Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kylian Mbappé wil speler met zich meenemen: Real Madrid stemt in met eis’

Laatste update:

Het lijkt erop dat naast Kylian Mbappé ook zijn jongere broertje Ethan (17) de overstap maakt van Paris Saint-Germain naar Real Madrid. Dat nieuws maakt de Spaanse televisiezender El Chiringuito wereldkundig. Ethan Mbappé loopt net als zijn 25-jarige broer komende zomer uit zijn contract in Parijs.

Vorige week kwam Marca met de primeur dat Mbappé reeds een langdurig contract heeft ondertekend in Madrid. Hoewel dat nieuws nog niet is bevestigd, lijkt het erop dat niets de transfervrije overgang nog gaat tegenhouden. Volgens El Chriniguito heeft Real Madrid inmiddels ingestemd met een nieuwe eis van Mbappé: ook broertje Ethan moet gecontracteerd worden.

Ethan als bankzitter, tijdens een bekerduel van PSG.

De broers worden beiden vertegenwoordigd door hun moeder, zaakwaarneemster Fayza Lamari. Ethan Mbappé maakt dit jaar regelmatig deel uit van de hoofdmacht van PSG. Zo traint de middenvelder iedere dag mee met de selectie en kwam hij zelfs in drie officiële duels in actie namens les Parisiens.

Kylian Mbappé wil met zijn broer blijven spelen en dus moet Real Madrid ook de Franse jeugdinternational contracteren. Voor de Koninklijke is dat geen probleem, daar de linksbenige controleur eveneens te boek staat als een groot talent. Volgens Transfermarkt is de tiener momenteel 500.000 euro waard.

Real Madrid kan Ethan Mbappé net als Kylian transfervrij overnemen van PSG. Dat zal echter wel gepaard gaan met hoge salariseisen en een absurd bedrag aan tekengeld. Kylian Mbappé droomt er al jaren van in Madrid aan de slag te gaan en ziet die wens binnen enkele maanden in vervulling gaan.

Ethan Mbappé is het acht jaar jongere broertje van Kylian, die als defensieve of controlerende middenvelder speelt. De afgelopen jaren maakte hij indruk in de jeugdopleiding van PSG, waar hij samenspeelde met revelatie Warren Zaïre-Emery. Ethan Mbappé liet de afgelopen twee seizoenen in de Youth League zien dat hij net als zijn broer een groot potentieel heeft.

De gebroeders Mbappé kunnen de Franse enclave in Estadio Santiago Bernabéu nog meer uitbreiden. De Spaanse grootmacht heeft met Ferland Mendy, Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga reeds drie internationals onder contract staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

beetje nepotisme kan nooit kwaad lol

28 februari 2024 om 10:51

Nepotisme, weer wat geleerd thnx!

28 februari 2024 om 11:14

Dat woord zal blijven terugkomen zolang het relevant. Dat is het kennelijk. Real niet echt een keuze hierin lijkt me. Die vinden het wel best zolang grote broer maar komt.

28 februari 2024 om 11:18

@barmitswa

Toch denk ik dat een transfer van Ethan ook voor Real Madrid interessant kan zijn. Naast dat deze jongen op zichzelf een getalenteerde speler is, vertegenwoordigt hij vanwege zijn naam ook altijd een zekere commerciële waarde. Bovendien Ethan een contract bij PSG tot en met het einde van dit seizoen en wordt hij in december 18 jaar oud, dus is dit een zeer geschikt moment om een transfer tot stand te brengen.

28 februari 2024 om 11:57

Die commerciële waarde begrijp ik enigszins, alleen de laatste keer dat ik hem zag voetballen, zou hij bij Spakenburg nog eens niet op de bank mogen zitten. Je wil het toch zelf verdienen, en niet dat je daar speelt enkel omdat ze je broer willen hebben. Bizar.

28 februari 2024 om 13:05

Achja, als hij zich er zelf bewust van is dat hij zonder z’n broer nooit bij REAL terecht zou komen omdat ie niet goed genoeg is. Dan maakt het toch ook niet uit? Lekker veel geld verdienen daar en samen met je broer in dezelfde stad wonen bij een fantastische club. Prima toch?

28 februari 2024 om 14:41

Onzin deze jongen heeft onwijs veel talent.
Ik heb hem afgelopen zomer tijdens de Future Cup bij Ajax 3 wedstrijden zien spelen en daar zag je direct dat ook hij een bijzondere speler is.

Veel loopvermogen, goede fysiek en ook heel technisch voor een verdedigende middenvelder.
Of hij een meerwaarde zal zijn voor Real Madrid vraag ik mij ook af, maar het is niet een jongen die niet eens bij Spakenburg meekan...

Als rotatie speler voor in de beker potjes en het laatste kwartier bij een ruime voorsprong is dit een zeer geschikte speler.

28 februari 2024 om 19:28

@snipez14, die jongen speelt in de onder 19 bij PSG als 16 jarige, is 2 maanden geleden pas 17 geworden. Staat gewoon op 5 goals en 4 assist als middenvelder. Die zit echt niet alleen vanwege zijn broer bij een grote club als PSG

29 februari 2024 om 00:44

@snipezDat is natuurlijk onzin. Ethan Mbappe is gewoon een welbekend talent die vooralsnog vaker met leeftijden van 3 jaar ouder in de basis speelt en de PSG jeugd is dan ook nog eens vrij sterk. Je kan best bij een club terechtkomen door Mbappe, maar ook 2 a 3 teams vooruitgeschoven worden en in de basis spelen? Dat gebeurd niet.De enige reden dat dit ook mogeijm is, is omdat Ethan zelf ook een groot talent is die Real waarschijnlijk maar al te graag erbjj neemt.

Ik blijf me verbazen over hoeveel deze man kan eisen. Van mega salarissen tot spelers niets schijnt te veel te zijn.

28 februari 2024 om 10:36

Hij is de allerbeste. The face of football.

28 februari 2024 om 11:04

Hij is tot nu toe vooral de allerbeste in de Ligue 1. Voor mij is Haaland op dit moment de beste. Had ook gewoon de Gouden Bal moeten winnen.

28 februari 2024 om 11:10

Je gaat mij echt niet vertellen dat puur als voetballer Haaland de beste is. Ongetwijfeld de beste afmaker/spits, maar voetbaltechnisch imo by far de beste.

28 februari 2024 om 11:10

Haaland is misschien de beste doelpuntenmaker maar zeker niet de beste voetballer. En die discussie over de gouden bal kan je blijven voeren maar die had hij ook zeker niet moeten winnen. Raakt de bal gemiddeld 15x per wedstrijd dan ben je niet de beste voetballer ter wereld.

28 februari 2024 om 11:14

Haaland is toch bij lange na niet de beste voetballer? Hij is de beste doelpuntenmaker, daar is de gouden schoen voor.

Bernardo Silva, De Bruyne en Rodri vind ik alleen bij City al betere voetballers. Misschien zie jij doelpuntenmaker direct als beste speler, dat kan natuurlijk. Blijft toch een vrij belangrijk onderdeel van het spelletje.😁

28 februari 2024 om 11:29

Haaland de beste voetballer ter wereld?! Dat kun je niet serieus menen toch, of wel? Ik zou hem wellicht net in de top-3 bij Man City zetten, al zou plek 4 ook een mogelijkheid zijn als iedereen fit en in vorm is.

28 februari 2024 om 11:52

Mbappé is (nog) niet de beste.

Daar is zijn clubcarriere te zwak voor

28 februari 2024 om 11:57

De Haaland vs Mbappe discussie kun je qua kwaliteiten best wel een beetje vergelijken met Ronaldo vs Messi. Dan heb ik het dus even duidelijk niet over de carriere maar meer qua voetballer. Waar Haaland, net zoals Ronaldo, duidelijk een goal poacher is. Een echte afmaker, en misschien wel de beste van zijn generatie. En Mbappe en Messi beiden technisch en van nature betere voetballers zijn.

28 februari 2024 om 12:06

Daar heb je gelijk in, maar ze zijn beiden (logisch) beperkter dan hun voorgangers. Ronaldo kon veel en veel meer met een bal dan Haaland, die kon ook zonder aanvoer een wedstrijd beslissen met een afstandsschot of een dribbel. Messi is voetballend vele malen beter dan Mbappe. Eigenlijk op vrijwel elk onderdeel beter, misschien niet op pure snelheid maar dat is het dan ook.

Ik vind momenteel de beste voetballer ter wereld Kevin de Bruyne, met kort daarachter Mbappe en Salah.


(Wirtz staat in huidige vorm ook in mijn top 5, alhoewel dat misschien iets te veel persoonlijke bias is)

28 februari 2024 om 12:06

Ronaldo is wel meer dan dat. Vergeleken met Haaland. Ronaldo is altijd onderdeel van het spel terwijl haaland de bal gemiddeld 15x raakt per wedstrijd.

28 februari 2024 om 12:35

Uiteraard, Dat geef ik ook aan. Ronaldo kan veel en veel meer dan Haaland met een bal, en ook nog eens grandioos afmaken. Staat er ook om bekend om in belangrijke wedstrijden constant op te staan, iets wat we van Haaland nog moeten zien.

En nee, ik zeg niet dat Haaland geen wedstrijden beslist.

28 februari 2024 om 12:35

Ik vind Vinicius weer een betere dribbelaar dan Mbappé bijvoorbeeld.

Maar vind Kevin debruyne de beste speler op dit moment

28 februari 2024 om 12:45

De Bruyne is te lang geblesseerd geweest dit seizoen om daar een conclusie aan te hangen wat mij betreft. Voor mij zijn het dit seizoen spelers als Rodri, Salah, Bellingham en in minder mate van Dijk.

28 februari 2024 om 12:51

En @Achterman, ik weet niet of jij Wk's en EK's kijkt, maar het schijnt dat ene Mbappé op deze leeftijden al gigantisch goeie toernooien heeft gespeeld voor zijn land.

29 februari 2024 om 00:47

Laten we eerlijk zijn dat het een kwaliteit genoemd mag worden dat spelers de bal maar 15 keer per wedstrijd kunnen raken en records aan flarden schiet.

Als het zo makkelijk was, waar zijn al die spelers die het hem nadoen?

29 februari 2024 om 00:50

@silverfront

Ik weet het echt niet waar het sentiment gaan leven is dat Ronaldo een 'goal poacher was'. Dat was hij pas toen hij 31+ was.

Het overgrote gedeelte van zijn carriére was het veel meer dan een poacher en dat getuige ook zijn assists waar enkel Di Maria, Muller en Suarez los van Messi er meer van heeft gegeven tot nu toe in deze generatie.

28 februari 2024 om 10:38

Dit soort constructies gebeuren wel vaker, zeker in combinatie met zaakwaarnemers. Of er moeten vriendjes van worden aangetrokken om een sterspeler tevreden te houden of er moeten juist spelers vertrekken. Zo werkt de voetbalwereld, helaas.

28 februari 2024 om 10:41

We weten natuurlijk niet of dit allemaal klopt, spaanse sportmedia slingeren vaker dingen de wereld in voor kijkcijfers/verkoop. Het is een van de meest spraakmakende transfers omdat het zo lang duurt, dus een beetje saus kan geen kwaad.

28 februari 2024 om 10:44

Als die Macron vraagt om minister van sport ofzo te worden en dan blijft word die morgen nog aangesteld.

28 februari 2024 om 10:46

As Gudelj al zoiets kan eisen dan Mbappe etoch ook?

28 februari 2024 om 10:47

Hij 'kan' het eisen omdat clubs het er ook voor over hebben. Maar de hele soap gaat alweer lekker. Een paar weken terug zou hij een voorcontract hebben getekend bij Madrid, van de week zou hij dineren met de Sjeik en Macron (en hebben we het weer over een contractverlenging) en nu zou Mbappe zijn broertje mee naar Madrid willen nemen.

En vanuit kamp Mbappe hoor je helemaal niets. Ik zie hem gewoon bijtekenen bij PSG.

29 februari 2024 om 00:52

@rutger

Het diner met de Sheik had weinig te maken met zijn contract waar al is aangegeven dat hij 100% zeker niet bij tekent en dit nogmaals duidelijk is gemaakt. Ze hebben dus ook niets over een contract besproken maar enkel politieke kwesties waarbij waarschijnlijk iets als een ambassadeurs rol voor Mbappe is besproken qua Qatar.

De gemiddelde contractonderhandeling van andere spelers duurt vaker ook even nadat ze het jawoord gegeven hebben.

El Chiringuito is nu wel niet het medium waar je nieuws van moet overnemen, maar ik zie het ook wel gebeuren hoor. Alleen moet hij zich afvragen of dit wel goed is voor zijn carrière. Spelen gaat hij niet doen bij Real en op zijn leeftijd wil je toch liefst zoveel mogelijk vlieguren maken.

Spelen voor de Castilla dan waarschijnlijk? Dat is wel het 3e niveau van Spanje...

28 februari 2024 om 10:47

Op zijn leeftijd? Hij is net 17 geworden, kan gewoon prima meedraaien met de jeugdteams of eventueel Castilla. Prima niveau om je als 17 jarige te ontwikkelen.

28 februari 2024 om 11:25

@ryjuu

Klopt, op zijn 17 inderdaad. Je ziet meer en meer de leeftijd vervroegen van talenten die doorbreken bij een club. In de vroege 2000's was het talent dat doorbrak gemiddeld 20-21 jaar oud. Nu spreken we al snel over 17-18 jarigen. Vroeger noemden we zulke jongens wonderkids. Nu staan we niet meer op te kijken van een jongen van 17,18 die debuteert.

28 februari 2024 om 11:44

Tenzij je over uitzonderlijke talent beschikt dan is het echt niet de gewoonste zaak van de wereld om als 17-18 jarige al op de hoogste niveau mee te draaien hoor. Daarvoor zijn dus die jeugd elftallen en B-teams waar ze zich kunnen bewijzen. Je komt vanzelf dan wel achter of ze aan het niveau voldoen of het niveau ontstijgen.

Geldt dus ook voor het broertje van Mbappe. Geen idee wat zijn potentie precies is, maar mij lijkt jeugd team of Castilla in ieder geval voor een 17 jarige een prima start.

29 februari 2024 om 00:55

@fcbinsiderIk geloof oprecht niet dat er veel verschil in zit en nu worden dergelijke kids alsnog wonderkids genoemd als ze dus daadwerkelijk dergelijke talenten zijn. Vroeger braken genoeg jonkies ook direct door, zelfs verder terug. Spelers als Ronaldo, Seedorf, Scholes en dergelijken vergeten?Ik denk dat jonge talenten vandaag de dag door de ontwikkeling van social media vooral meer in de picture liggen dan vroegere talenten.

28 februari 2024 om 10:49

Ach, hij maakt ook alleen maar minuten bij PSG omdat zijn broer daar speelt.

We gaan het broertje van Bellingham ook halen en de oom van Florentino Perez. En de kids van Modric en Marcelo. Grootste familiebedrijf ter wereld. Gezellig toch?

28 februari 2024 om 10:51

Daarom liet Perez destijds Ronaldo vertrekken. Hij voelde de bui al hangen met de hoeveelheid kinderen die Ronaldo van plan was te nemen.

28 februari 2024 om 10:55



Ik denk dat die moeder van Mbappã© de vaste zaakwaarneemster wordt van de gehele selectie van Real inclusief de technische staf. Sterker nog, ik denk dat ze wellicht zullen opteren om de clubnaam te veranderen naar Real Mbappã©. Die voelen zich door die eigenaar van PSG en Macron nu zo groot, in hun mind kunnen ze van alles eisen.

28 februari 2024 om 10:56

Jobe Bellingham zou niet eens zo slecht zijn om te halen.
Weliswaar niet voor nu al in Real Madrid 1, maar om te verhuren, waarom niet?

Die jongen is 18 en talentvol. Speelt momenteel alles bij Sunderland in the Championship.

Zou niet eens zo'n slechte zet zijn. Die laat wel al op profniveau iets zien hé. Dit in tegenstelling tot Ethan Mbappe, die 3 wedstrijden is ingevallen?

29 februari 2024 om 01:00

@glenn

Ethan Mbappe is dan weer net 17 pas en speelt bij PSG, waar Jobe op het moment ook zeker nul minuten zou maken. Ik denk dat jij en velen amper wedstrijden van de knul gezien hebben, want hij speelt niet voor niets al jaren dus met spelers die 2-3 jaar ouder zijn en staat steevast in de basis in die teams en de jeugd van PSG, is vrij sterk.

Het is niet gewoon maar het broertje van. Zeer getalenteerde verdedigende middenvelder

Dit is dus de impact van -denk ik- de allerbeste voetballer op dit moment en aankomende jaren. Dan heb je wensen, of beter gezegd eisen. Dan stemt je toekomstige werkgever gauw met alles in.

Tsja. Ik heb hem te weinig zien voetballen om over te oordelen natuurlijk. Maar voor mijn gevoel wordt hij door zijn achternaam toch wel wat meer gewaardeerd dan andere ''talenten''.

Is een beetje hetzelfde effect als Nabil Fekir bij Real Betis had. Die vroeg ook om zijn slechtere broertje te contracten als hij kwam. Die speelt nu ook bij Betis Deportivo lol... Terwijl die ook absoluut niet zo talentvol is als zijn grote broer.

Verder denk ik dat Ethan wel meer potentie heeft dan het broertje van Fekir had. Maar of hij het gaat halen bij Madrid 1? Met al die middenvelders al (tchouameni, Camavinga, Valverde, Kroos, Modric, Ceballos). Ik denk het, momenteel, sowieso niet.

28 februari 2024 om 10:59

Is ook nog maar 17 al die spelers die je opnoemt stonden op die leeftijd nog niet in het 1e team van Real. Dus nog genoeg tijd om beter te worden.

29 februari 2024 om 12:06

Dat klopt. Maar die spelers die ik opnoem spelen wel op zijn plek, langdurig contract, spelen veel en zijn allen nog jong (op Kroos en Modric na ofcourse).

Ceballos is dan ietsje ouder. En dan heb je Tchou, Valverde en Camavinga die nog piepjong zijn

Prima toch. Transfervrij, schijnbaar wel een talent. Die kan je als "broertje van" altijd wel weer slijten voor een mooi transferbedrag als hij toch niet kan aanhaken bij Real 1 (wat natuurlijk ook niet onlogisch is). Kost enkel wat tekengeld (neem ik aan) en salaris.

Real Mbappe van club van Franco naar club van Frankrijk. Het zou wel mooi zijn als er snel een contract wordt getekend, dan zie je dit soort berichten niet meer elke dag.

28 februari 2024 om 11:52

Als de berichten elke dag je storen kun je er ook voor kiezen om ze niet te lezen en al helemaal om niet op ze te reageren. Het is maar een nuchtere suggestie hoor. Ik ben niet zo van het vingertje wijzen.

28 februari 2024 om 11:54

Franco is al 50 jaar dood.

Vooral oude koeien uit de sloot halen

Tja als Ancelotti komt neemt hij toch ook zijn broer mee als assistent, kan toch weinig kwaad om zo'n jong ventje in de club op te nemen, het is niet alsof het ze een godsvermogen kost ofzo. Goede randvoorwaarden voor je spelers zijn nu eenmaal belangrijk, als Modric ongelukkig is zonder zijn favoriete Cavia zou ik die met hok en al in de clubkantine plaatsen, alleen maar winnaars.

28 februari 2024 om 11:56

Het is niet Ancelotti's broer, maar zijn zoon Davide. Die heeft al bijna 10 jaar een pro-licentie en werd assistent van zijn vader toen die coach bij Bayern was. Daar heeft hij veel indruk gemaakt met zijn tactisch inzicht en dat etaleert hij ook bij Real Madrid. De staf en spelers lopen in ieder geval met hem weg.

Er was ook interesse in Jobe Bellingham. Zou wel lachen zijn. Jude en Kylian in het eerste, Jobe en Ethan in Castilla.

Tja als die toch transfervrij is waarom niet. Hij is ook aardig talentvol en kan dan voorlopig meedraaien in Castilla.

Ethan Mbappe, de nieuwe Thanasis Antetokounmpo van voetbal. Voor de mensen die NBA volgen, die snappen me.

Geen idee hoe goed deze gozer is. Nog nooit zien spelen. Maar het zal wel. Castilla kan wel wat talent gebruiken, want sinds Arribas daar weg is, draait Castilla onder Raul echt een hopeloze seizoen. En dat met spelers als Nico Paz, Alvaro Rodriguez en Gonzalo Garcia.

28 februari 2024 om 15:49

Thanasis is ook echt de meme van de NBA aan het worden.

Toch wel fijn als je grote broer goed kan voetballen, dan hoef jezelf nog helemaal niet zo goed te zijn, om toch bij mooie clubs te komen te spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren