Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid wil showvoetballer óf snelheidsduivel van de hand doen’

Laatste update:
/

De kans bestaat dat James Rodriguez of Isco aan zijn laatste maanden bij Real Madrid bezig is. Volgens de dinsdageditie van de sportkrant AS staat de Madrileense topclub welwillend tegenover de verkoop van Isco of James, indien in de zomermaanden een aantrekkelijk bod op één van de twee binnenkomt. Real Madrid had meer verwacht van het tweetal.

James en Rafael Benítez lagen elkaar totaal niet. Mede door blessureleed kwam hij niet verder dan 46,5 procent speeltijd onder de inmiddels ontslagen oefenmeester. De clubleiding had gehoopt dat de aanstelling van Zinédine Zidane en de afwezigheid van de geblesseerde Gareth Bale ervoor zou zorgen dat de Colombiaan weer zijn niveau zou halen uit zijn eerste seizoen in het Santiago Bernabéu, maar niets is minder waar. Ook de fans zijn het beu: de aankoop van tachtig miljoen euro werd zaterdag uitgefloten toen hij werd gewisseld tegen Atlético Madrid.

/

Real Madrid heeft ook andere redenen om James komende zomer uit te zwaaien. Nog nooit werd een voetballer op weg naar het trainingscomplex achtervolgd door politie (wegens te hard rijden, red.) en bovendien zorgde hij, volgens AS, in november voor verbazing door om een salarisverhoging te vragen. De Colombiaan wilde naar verluidt hetzelfde opstrijken als ploeggenoten als Sergio Ramos en Bale. Real Madrid staat zodoende open voor een zomerse aankoop, maar alleen als een formeel bod te mooi is om niet af te slaan.

De dagen van Isco zijn mogelijk ook geteld, zo verzekert de Madrileense sportkrant. De kwaliteiten van de spelmaker staan buiten kijf, maar hij wordt binnen de club meer gezien als een spectaculaire showvoetballer in plaats van een efficiënte steunpilaar voor de technische staf. Het aantal goals en assists van de aankoop van dertig miljoen euro valt ronduit tegen en ook hij heeft zich tijdens de afwezigheid van Bale nauwelijks kunnen onderscheiden. Het feit dat Isco reserve was tegen Athletic Club en in de laatste drie duels werd gewisseld door Zidane, is eveneens veelzeggend. De middenvelder kon eerst op de steun van de fans rekenen, maar ook hij werd zaterdag na zijn wissel tegen Atlético uitgefloten.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige spelers allebei maar James is te licht gebleken en Isco kan niet met de druk omgaan. Achteraf maar huilen Perez dat je Ozil en Dimaria weg hebt gedaan! We zullen je nooit vergeven voor wat je met onze club hebt gedaan.

1 maart 2016 om 08:45

Hahah wat een onzin. James is een geweldenaar, en Isco in iets mindere mate ook. Ze renderen gewoon niet in een elftal dat draait om een non-voetballende Portugees. Dit elftal moet je om James bouwen, dan krijg je vuurwerk te zien.

1 maart 2016 om 08:48

Isco mag gewoon vertrekken. De beste man moet een bal altijd minimaal 3x aanraken. Real heeft een CVM nodig, en een directe concurrent voor Benzema. Bale mag hij een goed bod van ManU ook vertrekken, elke keer als die in vorm komt raakt hij geblesseerd.

1 maart 2016 om 08:53

Knap irritant als iemand een mening als 'onzin' kwalificeert.
Ik deel overigens de mening dat James te kort komt voor het niveau van Real Madrid (het niveau dat we al een tijdje niet behalen). Hetzelfde geldt overigens ook voor Danilo, Nacho, Casemiro, Lucas Vasquez en sinds anderhalf jaar ook Pepe en Kroos.
Misschien dat Sergio Ramos en Marcelo ook maar eens 'herkeurd' moeten worden.
Maar het is maar een mening he, dus per definitie geen onzin...

1 maart 2016 om 09:01

@chi7

Een elftal rond James bouwen, wat een belachelijk idee. Die haalt gewoon het niveau van Rel niet. En die Portugees die jij noemt is topscorer aller tijden, en die heeft het wel bewezen

1 maart 2016 om 09:16

Alsof spelers als Ramos,Kroos, James opeens verleerd zijn om te voetballen? Ik denk ook dat de problemen ergens anders liggen dan bij het feit dat de spelers het vermogen tot voetballen opeens magisch verloren zijn. Neem Benzema, beste spits voor Real volgens vele supporters nu opeens kan hij er opeens niks meer van. Wie Real eens moet herkeuren of beter nog moet afkeuren is Perez. Denk dat daar samen met de frustratie die bij Ronaldo sinds deze zomer heel hoog zit.

1 maart 2016 om 10:27

Heerlijk voor real
Hopelijk met dik verlies verkopen
Moeten ze maar niet alle goede spelers willen kopen
Kunnen er maar elf spelen
Real koopclub
Zal wel weer een zak geld klaar staan
Om nieuwe spelers te halen
Zelfs atletico is hun de baas

1 maart 2016 om 10:53

James is totaal geen geweldenaar. Overhypte Colombiaan. Hij kan wel aardig meevoetballen, maar thats it. Voor Isco heeft bijna iedere madridista een zwak, maar als je kritisch naar hem kijkt kom je tot de conclusie dat het spel hem gewoon niet ligt. Van mij mogen james en isco vertrekken, alleen ben ik bang dat ze hazard gaan kopen.

1 maart 2016 om 11:05

Isco laat van tijd tot tijd heerlijke dingen zien maar kan volgens mij niet in dienst van spelen. Bij Malaga was het zo'n heerlijke voetballer.

James, tsja. Waar rook is is vuur dus ik denk dat icm Benitez, de roem en het geld, hij een beetje van het pad is geraakt. Dan kan z'n vader nog zo wel zeggen dat hij op en top professional is maar dat is hij dus niet (het is ook maar eens mens).

Ik zou dus Isco laten gaan en proberen James te stimuleren. Ze hebben een CVM nodig, Kroos mag weg, was ook wel een koopje. En dan een goede cvm met Modric op het middenveld. En dan nog Pepe vervangen en een concurrent (misschien talent) voor Benz halen.

1 maart 2016 om 12:09

Zoals jij praat hou je wel bijzonder weinig spelers over

1 maart 2016 om 12:36

Het probleem bij Real Madrid is gewoon op 1 plek en dat is de voorzitter. Daar gaat het fout en zo gaat het door naar de spelers. Makkelijk? Nee.

Er worden spelers aangetrokken die niet passen bij de huidige, dat krijg je met een man die enkel een commerciele visie heeft. Ronaldo, James, Isco, Benzema, Kroos, Casemiro, Kovacic en Bale hebben als middenvelders tot aanvallers allemaal 1 ding gemeen en dat is dat ze de bal graag in de voeten hebben. Persoonlijk vond ik het ook enorm jammer dat Callejon vertrok. Een van de weinigen die loopacties maakte in de ruimte, die niet vies was om meters te sprinten en het veld open te trekken.

Je kan geen kampioen worden zonder waterdragers. Isco, Kroos, Modric en James op een veld. Dat zijn allemaal spelmakers. Dat kan gewoon niet.
Benzema speelt zelf vind ik al jaren als de diepste spelmaker. Er is gewoon geen betere combinerende spits.

Pogba gaat ook een zelfde type zijn, Morata voldoet ook niet. Mayoral die onlangs is ingevallen is een speler die veel energie brengt. Lucas komt te kort maar dat wist iedereen al. Real Madrid heeft spelers nodig die de bal in de loop willen ontvangen. Daar hebben ze een te kort aan.

1 maart 2016 om 13:58

We hebben gezien wat voor team je krijgt als je real niet om ronaldo bouwt. Tis gwn de beste speler en als hij het niet naar zn zin heeft...

1 maart 2016 om 14:03

James als hij zin heeft hoort hij bij de wereldtop.
Dit is meteen zijn probleem.
Heb echt het gevoel dat hij niet leeft voor het voetbal. Hij vindt alles wel best.
Tenminste zo komt hij over op het veld.
ALs hij een keer gas geeft is het meteen vuurwerk.
Ik zie geen plezier meer in zijn ogen.

1 maart 2016 om 18:09

Helemaal waar. Zo frustrerend gewoon, het voetbal wat je bijna geen voetbal kan noemen. Steeds weer, en ik heb het al vaker gezegd, zie je het elftal dat probeert te voetballen (met name een Modric), en Ronaldo dat allemaal verhinderd door zijn ego. Ja hij heeft geweldig veel goals gemaakt, maar wat heeft het opgeleverd? Alleen maar zijn eigen individuele prijsjes.

En men snapt er niks van door James af te kraken. Dat is een heerlijke voetballer. Zidane was altijd mijn favo speler geweest en sinds zijn pensioen heb ik niemand anders gehad totdat James kwam. Ongelofelijk goed is hij en dat hij het nu minder doet, tsja daar zitten wel wat factoren aan vast. Maar we kunnen hem niet totaal de schuld geven. Ik zie hem graag als nr 10, Bale op links, Nieuwe aankoop op rechts en een killer voorin! Modric kan nog zeker wel mee en daarnaast een breker dat mee kan voetballen. Ook zie ik graag C. Rodriguez komen als back up voor Marcelo en wie weet de vervanger.

1 maart 2016 om 11:49

@ insane

Jij bevestigt hier even het clichébeeld van een Real Madrid supporter. Vorig jaar speelde James fantastisch. Dit jaar gaat het wat minder. Dus te licht gebleken. Scheelt er iets met jullie geheugen of iets dergelijks? Waarschijnlijk wordt James verkocht en doet hij het subliem. Dan kom je plots af dat het Perez zijn schuld is...

Isco en James zijn beter dan veel mensen denken, het is gewoon dat ze bij real madrid niet helemaal aan hun trekken komen. Ik durf bijvoorbeeld te wedden dat als isco bij barcelona speelde, dat hij het veel beter zou doen

1 maart 2016 om 08:55

James naar Arsenal en Isco misschien naar Barca. Als vervanger zie ik dan wel Pogba en Carvalho

1 maart 2016 om 10:27

Real zal geen speler aan Barca gaan verkopen en Isco zal daar niet heen willen omdat hij daar ook maar een stand in zal zijn.

1 maart 2016 om 12:08

Iniesta is al bijna 32. En barca zal niet weer de fout maken net als toen bij Xavi om pas bij zijn 35ste een vervanger halen.

1 maart 2016 om 12:36

en daarom heeft Barca Arda Turan

-___-

James een snelheidsmaniak?? Laat me niet lachen aub...

1 maart 2016 om 08:45

In zijn auto....

1 maart 2016 om 08:45

Als je het artikel zou lezen zou je zien dat ze hem zo noemen door het incident met de politie.

1 maart 2016 om 09:17

Excuus ik zie het nu ja, om heel eerlijk te zijn boeit het me meestal niet wat daar gebeurd in Madrid, dus lees ik het ook niet.

1 maart 2016 om 09:48

Dan moet je ook niet commenten.

Isco kom maar naar Barca jongen waar ze jouw kwaliteiten wel kunnen waarderen.

1 maart 2016 om 08:43

Isco zou een geweldige aankoop voor barca zijn, om vervolgens Iniesta op ten duur op zijn positie af te lossen.

1 maart 2016 om 08:46

Precies.

1 maart 2016 om 08:49

Ik zou ook graag Isco bij Barcelona zuen spelen. Weet je wat wel het laffe zal zijn als het ooit van komt, Real zou een clausule opnemen dat als Barcelona tegen Real speelt, dat Isco dan niet mag meedoen. Doen ze vaker. Real wilde ook al niet dat Morata mee mocht doen vorig jaar toen Juve en Real tegenover elkaar stonden. Gelukkig ging de Uefa daar niet in mee!

1 maart 2016 om 09:14

Dergelijke clausules zijn gewoon verboden. Als Real dit eist, moet Barcelona direct naar de Spaanse voetbalbond gaan.

1 maart 2016 om 12:01

Vanaf het begin af aan al geroepen dat Isco veel beter naar Barca had kunnen gaan.
Tactiek van Barca past veel beter bij zijn stijl

Als ze Isco verkopen denk ik alleen wel dat de druk op Perez om af te treden erg groot gaat worden aangezien hij razend populair is bij de Real supporters.

1 maart 2016 om 12:36

Ik geef zelf ook al 2jaar toe dat isco echt tot z'n recht komt in een team als Barcelona, barca is een team dat creativiteit en risico in z'n spel heeft zitten ook met de korte tikjes naar elkaar toe en 1 tweetjes in de kleine ruimte, dan is een creatieve en technische behendige speler als isco ideaal.
Het zal wel pijn doen om isco voor barca te zien spelen, omdat isco m'n favoriete speler is. De conclusie is helaas dat een team als real met deze manier van spelen gewoon niet een speelstijl heeft waar isco kan renderen.
Real zal hem denk ik niet aan barca verkopen maar ik zie isco wel via city of Arsenal naar barca vertrekken.

Snelheidsduivel? Ik dacht ze bedoelen Bale daarmee?

1 maart 2016 om 10:14

Ik dacht eerst ook aan Isco & Bale, maar ze bedoelen een snelheidsduivel op de weg, niet op het veld.

Rare titel zeg, dus als Isco die showvoetballer is maakt dat James de snelheidsduivel... Uhuh, juist.

1 maart 2016 om 09:03

Uhuh, juist, gaat over James in zijn auto.

1 maart 2016 om 17:36

Lekker meten met 2 maten dan. Benoem ze allebei op voetbalkwaliteit of allebei niet.

volgens mij floot het publiek iedereen uit zaterdag, dus dat zegt niks. T was gewoon een slechte wedstrijd van Real en dan word je wel eens uitgefloten.

Isco vind ik sowieso niet denderend. Loopt de hele dag met de bal en er gebeurt helemaal niks. James heeft meer tijd nodig denk ik. Maar zo zie je maar hoe moeilijk het is om bij een grote club als Real te spelen en onder zoveel druk. Daarom vind ik het knap dat ramos benzema marcelo er al jaren spelen. Ronaldo spreekt voor zich.

Als mensen eerst zouden lezen alvorens ze reageren, zou een hoop schelen.

OT. Allebei geweldige voetballers, Isco naar Barca en James naar Arsenal, of andersom. Zou fantastisch zijn.

1 maart 2016 om 09:07

Gaat natuurlijk om of en niet beiden. Dan een van de twee naar Arsenal. Ik zie liever Isco dan James komen aangezien Isco goedkoper zal zijn maar niet veel verschilt qua spel imo.

1 maart 2016 om 10:13

Wie heeft er James nodig als we Özil hebben? Hopelijk kunnen we wel profiteren van de onrust in Madrid en halen we Isco op.

Wenger heeft vele tekortkomingen, op alle gebieden (tactisch, mentaal...) maar van een parel als Isco zal hij wel een absolute wereldspeler maken.

Al hoop ik dat hij na dit seizoen vertrekt, maar dat zal niet gebeuren...

1 maart 2016 om 10:16

Isco kan Santi opvolgen en concurreren met Wilshere, zou fantastisch zijn als die gehaald kan worden.

1 maart 2016 om 10:29

Dat zie ik ook wel zitten, ik schreef het hieronder, maar wil je Santi deze zomer dan al wegdoen, Samcro?

Ik zou het een enorm risico vinden om Isco en Wilshere te laten concurreren, ik zie graag nog een 3e optie op die cruciale positie. Voor je het weet is Wilshere weer out en Isco is nu en dan ook eens geblesseerd.

Zou een groot verlies voor real zijn op den duur om Isco van de hand te doen, toch een scherpe en flexibele speler die goed de controle in een wedstrijd kan houden.
Dit kan ik niet van James zeggen de laatste maanden, alhoewel het een prima speler is en soms zijn stempel op een wedstrijd kan drukken wanneer die in vorm is. Zie toch liever een speler als willian op zijn plek nu.

Ik denk dat Isco nog wat meer tijd nodig heeft. Wat James betreft ben ik het ermee eens dat hij het niveau van Real niet haalt. James is heel traag en kan beter naar Manchester united gaan. Verder vind ik Perez niet de allerslimste met oog op het vertrek van de twee linkerpoten Di Maria en Ozil

1 maart 2016 om 13:34

James is puur que talent een van de beste voetballers in de selectie joh? Nee hij is niet snel maar op '10' hoef je ook helemaal niet snel te zijn. Je moet slim de ruimte kunnen vinden tussen het middenveld en de verdediging van de tegenstander, je moet een goede pass en een goed inzicht hebben, je moet een goede techniek hebben en balvast zijn en liefst ook nog een goed (afstand)schot hebben. Zie je dat? Dé perfecte beschrijving van James die ik zonet geef. Als die jongen vertrekt gaan we daar nog lang spijt van hebben

James heeft vorig seizoen bewezen een topper te zijn. Dat het nu even minder gaat kan toch gebeuren? Er is ook enorm veel gebeurt en gezegd rondom Real en dat maakt het er niet makkelijker op. Mensen die zeggen dat hij te kort komt zijn precies dezelfde mensen die zeiden dat hij de beste 10 ter wereld was. Totaal in de waan van de dag.

Isco is wel te begrijpen. Hoop dat Arsenal hem oppikt.

1 maart 2016 om 10:08

Dat zou schitterend zijn, James hebben we met Özil niet nodig maar Isco moeten we echt halen als opvolger van Cazorla.
Isco zal wel moeten wennen aan zijn nieuwe rol als CM dus laat hem nog maar een jaar (of 2) rijpen onder de vleugels van Cazorla en dan kan hij het stokje overnemen.

Daarna halen we nog Verratti, Griezmann, Godin en Cavani op.
Oei, mijn wekker ;

1 maart 2016 om 17:42

Ja idd, maar Isco is wel weer een mooi weer voetballer en daar hebben we er al veel van. Ik zie liever spelers als Marchisio.

Haha ja, was 't maar..

Nou dan mag isco linea directa vertrekken. Misschien iets voor pep of wenger? De beste man is naar mijn mening gekocht zodat barcelona hem niet kon aantrekken. Isco, arbeloa en danilo out. Soldado, mykhitarian en ricardo rodriguez in. Hoewel we als koopclub worden benoemt hebben we een zwakkere bank dan barca, chelsea en bayern, mede door de blessures. James komt er nog wel. Ook hebben we Nacho, jese, mayoral, odegaard, enzo zidane en marco (van espanyol, ben ze naam kwijt) voor de toekomst. Vooral laatst genoemde doet het daar hartstikke goed.

1 maart 2016 om 10:40

Asensio Willemsen

1 maart 2016 om 13:30

je vergeet Vallejo, die jongen kan Ramos ooit opvolgen. Zidane gaat het niet maken echter. komt niet verder dan een plek op de bank.

Beide goed voor merchandising maar prestaties zijn er niet. Ozil had behouden moeten worden. Hij was de beste 10 voor real echter hebben de bloedhonden ronaldo en perez anders besloten. Ozil werd te belangrijk!

1 maart 2016 om 10:09

Ronaldo wou Özil wel houden, hij was razend toen Özil vertrok. Perez regeert daar helemaal alleen.

1 maart 2016 om 10:37

Uit het niets noem je Ronaldo een bloedhond. Duidelijk geen verstand van zaken. Anders had je wel geweten dat Ronaldo boos was geworden op Perez nadat ozil weg ging. Kwam zelfs nog in de media.

1 maart 2016 om 11:28

Ronaldo heeft helemaal.niks te zeggen in Madrid. Anders waren Di Maria en Ozil nooit verkocht!

En waar in het artikel staat het citaat dat ze aanhalen in de titel? Eerst citaten verdraaien en compleet verzinnen waar gaat dit over.

On: ik vind james en isco heerlijke spelers als ze in vorm zijn. Vaak worden ze ook op de vleugel gezet waardoor ze perfect renderen. als 1 van de 2 op '10' speelt zal het wel beter gaan denk ik.

Dus ze werden beide uitgefloten ? Word niet iedereen daar uitgefloten, zou me er noet eens druk om maken. Isco heeft gewoon pech dat z'n positie valse linksbuiten is en daar nu nog een Ronaldo rond loopt. James heeft gewoon heel weinig gespeeld onder benotez die heeft gewoon de tijd nodig om in vorm te komen

Isco is 1 van de slechtste veld voetballers die ooit heb gezien.
Teveel balverlies, naar achter dribbelen of express naar verdedigers toe dribbelen, counters vertragen met minimaal 30sec, geen inzicht, matige assists, matige afmaker. Een niksnut op het veld.

1 maart 2016 om 12:00

Dan heb je hem nooit zien voetballen, of je bent bet begonnen met voetbal kijken.
Isco was weergaloos ik z'n periode bij malaga en niet voor niets toen benoemd als het grootste talent op de Europese velden, heeft een vorig seizoen een geweldige periode gekend.
Maar zo zijn wij soms als mensen, wanneer iemand minder presteert vergeten we al zijn vorige prestaties en doen we alsof die speler nooit heeft kunnen voetballen.
James en isco allebei weergaloze spelers die in een mindere fase zitten

Chelsea moet dan echt James halen. Hij is de missende link en zou heel Chelsea naar een nieuwe niveau tillen.

Men gaat gewoon lekker door met mijn hart te breken bij Real

Verkoop Ronaldo alsjeblieft en hou deze 2 jonge prachtvoetballers

1 maart 2016 om 14:06

De portemonnee van Perez heeft meer baat bij het behouden van Ronaldo dan bij het behouden van James en Isco. Commercieel is Ronaldo een wereld merkt en brengt veel geld voor de club, dat zal Perez niet makkelijk opgeven en met het geld dat Perez' verdiend door de verkoop van eventueel isco en/of James kan hij weet een paar andere leuke spelers mee gaan halen.

Maar ik snap wat je bedoeld, elke club met een degelijk beleid zou met James en isco in een team gewoon goede prestaties kunnen leveren. Real vaart met Perez helaas op een verkeerde koers, Real drijft met Perez langzaam richting een waterval.

Voor mij is het zo duidelijk dat Isco bij barcelona hoort. Ik gun het zowel Real als Barca om zo'n speler te hebben, maar als je kijkt naar het type speler dat Isco is past hij perfect bij barca. Zijn ontwikkelingpunten zijn vooral dat hij snel moet handelen en van wie kun je dat het beste leren dan van iniesta. Als Isco 1 op 1 training krijgt bij barca van de grootmeesters daar dan kan hij o zo goed worden. Kijk maar wat ze suarez hebben kunnen leren. En de jongen is pas 23 meen ik. Kopen Barcelona!

Barca, sla je slag en koop james, in potentie hoort hij bij de top 10 spelers ter wereld, en als de druk te veel wordt, kan je hem altijd verhuren aan bijvoorbeeld Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren