Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV stevent af op huurdeal én definitieve transfer à twee miljoen euro

Laatste update:

PSV leent dit seizoen Danny Wintjens, Andrés Guardado, Nicolas Isimat-Mirin, Karim Rekik en François Marquet. Doelman Wintjens is back-up en Guardado wordt voor drie jaar vastgelegd; wat er met Marquet gebeurt, is nog onduidelijk. Technisch manager Marcel Brands hoopt dat hij erin slaagt de andere twee huurlingen, Isimat-Mirin en Rekik, ook aan PSV te binden voor het seizoen 2015/16.

/

Isimat-Mirin is eigendom van AS Monaco en die club kan volgens het Brabants Dagblad binnenkort een bod vanuit Eindhoven verwachten. De regionale krant weet dat er zo’n twee miljoen euro geboden zal worden op de verdediger. Het contract van Isimat-Mirin bij Monaco loopt na dit seizoen nog twee jaar door: hij verbond zich medio 2013 voor vier seizoenen aan de topclub.

Monaco betaalde toentertijd vier miljoen euro voor hem. PSV zou nu dus de helft van dat bedrag overhebben voor Isimat-Mirin. In het geval van Rekik is een definitieve transfer uitgesloten. De Nederlandse stopper, die werd opgeleid bij Feyenoord en daarna vertrok naar Manchester City, kan niet gekocht worden. Zijn Engelse werkgever wil zijn contract graag openbreken en staat alleen open voor een nieuwe verhuurperiode.

PSV kan beter een verdediger kopen of door laten stromen, in plaats van Karim Rekik weer te huren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer van Rekik! Goed van Isimat mocht hij komen! Misschien Alex nog terug halen en dan heb je met Bruma, Alex en Isimat een zeer goede verdediging?

14 april 2015 om 10:43

Haha zou spontaan pleiten voor een 3 mans verdediging, lijkt me super zonde om één van hen op de bank te zetten.

Denk dat we best goede verdedigers in de jeugd hebben die makkelijk in een 3 mans verdediging zouden kunnen spelen omdat ze ook wel eens op de back spelen, erg snel zijn en ook voetballend ontzettend sterk zijn. Alberto, Loof, De Wijs.

Zoet
Bruma
Alex
Isimat
Arias
Guadrado
Hendrix
Willems
Bergwijn :''
De Jong
Aankoop
14 april 2015 om 10:45

Aparte opstelling, en dan doel ik niet op de verdedigings formatie maar meer over de spelers: Maher, Narsingh en Bergwijn. Waarom spelen die volgens jou wel/niet komend seizoen?

14 april 2015 om 10:49

Bruma op de bank natuurlijk. Een verdediging Willems-Alex-Ä°simat-Arias zou echt fantastisch zijn en zeker Cl-waardig. Op het middenveld het trio Guardado-Hendrix en Maher. En indien Depay vertrekt moet er minimaal 1 nieuwe buitenspeler aangetrokken worden. Narsingh gaat gedurende het seizoen door Bergwijn uit de basis gespeeld worden verwacht ik.

14 april 2015 om 10:52

Haha ja me smiley bij Bergwijn is een beetje mislukt, maar ik wil Narsingh liever niet meer. Was een groot fan en ontzettend blij dat hij kwam, begon steeds meer in vorm te komen en toen, bam, de blessure. Is sinds dien niet meer de oude en ik betwijfel of hij nog veel gaat toevoegen.
De opstelling is niet heel serieus, Maher moet natuurlijk de plek van Wijnaldum gaan overnemen en aanvallender gaan spelen maar als je met 2 middenvelders speelt kan je beter voor 2 verdedigend sterkere spelers kiezen, Guadrado en Hendrix dus. Vandaar.

Uiteindelijk zou ik gewoon voor 4-3-3 kiezen hoor. Guadrado, Hendrix en Maher. Benieuwd wie Depay gaat opvolgen.

14 april 2015 om 10:53

Wat is er mis met een 3 mans verdediging? Willems lekker op de half, Narsing/Arias/Brenet andere half. Maher, Guardado of Schaars/Hiljemark oid middenin. En dan aanvallen met de Jong en Depay. Mooie 3-5-2. Zou best leuk kunnen worden.

14 april 2015 om 10:57

@brakobama,

Mag niet hé? Want dat is geen Hollandsche School en dan krijg je gezeik van al die oud trainers zoals Co Adriaanse en mensen zoals Jan Mulder. Die vonden het al verschrikkelijk dat PSV soms reactievoetbal toepast.

14 april 2015 om 11:07

Corona

14 april 2015 om 11:32

@bootsjongen,

Had ik niet aan gedacht. Na elke wedstrijd die ze niet winnen gaan weer praten over het systeem. Wel opvallend om te zien hoe PSV, Feyenoord, Ajax, Vitesse, Az, Heerenveen, Groningen etc. gewoon 4-3-3 spelen.

14 april 2015 om 12:59

@ bootsjungen

Waarom niet, het is niet dat PSV er naar streeft om volgens de "hollandse school" te spelen.

14 april 2015 om 18:40

Lees net dat Kenny Tete van Ajax een aflopend contract heeft, hoop dat PSV hem haalt. Wat een ongelooflijk groot talent is dat, een jaartje achter Willems en hij volgt hem op.

Gister hadden ze het over Ziyech bij VI, hoop dat PSV ook even naar hem informeert.

14 april 2015 om 10:49

Zijn wel allen rechtspoten, ik zou er minstens 1 linkspoot bij willen hebben, maar goed, dat ben ik. Ook vind ik een seizoen met 3 Cv's ingaan wel wat magertjes.. Of komt er nog wat uit Jong Psv? Jouw 3 aangevuld met een linkspoot zou wel voldoende zijn denk ik.

14 april 2015 om 11:18

Haalt zeker het niveau omhoog, is het misschien niet vanwege zijn kwaliteit nu dan is het wel vanwege zijn potentie.

14 april 2015 om 11:57

Als Rekik echter niet wil verlengen dan moet City hem wel verkopen

Zie geen rede waarom Monaco met zo'n bedrag akkoord zou gaan. Misschien slim om meteen serieus te bieden.

14 april 2015 om 10:39

Jij weet duidelijk niet wat handelen is.. Gelukkig ben jij geen TD bij Psv, ik denk dat jij 9 miljoen voor Guardado had betaald. Kom op, je begint toch altijd laag.

14 april 2015 om 10:42

Wat wil je dan dat ze gaan bieden? 5-10 miljoen? Dat is hij zeker niet waard. Dat Monaco zo dom was om vijf miljoen te betalen betekent niet dat PSV dat ook moet doen. Gewoon twee miljoen bieden, niet geschoten is altijd mis.

14 april 2015 om 12:29

Ik hoop niet dat jij ooit in Turkije op de markt iets hebt gekocht. 2 miljoen is een prima bedrag voor een speler waarvan Monaco kennelijk vindt dat hij niet de kwaliteiten heeft die zij zoeken.

Isimat is een zeer behoorlijke verdediger, maar vooral een gedreven en zeer positieve jongen. Ik zag iemand de vergelijking met Addo al maken, alleen kan Isimat wel echt goed voetballen.

We moeten Reyes halen en Rekik laten varen .. want is het niet zo dat he een speler maar 3 jaar mag huren ?
Dan zou het dus een uitstel zijn voor volgend jaar beter gelijk een verdediger halen voor een langere periode.

14 april 2015 om 10:42

Gewoon botteghin halen. Scheelt geld en je weet wat je in huis haalt. Namelijk een topverdediger voor de erdivisie.

14 april 2015 om 10:47

Ik twijfel of Botteghin hoog kan verdedigen.

14 april 2015 om 10:47

PSV moet verder kijken dan alleen de Eredivisie, dus een verdediger die op EL mee kan ipv alleen ED.

14 april 2015 om 10:54

dit seizoen verdedigt psv iig niet hoog, psv zakt in om ruimte voor hun aanvallers in de counter te creeeren, dat is ook eigenlijk altijd de tactiek van psv geweest tijdens hun succesvolle periode

europees wordt je als nederlandse ploeg op die manier vaak weggespeeld, waar je met inzakken en counteren een grotere kans hebt om door te gaan, maar op 1 of andere manier vinden veel nederlanders dit een soort minderwaardig voetbal

14 april 2015 om 11:00

Klopt, PSV verdedigt niet vaak hoog. Maar het is wel fijn om te weten dat het mogelijk is om de tegenstander de wil op te kunnen leggen zonder erg kwetsbaar achterin te worden. Er zullen aankomend seizoen genoeg ploegen zijn die op de eigen helft blijven staan omdat ze wachten op countermogelijkheden, blijf je als PSV zijnde dan op de eigen helft staan dan teken je voor een gelijkspel.

14 april 2015 om 11:19

Inderdaad...goed voor de andere clubs dat er 'cash flow' is maar wil je voor meer kwaliteit gaan moet je toch echt in het buitenland kijken.

Prima als ze Isimat-Mirin kunnen halen voor 2 miljoen. Al weet ik niet of Monaco daar mee akkoord gaat.
Als Rekik niet gekocht kan worden moeten ze maar eens verder gaan kijken. Hij zal wel aan een PL club worden verhuurd ofzo.

14 april 2015 om 10:42

Een definitieve transfer naar PSV zou het beste zijn voor Rekik, kan hij lekker Champions League spelen in plaats van op de bank zitten bij City of verhuurd worden aan een kleine Engelse PL club.

Francois Marquet. Ik volg PSV niet op de voet, maar van hem heb ik serieus nog nooit gehoord... Iemand die mij opheldering kan geven, wat voor een speler dit is?

Ik zou zeker als PSV zijnde Isimat proberen vast te leggen. En rekik nog een jaar te huren.
Je kan ze er maar bij hebben. Hoeven nu niet meer te wennen aan de club, en denk dat dat belangrijk is, met het oog op volgend seizoen, als ze CL gaan spelen.

14 april 2015 om 10:43

3 jan 2015:

"psv heeft zich in ieder geval voor de komende zes maanden versterkt met de Belg François Marquet. De negentienjarige middenvelder wordt in eerste instantie voor een half jaar gehuurd van Standard Luik en zal deel gaan uitmaken van de selectie van Jong Psv. Mocht hij bevallen, dan heeft PSV in de zomer een optie tot koop."

volgens mij heeft hij laten zien dat hij aardig kan voetballen. veel minuten gemaakt.

14 april 2015 om 10:45

Een 19 jarige middenvelder van Stanaard. Meer kan ik niet over hem vinden, maar zijn naam kwam mij ook onbekend voor idd. Heeft hij uberhaupt al eens op de bank gezeten? Heeft ook maar 9 potjes JL gespeeld.. Als dat niet door een (of meer) blessures komt zegt dat wel genoeg lijkt me.. Edit: komt dus omdat hij er pas een paar maanden zit, excuus.

14 april 2015 om 11:00

@trodat4030,

Die jongen was wel de uitblinker in de paar wedstrijdjes die hij heeft gespeeld bij Jong Psv, is gewoon een hele getalenteerde voetballer en hij heeft ook een goede fysieke bouw.

Prima bedrag voor Isimat, voor PSV dan. Lijkt me niet dat Monaco hier zo mee akkoord gaat. Hoop dat ze hem wel aantrekken.

14 april 2015 om 10:47

Ligt er denk ik ook aan wat Monaco nog meer heeft rondlopen in de verdediging. Ik denk dat er voor Isimat de komende jaren geen plaats vrij is achterin.

14 april 2015 om 11:18

Nee klopt, maar ik denk niet dat Monaco graag een 2 miljoen verlies pakt op een talentvolle verdediger.

Ik hoop dat Marquet gekocht kan worden van Luik, die jongen is zeer getalenteerd en in die wedstrijden die hij heeft gespeeld was hij vaak een uitblinker. Die gaat zeker bij het 1e elftal aansluiten als ze hem kopen.

Isimat zeker kopen en Rekik niet nog een jaar huren. Of kopen of niets doen, dan maar opzoek naar een ervaren man die als backup kan fungeren of er meteen staat.

14 april 2015 om 10:46

Alex wellicht? Speelt niet bij AC en was laatst via de media met PSV aan het flirten.

14 april 2015 om 10:48

Alex heeft niet meer de snelheid van vroeger, verder speelt hij weinig vanwege blessures. Hij is nu weer aan het fit worden van een blessure.

14 april 2015 om 10:51

Maar komt hij te kort voor de eredivisie? Nou moet ik zeggen dat ik niet heel vaak AC kijk, maar ik vond hem niet slecht in de paar wedstrijden die ik van hem heb gezien dit seizoen.

14 april 2015 om 10:54

Hij speelt niet slecht nee, maar de opties die je hebt wanneer je hem opstelt worden kleiner. PSV speelt graag met de verdedigers dichtbij haar eigen goal. Echter moet het wel mogelijk zijn om de tegenstander wanneer die zich ingraaft de wil op te leggen. Ik denk dat Alex daar minder voor geschikt is, maar ik kan het ook mis hebben.

14 april 2015 om 10:59

Ik denk niet dat PSV het salaris van Alex kan en wil betalen, die jongen heeft een salaris van 3,96 miljoen euro. Terwijl PSV maximaal 1 miljoen euro netto per jaar kan bieden.

14 april 2015 om 11:00

Ik zou het persoonlijk toejuichen maar dan moet hij wel willen inleveren. Mocht hij komen dan zou PSV heel makkelijk 3-5-2 kunnen/moeten spelen in de CL, kunnen ze achterover hangen en er snel uitkomen. Alhoewel ik niet denk dat Cocu zal afwijken van 4-3-3. Terwijl ik dat zo een achterhaald systeem vind en zeker voor een ploeg met minder mogelijkheden in de CL. In de ED kan je makkelijk 4-3-3 spelen, maar niet Europees.

Zoet
Bruma
Alex
Isimat
Arias
Gudelj
Guard/Hendri
Willems
Guar/Maher
De Jong
?
14 april 2015 om 11:01

@pparzyszek:
PSV speelt wel reactie voetbal, maar het vaakst niet met hun verdedigers dicht bij hun eigen goal. Schuiven regelmatig terug richting hun eigen 16 om ruimte te creëren voor de eventuele omschakeling, maar grotendeels van de wedstrijd staan de verdedigers rond de middencirkel(laatst nog hele betoog gehouden hier op VZ, met statistieken en gegevens van Who Scored en Foxsports erbij). Als Alex dat niet meer kan belopen moet je hem inderdaad niet terughalen. Je hebt nu met Bruma een type Alex(natuurlijk niet op het niveau wat Alex ooit behaalde bij Psv) die nog best wel snel is. Wellicht dat Alex van pas zou kunnen komen in de grotere wedstrijden(toppers en in de Cl), en dan de jongere fittere jongens in de kleinere wedstrijden?

@bootsjongen: Wellicht dat Alex bereid is in te leveren en/of dat AC anders bereid is een klein deel mee te betalen om zelf toch nog redelijk wat geld te besparen. Centjes is namelijk iets wat zij niet meer in overvloed hebben.

@digennaro: mee eens, maar ik vraag me af of De Jong gaat renderen in een 2 spitsen systeem en Gudelj gaat waarschijnlijk naar Ajax(ik zie sowieso liever Propper komen als vervanger van Wijnaldum, hij voegt aanvallend meer toe).

14 april 2015 om 11:06

Wanneer je naar het interview met hem kijkt, denk ik dat hij wel met minder genoegen zou willen nemen. Verder is die max 1 miljoen een richtlijn, er zijn nu ook uitzonderingen zoals Depay, Wijnaldum en De Jong.

14 april 2015 om 11:23

Denk dat een Ajax of PSV zich prima 1,2(max) als vast salaris kunnen veroorloven en vervolgens met variabele bonussen kunnen werken.
Die kan je dan nog een miljoen extra geven bij een titel aangezien dit meestal toch de nodige miljoenen oplevert.
Minder risico dus dan in het verleden waar spelers in ons geval 2 miljoen verdienden.

14 april 2015 om 11:36

Zeker wanneer twee grootverdieners, Depay en Wijnaldum, aankomende zomer vertrekken. Al lijkt het mij niet verstandig om zoveel salaris aan een verdediger te geven. Ik hoop op een versterking voor het middenveld en twee buitenspelers. Narsingh mag wat mij betreft blijven, hij presteert de laatste weken beter en kan volgend seizoen uit gaan maken met de nieuwe flankspelers wie er op de flanken mag gaan spelen.

Ik mag toch hopen dat Danny Wintjes en ook Erik Quekel aangetrokken zijn in een vlaag van verstandsverbijstering van onze TD. Hopelijk komend seizoen niet weer dit soort spelers aantrekken die als aanvulling voor het tweede fungeren want daar is het niet voor bedoeld.

14 april 2015 om 10:50

Wintjes is aangetrokken vanwege de vele blessures van de keepers. Quekel is gekomen omdat jong PSV geen echte spits heeft, door te spelen met een echte spits ontwikkelen de talenten zich beter.

14 april 2015 om 13:59

Niemand bij PSV verwacht dat Wintjes en Quekel ooit PSV 1 gaan halen, dat is ook niet de bedoeling. Wintjes is alleen gehaald omdat Nigel Bertrams langdurig geblesseerd is en Jesse Bertrams (nog) niet goed genoeg is. Quekel is alleen gehaald omdat Jong PSV geen goede spits had en dat was hinderlijk voor de ontwikkeling van de vleugelaanvallers en de nummer 10.

Dit betekent dus het einde van Koch bij Psv?

14 april 2015 om 10:52

Even tellen, Bruma 1, Isimat 2, Rekik 3. Koch erbij zou niet zo gek zijn wanneer er op drie fronten moet worden gestreden. Koch moet ook nog herstellen van zijn blessure en fysiek kan hij zich nog ontwikkelen in de luwte.

14 april 2015 om 12:02

Met een leeftijd van 21 jaar lijkt het me voor Koch tijd worden dat hij veel wedstrijden kan spelen. Die gaat echt niet bij PSV blijven als hij daar, volgens het scenario dat jij schetst, geen zicht op heeft.

14 april 2015 om 12:34

Die benoeming van 1, 2, 3, en 4 heeft niets met rangorde te maken. Hij zal uit ervoor moeten zorgen dat hij geselecteerd gaat worden. Koch is zoals ik al zei nog lang geblesseerd. Verder is 21 geen gekke leeftijd, Veltman heeft bijvoorbeeld op die leeftijd zijn debuut gemaakt voor Ajax.

14 april 2015 om 12:25

Koch zal sowieso volgend jaar nog bij NAC spelen waarschijnlijk. In de zomer van 2016 verwacht ik een vertrek van Rekik of Bruma, en dan kan Koch, indien hij zich goed ontwikkelt, doorschuiven naar basis van PSV 1.

14 april 2015 om 14:00

Nee, Koch heeft juist een nieuw contract aangeboden gekregen. Die zal waarschijnlijk komend seizoen wel weer aan NAC verhuurd worden en op basis van zijn prestaties daar zal PSV wellicht in 2016 beslissen of ze wel of niet met hem verder willen.

Koch heeft zijn kruisband gescheurd en staat tot na de winterstop aan de kant

Isimat zie ik ze niet overnemen hij werdt gehaald door Monaco als een groot talent en verwachten veel van hem. Al is hij nu ook al 23 en nog niet de potentie waar gemaakt wat ze in hem zagen denk maar 2 mil is wel weining ik denk dat ze meer willen bij Monaco en anders waarschijnlijk verhuren ze hem gewoon weer met een optie dat hij zich wel laat zien

Ik zou als PSV zijnde voor volgend seizoen Corona, Botteghin, Kishna, Dijks en Gudelj halen.
Rekik nog een seizoen huren.

Weg: Wijnaldum, Depay, Schaars, Tamata, Bakkali, Isimat.

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Willems
Gudelj
Maher
Guardado
Corona
de Jong
Kishna
14 april 2015 om 11:25

Corona zou zeker een goede buitenspeler zijn als vervanging van Depay. Hij is technischer en geslepener. Depay is alleen wel veel sterker wat belangrijk is in Europa. Maar hij zou zeker de beste oplossing zijn

Botteghin is een beer maar zou hem niet halen ipv Isimat. Isimat is wendbaarder en sneller dan Booteghin. Verder kan je aan Isimat wellicht nog geld verdienen.

Krishna is een talent maar nog helemaal niks bewezen. Staat bij ajax al niet in de basis. Zijn mentaliteit laat ook te wensen over. Dus corona zou een veel betere optie zijn.

Ook is er meer behoefte aan een rechtsbuiten. Misschien is slagveer iets. Alleen vraag mij af of hij beter is dan Narsingh.

Gudelj heb ik de laatste weken echt goed bekeken maar doet erg veel op 1 tempo, laat vaak zijn man lopen. Ik weet niet of hij uit vorm is of omdat hij met zijn hoofd al bij elders zit. Maar zijn spel kon mij allerminst bekoren. Sowieso vind ik hem in grote wedstrijden niet opvallen... Ik ben zeker niet overtuigd van Gudelj.

14 april 2015 om 11:40

Gudelj zou goed passen bij Psv, hij kan dan de rol die Maher nu invult overnemen. Maher kan dan op 10 gaan spelen. Zoals je zegt laat hij vaak zijn man lopen, dat is ook de reden waarom het niet logisch is wanneer Gudelj naar Ajax zou gaan. Daar hebben ze op de andere posities op het middenveld al spelers lopen die je niet in de weg wilt gaan lopen.

14 april 2015 om 11:30

Botteghin voor de bank halen? Lijkt me niet heel erg logisch toch. Daarnaast heeft Hendrix ook wel aangetoond dat hij in de basis kan spelen. Het aantrekken van Guardado heeft het middenveld al genoeg versterkt. En Kishna? Lijkt me niet een hele logische optie... Ook niet van het niveau wat PSV als vervanging van Depay moet halen in mijn ogen.

14 april 2015 om 12:26

Botteghin voor de bank? Ik denk dat hij genoeg aan spelen toe komt hoor. Ze hebben namelijk een erg druk programma volgend seizoen. Hendrix is een middenvelder, geen verdediger. Wanneer Wijnaldum wegvalt zou ik toch echt een vervanger halen! Kishna is een groot talent hoor. Je mag blij wezen als hij komt bij Psv!

14 april 2015 om 13:41

Ik zou voor dijks kishna Propper berghuis gaan. Hoor ook in de wandelgangen dat PSV ter avest wil halen als back achter arias.

Heb je denk ik wel een aardige selectie

Zoet pasveer Koopmans
Arias ter avest
Bruma mirrin
Reikik de wijs
Willems dijks
Guardado loof
Propper Mahler
Hendrix schaars
Berghuis narsing
De jong locadia
Kishna Bergwijn jozefzoon

14 april 2015 om 18:48

Zoet Pasveer
Willems Poulsen
Isimat Bruma
Alex De wijs / Hendrix
Arias Brenet
Guardado Schaars
Maher Hendrix
Afellay Hiljemark
Larsson Jozefzoon
De Jong Locadia
Berghuis Narsingh

Kosten :
Poulsen transfervrij
Afellay huur
Alex ????
Berghuis 4 mil
Larsson 4 mil

Al heb ik nog een stiekeme droom dat Guardado de Chicarito van Real verleid om voor ons PSV in de CL te knallen :P

Isimat is een goede verdediger en 2 miljoen is niks. Het zou me verbazen als Monaco hier mee akkoord gaat. Ik verwacht van niet. Hij heeft op jonge leeftijd veel wedstrijden bij zijn vorige club gespeeld voordat Monaco hem voor 4 miljoen en met hoge verwachtingen overnam. Ik weet niet hoe breed ze daar in Monaco in de verdedigers zitten maar 2 miljoen voor Isimat is peanuts.

Zou natuurlijk geweldig zijn als ze Isimat kunnen strikken voor 2 miljoen. Heerlijke verdediger met een leuke uitstraling waar nog veel potentie in zit. Al zal Monaco niet voor niets 4 miljoen hebben betaald voor hem, die zagen er ook potentie in. Ben benieuwd of Brands opnieuw een kunstje flikt.

PSV moet als opvolger van Rekik gaan voor Aké, Alex, Denayer of Dòria !

14 april 2015 om 12:26

Aké is niet echt een centrale verdediger.

Ter vergelijking voor minder als 2 miljoen heb je Botteghin, nou ik wist het wel dan

Als Monaco akkoord gaat met 2 miljoen euro, dan zou Isimat zeker geen verkeerde aankoop zijn. Zelfs voor 4 miljoen zou PSV hem nog moeten kopen. Dan Rekik maar niet meer huren.

Bruma zou ik laten vertrekken. Rekik is een prima CB.

Wel raar dat City Rekik niet wil verkopen. Dat wordt dan al zijn vijfde seizoen op rij waarin hij verhuurd wordt. Hoe lang wil je dat blijven doen en hoe lang moet je dat als speler blijven willen? Op den duur moet je als club de knoop eens doorhakken en bepalen of je zo'n speler eindelijk eens een kans bij je eigen team gaat geven, of dat je definitief afscheid gaat nemen.

Als PSV Rekik niet kan kopen, dan moeten ze hem maar laten gaan en inderdaad proberen Isimat te kopen. Dan mag hij het komend seizoen gaan doen met Bruma, over wie ik minder negatief denk dan de meeste mensen hier.

En een terugkeer van Alex zou leuk zijn... Maar of hij zoveel salaris in wil leveren? Ik moet het nog zien.

15 april 2015 om 01:38

Rekik zelf verbaasd mij juist meer in deze. Hij voetbalt nu al 2 seizoenen volop bij Psv, ontwikkelt zich en de omgeving is vertrouwd maar hij heeft niet aangegeven graag te willen blijven. City is vrij raar bezig omdat ze wederom willen verhuren maar Rekik is nog meer raar bezig omdat hij zich teveel op de vlakte houdt en niet met duidelijkheid komt. Ik heb daarom niet het gevoel dat hij nog jaren bij PSV wil blijven en dan zou ik als clubzijnde verder zoeken. Als we Isimat permanent vast kunnen leggen ben ik daar heel tevreden over. Goede gast die ondanks dat hij de 3de centrumverdediger is toch graag wil blijven.

Kan iemand mij bevestigen dat er contact is tussen PSV en Alex?? Zal echt mooi zijn dat hij 1 jaartje of 2 weer te bewonderen is in Nl.
En bij verkoop van Wijnaldum en Depay kan PSV niet een Braziliaans talentje weer eens kopen en begeleiden tot een wereld topper? Door die 2 te verkopen en het geld wat PSV gaat krijgen voor CL kan toch wel een goeie buitenspeler gekocht worden die iets meer gaat kosten, dan is de overlevings kans ook groter in de CL.
De Nederlands school voor voetballers uit het buitenland is toch altijd wel erg populair geweest.
Goeie wereld toppers heeft het Nl school toch wel op de kaart gebracht en dat mis ik Nu best wel. Alleen Robben en Zlatan lopen nu nog mee maar who is next??
Ben grote fan van Depay maar ja je weet het nooit of het nog doorgroeit.
En een goeie buitenlandse speler die groot is geworden is ook zelden.

15 april 2015 om 01:32

Voor zover bekend is heeft PSV geen belangstelling voor Alex. Hij heeft een doorlopend contract bij AC Milan en verdiend daar veel meer als hij bij PSV kan verdienen. Verder heeft Alex ook niet aangegeven om volgend seizoen bij PSV te willen ballen. Alex moeten we dus vergeten. Verder zie ik ook graag een groot zuid Amerikaans talent maar is dat veel moeilijker geworden. Clubs vragen veel meer dan voorheen, ze strijken een groot salaris op en er is zeer veel concurrentie van buitenlandse clubs die in die vijver vissen.

Gk zoet - pasveer
Ra arias - brenet
Rcv bruma - mirrin
Lcv Alex - koch/de wijs/ ander jong PSV talent
La willems - talentvolle back scouten
Cvm guardado - hendrix
Rcm maher - marquet- paal
Lcm afellay/gudelj - ritzmaier
Rb berghuis (narsingh weg) - jozefzoon
Sp de jong - locadia
Lb depay (als die weggaat ola John) - bergwijn

Mensen met internationale ervaring gehaald die cl in kunnen zonder weggevaagd te worden (behalve berghuis maar die schat ik hoger in als narsingh)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren