Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid neemt voorschot op transfer van vijftig tot zestig miljoen euro’

Laatste update:

De naam van Eduardo Camavinga duikt de laatste weken steeds vaker op in het geruchtencircuit. Met name Real Madrid zou concrete belangstelling hebben voor de zeventienjarige middenvelder van het Franse Stade Rennes. Marca schrijft donderdagochtend dat ‘de weg vrij is’ voor de Koninklijke om aan de haal te gaan met Camavinga.

Real Madrid heeft Camavinga al een aantal jaar in het vizier, daar hij op vijftienjarige leeftijd al op de radar verscheen in de Spaanse hoofdstad. De Koninklijke besloot nog even te wachten met het vastleggen van de middenvelder, die dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij Stade Rennes beleeft en voorlopig 36 officiële wedstrijden speelde. Camavinga is met zijn familie reeds op bezoek geweest bij Real Madrid, dat daarmee een voorschot zou hebben genomen op het binnenhalen van de jonge middenvelder.

Borussia Dortmund en Barcelona waren ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Camavinga, maar hebben zich teruggetrokken. Aanvankelijk was Stade Rennes geenszins van plan om de middenvelder te verkopen, maar de coronacrisis heeft de situatie behoorlijk doen veranderen. De club wordt in financieel opzicht hard geraakt, waardoor men Camavinga nu wel moet verkopen. Een aantal maanden geleden werd nog gesproken over een vraagprijs van honderd miljoen euro, maar dat lijkt in de huidige situatie niet meer haalbaar voor Stade Rennes. De Franse club zou nu mikken op een transfersom van zestig miljoen, al is Real Madrid ervan overtuigd dat dit bedrag verder zal zakken.

AS spreekt van een bedrag van vijftig miljoen, al zouden Juventus en Paris Saint-Germain ook nog in de race zijn. De Koninklijke wil sowieso afwachten hoe de transfermarkt door de coronacrisis gaat veranderen. Bovendien zou de entourage van Camavinga hem het liefst nog een jaar in Frankrijk willen zien spelen. Marca schrijft dat beide partijen daar een passende oplossing voor hebben, daar Real Madrid hem komende zomer al zou moeten overnemen om hem dan nog een jaar bij de Stade Rennes te laten spelen.

Zie jij Eduardo Camavinga naar Real Madrid vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een weergaloze transfer zijn. Die jongen is op een jonge leeftijd echt al enorm goed en zelfs redelijk volwassenen in zijn spel. Met Zidane heeft Real sowieso een voordeel als het aankomt op Franse spelers. Het zou een aankoop zijn van een speler die echt nog 15 jaar mee kan, dus ik zou het zeker toejuichen.

23 april 2020 om 10:29

Liers/ Ja dit soort jongens willen maar al te graag naar Real Madrid komen nu, we hebben een solide Franse kern met Benzema, Varane, Mendy en Areola en de trainer is het grote voorbeeld van al die jonge Franse voetballers. Je moet er echt niet raar van opkijken als deze Camavinga, Pogba en Mbappe in de komende jaren richting ons gaan komen. Ik heb te weinig van Camavinga gezien maar als Zidane het in hem ziet zitten, dan deel ik die mening. Ook Varane werd op hele jonge leeftijd uit de Ligue 1 gekocht en is uitgegroeid tot de beste cv in de wereld

23 april 2020 om 10:31

De beste cv ter wereld zou ik Varane niet noemen. Daar was hij vorig seizoen (en dit seizoen ook gedeeltelijk) te zwak voor.

23 april 2020 om 10:38

* 1 van de beste bedoelde ik. En gewoon een gouden duo met Ramos

23 april 2020 om 19:03

Probeerde hazard ook vanaf zijn 16 al zo’n beetje elke zomer naar Madrid te halen. Zag het ook meteen in Fede zitten. Een neusje voor talent heeft zizou wel denk ik

Wat moet er de laatste tijd van veel veschillende partijen aan die jongen getrokken worden. Het grote Real Madrid zit achter hem aan en alle zogenaamde agenten etc. willen zijn graantje meepikken. Triest.

23 april 2020 om 10:32

Deen/ Ja de druk die er op zo een jonge gozer af komt is niet mis, maar op die leeftijd naar Real Madrid gaan is echt uniek, ondanks dat we recent ook Vini, Reinier en Rodry hebben gekocht voor vergelijkbare sommen. Ik ben blij dat Florentino deze weg nu inslaat, want op een normale manier met clubs onderhandelen als we voor een speler willen gaan lukt niet meer, mensen denken dat Florentino de Kerstman is ofzo, en dat we geld uitdelen. Op deze manier kan je een Camavinga jong bij de club brengen voor relatief weinig geld en dan kunnen we hem laten groeien. Van Rodrygo, Reinier en misschien Vini denk ik dat ze wel verhuurd gaan worden, maar deze Camavinga heeft echt kans om redelijk wat wedstrijden te gaan spelen in het eerste.

Zou een fantastische aankoop zijn. Is natuurlijk veruit de beste middenvelder van zijn leeftijdscategorie. Ook nog eens een speler die defensief kan spelen op het middenveld, iets waar naar mijn gevoel een chronisch tekort aan is. Kan je je een middenveld van camavinga-Valverde-Odegaard voorstellen over 2-3 jaar, wauw. Alleen jammer als ze hem nog een seizoen uitlenen. Ik denk dat hij nu goed genoeg is om 20 wedstrijden te spelen bij Madrid, helemaal aangezien er niemand anders is om case te vervangen. Een uitleenbeurt zou betekenen dat Madrid alsnog een andere middenvelder moet aantrekken voor volgend seizoen, dat lijkt me weggegooid geld

23 april 2020 om 10:35

Real8/ 20 wedstrijden is best veel bij Real Madrid in het eerste, maar hij heeft zeker potentie en zou zeker een paar bekerwedstrijden kunnen spelen en een paar potten tegen de onderste clubs in Laliga, de 20 potten zou hij wel halen als Casemiro geblesseerd/geschorst raakt. Ik zou hem ook zeker niet weer verhuren, dat hebben we ook niet met Varane gedaan, en voorlopig ook niet met Vini, Rodrygo en Reinier.

23 april 2020 om 10:59

@real8madrid absoluut een geweldig talent Camavinga. Dat aanvallende talent van Olympique Lyon van 16 (ben even zijn naam kwijt) vind ik ook echt bizar goed voor zijn leeftijd. Frankrijk lijkt een oneindige aanwas van grote talenten te hebben

23 april 2020 om 11:03

Je doelt op Cherki denk ik. Inderdaad ook een bizar groot talent. Ik meen me te herinneren dat Real een jaar of twee geleden ook interesse in hem had.

23 april 2020 om 11:59

@lierse1997 die bedoelde ik inderdaad. hij was geloof ik pas 16 jaar toen ik hem zag spelen afgelopen seizoen maar ik zag een techniek en overzicht die ik zelfs zelden zie bij spelers die al 19 of 20 jaar zijn. Frankrijk heeft echt de toekomst met talenten als Mbappe, deze Cherki en Camavinga en zo zal ik er ongetwijfeld nog wel een paar over het hoofd zien. je hebt natuurlijk ook nog jongens als Aouar en Guendouzi bv

23 april 2020 om 12:50

Als beesten als Konate, Upamecano en Zouma voor jong Frankrijk spelen zegt dat genoeg. Wie wil je opstellen als je kunt kiezen uit Lucas Hernandez, Umtiti, Varane, Laporte, Pavard, Kimpembe. Zoals Nasri laatst twitterde kan Frankrijk letterlijk 3 volwaardige elftallen opstellen en een serieuze gooi doen op de titel. En de talen blijven maar komen, het is echt ongekend na een periode van droogte.

23 april 2020 om 19:07

Cherki? Is ook sprake van dat hij naar Madrid zou gaan, zij het nog niet deze zomer. Heeft onlangs op het kanaal van Lyon zelf gezegd dat Madrid zijn droom is. Zeker nu lijkt Madrid voor een Franse (met noord-Afrikaanse roots) jongen heel interessant natuurlijk. Frankrijk heeft veruit het meeste talent in die leeftijdscategorie imo. En ze zijn nu al wereldkampioen met redelijk jonge dragende spelers als pogba, mbappe en varane. Ze lijken klaar voor een periode van dominantie in het wereldvoetbal net zoals Spanje voorheen met die Barca lichting aangevuld met xabi, Ramos en enkele anderen

23 april 2020 om 19:08

Heb je zijn basisdebuut gezien? In de beker tegen nantes. 2 doelpunten en 2 assists in een 4-3 gewonnen wedstrijd, wat een lefgozer dat ventje. Ook een penalty veroverd toen die gemist werd door iemand anders

23 april 2020 om 11:19

@real8madrid "kan je je een middenveld van camavinga-Valverde-Odegaard voorstellen over 2-3 jaar, " En dan te bedenken dat dat middenveld tussen de 50 a 60 miljoen gekost heeft aan transferkosten. Hahaha Geweldig!

23 april 2020 om 19:12

12 miljoen voor Odegaard en Valverde samen. Camavinga zal de kost wel aanzienlijk opdrijven natuurlijk. Na de galactico periodes onder perez doet Madrid nu heel goede zaken de laatste jaren. Als je over 5 jaar een team hebt met lunin, Hakimi, militao, varane, Reguilon - camavinga-Valverde-Odegaard- Vini-Jovic-Rodrygo/asensio heb je wellicht een wereldteam dat je minder heeft gekost dan Neymar alleen. Natuurlijk zal niet elk van die jongens het waarmaken maar het lijken toch stuk voor stuk verstandige investeringen

23 april 2020 om 15:13

@real8madrid Camavinga-Odegaard-Valverde zou een heerlijk middenveld zijn. Beste jonge middenveld van Europa tenzij Barca eindelijk afscheid neemt van Busquets en gaat voetballen met Frenkie-Arthur- ? Dan zou Barca nog kunnen concurreren. Maar Valverde en Camavinga zijn natuurlijk heel speciaal en, op Frenkie na, heeft Barca dat soort types niet echt rondlopen.

Iemand die mij meer kan vertellen over deze jongen? Van welke speler heeft hij veel weg?

23 april 2020 om 19:14

Beeld je een jonge pogba bij Juve in maar dan iets defensiever en vooral meer werkethiek. Heeft de fysiek, loopvermogen, tackle en grinta van een defensieve middenvelder maar tegelijkertijd een goede pass, overzicht en kan hij heel makkelijk een mannetje voorbij, zowel op techniek als snelheid en kracht. Gewoon de ideale moderne middenvelder. Ik zou je aanraden eens wat beelden te bekijken op yt. Dat zegt natuurlijk niet alles maar geeft je wel een idee waar hij toe in staat is

23 april 2020 om 19:19

Enige werkpuntje imo is scorend vermogen. Dan zou hij de perfecte middenvelder kunnen zijn

Kan je in die toekomst gewoon 433 spelen met een middenveld bestaande uit Camavinga, Valverde en Odegaard.

23 april 2020 om 10:36

Garri/ Dat zou wel een zoet middenveld zijn hoor, jeetje. Dat middenveld kan ook een tijdje mee

23 april 2020 om 10:50

Zeker, dit wordt een bazig middenveld. Camavinga controleur die de lijntjes uitzet, Valverde box to box en Odegaard de man met die dodelijk eindpass en sierlijke dribbels. Vinicius, Mbappe en Asensio voorin. Achterin Mendy, (vervanger Ramos), Varane en Hakimi. Real is goed aan het doorselecteren. Daar kan Barca heel veel van leren. Alhoewel ik het middenveld van Barca voor de toekomst wel rooskleurig in zie, de andere linies helaas niet.

23 april 2020 om 10:56

Mooie analyse! Real Madrid is pas echt op deze doorselecteer tour gegaan toen Cristiano verkocht werd, dat heeft zoveel los gemaakt bij onze club. Ik weet dat veel mensen het niet met me eens zijn, maar eenmaal het tijdperk na messi zal barcelona zich ook weer gaan richten op het maken van een totaal elftal, ipv leunen op de sterspeler. Uit ervaring kan ik je wel meegeven dat de eerste jaren na zo een tijdperk echt pijn gaan doen. Het seizoen 2018-2019 was het slechtste seizoen in de geschiedenis van Real Madrid.

23 april 2020 om 11:22

@insidermadrid "dat middenveld kan ook een tijdje mee" Behalve dat het lang meekan, het heeft ook amper gekost. Rond de 60 miljoen aan transfers totaal haha.

23 april 2020 om 11:41

Mrkrillin/ Jep, dat is echt heel bizar als je er over nadenkt. Wat ik wel heel erg vind is het volgende. Toen Odegaard voor Real Madrid koos schreeuwde iedereen moord en brand, dit zou het einde van zijn loopbaan betekenen.... en kijk waar we nu staan! Stel we hadden Odegaard moeten kopen van een andere club, dan had hij nooit 11 miljoen euro gekost maar eerder 211 miljoen. Dit beleid dat we voeren is echt fantastisch en zo innovatief, want geen enkele andere topclub zie je zo investeren in zulke jonge talenten, Zidane krijgt een hele speciale taak de komende 7 jaar

Casemiro gaat nog wel eventjes door , maar de toekomst ziet er wit uit!

23 april 2020 om 10:32

Dat is het leuke aan Camavinga. Binnen 5 jaar (dan is Casemiro 33) is Camavinga nog steeds maar 22.

23 april 2020 om 10:37

Bizar dat hij op zo een jonge leeftijd de interesse van Real heeft gewekt. Zidane en co schijnen heel erg gecharmeerd te zijn van deze jongen. Het is jammer dat we de Ligue 1 niet kunnen volgen in Nederland, ik zou hem graag meer aan het werk willen zien

Weer een jonge middenvelder aantrekken. Mooi dat Real denkt aan het vernieuwen van het team. De oude jongens raken langzaam op. Maar als deze transfer van 100 miljoen naar 50 á 60 zakt dat betekend dat Donny nu tussen de 10 - 25 miljoen waarde bent. Niet dat real hem gaat halen ofz

Ik zou hem zeker nog een jaartje daar laten. Pas 17 jaar en concurrentie is moordend bij Real. Ik heb hem nooit zien spelen dus misschien wordt hij echt beter dan casemiro over paar jaar. Iemand die meer over hem kan vertellen?

23 april 2020 om 19:18

Tja 11 jaar verschil tussen deze jongen en Casemiro. Ruimte genoeg op termijn dus. Bovendien lijkt het me niet zo erg om tweede viool te spelen op die leeftijd als je dagelijks traint met zulke profs en case zelf. Mits hij genoeg minuten maakt uiteraard, waar ik hem zeker goed genoeg voor acht. Ik noem hem graag een completere pogba. Niet dat hij al even goed is maar qua fysiek en stijl aan de bal lijken ze op elkaar. Completer omdat hij defensief meer brengt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren