Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo uitgelachen op social media na onthulling museumdirecteur

Laatste update:

Cristiano Ronaldo verschijnt graag op-en-top verzorgd op het veld en die hoge standaard geldt ook voor zijn evenbeeld in een museum in Madrid. Volgens directeur Gonzalo Presa laat de Portugees zelfs één keer per maand een stylist overkomen om het kapsel van het beeld bij te laten werken. Dit tot grote hilariteit op social media.

/

"Cristiano gaf ons toestemming voor het plaatsen van het beeld, zolang het er maar perfect uitzag", verkondigt Presa in gesprek met Cadena Ser Catalunya. "Hij stuurt zijn eigen kapper eens per maand langs om de boel bij te werken. Het haar van zijn evenbeeld is namelijk echt: het is afkomstig uit India."

Het evenbeeld van de ster van Real Madrid is sinds december 2013 te bewonderen in het museum in de Spaanse hoofdstad. Hij draagt daar overigens een shirt van de nationale ploeg van Portugal.

Het is logisch dat Cristiano Ronaldo zoveel aandacht besteedt aan zijn wassen evenbeeld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toppunt van ijdelheid.

4 maart 2015 om 14:45

Dit neigt naar narcisme alhoewel dit soort diva gedrag vaker voor komt in het hedendaagse voetbal.

4 maart 2015 om 14:57

Ach mensen laat die gozer lekker genieten van zijn centen, zolang hij wat wilt moet hij dat lekker doen.

Zolang hij maar op het veld presteert, moet niemand klagen. En wat hij in zijn privéleven doet moet hij lekker weten enjoy the life you have.

4 maart 2015 om 17:10

Who cares. Mensen die hierom zeuren zijn de grootste jankballen die er zijn, die zelf waarschijnlijk een bijster saai leventje hebben en dat moeten afreagern door op anderen te reageren.

Ook grappig dat in een maatschappij die streeft naar gezamelijke onzekerheid, de persoon met zelfvertrouwen als een narcist wordt gezien.

Ik heb liever dat iedereen een beeld van zichzelf heeft staan dan dat men constant foute keuzes uit onzekerheid maakt. Het is denk ik dat men zich om dezelfde reden aangevallen voelen door extreen zelfverzekerde personenen.

4 maart 2015 om 14:57

Dat beeld moet ook bij de tijd blijven

4 maart 2015 om 15:02

Ik weet niet of iemand het gemerkt heeft, maar toevallig komt het nieuws weer uit Catalaanse hoek.

4 maart 2015 om 15:59

Heb je bronnen? Zo ja, mag ik die?

4 maart 2015 om 16:19

Cadena sa catalunya staat in de tekst. Sorry als ik het niet helemaal goed heb overgenomenb btw.

4 maart 2015 om 16:24

Haha laatste tijd probeert men in. Catelonie van alles om onrust te stoken in Madrid. Het begint wel zielig te worden, laatst ook weer di Maria en zn uiterlijk. Ze zijn in Catelonie niet gewend dat er rust is bij Real, terwijl er bij Barcelona dit seizoen al genoeg is gebeurd (bestuursleden, Puyol, geruchten over onrust in de kleedkamer). En laatst zag Suarez er ook niet al te blij uit, toen hij werd gewisseld.

4 maart 2015 om 16:41

Ik zie het, maar het komt van de directeur, en niet van de catalaanse kracht. De directeur zegt dit zelf tegen de krant en die brengt het naar buiten.

4 maart 2015 om 16:49

@realww
En hoe denk je dat die onrust bij Barcelona afgelopen jaren zo intens aanwezig was. Niet alleen door toedoen van Barcelona zelf. De Madrileense media hadden daarbij ook een flinke vinger in de pap.

4 maart 2015 om 17:41

@realWW, misschien eerst lezen en dan een comment plaatsen. De berichten komen niet van de kant van barca maar van de directeur van het museum zelf, ik had je wel wat slimmer ingeschat dan dit..

5 maart 2015 om 09:45

De Catalaanse krant schrijft dat de directeur dit heeft gezegd. Wie weet heeft de directeur van het museum helemaal niks gezegd en dit allemaal weer verzonnen is. Zou niet de eerste keer zijn dat kranten dingen gaan verzinnen.

4 maart 2015 om 15:19

nee - is geen toppunt van Ijdelheid! Ronaldo realiseert zich dat HIJ een merk is.. dat merk brengt veel geld in het laatje en moet dus gekoestert worden. Uiterlijk vertoon is een belangrijk onderdeel van ieder merk en het is dus logisch dat hij daar aandacht aan besteedt...

4 maart 2015 om 16:35

Dit moet wel een broodje aap verhaal zijn.

Leuk dat zijn haar echt uit India komt. Maar het haar kan dan echt niet groeien. Daar is meer voor nodig. Wat moet die kapper daar dan aan bijwerken?

Maar die kerel heeft het wel heel ver laten lopen dat dit soort berichten over hem verspreid worden.

4 maart 2015 om 17:31

Waarschijn een gelletje erin om het in een ander model te zetten ofzo. Ik vind het niet zo gek. Beckham had ook elk jaar een ander kapsel, tot onvreugde van de clubs die merchandise verkochten met Beckhams oude kapsel. Als Ronaldo zijn beeld up-to-date wil houden, mag hij dat doen. Dat beeld staat daar niet voor niets, dus kan beter maar zo goed mogelijk op hem lijken.

En zo hoort het. Je moet er goed uitzien. Beeld of geen beeld

4 maart 2015 om 17:07

Je moet jezelf kunnen zijn. Beeld of geen beeld

4 maart 2015 om 17:12

Hij is toch zichzelf. Sorry hoor dat een man vol zelfvertrouwen ook maar een onzekere huilebalk moet worden ondat de rest dat ook is.

En wat is men toch bang voor mensen die anders zijn.

4 maart 2015 om 18:20

Ronaldo vol zelfvertrouwen? Hij ademt extreme onzekerheid. Het manifesteert zich in alle kenmerken van narcisme. Namelijk: Egocentrisme, egoïsme, arrogantie, dominantie, gewetenloosheid, dwang, ontevredenheid, achterdocht, ambitie, snel in de verdediging, gebrek aan zelfreflectie, gebrek aan spontaniteit, gebrek aan empathisch vermogen, streven naar ideaalbeeld, angst voor minderwaardigheid, afstandelijk, anderen de schuld geven, etc.

Een narcistische persoon is verleidelijk te liëren aan zelfzekerheid, maar ik denk dat het eerder averechts werkt. Dat hij of zij dus compensatiegedrag vertoont als gevolg van een minderwaardig zelfbeeld. Ronaldo kun je perfect spiegelen aan narcisme en narcisme weer aan onzekerheid. Alle bovengenoemde kenmerken stelt hij tentoon, zowel op het veld als erbuiten en in consequente wijze. Het is dus niet zo dat hij slechts enkele kenmerken heeft vertoond en in schaarse wijze - zoals elk persoon wel - maar hij heeft ze al sinds jaar en dag vertoond en is niet aantoonbaar veranderd.

Op het eerste gezicht zou je denken dat hij enorm zelfverzekerd is, maar een narcist heeft juist een minderwaardig beeld van zichzelf en toont derhalve compensatiegedrag. Dit noemt men de narcistische paradox.

Dat je 'de rest' afdoet zijnde onzekere huilebalken is dus geheel misplaatst.

4 maart 2015 om 23:41

hahaha zielig persoon ben je. hij is zelfverzekerd en daar kan jij blijkbaar niet tegen.

Ja hij is ijdel, ja het is meutig, maar deze man is een lopend reclame bord en maakt miljoenen, dus wie lacht wie uit?!

4 maart 2015 om 14:14

Dit!
En niet te vergeten dat dit nieuws totaal niet relevant is.

4 maart 2015 om 14:37

Je hebt erop geklikt. Je hebt het gelezen. Je scrollde naar beneden om de reacties te lezen. Je reageerde.

Hoezo totaal niet relevant? Je woorden spreken je daden tegen.

4 maart 2015 om 16:17

Hahaha gesproken

4 maart 2015 om 14:16

tsja, want dat is het doel in het leven..

4 maart 2015 om 14:29

Wellicht voor hem wel, prima toch.

4 maart 2015 om 14:16

Nou, ik vind het toch behoorlijk triest om eens per maand je kapper een pop te laten knippen. Laten we hopen dat het een grap is. Iemand die miljoenen verdient kan zichzelf even goed belachelijk maken, al denk jij daar misschien anders over?

4 maart 2015 om 14:42

Vindt het nogal vernederend voor zijn kapper. Zal zeker geen kapper zijn van 10 euro per kop.

4 maart 2015 om 16:24

Dan is het toch niet erg. Die kapper verdient lekker makkelijk bijvoorbeeld 1.000 euro om een pop te knippen.

Hahaha wat een onzin zeg. Krijgt het beeld ook grijs haar over een tijdje? Of een pleister om de vinger als hij zich een keer snijdt bij het koken?

4 maart 2015 om 14:16

Haha, koken....

4 maart 2015 om 14:53

Kan me voorstellen dat hij dat zelf doet. Stel je voor dat iemand er een snufje teveel van dit of pinch teveel van dat in doet wat negatieve invloed KAN hebben op z'n prestaties. Die gast laat niets aan het toeval over.

4 maart 2015 om 15:14

Jij snapt het dus blijkbaar echt niet. Die vent heeft 50 miljoen per jaar en jij denkt dat hij zelf staat te koken. Die heeft de beste kok die die maar wensen kan die precies zijn dieet uit ze hoofd kan maken.

4 maart 2015 om 15:24

toeval zoals een zware pan pasta die op je rechtervoet valt? Of twee liter kokend water over je dijbeen?

4 maart 2015 om 15:31

Als ik 50 miljoen had stond ik af en toe lekker in de keuken hoor.
Als je geld hebt, betekent dat niet dat je gelijk een luie zombie moet worden die niet meer kan nadenken. Sommigen doen dat, maar zou er niet aan moeten denken.

4 maart 2015 om 15:31

O, je denkt dat hij in bubbeltjesplastic zit als hij niet op het veld staat? Koken vind ik overigens heel ontspannend hoor. Zou ik met 50 miljoen op dagbasis ook nog wel doen. Schoonmaken daarentegen....

4 maart 2015 om 15:39

Hoe krijg je in vredesnaam twee liter water over je dijbeen tijdens het koken...

4 maart 2015 om 15:40

Een pan met 3 liter water opzetten en er 2 liter uit laten vallen

4 maart 2015 om 15:47

Westend
En 2 linkerhanden helpen ook

4 maart 2015 om 16:06

Als je de verhalen van Lucius kent weet je dat je met alles jezelf kan blesseren, jij denkt dus dat hij zelf nooit een boterham oid smeert? Het blijven gewoon mensen hoor. Verder was het slechts een uit de lucht gegrepen voorbeeld.

4 maart 2015 om 16:18

tactloos, ronaldo is tot onvoorstelbare dingen in staat.

Ik snap het probleem niet?
Diezelfde mensen die hem nu uitlachen zitten op korfbal of paardrijden en moeten heel de dag dezelfde vooroordelen aanhoren...

4 maart 2015 om 14:26

Er is geen probleem, als hij dat belangrijk vindt moet hij dat lekker doen. Maar ik mag het bijvoorbeeld wel belachelijk vinden toch? En ik vind het niet eens om te lachen maar gewoon te kansloos voor woorden. Ik snap ook niet waarom jij mijn twee grote hobby's hierbij moet betrekken???

4 maart 2015 om 14:28

Da's echt niet hetzelfde. Ik ken iemand die paard rijdt en daar zou ik hem inderdaad eens mee durven plagen maar dit is gewoon ronduit belachelijk.

Tja zolang je haar maar goed zit eh!

If your hair but good sits zeggen we dan

4 maart 2015 om 14:26

Of zegt Louis van Gaal dat?

4 maart 2015 om 14:44

Zo dat was gebroken engels sjonge

4 maart 2015 om 15:42

Hahaha leuke!

Anyhow.. mensen vinden altijd wel wat maar ik zeg eerlijk.. als men een beeld van mij had dan wil ik ook niet dat dat beeld er onverzorgd uitziet.. ?!
Nou dan ben ik maar ijdel hoor?!
CR7 is natuurlijk ook een merk en ook in dat (commercieel) opzicht lijkt het me normaal dat hij er voor wilt zorgen dat het er gewoon goed op staat.

4 maart 2015 om 19:15

Media aandacht, laat wat goed voetbal zien.

4 maart 2015 om 19:46

Heb je eens wel wat zinnigs te zeggen 1#club? Ik zie je wel eens vaker dingen plaatsen zonder enige argumenten.
En het gaat hier juist even niet om voetbal.

En ik denk dat als je de gouden bal wint je wel wat kan.. of niet?
En media aandacht hoort er gewoon bij.

Als jij een beeld van jezelf hebt, wil je gewoon dat het er piekfijn uit ziet. Dat hij daarvoor de mogelijkheden heeft om zijn eigen kapper over te laten vliegen, zegt in mijn optiek al genoeg over zijn inkomsten die hij verdient door er zo tiptop uit te zien. Als ijdel figuur verdient hij namelijk bakken met geld en dan kunnen wij nog uren voor de spiegel staan, maar het geld wat hij verdient zullen wij nooit verdienen.

Lach hem uit wat je wilt, maar uiteindelijk is hij degene die het laatst lacht

4 maart 2015 om 14:37

Als iemand zo extreem bezig is met uiterlijk, lijkt me dat die persoon toch met wat issues zit over zichzelf.

4 maart 2015 om 14:55

Dat is jouw mening. Respecteer ik ook. Ik denk dat het om commerciële doeleinden gaat. Het is niet voor niks dat Di Maria weg mocht bij Real Madrid omdat hij onder andere niet in het idealistische plaatje van knappe koppen hoorde.

4 maart 2015 om 15:55

zulke geruchten waren er ook met eto o toen hij daar naartoe zou verkassen. mocht dit waar zijn dan sporen ze niet bij real. zolang ze goed spelen moet uiterlijk geen rol spelen bij een voetbalclub.
verder als dit door de pr afdeling van ronaldo word gedaan prima. maar om eff je kapper over te laten vliegen en ook nog eens echt haar uit india vind ik belachelijk. ronaldo het zelf heeft bedacht of niet.
alle voetballers geven zo ontzettend veel geld uit aan complete onzin.
ik snap wel waarom mensen elke keer aan het cliche denken dat ze veelste veel verdienen.

In een interview met Cadena Ser Catalunya. Zegt genoeg volgens mij...

Als het hele idee van het echte haar is bedoelt om het beeld zoveel mogelijk op Ronaldo te laten lijken, is t logisch dat je dat bijhoudt. Dit betekend alleen maar dat hij daar onderhoud aan pleegt, alleen omdat het over het haar van het beeld van hemzelf gaat lijkt het wat raar. Maar ik vind het volkomen normaal dat Ronaldo daar aandacht aan laat besteden.

4 maart 2015 om 14:26

Ik vind het nogal raar eigenlijk dat er uberhaupt echt haar gebruikt is.

Als je naar de bekendste beelden ter wereld gaat kijken (madame tussaud) dan gebruiken ze ook geen echt haar en dat heeft natuurlijk een reden...

4 maart 2015 om 14:34

Ik vermoed zelf dat er rekening is gehouden met het feit dat hij regelmatig van kapsel wisselt. Echt haar kan je, zoals in bovenstaand artikel beschreven, makkelijk op regelmatig basis bijwerken. Daardoor blijft het beeld constant een vertoning van de huidige Ronaldo. Ik vind het alleen maar mooi dat er gebruik wordt gemaakt van de huidige moderne technieken, ipv dat mensen hier alleen maar lopen te zeuren over zijn ijdelheid. Dat is niks nieuws, Ronaldo is ijdel. Maar hij besteed in ieder geval aandacht aan zijn eigen presentatie, ook al is het slechts een wassenbeeld.

4 maart 2015 om 14:36

Moderne technieken zoals mensenhaar en een kapper?

Haha, kan het wel waarderen. Het beeld ziet er goed uit trouwens.

Off topic: Wat zijn die filmpjes irritant onder aan het nieuwsbericht.

Is dit een voetbalsite of een extensie van RTL boulevard? Totaal niet relevant dit en een slechte manier om iemand zwart te maken en onnodige discussies uit te lokken

Hij lacht toch veel harder in zijn miljoenenvilla met zwembad en 5 dikke auto's voor de deur

4 maart 2015 om 15:08

Maar ondertussen is het zwembad gevuld met tranen van eenzaamheid

4 maart 2015 om 15:27

Een zoontje en moeder, en nog zussen en broer, genoeg echte vrienden, zijn persoonlijke team die hem dagelijks begeleidt..Is dat eenzaamheid?

4 maart 2015 om 15:34

Psssst Westend, wat een zielig excuus om iets beter over jezelf te kunnen voelen.

4 maart 2015 om 16:02

Hoezo eenzaam? Relatie met Irina Shayk is voorbij maar schijnt nu iets met een Portugese journaliste te hebben. Eenzaam me hoela.
Rijk als de pest, knappe vrouw(en) om je heen en beste speler te wereld zijn. Goh, verschrikkelijk..

Och wat maakt 't ook uit. Weten we ook direct wat zowat het toppunt is van mannelijke ijdelheid. Vind 't ook zeker bij hem passen. Wil dat alles perfect is, wat hem elke keer tot het uiterste drijft.

hij lacht nog harder als hij je vriendin heeft gepakt en geloof me dat kan hij zo doen

4 maart 2015 om 14:34

Mwah als ik dit zo lees dan zou hij eerder jouw proberen te versieren sssaid. Maar wat een logica verder, omdat veel vrouwen met hem naar bed zouden willen is alles wat hij doet normaal? Daarbij zouden veel van die vrouwen ook wel met een speler als Ronaldinho naar bed gaan, ook al zo'n lekkertje nietwaar ssssaid?

4 maart 2015 om 14:47

Sorry hoor ssaid1, ik weet niet met wat voor goldigger meisjes jij kent maar ik ken genoeg die niet voor geld kiezen. Waarschijnlijk ligt het meer aan jou dat ze makkelijk afpakbaar zijn.

4 maart 2015 om 17:21

Het lijkt me niet geheel ontoevallig dat Irina Shayk boven alle succesvolle knappe mannen Ronaldo uitkoos. Die zal minder snel naar Ronaldinho stappen.

Daarbij is elke vrouw tot op bepaalde hoogte een golddigger wat instinctief geregeld is. Als vrouw ben je instinctief meer aangetrokken tot een alpha male dan een niet alpha male. Daarom zie je dat zelfs minder aantrekkelijke mannen aan de mooiste vrouwen komen als ze succesvol zijn. Vroeger waw succesvol dat jij een sabeltandtijger kon slachten en de sterkste in de buurt was en nu gaat het om succes, wat in deze wereld veelal hand in hand gaat met geld.

Of denk jij niet dat als een Ronaldo, Usher etc bij jou aan de deur komt dat je vrouw diep van binnen niet met een kleine pijn in haar hart nee zegt als hij aan de deur komt? Dat is realisme en heeft weinig te maken met nietes of welles.

Het is gewoon realisme dat als Trey Songz een optreden geeft dat vrijwel 90% van de zaal, relatie of niet, leeftijd, zeker backstage zal gaan met hem als hij dat vraagt.

4 maart 2015 om 18:58

Iedere succesvolle voetballer heeft een lekker wijf, ook veel rijke zakenlui. Dus ja Ronaldo heeft ook nog de looks maar het gaat vooral om het geld en de status. Of denk jij als Ronaldo loodgieter was dat hij ook met die mooie mevrouw die ik niet ken zou daten?

Maar jij denkt dat iedere vrouw zich als een hoer graag een avondje door Ronaldo laat gebruiken en dan doei? Ik denk dat lang niet alle vrouwen daar op zitten te wachten. En wie de fuck is trey songz? Maar hoop dat jij een keer met hem backstage mag hoor, echt ik gun het je van harte.

Geweldige voetballer, maar dit slaat echt helemaal nergens op zeg....

Inhoudelijk zit er toch ook niet al te veel in deze jongen vrees ik.

Het hebben van roem en rijkdom is niet altijd een garantie dat men hard lacht zoals hier vaak wordt beweerd. Persoonlijk gun ik hem al zijn miljoenen maar misschien is de beste man doodongelukkig en heeft hij dit nodig om zijn leven meer inhoud te geven.

en hij lacht hun bank rekening uit
Maar begrijp ook niet waarom ie nou zoiets doet

VZ lekker bezig waarom beginnen jullie niet gelijk een discussie over messi en ronaldo als jullie nu toch al bezig zijn!

4 maart 2015 om 14:50

Nee dat begin jij. Want er wordt hier helemaal geen link gelegd richting messi of wie dan ook

4 maart 2015 om 14:51

misschien moet jij nog een keer lezen wat er staat want VZ lokt nu hele domme discussies uit!

4 maart 2015 om 15:09

Dat jij en veel andere Ronaldo fans plaatsvervangende schaamte krijgen bij dit bericht en daarom maar beginnen te roepen over allemaal andere dingen (hij verdient zo veel hij lacht iedereen uit die dit stom vindt!!!!!11 en wat heeft dit met voetbal te maken bla bla) daar kan voetbalzone niks aan doen.

4 maart 2015 om 15:05

Na ruim een half uur tijd zolang dit artikel online staat ben jij de eerste die het woord Messi gebruikt.

Degene die de discussie uitlokt ben jij nu.

4 maart 2015 om 16:02

ik heb geen moeite met beide spelers en Ronaldo is zeker niet mijn favoriet dat is Rodriquez! en Jese is ook 1 van mijn favorieten!

4 maart 2015 om 18:47

Nu haal je nog 2 spelers erbij, lekker hoor haha. Ik las tot jouw reactie ook helemaal niks over Messi, of je nou fan bent van Ronaldo of Messi; jij begon er toch echt zelf over.

Ik denk dat hij zelf als laatste lacht, ook al is het natuurlijk overdreven. Maarja, als hij ijdel wil zijn, laat m lekker zijn gang gaan. Ik denk dat de meerderheid vooral gefrustreerd is dat hij bakken met geld binnensleept en een van 's werelds beste voetballers is, maar dat probeert te uiten door maar te zeiken dat hij ijdel is.

En terecht wat een baas!

sorry met alle respect... maar dit heeft totaal niets met voetbal te maken...

het wordt hier steeds erger.. het lijkt wel meer op een showbizz site te lijken dan dat er serieus over voetbal wordt gesproken... nog veen en dan gaan we columns lezen van Albert Verlinde.

meld even dat CR7 de eerste voetballer is in Spanje die 30 doelpunten achterelkaar maakt in 5 seizoenen... dat vind ik meer over voetbal gaan dan dit soort onzin...

4 maart 2015 om 14:53

Dat hebben ze al gedaan hoor

4 maart 2015 om 15:00

ok what ever.... dat neemt niet weg dat dit soort berichten totaal niets met voetbal te maken heeft...

4 maart 2015 om 18:49

Lusitano, Cristiano Ronaldo is 1 van de beroemdste voetballers dus dit soort berichten kun je verwachten. Dat het nu een minder positief artikel is over jouw idool is nog geen reden om zo te lopen zeuren en zeiken. Lees het artikel dan gewoon niet maar nee, meneer leest en reageert zelfs.

5 maart 2015 om 07:43

4 maart 2015 om 14:54

Precies

Ben blij dat de Catalaanse fans van Ronaldo dit zo hilarish vinden!
Want op 22 maart als Ronaldo langs komt....
Dan lachen ze niet meer dan wordt het huilen!

4 maart 2015 om 14:55

Of wij gaan huilen. Niet te hard praten, Real kan het zaterdag al weggeven.

4 maart 2015 om 15:32

@macereal.
Kun je rekenen?






Reken daar maar niet op!

4 maart 2015 om 15:02

inderdaad... begrijp gewoon niet dat ze zo een onzin verhaal als belangrijk nieuws vinden om het te plaatsten...

4 maart 2015 om 15:44

Houdt hij wel zijn beentjes dicht deze keer? Anders komt Dani wel weer even langs hahaha!!
Ronaldo: de keren dat hij vlamt tegen Barca zijn op 1 hand te tellen. Bescheidenheid siert de mens, waarom doe je zo hoogmoedig? Als je de clasico's bekijkt sinds Ronaldo bij Real zit zou je je plek moeten kennen man zielig ventje.

Meest grappige vind ik nog wel dat mensen hem hier nog gaan verdedigen ook.
Andere gaan meteen in de aanval: hij lacht jullie uit want hij verdient zoveel... Lekker relevant.

Het is echt totaal doorgeslagen als dit serieus waar is. Het is al absurd dat hij in de rust al kapsel ineens heel anders doet. Blijven zeggen dat de voetbalwereld een "echte" mannensport is. Deze man is het perfecte voorbeeld van niet. compleet doorgeslagen in ijdelheid. en blijkbaar zijn er veel supporters tegenwoordig niet anders. Straks geen scheldpartijen meer over moeders en ziektes maar over elkaar kleding en haar?
een ding wat ik in ieder geval zeker weet is dat een Jaap Stam deze gast compleet uit had gelachen in het veld en hem totaal uit zijn spel gehaald. Geen denken aan dat Ronaldo ook maar iets had kunnen laten zien in zo'n wedstrijd.

4 maart 2015 om 15:05

nee dit soort berichten plaatsten op een site die in jou ogen dus over mannen sport gaat...

4 maart 2015 om 15:11

Nou ik vind het bericht behoorlijk komisch eigenlijk. Dat jij het idee hebt dat jou grote held belachelijk gemaakt wordt is toch niet iedereen zijn probleem? Daarnaast wist ik niet dat hij een eigen beeld had in een museum in Madrid en dat deze ook nog eens zo tip top in orde is. Leuk om te weten!

4 maart 2015 om 15:16

heeft er niets mee te maken... dat zou ik vinden voor elke voetballer... dit is een voetbal site, dit soort onzin heeft niets met voetbal te maken...

dat was met de zaak over Messi dat zijn vader belangstring zou ontduiken heb ik daar ook de zelfde gedachten bij.

en dit is ook nog eens een verhaal die niet gebaseerd is op feiten.... dit kan hij gezegd hebben als grap omdat hij zo ijdel is....

4 maart 2015 om 15:21

Ik ben het helemaal eens met je dat dit bericht niet op een voetbalsite hoort. Ik reageer alleen op de meteen overdreven verdedigende reacties over zijn acties.

Het toch normaal dat een man die zo in de spotlights staat dat die heel erg verzorgd is en dus ook zijn standbeeld want dat is immers hem

Die Ronaldo is qua uiterlijk zo verschrikkelijk kitsch (alle duurste juwelen en merken op elkaar) dat hij er meer als een wandelende Barbie-pop uitziet.

Ik zou Ronaldo aanraden in de leer te gaan bij Pep Guardiola, die weet wat stijl is.

4 maart 2015 om 15:17

jij zal ook wel volle zalen trekken...

4 maart 2015 om 15:20

Zie jij nou maar dat je postertje van Cristiano nog mooi rechthangt aan je muur.

4 maart 2015 om 16:07

wow!!!! die had ik niet aan zien komen...

Hoezo jezelf overhypen

Hopelijk verandert hij zijn schaamdracht niet al te vaak, sta je als kapper een paar wassen teelballen bij te punten...

4 maart 2015 om 16:06

straks lekt het uit dat hij extentions uit india daarvoor importeert. of hij verft het goud wie weet (jk).

Kom op man, geef daklozen te eten. Ipv uitbesteden aan onzin

4 maart 2015 om 16:08

Kom op man, ga werken ipv posten op een website

4 maart 2015 om 17:11

oh, de ironie.

4 maart 2015 om 17:15

Ik werk ook, had pauze.

4 maart 2015 om 17:09

Doe jij dat ook?

Komt het ook naar Amsterdam?

Het enigste wat ik er op kan zeggen is : Ja en dan? Laat die jongen eens doen. Als je zoveel geld hebt waarom dan ook niet! Ik zou nog ergere dingen doen. Moest ik zo veel geld hebben...sjonge, jonge!!

4 maart 2015 om 16:48

Nog ergere dingen, toe maar! Jij zou je kapper iedere week langs sturen?

4 maart 2015 om 17:17

of zal hij misschien meerdere poppen maken in alle europese landen

Na 22 maart kan die weer flink aan zijn uiterlijk gaan werken want hij gaat er na de wedstrijd uit zien als een geslagen hond.
Die wijven van madrid worden gesloopt op 22 maart

Top moddel ronaldo gaat met zijn staartje tussen de benen de kleedkamer in.
La pulga gaat op 22 maart die verwende mietjes van madrid slopen.
Dat had die eigenlijk de laatste clasico moeten doen maar die moddelen
hadden geluk de kieper heeft ze gered.
.

Haha sorry dit gaat me wat te ver. Snap niet waarom die zoiets belangrijk vind. Ijdelheid? Tsja... Maar goed als hij dit soort dingen belangrijk vind moet die dat lekker doen joh. Maar kijk niet raar op als andere je hierom uitlachen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren