Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramos wacht mogelijk schorsing, Ronaldo niet bestraft na tv-beelden

Laatste update:

Real Madrid verloor zaterdag de Clásico van Barcelona, maar mogelijk moet de topclub uit Madrid nog een tegenslag verwerken. Na afloop van de krachtmeting in het Camp Nou was er vanuit het kamp van los Merengues volop kritiek op scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, die weigerde om de bezoekers twee strafschoppen te geven. Zo raakte Adriano in het strafschopgebied de bal met de hand aan en ging Cristiano Ronaldo naar de grond na een duel met Javier Mascherano.

/

“Er zijn dingen waar je niet tegen kunt strijden”, zo verzekerde Sergio Ramos, die daarmee insinueerde dat zijn club bewust werd benadeeld door de scheidsrechterlijke leiding. De tuchtcommissie van de Spaanse bond voor scheidsrechters (CTA) gaat de aantijgingen van de verdediger bestuderen. Mogelijk hangt de Spaans international een schorsing boven het hoofd. In het verleden werden in Spanje al diverse spelers, onder meer Ramos, geschorst voor het uiten van kritiek op arbiters.

Ronaldo ontloopt een schorsing, zo meldt AS. De aanvaller noemde Undiano Mallenco een lafaard na de 2-0 van Alexis Sánchez, omdat de scheidsrechter niet naar de stip wees toen de Portugees een duw van Mascherano kreeg. Een eventuele strafschop had de 1-1 kunnen betekenen. Ronaldo kreeg een gele kaart voor het beledigen van de scheidsrechter, die verder niets over de confrontatie met de speler vermeldde. Zodoende maakt de CTA er geen werk van.

Op de beelden is ook te zien hoe Lionel Messi moet lachen om een gesprek tussen Luka Modric en Undiano Mallenco. Na afloop claimden diverse spelers van Barcelona dat de collega’s van Real Madrid niet tegen hun verlies kunnen. Verder is ook te zien hoe Sergio Busquets een ‘huilgebaar’ maakt op het moment dat Ronaldo zijn woede jegens Undiano Mallenco uitte.

Real Madrid heeft verdiend verloren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valdes kreeg 4 wedstrijden nadat hij de scheids lafaard noemde, Ronaldo 0.
Klassejustitie much?

28 oktober 2013 om 18:55

Valdes kreeg toen rood volgens mijn, Scheidsrechter schreef niks op over Ronaldo zijn gedrag op dat moment dus het is beoordeeld.

28 oktober 2013 om 18:57

Catalonia-

Valdes kreeg rood dus moesten ze wel consequenties nemen.

28 oktober 2013 om 20:28

Mesut Ronaldo.

Ronaldo kreeg ook geel. Er moet wat gestaan hebben over die geel kaart. Wanneer je geel of rood geeft vermeld je in het rapport waarom.

Spaanse bond wil hem gewoon sparen. Want een Catalaan mag wel 4 wedstrijden krijgen en iemand die in de hoofdstad speelt niet.

Met twee maten meten.

28 oktober 2013 om 20:37

Messi_neymar:
Snap je het echt niet? Ronaldo kreeg geel, wat dus inhoud dat hij gestraft is voor wat hij heeft gedaan. Aan een gele kaart hangt geen schorsing. Dus hij kan niet meer gestraft worden. Valdes kreeg rood, waar een schorsing tegenover staat. Om een speler te kunnen schorsen moet je weten hoe erg hetgeen is wat hij heeft gedaan. De bond vond dat in het geval van Valdes 4 wedstrijden waard.

Elke scheids beoordeeld een bepaalde actie anders. In het heetst van de strijd iemand een lafaard noemen is geen rood waard. Valdes kreeg rood omdat hij na het fluitsignaal de scheids agressief bleef belagen en van alles riep. Beetje appels met peren vergelijken...

28 oktober 2013 om 21:13

Nee hoor, ik begrijp het heel goed.
Ronaldo deed precies hetzelfde als Valdez. Alleen sommigen willen het niet onder ogen zien.
Hij noemde scheidsrechter een schijterd. Valdez deed het zelfde.
Ronaldo riep laffaard niet op een vriendelijke manier. Hij was echt agressief tegen de scheidsrechter. Khadira deed ook hetzelfde.

Drogba deed ook hetzelfde. Hij werd bestraft als Valdez.
Maar bij Madrid komen ze altijd goed weg. Omdat men bij Madrid voetbalt.

28 oktober 2013 om 21:22

Drogba riep recht in de camera dat het een 'fucking disgrace' was. Dat is iets anders dan wat Ronaldo hier doet he. Situatie Valdes weet ik.

28 oktober 2013 om 21:55

Zooo dus we moeten in Madrid blij zijn met deze scheidsrechter? Dank je, scheids... Het waren maar 2 penalty's maargoed wie houdt de stand bij he

28 oktober 2013 om 21:59

Hahahaha....hoe durf jij Drogba erbij te halen? Al helemaal die wedstrijd! Fucking Disgrace Uefalona!

Valdez...na de wedstrijd...als een psychopaat met hondsdolheid en weet ik veel wat nog meer op de scheids af rennen. Ronaldo zegt het van afstand. Scheids weet waarschijnlijk alleen dat hij blijft zeuren, vandaar geel. Met het kabaal om je heen en zo'n afstand is het moeilijk te horen. Dus zoals Webster het al aangaf, Snap je het echt niet? Of wil je het gewoon niet snappen.

Daarbij heeft Ronaldo 100000% gelijk want het was een penalty incl rode kaart macherano.

28 oktober 2013 om 22:01

Nelson heeft hier helemaal niets mee te maken gast.
Maar als je het over Valdes hebt, dan mag je z'n naam toch wel goed schrijven.
Verder is het afhankelijk van wat er op het formuliertje wordt ingevuld. Het zou kunnen dat Undiano de emoties heeft meegenomen en daardoor iets minder strikt was.

28 oktober 2013 om 22:23

Jij begrijpt het juist niet, want de regels schrijven voor dat als de speler is gestraft voor een actie, dit dus niet nog een keer gestraft kan worden, Ronaldo heeft geel gekregen voor zijn actie, dus kan hij niet meer gestraft worden.

28 oktober 2013 om 18:57

Inderdaad. Die arbitrage in Spanje is sowieso dramatisch net als hun tuchtcommissie.

28 oktober 2013 om 18:57

Ronaldo heeft een kaart gehad, dus al bestraft. Niet huilen!

28 oktober 2013 om 19:27

Valdes heeft toch ook rood gekregen en was dus bestraft.

Waarom dan 4 wedstrijden i.p.v. die 1 wedstrijd schorsing voor rood?

28 oktober 2013 om 19:29

Het is een milde straf in deze kwestie. Valdes kreeg voor hetzelfde woorden die Ronaldo gebruikte 4 wedstrijden schorsing, maar Ronaldo komt weg met alleen een gele kaart.

28 oktober 2013 om 20:04

De rode kaart moet dan alsnog bestraft worden...deze situatie is al beoordeeld nu dus kan er geen straf bovenop komen.

28 oktober 2013 om 20:43

Waar maken we ons druk om, soms krijg je m mee, soms krijg je m tegen. Elche was t goede voorbeeld!

Nu voelt Real zich bestolen, toentertijd Elche, what goes around comes around!

Ramos had al 6 gele kaarten mogen ontvangen, daar hoor je ze weer niet over!

De arbitrage cq tuchtcommissie is een drama, toen al en nu nog steeds, deal with it of kijk niet meer.

28 oktober 2013 om 22:11

Het doet pijn te weten dat Ronaldo zijn doelpunten verder zal uitbreiden he, lekker topscorer worden zowel in de CL als La liga.

28 oktober 2013 om 22:52

Nee huilen deed ronaldo. Trouwens geweldig gebaar van Busi (Boss).

29 oktober 2013 om 01:24

Het doet pijn dat ronaldo dat alleen kan doen wanneer messi geblesseerd is he.

29 oktober 2013 om 06:38

Jamesmark idioot sorry maar bij rood volgt toch een schorsing? Bij geel toch niet? Ze kunnen idd het bij rood houden maar denk dat je die beelden beter nog eens bekijkt! CR7 blijft gewoon staan en roept. Valdes echter ging hem bijna te lijf

28 oktober 2013 om 18:57

Valdes wou bijna de kop van de scheidsrechter eraf rukken. Ronaldo maakt alleen verbaal contact met de scheids. Ik snap niet hoe je het verschil tussen deze 2 incidenten niet kunt zien.

28 oktober 2013 om 18:59

Hij kreeg rood... niet zomaar dingen roepen.

28 oktober 2013 om 19:05

Waarom 4 wedstrijden dan ipv 1? Dat was puur door wat hij zei. Ik blijf erbij dat het met 2 maten meten is als je hem na afloop niet een paar wedstrijden geeft.

28 oktober 2013 om 20:11

catalonia: huil huil, het gaat ook om de manier waarop valdes de scheids benadert.. hij bedreigde hem zo wat. Dus terecht rood en terecht 4 wedstrijden toen!

28 oktober 2013 om 21:55

ga dat maar vragen bij de spaanse bond en kijk de beelden en vergelijk ze met ronaldo. Ajuuu

28 oktober 2013 om 19:02

Haha heb je Valdes tekeer zien gaan man? Zijn rode kaart was niet meer dan terecht, uitspraken van Ramos vindt ik geen schorsing waard.

28 oktober 2013 om 21:06

Uitspraken van Ramos is niks?
Hahaha hij probeert te zeggen dat Barcelona op voorhand al bevooroordeeld wordt. Is Ramos een tweede Mourinho ofzo? Als je niet winnen iedereen de schuld geven om eigen falen te maskeren.

Goede verdediger, maar een kutpersoonlijkheid

28 oktober 2013 om 19:17

Haha volgens mij zei Valdes wel wat meer dan 'lafaard'. Iets wat te maken had met het geslachtsdeel van een paard volgens mij. Maar je hebt helemaal gelijk hoor, want als Valdes daarvoor 4 wedstrijden geschorst wordt dan moet Ronaldo hier ook voor brommen. Jammer dat Real weer zo geholpen wordt, zoals altijd eigenlijk.

28 oktober 2013 om 19:18

JE hebt gewonnen door het falen van de arbitrage. Ga je dan nu nog achteraf durven klagen? Hou toch op man.

28 oktober 2013 om 19:26

Nee hoor, wij waren de betere. Terecht gewonnen. Dankzij de arbitrage zitten jullie nog in de top 4.

28 oktober 2013 om 19:31

Barcelona was zeker de betere. Zij het dat ze dat niet omzette in kansen. Krijgen wij gewoon bij 1-0 een penalty die we horen te krijgen. Krijg je een totaal ander duel. Wanneer hebben wij dit seizoen dan gewonnen dankzij de arbitrage? Ik kan me 1 duel herinneren, meer niet?

28 oktober 2013 om 19:33

Alleen verongelijkte Madrid fans zien falen van scheids als reden waarom ze verloren.
Het negeren van de overtreding van Pepe wat een duidelijkere pingel is dan de duw van Mascherano. En nog Ramos die er al eerder af had gemoeten zoals altijd.

Daarbuiten is het behoorlijk schaamteloos om over de scheids te zeuren als er al weken discutabele beslssingen in hun voordeel uitvallen.
Je mag de Spaanse bond op je blote knieën bedanken dat Real maar op 6 punten staat ipv 8/10.

28 oktober 2013 om 20:39

Fcda,

Stop is met janken man. Ons is ook een zuivere strafschop ontnomen nadat Pepe de enkel van Cesc door tweëen wilde trappen. Als je wilt huilen, doe je dat maar in een hoekje en niet hier. Achterlijke idioot.

28 oktober 2013 om 20:42

Ga iemand anders irriteren, succes supporter..

28 oktober 2013 om 19:25

Ramos kreeg vorig jaar 2 wedstrijden, Valdes kreeg rood. Busi kreeg niks.

28 oktober 2013 om 19:26

@Catalonia

Valdes vloog de scheids aan en moest tegen wordsn gehouden. Groot verschil lijkt me, niet?

28 oktober 2013 om 20:02

heb je niet een 3 teveel in opstelling

28 oktober 2013 om 20:04

Mwah 3 extra man vind ik overdreven, max 2
En dan tel ik het publiek mee

28 oktober 2013 om 21:09

Ja en op de classico na speelt Real altijd net 3 man meer.
Triest hoe een club als Elche de hele wedstrijd heeft gestreden, door de arbiter en spaanse bond wordt gestraft. Omdat ze tegen Real spelen.

28 oktober 2013 om 19:50

Ken je feiten... Valdes heeft helemaal geen lafaard gezegd.. Laat ik maar niet herhalen wat hij heeft gezegd.

28 oktober 2013 om 20:03

"os habéis cagado; no tenéis vergüenza".....

28 oktober 2013 om 23:50

Hij noemde de scheids poep en probeerde hem te slaan als het niet voor zijn ploeggenoten was..

En het ging door tot in de tunnel...

29 oktober 2013 om 01:25

Valdes kreeg rood. Plus hij bleef niet met z'n poten van de scheids af. Ging als een wilde stier tekeer.

Emotie op het veld moet kunnen vind ik, bovendien was het ook een penalty. Redelijk logische reactie dus van Ronaldo, hij wil die wedstrijd gewoon winnen!

28 oktober 2013 om 18:56

Inderdaad! Je mag heus wel kritiek geven op de scheids hij is toch geen onaantastbare master ofzo. Zolang je niet discrimineert vind 'ik' kritiek prima!

28 oktober 2013 om 22:02

Dat is de scheids op het veld wel.

28 oktober 2013 om 19:26

Absoluut. Emotie is ook normaal. Maar zolang nog protesteren..kom op. Op een gegeven moment moet je doorgaan en niet blijven zeuren. Na de wedstrijd kan je er weer wat over kwijt.

28 oktober 2013 om 19:27

Zo lang*

28 oktober 2013 om 21:09

Ik vond het echt geen penalty (en ik ben niet eens een Barca supporter). Ronaldo vangt hem bewust op. Hij houdt in om hem tegen zich op te laten lopen. Als hij zich niet laat vallen scoort hij daar gewoon een doelpunt. Alleen wil hij er ook nog een rode kaart aan overhouden door als doorgebroken speler neer te gaan. Gewoon dom van hem.

Kijk naar Zivkovic van FC Groningen afgelopen weekend. Die deed precies hetzelfde. Hij zet een blok en liet Kashia tegen zich aanlopen. Daarna scoort hij simpelweg het doelpunt. Of vond je dat ook een penalty en rood waard?

Je mag best kritiek geven op een scheidsrechter. Altijd zeggen ze een scheids is toch ook een mens en op een mens mag je je mening uiten tenzij je discrimineert. Trouwens ik vond wel dat Barca de scheids beetje mee had maar daar in tegen speelden we ook gewoo slecht.

Wat een jaloezie op Ronaldo dat ze dit helemaal gaan uitzoeken en lip lezers inzetten

28 oktober 2013 om 22:04

Jaloezie? Het komt nochtans van een kanaal dat pro-madrid is.
Daarbij is dit iets dat ze zeker maandelijks doen, omdat er altijd wel iemand is die iets 'opmerkelijks' schreeuwt of zegt op het veld.

Tja die handbal mag dan ook worden bestraft. En die onbestrafte duw op Ronaldo binnen die 16 meter ook. Wel mooi om te zien dit, Madrid met de scheidsrechter 100% tegen.

28 oktober 2013 om 18:59

Ramos rood en Fabregas pingel kan dan ook genoemd worden, ik vind het een erg zwak excuus.

28 oktober 2013 om 19:04

Rood zou overdreven zijn voor de elleboog.

28 oktober 2013 om 19:17

Hij moest ook zijn /de gele kaart krijgen na de overtreding op Iniesta.
Trouwens als die penaltie wordt gefloten voor de overtreding op Cesc, dan stond het met de rust al 2-0

28 oktober 2013 om 19:19

Na de rust kon hij ook een 2e geel krijgen, volgens mij was hij dat ook.

28 oktober 2013 om 19:22

En de overtreding van achter van Adriano dan? De 10 overtredingen die Alves beging zonder kaart? Hou toch op joh. Je hebt gewonnen, veel hulp gehad van de arbitrage, dat je nog durft te klagen..

28 oktober 2013 om 19:28

Kom op dat waren twijfelgevallen waar bij de momenten voor Real alles duidelijk te zien was.

Maar dat vinden jullie weer wel twijfel gevallen, maar natuurlijk.

Vermoeiend dit.

28 oktober 2013 om 19:39

De scheids moet niks. Er waren meerdere gevallen waar hij geel kon geven, maar dat zou te makkelijk zijn geweest. Je fluit immers niet voor letterlijk elke overtreding. Anders eindigt elke wedstrijd met 18 spelers.

28 oktober 2013 om 20:02

Kijk Larsoboy jij snapt het, daarom heeft het weinig zin om achteraf te janken.

Adriano maakt meest lullige handsbal ooit en Cristiano krijgt een duwtje in de rug. Zo overduidelijk was het allemaal niet hoor. Maar ja als je verliest dan is het moeilijk om in de spiegel te kijken.

Vorig jaar toen Barcelona in Madrid met 2-1 verloor, kon Adriano ook een pingel krijgen. Echter speelde Barcelona zo slecht en ongeïnspireerd dat het ook niet geheel verdiend zou zijn. De focus kwam toen om scheidsrechter te liggen en kreeg Valdes terecht een schorsing.

Zo ook nu, ipv je af te vragen waarom Isco niet begon en waarom perse Bale moest spelen, komt nu alle focus op scheids te liggen, terwijl er aan de andere kant ook genoeg twijfelmomenten waren.

28 oktober 2013 om 20:38

guni_gugu

Een duwtje in de rug? Ma jong toch. Het moet allemaal niet gekker worden. Macherano was zelfs niet naar de bal aan het kijken en hij kwam langs de verkeerde kant te laat aan. Ik was die match live aan het bekijken met enkele Spaanse Barcelona supporters en die zeiden ook allemaal dat het wel een penalty was. Maar ja natuurlijk waren ze opgelucht dat de scheids hem dan niet gaf. Zowel op de Engelse, Spaanse en Duitse tv zeiden ze allemaal dat het gewoon een zuivere penalty was.

Over die handbal kan je nog discuteren. Maar de fout op ronaldo was een 200% duidelijke penalty!

28 oktober 2013 om 20:45

Dan was die smerige trap op Cesc z'n enkel ook een 2939393939% penalty en had Ramos allang rood mogen krijgen na die twee ellebogen. Hoor je ons janken? Nee.

Jullie madrileentjes zijn zo zielig. Iedereen roven (elche, Malaga, Juve, Villarreal), maar zelf durven janken over de arbitrage. Ga met je plassertje spelen ofzo, achterlijke idioot.

28 oktober 2013 om 21:13

@nermarvellous, waarom moet je die laatste 2 woorden er nou weer bij zetten? Ik zie dit al 2e in deze zelfde discussie. Een beetje triest vind ik dat. Zet gewoon je mening neer en stop met schelden. Een ban zou hier wel voor op zijn plek zijn.

Inhoudelijk ben ik het overigens wel met je eens dat de Real supporters ontzettend aan het zeuren zijn, terwijl ze over het algemeen weinig reden tot klagen hebben. Overigens was dat vorig seizoen met de Barcelona supporters niet anders. Het lijkt wel alsof de zogenaamde fans van de beide kanten alle realiteitszin verliezen en niet meer objectief kunnen kijken.

28 oktober 2013 om 21:27

Klopt dat dit constant opnieuw wordt gepost, naar de realtjes komen ook constant ermee dat Real benadeeld is. Lijkt me logisch dat dit dan weer aan hun uit gelegd dient te worden. Zo weten ze ook weer dat ze eigenlijk helemaal niet benadeeld zijn.

@voetbalzone
Is er een optie om op de Iphone app ook je inbox te openen? Ik weet nu namelijk niet wie er op mij reageert.

28 oktober 2013 om 21:39

Ja een duwtje ja met je 200% strafschop. Goede bron ook, je "spaanse" Barcelonafans vrienden. Die zijn natuurlijk veel objectiever en maken veel meer indruk dan je Zimbabwaanse Barcelonafans vrienden.

Ook knap dat je op drie zenders tegelijk de wedstrijd zat te kijken. Ik zou maar een aantal sportsites raadplegen als ik jou was. Bijna alle sites spreken van een 50/50 beslissing, waarbij Duitse site het momen niet eens waard vonden om op te noemen..

29 oktober 2013 om 01:35

Tipi catalonia periodista..
Klagen allemaal over de spaanse bond. Maar als die bond echt super pro real madrid was stonden ze wel 1ste. Jullie wonen vast allemaal in nederland en lopen te klagen over spaanse bond terwijl de knvb er ook niks van kan.

28 oktober 2013 om 19:01

Waarom begin je niet over de pingel die Cesc niet kreeg toegewezen? Over Ramos die geen rood kreeg? Zo makkelijk hoe snel er naar de scheids wordt gewezen door bepaalde Madrid fans. Terwijl zij een van de redenen zijn waarom jullie nog in de top 3 staan.

28 oktober 2013 om 19:23

Omdat ik mijn Real bril op heb en jij je Barca bril. Dat is typisch bij dit soort topics op Vz. Neem het allemaal niet al te serieus. Zijn altijd zulke discussies rond de clasico, ieder jaar weer.

28 oktober 2013 om 19:29

Haha mooi dat je ook toegeeft dat het uiteindelijk nergens toe leidt. De Barca fans roepen het een en de Real M fans het andere. Zo blijven we bezig. Hoe ongelukkig sommige beslissingen ook zijn.

28 oktober 2013 om 19:22

"wel mooi om te zien dit, Madrid met de scheidsrechter 100% tegen. "

Dat is erg bijzonder inderdaad. Die vermeende 'handsbal' was geen handsbal omdat Mascherano de tegenstander geen kans of dergelijke ontnam. Die duw is inderdaad wel een penalty, maar om te zeggen dat jullie daardoor verloren hebben is natuurlijk raar.

Sergio Busquets wat een baas

De Spaanse bond wil dus blijkbaar consequent lijken door net als Valdes die kritiek uitte op de scheids, Ramos te schorsen voor zijn kinderachtig gedrag. Toe maar.

Terecht natuurlijk. Wat mij betreft mag die onsortieve Ronaldo ook geschorst worden. Bij de 2-0 kon hij zichzelf kinderachtig niet beheersen en ging helemaal tekeer tegen de scheids. Onbegrijpelijk dat mensen nog steeds niet begrijpen waarom hij zo'n slecht imago heeft gekregen en de media de schuld ervan hebben gegeven. Alsof de media dit verzonnen heeft.

28 oktober 2013 om 18:58

Busquets baas? Dat hij kon nep huilen wisten we al maar dit keer ook nog zonder overtreding op hem.

28 oktober 2013 om 19:05

Inderdaad, Busquets is niet meer dan een zeer zielig persoon die het geluk heeft een goede voetballer te zijn, een baas is ie allerminst.

28 oktober 2013 om 19:09

Het irritante van Busquets is zijn gezeur bij de scheids, het duikelen valt heel erg mee vergeleken met zijn reputatie.
Qua voetbal op de dmf positie is het wel een baas.

28 oktober 2013 om 19:38

Waarom moet dit eigenlijk nog uitgelegd worden? Ongelooflijk.

Waarom is verhaal halen bij de scheidsrechter irritant? Als er een overtreding wordt gemaakt op jou, of je medespeler, dan mag je gewoon verhaal gaan halen bij de scheidsrechter.

En dan, Busquets doet dat vaak. Waarom maakt dat hem een naaier, en niet slim? Waarom niet? Hij naait niemand kaarten aan(sinds Inter), dan doen de spelers eigenlijk zelf door hem te tackelen of een overtreding te begaan. In plaats van het uit te vechten bij de speler gaat hij zeer slim verhaal halen bij de scheids.

Vertel mij, als er een overtreding op je wordt begaan. Heb je dan recht om naar de scheids te gaan of niet ?

28 oktober 2013 om 19:04

# a iniesta8

jij bent echt zielig. nu ronaldo zich uit wat hij vind dat de pingel niet is gegeven heeft hij ineens een slecht imago en dat dat dan bewijst waarom de media het toen niet verzonnen heeft?

gozer, het was een 100 pingel en jij loopt weer lekker te stoken op ronaldo.
je hebt zeker je maatje messi niet is goed bekeken tijdens de wedstrijd. hoe smerig hij zich wel niet uit en letterlijk ook nog. Ook vaak zeuren en vieze gebaartjes maken, gezichtuitdrukkingen. zelfs zn snot afvegen aan zn mouw wanneer hij het veld op loopt!

de reactie van ronaldo was volkomend terecht punt uit.

28 oktober 2013 om 19:05

Valdes heeft rood gekregen, dan mag je naderhand nog geschorst worden. Ronaldo heeft echter geel gekregen en dan mag de bond er niks meer tegen doen omdat de scheids het beoordeeld heeft.

Daarbij vind ik het niet raar dat hij tegen de scheids praat. De scheidsrechter was ook heel slecht. Heel logisch dat je dan boos wordt als een topsporter. Dit is een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, dan spelen de emoties op. Dit is gewoon een heel logische reactie.

Het is niet zo dat we verloren hebben door de scheidsrechter, maar dat Ronaldo boos wordt is heel normaal. Daarbij vind ik het een beetje dubbel om dit van een Barcelona fan te horen. Niet om jou persoonlijk, maar als er één club ter wereld is waar ze zeuren bij de scheidsrechter dan is het wel bij Barcelona. Vandaar dat ik al helemaal vind dat de kritiek hier onterecht is. Daarbij is dat van Valdes natuurlijk ook overdreven.

Ramos verdient overigens gewoon een schorsing. Of het nou opzettelijk was of niet, volgens de beelden kun je er niet veel anders van maken. Wedstrijdje of twee-drie zal dat wel worden, de bond kennende.

28 oktober 2013 om 19:12

Ik blijf dat een kromme regel vinden, waarom zou je niet extra straf kunnen krijgen na een gele kaart. Stel scheids gaf Suarez geel voor het bijten van Ivanovic dan is het toch raar als hij geen straf kreeg?

28 oktober 2013 om 19:23

Tjah, moet je niet bij mij mee komen.

Ik denk ook dat het een stukje preventie is. Wanneer deze regel weggaat hebben de bonden veel meer te doen. Dan zullen ze ook 'lullige' overtredingen moeten beoordelen. Als dat met wat ik net zei in het achterhoofd besloten is, kan ik mij er wel in vinden.

Daarbij kun je het nu ook niet afschaffen. Dan zeg je meteen al het vertrouwen in de scheidsrechters op.

28 oktober 2013 om 19:30

Magic Feet 7

Ik zeg niet dat het niet raar is. Maar ik zeg alleen dat het kinderachtig is, je bent professional(ronaldo notabene) en je speelt een wedstrijd waar 400m mensen kijken. Zulk gedrag mag je echt nooit laten zien want dit kan je duur komen te staan in de media. Begrijpenlijk, maar niet netjes.

Ik reageer ook niet anders op het veld. Maar dat wil niet zeggen dat het oké is of wat dan ook.

28 oktober 2013 om 19:33

Ik vind het meer dan oké. Ik zou het juist toejuichen wanneer ik een trainer was en een speler (en als het aan Carlo lag was hij aanvoerder) of aanvoerder tegen de scheids boos werd. Dat getuigd van motivatie en wil om te winnen. Daarmee bedoel ik geen matennaaien, maar boos reageren. Niks mis mee.

28 oktober 2013 om 19:06

Lieve hater:
Baas? Ik hoop dat hij zoiets een keer bij spelers als ibra en balo flikt, en zij dan die arrogante kop van hem verbouwen.

Trouwens ook wel komisch, dat uitgerekend busquets dit gebaar maakt......

28 oktober 2013 om 19:22

@yiano77,

Dat zou een zeer ongelijke strijd zijn. Ibrahimovic zou deze onsportieve circusclown helemaal slopen!

28 oktober 2013 om 19:31

Een ongelijke strijd is dan ook het enige dat Ibrahimovic kan winnen. Ik zou hem wel eens willen zien tegen een Drogba, kijken of hij dan nog zo stoer is.

28 oktober 2013 om 20:44

Haha ja! De grootste wener van ze allemaal gaat even stoer doen! Baas my ass! We zullen zien hoe groot hun mond nog is binnenkort in het Bernabeu. Bij Real zullen ze het tegen dan niet vergeten zijn en extra gemotiveerd zijn. Nu wou ik echt dat Özil en Mourinho er nog waren!

28 oktober 2013 om 21:17

Dan is messi weer helemaal fit, Puyol basis ipv Mascherano, Neymar helemaal aangepast aan alles en Alba ipv Adriano. Met andere woorden: kom maar op! In bernabeu spelen wij altijd de beste clasicos, vooral de laatste jaren. Maar als real wint is Real goed, als barca wint ligt het aan de scheids. Jullie madrid fans zijn bijna allemaal de grootste vriendjes hier. Ga op jullie knieen en ga huilen net als die boeler uit Madeira.

28 oktober 2013 om 21:18

De grootste huilebalk is altijd nog epilator ronaldo. Constant huilen. Wanneer de bal niet naar hem toe gaat en iemand anders een schot neemt met die klote gebaren komen. Wanneer een aanval niet via hem loopt, met een kop lopen of ze hond net is overleden.

Vroeger was hij een huilebalk, nu is het een huilende diva.

28 oktober 2013 om 22:42

Haha, grappenmaker. Jullie zijn niets anders. Wij klagen nu zeker over de arbitrage, maar als jullie in het verleden verloren hadden door arbitrale dwalingen stonden jullie ook te janken als een stel 8-jarige mongolen. En dat weet je heel goed hypocriet. Alle fans zijn hetzelfde, maar jullie barcafans zijn in één ding wel anders: Jullie denken volwassener te zijn en nooit te klagen over scheidsrechters enz.

28 oktober 2013 om 19:19

@a.iniesta8,

"sergio Busquets wat een baas"

Aldus A.iniesta8 vanuit Busquets' achterste!

28 oktober 2013 om 20:48

Kruip jij eerst even uit het achterste van Cr7. Jij hebt een villa in z'n darmkanaal man, m***tje.

28 oktober 2013 om 21:03

@fr4evah dit is een voetbal forum, hier kan je jouw mening over voetbal verkondigen dus niet jouw sexuele fantasiën.

28 oktober 2013 om 22:24

@neymarvellous,

Jij zou zeker graag in Neymar's endeldarm willen zitten?
Nou, dikke kans dat hij dat ook wil, hij schijnt op hetzelfde geslacht te vallen, tijdens de Confederations Cup kwam hij in de wedstrijd tegen Uruguay uit de kast.

@leifeng,

Ja, ik weet dat dit een forum is voor mensen met voetbalverstand. Wat kom jij hier eigenlijk doen?

28 oktober 2013 om 22:56

hahahaha hier op vz vind je heel weinig mensen met voetbalverstand. maar voetbal is wel de onderwerp van alle discussies. jouw onderwerp/interesse hoort meer bij gay forums.

28 oktober 2013 om 23:07

@leifeng,

Ken jij die uitdrukking niet, in iemands hol kruipen?
Die gay-twist die jij eraan gegeven hebt is helemaal van jou en zal hoogstwaarschijnlijk gebaseerd zijn op jouw fantasieën.

Klopt, hier op VZ heb je weinig mensen met voetbalverstand. Ik moet helaas constateren dat jij ook bij die groep hoort.

28 oktober 2013 om 19:32

Barca is simpelweg een van de meest zielige teams in de wereld, wat zijn die spelers toch vies zeg bah...
Busquets met een huilgebaar terwijl al die ballerina dansers bij Barcelona gelijk naar de scheids gaan schreeuwen als een van hun spelers weer de zoveelste schwalbes maakt.
Dan zie je die debiel Iniesta8 weer doen alsof Busquets een baas is maar als iemand van Madrid dat zou doen zou hij als eerste brand roepen!

28 oktober 2013 om 20:17

@george Best,

Zo ongelooflijk waar wat je zegt!
Ik kan me ook zwaar storen aan dat trieste team en al die vervelende mannetjes hier die al die onsportiviteit goedpraten, dan wel verheerlijken.

28 oktober 2013 om 20:53

Awh, net als Tristiano die een bitchslapje van Chiellini krijgt en doet alsof hij neergesniperd werd. En dan hoef ik niet over theatervedettes á la Di Maria, Pepe, Coentrao en Marcelo te beginnen.

28 oktober 2013 om 21:05

Ik heb het niet over Real, ik heb het over Barcelona, begin nou niet over wat anders.

28 oktober 2013 om 21:14

Net goed vind ik dat : een Unitedfan en een Realadept verenigen zich om Buquets een etter te noemen.

Dat verwacht ik namelijk van een DM : de tegenstander moet je haten.

En schwalbes bij Barcelona ? Valt wel mee hoor maar het wordt hier zo vaak en zo hard geroepen dat het een eigen leven is gaan leiden. Het moet wel zo zijn en als je dan eens nagaat uit welke hoek het komt, dan kom je weer bij die mensen uit die de DM van Barcelona haten.

Dan weet je het wel als Barcafan ; je leest het en gaat terug over tot de orde van de dag.

28 oktober 2013 om 21:24

Busquets heeft ooit een foutje gemaakt tegen Inter. Kreeg een hand in zijn gezicht en speelde theater. De rest is geschiedenis, volgens de madrdjes een duikelaar.

Afijn. Ronaldo doet precies hetzelfde en vervolgens in het Chiellini die de slechterik is.

Dit en het aanstellerig diva gedrag bij de arbiter maakt ronaldo de grootste clitje op alle voetbal velden. Dames voetbal erbij inbegrepen.

28 oktober 2013 om 21:27

Net goed vind ik dat: Een Barcelona fan en een Barcelona fan verenigen zich om hun speler te verdedigen terwijl er meer dan genoeg bewijs is om te bewijzen dat hij een etter is.

Schwalbes bij Barcelona vallen wel mee? Misschien komt het omdat je altijd naar Barcelona kijkt dat je het niet meer opmerkt? Je bent er waarschijnlijk al aan gewend dat iedereen constant schwalbes maakt.

28 oktober 2013 om 21:38

En ik vind het ook nog eens prachtig dat vooral mensen die de Premier League volgen er zich rood en blauw (azulgrana) aan ergeren.

Het zijn allemaal pluimgewichten bij ons dus is er ook niet veel nodig om hen om te krijgen. Het zijn dergelike lichtvoetige jongens die bij United op het moment ontbreken, het moet op het moment bij United allemaal komen van Januzaj, de jongen uit de huidige Unitedkern die het Barca-profiel het dichtst benadert.

En ondrtussen toch weer vlotjes met die pluimgewichten de koninklijke op 6 punten gezet, veel meer hoeft dat voor mij dus echt niet te zijn.

28 oktober 2013 om 21:46

Mooi dat je je zwaar stoort fr4ah. Ik stoor me niet snel, ik geniet meer van Barca en dan met name van de finales van 2009 en 2011. Mooie finales die makkelijk werden gewonnen waardoor Busquets en co hun kwaliteiten hoefden te gebruiken.

28 oktober 2013 om 21:47

Niet*

28 oktober 2013 om 21:52

Hoe is het mogelijk dat je zo offtopic gaat? Ik heb het toch helemaal niet over United of Januzaj? Ik heb het ook niet over Real dus ik weet niet waarom je daar over begint.

28 oktober 2013 om 21:54

Georgebest, 2 fans betichten van subjectiviteit terwijl je zelf waarschijnlijk alleen maar naar de wedstrijden kijkt om jezelf lekker te ergeren en hier af te reageren.

Het zou me niets verbazen als je het aantal schwalbes van Barca opschrijft in je schriftje. Hoeveel hebben ze er zaterdag gemaakt? En welke spelers precies?

28 oktober 2013 om 22:41

@campnou06,

Als basis kun je in ieder geval het getal 11 nemen, omdat het hele elftal eraan meedoet. Dan is het alleen nog maar de vraag hoe vaak elke individuele speler weer naar de grond gaat.

Ah, je genoot van Barcelona in de finales in 2009 en 2011.
Ik durf te wedden dat jij Barca keihard laat vallen als het team niet meer voor prijzen kan zorgen. Dan geniet je niet meer en welke club wordt het dan?

@jorisdr,

Het zijn pluimgewichten... excuses, excuses, excuses!
Dit is precies wat ik bedoel met dat goedpraten.

@george Best,

Als ik een ding geleerd heb, is het wel dat de meeste Barcamannetjes op VZ van de kern afwijken, omdat ze inhoudelijk niet sterk zijn en wanhopig zoeken naar een manier om een sneer uit te delen.
In dit geval moet ik je gelijk geven dat de poging van Jorisdr als bijzonder kansloos betiteld mag worden.

Busquets een huilgebaar maken? Hij is zelf de grootste jankbal in het hele voetbal wat betreft zeuren bij arbiters.

28 oktober 2013 om 19:41

agja Busquets werd ook niet bestraft toen hij marcelo uitmaakte voor aap, terwijl er ooknog beelden van waren en dat is veel erger.

Het is normaal kritiek te hebben op de scheids. Dat doet iedereen en vooral Ronaldo mag dat doen na die niet gegeven strafschop. Dus mensen moeten niet praten over dat hij de Bad Guy is.

El classico zou verboden moeten worden, wat een geouwehoer altijd en het is nooit goed! Je kan beter allemaal je bek houden en professioneel zijn en concentreren op de volgende wedstrijd want je kan zeuren wat je wilt maar het verandert toch niet!

28 oktober 2013 om 20:52

Ach hou toch op joh! Onder Mourinho waren de Clasico's 3 keer wat ze nu zijn en het gewoon de meeste bekeken sport wedstrijden in de wereld! Meer dan een half miljard mensen zaten bij elke Clasico voor hun tv. De Clasico's waren nog nooit zo populair geweest. Dus niets afschaffen. Ze moeten ich gewoon gedragen tijdens de wedstrijden

O nee, hier komen alle provocateurs weer.

haha dit soort shit maakt de classico zo geweldig. iedereen is altijd zo heerlijk opgefokt en er gebeurt van alles

Volgens mij is real de laatste club die kritiek mag hebben op de scheidsrechter ik wil alleen maar even helpen herinneren 3 weken geleden toen slager Pepe een penalty mee kreeg terwijl hijzelf de overtreding maakte. Dus real schaam je je kunt niet altijd mazzel hebben, je moet gewoon je kansen benutten dan had er waarschijnlijk wel meer in kunnen zitten en niet na afloop zeiken tegen de arbiter .
Verliezen hoort ook in de sport

De Classico, een wedstrijd tussen 22 kleine kinderen, erg mooi om zien altijd. Busquets voorop, echt een triest persoontje. Ook leuk hoe ze Ronaldo weer zoeken, als ze deze beelden gebruiken tegen hem zou het ook eerlijk zijn moesten ze dat provoceren van Busquets onderzoeken, onnodig gebaar.

28 oktober 2013 om 19:07

Even ter zijde, voegt niet heel veel toe dit, maar Busquets is echt tien maten minder erg dan Alba. Ik heb al een hekel aan Busquets, maar Alba is echt de overtreffende trap. Dat jongetje moeten ze echt goed gedrag bijbrengen.

En de clasico brengt de laatste jaren altijd kinderachtigheid met zich mee. Ik kijk er niet eens meer van op. Noch word ik er warm of koud van.

28 oktober 2013 om 19:12

Alba was ik even vergeten, die jongen is inderdaad nog wat walgelijker, Busquets is geniepiger vind ik maar Alba is feller. Zelfs Messi heeft iets schijnheilig, de ideale schoonzoon spelen maar wel overal mensen stiekem uitlachen of dingen gaan zeggen, die kleine is ook lang niet zo heilig als de meeste denken.

28 oktober 2013 om 19:15

Van Messi kan ik het nog wel hebben. Die compenseert het met zijn kwaliteiten. Iniesta en Xavi wil ik ook nog wel ontzien, maar Busquets en consorten hebben niet de onvervangbare kwaliteiten die Messi wel heeft. Maar inderdaad, Messi is in het veld een enorme klootzak. Niks mis mee, alleen dat schijnheilige is irritant.

28 oktober 2013 om 19:20

Inderdaad, niks mis mee, maar mensen hebben een heel ander beeld van hem. Messi is niet meer dat stil sympathiek jongetje dat onder de vleugels van Dinho kwam kijken. Waar ik me aan erger is dat bij het minste of geringste dat Ronaldo doet, hij meteen als arrogant en dergelijke word afgeschilderd, Messi komt gewoon met alles weg, het blijft toch die sympathieke goedlachse kleuter voor het gros van de voetballiefhebbers.

28 oktober 2013 om 19:21

Waarom maak je je zo druk om het gebaartje van Busquets? Ik vind het minder erg dan het woorden van Ramos en Ronaldo. Je zegt eerst dat het een wedstrijd tussen 22 kleine kinderen is, maar noemt specifiek de Barcelona spelers op. Zo kom je heel ongeloofwaardig over. Als je dergelijke dingen gaat roepen, belicht het ook van beide kanten.

28 oktober 2013 om 19:29

Lees mijn reactie nog eens goed zou ik zeggen, ik geef onrechtstreeks aan dat ook Ronaldo in de fout gegaan is, het gaat me er echter om dat Ronaldo weer enorm in de spotlight staat, evenals Ramos, maar Messi mag overal lekker provoceren en Busquets doet onder het oog van iedereen huilgebaren naar Ronaldo. Ook een gevalletje pot verwijt de ketel. En begrijp mij goed, ik heb niks met Real noch met Barça, beide clubs kunnen mij gestolen worden dus ik trek ook niemand voor uit eigen voorkeur, het valt me gewoon op dat Real altijd sterk belicht word, maar Barcelona nooit.

28 oktober 2013 om 19:38

''het valt me gewoon op dat Real altijd sterk belicht word, maar Barcelona nooit.''

Het is maar waar je oplet en hoe jij als ontvanger de boodschap beredeneert. Real Madrid roept ook het hardst als zij denken dat ze een keer benadeelt worden door de scheids, derhalve worden zij ook sterker belicht bij dergelijke gebeurtenissen.

Dat Messi en Busquets minder belicht worden heeft ook te maken met het feit dat hun gedragingen minder erg zijn dan het woorden van Ronaldo en Ramos. Voor hetzelfde woorden van Ronaldo kreeg Valdes 4 wedstrijden schorsing en Ronaldo krijgt voor hetzelfde woorden een gele kaart, hoe bedoel je minder belicht?

Er wordt hier duidelijk met twee maten gemeten en denk dat dat relevanter is dan het gebaren van Busquets.

28 oktober 2013 om 19:42

Ow wat erg , Busquets maakt een huilend gebaar naar Ronaldo, en daar loop je op te zeiken in je reactie met als hoogtepunt de 22 beste spelers van de wereld kinderen notabene te noemen. Del Piero, ironisch of ironisch?

28 oktober 2013 om 19:46

Ja dat valt mij op omdat het zo is, net zoals meerdere mensen dat opvalt, de Barça spelers (niet allemaal) zijn zeer geniepig hierin, de gedragingen van Busquets en Messi zijn ook gewoon laf en mogen dan ook gerust wat meer aandacht krijgen, maar dat ben je niet met me eens zeker?

Ronaldo word wederom gezocht, en Messi staat bij de media op een voetstuk, en daar is het mij om te doen. Puur omdat Messi als de ideale schoonzoon overeind moet blijven, en Ronaldo als de arrogante dikke nek overeind moet blijven.

Dat Ronaldo hier maar geel krijgt is een beslissing van de scheidsrechter op dat eigenste moment, Valdes kreeg toen een zwaardere straf van de scheidsrechter op dat eigenste moment, dat heeft dus met de scheidsrechters te maken en niet met de media, de media waar ik op doel.

28 oktober 2013 om 19:50

@A Iniesta8

En jij mist weer het hele verhaal achter mijn reactie, meten met twee maten, iets wat de media niet doet omdat Barcelona als heilig word beschouwd en Real als iets smerigs. Ronaldo zijn woorden worden bestudeerd tot op het bot, en de gedragingen van Messi en Busquets worden met de mantel der liefde bedekt, dit terwijl het toch ook echt provoceren is, of niet soms?

28 oktober 2013 om 19:55

@ Alexdelpiero10

Eerst en vooral is het me al (een langere tijd) opgevallen dat je een lichte voorkeur hebt voor Real. Ik roep ook weleens dat ik geen favoriet heb ik de PL, maar ik zie City of Arsenal graag kampioen worden dus ik heb wel een lichte voorkeur. Maar dat maakt niet uit.

Verder waar de andere mede Barca fans aan irriteren is dat je het hebt over 22 kleine kinderen op het veld, maar enkel de Barca spelers viseert.

Dan heb je het over dat de media (of iemand anders) Ronaldo opzoekt en dat Messi wordt afgeschilderd als ideale schoonzoon, terwijl de laatste tijd toch vooral Messi duidelijk gezocht wordt. Trouwens wat is er mis met Messi die lacht? Over actie van Busquets ben ik het wel eens, het was heel overbodig. Ik zie zulke dingen liever niet gebeuren, maar zo erg is het ook niet.

Wat ik vooral duidelijk wil maken, is dat als je kritiek wilt leveren dat je rekening houdt met beide ploegen.

Ronaldo terecht gewoon een gele kaart, schorsing zou zwaar zijn. Vooral omdat hij zich voor de rest wel goed gedragen heeft. Wel zou hij een waarschuwing mogen krijgen.

28 oktober 2013 om 20:02

Laat ik voorop stellen dat ik zulke gedragingen niet goedkeur, maar dit maken we bijna elke weekend mee.

We hebben hier te maken met de Spaanse media. Als je de Spaande media volgt dan weet je ook dat Barcelona vaker zo niet even vaak als Real Madrid in negatieve daglicht wordt gezet. Maar goed, mijns inziens moeten we hier geen aandacht aan besteden. Het woorden van Ronaldo en Ramos zijn in deze kwestie relevanter.

28 oktober 2013 om 20:02

Huh? Ik heb in Spanje een voorkeur voor één team en één team alleen, Atletico Madrid, Real kan mij gestolen worden, geloof mij vrij en wanneer ik kan kiezen tussen het kijken van een pot Barça of een pot Real kies ik Barça, vanwege, jawel, het mooie spel vaak. Dus ik begrijp je hierin niet helemaal.

Ik begrijp je voor de rest wel, ik heb het ook allemaal slecht neergepend, waar het mij om gaat is dat er nog steeds een beeld is van de goede Messi en de slechte Ronaldo, en in de pers is het nog steeds Messi die toch de bravere jongen is daar waar Ronaldo nog steeds als bad boy gezien word. Mij is het niet opgevallen dat Messi de laatste tijd word gezocht door de pers, omdat ik het vroeger allemaal wel volgde maar nu minder, kan me echter niet voorstellen dat Messi nu door iedereen word afgeschilderd als bad boy.

28 oktober 2013 om 20:03

Del Piero

Je begint op een loser te lijken die Messi zwart wil maken.

Als jij Lionel Messi ooit iemand zo smerig heb zien natrapen als Ronaldo in de bekerfinale tegen Atletico vorig jaar, dan mag je klagen over zijn imago. Als je Lionel Messi ooit in de media heb horen zeggen dat hij rijk, knap en een geweldige speler is zoals Ronaldo dat zei, dan mag je klagen over zijn imago. Als je Lionel Messi ooit iemand zo'n kaart heb zien smeren zoals Ronaldo dat deed tegen jouw team, dan mag je klagen over zijn imago. Als je Lionel Messi talloze irritante trekjes ziet vertonen op het veld, schwalbes ziet maken, kaarten ziet naaien zoals Ronaldo dat doet, dan mag je klagen over zijn imago.

Maar niet wanneer hij dit soort dingen niet doet. Ronaldo heeft zelf voor dit imago gezorgd en mensen proberen op 1 of andere manier Lionel Messi hiervan te beschuldigen of zwart te maken. Zodra er iets negatiefs over Ronaldo wordt gezegd, moet hij erbij betrokken worden alsof je van beiden niet tegelijk fan mag zijn.

Lionel Messi heeft zich altijd professioneel gedragen naar de media toe, en op het veld, Ronaldo niet. Dit zijn gewoon de feiten. Maar dat willen jullie niet toegeven, want jullie weten dat dat pijnlijk is. Zou jullie sieren eigenlijk, maar dat blijft maar een fabeltje.

/ Mij is het niet opgevallen dat Messi de laatste tijd word gezocht door de pers, \

Haha deze vind ik geniaal Je hebt zeker niets gehoord over de shit met Zlatan, met het 'cola blikje incident', met zijn belastingontduiking(waar niks van bevestigd is), dat hij Tello en Villa heeft weggejaagd, dat hij persé een hoger salaris wou net als Ronaldo, dat hij Arbeloa Karanka's schoothondje noemde en dat hij er persoonlijk voor heeft gezorgd dat een Argentijn Barça's trainer is geworden? Nee zeker toch? Jongen er is al een hele campagne bezig om Lionel Messi zwart te maken. En jij komt mij hier vertellen dat je nergens van weet?

Je maakt jezelf met 1 stuk compleet belachlijk.

28 oktober 2013 om 20:06

@kurdishcule

Daar ben ik het zeker mee eens, ik vind het gewoon allemaal jammer en het maakt het spelletje zo lelijk. Classico zou moeten draaien om het mooie spel, de strijd tussen twee grootmachten, niet om de randzaken en gedragingen langs beide kanten.

De Spaanse media zelf volg ik niet, of toch niet rechtstreeks, ik lees alles hier op vz, enkel de Italiaanse zaken lees ik ook op andere sites. Maar ik ga ervan uit dat jij dat wel doet en dus gelijk hebt hierin.

28 oktober 2013 om 20:08

@ Alexdelpiero10

Sorry dan heb ik het verkeerd. Ik had altijd gevoel dat je iets meer voor Real had. Maar daarover gaan we het niet meer hebben, want dat is onbelangrijk.

De media is wel heel slim. Messi wordt niet afgeschilderd als bad boy (zoals een Ibra of Balloteli) , maar als dictator. Volgens veel bepaalt Messi alles bij Barca en kan hij niet samenwerken met andere spelers.

Verder moet de discussie niet feller worden voor niets. Dus mannen, allemaal rustig worden en elkaar respecteren.

28 oktober 2013 om 20:16

Dit jaar alleen al, Messi de belastingontduiker, vreemdgaan met strippers, ruzies met Villa, Tello en Alexis verot gescholden.
Hele Messi/ronaldo imago klopt niks van maar dat houdt niet in dat Messi gelijk Ghandi is of de grootste lul ooit, eerder gewoon een normale man die ook gefrustreerd en boos kunnen zijn.

28 oktober 2013 om 20:18

Laatste jaren is het inderdaad minder geworden. Paar jaar terug kon je nog een gezonde discussie voeren met de supporters van de tegenstander, tegenwoordig is dat veel minder geworden. Dit heeft ook te maken met Mourinho, een trainer die veel aandacht aan de randzaken besteed. Voor zijn komst werd er minder naar de arbitrage gewezen.

29 oktober 2013 om 00:05

Barca met de beste spelers die ff 7-0 heeft gekregen? En ga geen slap excuus verzinnen van want messi was er niet, so wat hijs geen verdediger oid..

28 oktober 2013 om 21:08

Ik vind je erg naïef. Dit is maar een klein stukje van wat er op het veld allemaal gebeurt en gezegd wordt. En nu wil je Busquets laten onderzoeken omdat hij een huilgebaar maakt?hoelang kijk je voetbal of heb je wel zelf ooit gevoetbald?

Trouwens je geeft hier aan dat je favo team Atletico is. Besef je wel wat een Diego Costa in een gemiddelde wedstrijd wel niet allemaal doet of zegt, laat staan in een belangrijke wedstrijd. Dat gaat veel verder dan een huilgebaar, dat kan ik je wel vertellen.

Ik heb liever dat er spelers onderzocht worden die andere spelers expres letsel willen toebrengen, zoals Ramos met zijn ellebogen. Zonde van de tijd dit.

Straks roep je nog dat het onsportief dat er spelers van de tegenstander uitgefloten worden

ik zie de beelden net.

als je prof bent en in zon wedstrijd in het veld staat dan worden zulke dingen gedaan en geroepen.

das in het heetst van de strijd in de emotie. das bij ronaldo zo, bij Sergio zo, bij ramos zo, bij messi zo.

dat is voetbal. liever dan dat ze helemaal niets zeggen.

Ramos bah, geeft een elleboog, doet vervolgens alsof hij niets verkeerds deed...
Heb alleen de 1e helft gezien, daarna ging ik naar Ajax.
Maar ik zat me al weer te ergeren aan die 2.... ja welke 2, wie anders dan Pepe en Ramos.
Ramos is een geweldige goede verdediger alleen zijn gedrag is gewoon misselijkmakend.
(en nee ik ga geen Barca , Real discussie voeren, ik ben voor Ajax niet voor Barca of Real)

28 oktober 2013 om 19:53

Ja nu word tie hooguit 2wedstrijden geschorst om iedereen te laten zien dat ze geen madrid bond zijn.

28 oktober 2013 om 19:54

Maar dat zijn ze natuurlijk wel

28 oktober 2013 om 23:49

Daar ga ik niet over speculeren, want dan heb ik het bij de Madrid fans verbruikt.
Ik probeer zo neutraal mogelijk te reageren maar ongelijk kan ik je ook niet geven.

Mensen noemen Ronaldo zijn gedrag onacceptabel, maar wat zeker triest is is die schijnheilige lach va n Kermit en die van busquets is helemaal lachwekkend, hij is zowat de eerste die dat normaal doet.

Bah, DAN Zeggen ZE Barca Spelers Zijn Kaarten Naaiers DIT , DAT

28 oktober 2013 om 19:16

Heb je toevallig een hoofdletter fobie?

Het stelde niet zoveel voor, maar er werden toch rode kaarten getrokken. Shit happens.

Ik vraag me af of de Spanjaarden zich niet schamen tegenover de rest van het voetbalminnend volk. Wat een stel zeikerds zitten er bij die topclubs daar zeg... Ieder kamp zeurt en zevert nog weken zo niet maanden over dat potje theater en naaierij. De Clasico was leuk om te kijken, tot een paar jaar terug. Of het nou door Mourinho komt of door iets anders weet ik niet, maar ik kijk er niet meer naar uit. Aanstellende huilende kinderen zijn het.

Probleem is, wanneer Real spelers worden bevoordeeld dan is er niets aan de hand en zij praten niet over de scheidsrechter maar wanneer zij denken dat ze worden benadeeld dan is het de scheidsrechter die het expres doet.

Twee jaar terug zei Mourinho dat zij niet over de scheidsrechter klagen en juist Barcelona die klaagden over de scheidsrechter omdat Real Madrid alleen maar werd bevoordeeld. Tot die wedstrijden tegen Málaga thuis en tegen villareal uit. Toen maakte Ronaldo gebaar van stelen.

Tegen Elche hoorde je niemand van Madrid (over ronaldo schwalbe en penlaty) tegen Juventus hoorde je niemand van Madrid (over aansmeren van rode kaart door Ronaldo) tegen malaga hoorde je niemand van Madrid ( over Bale schwalbe en onterechte penalty), tegen Barcelona hoorde je niemand van Madrid over een niet gegeven rode kaart aan Ramos.

Men klaagt nu uit Madrid, dat de scheidsrechter zijn werk niet goed gedaan heeft. Maar als hij zijn werk echt goed gedaan heeft, dan had Real de hele 2e helft met 10 man gespeeld. En aam Real 2 penalty's gegeven als is die van aderiano echt geen penalty. Dan had fabregas eentje moesten krijgen.

Geloof mij maar als Real moest kiezen of de tweede helft met 10 man verder en penalty krijgen voor Ronaldo dan hadden ze echt voor Ramos op het veld de hele 2e helft.

Alleen nu piepen ze anders.

28 oktober 2013 om 19:48

Ga toch fietsen man, ditzelfde gedoe hoor je ook altijd wanneer Barca wint/verliest. Beide fans en clubs zijn f**king triest bezig na clasico's of er nu gewonnen wordt of verloren. Het is altijd de pot verwijt de ketel datie zwart ziet bij beide clubs.

28 oktober 2013 om 20:34

Highvotage

Fietsen ben ik al lang voorbij, maar ik kan je wel leren fietsen als het nodig is bij je

Helemaal gelijk Messi_neymar

Hahaaaa! Sergio Busquets, wat een baas.

28 oktober 2013 om 19:28

Wat een ''baas'' zeg. Dat je zo een huilebalk baas noemt zegt genoeg over jou

28 oktober 2013 om 19:33

Hij is geen huilebalk. Dat is een onterecht beeld dat de meeste mensen helaas nog hebben. Ik vind het gewoon geniaal, omdat Ronaldo de hele wedstrijd aan het huilen was.

28 oktober 2013 om 19:37

je haalt 2 dingen door mekaar.
huilebalk=ronaldo
baas=busquets

28 oktober 2013 om 19:42

Nah

Huilebalk = Ronaldo, Busquets
Baas = Ibra, Balotelli

28 oktober 2013 om 19:54

dat ibra baas is kan ik niet ontkennen.
balotelli moet nog leren hesjes om te doen en niet in huis met vuur te spelen.

28 oktober 2013 om 19:54

Nou, Balotelli gaat ook met enige regelmaat als een stervende zwaan neer hoor.

Ik zie al voor me hoe Busquets dat huil-gebaar maakt. Ik ga er helemaal stuk van. Het mooie is dat alle spelers het niet eens zo serieus nemen. Kijk maar eens naar Ronaldo na afloop van wedstrijd, toen hij iets tegen Puyol zei en Puyol hem onder zijn armen nam. Geweldig. Bromance onder rivalen. Ronaldo haalde die arm ook niet weg. Elke ander arrogante rivaal zou dat wel gedaan hebben.

Sergio Busquets is de beste cvm, niemand tipt aan Sergio !!

Slaat nergens op als Ramos hier voor bestraft zou worden. Ja, hij geeft commentaar wat niet netjes is, maar om hier nou een schorsing voor te geven.
Busquets doet het weer op z'n Busquets'. Kan begrijpen dat mensen hem een vervelend mannetje vinden. Normaal gezien erger ik me rot als spelers van Barca dit doen, maar bij hem kan ik het wel hebben. Geweldig die jongen.

Zo zie je maar weet dat die busquets een rat is, Ronaldo is terecht boos omdat hem een penalty is ontnomen en dan gaat die kwal zo provoceren. Messi hetzelfde geval onnodig provoceren.

28 oktober 2013 om 20:41

Penalty in your dreams!

Het is niet altijd feest voor Real hé want ze worden al genoeg gematst dit seizoen, ik noem maar Elche, Malaga en niet te vergeten Juventus.

Ahjoh, de spaanse bond is zo corrupt als ik weet niet wat, die komt er gewoon mee weg, na het incident met the clown en tito neem ik de bond niet meer serieus.

Alle batca fans waarom zijn jullie voor barca is een verschrikkelijke club (real ook hoor) hoe vaak zijn jullie in camp nou geweest meer dan 5 keer, denk het niet. Ben je dan waardig barca fan Nee!
AS Varese is stukke beter. dan dat matige barca van dit real wint dankzij de scheids en dan komen er nep barca fans erop om nog te klagen een schande!

28 oktober 2013 om 19:51

Wat een onzin kraam jij uit, zeg! Wie ben jij om te bepalen of iemand anders een waardig Barça-fan is? Niet iedereen heeft de financiële middelen om zomaar even 5 keer, of zelfs meer, naar Camp Nou af te reizen, om zielige figuren zoals jij te bewijzen dat ze wel degelijk 'waardig' fan zijn. Laat mensen zelfs bepalen van welke club ze fan willen zijn, of ze nu vaak in het stadion komen of niet.

Een lesje interpunctie zou bij jou geen kwaad kunnen overigens.

Heeft echt niemand door hoe jammerlijk de meeste supporters van beide clubs bezig zijn na een clasico? Als Barcelona wint gaat Real klagen en zegt Barcelona dat ze geen reden hebben om te zeuren. Als Real wint, gaat barcelona klagen en zegt Real dat Barcelona niet moet zeuren.

Ik vind de clasico's altijd mooie wedstrijden, omdat er veel strijd en vechtlust is en ik vind het altijd spannend ookal is het niveau soms erg slecht. Maar al dat gepraat en gezeur na van zowel de fans als de spelers van beide clubs wordt ik echt zooooooo moe van.

28 oktober 2013 om 19:48

Paar jaar terug kon je nog een gezonde discussie voeren met de supporters van de tegenstander, tegenwoordig is dat veel minder geworden. Dit heeft ook te maken met Mourinho, voor zijn komst werd er minder naar de arbitrage gewezen.

als khedira de 2 grote kansen had afgemaakt en als ronaldo gewoon die schot in de 16 scoorde dan zaten jullie niet te zeuren. Als. Als. Als. Als de scheids de penalties gaf.. Als de scheids dit als de scheids dat. Inplaats van te zorgen dat een penalty jou een resultaat moet geven zou je zelf eens je kansen af moeten maken, en dat deden ze niet, dus nu gaan ze naar de scheidsrechter kijken.

Beetje hetzelfde: Je mist al je grote kansen en omdat je verloren hebt ga je de scheids de schuld geven.

Wat ben ik blij dat ik geen clasicos meer kijk, jeetje wat een verschrikking. Dit gaat toch niet meer over voetbal, dit is alleen maar gezeik om randzaken. Als ik dit wilde zien zou ik wel Gtst of MTV gaan kijken. Voor dit soort wedstrijden zouden ze nou een robot als scheidsrechter moeten hebben, die is niet gevoelig voor al dat theater om zich heen.

haha ik moet er de gebaren van messi en modric omlachen

Real Madrid moest gewoon niet zo laf spelen, dan had je deze discussie niet.

Laten ze Ramos maar een schorsing geven. Wie weet houdt dan dat eeuwige gejank na weer een verloren wedstrijd eens op!

Valdés noemt scheidsrechter schijterd: rood, 4 wedstrijden geschorst.

Ronaldo noemt scheidsrechter schijterd: geel, 0 wedstrijden geschorst.

Geen verdere woorden nodig, het verschil tussen Barça en Madrid in een paar woorden uitgelegd. Hier is niet tegenop te boksen.

Zou de Spaanse bond Real Madrid ook nog beboeten voor de teksten op hun website, waar Barcelonaspelers en -supporters talibanstrijders worden genoemd? Anders moet de Uefa ingrijpen, dit kan gewoon niet.

28 oktober 2013 om 20:25

Je hebt het fout, het verschil tussen Barça en Madrid is op dit moment 6 punten. Je noemde enkel het verschil in graadmeter die gehanteerd wordt bij beide ploegen. Ene is niet zo lang die blijft binnen Madrid, maar de andere gaat van Madrid tot aan Tokyo. Het is ironisch, vind je niet?

28 oktober 2013 om 20:42

''geen verdere woorden nodig, het verschil tussen Barça en Madrid in een paar woorden uitgelegd. Hier is niet tegenop te boksen. ''

Het zit ook allemaal niet mee hè Tommie. Heb jij misschien enig idee hoe we van het spook Franco af kunnen komen? Want zo is het helemaal niet eerlijk;

28 oktober 2013 om 21:47

laten we niet over franco hebben. dan krijg jij straks nachtmerries

28 oktober 2013 om 21:57

Jij hebt echt een kut leven he je hele leven draait om real madrid misschien toch stiekem fan ???

Alleen maar goed eigenlijk dat iedereen die niks met Barcelona heeft Busquets een etterbak, een huilebalk en een naaier vinden.

Op de positie van DM hoort het er namelijk gewoon bij.

Het staat anderen vrij om iets anders te denken maar dan zeg ik maar : welkom in de boze, doorslechte professionele voetbalwereld.

En wat Ramos en Ronaldo betreffen : wanneer Valdes verleden seizoen een rode kaart kreeg en nadien 4 dagen schorsing omwille van die rode kaart en Ronaldo komt er vanaf met "maar" een gele voor een gelijkaardige tekst en dus geen schorzing, dan valt het dus alweer mee dat Real zo vreselijk zwaar benadeeld werd. En Ramos die gewoon onomwonden de integriteit van de ref in twijfel trekt, natuurlijk schors je die maar in Spanje wachten we dat dus best nog maar even af.

Wel raar dat de Spaanse bond nogal kieskeurig is bij het onderzoeken van bepaalde incidenten.

Zo'n uitspraak van Ramos wordt onderzocht, maar de oerwoudgeluiden naar Marcelo niet...niet van zaterdag en ook niet vorig seizoen tegen Sociedad. Opvallend zullen we maar zeggen...

Maar ja, Ramos heeft een goede zaak. Hij is vaag gebleven. Als hij het gewoon houdt op pech, wat Real zeker had, kunnen ze hem amper iets maken.

En die vergelijkingen tussen CR7 en Valdes gaan helemaal nergens op. Valdes rende in de laatste minuut nog ff 100 meter om de scheids met gepopte aderen te vertellen dat het een penalty was. Ronaldo blijft gewoon kalm en vertelt de scheids dat het een penalty is.

En tja, Busquets en Messi zijn gewoon sneaky. In het gezicht doen ze niks, maar achter de rug wel, net als Pique. Messi mocht trouwens ook wel rood krijgen, voor die schwalbe en hij wilde wel erg graag het shirt van Modric een paar keer.. Alves heeft een stuk of 15 overtredingen, maar wonderbaarlijk geen geel gehad. Adriano mikte puur op Ronaldo's benen, maar komt weg met geel.

28 oktober 2013 om 20:28

Lol appie11

Messi rood geven voor een swalbe.

Kijk mijn onderstaande post maar eens en kijk even op Youtube voordat je andere beschuldigd.

Even Elche en laatst Juve weer vergeten ofzo.

28 oktober 2013 om 21:40

appie11 drink je wel genoeg water?
door al dat gehuil droog je straks helemaal uit.

Wat een zieligers zeg die supporters van Real om steeds maar terug te komen op die zogenaamde pingel voor Ronaldo (die het niet was) terwijl ze zwijgen over de overtreding op Fabregas die er wel 1tje was want Pepe ging op zijn voet staan en daarbij had die Ramos allang niet meer op het veld mogen staan.

Maar laat ze maar janken want des te belachelijker maken ze zichzelf.

Tka en dat Real gemast word weten we ondertussen wel maar ze zijn het zo gewend dat ze gewoon hulp verwachten blijkbaar.

Ronaldo de loser van de wedstrijd want eerst als een klein kind zitten stieren op de grond om een pingel en daarna gewoon voor heel de wereld voor schut gezet door Dani Alves (wat een baas).

Ronaldo gaat nooit never de gouden bal winnen maar eerder een gouden oscar voor zijn theater.

Check maar een op Youtube: Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 1 en Part 2.

28 oktober 2013 om 21:12

Hoe ben jij aan 200 punten gekomen?

28 oktober 2013 om 22:03

Gutihaz lekker relevant? Of lig je straks wakker omdat je nog geen 200 hebt?

28 oktober 2013 om 22:28

Door betere reacties te plaatsen als jij want die onzinnige reacties krijg je niks voor hoor!

Altijd dat extreme opgehemel van Real Madrid en verdedigen als het zelfs bewezen is zitten de mensen niet op te wachten!

Hard hè de waarheid!!!!!!!

28 oktober 2013 om 22:38

Letterlijk elke reactie van hem is kinderachtig en provocerend. Ik erger me er daarom aan dat types als hij vrolijk kunnen doen wat ze willen zonder een ban te krijgen. Het niveau van de FP is verschrikkelijk laag.

O nee, die 200 punten boeien mij niet. Ik kom daar toch wel. Je mag blijkbaar zelfs in elke reactie provoceren.

edit: Zie de reactie boven mij en onder mij. Twee met een vol groene balkje die zo kinderachtig doen.

28 oktober 2013 om 23:25

@ Gutihaz

Laat ik voorop stellen dat ik jou een vd meest reeele Realfans van dit forum vind.
Jij bent een van de weinigen die echt iets van t spelletje begrepen heeft in mijn optiek.

Jij zou dan toch moeten weten dat Fast N Loud wel een punt heeft? Real draait zichzelf weer eens enorm in de slachtofferrol, terwijl dat echt zwaar maar dan ook echt zwaar overdreven is.

Het is toch echt ongelooflijk irritant hoe zij iedere keer weer naar een ander wijzen als het ze niet lukt om een wedstrijd te winnen? Ik kan me niet eens meer herinneren dat ze niet naar een ander hebben gewezen als ze een wedstrijd verloren. Dat is toch triest voor een club van die allure? Dan ben je toch gewoon verkeerd bezig met zijn allen?

Ik vind overigens dat de spelers van Barca ook hun mond moeten houden over de scheids. Totaal onnodig. In Engeland/duitsland/italie gebeurt dit minder naar mijn idee.

28 oktober 2013 om 23:27

@gutihaz

Kinderachtig laat me niet lachen heel dat Real en de aanhang zijn een stelletje kinders met hun geklaag en gejank.

Niks meer en niks minder.

Jij noemt het provoceren maar het is de harde waarheid helaas jongen (of meisje).

28 oktober 2013 om 23:58

Mick026

In principe heeft hij gelijk. Heb ik ook nooit ontkend. Real heeft zich geprofileerd als kut club de laatste jaren. Maar daar had ik het dan ook niet over.

Hij brengt het zo provocerend en kinderachtig. Ook haalt hij er andere zaken bij puur om te provoceren.

Ik erger me aan zijn reacties. Ik verwacht namelijk meer van iemand met een vol groene balkje. Van leden met een leeg balkje kan ik het verwachten, maar tegenwoordig zijn zelfs degenen met een vol groene balkje kinderachtig.

29 oktober 2013 om 00:06

Het niveau hier is inderdaad niet om over naar huis te schrijven nee.

Maar ik vraag me echt af wat er bijvoorbeeld bij die Ramos in zijn hoofd omgaat.
Zou hij nou niet gewoon bij zichzelf denken: 'tsja, we hadden wellicht die penalty kunnen krijgen, maar waarom begin ik in hemelsnaam op het middenveld terwijl ik daar nog nooit gespeeld heb? En waarom staat die lompe wehlsman in de spits??'

Misschien denkt ie dat ook wel, maar goed. In plaats daarvan gaan ze weer massaal naar de scheids wijzen. Ik vind t prima hoor. Doordat ze blijkbaar geen zelfreflectie hebben leren ze waarschijnlijk niet van hun fouten en wint Barca de volgende clasico (zeker als Iniesta en Messi hun normale niveau weer halen) gewoon weer.

Ik dacht dat t toch vooral aan Mourinho lag, maar dat was blijkbaar toch niet de complete oorzaak van t geklaag over de arbitrage.

29 oktober 2013 om 00:32

@gutihaz

Jij vind het kinderachtig omdat je het gewoon niet wilt begrijpen.

Lees maar eens hier wat reacties door van jou medesupporters dan heb je het pas over kinderachtig.

Altijd maar het wijzen naar anderen word men gewoon beu.

28 oktober 2013 om 21:41

Die video bewijst maar eens de hypocrisie van Real Madrid: Busquets een diver noemen voor 1 dive tegen Inter, en Ronaldo niks terwijl hij er 25 000 maakte in die 2 videos? Hoe kan je zo'n club nog serieus nemen?

28 oktober 2013 om 23:03

@Fast-N-Loud,

Heerlijk, die frustratie van Barcelonafans als ze over Ronaldo praten.
Moet je nagaan hoeveel pijn hij jullie gedaan heeft en nog gaat doen.

Alves, is dat die baas die in 90% van de wedstrijden tegen Ronaldo als een F-je met gemak wordt weggezet?

Check maar eens op Youtube:
Iniesta diving skills - part 1, 2 en 3
Xavi diving skills - part 1 en 2
Busquets diving and crying skills - part 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7
Busquets flesh wound
Ugly faced Valdes yelling at ref
Alba, poor excuse for a football player - part 1, 2, 3, 4, 5
Piqué comedy-football - part 1, 2 en 3
Dani Alves owned by Cr7 - parts 1-12
Alexis Sanchez hilarious dives - part 1-8

28 oktober 2013 om 23:25

Wat maak jij jezelf belachelijk want ik toets dat alleen maar in van Iniesta en Xavi en er komt helemaal maar dan ook maar helemaal niks. oh ja toch wel zijn skills maar geen swalbes.

Die filmpjes van ronaldo zijn er gewoon dus wat erg hé de waarheid.

En Alves was hem zaterdag gewoon zwaar de baas.

Eerst even met feiten komen ipv met onzinnige dingen.

29 oktober 2013 om 00:06

@Fast-N-Loud,

Misschien is dat omdat ze niets anders doen. Dan ga je daar natuurlijk geen aparte filmpjes voor maken. Dat doe je alleen als het incidenteel is en dan dus opvalt...
Om alsnog die dives van spelers als Xavi en Iniesta te zien, raad ik je aan om even een full match terug te kijken. Die zijn vast ook wel op Youtube te vinden. O ja, niet in slaap vallen van het saaie voetbal rond de middellijn, hè.

Hij was hem in die actie even de baas (wel leuk dat Alves ook een keer iets van zich laat zien in een duel met Ronaldo, het werd al eentonig), helaas werd hij er vervolgens weer uitgelopen waardoor Ronaldo de assist kon geven op Jesé.

29 oktober 2013 om 00:27

Een hele lijst maken met niet bestaande videos en dan noem je fast-n-loud gefrustreerd?

In tegenstelling tot jou best zielige poging tot provocatie, bestaan de diving manuals van Ronaldo wel. Fast-n-loud vergeet alleen deel 3 erbij te zetten. Allemaal rond de 12 minuten, veel kijkplezier.

29 oktober 2013 om 00:38

@guni_gugu,

Eerlijk is eerlijk, de niet-bestaande filmpjes die ik neerzet, kunnen makkelijk gemaakt worden. 3 delen van 12 minuten is dan helaas voor elke titel te weinig.

Je denkt toch zeker niet dat ik mijn tijd ga verspillen aan een video die met alle liefde gecompileerd, ge-edit en, bovenal, bewerkt is door een Ronaldo-hater.
Waarschijnlijk krijg jij er een hard-on van, maar ik ga dat soort onzinfilmpjes niet bekijken.

29 oktober 2013 om 00:41

Jongen als er spelers bij zijn die nauwelijk duiken zijn het die 2 wel want wat een onzin verkondig je toch weer hier,

Alves, Alba, Busquetes en in mindere mate Alexis en Pedro OK maar Iniesta en Xavi kom op man.

En jij noemt het saai maar als je van laf countervoetbal houd net als jij moet je niet klagen.

Maar mooi dat je het aankaart van Ronaldo maar volgens mij is het 2-1 geworden omdat jullie topverdediging (van 5 man) helemaal zoek werd gespeeld door Neymar.

Maar zoals guni_gugu zegt die van Ronaldo bestaan want hij is er heer en meester is en het mooie is Barcelona word er voor veroordeeld door jullie maar helaas zijn jullie nog een graadje erger met Pepe, D-Maria, Khedira.

Ik zie bijvoorbeeld Benzema nooit een dive maken zou hij dan wel fatsoen hebben.

Je bent gewoon vastgepraat jongen met je onzin.

Get a life because you've been defeated!

29 oktober 2013 om 00:48

Die filmpjes zullen gemaakt kunnen worden maar beeldmateriaal zoeken zal moeilijker zijn als van Ronaldo.

Wel te vinden zijn:
- schwalbe pepe
- Di Maria best dives
- Di maria dive vs Barcelona

Dat zijn bestaande filmpjes en van iniesta is er 1 dive te vinden op heel youtube.

Man wat een lachertje ben je

29 oktober 2013 om 00:55

@Fast-N-Loud,

Om mij vast te praten, moet je toch met beter arsenaal komen. Misschien kun je dan ook een betere partner meebrengen dan guni_gugu. Jullie maken het te makkelijk.

Ongelooflijk dat jij zegt: in mindere mate Alexis en Pedro. Pedro was tijdens de Clasico's vorig seizoen weer lekker bezig en laten we vooral niet de bijzonder slechte schwalbes van Alexis vergeten. Ik heb nog nooit zo hard gelachen om een schwalbe, Vidal was er niets bij.

Laf countervoetbal is wat Barcelona de 2e helft gespeeld heeft eergisteren. Slim en prachtig uitgevoerd countervoetbal is wat Real het publiek voorschotelt.

En nee, dat de uitslag 2-1 was, kwam zeker niet alleen door Neymar. Het kwam door het niet afronden van de kansen aan Real-kant en, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, de waardeloze partijdige arbitrage.

Jullie hele elftal bestaat uit onsportieve en duikelende spelers. Pepe en Di Maria zijn de enigen bij Real die het helaas ook doen.
Maar dat is ook het verschil: bij Real wordt dat niet gewaardeerd door de fans, Barca-fans genieten er zelfs van als hun spelers het doen.

Nou en of, Benzema heeft absoluut fatsoen. Dat is ook de reden waarom hij bij Real speelt en waarom hij nooit voor Barca zou kunnen spelen...

29 oktober 2013 om 00:56

Je bedoelt het selecteren van het overschot aan videomateriaal en het in een veel te kort filmpje proppen, want het zoeken is absoluut geen moeilijke opgave.

29 oktober 2013 om 01:51

Haha hoe meer je doet alsof je het je allemaal niet boeit, des meer frustratie ik ontdek in je posts. Je vergeet bij Barca Alves en Alba te noemen, maar bij Real vergeet je er veel meer. Met stip natuurlijk Ronaldo op 1. Dat je hem niet eens in je lijst hebt en weigert zijn filmpjes te kijken, zegt natuurlijk iets over je fanboyism richting hem. Is niet erg hoor, zolang je niet in zijn hol kruipt (je eigen woorden).

Daarnaast bestaat onsportiviteit niet alleen uit duikelen. Harde en grove overtredingen maken hier ook deel uit:
- Ramos die met zijn ellebogen op deze leeftijd al record rode kaarten gebroken heeft
- Over Pepe wil ik het niet eens hebben, die man na Levante in een gesticht thuis
- Gelukkig deed Xabi "de rooie enkelbreker" afgelopen editie niet mee, ook natuurlijk altijd goed voor ontlopen van rode kaarten.

Dus blijkbaar wordt bij Real behalve duikelingen ook hyena gedrag aanbevolen.

Jammer dat je zo makkelijk voor mij maakt, want je verraadt je hypocrisie met 2 zinnen:

"laf countervoetbal is wat Barcelona de 2e helft gespeeld heeft eergisteren. Slim en prachtig uitgevoerd countervoetbal is wat Real het publiek voorschotelt."

Twee keer het woord countervoetbal met twee verschillende beschrijvingen. Zegt eigenlijk alles over jou beeld.

Waarom je nog Benzema noemt is mij een raadsel. Hij heeft het nog nooit over Barca gehad, hoe weet jij dat nou allemaal?

29 oktober 2013 om 13:28

Ik hoef niet met beter arsenaal te komen want je kunt het mooi vertellen maar het wankelt aan alle kanten.

Alleen al de regel Pepe en Di Maria doen het is al om te lachen want oh die Ronaldo niet natuurlijk.

Partijdige arbritage natuurlijk als je oogkleppen op hebt met een Reallogo erop.

Wat een lachertje ben je zeg want kom met feiten en niet met onzin en mijn feiten zijn onderbouwd door een filmpje of 6/7.

Ga maar lekker in je Realpyama slapen vanavond

29 oktober 2013 om 15:06

@guni_gugu,

Misschien ben ik Ronaldo vergeten (al zet hij er in tegenstelling tot die Barca-spelers veel meer tegenover), maar ik ben ook nog wel meer Barcelona-spelers vergeten (fabregas, Mascherano). Eigenlijk ongelooflijk dat je gewoon een heel elftal hebt aan matennaaiers.

Harde en grove overtredingen vind ik minder onsportief dan kaarten vragen voor de tegenstander, tenzij bij die overtredingen geen bal in de buurt is.
Ik snap wel dat je dat zegt, jij bent je er namelijk ook bewust van dat de fysieke duels voor de mannen zijn en dat Barca die daarom nooit wint.

Ik vind dat er een verschil is tussen die 2 soorten countervoetbal.
Countervoetbal op zich is niet laf, het is je kracht en snelheid benutten.
Het wordt pas laf als je met 11 man op eigen helft staat, de ballen uit het niets naar voren rost en bij elke lichte overtreding naar de grond gaat en tijd gaat rekken. Dit laatste is dan ook een beschrijving van het Barcelona van de 2e helft zaterdag.

29 oktober 2013 om 15:25

@Fast-N-Loud,

Bewerkte filmpjes zijn geen feiten. Die zijn gemaakt door een cr7-hater.

Maar goed, als jij het graag wil:
Pepe, Di Maria, Ronaldo versus:

-Xavi
-Iniesta
-Busquets
-Alexis
-Pedro
-Fabregas
-Mascherano
-Alba
-Alves
-Neymar
-Piqué

Ik neem aan dat jij ook wel het verschil in aantal ziet. Nu komt het ook goed uit dat je vorige week op jouw basisschool voor het eerst hebt geleerd om over het tiental te tellen...

De enige man in het elftal (puyol) speelt helaas bijna nooit meer.
Hij detoneert echt in dat elftal met zijn sportieve en normale gedrag.

29 oktober 2013 om 00:29

Je bent part 3 vergeten

29 oktober 2013 om 00:42

Die had ik gemist

Ze hebben verdiend verloren maar als Ramos dat vind moet hij dat mogen uitspreken het is geen politiek. Komop zeg wat dat betreft is Nederland nog redelijk nuchter over uitspraken. Ik hoor soms trainers dingen zeggen over de scheidsrechters daar hadden ze in Spanje een levenslange schorsing voor gehad.

Modric mag z'n handjes thuishouden. Hij mag Messi helemaal niet aanraken. Dit zou zelfs nog als een slaande beweging door kunnen.

Real heeft het aan zichzelf te danken dat ze met lege handen staan

Toch raar dat Ronaldo voor hetzelfde vergrijp als Valdes niet geschorst wordt. De scheids is idd een schijtert, want hij had direct rood moeten geven aan Ronaldo. Een scheidsrechter dien je elk moment van de wedstrijd te respecteren en zeker niet uit te schelden. Dat sommige Madrilenen dit nog goed proberen te praten is hilarisch.

Waar hebben we het over man waar?? Barcelona wint dankzij de scheidsrechter wie me iets anders wijs wilt maken kan een pyschioloog huren, barcelona krijgt meer haters en ze tonen met de dag meer hoe ze in het echt zijn en wat voor zielige schijnheilge spelers zij hebben, ik bedoel op wat lijkt die reactie van messi ? Of busquet verdiend toch een schoring met die gebaar van " huilen " adriano die amper voor de bal gaat maar puur voor de enkels van ronaldo, 2 penaltys ontnomen, 1000x vrije trappen ontnomen op bale,ronaldo,marcelo,dimaria en ik kan nog een hele lijst doorgaan en het aller grappigste is je dani alves praat wel stoer na de wedstrijd maar hij was wel diegene die bang was dat real de 2e zou maken en daarom ging hij tijd rekken in eigen huis!

Wij zijn madrid, wij zijn los blancos. En geen zigeneurs

28 oktober 2013 om 23:19

Blijf vooral naar anderen wijzen.

Dat heb je in ieder geval wel gemeen met dat zielige clubje van je. Geen greintje zelfkritiek. Het ligt altijd aan een ander. Nooit kunnen ze een keer zeggen: Wij zijn met een ontzettend laffe instelling aan de wedstrijd begonnen. Wij missen op het moment creativiteit om het ze echt lastig te maken.

Nee in plaats daarvan gaan ze weer naar de scheidsrechter wijzen. En dan ook nog met de wetenschap dat ze dit seizoen al een aantal keren ongelooflijk veel geluk hebben gehad met de arbiter en eigenlijk nu al op 10 punten achterstand hadden kunnen staan.

Real Madrid is een lachwekkend, zielig clubje geworden. Ik zou me kapot schamen voor 'fans' zoals jij, maar bij Madrid past het wel.

29 oktober 2013 om 00:14

Lol hoe mooi kun je het vertellen maar lees je eigen reactie maar eens terug dan zie je hoe belachelijk hij wel niet is zeg!

1.000 vrije trappen ontnomen hoe mooi kun je het vertellen.

Ondanks heel het theater van Real kunnen ze nog niet winnen en dat valt erg tegen omdat ze gewend zijn om steeds maar hulp van de arbritage te krijgen is het niet?

Tja die van Ronaldo kon op de stip maar die van Fabregas moest op de stip maar die vergeten alles wat maar met Madrid te maken heeft eventjes.

Hopelijk schorsen ze die Ramos maar even een wedstrijdje of 5 wat een kwalbal zeg en Ronaldo krijgt dit jaar de gouden ballerina uitgereikt hoor.

Ramos had rood moeten krijgen, Barca een penal en Real Madrid had er misschien twee penals moeten krijgen. Maar uiteindelijk wint de beste, in deze Classico was Barca dat. Overigens kan ik wel lachen om een huilgebaar van Busquets naar Ronaldo, maar ik zal waarschijnlijk de enige zieke persoon zijn die daarom lacht.

28 oktober 2013 om 23:29

Nee hoor want om dat gezuig en gezeur van de spelers van Real kun je toch alleen maar lachen.

Het ergste is dat de jeugd op het veld steeds meer Ronaldo gaan nadoen en zich om het minste geringste laten vallen en hun armen omhoog doen.

In elke el clasico zitten wel fouten bij van de scheids dit keer is het real madrid, vorige keer was het barca.. Het is jammer maar, die gebaren van barca zowel busqeut en messi is ook qel overdreven want als hun achter staan gaan zei ook klagen bij de scheids, neem voorbeld van.de wedstrijd tegen ac milaan bekant heel die team ging naar de scheids...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren