Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quincy Promes wordt vervolgd voor cocaïnesmokkel van honderden kilo's

Laatste update:

Quincy Promes wordt vervolgd voor de invoer van twee partijen van honderden kilo’s cocaïne, zo meldt Het Parool. De drugs werden in 2020 in de haven van Antwerpen onderschept. Promes staat buiten de drugskwestie ook al terecht als verdachte van poging tot moord op zijn neef in juli 2020 op een bedrijfsfeest in Abcoude.

Promes werd door het Openbaar Ministerie eerder al gelinkt aan cocaïnesmokkel, nu is dus het besluit genomen om over te gaan tot vervolging voor de invoer van twee partijen coke. Het gaat om een transport van 650 kilo cocaïne en een van 720 kilo. Robert Malewicz, de advocaat van Promes, wil niet op de nieuwe vervolging reageren. “Ik zal tijdens de zitting van aanstaande maandag een nadere toelichting geven”, aldus de raadsman.

Ook wordt Promes verdacht van deelname aan een criminele organisatie en huiselijk geweld. Hij wordt door het OM ook gelinkt aan een ripdeal van vierhonderd kilo cocaïne, zo werd begin dit jaar bekend in het Algemeen Dagblad. Promes zou 250.000 euro hebben betaald aan vermeende drugshandelaar Piet Wortel. Dit zou gaan om een schuld nadat bij laatstgenoemde coke zou zijn gestolen.

De aanvaller van Spartak Moskou wordt als bekend ook verdacht van poging tot moord op zijn neef, die hij in de nacht van 24 op 25 juli 2020 bij een bedrijfsfeest in Abcoude in zijn knie zou hebben gestoken. De vleugelspits bekende die daad in een getapt telefoongesprek, waarvan de inhoud al eerder uitlekte. De neef van Promes daagde de vleugelspits voor de rechter wegens poging tot moord. Hoewel Promes dat motief volgens het Openbaar Ministerie wel degelijk kenbaar maakte tijdens en na de steekpartij, is er volgens justitie onvoldoende reden om aan te nemen dat dat gemeend was. Ook nam Promes naar oordeel van het OM niet het aanmerkelijke risico dat zijn neef zou overlijden, omdat hij hem in zijn been raakte.

Het slachtoffer van Promes werd geraakt in een belangrijke pees, waardoor hij zijn linkerbeen lange tijd niet kon gebruiken. De man kan niet meer hurken of rennen en lijdt bovendien aan posttraumatische stressstoornis. Begin maart werd bekend dat het OM twee jaar cel tegen de aanvaller eist. Promes was zelf niet bij de strafzaak aanwezig. De aanvaller lijkt überhaupt niet van plan om in de nabije toekomst voet op Nederlandse bodem zetten, om vervolging te voorkomen. Promes speelt bij Spartak Moskou in Rusland en dat land heeft geen uitleveringsverdrag met Nederland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ze die nooit vastgehouden hebben hier en hebben laten gaan naar nb Rusland. De mogelijkheid was er. Lekker OM.

30 mei 2023 om 16:59

Mag toch niet zomaar?

30 mei 2023 om 18:19

Nope. Wel als je vluchtgevaarlijk bent en verdachte bent van een misdrijf waar 12 jaar voor staat. Die gast heeft bij elkaar wel voor 30 jaar staan 😉

30 mei 2023 om 17:01

Ook daar zijn regels voor anders hadden ze dat natuurlijk gedaan

30 mei 2023 om 17:02

Mee eens, zelfde als met Vloet. Zit nu ook in Rusland.

In Spanje heeft Alves zijn paspoort in moeten leveren vanwege zijn 'vluchtgevaar' na zijn verdenking van verkrachting.

30 mei 2023 om 17:19

Vind ik heel andere situaties. Vloet was een ongeluk (ja, zeker zijn schuld en zeker ben je een idioot, maar er was geen intentie om iemand letsel aan te brengen/dood te rijden, ook al neem je dat risico wel als je met alcohol achter het stuur kruipt). Die andere 2 hebben moedwillig letsel aangebracht.

Daarnaast verwacht ik van Vloet dat hij na het hoger beroep zijn straf gewoon uit gaat zitten.

30 mei 2023 om 19:24

Ik vind dat als jij dronken 200 km/u op de snelweg gaat rijden je wel heel erg groot risico neemt. En als je dan een ongeluk veroorzaakt waarbij iemand komt te overlijden je gewoon gestraft moet worden voor doodslag. Je hebt zoveel keuzes gehad om dingen niet of anders te doen. Vloet had niet dronken achter het stuur hoeven te kruipen. Vloet had geen 200 km/u hoeven te rijden.

Als ik ergens in een park een pistool leeg schiet zonder specifiek op iemand te richten is het dan ook een ongeluk, of wel doodslag? Ik weet dat we in Nederland verkeersstrafrecht hebben, maar ik vind die straffen echt een lachertje in vergelijking tot de ellende die mensen aanrichten.

Daarnaast heeft Vloet inderdaad gezegd zijn straf uit te willen zitten, maar wel NA zijn voetbalcarriere. Alleen dat al maakt mij kwaad. De arrogantie om dat te zeggen. Wie is hij om te bepalen wanneer hij zijn straf uit gaat zitten? En wie zegt dat hij überhaupt nog terug komt, want de loser is ook gevlucht naar Rusland.

30 mei 2023 om 17:04

En dan op zijn social media ook nog een hartje onder een foto van Poetin zetten. Deze man is compleet gestoord joh, lekker daar in Rusland houden; die hoeven we hier nooit meer te zien.

30 mei 2023 om 17:17

Laat hem wegblijven, kost die ons ook geen belastingcenten.

30 mei 2023 om 17:33

Exact dit. Liever dat hij in Rusland lekker europese luxegoederen verbrast de rest van z'n leven dan nog 1x met NL te worden geassocieerd

30 mei 2023 om 17:56

Ik snap die gedachte, maar als slachtoffer (z'n neef) zie je toch liever dat iemand gestraft wordt voor z'n daden in plaats van als een God in Rusland kunnen leven met die miljoen bankrekening.
Lijkt me vooral voor hem heel wrang..

30 mei 2023 om 18:25

die kan natuurlijk naar een veilige vakantie land gaan maar een vliegtuig kan een tussenstop moeten maken aan een land wat wel kan uitleveren. Word hij veroordeeld zal hij toch een keer een fout maken. Taghi zat ook in een land dat niet aan Nederland uit leverde maar zit nu toch in de E B I in vught

30 mei 2023 om 21:21

Je zult een tussenlanding moeten maken, toevallig in een land dat uitlevert, omdat er iemand onwel wordt in het vliegtuig. Dat zou te grappig zijn 😂😂😂

30 mei 2023 om 23:26

Effe serieus dit zijn tot op heden nog steeds aantijgingen, alhoewel wij alles al weten en wij iedereen maar schuldig verklaren via alle juice kanalen en een hele hoop mensen die onzin spreken. Bij deze je bent schuldig als het vonnis is gegeven door de rechter dus al met al Wachten op de juiste oordeel voordat je die velt

Onbegrijpelijk dat hij zich in dit soort zaken heeft gemengd met zo’n topsalaris. Hoe dom kan je zijn?

30 mei 2023 om 17:05

Foute vrienden vanuit de jeugd? Familierelaties? Iets met groepsdruk en imago ben ik bang... Maarja meer dan gissen is het ook niet. Blijft bizar zoals je zegt

30 mei 2023 om 17:10

@legends het zal ongetwijfeld te maken hebben met de zaken die jij aangeeft. In mijn beroepsveld zie ik dat vaker, alleen hebben mensen dan geen geld. Vaak ook een verstandelijke beperking en je krijgt dit soort bizarre beslissingen.

30 mei 2023 om 17:12

Onderschat de onderwereld niet. Ze kunnen je voor de kleinste dingen helemaal naar binnen trekken en je steeds verder het slop intrekken totdat je niks anders kan doen tot overgaan op dit soort daden

30 mei 2023 om 17:22

Facts. Alhoewel ik bij hem meer het idee heb dat hij zich er wel goed bij zou voelen om zich met dit soort zaken in te laten.

30 mei 2023 om 17:23

Ik heb het te doen met deze Promes. In deze wereld van ongelijkheid maken mensen soms foute keuzes. Ik hoop het OM inziet dat ook omgeving een rol speelt

30 mei 2023 om 17:29

Zelfs voor jou bestaan er dieptepunten Prem. Als er iemand is met wie je geen medelijden hoeft te hebben, is het Quincy Promes.

30 mei 2023 om 17:31

zeker hij heeft fouten gemaakt en hij zal bestraft moeten worden! Maar ook denk ik aan mensen verdienen een tweede kans @FCG95.
Maar het zijn wel erge delicten

30 mei 2023 om 17:47

Ongelijkheid? Promes verdiend zoveel geld omdat hij toevallig bovengemiddeld tegen een bal kan trappen. Daar zit de ongelijkheid en niet naar jij (volgens mij) hint. Slachtoffergedrag, bah.

30 mei 2023 om 17:48

@Prem Ergere delicten, zoals het neersteken van je eigen neef? Promes verdient zeker een tweede kans, na zijn verdiende straf uitgezeten te hebben. Wat hij dus niet gaat doen.

30 mei 2023 om 18:00

@prem
Er moet in dit land iets te veel rekening gehouden met teveel dingen als iemand zwaar de fout ingaat.
In dit geval hoeft er wat mij betreft geen rekening gehouden te worden met zijn omgeving of ander geleuter in die hoek, bewust je neef neer steken, verdachte in een cokesmokkelzaak, bewust naar Rusland gevlucht om zijn straf te ontlopen....
Promes weet precies waar ie mee bezig is.

30 mei 2023 om 18:12

Precies decorner, ik heb geen medelijden met daders. Alleen als ze gruwelijke gechanteerd waren of onder druk gezet waren.

30 mei 2023 om 17:30

Bij Ajax zei hij in een interview dat hij volwassen geworden was en dat pikachu pang pang voorbij was, iedereen trapte er vol in. Mensen veranderen niet zo snel helaas.

30 mei 2023 om 18:19

Maar ook bewondering voor het feit dat hij deze business en logistieke vaardigheden heeft ontwikkeld, terwijl hij ook prof voetballer is. Heeft hij dat in de avond uurtjes er gewoon naast gedaan?

30 mei 2023 om 18:33

Promes is geen goed persoon. Dan ga je vanzelf die kant op. Is trouwens ook niet de enige profvoetballer die betrokken is met de onderwereld, maar anderen zijn er wat beter in het verbergen evan.

Jezus wat een gigantische hoeveelheid coke, bizar.

30 mei 2023 om 17:14

Ik kijk wel uit naar zijn boek!

Anders dan bij andere spelers zoals Zlatan of Kuyt waar het vooral gaat om zelfbevrediging, moet dit wel een spannende bestseller worden!

Voetbalcarriere en zijn avonturen in Rusland. Zijn contacten mogelijk daar.
Zijn rapcarriere, neer steken van neef en meerdere drugszaken.

En tussendoor even voetballen bij oa Sevila, Ajax, Oranje en weer terug naar Rusland.

Je gaat je niet vervelen!

Hopelijk roepen ze daar Promes op voor het leger, dan krijgt ie een nog ergere straf dan waar hij nu voor wegloopt.

30 mei 2023 om 17:03

Als hij de status Russische staatsburger krijgt is die kans aanwezig🤣

Dit is echt een vervolging weer voor de bühne.

Hij komt nooit meer terug in dit land laten we ons nou gewoon maar bezig houden met relevantere rechtzaken.

30 mei 2023 om 17:17

1. Wanneer hij daadwerkelijk niet meer terugkomt, is dat al een straf ansich. Heeft hier genoeg vrienden / familie zitten, die hij dan niet meer kan zien. AL helemaal niet in deze gekke tijden.
2. Ik vind Cocaine smokkel nou niet echt een zaak voor de buhne. Wanneer er bewijs is dat een Nederlander hierbij betrokken is, dan moeten we daar hard voor straffen, zelfs als die persoon nu niet vastzit.

30 mei 2023 om 17:17

200 kg coke niet relevant? Als de uitspraak staat, kan de zaak niet verjaren. Lijkt me belangrijk dat dat in ieder geval gebeurt. Dan komt die zak stront in ieder geval niet meer zo snel de EU in.

30 mei 2023 om 17:32

Die komt echt wel terug. Hij zal echt niet zijn hele leven daar blijven. Op een gegeven moment mist die zijn vrienden en familie en dan kijkt die even hoelang die moet zitten, zal niet lang zijn, even zitten en dan is die weer een vrij man.

30 mei 2023 om 17:39

als hij een reis wil maken moet hij toch kijken of hij dan niet in dat land uitgeleverd kan worden.

Lekker voorbeeldfunctie als voetballer zal die trots zijn op zichzelf. deze jonge had allang achter de tralies gemoeten, lekker wegrotten in Rusland

30 mei 2023 om 17:16

Khamis

" lekker wegrotten in Rusland"

Met (voldoende) geld kan je heel goed leven in Rusland hoor. Land is natuurlijk mooi en ook sommige badplaatsen gewoon prachtig daar.

Vraag mij af of justitie wel zijn tegoeden op NL rekeningen kan bevriezen.

30 mei 2023 om 18:01

Je kan geld hebben wat je wilt maar als je weet dat je buiten Rusland gearresteerd kan worden, dat je altijd over je schouder moet kijken, het zal niet alleen zijn dat justitie hem wilt, in een criminele wereld heb je 2 optie of je eindigt in de cel of je wordt vermoord, ik zou niet willen ruilen met z’n miljoenen

Zou het al 'te teeh' zijn onder zijn voeten ondertussen?

Dit ziet er allemaal niet écht rooskleurig uit. Je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar van wat ik heb meegekregen in de strafzaak omtrent het steekincident in Abcoude lijkt het bewijs dat door het OM is aangeleverd erg sterk en vooral waterdicht. Die blijft nog wel even (lees; onbepaalde tijd) in Rusland.

Lekker bezig Quincy. Helaas voor jou is De Boer geen bondscoach meer. Ik vermoed dat hij nog steeds geen reden zou zien om hem niet meer op te roepen voor Oranje.

30 mei 2023 om 17:06

Ik denk dat Promes zelf wel reden ziet om vervolgens niet op te komen dagen

30 mei 2023 om 17:34

Dat was ook tenenkrommend, maar ik denk dat de Boer de enige bondscoach was geweest die hem had opgeroepen, de Boer is een ietwat simpel persoon die ver van de realiteit staat.

Die had allang in de bak moeten zitten maar ja, alles kan in dit land triest.

Blijf nog wel effe hangen in Russia!

Hoog tijd voor een steunbetuiging van Depay

30 mei 2023 om 17:05

Haha ik dacht hetzelfde. Zijn zo voorspelbaar die gasten. Een trieste kliek die totaal geen reeel zelfbeeld hebben of elkaar op hun plaats kunnen zetten.

30 mei 2023 om 17:31

100% eens, maar(!) eigenlijk zijn ze ook weer slachtoffer van de situatie door sociaal-economische uitdagingen vroeger. Enzo

30 mei 2023 om 17:50

Ach welnee. Ik ken zat gasten met allerlei huidskleuren en culturele achtergronden die niks hadden toen ze opgroeiden. Weet je wat zij deden? Hard werken. Slim werken. Doorzetten. Er cetera. Ik ga Promes niet die kaart geven om dit te verklaren want het slaat nergens op. Zwakke persoonlijkheden die dit als excuus gebruiken.

30 mei 2023 om 17:15

Steunbetuiging in de vorm van een rapvideo, kan niet wachten.

30 mei 2023 om 17:24

M’n homeboy Quincy is zo classy, van alle markten thuis, we noemen hem pro-Messi. Zoiets?

30 mei 2023 om 17:18

Was gewoon een waarschuwing van Depay toen hij zei dat NL het echte verhaal niet kende

30 mei 2023 om 18:00

Destijds waren die steunbetuigingen van oa Depay en Ziyech al niet helemaal op hun plek, maar met de wetenschap van nu, compleet bezopen. Echter ga ik er in dit geval vanuit dat Promes hun volledig heeft voorgelogen en gedaan heeft alsof hij er niets mee te maken had. Tenminste, dat hoop ik dan.

30 mei 2023 om 18:02

Aanvulling: als Depay en Ziyech namelijk wel wisten wat er aan de hand was, dan zijn ze echt rijp voor een gesticht.

30 mei 2023 om 18:10

En is het niet toevallig dat dit net naar buiten komt op de dag dat Vd Sar eerder ontslag neemt?

30 mei 2023 om 18:36

Nou, dat van Ziyech was echt nog vrij recent. Ik ga ervan uit dat ze weten dat Promes niet helemaal zuiver is, maar soms zie je dat het mensen niet boeit wanneer het hun vrienden betreft en dat is wat er nu dan speelt.

30 mei 2023 om 19:15

Ik neem het niet op voor Memphis, want als hij echt op de hoogte was van Promes z’n daden dan zou ik hem nooit meer opnemen in de Oranje selectie, maar het is wel een beetje hypocriet dat de Feyenoorders het altijd over Memphis hebben, juist de stad die de meeste drugsproblemen en waar er veel coke gebruikers in het stadion zitten (dat werd hier zelf bevestigd door fans die gebrekkige controle door stewards aangaven).

30 mei 2023 om 20:29

Jeetje Pieter. Vind dat je hier ver naast de plank slaat.

De grootste haven van Europa is inderdaad een hotspot voor invoer van goederen. Wist je dat alle tv’s ook via die stad Nederland binnenkomen en telefoons ook? Wat dacht je van wasmachines?!?

31 mei 2023 om 01:38

Jeetje Pieter, volgens mij is het vrij universeel om Depay minder vedette te vinden dan Depay zelf. En je mag toch kritisch zijn? Zoals ik ook kritisch ben op bijv Bergwijn, of Idrissi, Karsdorp, Berghuis (in Feyenoord tijden, hoewel nu ook maar boeit me minder). En betreft coke, tja. laten we er geen wedstrijd van maken maar heeft Amsterdam niet het hoogste percentage drugs in de riolen zitten en komt alle synthethische drugs uit Brabant? Zo hebben we allemaal wat, maar niet allemaal zelfreflectie

Iemand enig idee hoe het zit als hij met Spartak Europees voetbal gaat spelen en naar een uitwedstrijd moet tegen een land dat WEL een uitleveringsverdrag met Nederland heeft?

30 mei 2023 om 17:04

Dan gaat ie niet mee. Als hij slim is geweest heeft hij dit met de club besproken voor hij zijn contract tekende. Volgens mij heeft hij al eerder een trainingskamp buiten Rusland aan zich voorbij laten gaan. En tot slot wil hij een Russisch paspoort bemachtigen om zo 'vrijer' te kunnen reizen.

30 mei 2023 om 17:30

Dat Russisch paspoort is al afgewezen, dus dat zal er voorlopig niet inzitten.

30 mei 2023 om 20:26

Toch jammer dat hij dan niet voor het rammelende Russische leger opgeroepen kan worden.

30 mei 2023 om 21:17

Ik zie t wel van komen dat ie in Rusland ook iets flikt bijv geen richting aangeven - je zit bij Poetin nogal snel in de bak- en dat ie vervolgens met mes gesignaleerd wordt aan t front bij de Wagner groep als ' crimineel'..

30 mei 2023 om 17:05

Als NL een internationaal aanhoudingsbevel heeft uitstaan dan wordt hij daar opgepakt.

30 mei 2023 om 17:05

Dan gaat hij niet mee! Want dan wordt hij op het vliegveld direct opgepakt.

30 mei 2023 om 17:07

Dan blijft die lekker thuis, die gaat dat risico never lopen. Bovendien spelen Russische clubs geen EU voetbal momenteel.

Met wat voor persoon heeft Ajax zich in die tijd in godsnaam ingelaten? Tuurlijk konden ze dit niet zomaar weten maar dit is wel echt schrikbarend. Stond in die tijd gewoon onder contract bij Ajax maar blijkt gewoon een enorm zwaar crimineel te zijn. En overigens precies hetzelfde bij het Nederlands elftal. En Depay maar roepen dat Promes zo’n goed persoon is en hem openlijk verdedigd. Ben benieuwd hoe hij daar nu over denkt..

30 mei 2023 om 17:06

Je weet niet wat er eerder was he, zijn criminele activiteiten of zijn contract bij Ajax. En als dat eerste er eerder was, dan is dat niet iets wat hij bij de contractbesprekingen op tafel heeft gegooid.

30 mei 2023 om 17:57

Klopt, heb je gelijk in. Grote kans dat hij al onderdeel was van criminele activiteiten voordat hij bij Ajax ging spelen. Bedoelde ook niet dat ze er iets aan konden doen.

Ik zou hem als bondscoach gewoon oproepen. Zodra hij binnen NL is gelijk oppakken dan. Doet Koeman toch nog iets goed dan

30 mei 2023 om 17:36

Misschien kan zijn maatje Frank de Boer anders bondscoach van Rusland worden zodra Promes z'n paspoort binnen heeft

Bizar. De straatwaarde ligt volgens mij zo tegen de 7.5miljoen per 100kg dus dan heb je het al snel over een miljoen of 95… zal mij niks verbazen als Quincy kennis gaat maken met een aantal gram lood.

30 mei 2023 om 19:49

Ali Boembari, straat waarde he. Hij heeft natuurlijk een andere prijs qua inkoop nog steeds een hoop geld maar waarschijnlijk 1 van de redenen dat hij nu in Rusland voetbalt. Hij kan nu op zijn prime nog een bak geld verdienen om die schuld af te lossen of om straks onder te duiken. Het eerste lijkt me het meest waarschijnlijke overigens. Dan zou hij terug naar Nederland kunnen keren paar jaar brommen voor het steekincident en misschien nog meer.

En dan hebben wij zo’n sneue kerel in de oranje selectie die zijn steun betuigd voor zulk uitschot. Zou een journalist ook de ballen hebben om te vragen of meneer daar op terug wil komen? Het is voor hem niet te hopen dat hij straks gedwongen de dienst in moet, dat loopt een stuk slechter af dan de bak.

Met zijn cognitief vermogen, is hij niet alleen een gevaar voor de samenleving maar ook voor zichzelf. Snel van de bewoonde wereld verwijderen. Benieuwd of zijn "matties" als bijv een Depay hem nu ook weer steunen. Anders kan die ook opzouten. Jammer dat er in sommige culturen niet veel individuele en maatschappelijke verantwoordelijkheid ligt.

Die kerel blijft zijn hele leven in Rusland wonen. Die heeft al zoveel criminelen activiteiten op zijn naam staan...

Een kleine 100 miljoen aan coke. Welkom in narcostaat nummer 1

Waarom al die tijd en geld erin stoppen.
Die gozer komt toch niet naar Nederland

Zolang hij daar in Rusland achter zijn geldtelmachine zit gebeurd er helemaal weinig.
Ze hadden hem nooit weg moeten laten gaan....deze zie je nooit meer terug die weet al niet eens meer hoe je Nederland schrijft denk ik.

30 mei 2023 om 19:36

Hier in t gevang kost ie ook enkel maar ( belasting!) geld he...
Nee beter- maar dat geldt voir al die honderden criminele olichargen- vermogen op buitenlandse banken confiskeren ( niet: blokkeren als nu) en gebruiken voor de wederopbouw. Ausstralie heeff aangegeven dit te gaan doen, nu de Eur landen nog!!

Nou een beetje quizmaster doet ook zo eventjes iets van 400 kilo. Kreeg iets van negen jaar brommen. En die loopt allang weer vrij rond, gratie van de koning gekregen geloof ik.

Het is algemeen bekend dat de koning fan is van Ajax, dus het zou me niets verbazen als ook Quincy korter hoeft te zitten als menigeen denkt.

30 mei 2023 om 18:52

Je weet dat ten eerste dit geen beslissing van de koning an sich was? Dit soort dingen gebeuren vaker.

Daarnaast had het te maken met het verschil tussen Nederland en België met betrekking tot de regels van vervroegd vrijlaten en de toestand van de Belgische gevangenissen.

31 mei 2023 om 09:34

Eh ja, ik weet dat de koning er niks mee te maken heeft. maar het grapje was juist dat de koning Ajax fan is en dat gecombineerd met een potentiele gratie voor een ex-Ajacied maakt het juist zo grappig.

Wil je serieus zijn, Promes is nog nergens voor veroordeeld en kan ook dus gewoon vrijgesproken worden. Wij hebben geen idee van de bewijslast die het OM tegen Promes verzameld heeft.

Die komt niet meer terug uit Rusland. Beter daar vrij wonen dan afgesloten binnen een cel ergens in Nederland. Het OM laat steeds de verkeerde personen lopen. Tja, Nederland gaat er flink op achteruit qua rechtsstaat.

30 mei 2023 om 18:55

Jezus. Waarom menen mensen dingen te roepen over het rechtsstelsel als ze niet weten hoe het werkt?!!!

Op basis waarvan had het OM hem jaren geleden in Nederland vast moeten zetten volgens jou? Ik wil dat heel graag horen!

30 mei 2023 om 19:30

Op basis van de toen al bekende feiten. Promes werd destijds al gevolgd en gescreend vanwege zijn rol in de cocaã¯ne handel. Per toeval werden tijdens een door Promes gevoerd telefoongesprek feiten bekend over het steekincident. Daarnaast was er nog de flink onderbouwde aangifte van het slachtoffer van het steekincident. Dus er stonden twee olifanten in de kamer, maar het OM zag ze niet.....

30 mei 2023 om 19:36

Hij word pas nu vervolgd voor cocaïne handel. Hoe kan die dan jaren geleden al vervolgd zijn?

Depay en consorten zullen wel weer steun betuigen. Grootste clownsgeneratie ooit bij Oranje. Oprotten met al dat tuig in Oranje. Lachwekkend dat Ajax hem toen ook niet wegstuurde, zulke criminelen moet je niks mee te maken willen hebben

Dit is echt nieuws en praktijken voor een Netflix serie zeg. Idioot dat je zoveel verdient en met dit soort zaken te maken krijgen. Die zal wel z'n hele leven in Rusland blijven en hopen dat de relatie tussen Rusland en Nederland nooit beter wordt.
Vraag ik mij ook oprecht af of die hele "mak" kleding lijn een front was voor z'n cocaine handel. Dit is dus de Miccoli van Nederland eigenlijk.

Promes is dus niet alleen een waardeloze voetballer, maar ook buiten het voetbal een enorme loser.

Wat een puinhoop heeft hij ervan gemaakt. De geschiedenis kunnen we niet wissen, maar al te graag wil ik zijn periode in Damsko in de vergetelheid brengen!!

Dan ben je toch idioot? Het is nooit goed gepraat om zulke dingen te doen, Maar als je miljoenen verdient en echt enorm blij mag zijn financieel ga je dit toch niet doen?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren