Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid meldt volgende domper en moet ook Vinícius lang missen

Laatste update:

Vinícius Júnior komt in 2023 niet meer in actie voor Real Madrid, zo laat de Spaanse grootmacht weten via de officiële kanalen. De 23-jarige vleugelflitser liep een hamstringblessure op tijdens het verloren WK-kwalificatieduel van Brazilië in Colombia (2-1). De Koninklijke moet Vinícius liefst tien weken missen.

Met Vinícius in de ploeg leek er voor Brazilië geen vuiltje in de lucht, daar Gabriel Martinelli (Arsenal) de Gele Kanaries woensdagnacht al na vier minuten op voorsprong had gezet. De superster van Real leverde zelfs de assist af bij de openingstreffer in Barranquilla.

22 minuten later moest Vinícius echter al naar de kant. Brighton & Hove Albion-aanvaller João Pedro was zijn vervanger. Na de aftocht van de pijlsnelle plaaggeest gaf Brazilië de wedstrijd volledig uit handen. Een dubbelslag van Liverpool-aanvaller Luis Díaz deed de Brazilianen de das om.

Nu blijkt dat de verloren avond in Colombia nog vervelender uitpakt voor Vinícius, die naar verluidt liefst tweeënhalve maand uit de roulatie is. De rechtspoot is inmiddels al terug in Madrid om aan zijn herstel te werken, nadat eerder al duidelijk werd dat hij het topduel tussen Brazilië en Argentinië in zijn geboorteland sowieso niet ging halen. Dat is niet de enige grote wedstrijd die Vinícius zal missen.

Vinícius keert pas in 2024 weer terug bij Real en mist daardoor onder meer de strijd om de Spaanse Supercup in Saudi-Arabië. Ook de laatste groepswedstrijden in de Champions League gaan aan Vinícius voorbij. Trainer Carlo Ancelotti zal extra balen, daar hij zijn pupil goed kan gebruiken in de Spaanse titelstrijd.

Vrijdag werd al bekend dat ook het kalenderjaar van Eduardo Camavinga er reeds op zit. De Fransman raakte geblesseerd bij les Bleus en keert pas eind januari weer terug bij de selectie van Ancelotti.

De Italiaanse trainer moet het de komende tijd ook al doen zonder Arda Güler, Kepa Arribazalaga, Thibaut Courtois, Aurélien Tchouaméni en Éder Militão. Met name Courtois en Militão kampen daarbij met langdurige blessures.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ojee, weer een sterkhouder weggevallen.
Het zit Real niet mee.
Dit gaat ze echt punten kosten, ze scoren al vrij moeilijk.

Het "blessurespook" treft nu ook Real Madrid, ben benieuwd wie de volgende wordt.

18 november 2023 om 16:55

Nu? Blessures spoken al vanaf het begin van het seizoen rond. Frustrerend.

2,5 maand dus zonder Vini. En dan is je aanval die periode dus Rodrygo, Joselu en Brahim. Tja dit is echt gekkenwerk en hiermee ga je dus de topwedstrijden niet winnen. Ik mag hopen dat het bestuur in de winter weer met een noodoplossing komt zoals Adebayor in 2011 en Javier Hernandez in 2015. Kan echt niet dat je straks de hele maand januari met deze aanval gaat komen. Ook omdat er in die maand grote wedstrijden aankomen...

18 november 2023 om 15:25

Alvaro Rodriguez to the rescue!

18 november 2023 om 15:28

Ik heb bij Alváro wel zo'n gevoel dat hij nooit echt gaat doorbreken.
Typisch zo'n speler die nu aan spelen toekomt door blessures, en wat scoort, maar geen echte doorbraak.
Een beetje zoals Loren Moron.

18 november 2023 om 15:28

Loopt er 0 aanvallend talent rond bij de jeugd? Tuurlijk hij zal er niet gelijk staan maar ik weet niet wanneer ik Ancelotti voor het laatst een goed aanvallen jeugdspeler heb zien brengen.

18 november 2023 om 16:54

Ik denk niet dat er onder Ancelotti een jeugdspeler gaat doorbreken daarvoor moeten er nog 2 blessures bijkomen. Een Modric en Kroos bijvoorbeeld want dan moet hij ook zijn systeem gaan veranderen.
Rodrygo Joselu en Diaz zijn de aanvallers, als er daar 1 van geblesseerd raakt dan blijven er gewoon nog 2 spelen met Bellingham erachter.
Het lijkt me dus dat er nog 2 spelers geblesseerd moeten raken vanuit aanval of middenveld voordat een jeugdspeler wel moet spelen.

18 november 2023 om 15:36

Stiekem hoop ik op Julian Alvarez, hopen mag..

18 november 2023 om 15:45

Die gaat nu, zeker gezien Real’s wanhopige situatie, rustig 200 miljoen kosten..

18 november 2023 om 16:08

Hahaha hou op. Dat is zo'n van de pot gerukt idioot bedrag.

Overigens gaat die nu gewoon absoluut niet te koop zijn aangezien Haaland ook al een blessure is opgelopen.

18 november 2023 om 16:28

Ze hadden gewoon Lukaku moeten huren. Nee die voldoet niet maar is natuurlijk een 35 keer betere spits dan Joselu.

18 november 2023 om 16:33

Haha absoluut niet. Lukaku en joselu zijn van gelijkwaardig niveau waarbij joselu de spaanse comp al kent

18 november 2023 om 16:42

Ja natuurlijk kerel. Ik snap dat mensen Lukaku een meme vinden, maar enige objectiviteit zou je sieren. Sommigen doen alsof Lukaku een of andere prutser is die niets bereikt heeft in carrière.

18 november 2023 om 16:56

Hij was inderdaad weer terug op vorm vorig seizoen aan het einde behalve de CL finale. En dat is juist het enige moment dat blijft hangen bij mensen die verder nooit een wedstrijd kijken. Lukaku zou zowel bij Real als Barca in de basis staan. 'lewandoski word steeds minder en zijn meevoetballende vermogen is gewoon niet goed genoeg, Lukaku is zo sterk daar zouden de Spaanse verdedigers moeite mee kunnen hebben.

18 november 2023 om 18:21

Lukaku kan helemaal niet voetballen, is zeker sterk, maar met zijn aanname gaat die geen bal kunnen vasthouden

18 november 2023 om 18:33

Ongelofelijke onzin. Je toont alleen maar aan dat je Lukaku 3 keer per jaar in een hoogtepuntenreel ziet voorbijkomen.

18 november 2023 om 18:58

Ik zou Lukaku anders graag bij Barça willen zien voetballen. Denk dat menig merengue 'm ook graag naar hun club ziet komen.

18 november 2023 om 20:32

@Lierse1997 Lol idd dit is grappig. Joselu gelijkwaardig met Lukaku? Lol ja joh tuurlijk. Laten we wel even serieus blijven. Lukaku is een veel betere spits. Hoezo moeten we dit nog bespreken lol. Nja oke het zal vast zijn mening zijn agh ja. 🙈

18 november 2023 om 21:32

Ik denk echt dat het perceptie rond hem is. Zegt wel genoeg over mensen die dat echt denken vind ik.

Dat hij geen bal kan vasthouden betekent bijvoorbeeld dat hij niet naar het kampioenen jaar van Inter gekeken heeft.



En tot ziens La Liga, je speelt al waardeloos, geestdodend voetbal waar geen enkele vorm van tactiek in te bespeuren valt, waarmee je volledig teert op de individuele klasse van een paar aanvallende spelers. Inmiddels is bijna elke sleutelspeler geblesseerd, waardoor je voorin 0,0 dreiging zal hebben in wedstrijden, en straks weer mag aanmodderen met onder andere Kroos op 6 die geen stap te veel zet, waardoor er defensief ook niets meer van klopt. Zelfs tegen clubs uit het rechterrijtje zal het lijden worden voor Real tot februari '24, om maar even een oude quote van Zizou te gebruiken.

18 november 2023 om 15:40

Tegen Braga en Valencia niet gekeken? -_-

Maar pff dit gaat idd nergens meer over, hoeveel moeten er nog uitvallen? Spelers worden echt uitgemolken! Krijgen nauwelijks rust meer en dan krijg je dit soort gebeuren! Ook andere clubs hebben er mee te maken. Chelsea, city, man U, barca, liverpool kortgeleden, arsenal heeft constant blessures! Tsja!

18 november 2023 om 15:50

Nou nou wat een weelde, twee goede wedstrijden uit wat 17 in totaal, waarvan het overgrote deel van de andere 15 helemaal nergens op leken op flitsen van Bellingham na?

Wel eens dat de speelkalender belachelijke vormen aan heeft genomen inmiddels, en het wordt alleen maar erger dankzij dat nieuwe CL format wat volgend seizoen gaat beginnen (bedank vd Sar daar maar voor), plus de FIFA die vanaf 2025 dat gedrocht van een club WK heeft uitgebreid naar 32 teams. Het volgende WK voor landen is ook al uitgebreid naar 48 landen, en dan waren er nog gesprekken om het EK naar 32 landen uit te breiden. Wanneer houdt deze waanzin toch op, hoevaak moeten spelers nog uitvallen in een seizoen voordat ze gezamenlijk een vuist vormen tegen de bonden die niets om hun gezondheid geven.

18 november 2023 om 19:23

Zolang clubs/spelers geen gezamenlijk iets doen, blijft dit zo doorgaan

Wat een drama joh! Dit gaat nergens meer over. Je mist nu echt teveel! Ook de nodige dynamiek, snelheid, agressie die spelers als Cama en Vini brengen. Rot interlands, spelers hebben geen rust meer joh. Maar ja de Uefa's, Fifa e.d. willen alleen maar meer geld! Clubs, coaches en spelers hebben niks te zeggen! Wat een onzin (en kom aub niet met ja ze krijgen ook meer geld smoes, ik spreek vanuit een fan perspectief en fans krijgen niets he!).

Daarom zie je ook spelers gewoon afzeggen voor interlands, laatst ook bij Oranje. Luuk wil zich niet meer beschikbaar stellen e.d., ze snakken allemaal naar rust! Maar nee, laten we ze nog meer uitmelken! Hoeveelste interland periode is dit nu al? Terwijl het seizoen pas begonnen is! Ze hebben geen enkele rust meer! Het gaat maar door! Straks weer het EK en hoppa nieuwe seizoen begint weer hoor!

Nou ik wens Carlo veel succes, dit gaat nergens meer over. Je mist echt teveel helaas! Wat een bizar seizoen is dit aan het worden joh!

18 november 2023 om 16:15

Wat lul je allemaal kerel? Al die fans van grote clubs die doen alsof alles om hun draait, interlands ( in zuid amerika tenminste ) worden veel serieuzer genomen dan clubvoetbal en het is voor iedere speler een eer om voor het land uit te komen, letterlijk niemand denkt aan afzeggen ( nogmaals spreek ik alleen over zuid amerika ) ik weet dat (west) europese landen weinig tot niks om hun land geven

18 november 2023 om 16:41

@sociofan

Uhm worden veruit de meeste wedstrijden zelfs als interlandvoetbal er na 2025 zo uit komt te zien, niet gespeeld tijdens clubvoetbal?

Het is niet de schuld van internationaal voetbal dat de kalender uitpuilt, maar van clubvoetbal zelf.

Teams spelen soms 3 keer per week. Dat is hier het probleem. Als je ergens over zou moeten zeuren is het over clubvoetbal, maar dat doe je niet, want jij support je een club.

18 november 2023 om 19:28

Verschil is dat de clubs de salarissen betalen. Imo geeft dat iets meer recht om te klagen dan de interlands. Ook moeten clubs 2/3 x per week spelen om alle internationale toernooien in het kalender te passen. Dingen als de nation league zijn totaal overbodig, hebben 0 waarden zouden prima geschrapt kunnen worden

18 november 2023 om 20:34

Als je goed leest geef ik alles en iedereen de schuld ervan en niet alleen interland voetbal! Maar ja begrijpend lezen he. 🥸

21 november 2023 om 14:50

@elfaroondcamas

Ik weet niet of dat verschil iets uitmaakt in het punt dat spelers teveel wedstrijden spelen. Het feit is dat veruit de meeste wedstrijden dus door het clubvoetbal worden gespeeld en ik weet zonder te kijken dat er gemiddeld meer blessures voorkomen in clubvoetbal dan interlandvoetbal.

De Nations League vervangt ook vooral oefenwedstrijden die dus niks betekenen in dezelfde periode. Tijdens de Nations League is er daadwerkelijk iets te behalen en speel je hoe dan ook serieuzer en tegen betere tegenstanders.

EK en WK voetbal is om de 2 jaar. Ik zie oprecht niet in waarom het probleem bij interlandvoetbal zou liggen.

Wanneer je denk dat het niet erger kan pffff…
Vorig seizoen had je nog asensio en benzema maar nu heb je letterlijk niemand .. je mag blij zijn als je 2 aanvallers hebt ..
Wat een klote seizoen met al die blessures
Vini voor de 2de x
Courtois en militao een heel seizoen
Camavinga en tchouameni
Ceballos
Dank je wel perez .. iedereen roept al 3 jaar om een extra aanvaller ( een 9 of een rechtsbuiten )
Kijk hoeveel aanvallers er vertrokken zijn de laatste 2 jaar
Bale , hazart , benzema , Jovic , assensio en daar is alleen maar Joselu voor terug gekomen 🤦🏻‍♂️…

Dan ook nog eens een hamstring blessure. Voor een speler die zoveel op snelheid en explosiviteit doet. Voer voor nachtmerries.

18 november 2023 om 16:56

Natuurlijk kun je het Ancelotti dit niet kwalijk nemen maar toch heeft hij m.i. een rol gespeeld hierin. Vinicius wordt zelden gewisseld, echt zelden. Juist in wedstrijden waar het al gespeeld is moet je zo een explosieve speler als Vinicus eruit halen. Ach ja, dit hoort er nou eenmaal bij.. hopen dat ie de jeugd erbij gaat halen en niet weer een nieuwe tactiek gaat bedenken... 4 5 1 haha. Het is dat ie weinig middenvelders nu heeft. Hij heeft geen excuses meer, er moet jeugd bij.. talent genoeg.

Vini geblesseerd tot februari. Camavinga tot januari. Precies toen het leek alsof vini er steeds beter in kwam raakt hij weer geblesseerd. Nu moeten we het doen met Rodrygo Joselu en Brahim diaz. Nu kunnen we Perez toch wel de schuld gaan geven? Want dit is wat er gebeurd als je geen spelers koopt, want onze aanval nu is gewoon middelmatig.

Ongezien dit. Het wordt nog erger dan het laatste jaar van Zidane, toen we afklokten op 60 blessures. Net toen het nu terug beter begon te draaien, vallen uw topspelers er een voor een uit. Hopelijk komt er toch een aanvaller bij in januari. Misschien overleven we december nog wel met de spelers die ons resten, maar januari is andere koek.

Het is echt ongelooflijk en elke keer is het weer raak in o.a. deze fase van het seizoen. Die koekenbakker van de medische staf is er al uitgegooid vanwege dat gedoe met guler. Maarja het kwaad is al geschied. Je kan de Liga al wel weer gedag zeggen. Sommige spelers zijn wellicht ook niet geschikt voor topvoetbal. Misschien dat ze bij inkomende transfers ook eens wat meer kritisch naar de blessuregevoeligheid van een speler moeten gaan kijken.

18 november 2023 om 19:33

La liga gedag zeggen?? Ik ben er heilig van overtuigd dat Madrid la liga gewoon gaat winnen. Je zag barca vorig jaar, je hoeft niet elke wedstrijd met 4-0 tw winnen om kampioen te worden. Kwaliteit genoeg en het speelschema is redelijk gunstig tot aan januari

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren