Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid moet sterkhouder rest van het jaar missen na incident op training

Laatste update:

Real Madrid moet het de komende tijd stellen zonder Eduardo Camavinga, zo meldt de club vrijdagmiddag. De middenvelder heeft een knieblessure opgelopen tijdens een training van het nationale elftal van Frankrijk en staat naar verluidt wekenlang buitenspel. Camavinga zou zelfs dit kalenderjaar niet meer in actie kunnen komen.

De Fransman kwam tijdens een training op woensdag in botsing met Paris Saint-Germain-aanvaller Ousmane Dembélé. Waar de buitenspeler er ongedeerd vanaf kwam, scheurde Camavinga een buitenband in zijn rechterknie.

Volgens het Spaanse medium Relevo kan het 21-jarige talent hierdoor de rest van het jaar niet in actie komen. Hij zou zes tot tien weken nodig hebben om volledig te herstellen, waardoor Real pas in januari weer een beroep op hem kan doen.

Camavinga kan dit seizoen gezien worden als een van de sterkhouders van zijn club. Hij speelde vooralsnog in elke competitiewedstrijd mee en ook in de Champions League was de linkspoot telkens van de partij.

Carlo Ancelotti ziet in Camavinga een veelzijdige speler. Waar de Fransman voorheen voornamelijk werd gebruikt als centrale middenvelder of controleur, gebruikt Ancelotti hem ook met regelmaat als linksachter.

Blessure Vinícius Júnior
Ook Vinícius Júnior zal enige tijd moeten toekijken bij Real. De aanvaller raakte in de nacht van donderdag op vrijdag geblesseerd tijdens het WK-kwalificatieduel tussen Colombia en Brazilië (2-1).

Vinícius moest het veld na een klein halfuur verlaten met klachten aan zijn hamstring. Hoe lang de Braziliaan aan de kant staat is vooralsnog onduidelijk. Wel mist hij definitief de interland tegen Argentinië van woensdag, daar Vinícius vrijdag al terugkeert in Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik schrok tot ik bestefte het kalenderjaar is bijna om hahah.Real heeft gelukkig genoeg middenvelders.

Cama out, Vini out en we zijn nog maar halverwege de interlandperiode. Wat heb ik toch een gloeihekel aan interlandbreaks.

17 november 2023 om 19:02

@real8madrid

Inderdaad, mag van mij gewoon afgeschaft worden spelers worden uitgeput hierdoor..

17 november 2023 om 19:08

Dus ook geen ek's en wk's meer...

17 november 2023 om 19:11

@marieke90

Nee tuurlijk niet, Maar dit soort interland periodes zijn gewoon irritant en zijn ook niet nodig elke keer steeds, zelfs Frenkie De Jong heeft erover geklaagd hij zei dat het niet normaal is hoeveel wedstrijden er steeds bijkomen spelers krijgen zelden rust en raken daardoor ook geblesseerd zoals Camavinga nu En Ter Stegen ook.

17 november 2023 om 20:47

Laatst zag ik hier iemand opperen om dit soort interlands te houden aan het eind van het seizoen. Zodat je door het jaar heen meer rust hebt en de competities sneller uitgespeeld kunnen worden.

Klinkt mij behoorlijk goed in de oren.

Als Barça fan vind ik het natuurlijk geen ramp dat sterkhouders van de concurrent geblesseerd zijn geraakt, maar voor de fan van de club en de neutrale kijker is dit toch juist het laatste dat je wil. Er wordt een complete roofbouw gepleegd op voetballers en wanneer er commentaar is wordt het A. genegeerd door de bonden die geld willen verdienen en B. word je ook nog een belachelijk gemaakt door de bierbuiken in de kantine die vinden "dat je genoeg betaald krijgt om te voetballen"

17 november 2023 om 21:59

Dat was ik. Tenminste, ik heb meermaals zoiets gezegd de voorbije weken, wellicht iemand anders ook en zag je het daar.

Ik zei van wellicht 2 interlandbreaks te doen doorheen het seizoen ipv 5-7 zodat het seizoen sneller afgewerkt wordt en dan aan het eind van het seizoen een interlandperiode van een maand oid om kwalificaties af te werken om dan het seizoen erop een ek of wk te spelen. Onderbreekt het clubvoetbal niet steeds en als er dan blessures voorvallen lijden de clubs er niet steeds onder aangezien het dan toch weer 6-7 weken is voor de voorbereiding start en spelers genoeg tijd hebben om te herstellen doorgaans. NL afschaffen en ook oefenpotten laten voor wat het is. Enkel in een seizoen met een ek of wk in de zomer vooraf 3 oefenpotten organiseren om het team klaar te stomen.

18 november 2023 om 01:06

Hehe, lekker toevallig dan. Maar inderdaad, ik vind het een ontzettend goed en, bovenal, logisch voorstel.

Dit is toch wel enorm pijnlijk voor Real, die interlands zijn ook zo bloedirritant en nergens voor nodig.

Wens Camavinga een spoedig en goed herstel toe wat een topper is hij toch.

17 november 2023 om 19:45

Soldaat

17 november 2023 om 19:50



@unbeliebeble

Thanks broeder, Ik ben gewoon realistisch en lekker eerlijk over Real vaak Camavinga is een speler waar ik een beetje fan van ben die kerel kan wel op elke positie spelen.

Fijn weekend bro Moge allah swt ons beschermen!!

En de absolute verliezers van de interlandbreak is natuurlijk Real Madrid. Hoe is het mogelijk zeg. Dembele, die op de knie van Camavinga valt en ook nog is stom loopt te lachen. Hier Real Madrid, jullie krijgen weer jullie speler terug die 2 maanden niet kan spelen. Maar bij de volgende interlandbreak wel zeker weer oproepen als Camavinga weer fit is.

Alsof het niet genoeg is. Lees je paar dagen later dat ook Vinicius geblesseerd is. Kans is groot dat die sowieso een maand niet kan spelen. Top. 2 spelers die de laatste wedstrijden gruwelijk bezig waren, ben je dus kwijt vanwege die schijt interlandbreaks. Lekker dan. Echt belachelijk hoe spelers bij Real Madrid zo makkelijk geblesseerd raken. 1 voor 1 vallen ze allemaal om, niet dit jaar maar dit verhaal speelt echt al jarenlang.

Heftig teleursteld. Maar goed, het is wat het is helaas. Hopelijk komen beide boys snel en sterker terug.

17 november 2023 om 20:48

Vinicius zou toch zes tot acht weken eruit liggen met deze blessure? Dat is althans wat ik las.

Ik zag het gisteren bij Brazilië - Colombia al heel vroeg in de wedstrijd .. eerste wat ik dacht daar gaan we weer. En nu cama pffff… wat een seizoen vol blessures. Deze 2 heb je hard nodig

Niet alleen Camavinga maar ook Vinicius is geblesseerd uitgevallen. Echt te bizar voor woorden dat dit alweer de 3e interlandbreak is in de laatste 3 maanden. Sinds september dus elke maand deze onzin. Bizar hoeveel geblesseerden Real nu heeft met Kepa, Courtois, Militao, Tchouameni, Camavinga, Gã¼ler en Vini. Ceballos en Bellingham trainen weer mee dus dat is mooi. Maar die waren daarvoor al afwezig. Stoppen met deze onzin de hele tijd met dat heen en weer reizen. Ze moeten gewoon is 2 maanden in het jaar de tijd nemen om al dit soort potten gewoon af te maken ofzo. Want elke keer dit is echt niet best...

17 november 2023 om 20:53

Barça ook met Pedri, Frenkie, Lewa, Ter Stegen, Sergi Roberto, Araujo, Raphinha en volgens mij vergeet ik er nog een of twee. Dat we op een gegeven moment met Fermin, Yamal in de basis moesten spelen. Guiu, Alarcon, Garrido en Casado hebben ook al minuten gemaakt.

Of Oranje, waarin de een na de ander uitvalt.

Absoluut roofbouw wat op de toppers wordt gepleegd.

Shitzooi. Ik hou mijn hart vast dat Valverde niet ook wat oploopt. Heeft veel gespeeld en gaat altijd tot het uiterste. Volgens mij moet Perez echt spelers halen in januari. De selectie wordt gewoon veel te smal.

17 november 2023 om 20:55

Kunt maar twee spelers kopen als je niets verkoopt. De selectie bestaat uit 23 spelers en je kunt er maar maximaal 25 inschrijven(jeugd telt niet mee). Zo heel smal is de selectie daarmee niet.

17 november 2023 om 22:07

23 spelers inderdaad maar Militao en Courtois zijn volgens mij (nog) niet ingeschreven. Afhankelijk van hun herstel kun je eventueel opteren om dat de 2e seizoenshelft ook niet te doen als duidelijk wordt dat ze toch niet terug zijn voor het einde van het seizoen en heb je dan 3 of 4 open plekken ipv 2. Daarnaast kunnen spelers onder een bepaalde leeftijd ook voor Castilla ingeschreven worden en dan mogen ze 15x voor de senioren spelen alvorens ze automatisch overgeheveld worden. Arda kan ook uitgeschreven worden en uitgeleend eventueel al zou ik dat enkel doen als je een meer ervaren aanvaller haalt van een vergelijkbaar niveau haalt in de winter aangezien hij een van de weinige spelers is in de selectie die als aanvaller kan spelen.

18 november 2023 om 01:08

Ik meen dat ze hun rugnummer hebben en daarmee zijn ze automatisch ingeschreven. Tenminste, als je er een hebt tussen één en 25.

Je oplossingen kunnen overigens inderdaad aangedragen worden. Mijn punt zat 'm in de "klacht" over het gebrek aan breedte in het team.

In het clubvoetbal vallen er gemiddeld 8.1 blessures per 1000 uur van voetballen, dat bevat zowel trainingen als wedstrijden. In de wedstrijden is het 36 per 1000 uur en in training 3.7 per 1000 uur. Waarom liggen de aantallen zoveel hoger in het interlandvoetbal? Tenminste, dat lijkt me toch vrij duidelijk, hoewel ik de statistieken niet kon vinden. Dat wetende moet de UEFA en Fifa toch iets doen als ze daadwerkelijk beweren met de gezondheid van spelers in te zitten.

Oei, dit alles komt de de drukke speelschema. Ze denken alleen aan geld bij de FIFA en UEFA. Al die interlands zijn helemaal niet nodig en nu zijn we een flink aantal steekhouders kwijt en we zitten midden in een belangrijke fase.

Dit soort titels jongen.. maar goed, 1,5 maand uit de roulatie valt nog mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren