Armo078
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 7 juni 2014
  • Armo078
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 784
  • 25 jaar (11-11-1997)
  • Dordrecht
  • VWO
  • 1
Persoonlijke berichten
2 april 2015 om 16:32
#1

Om te reageren op je reactie.

Sinds het WK is Griekenland niks meer, wij moesten het altijd hebben van het kwalitatieve. Als team strijden, maar helaas gebeurd dat niet.

Momenteel behaalde resultaten zijn een schande, echt voor schut.

Het zou erg ziek zijn als we in zo'n poule ons niet weten te kwalificeren ( met alle respect voor de andere tegenstanders, je kan het ook zo zien Griekenland staat laatste en niet eens onverdiend.. van wat klets je ) , maar de 3e plaats is nog zeker in zicht. Wij hebben 2 punten, de nummer 3 Hongarije heeft er 8. 2 keer winnen en we staan daar. Met nog 5 duels te gaan. We moeten er sowieso 4 winnen, en dat moet wel lukken. Tegen Finland , Hongarije thuis. Uit Faeroër , Noord-Ierland en Roemenië.

Over Armenië,

Jullie zitten in een erg lastig pakket, het is jullie ook niet gegund bij de loting. Had je ipv Griekenland , Armenië in onze poule gehad zag ik jullie 2/3e worden. Zo even uit me hoofd, Armenië moet thuis nog tegen Albanië, Portugal en Denemarken. En nog uiteraard uit bij Servië. Ziet er niet zo rooskleurig uit. Albanië moet te doen zijn, die stellen echt helemaal niks voor. Portugal wordt lastig. Tegen de Denen hebben jullie bewezen waar in jullie tot staat zijn haha Servië uit wordt ook erg lastig.

Jullie hadden moeten moeten moeten winnen van Albanië, echt jammer man. Heb de wedstrijd niet gezien , dus weet niet hoe jullie gespeeld hebben. Maar jammer dat die rode kaart en 2 doelpunten erna vallen.

Hopelijk gaat Servië nog wel door.

Om terug te komen over Albanië en die Turkse vlag incident, deel van de Albanese bevolking heeft wel sympathie voor de Turken vanwege dat ze beide een islamitische achtergrond hebben. Maar een groot deel ook niet. Maar om eerlijk te zijn, heb zelf gewoon een ontiegelijk hekel aan Albanezen. Kwestie rond Kosovo, Griekenland, Macedonië etc.

Het is sowieso gewoon een Albanees geweest die die vlag heeft laten zien. Tegen Cyprus vorig jaar hadden ze ook een spandoek met : " Cyprus = Turkije". Gewoon om te provoceren. De Katholieken en Moslims zijn beide anti Orthodox in Albanië, de katholieken daar zijn ook anti moslim etc.

Gewoon een raar volkje waar ik zelf niks mee te maken hoef te hebben.

Mvg axper, take care !

25 augustus 2015 om 08:12
#2

Barev dzes, che yes Holandaci em axper

6 september 2015 om 18:32
#3

Ik kan niet meer reageren op het topic, maar Nederland boeit voetbal vrij weinig en leeft het een stuk minder dan in andere landen.
Voor de Turken is dit de wedstrijd van het jaar, voor de Nederlanders is dit weer een saaie wedstrijd met slecht voetbal.
Nederlanders hechtte weinig waarde aan het sport en zijn er opeens allemaal als Nederland het goed doen,
Succes supporters gedoe. maar geen echte fans die heb je weinig in Nederland. Maar dat komt ook doordat Nederland niet nationalistisch is

11 oktober 2015 om 15:53
#4

Heel veel succes gewenst vanavond axper!

Pak die Albanezen! Forzaaaaa Hayastan!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 maart
Newcastle United houdt de situatie van Edson Álvarez bij Ajax in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren