Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo twijfelt over toekomst bij Real en somt zes knelpunten op’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo tekende in september 2013 een nieuw contract bij Real Madrid en kwam daardoor tot de zomer van 2018 vast te liggen in het Santiago Bernabéu. Het is echter de vraag of de dertigjarige aanvaller die rit uitzit, want volgens AS is hij niet tevreden. Hij heeft daar volgens de sportkrant zes redenen voor.

/

Ronaldo meent dat Real er te weinig aan gedaan heeft om hem voor negatieve publiciteit te behoeden. Gerard Piqué deelde tijdens de kampioenshuldiging van Barcelona een sneer uit naar CR7: “Ik wil Kevin Roldán bedanken, hij heeft dit allemaal in gang gezet.” Roldán is de zanger die optrad bij het omstreden verjaardagsfeest dat Ronaldo na de 4-0 nederlaag tegen Atlético Madrid gaf. Toeval of niet: Real haakte daarna af in de titelstrijd.

Ronaldo heeft de uitspraak van Piqué als een persoonlijke aanval ervaren en is van mening dat Real hem na alle commotie over het verjaardagsfeest beter had moeten beschermen. De Portugees is daarnaast ontevreden over het ontslag van Carlo Ancelotti, de contractverlenging van dokter Jesús Olmo en hij vindt dat Iker Casillas en Sergio Ramos meer respect verdienen. Ronaldo baalt er ten slotte van dat hij zijn nieuwe rol in het elftal als valse nummer negen via de media heeft moeten vernemen.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn contract uitdient?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het grotendeels wel eens met Ronaldo, het is natuurlijk raar als je je position change via de media te horen krijgt. Ramos en Casillas verdienen ook veel meer respect.

21 juni 2015 om 14:23

Ben het ook eens met CR7. Casillas en ramos hebben veel voor de club gedaan en na mij part verdienen ze beide veel meer respect. En wat betreft Ancelotti hij was een coach die real goed liet draaien, maar ja perez hea.

21 juni 2015 om 16:15

De supporters van real hebben nooit respect voor de spelers. Ze moeten accepteren dat real allang niet meer de heerser van spanje is.

21 juni 2015 om 18:09

Begrijpelijk wat hij zegt. Ramos en Casillas zijn twee iconen van de club. Wel vind ik dat hij niet zo'n punt moet maken van die grap van Pique. Lekker langs je heen laten gaan, over een paar weken is iedereen dat alweer vergeten.

21 juni 2015 om 18:54

Ronaldo maakt overal problemen van en als hij het niet doe, dan doet zijn moeder het wel. Deze overigens zeer talentvolle speler heeft een psychisch probleem. Hij is latent homoseksueel en dat is in de voetbalwereld een probleem, want daar schijnt dit niet voor te komen, terwijl 5% van de wereldbevolking het is. Ik heb daar overigens geen enkel probleem mee. Maar ik kan me voorstellen, dat het voor hem zeer frustrerend is. Vandaar zijn overdreven macho gedrag.

22 juni 2015 om 00:05

Bij Ramos ligt het stukje respect wat ontbreekt denk ik meer bij de clubleiding in de vorm van waardering. Hij verdient niet heel erg veel t.o.v. spelers van zijn kaliber. Kijk naar een Terry, Kompany, Ferdinand (topjaren bij United), Thiago Silva en dergelijke. Sommige verdienen zelfs het dubbele.

21 juni 2015 om 15:33

'Position change' daar gaat hij toch niet over. Hij moet spelen waar de trainer nodig vindt.

22 juni 2015 om 00:07

Je moet Ronaldo niet opstellen waar je denkt dat je hem nodig hebt, maar op de plek waar hij het best tot zijn recht komt. Dat is op de linksbuiten positie. Echter wil Bale graag op links of op '10' en hiermee geef je gehoor aan de eis van een speler die niets bijzonders heeft laten zien bij Real. Daarnaast hoor je zoiets intern te bespreken met Ronaldo voordat het in de media komt, dus z'n 'woede' is best te begrijpen.

22 juni 2015 om 00:28

Volgens mij schrijft de manager/trainer dat een dag van te voren op een bord waar wie speelt. Ik zie geen reden om dat eerst met een speler te bespreken.
Helaas laten de trainers tegenwoordig hun oren te veel hangen naar deze spelers (lees: verwende rotkinderen)

21 juni 2015 om 15:49

Grotendeels eens met Ronaldo?
Ik zie nergens staan dat Ronaldo dit allemaal heeft gezegd.
Dit zijn redenen die een krant hebben bedacht wat zij Denken dat Ronaldo denkt.

21 juni 2015 om 17:48

Perez is dan meer bezig met ontkennen van verhalen dan met het aantrekken van spelers. AS en Marca schrijven alleen maar negatief over Real Madrid. Puur om aandacht te krijgen.

21 juni 2015 om 18:59

Zie jij dit ergens geciteerd staan als een uitspraak van Ronaldo zelf?
Wat zijn mensen toch simpel te beïnvloeden via de media tegenwoordig en wat word alles toch snel als de waarheid beschouwd. Lachwekkend allemaal.

On; We zullen zien hoe het team eruitziet aan het begin van het nieuwe seizoen, persoonlijk heb ik het gevoel dat R7 gewoon bij Real Madrid speelt komend seizoen.

21 juni 2015 om 20:01

Als het slecht gaat met Ronaldo, dan is het altijd de schuld van anderen. En maar zeiken als een medespeler scoort. Ik ben het wel eens dat Cassillas enz meer respect verdienen.

Hij heeft zeker goede punten. Maar ja, ik zie Real ook niet echt als een warme club die dit soort dingen doet. Het is puur geld, geld, geld en een Galactico status.

22 juni 2015 om 01:11

Kom op man.. Dit is bullshit. AS zit de hele week al geruchten te verzinnen. Ben benieuwd wat de volgende is.

22 juni 2015 om 10:03

Dat is ook weer waar. Maar goed, zou het best kunnen geloven.

Storm in een glaswater noem ik het.. Er wordt elke zomer weer verzonnen dat Ronaldo vetrekt.. Ik zie hem niet vertrek omdat hij bij geen enkele andere club dezelfde impact zal hebben..

Volgens mij staat de verkeerde Ronaldo naast het artikel.

Hahah konden ze iets beters verzinnen. Al deze 6 redenen slaan helemaal nergens op. Dit is gewoon typisch weer zo'n domme roddel bedacht door een slechte spaanse sportkrant. Ze hadden zoals gewoonlijk niks om over te schrijven dus stoken ze het vuurtje mooi weer op.

21 juni 2015 om 14:30

Ik vind alleen het punt van zijn verjaardagsfeest onzin. De rest kan ik me wel voorstellen (behalve het dokter verhaal).

Verkopen maar. Hij is een wereldspeler, maar ze zijn te afhankelijk van hem. Ik denk dat het voor het team beter is, hoe absurd het ook klinkt. Ik ben bang dat het onder Benitez sowieso niks wordt.

21 juni 2015 om 14:32

Topploegen zijn meestal afhankelijk van 1 speler. Zie Barcelona met Messi, zie City met Aguero, zie Chelsea met Hazard, zie United met Rooney, zie PSG met Zlatan, zie Bayern met Robben en zie Real dus met Ronaldo. De allergrootste ploegen ter wereld hebben meestal 1 spelers waar ze op leunen en dat geldt niet alleen op clubniveau. Op internationaal vlak geldt dit ook (Messi, Neymar, Ronaldo,...).

Terug naar United zou geweldig zijn. Bij een andere club zie ik Ronaldo niet staan. Geen idee waarom.

Een hoop onzin zoals we weten praat Ronaldo niet met de media dus dit is allemaal speculatie..volgens as zegt alweer genoeg hahaha maar ja zullen hier wel weer een hoop mensen zitten die het direct geloven

Bale en Benzema verkopen,maar Ronaldo niet verkopen dat zou pas dom zijn anders moet je Messi kopen haha

Heb ik iets gemist? Ronaldo met een nieuwe rol als valse nummer negen?

21 juni 2015 om 14:47

Ik had t ook via de media vernomen. Ik baalde er wel een beetje van dat t zo moet. Ik volg de club al jaren

Net zoals met meeste berichten, ik weet niet of dit echt zo is. Maar wel baas dat hij t ff opneemt voor z'n ploeggenoten

Denk niet dat het ook daadwerkelijk tot een vertrek komt, ik kan hem gewoon niet wegdenken uit Madrid.

21 juni 2015 om 17:22

Ik kan het me ergens wel voorstellen, vooral economisch. Die jongen is de 30 gepasseerd en ondanks dat hij goed op zijn lichaam let gaat die meer blessures krijgen en minder worden. Hij moet het wel voor een behoorlijk deel van zijn snelheid hebben en ik denk niet dat die centraal net zo goed is (zoals Giggs dat kon).

Als je er nu dan nog meer dan 100 mil voor kan krijgen, dan zou ik ook aan het twijfelen slaan...

Volgens Ronaldo zelf moeten we niet naar de media luisteren en wat ze over hem schrijven, dus AS kan haar best blijven doen, maar het klinkt allemaal als een zelfbedacht scenario.

Ik geloof alleen wat uit de mond van Ronaldo komt.

ronaldo moet alles doen als bale of benzema niet zo wiisselvallg waren hadden ze nu de treble ,niet te vergelijken met msn die spelen zo goed samen.wayne rooney is een dragende speler maar die laten ze niet gaan.

21 juni 2015 om 17:11

Niet alleen was BBC wisselvallig, maar ze gunnen elkaar ook gewoon niet wat MSN elkaar wel gunt. En vooral Ronaldo gaat vrijwel altijd voor eigen succes. Natuurlijk is hij ook erg belangrijk voor Real maar ik denk dat als ze hem laten gaan en er een Agüero/Reus/Hazard voor terug weten te halen, je ook wel makkelijk aan min. 30 goals voor die speler kan komen (alleen al in La Liga). Tel daarbij op dat de eerder genoemde namen over het algemeen hun teamgenoten ook veel assists gunnen en dan gaat in mijn ogen het hele team bij Real er op vooruit. Dus misschien is het niet eens zo'n slecht idee als Cristiano vertrekt.

ik vind dat hij zeker 2 goede punten opsomt. Zowel Casillas en Ramos verdienen veel meer respect te krijgen en het ontslag van Ancelotti slaat inderdaad helemaal nergens op. Toch zie ik hem gewoon bij Real blijven.

Hahaha een persoonlijke aanval??? Dit soort rivaliteit is alleen maar mooi en helemaal tussen deze clubs. We kunnen ons allemaal wel poeslief gedragen, maar als dit soort grappen al niet kunnen..Waar gaat het heen-.-'

Mooi naar manchester vertrekken. Betere competitie en volgend jaar real met united uir de cl donderen.

Lekker naar Chelsea gaan..

Real trekt een fluwelen handschoen uit en mr Ronaldo heeft meteen luieruitslag.. Voor het geld en status zou ik niet continu lopen te bitchen! Een club blijft nog altijd groter dan z'n spelers, hoop ik.....

CR7 heeft gelijk hierin.

real gaat heel anders spelen als cr weg gaat. Vind het helemaal niet erg.
Ben alleen benieuwd naar welke club deze meneer zou gaan.
dat zal die dan ook via de media horen :P

Wat is er met die dokter dan?

Ronaldo moet gewoon naar de PL dan weet iedereen weer wie de meest veelzijdige speler van de 2... lekker simpel zo spelen voor Messi in een barca systeem dat al vanaf je 13de op je is ingespeeld en dit seizoen even de beste spits van de wereld aantrekken(suarez)

terwijl real super miskopen doet in de vorm van james,illamiranda,kroos etc en sterkhouders al di maria zomaar weg laat gaan...ik kom er eerlijk vooruit vanwege dit van beleid kan ik real madrid gewoon niet serieus nemen. kan iemand mij uitleggen hoe je alonzo weg kan doen en dan kroos haalt? of di maria weg doen en james haalt? Perez IS Barca Fan!!!!

Ronaldo gaat ieder jaar weg als we alles moeten geloven. Die blijft gewoon in Madrid lijkt me.

Ik vind het wel magertjes hoor wat Ancelotti aan prijzen wist te winnen, hij heeft toch aardig materiaal.
Vooral het gedrag tegenover Cassilias vind ik onbegrijpelijk, is een kind van de club.
Ramos vind ik wat overgewaardeerd eigenlijk, kan goed zijn man uitschakelen maar verder niet veel meer.
De trainer bepaald waar je speelt, maar die mensen snappen ondanks een papiertje, vaak niet hoe ze het moeten doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren