Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben probeerde Feyenoord voor te zijn: ‘Maar dat was hypocriet geweest’

Laatste update:

Mark Diemers was onlangs het onderwerp van een transferoorlog tussen FC Groningen en Feyenoord. Naar nu blijkt bemoeide zelfs Arjen Robben, die onlangs zelf terugkeerde bij de Trots van het Noorden, zich met de toekomst van de van Fortuna Sittard afkomstige middenvelder. Diemers had zelfs al zijn jawoord gegeven aan FC Groningen, maar koos desondanks voor een meerjarig contract in De Kuip.

Diemers praat met het Limburgse medium ZO-NWS over het recente contact met Robben. "Hij heeft me gefacetimet en gebeld en vroeg me om naar Groningen te komen, dat was heel leuk", aldus de aanwinst van Feyenoord. Ik wist al een tijdje dat hij naar Groningen zou gaan. Dat heeft me wel even doen twijfelen, maar het zou hypocriet zijn om alleen voor Arjen Robben naar Groningen te komen. Stel dat hij over twee weken geblesseerd raakt en dan heb ik voor Groningen gekozen. Ik hoop het niet voor hem, ik gun hem het allerbeste."

De ‘Arjen Robben-comeback’ van tien bekende Nederlanders

Arjen Robben is niet de enige grote naam die terugkeert in de Eredivisie. Enkele toppers van weleer gingen hem voor.Lees artikel

Samenspelen met Robben, die door de 26-jarige Feyenoorder wordt omschreven als een ‘echte voorbeeldprof’, was voor Diemers zonder meer een grote eer geweest. "Ik had het fantastisch gevonden om met hem te voetballen. Dat zou een droom zijn geweest die uitkomt. Maar bij Feyenoord is dat hetzelfde. Ik denk dat je m'n keuze voor Feyenoord wel begrijpt", voegt Diemers daaraan toe.

Diemers benadrukt in hetzelfde gesprek dat hij een prettig contact heeft gehad met Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van FC Groningen, en dat zijn gevoel over de club nog steeds erg goed is. Het bleek echter niet voldoende te zijn om de middenvelder definitief over de streep te trekken. Diemers hakte vorige maand de knoop door en zette kort daarna zijn handtekening onder een driejarig contract in Rotterdam-Zuid.

Zie jij Mark Diemers slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

En nu mag hij tégen Robben spelen. Ook leuk toch! Hieruit blijkt wel weer de 'aantrekkingskracht' van Robben; Diemers twijfelde oprecht.

9 juli 2020 om 10:45

Een fluitconcert van een voor 15% gevuld stadion, is inderdaad het laatste wat je wilt

9 juli 2020 om 10:59

NJ, heerlijke opmerking. Wel leuk dat Robben zich er mee bemoeide. En dat Diemers uiteindelijk Feyenoord koos is misschien niet zo netjes, maar wel begrijpelijk natuurlijk. Club is 10x groter

9 juli 2020 om 11:35

PEC Zwolle won ook met 5-1 in bekerfinale tegen Ajax, maar dan nog is Ajax vele malen groter. Een uitslag van een wedstrijd in 1 seizoen is geen maatstaf. Wees gewoon eerlijk, Feyenoord is in alles groter wat betreft aanzien, supportersschare, kans op prijzen, salaris dus een logische keuze. Neemt niet weg dat Groningen ook een fantastisch mooie club is.

9 juli 2020 om 14:27

Een club als Feyenoord op je cv of spelen met Robben? Wr moeten ook niet overdrijven met Robben. Je gaat altijd voor een grote club op je naam.

Lastige keuze, maar als je het publiek ziet en de statuur van Feyenoord (los van de prestaties) snap ik heel goed dat je als redelijke speler daar naartoe wil gaan. Ook Bellamy was voor Feyenoord gevallen, ondanks de PL.

9 juli 2020 om 10:33

Als je kan kiezen tussen Groningen en Feyenoord dan kies je toch ten alle tijden voor Feyenoord? Het is gewoon een veel grotere en bredere club. Wellicht speel je wat minder maar een sporter moet toch voor het hoogst haalbare gaan?

9 juli 2020 om 11:09

@gloryunited Je begrijpt toch zelf wel dat ik het over de aantrekkingskracht van Robben heb wat het lastig maakt?

9 juli 2020 om 14:29

Nee, je gaat niet voor een kleinere club spelen omdat je Robben van dichtbij kan zien. Hoe zielig ben je als persoon als je zoiets voor zou laten gaan? Ik heb Marco van Basten ook van dichtbij gezien bij Heerenveen. Nou wauw, dat had ik liever dan een club als PSV, Feyenoord of Ajax op mijn naam...

9 juli 2020 om 10:35

Geen lastige keuze. Feyenoord is top 4. Groningen middenmoot.

9 juli 2020 om 14:30

Top 3

Haha pakt hier met 'hypocriet' wel beetje verkeerde woordkeuze. Niet alleen omdat hij 'opportunistisch' bedoelt, maar ook omdat hij eerst zijn 'ja-woord' al aan Groningen had gegeven, de stap naar Feyenoord is dan eerder hypocriet

9 juli 2020 om 10:37

Haha nee, maar ik heb de laatste tijd wel vaker het gevoel dat het woord 'hypocriet' gebruikt wordt voor alle 'meningen en beslissingen om een foute reden'Tenzij hij in een eerder interview ooit heeft gezegd: "ik heb echt een rothekel aan mensen die een grotere club afzeggen voor een kleinere omdat daar toevallig een fantastische voetballer rondloopt die gaat kijken of hij na zijn pensioen nog een beetje kan ballen", kijk, dan was voor Groningen kiezen erg hypocriet geweest

9 juli 2020 om 11:01

Nee hoor. Als ik een baan aanneem en vervolgens een veel betere baan kan krijgen dan zeg ik netjes mn eerste aanbod af. Zeker als er niks getekend is. Zou jij dat niet doen?

9 juli 2020 om 11:18

Feye99 je hebt in feite al een mondelinge overeenkomst. Nou kan je die met een proeftijd wel uit de weg, maar ik gok dat Diemers geen proeftijd heeft.

9 juli 2020 om 13:29

Een overeenkomst moet eerst wettelijk bindend zijn om iemand te verplichten zich daaraan te houden. Mondelinge overeenkomsten zijn in veruit de meeste gevallen niet te bewijzen.

10 juli 2020 om 09:46

Mondelinge overeenkomst op de arbeidsmarkt is dus niet zoveel waard he. Je moet eerst een contract tekenen waarin alle voorwaarden opgesteld staan.

Diemers en Linssen zullen zich moeiteloos in Feyenoord spelen. Lekker hoor twee jongens erbij met de juiste mentaliteit. Feyenoord zou weleens lang mee kunnen doen voor het kampioenschap. De achterhoede is mijns inziens niet sterk genoeg om uiteindelijk kampioen te worden. Maar met de Kuip als thuis basis zie ik ze dit keer weer op zeker boven PSV eindigen.

9 juli 2020 om 10:55

Haha, hebben we Woutersl. Onze voetbalfan die in alle topics PSV er in betrekt. Jaloezie, grootste vijand, op school vroeger een jonge die voor PSV was en jou flink gepest heeft? Zeg het maar.. Feyenoord is redelijk goed bezig en met een trainer als Dick en at harde werkers hebben ze het niet slecht. Maar we moeten niet doen dat Feyenoord even boven PSV gaat eindige of beter is dan Psv. PSV heeft nog altijd veel meer talent in haar selectie, ook de spelers zijn grotendeels gewoon beter. Het zegt in principe genoeg als Feyenoord met alle respect spelers als Diemers gaat aantrekken, dat zal PSV echt never nooit doen. PSV heeft ook nog steeds meer geld te besteden. Als ze aankomende jaar keertje onder Feyenoord gaan eindigen dat dan zou dat zeker een keertje kunnen maar dat kan ook Ajax kunnen overkomen. Dus daarin heb je misschien wel gelijk.

9 juli 2020 om 11:24

Waarom heeft PSV veel meer kwaliteit in haar selectie? Vorig jaar pakte Feyenoord al meer punten met minder wedstrijden gespeeld, was het onderling resultaat in het voordeel van Feyenoord en stond Feyenoord wel in de bekerfinale. Ik vind het nogal een boude stelling eigenlijk, ik zou Dumfries en Malen dolgraag bij Feyenoord willen zien, maar voor de rest kan ik eigenlijk weinig plekken noemen waar ik de Psv'er de Feyenoorder uit de basis zie spelen.

9 juli 2020 om 11:46

Ik zou geen enkele speler van feyenoord willen bij psv wil il nog wel malen en ihatarran

9 juli 2020 om 12:14

Ik denk dat Feyenoord met Sinisterra, Kokcu, Senesi, Malacia, Bijlow & eventueel Summerville evenveel talent heeft rondlopen.ik vind de selectie van PSV overigens in alles minder dan die van Feyenoord. Ik denk daarom ook dat het met PSV helemaal niks gaat worden dit seizoen.

Haha, ik hoop dat Robben zich ook 'bemoeit' met wat Ajax talentjes huren en die helpt verder ontwikkelen bij Grunn. Lijkt me hartstikke mooi en zal die gasten echt goed doen.prachtig Robben bij Groningen, ik ga hier echt een jaar van genieten!

Dat is toch wel de aantrekkingskracht van een wereldklasse speler in je team, kan er zo voor zorgen dat goede spelers die anders naar een andere club zouden zijn gegaan. Mooi ook wel dat Diemers niet gelekt heeft!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren