Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wil heel graag van El Ghazi af en neemt plots ander standpunt in

Laatste update:

Anwar El Ghazi mag gratis vertrekken bij PSV, zo schrijft De Telegraaf op basis van bronnen rond de club. De buitenspeler hoeft onder trainer Peter Bosz niet op veel speeltijd te rekenen en heeft te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Waar eerder werd gesproken over een prijskaartje van twee miljoen euro, lijkt El Ghazi nu transfervrij te mogen vertrekken.

El Ghazi werd op de slotdag van de vorige transferzomer voor 2,5 miljoen euro overgenomen van Aston Villa. Het Eindhovens Dagblad linkte El Ghazi al aan een mogelijke transfer naar Besiktas of Olympiakos, maar de interesse heeft de aanvaller nog niet doen besluiten te vertrekken. Sterker nog: El Ghazi overweegt om dit seizoen bij PSV te blijven.

In Eindhoven zien ze de tweevoudig international van Oranje echter liever vertrekken, daar is besloten om de vraagprijs van twee miljoen euro om te zetten in een transfervrije status. El Ghazi heeft nog een contract tot medio 2025 bij PSV, maar behoort tot de grootverdieners. Met zijn vertrek kan ruimte worden gemaakt in het salarishuis.

Meerdere clubs uit binnen- en buitenland hebben al naar El Ghazi geïnformeerd, maar tot concrete belangstelling kwam het tot dusver nog niet. De aanvaller voelt alleen iets voor een vertrek als alle voorwaarden goed zijn voor hem en zijn jonge gezin. In het afgelopen seizoen kwam El Ghazi tot 32 officiële duels, waarin hij goed was voor 9 goals en 2 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch opvallend. Kon niet echt potten breken op de momenten die hij speelde, maar als ze niemand terughalen is de spoeling op rechtsbuiten toch best dun...

22 augustus 2023 om 08:55

Je stelt een trainer aan waarvan je weet dat hij het niet in El Ghazi ziet zitten. Dan is dit wel het minste wat je kan doen als.PSV zijnde.

22 augustus 2023 om 09:13

Ja daar heb je gelijk in. Maar dan zou je als PSV zijnde ook een nieuwe moeten halen. Anders hebben ze alleen Bakayoko (als die al blijft) voor rechtsbuiten. Saibari kan daar evt, Babadi en Vertessen vast ook, maar dat zijn allen niet rechtsbuitens.

22 augustus 2023 om 09:37

Dan hadden ze dat ook meteen aan het begin van de transfer periode kunnen doen.

22 augustus 2023 om 09:57

Met al die namen die je noemt klinkt het alsof ze voldoende opties hebben.. maar ik snap wat je bedoelt. Zolang Bakayoko blijft kun je die andere wel als backup gebruiken maar anders moet er zeker iets bij komen.

22 augustus 2023 om 09:03

Eerste waar ik aan denk: Dit zou wel eens een goede speler voor Twente zijn. Net niet de top, maar toch gewoon goede speler en leuke gast!!

22 augustus 2023 om 09:15

Heerenveen heeft nog een rechts buiten nodig. Staan op het moment ook in de top van de eredivisie😜.

22 augustus 2023 om 09:19

Denk dat Twente hem heel goed kan gebruiken maar verwacht dat zijn salaris niet in het salarishuis van twente past.

22 augustus 2023 om 09:21

Degradatie ontlopen met Utrecht lijkt me veel meer een uitdaging dit seizoen. We zien hem graag komen

22 augustus 2023 om 09:38

Wanneer de reden voor vertrek het plaatsmaken in het salarishuishouden is, dan denk ik niet dat Twente een optie is. Indien hij niet (flink) wil inschikken zal hij vast vertrekken naar het midden oosten.

22 augustus 2023 om 09:41

Of je kiest ervoor om hem een hoger salaris te geven, je bespaart immers miljoenen op een transfersom. Heb liever dat het de transfersom en het salaris van Eiting naar een buitenspeler gaan. Op 8 zie ik Reageer wel doorgroeien, en ook Kjolo kan nog stappen maken.

22 augustus 2023 om 09:53

Ook al zou Twente hem een hoger salaris geven van zeg 5 ton, dan nog is het niet aannemelijk dat El Ghazi zoveel wil inleveren, wel met je eens dat ik hem liever zie komen dan Eiting

22 augustus 2023 om 10:01

Volgens mij verdiend hij rond de 1,5 miljoen euro.
Dan zou hij een miljoen per jaar moeten inleveren . Denk niet dat hij dat gaat doen.

23 augustus 2023 om 10:24

of psv betaald nog een gedeelte van zijn salaris. Dat kan ook. Wanneer hij zegt ik heb een contract en ik blijf moet je wat als psv zijnde.

22 augustus 2023 om 10:45

Voor een speler die niet echt potten kon breken heeft hij anders een uitstekend moyenne. 8 Eredivisie goals in 23 wedstrijden, waarvan hij het gros niet eens de hele wedstrijd speelde. Het is altijd koffiedik kijken, maar als je zijn minuten per goal omrekent naar een volledig seizoen als basisspeler, kom je uit op 22 goals.

Het zou mij niks verbazen als hij bij een club als Twente, waar hij basisspeler zou zijn, gewoon meedoet om de topscorerstitel.

Het was al een rare aankoop destijds en dan ook nog een groot verdiener. Ik zou als ik hem was ook gewoon lekker blijven als er niks interessants voor hem en zijn gezin voorbij komt. Groot gelijk. Of lekker verhuurd worden aan bijvoorbeeld een Twente, maar dat het salaris niet achteruit gaat.

22 augustus 2023 om 09:04

Zon speler grootverdiener maken... Heel raar

22 augustus 2023 om 09:31

Tenzij er een leuke bod komt vanuit Saudi Arabië.

Ik vind het wel apart dat Peter Bosz nog steeds met hem zo in zijn maag zit. Ik vond het ook een rare aankoop destijds. Alleen hem zo weer weg te krijgen best apart.

Nou Twente, sla je slag

22 augustus 2023 om 08:59

Een jaarsalaris van 2 miljoen euro is voor Twente toch niet verantwoord?

22 augustus 2023 om 09:33

Zonder transfersom, een paar miljoen tekengeld en een lager salaris, dan is ineens alles mogelijk

22 augustus 2023 om 09:38

Een paar miljoen euro tekengeld lijkt me voor Twente ook wel een uitdaging momenteel. Want als hij een jaartje of twee, drie bij Twente speelt, dan moet je iemand van 32 nog zien te verkopen als je ooit dat geld terug wilt zien.

Lijkt me dat Twente dan liever dat geld in een jonge speler investeert waarbij er nog een transfersom verdiend kan worden op termijn.

22 augustus 2023 om 09:00

Als hij bij PSV een grootverdiener is, dan ben ik bang dat het voor Twente ook wat te hoog gegrepen is qua salaris.

22 augustus 2023 om 09:07

Voor Twente te duur! Ga er van uit dat Utrecht hem wel oppikt...

Iets voor Antwerp? Overmars zal wel polsen

22 augustus 2023 om 09:06

Mooi man! Antwerp als afvoerputje van de Eredivisie.

Zou bijzonder zijn. Dan mag er namelijk nog echt wel wat bij op de vleugels. Mijn hoop blijft dat Bakayoko voor een miljoen of 32 verkocht wordt en dat we Lozano halen 😬😬. Maar ook als Bakayoko blijft moet er wat bij, zeker als El Ghazi vertrekt. Anders hebben we op links en rechts alleen Vertessen als back up. En eventueel Babadi. Dat is allemaal veel te licht.

22 augustus 2023 om 09:11

Lozano die als basisspeler van napoli naar Psv gaat. Ik snap dat het een droom is maar dat is wel heel onrealistisch

22 augustus 2023 om 09:14

Saibari stond daar vorig jaar ook wel eens geloof ik. Maar alsnog, dat zijn niet echt de spelers die je daar wil hebben.

Damac loop niet te slapen en haal deze gozer asap binnen

Heeft het vorig jaar toch verdienstelijk gedaan als back up. Gun hem een mooie stap!

Mwene 1mil, El Ghazi opeens gratis. Bij de concurrenten lees je steeds: "transfersom valt nog hoger uit dan gedacht". Wat is dat toch met die verschrikkelijk slechte onderhandelingen steeds bij PSV. Nee, voor El Ghazi hoeft niet de hoofdprijs te komen, maar je kan hier toch nog wel een paar miljoentjes voor vangen?!

22 augustus 2023 om 09:24

Er moet wel een markt zijn voor spelers die je wilt slijten. Voor Mwene en El Ghazi staan de clubs niet in rijen voor de deur om ze over te nemen. Een enkele club die zich meldt weet dat uiteraard en zal inzetten op het zo goedkoop mogelijk overnemen van de speler in kwestie. Als die situatie anders is lukt het ook PSV om een behoorlijke prijs te krijgen hoor.

22 augustus 2023 om 09:27

Ja natuurlijk, daar ben ik het wel mee eens. Maar er zit nog altijd een verschil tussen gratis en 1 of 2 miljoen. Mwene is zo'n verkeerde voetballer nog niet. Nooit geklaagd, zijn waarde gehad, dus 1 miljoen prima dan. El Ghazi gratis snap ik dan weer niet. Al vraag je 1 miljoen, dat houdt clubs echt niet tegen lijkt me.

22 augustus 2023 om 11:27

Dit is al jaren een probleem. Wordt je echt gek van als supporter. Lijkt wel of ze alles zo goedkoop mogelijk proberen te verkopen. Overbodige spelers worden gratis of voor heel weinig weggedaan. Spelers die veel voor de club betekend hebben mogen altijd voor een zacht prijsje vertrekken. En voor de echte toppers vangt PSV ook vaak te weinig.

Ik vind dat er slecht wordt omgegaan met El Ghazi. PSV geeft snel de schuld (vaak terecht) aan gevallen Marokkaanse talenten zoals Labyad, Bakkali en Ihattaren alleen nu zijn ze ook niet netjes omgegaan met El Ghazi. Die man heeft een voorbeeldgedrag, vind het een eer om voor PSV te spelen, doet enorm zijn best en ondanks dat hij niet goed genoeg voor de basis is blijf hij rustig op zijn kans wachten. Nu wordt hij soort van gedwongen om te vertrekken door hem gratis te koop te zetten, terwijl hij met zijn jonge gezin net gesetteld is in Eindhoven.Dit komt natuurlijk door Bosz, want onder Van Nistelrooy had hij gewoon zijn kansen gekregen.

22 augustus 2023 om 09:27

Klopt, en vooral heel onprofessioneel, van PSV en met name Bosz. Bosz is ook geen toptrainer, daar gaat PSV nog gezeik mee krijgen. Het eerste wat ik dacht, Bosz bij PSV dat is het einde van El Ghazi. Ooit mot gehad bij Ajax. Vond het heel jammer dat El Ghazi ging bij Ajax, leuke voetballer grappige man. Hij heeft gelijk, dit is het probleem van PSV.

22 augustus 2023 om 09:29

De Marokkaanse kaart hoeft hier naar mijn idee niet getrokken te worden hoor toch? Totaal irrelevant voor de situatie

22 augustus 2023 om 09:39

@feliix Gelijk heb je, dat dacht ik ook die afkomst hoeft niet getrokken worden. Maar dat geldt wel voor meer mensen, in de politiek hebben ze er een dagtaak aan en je kan er stemmen mee verdienen! Dat dus.

22 augustus 2023 om 09:31

Omdat je een voorbeeldige prof bent betekend dit niet dat een club je maar moet behouden omdat je zo'n lieve jonge bent. Hij heeft zn kans gehad, maar kan de top van NL gewoon niet aan.

En bekijk het eens andersom, als Real Madrid nu langskomt voor hem dan vertrekt hij ook uit Eindhoven of hij nu gesetteld is of niet. Dat hoort bij het vak van voetballer, en daar wordt ook goed voor betaald.

22 augustus 2023 om 09:50

Klopt zeker. Maar hij heeft ook het volste recht om te zeggen; verdien nu 2 mln, net gesetteld weer in NL, ga niet voor een lager salaris weer naar het buitenland.

Misschien als psv water bij de wijn doet en tot eind contract psv het verschil in loon bijlegt bij een nieuwe club.

22 augustus 2023 om 09:33

PSV geeft El Ghazi toch helemaal nergens de schuld van? Ze willen hem kwijt en denken met hem mee door hem evt transfervrij te laten gaan (tekenbonus?). Nergens word iets anders gesuggereerd en is inderdaad op en top prof maar dat is niet de reden dat ze van hem af willen.

Labyad, Bakkali, Ihattaren en Aisatti hebben zichzelf in de voet geschoten bij PSV en PSV geeft hun nergens de schuld van, voornamelijk fans en voetbalvolgers. El Ghazi hoort wat mij betreft absoluut niet in dat rijtje maar eerder vergelijkbaar met Otman Bakkal. Top prof maar helaas niet goed genoeg (maar wel waarde gehad)

22 augustus 2023 om 09:33

Heeft toch niks te maken met zijn Marokkaanse achtergrond? Het is in alles gebleken dat hij op geen van de 3 posities voorin bij PSV aanspraak maakt op een basisplaats. Wanneer je dan ook nog een topsalaris hebt dan denk ik dat PSV er goed aan doet om schoon schip te maken. We moeten niet gaan doen alsof voetballers zielige mensen zijn, hij heeft voor zijn 30ste al meerdere miljoenen bij elkaar gespeeld en moet nu gewoon op zoek naar een werkgever die past bij zijn niveau. Daarbij, als er geen clubs komen of hij wilt zelf niet dan mag hij gewoon blijven en betalen ze netjes elke maand/periode zijn salaris.

22 augustus 2023 om 09:44

De 3 jongens die je noemt, zijn spelers die zich niet populair hebben gemaakt door hun gedrag. El Ghazi daarentegen is een top gozer. Heeft daarnaast een redelijk rendement. Probleem blijft, zoals in het artikel staat, zijn salaris.

22 augustus 2023 om 10:01

Het kan aan mij liggen hoor maar wanneer ik op mijn 29e bij een club zou spelen zonder uitzicht op veel speelminuten of een basisplaats zou ik het alleen maar waarderen als ik een transfervrije status zou krijgen. Met een transfervrije status kun je niet alleen een mooie tekenbonus ontvangen maar zullen clubs veel sneller willen toeslaan omdat er geen miljoenen overgemaakt worden naar een club. Als supporter ben ik er aan de ene kant niet blij mee dat er weer een speler gratis de deur uitloopt die nog geld waard is, aan de andere kant vind ik het een chique gebaar van PSV dat ze niet vast gaan houden aan een transfersom zodat El ghazi gewoon verder kan.

22 augustus 2023 om 10:46

Waarom nou op deze manier erbij halen dat hij Marokkaans is. Voegt helemaal niks toe. Ik neem aan dat een club naar de individu kijkt.

22 augustus 2023 om 11:32

@ Aboe Saarah.
De schuld aan de speler geven en niet netjes met ze omgaan? Met betrekking tot de namen die jij noemt zou ik eerder zeggen dat de Marokkaanse talenten niet netjes met PSV zijn omgegaan. En ik vind deze situatie met El Ghazi in geen enkel geval te vergelijken met de spelers die jij benoemd. El Ghazi is vorig jaar gehaald als goedkope optie om erbij te hebben. Maar is te licht bevonden om te behouden. Zo gaat dat heel vaak in het voetbal. En daarnaast is het voor El Ghazi toch veel fijner om ergens aan spelen toe te komen. Dus het is juist een fijn gebaar dat PSV hem gratis laat gaan? Bijzonder hoe jij dit zo'n negatieve draai weet te geven.

22 augustus 2023 om 12:18

We hebben het hier over topsport. Niet over de plaatselijke voetbalclub waar iemand de hele jeugd doorlopen heeft. Je moet als speler leveren, doe je dat niet mag je vertrekken, dat is hoe het spelletje gespeeld wordt.

22 augustus 2023 om 13:29

Het is ook echt vervelend voor hem als 'jong' gezin een geschikte woning te vinden.. 🙄

Heeft niets te zoeken bij psv. Onbegrijpelijk die aankoop destijds.

22 augustus 2023 om 09:53

Valt ook wel mee. Heeft in Oranje gespeeld, heeft bij Ajax goed gespeeld. Een gewaardeerde kracht die hard werkte, niet zeurde en een goed rendement had (goed aantal goals) en kon op meerdere plekken spelen. Uitstekend voor psv om hem erbij te halen. Hij viel wat tegen, maar heeft ook niet een tijd vaste basis gestaan zover ik weet (volg psv verder niet). Dat psv hem, een speler tussen basis en wissel in, dan een topsalaris geeft is het probleem van psv, niets te maken met El Ghazi.

22 augustus 2023 om 11:23

Was ook periode echt sterk bij villa.

Ik zou mezelf lekker laten uitkopen bij PSV en dan gaan voor een tekenbonus ergens wat lucratief is. Als ze zo graag van je af willen laat ze dan ook maar betalen.

22 augustus 2023 om 09:25

Dan kunnen ze hem net zo goed nog onder contract laten staan?

22 augustus 2023 om 09:39

Klopt, alleen Bosz zit niet op hem te wachten en zal het proces verstoren wat is je meer waard.

22 augustus 2023 om 10:02

Heel krom, maar bedrijfsmatig kan het voordeliger zijn om het loon in 1 keer te betalen en dit bedrag van de salarislast af te hebben omdat er dan fictief geld vrijkomt en je dan meer kan uitgeven aan een andere speler.

Zelfde met spelers ‘afschrijven’. Slaat natuurlijk helemaal nergens op. Je zou moeten kijken naar de marktwaarde. Maar op die manier wordt een uitgave gedekt en is alles van de verkoop mooie winstcijfers (ipv dat je de aankoopwaarde er dan nog vanaf haalt).

Echt heel bijzonder. Is niet eens veel minder dan Bakayoko, die vreselijk overschat wordt hier op VZ. Nu moet er sowieso een rechtsbuiten bij komen. Hopelijk vertrekt Vertessen niet. Lozano, zoals Fossen aangeeft, zou wel een droom zijn.

Dan drukt zijn salaris wel héél erg op de begroting… Zó erg zelfs dat ze bij PSV bang zijn om hem voor de transferdeadline niet te kunnen verkopen? Ik vind El Ghazi geen geweldenaar maar zó slecht heeft hij het toch niet gedaan het afgelopen seizoen?

22 augustus 2023 om 10:41

Ik vind het ook gek. Heeft echt nog prima dingen laten zien en belangrijke goals gemaakt. Echt prima voor op de bank.

Jammer voor de speler. Tussen speler en coach wil het niet samen. Ben benieuwd waar Anwar zijn carrière vervolgt

Vind hem niet eens zo heel slecht, zoals beschreven wordt door meerdere tegenwoordig.
Tuurlijk, het is gene topper. Maar de enige reden om hem transfervrij te laten gaan, is wanneer hij enorm veel salaris opstrijkt. Anders snap ik er niks van.

Vond het eerlijk gezegd al een rare aankoop van PSV destijds. El Ghazi was de laatste jaren niet echt een speciale speler ofzo. Een topclub in Nederland is dus zelfs te hoog begrepen voor El Ghazi. Die gaat hoogstwaarschijnlijk gewoon naar het Midden-Oosten. Lekker geld verdienen op een wat lager niveau.

22 augustus 2023 om 09:47

Hij laat zijn gezinssituatie ook meespelen begrijp ik. Zou mijn jonge kinderen liever in Nederland zien opgroeien dan in het Midden Oosten maar geld vergoed veel uiteraard.

22 augustus 2023 om 10:21

Klopt maar dan moet die wel aardig wat salaris inleveren want voor een topclub in Nederland is die niet meer goed genoeg. Een Twente, AZ, Utrecht etc betalen een stuk minder salaris dan PSV.

22 augustus 2023 om 10:34

@master 1, met hele jonge kinderen zou dat me juist niets uitmaken tenzij er serieuze kans is op bv ontvoeringen wat niet in MO speelt. Zijn kind is 1, hij hoeft zich toch nergens aan te passen. Pas als ze naar school gaan zou het me relevant lijken. Ik weet in elk geval helemaal niets meer van mijn eerste 3 jaren. Lijkt me nu juist perfect om 2 jaar geld te harken

Als hij om zijn gezin graag in Nederland wil blijven zou ik als Twente een poging doen hem te halen. El Ghazi moet dan wel bereid zijn om water bij de wijn te doen qua salaris. Desnoods het eerste jaar huren waarbij zijn salaris wordt verdeeld tussen Twente en Psv.

22 augustus 2023 om 10:43

Transfervrij én helft van zijn salaris betalen? Dat lijkt me een vreselijk slechte deal voor PSV. Vooral omdat we echt wel een rechtsbuiten kunnen gebruiken in de breedte.

22 augustus 2023 om 12:44

Hij heeft toch nog een contract bij PSV. Als El Ghazi niet weg wil dan is verhuur wellicht wel een optie. Bespaart PSV in elk geval op de salariskosten.

Jammer van Bosz, El Ghazi is geen basismateriaal maar zeker waardevol geweest afgelopen seizoen! Is een prima back-up voor haast alle voorhoede posities. Moet dus haast iets persoonlijks zijn. Verder ben ik wel blij met het voetbal onder Bosz, tot nu toe! Vanavond de 1e grote test.

Bosz moet dan echt een hekel aan elgazi hebben. Anders zou je hem toch er bij willen hebben.

Hij is duur, dus ik snap dat PSV in principe hem wel kwijt wil. Maar dit is wel heel erg graag een speler willen lozen.

Hij is volgens mij ook gewoon prima om erbij te hebben (alleen duur) in je selectie.

Hoe kan je El Ghazi grootverdiener maken? Daar gaat het al mis..

Is het niet iets voor Ajax bij het vertrek van Kudus. Een NL-er die de club kent, bereid is een bankzitter te spelen en kan af en toe wat vuur brengen en Berghuis op rechts vervangen.

Ik vind het geen hele slechte zet; kwalitatief misschien twijfelachtig, maar het is geen slechte speler en kan helpen wat jeugd ontwikkelen, Ajax DNA terug. Ik zie voordelen

El Gazi is meer niveau FC Utrecht, Heerenveen, Vitesse.
Heb je helemaal niks aan als topclub.
Matige voetballer. Soms geniale momenten tegen kleinere teams, maar 90% van de tijd kan hij het verschil niet maken.

Tja Peter Bosz ziet het echt niet in hem zitten, waardoor PSV met de handen in de haren zit, de speler gaat door het niet spelen onder Peter niks meer waard zijn, geen idee wat Peter Bosz tegen die jongen heeft maar goed dat is een ander discussie. El Ghazi is zijn goed recht om eerst alle voorwaarden goed te hebben voordat ie ergens anders tekent, en anders jaartje overbruggen met een goed salaris is ook niet slecht, maar gezien dat hij een voorbeeldprof is denk ik wel dat hij misschien naar een Nederlandse of zelfs misschien naar een Belgische club gaat.

Ik twijfelde twee minuutjes of dit niet een goede zou zijn voor bij Feyenoord op de bank, maar ben bang dat hij toch echt net te kort komt (ondanks dat hij ons vorig jaar pijn heeft gedaan )
Ideaal voor Twente denk ik. Hopen dat hij nog ergens kan vlammen!

Bronnen rond PSV, waarschijnlijk die kerel die laatst te pas en te onpas in een filmpje van VZ voorbijkwam en Lang niks vond en de VAR ook niet. Titel kan ook zijn; PSV en El Ghazi zoeken samen naar een oplossing. Overigens als clubs als Besiktas en Olympiakos al niet willen betalen voor El Ghazi dan is een verhuur met optie tot koop toch ook nog steeds een mogelijkheid lijkt me. Nog anderhalve week en dan zullen we het weten.

Onbegrijpelijk beleid. Uitstekende back-up met een goede instelling. Als je er van af wil, dan moet je toch minstens eenzelfde bedrag terug kunnen krijgen? Ik snap hier echt helemaal niks van.

Asjeblieft Twente, doe een poging want deze gast is gewoon een prima speler

Ik hoop echt dat FC Twente direct toeslaat, al is het afwachten of El Ghazi het ziet zitten en of hij qua salaris haalbaar is. Hij mag dan geen meerwaarde hebben bij PSV, maar voor een club als FC Twente is El Ghazi gewoon een uitstekende speler. Die gaat er echt wel in de buurt van de 10-14 maken als hij belangrijk gemaakt wordt. Dat gaat bij FC Twente nou eenmaal wat makkelijker dan bij PSV, waar de concurrentie veel meer is.

Na het binnenhengelen van Dest als vervanger voor Mwene, weer een hele onlogische keuze. Jammer, we waren net zo lekker bezig op de transfermarkt. Ik stak na Schouten nog de loftrompet over Stewart, maar dat was dus een jinx.

Dit moet 100% met Bosz te maken hebben.
De instelling van de jongen is altijd goed geweest. En als speler toch altijd handig om achter de hand te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren