in fragmenten. Rashford was tegen Liverpool goed, maar is ook niet in vorm.
Vanuit het middenveld word de aanval ook niet voldoende ondersteund. Fernandes probeert het wel, maar speelt ook gewoon heel matig.
Momenteel is Martial de enige die voldoende presteert voorin bij United....

Ronaldo is nog steeds een goede optie (mits hij niet weg gaat) in combinaie met de voorzetten van Anthony. Dat gaat wel voor dreiging zorgen.

De conclusie is gewoon dat United oude garde echt veel en veel te kort komt. Alle nieuwe spelers zijn al de uitblinkers binnen een paar wedstrijden (erikssen, Martinez en Malcia).
Er moeten spelers bij en wellicht moet zelfs Donny een kans krijgen.
Dit is een project van minimaal 2 seizoenen voordat je gaat draaien. Tot dan moet het systeem erin komen en moeten er spelers bij worden gehaald. Ondertussen moeten er ook voldoende punten worden gehaald. Wat een monster klus voor ten Hag.

29 augustus 2022 om 20:04

Osmihen is een goede optie. Of desnoods probeer je Zapata voor 2 seizoenen (is al 31) weg te halen. Kost je een paar miljoen, maar dan haal je wel wat meer punten.

Kennelijk valt het niet altijd mee om bepaalde zaken gescheiden te houden. Ik vind Ronaldo een geweldige voetballer. Maar de keerzijde van het binnenhalen van deze geweldige voetballer is dat je ook een geweldige narcist mee naar binnen haalt. En die narcist die vindt al heel lang dat hij nog steeds op het allerhoogste niveau hoort te spelen. De Champions League. En daar speelt United niet. Reden om weg te willen. Maar wat hem daarna zal zijn tegen gevallen is dat de grote clubs niet meer bereid waren om hun hele technische staf en spelersgroep naar de pijpen van Ronaldo te laten dansen. Want dat is wat er gebeurt als je hem in huis haalt. Vandaar dat Mendes al wekenlang met Ronaldo loopt te leuren langs de topclubs. In feite een genante vertoning van heb ik jou daar. En over de vraag of Ajax dan wel Napoli de sterkste is: Ajax komt uit pot 1, Napoli uit pot 3. Maar zullen we gewoon de onderlinge wedstrijden maar eens afwachten hoe de verhoudingen zijn ?

Zo geforceerd om CL te spelen. Echt ontzettend jammer ook. Precies Napoli, die geen enkele rol van betekenis gaan spelen in de CL. Scoor je misschien 2 keer in de groepsfase en eindig je derde, en speel je alsnog Europa League. En dan?

Kom op man. De echte uitdaging is toch juist om United weer terug te brengen naar de top? Op papier heeft United een fantastische elftal met Malacia, Martinez, Casemiro en Antony als nieuwelingen. Als Erik het voor elkaar krijgt om de ploeg te laten renderen met de overige spelers zoals Bruno, Sancho, Rashford en Varane. En Cristiano weer zijn draai gaat vinden in de spits. Dan hoort United verplicht de Europa League te winnen en bij de top 4 eindigen, en ga je het seizoen erop alsnog CL spelen.

Ik hoop dat Cristiano blijft bij United.

Ik word wel een beetje moe van deze sage. Hij heeft ondertussen al 2 jaar niet veel meer gepresteerd maar blijft maar volop in het nieuws. Ben er wel moe van. Fantastische carrière heeft hij gehad, maar in het aardse bestaan eindigen alle dingen een keer.

29 augustus 2022 om 18:59

Al 2 jaar niet meer gepresteerd, waar heb jij dan naar gekeken? Dan heb je er wel heeeel weinig kaas van gegeten.

30 augustus 2022 om 02:50

Nee, al 3 jaar niet: Juventus eindigde in 10 jaar niet zo laag met hem en United zakte van 2 naar 6 met de narcist. Dit seizoen mag ie de veters van n Rushford of Martial niet eens strikken. Zwak, egoisties, gn teamspeler, narcist

30 augustus 2022 om 08:37

Haha, Pietje toch. Ga even kijken naar het middenveld waar Juve mee speelde, Rabiot, Mckennie en Ramsey, maar het zal allemaal aan Ronaldo liggen. En United met Fred en Mctominay. Ja man, jij snapt er echt veel van.

Kan hij mooi 3e worden in de poule en de Europa League in.

Ik vraag mij af hoe hij wilt presteren in de champions league tegen Ajax, Liverpool & Rangers. Hij laat bij United zien allerminst in vorm te zijn. Al is Ronaldo wel iemand die er rustig een paar in schiet uit het niets. Manchester United moet wel van hem af, want dit werkt ook niet. Ben benieuwd!

Atlã©tico Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund en ook ex-club Real Madrid zeiden 'nee' tegen de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar.

Dit is echt niet waar. De media maakt Ronaldo alleen maar zwart wat echt jammer is. Dit zijn aannames en geen feit. Neem een Atletico bijv; die hebben Ronaldo gebeld niet andersom.

Ik had Ronaldo dus nooit bij Napoli uit zien komen.
Mooie ervan wat je nu gaat krijgen is dat hij gaat vertellen hoe kut en klote United is en dan maakt hij eigenhandig zijn status kapot bij de United fans. Daar waar iedereen van hem hield juist en wanneer hij zelfs nu speelt nog steeds wordt toegezongen door de supporters moet hij er wel voor zorgen dat hij ook de held van United blijft.

Maar ben er bang goed, goed we gaan het zien! Stiekem had ik hem nog wel graag bij Bayern gezien maar die zijn natuurlijk ook niet gek.

" ...superster..."??????
Daar was weinig van te merken in de eerste 4 wedstrijden United: 0 goals.
Kat in de zak voor Napoli...tja Ronaldo wil wat CL goaltjes in de poulefase bij elkaar scharrelen...
Maar vergelijk deze mentaliteit eens met die van de ook 38 jarige Modric: da s nou een echte teamspeler, een echte ' superster' !!

31 augustus 2022 om 21:53

Modric is 36, niet 38. Maar denk dat je sws niet zoveel voetbal verstand hebt aan je comments te zien.

Ik denk dat de alle clubs afzien om van Ronaldo ia omdat ze een hoop jaar loon betalen omwille van zn indrukwekkende cv. Als je ronaldo beoordeeld op wat hij brengt en is dan hoort hij zeker bij een topverdiener, maar dat hij t dubbele od 3 x dubbele vraagt omdat hij een voetbal icoon is en omwille van zn cv..dus jah. Ik denk niet dat ie bij Bayern meer ga lopen dan een iedereen of best presteerd dan iedereen, maar omwille van zn cv en statuut gaat hij ervan uit dat hij een astronomisch loon kan vragen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren