Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Engelsen pakken uit: ‘Ronaldo heeft Ten Hag structureel onderschat’

Vrijdag, 21 oktober 2022 om 12:58Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:04

In Engeland heeft men bewondering voor de manier waarop Erik ten Hag is omgesprongen met de situatie rond Cristiano Ronaldo. De Portugese sterspeler dook tegen Tottenham Hotspur (2-0) in minuut 89 de catacomben in en verliet Old Trafford vroegtijdig. Ten Hag liet er geen gras over groeien en zette Ronaldo uit de selectie voor het duel van zaterdag met Chelsea. Engelse media vermoeden dat zelfs Sir Alex Ferguson, de man die Ronaldo liet floreren tijdens zijn eerste termijn bij United, bewondering zal hebben voor de Tukker. Zelf krijgt de aanvaller er flink van langs.

In Engeland wordt door de actie druk gespeculeerd over een winters vertrek. Volgens de BBC wordt het echter niet gemakkelijk voor United om het contract van Ronaldo vroegtijdig te beëindigen. "Het is duidelijk dat Ronaldo voelt dat hij niet gerespecteerd wordt. Het is ook duidelijk dat hij niet past bij de voorkeursstijl van Ten Hag. Het contract van de speler is echter zo groot dat het niet eenvoudig zal zijn om een manier te vinden om het zes maanden eerder te beëindigen. Maar in het belang van iedereen moet dat wel gebeuren. Ze moeten bij United nog drie en een halve week de rust zien te bewaren tot Ronaldo met Portugal vertrekt naar het WK in Qatar."

Ook de Manchester Evening News is hard voor Ronaldo. "Hij is altijd met meer bagage naar Manchester United gekomen dan een Kardashian en zijn norse vertrek naar de tunnel van Old Trafford was typerend voor een man met een ego zo groot als deze planeet. Natuurlijk mag er rekening gehouden geworden met zijn grootsheid, maar United produceerde tegen Tottenham Hotspur de beste wedstrijd in 5,5 jaar tijd. In tegenstelling tot zijn tijd onder Sir Alex Ferguson is de nummer zeven van Manchester United nu wél vervangbaar. Ferguson zal, wellicht met tegenzin, bewondering hebben voor de manier waarop Ten Hag omgaat met de sterspeler."

Volgens het lokale medium dienen de credits vooral uit te gaan naar de aanpak van Ten Hag. "Personages kunnen niet groter of moeilijker dan Cristiano Ronaldo zijn. Hij heeft Ten Hag vooralsnog structureel onderschat. Nu dreigt hij onbelangrijk te worden, want Ten Hags Manchester United speelt het beste voetbal zonder de Portugees. Het is in het belang van Ronaldo dat hij in de winter alsnog de uitgang weet te vinden, want er is weer een autoriteit als manager en dat heeft Ronaldo nu ook ondervonden. Het tijdperk dat de spelers de macht hadden bij Manchester United is definitief voorbij. Erik ten Hag heeft de autoriteit op Old Trafford hersteld."

Ook The Daily Mail wijst met de beschuldigende vinger richting Ronaldo. "Het incident heeft hun fragiele werkrelatie onder een intens vergrootglas gelegd. Het heeft de toekomst van Ronaldo nog meer in twijfel getrokken, aangezien zijn ballingschap in het eerste elftal vrijdag begint, terwijl de rest van de ploeg van Ten Hag zich voorbereidt op Chelsea. Het is duidelijk dat de speler een nauwelijks verhulde minachting heeft getoond voor Ten Hag en zijn coachingteam. Het is schaamteloos hoe hij de staf negeerde."Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door theroscoe)

Volledig terecht dat Ten Hag Ronaldo uit de selectie heeft gezet. Achterlijk diva gedrag hoeft hij niet te tolereren. Niemand is groter dan de club en het teambelang staat in zo een situatie gewoon voorop. Ronaldo laat hier zien dat hij puur voor zichzelf daar is en schijt heeft aan het team.

21 oktober 2022 om 13:25

Tja, er zijn er een paar op deze aardbol die zich groter dan een club kunnen wanen. Dan heb ik het over; Maradona, Messi, Ronaldo, Cristiano Ronaldo etc. Deze heren hebben zoveel betekent voor voetbal in de wereld dat je ze met respect moet behandelen. Zo vind ik het achterlijk dat Ten hag Ronaldo nog 5 minuten voor tijd wilt inbrengen, komop zeg het is geen jeugdspeler. Daarnaast vind ik wel dat Ronaldo gewoon moet blijven zitten tot het afgelopen is. Maarja, Ronnie weet ook wel wat hij doet. Hiermee wil hij zijn onvrede laten blijken en laten zien dat hij het ergens niet mee eens is.

21 oktober 2022 om 13:31

Je moet ze met respect behandelen, dat klopt. Helaas doet Ronaldo dat andersom totaal niet. Heeft Ten Hag dan recht op minder respect? Vind ik van niet. Hij is de coach en hij bepaald wat er gebeurd. Ronaldo heeft weinig indruk gemaakt in de speeltijd die hij kreeg en dat is voor Ten Hag een reden om hem te banken. Prestaties uit het verleden moeten geen garantie zijn op speeltijd. Als je nu als natte krant speelt, dan heb je geen recht van spreken. Hoe goed je ooit ook bent geweest.

21 oktober 2022 om 13:34

Wat een gelul in de ruimte zeg. Ten Hag is daar om wedstrijden te winnen, niet om de grootheid Cristiano Ronaldo te eren. United voetbalt beter dan hem en was tegen Tottenham zo goed, dat ik Ronaldo ook niet eerder had gebracht. Jammer, maar een hoofdrol in Manchester gaat hij niet meer krijgen.

21 oktober 2022 om 13:34

Wat een onzin. R9 werd op gegeven moment ook gewoon op de bank gezet bij Real Madrid. Op gegeven moment houdt het een keer op en is je status niet meer ontastbaar. Net zoals Messi nu wel eens gewisseld wordt bij PSG.

21 oktober 2022 om 13:43

Ronaldo moest nooit naar Man United, ik geloof niet in clubliefde (tenzij je netals Totti heel je carriere bij 1 club ben gebleven). Hij moest naar City gaan, had die misschien wel de cl gewonnen. Kijk hoe een legende aan zijn einde komt door een kale Nederlander die helemaal niks voorsteld en nooit iets zal winnen met Man United.

21 oktober 2022 om 13:59

Wat sterk dat je naar Ten Hag moet refereren met 'kale Nederlander'. Nu kom je zo goed over.

21 oktober 2022 om 14:17

Wat een onzin, Maradona groter dan Napoli kan ik nog inkomen. Maar in Barcelona is nog steeds Cruijff groter dan Messi, in Madrid is C. Ronaldo niet groter dan Puskas, Di Stefano en Zidane in Manchester niet groter dan Best. Ronaldo komt zelfs bij PSV onder de fans niet als grootste naar voren.

Grote clubs hebben veel historie, niets of niemand is groter dan de club. En spelers als Gerard en Totti zijn de club, zijn geliefd vanwege hun trouw. C Ronaldo heeft veel “bandwagon” fans, supporter een speler maar de club kan ze weinig interesseren.

21 oktober 2022 om 13:58

Wat je hier zegt is toch gewoon een hoop open deuren intrappen? Ik snap niet hoe sommige het uberhaupt in hun bol krijgen om Ronaldo te verdedigen. Ten Hag heeft respect getoond door hem eerste keer al niet uit de selectie te zetten, daarnaast heeft Ronaldo bewust heel de voorbereiding niet meegemaakt. Opgegeven moment is het gewoon afgelopen, kan hij lekker op de blaren gaan zitten nu.

21 oktober 2022 om 14:01

Wat is de open deur in dit geval volgens jou dan? Bedoel je de zin dat niemand groter is dan de club en dat het teambelang voorop staat? Dat kan best een open deur zijn, maar voor Ronaldo blijkbaar niet zo als vanzelfsprekend.

Ik snap nog steeds het nut er niet van in om Ronaldo paar minuten voor tijd te laten invallen. Bij City deed Ten Hag dat ook niet en zei hij dat hij respect heeft voor Ronaldo zijn carrière, wat ik toen al een apart antwoord vond.

Daarbij moet Ronaldo gewoon luisteren naar zijn werkgever. Dit was gewoon werkweigering. Terecht dat Ronaldo bestraft is. Hopelijk herpakt Ronaldo zich en laat hij zichzelf weer op een positieve manier zien bij United en het WK.

Vind het erg jammer dat zo'n legende af gaat en dat doet hij voor het grootste gedeelte zelf.

21 oktober 2022 om 13:32

Wellicht hebben de twee heren na dit duel met elkaar gesproken en heeft Ronaldo aangegeven het niet erg te vinden?

We weten natuurlijk niet wat er besproken is.

Zelf vind ik überhaupt spelers voor 5 minuten inbrengen een irritatie factor.
vanaf de 75/80ste minuut mag je van mij het wisselen afschaffen. Bloed irritant en ik kan me niet voorstellen dat een speler daar op zit te wachten. Tenzij je natuurlijk debuteer, of nog erg jong bent. Maar het verpest het spel enorm.

21 oktober 2022 om 13:45

Je hebt vaak trainers als Ten Hag die zichzelf willen bewijzen door de sterspeler weg te pesten en uiteindelijk verliest altijd de coach op lange termijn.

21 oktober 2022 om 14:00

Ik denk dat trainers maar wat graag gebruik maken van sterspelers als ze naar die status handelen en voetballen. Echter stelt Ronaldo zich niet op als professional en presteert hij ook nog eens voor geen meter in de minuten die hij maakt. Ik blijf me verbazen hoe mensen dergelijk gedrag kunnen goedpraten.

Het zou me overigens niets verbazen als Ten Hag Ronaldo hier aan het testen was. Eens zien of hij iets meende van zijn woorden en of hij het wel op kon brengen. In dat geval is hij gezakt. In alles laat Ronaldo zien zichzelf boven het team te verheffen en er enkel voor zichzelf te zitten. Zulke spelers wil je niet, hoe goed ze ooit ook waren en in mindere mate misschien nog kunnen zijn.

21 oktober 2022 om 14:56

Het heeft toch niets met bewijzen te maken? Je schikt je naar het team of je speelt niet. Nu is wel meteen duidelijk voor heel het team wie de baas is, dus Ronaldo heeft Ten Hag uiteindelijk alleen maar geholpen.....

Ik vind het wel een beetje sneu worden voor Ronaldo hoor. Ik praat zijn gedrag absoluut niet goed hoor maar 40 minuten laten warm lopen en dan helemaal weer naar de bank sturen. Dat terwijl je duidelijk scorend vermogen mist. Tegen Everton nog ontzettend belangrijk met een doelpunt en een assist. Ja het is erg lullig als je carrière zo eindigt. Snel dat WK spelen en dan maar stoppen.

21 oktober 2022 om 13:22

Snel dat wk spelen en dan naar een ander team bedoel je. Is nog veel te vroeg voor ronaldo om te stoppen. Ik denk dat eem team als dortmund wel past en die hebben ook nog een spits nodig. Modeste daar ga je de oorlog niet mee winnen.

21 oktober 2022 om 13:31

Die teams wilden hem ja niet. Dortmund heeft ook nog Haller en heeft al bedankt voor Ronaldo. Ronaldo kan beter knallen op het wk en dan stoppen. Anders wordt het alleen maar minder voor zijn carrière en dat is zonde.

21 oktober 2022 om 13:36

Dortmund heeft Modeste als nood gehaalt. Maar die hebben straks gewoon weer Haller terug en met Moukoko een heel groot talent nog voor die positie. Die gaan echt niet aan Ronaldo beginnen. Je zal Leipzig misschien nog verwachten, die hebben ook genoeg geld en is toch al een commerciele club. Al weet ik niet of dat in hun beleid past.

21 oktober 2022 om 13:29

De enige assist van Ronaldo dit seizoen was een mislukt schot tegen Omonia die Rashford binnen tikte. Tegen Everton was de 1 op 1 na de pass van Casemiro zijn enige veldgoal van dit seizoen.

Ronaldo heeft dit seizoen weinig scorend vermogen getoond, terwijl Martial in 20% van de speeltijd een goal en assist meer heeft behaald.

21 oktober 2022 om 13:32

Ja dat is makkelijk zeg. Hoeveel eerlijke kansen heeft die gehad? Ronaldo is 1 en al scorend vermogen. Dat bewees die vorig seizoen ook. Maar dan moet je hem wel de kans geven. Martial heeft alleen al bewezen jarenlang te falen. Geef je Ronaldo het vertrouwen net zoals vorig jaar? Dan maakt die het waar.

21 oktober 2022 om 13:41

Ronaldo scoorde vorig jaar relatief veel, maar lang niet genoeg dat je kon zeggen dat het compenseerde voor het feit dat hij een last was voor het veldspel van het team in zijn geheel. Het functioneerde gewoon niet en United presteerde slecht. Bij Juventus zag je dat ook langzamerhand gebeuren. Ronaldo in jouw team betekent tegenwoordig dat je tegen een plafond aan zit en dat plafond is te laag voor clubs die mee willen doen om de titel.

21 oktober 2022 om 13:47

Ja want Juventus presteert nu echt beter zonder Ronaldo.

Net zoals united vorig seizoen. Geen enkele wedstrijd gewonnen zonder Ronaldo.

21 oktober 2022 om 13:57

Sammerens weer met zijn statistieken waarmee die in het verleden Martial altijd een topspits noemde. Soms moet je ook kijken hoe een speler speelt. Weinig mis met statistieken in het algemeen, maar cijfers als in zuivere passing, passes vooruit, kansen creëren etc. zijn vaak wel belangrijker. Ronaldo is een eindstation en dat past niet bij het spelersmateriaal van United, te weinig creativiteit, dominantie en voetballend vermogen voor hem om enkel de rol van afmaker op zich te nemen, dat zou bij een City wel kunnen, maar niet bij dit United.

21 oktober 2022 om 14:08

United zal het wel merken, Ten Hag wit de held uithangen, te kort aan scorend vermogen gaat United wel opbreken.

21 oktober 2022 om 14:15

Klopt ja, iedere wedstrijd bijna winnen zonder de zogenaamde broodnodige ronaldo. Kun je niet gewoon stoppen met je onzin gast?

21 oktober 2022 om 15:17

Want Ronaldo schiet ze van alle hoeken en standen binnen. Zelfs tegen Nicocia lukt het hem niet.

21 oktober 2022 om 15:45

@Aqua. Fred heeft in plusminus dezelfde aantal minuten net zoveel bijgedragen in doelpunten en assists...

21 oktober 2022 om 17:31

Het gaat niet om de goals denk ik. Ten hag wil op een bepaalse manier gaan spelen en hierin is ronaldo niet de beste optie, ookal is hij misschien wel beter. Vol druk zetten (wat ten hag uiteindelijk wil bereiken), past niet bij ronaldo.

21 oktober 2022 om 17:32

Zonder de ligt bedoel je. Ronaldo was er vorig jaar ook niet meer.

21 oktober 2022 om 17:34

Je hebt niks aan een scorende speler als je daardoor niet het spel goed kunt uitvoeren.

23 oktober 2022 om 10:29

Leuke poging El Fenomeno, maar ik heb Martial nooit een topspits genoemd. Jij hebt altijd ontzettend veel moeite gedaan om Martial af te kraken en ik heb hem gezegd dat hij niet zo slechts is als jij beweert.

Martial rendeert zover het mogelijk was om te zien dit seizoen uitstekend binnen de manier waarop Ten Hag wil spelen. Was in de voorbereiding erg sterk en ondanks zijn blessures is hij zodra hij weer kon spelen direct belangrijk geweest.

Ik gebruik hem dan ook puur om aan te geven dat men niet zo moet zwetsen over aanvoer als een, volgens jou woorden, matige spits als Martial er wel gewoon een paar in ketst in slechts een fractie van de speeltijd die Ronaldo heeft gekregen.

United is na de komst van Ronaldo maar liefst 16 Premier League goals minder gaan scoren. Het is aantoonbaar dat meerdere spelers na zijn komst veel minder zijn gaan redeneren. Uiteindelijk heeft Ronaldo een negatieve impact op de teamprestatie gehad en als hij zoals dit seizoen dan zelf niet meer scoort dan is zijn aanwezigheid op het veld helemaal niets meer waard.

21 oktober 2022 om 13:29

Spelers lopen over het algemeen de hele wedstrijd lang warm, om klaar te zijn om in te vallen. Het is niet zoals bij de zaterdag amateurs waar je met 2x op en neer rennen 'warm' bent.

21 oktober 2022 om 13:33

Een beetje sneu? Hij verdient zo'n 250.000 euro per week!!! Hij moet niet zeuren. De meeste mensen verdienen modaal en moeten daar keihard voor werken. Dat is sneu!!!

21 oktober 2022 om 13:35

Daar gaat het totaal niet over, lees mijn reactie nog een keer en reageer dan inhoudelijk. Of reageer helemaal niet.

21 oktober 2022 om 13:36

Ronaldo weigerde om in te vallen.

21 oktober 2022 om 13:58

Toen Roger bij PSV-spelers laatste minuten liet invallen werd hij hier verketterd en nu hoor je niemand erover puur willekeur. werd die hier door leden afgemaakt.

21 oktober 2022 om 14:12

Is dat zo ja? Schmidt liet voornamelijk jeugdspelers in de laatste minuten invallen omdat hij systematisch een groot deel van de selectie miste vanwege blessures. Er is veel (al dan niet terechte) kritiek op Schmidt geweest, maar spelers laten invallen in de laatste minuten werd toch bijna niet benoemd?

21 oktober 2022 om 17:36

Ik vind het hoe dan ook belachelijk om een speler een paar minuten te laten invallen. Alleen een blessure of een publiekswissel zijn wat mij betreft goed. Echter is het normaal in het voetbal en daar moet ook ronaldo mee leven.

21 oktober 2022 om 14:08

Hoezo sneu @arsenal890 hij is gewoon een van de vele aanvallers van united, ten Hag stelt gewoon degene op waarvan hij denkt dat het beste is voor het team(belang). Als het nu om Gakpo ging zou ik je reactie wel begrijpen, die is momenteel een stuk beter/verder dan Ronaldo en verdient dan ook wat meer respect in omgang

21 oktober 2022 om 14:18

Sneu om zijn carriã¨re zo te eindigen. vooral omdat united een afmaker mist en Ronaldo daarom wel degelijk goed kan gebruiken. Ik zal voortaan alleen nog vol respect over Gakpo praten, deal?

21 oktober 2022 om 20:58

@ardenal890 Ik zit natuurlijk een beetje te dollen en Ronaldo heeft een prachtige carrière en het is sneu om hem zo te zien. Deal nee je mag uiteraard je mening hebben over gakpo. Lets agree to disagree

Ronaldo moet zich gewoon professioneel blijven gedragen tegen United. Kan hij dat niet dan hangen daar terecht consequenties aan. Ik snap dat hij gefrustreerd is dat hij op de bank zit en niet weg kon bij United, maar door je zo op te stellen gooi je ook je eigen glazen vol.

Daarnaast was dat "excuus" van Ronaldo ook helemaal geen excuus. Hij zegt alleen dat hij zichzelf professioneel vindt. Maar ik las nergens dat hij er ook maar een beetje spijt had.

Klasse speler, maar echt een flapdrol van een persoonlijkheid.

Gewoon professioneel blijven, anders had je maar salaris moeten verlagen of contract inleveren. Kon je misschien nog ergens terecht, dit is voor geen enkele partij leuk maar wel terecht na maandenlang zich te misdragen daar.

Heb Ten Hag wel onderschat. Ik dacht dat hij onder druk zou bezwijken en dat Ronaldo langzamerhand de kleedkamer zou overnemen met Casemiro. Maar heeft controle over de kleedkamer. Complimenten naar hem toe.

Ronaldo is in januari welkom in Noord-Londen als ie echt weg moet. Lekker pushen voor de titel

21 oktober 2022 om 13:45

Tenzij je Tottenham bedoelt, zou ik zeggen dat je Ronaldo ver weg mag houden van Noord-Londen. Die streken van hem, kan en zal hij makkelijk ook doen bij Arsenal en qua persoonlijkheid zal hij nog sneller botsen met Arteta dan hij deed met Ten Hag.

21 oktober 2022 om 13:48

Geloof mij. Ronaldo kan nog veel betekenen voor Arsenal. Het is een gedachtekronkel. En het gaat nooit gebeuren.
Maar zet hem nou op de positie van Martinelli met Tomiyasu achter hem. Hij kan er makkelijk 20 scoren bij ons met Saka, Jesus, en Odegaard achter hem, pfff. Laat hem zes maanden spelen voor de titel. Hij zal echt extreem gemotiveerd zijn om die zes maanden iedereen de mond te snoeren en Martinelli kan nog veel van hem leren.

21 oktober 2022 om 13:50

Hahahaha wat een kansloos verhaal zeg, arsenal heeft een weergaloos team op het moment met chemistry en het loopt super goed en dan moet jij perse weer ronaldo erin passen en ook nog rechtsback tomiyasu een linksback maken voor ronaldo? Gaat je hele tactiek naar de knoppen? Ben je een arsenal fan of ronaldo fan?

21 oktober 2022 om 14:04

soma, hier kan ik het echt totaal niet mee eens zijn. Als we op dit moment iemand ver van Arsenal moeten houden is het Ronaldo. Geweldige carriere gehad, maar nu gewoon klaar en hij kan beter naar Frankrijk ofzo gaan.

21 oktober 2022 om 14:18

@samcro
Ronaldo heeft nog steeds één van de beste ball striking techniek en zijn loopacties zijn ook erg goed. Ik weet zeker dat we met hem op vooruit gaan op de zeer korte termijn. Ik hoef hem niet jaren bij Arsenal te zien maar zes maanden max. Puur voor de titel push. Geeft een enorme boost aan de team en je hebt een killer.
Arsenal kan het wel hebben dat 1 speler niet 90 min vol pressie kan zetten zolang die speler alle ballen erin knalt.
Arteta hield het ook lang vol met Auba maar toen hij niet meer scoorde was het klaar.

21 oktober 2022 om 15:13

soma, ik denk dat wij geen spelers kunnen gebruiken die niet meegaan in de pressing. 1 dissonant kan al genoeg zijn om alles in elkaar te laten storten.

21 oktober 2022 om 15:50

Aubameyang was nog enigszins beweeglijk, Ronaldo is tegenwoordig een pure balletjesafwachter. Kan ook waarde hebben hoor, maar dit is dan een balletjesafwachter die gaat janken als hij in de FA Cup tegen Kettering Town of whatever in de 89ste minuut wordt gewisseld bij een 27-0 stand. Het lijkt mij alleen maar schadelijk. En als je kijkt naar hoeveel waarde Arteta hecht aan teamplayers, waardoor Aubameyang bv. makkelijk wegmocht, dan brengt Ronaldo helemaal meer drama dan waarde.

Wrok kan een leuk ding zijn, zie Cruijff bij Feyenoord, maar dit zie ik alleen werken als ze heel duidelijk tegen Ronaldo zeggen "je bent geen basisspeler, we gaan je gebruiken als een pinchhitter, je krijgt niet zoveel salaris en je moet je niet gedragen als een bitch en je moet luisteren" en dat Ronaldo dit accepteert. Wat hij niet gaat doen tenzij hij een persoonlijkheidstransplantatie zal ondergaan. Maar ja, meningen verschillen. Mochten ze het doen, dan ga ik niet klagen, heb ondertussen wel geleerd dat dit niks oplevert.

21 oktober 2022 om 17:38

Arsenal gaat nooit zijn salaris betalen + nog een dikke transfer. Dat is ook de reden dat geen enkele club interesse had.

21 oktober 2022 om 14:09

Aan het begin van het seizoen was Ten Hag helaas niet zo daadkrachtig en benoemde hij Maguire tot zijn aanvoerder, terwijl hij allang wist dat die hem op de bank ging zetten. Blijkbaar heeft die er van geleerd.

21 oktober 2022 om 14:23

'Politieke' beslissing denk ik. Als je direct begint met Maguire aanvoerderschap af te nemen en op de bank te zetten ontstaat er direct 'gezeik'. Denk dat ETH heeft gedacht: of het valt allemaal mee en we zijn good to go, of hij verpest het zelf en kan ik m vervolgens op de bank zetten

21 oktober 2022 om 15:11

Ik denk dat je hier precies goed zit, de captain meteen aanpakken is niet handig als je zelf nog genoeg te bewijzen hebt en diezelfde captain nodig hebt om het team mee te kunnen krijgen. Uiteindelijk werd het hem makkelijk gemaakt doordat Maguire zichzelf bleef en dus aantoonde niet mee te kunnen in het spel van Ten Hag.

Goede beslissing van Ten Hag. Hiermee geef je een heel duidelijk signaal af naar iedereen bij de club.
Hoop echt dat Man United Ten Hag de tijd geeft en weer mee gaat doen voor de prijzen.

Aan Ronaldo om te laten zien of hij er echt voor wilt vechten. Of dat zijn ego te groot is.

Het is ook mooi om te zien dat de Engelse media verder kijken dan het gebrekkige Engels van Ten Hag (waar iedereen in het begin zo bang voor was) en inzien dat hij een van de belangrijke doelen begint te behalen waarvoor hij is binnengehaald, namelijk van het sterrenteam weer een geheel maken en een basis bouwen waarmee de persoonlijke problemen van de afgelopen jaren zullen verdwijnen. Ronaldo heeft het zo te zien inderdaad onderschat en zal op de blaren moeten zitten van zijn kinderachtige reactie door weg te lopen voor het einde van de wedstrijd. Het zal niet meer goed komen met Ronaldo bij Manu, dat is al maanden zichtbaar. Jammer, want het zag er afgelopen weken toch meer naar uit dat het nog een afscheid met respect zou kunnen worden na de goede wedstrijden die hij speelde. Dat hij zich dan weer groter dan de club voelt is een smet op de legende die Ronaldo achter zou moeten laten bij Manu.

Is ook toch eigenlijk het enige dat Ten Hag nu kan doen. Anders wordt hij niet meer serieus genomen. Prima dus, hopelijk steekt Ronaldo een beetje hand in eigen boezem ook, kan hij misschien later alsnog spelen

Hoe sommige nog dit konden verdedigen wat Ronaldo deed... Goed van Ten Hag dat hij laat zien wie de baas is en niemand is groter dan de club. En die sneue PR statement ook van hem op insta, haha wie houd je voor de gek.

Haha dat invullen van andermans gedachte door zogenaamde journalisten is toch wel stuitend hoor. Wellicht zou Fergusson hier zelfs bewondering voor hebben.. Als je dat zo graag wil beweren zou je het hem ook kunnen vragen wellicht als “journalist”?

Spelers zo vlak voor tijd laten invallen heeft doorgaans twee doelen. Of het is een jeugdspeler die je zelfvertrouwen laat kweken of het is een tactische wissel. Een extra verdediger bij een voorsprong, een extra aanvaller als er per se gescoord moet worden. Dan is vijf minuten voor tijd in beide gevallen wel volledig debiel, maar als je zes minuten voor tijd onverwacht op voorsprong of achterstand bent gekomen valt het te billijken.
Dat Ronaldo uit de selectie is gezet valt volledig te billijken. Maar tactisch gezien is het niet handig van Ten Hag om Ronaldo vijf minuten voor tijd nog mee te laten doen. Zo gingen trainers niet met Cruijff om, niet met welke andere grootheid dan ook. Doekjes voor het bloeden hoef je hem niet te geven, juist door hem niet op te stellen laat je zien dat je hem serieus neemt en hem niet uit een soort van medelijden of een soort guneffect nog een paar minuten mee laat doen. Zoals je hem ook in de basis kan zetten en hem na een slechte helft kan wisselen. Ronaldo moet je als volledig lid van de selectie behandelen, daar hoort ook psychologie bij. Dit was psychologisch niet sterk van Ten Hag. Had hem lekker laten zitten tot het einde van de wedstrijd en hem niet nog even een paar minuten voor tijd in laten vallen. Daar is hij nu net te groot voor. En ja, terecht dat ie buiten de selectie wordt gelaten tegen Chelsea.

Erg professioneel hoe Ten Hag hiermee omgaat. Echt indrukwekkend dat Ten Hag op een respectvolle manier toch streng kan zijn. Ten Hag zou een goede minister president zijn in Nederland.

Ronaldo leert hier denk ik ook wat van. Ten Hag laat gewoon blijken dat hij Ronaldo waardeert, en Ronaldo heeft ook echt nog wel wat toe te voegen aan United. Het is jammer dat Schreuder niet op een zelfde manier met Blind en Tadic durft om te gaan. Oudere spelers kunnen gewoon nog heel veel toevoegen, zeker met de staat van dienst van Ronaldo.

Bij Ronaldo draait alles om Ronaldo. Arrogante kwiebus is het. Brengt alleen maar ellende met zich mee en ondermijnt de teamspirit. Dikke boete en afscheid van nemen. Benieuwd welke club deze einzelganger nog wil hebben

Ten Hag moet natuurlijk wel blijven presteren, maar Ronaldo helpt ten Hag zo wel in het zadel. Hij kan nu mooi laten zien waar hij voor staat. Zelfs voor Ronaldo wordt geen uitzondering gemaakt.

Vrienten en Brood:
Als je wint heb je vrienden.
Natuurlijk heeft ten Hag gelijk in het belang van het team maar ik zou hem ook gelijk geven als de laatste 3 of 4 wedstrijden qua resultaat slecht waren.
Ik ben benieuwd of de fans van ten Hag nu dat ook zouden doen.
Want het is en blijft een principiële kwestie, team en club gaan voor individu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

3919 fans
Aanvaller, 38 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Al Nassr 13 15 0 0
2022/2023 Al Nassr 16 14 3 0
2022/2023 Manchester United 10 1 2 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
Laatste voetbalnieuws

Cristiano Ronaldo gaat de wereld over met uniek sportief gebaar bij 0-0 stand

Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn beste kant laten zien. In de tweede minuut van het duel tussen Al-Nassr en het Iraanse Persepolis in de groepsfase van de Aziatische Champions...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren