Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV neemt na Donyell Malen ook afscheid van Pablo Rosario’

Laatste update:

Pablo Rosario is op weg naar OGC Nice, zo meldt Foot Mercato. De ambitieuze Franse club wil de komst van de 24-jarige middenvelder van PSV de komende dagen afronden. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad voegt toe dat Rosario is gezien op een vlucht naar Nice. Het is onduidelijk welk bedrag de Eindhovenaren overhouden aan de verkoop van de enkelvoudig international, die in Zuid-Frankrijk ploeggenoot zal worden van Calvin Stengs en Justin Kluivert.

Rosario was vorig seizoen een vaste basisspeler bij PSV, maar moest het woensdag in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray (5-1 zege) doen met een invalbeurt van enkele minuten. De middenvelder lijkt op basis van de voorbereiding en de laatste wedstrijd in de pikorde voorbijgestreefd door Ibrahim Sangaré, Marco van Ginkel en Davy Pröpper. Rosario maakte in 2016 zijn debuut voor PSV en staat op 138 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij 5 keer scoorde en 11 assists gaf.

Mocht de overgang beklonken worden, dan komt Rosario terecht bij een hyperambitieuze club. Nice werd twee jaar geleden overgenomen door de miljardair Jim Ratcliffe en timmert sindsdien aan de weg. De club nam Christophe Galtier over van Lille OSC, de club die de trainer afgelopen seizoen naar het landskampioenschap leidde. Nice maakte deze zomer vijftien miljoen euro over aan AZ voor Stengs, terwijl Jean-Clair Todibo voor acht miljoen euro overkwam van Barcelona. Kluivert voegde zich op huurbasis bij Nice en kan middels een optie tot koop voor tien miljoen euro worden overgenomen van AS Roma.

Daar blijft het niet bij voor Nice, want naast Rosario is de club ook bezig om de transfer van Mario Lemina af te ronden, zo meldt Foot Mercato. De 27-jarige controlerende middenvelder komt voor vier miljoen euro inclusief bonussen over van Southampton. Lemina werd door the Saints in 2017 voor zeventien miljoen euro overgenomen van Juventus, maar wist de verwachtingen in de Premier League niet waar te maken. Afgelopen twee jaar speelde hij op huurbasis bij respectievelijk Galatasaray en Fulham.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

22 juli 2021. Mark this day. Wat een dag! Ein-de-lijk. Maar even serieus..... Dat arme Nice. Ik heb oprecht met ze te doen....

22 juli 2021 om 23:19

En dan staat er nog Nice is aan de weg aan het timmeren, maar je spreekt toch niet echt ambities uit als je Stengs, Kluivert en Rosario haalt? Ja ze halen een toptrainer, maar het materiaal is echt beneden niveau.

22 juli 2021 om 23:27

Naja goed dat dachten we van Botman ook. Galtier dacht daar anders over. En bleek toch wel gelijk te krijgen. Het niveau in de Franse competitie is niet zo extreem hoog hoor. Met deze spelers kan je zomaar daar de UCL gewoon halen.

22 juli 2021 om 23:43

Mino heeft een aardige voet tussen de deur daar in Nice

22 juli 2021 om 23:55

Stengs, Kluivert en Rosario waren dan ook wel toe aan een nieuwe stap. Ik vond Rosario in het begin echt een verademing, het zit er dus echt wel in. Al kunnen we niet ontkennen dat hij de laatste 2 jr met betonblokken leek te spelen. Nice daarnaast ook geen echte topclub natuurlijk, daar moeten deze jongens echt wel kunnen renderen. Ze investeren tenminste in wat jonge jongens die wat hebben laten zien, maar waar bij hun huidige club de klad erin zit. Dat vind ik beter dan met zo'n investeerder uitgebluste vedetten halen.

22 juli 2021 om 23:24

Vind dit echt een zeer trieste opmerking van een medesupporter. En ja veel PSV supporters zeggen dit. Maar deze jongen heeft altijd alles gegeven voor onze club, is altijd netjes gebleven, nooit rare dingen. Dat hij niet goed speelde beaam ik meteen, maar dan zal niet alleen aan hem gelegen hebben. Deze jongen is na zijn eerste seizoen waarin hij door Van Bommel aanvoerder is gemaakt ook nooit meer gesteund door het volledige publiek. Met als dieptepunt regelmatig uitgefloten worden in het stadion en kapot gemaakt worden op internet. Ik wens Pablo het allerbeste toe.

22 juli 2021 om 23:29

Ja inderdaad, hij is altijd uitgekotst door psv fans terwijl hij eigenlijk niks raars deed. Het is niet alsof hij expres mindere wedstrijden had. Van Bommel had hem nooit aanvoerder moeten maken.

22 juli 2021 om 23:35

Het is inderdaad wat hard ja, maar je moet je bedenken dat twee jaar frustratie hier meetelt. Echt iedereen zag dat Rosario Dé zwakste schakel was, om vervolgens wéér Rosario op het wedstrijdformulier te zien, en weer en weer en weer en..... Dat ligt inderdaad niet zozeer aan hem, maar aan de trainers. Neemt niet weg dat ik blij ben dat we van de optie Rosario verlost zijn. Hoe vaak hij zijn man liet lopen en dan doodleuk staan wijzen hoe iemand anders moet lopen, terwijl hij walking football tot kunst heeft verheven.

22 juli 2021 om 23:39

@PSV-Mark Je kunt dat allemaal wel zeggen maar het is toch ook een beetje de eigenschuld van Rosario, die jongen loopt echt als een ongeinteresseerde zoutzak over het veld, laat 24/7 zijn man lopen, bij elke aanval staat hij er vooraan bij om hem te verprutsen om vervolgens niet mee te lopen wanneer er verdedigd moet worden. Die hele instelling van Rosario heb ik totaal niks mee, dan kun je wel roepen dat hij alles heeft gegeven maar daar geloof ik niks van hoor, heb nooit echt een Rosario gezien wie 100 inzet gaf in een wedstrijd in de afgelopen 2 jaar. Dat PSV-ers hem nu lachend uitzwaaien vind ik terecht. Ik had er dan veel meer moeite mee wanneer Jorrit Eindhoven verliet, net als Rosario niet echt PSV niveau maar wel iemand wie je elke wedstrijd zich helemaal in het zweet zag werken, die liep echt geen meter te weinig per wedstrijd. Zelfs een klein traantje weggepinkt toen Jorrit Eindhoven verliet, een echte Eindhovenaar en dat zal hij altijd blijven.

22 juli 2021 om 23:45

Vind dit wel heel makkelijk SneekPSV. We hebben een aantal spelers gehad waarbij je kan zien wat vertrouwen doet met een speler, denk aan een Santiago Arias, een Boscagli en zelfs Luuk de Jong. Als vervolgens trainers het in je zien zitten (Van Bommel, Faber en ook Schmidt) zal die jongen echt wel goede dingen laten zien op de trainingen. Als je dan vervolgens door je eigen supporters onder ieder bericht, opstelling etc ziet staan dat je er niks van kan, dat je zo snel mogelijk op moet rotten en zelfs tot het trieste aan toe gewenst wordt dat je een blessure moet krijgen, vreet dat echt wel aan je. En ja deze spelers krijgen met sociale media alles mee. Ik hoop dat hij in Nice het vertrouwen krijgt van de trainer, medespelers en het publiek en dat hij daar de sterren van de hemel gaat spelen, want het eerste half jaar onder Van Bommel was van Rosario echt een heel goed niveau. En wat ik dan vooral nog triest vind is dat je dan ook nog even zegt dat je te doen gaat krijgen met de supporters van Nice. Echt waar schaam je echt dat je zo over spelers praat van je eigen club, die altijd 100% hebben gegeven, zelfs op de momenten dat je door 95% van de supporters wordt uitgekotst

22 juli 2021 om 23:45

Prima betoog. Inderdaad makkelijk om alleen Rosario als zondebok te zien. Er waren er meer die hebben gefaald.

22 juli 2021 om 23:46

@aguerooo, je verkondigd echt onzin met je stuk. Dit slaat echt helemaal nergens op. Ook Hendrix moest wegwezen namelijk, en toen die weg ging begon de helft van het publiek weer te huilen. Wat dat betreft is in de jaren dat het minder gaat heel wat vervelend publiek. Net als dat een aantal jaar geleden Narsingh en Maher in een thuiswedstrijd de wedstrijd uit werden gefloten

22 juli 2021 om 23:47

Ik ben het volledig eens met Mark. Het is triest hoe er met Rosario is omgegaan door de supporters. Hij was direct voor alles de kop van jut, terwijl er vaak anderen nóg slechter speelden. Ook werden zijn goede momenten direct vergeten, terwijl andere spelers daar nog jaren op konden teren. Jammer.

22 juli 2021 om 23:56

@PSV-MarkEr waren inderdaad meer slechte PSVers, maar nog slechter dan Rosario?? Maar goed, die hadden geen garantie op een basisplaats. Rosario naar het scheen wel. En volledig onterecht! Dat hij zijn best heeft gedaan zal allemaal best, maar ik leg de lat iets hoger dan je best doen. Ik ga ervan uit dat iedereen dat doet. Misschien ben jij het type supporter dat altijd de eigen spelers toejuicht. Dat is prima hoor, je goed recht. Ik zit iets anders in elkaar. Spelers die inzet en kwaliteit brengen juich ik toe, ook als het eens even wat minder gaat. Spelers die zelf niéts brengen, maar anderen wel aanwijzingen geven, daar heb ik he-le-maal niets mee.... En daar schaam ik mij zeker niet voor

23 juli 2021 om 00:01

@PSV-Mark Hoezo verkondig ik onzin? Dat is mijn geheel eigen mening betreft Hendrix, of ken jij mij beter dan ik mijzelf ken? Komop zeg, ik vond Hendrix echt een geweldige jongen in en buiten het veld, Rosario was ook een geweldige jongen buiten het veld maar in het veld liep hij er ongeinteresseerd bij. Overigens ben ik geen persoon wie in het stadion een speler uit gaat zitten fluiten, dat gaat mij zeker ook te ver. Volgens mij mag ik mijn mening betreft spelers best laten weten hier, dat hoeft niet per definitie ''onzin'' te zijn. Dan kun je zeggen dat het nergens op slaat, maar dat jij zo op mij reageert vind ik nergens op slaan. Houd je rustig joh.

23 juli 2021 om 00:02

Een betoog vol met emotie Mark, en misschien moeten we over-all minder hard zijn voor spelers maar het is wel emotioneel allemaal. Misschien met het tijdstip te maken. Denk dat velen niks tegen Rosario hebben als persoon omdat hij zoveel inzet toont, maar we hebben het hier over een miljoenen sport waar je moet presteren, laat dat duidelijk zijn. Rosario heeft zoveel blunders gemaakt en pasjes over 3 meter die niet aankwamen, is geen liefdadigheidsinstelling he? Niemand zal een spandoek van die jongen ophangen of hem niet normaal groeten als hij in Eindhoven loopt, dus snap niet waarom je zo uit je slof schiet bijna. Als je het niveau niet aankan, moet je of van geluk spreken dat je zoveel minuten mag maken bij een topclub met zo een salaris. Of je moet lekker bij een subtopper gaan spelen waar je wellicht op handen gedragen wordt. Het wordt steeds gekker..

23 juli 2021 om 00:03

@SneekPSV Prima is ook jouw goed recht. Maar je bent dan zeker wel het soort hypocriete supporter die dan wel staat te zeuren als een Ihattaren niet speelt. Een speler die al een jaar lang ongemotiveerd en met weinig inzet wel even een basisplaats zou moeten hebben

23 juli 2021 om 00:07

Hoezo? Hij zegt toch niet dat Rosario z’n vrouw slaat ofzo? Natuurlijk kan die jongen er niets aan doen dat ie twee jaar ondanks aantoonbaar falen telkens wordt opgesteld en gunnen we hem het allerbeste, maar je mag toch wel blij zijn als zulke middelmaat de club verlaat? De link die jij legt vind ik ver gezocht. Je hoeft Rosario niet uit te jouwen als ie speelt maar je mag wel zielsblij zijn dat ie weggaat in mijn ogen. Zoals ik ook blij was dat Hendrix naar Moskou ging. Mensen zijn wel een keer klaar met dat afbraakvoetbal al die jaren.

23 juli 2021 om 00:09

@psvlld Tuurlijk moet er gespeeld worden om de prijzen. Maar we kunnen dit niet enkel afschuiven op een speler, in dit geval Rosario. We kunnen namelijk ook beginnen over het feit dat Malen van de 20 kansen in een wedstrijd er 1 of 2 maakt, dat geen enkele voorzet van Dumfries aankomt. Maar nee Rosario was altijd bijna de enige zondebok. En ja ik schiet uit mijn slot dat medesupporters dan roepen dat dit de beste dag uit hun leven is, dat ze medelijden hebben met Nice etc in plaats van dat we deze jongen dan alle succes wensen bij Nice en hopen dat het hem daar wel lukt

23 juli 2021 om 00:11

@PSV-Mark. Dan heb je duidelijk mijn comments het laatste jaar niet gelezen. Geeft niet hoor. Vorig seizoen was ik het helemaal eens met het het Ihattaren beleid van Schmidt. Tijdens de huidige voorbereiding heeft Ihattaren zich echter positief laten zien, dus ik vond dat dat gisteren beloond had moeten worden met een (korte) invalbeurt. Leg mij dus geen woorden als hypocriet in de mond als je er niets van weet

23 juli 2021 om 00:15

Haha maak je niet zo druk Mark, er is hier en daar (terecht) wat opluchting, niet meer niet minder. De zwakste schakel is nou eenmaal altijd de zonde bok, in dit geval Rosario. Daarom een goede tip: zorg dat je nooit de zwakste schakel bent, scheelt je een hoop commentaar.

23 juli 2021 om 00:16

@gomes

Maar daar ligt voor mij het verschil. Ik vond het ook prima dat Hendrix naar Moskou vertrok. Je hoopt dan dat er meer kwaliteit komt dan dat die speler kon geven. Hendrix heeft echter nog niet een fractie van de shit over zich heen gehad vergeleken met Rosario, dat terwijl Hendrix al een stuk langer en vaker slecht speelde. Die support heeft Rosario nooit gehad, ook al begon hij echt uitstekend onder Bommel.

23 juli 2021 om 00:18

@baloog Omdat Hendrix tenminste nog wel inzet toonde. Hij speelde slecht, maar liet wel zien dat hij wat wou. Rosario loopt als een kip zonder kop rond en toont nauwelijks inzet in mijn ogen.

23 juli 2021 om 00:37

@aguerooo

Als er een speler is die als een kip zonder kop rond liep dan is het Hendrix wel, maar omdat Hendrix dus regelmatig blind naar voren rende, had hij wel inzet. Aan inzet heeft het bij Rosario nooit gelegen, ja hij kwam regelmatig ergens te laat. Dat deed Hendrix ook. Voor de rest deed hij gewoon altijd zijn best en gooide er nooit met de pet naar.

23 juli 2021 om 00:41

@baloog Dan hebben we beide toch heel wat anders gezien hoor. Hendrix toonde juist altijd inzet terwijl Rosario er met de pet naar gooide, liep altijd als een zandzak over het veld, ging als een kleuter duels in terwijl Hendrix juist actief over het veld liep en als een kerel de duels aanging. Beide natuurlijk erg matige spelers wie beide vaak hun man liet lopen maar ik heb liever de 100% inzet van Hendrix dan Rosario wie altijd met een schoon broekje de kleedkamer weer in ging.

23 juli 2021 om 01:42

Hendrix, Rosario...een pot nat, waarbij ik persoonlijk Hendrix nog wat hoger inschat. Beide niet het niveau dat psv na moet streven.

23 juli 2021 om 02:43

@baloog zo gaat dat blijkbaar. eerst was het Rosario en de nieuwe kop van jut voor veel supporters van PSV heet Ihattaren. dan is die straks weg en dan komt een Vertessen ofzo weer aan de beurt

23 juli 2021 om 05:44

Vertessen is wat mij betreft al aan de beurt, die is de zwakste schakel van dit PSV. Heb hem ook als bijnaam al Vitesse gegeven met al het respect. Rosario daarentegen heb ik hoger zitten en denk dat hij voor een Nice nog wel wat kan betekenen. Sowieso vind ik Rosario in een 4-3-3 als enige CVM al beter dan in een 4-2-2-2 of de 4-2-3-1 van Schmidt. Mensen verwachtten bijvoorbeeld doelpunten van hem, maar ja hoe vaak scoort Fernandinho of zelfs Kante?

23 juli 2021 om 07:29

Helemaal mee eens. PSV supporter onwaardig zulke teksten.

23 juli 2021 om 08:08

Vertessen gaat miljoenen opleveren straks. Mark my Words. Die is beter dan jij denkt

23 juli 2021 om 08:33

Haha ok we gaan het zien. Hij zal alleen niet veel gaan spelen dit seizoen met Gakpo en Madueke voor hem. Vind hem tot nu toe vooral niet snel genoeg en ook afronding kan beter.

23 juli 2021 om 08:58

WE Worden Kampioen!!

23 juli 2021 om 10:31

Hoe kun je nu zeggen dat Rosario altijd alles voor PSV heeft gegeven? Als er één ding is waar ik mij al jaren kapot aan erger bij deze jongen is het wel dat hij maar wat over het veld slentert en nul komma nul energie in de wedstrijd legt. Is ook nog eens vaak zijn man kwijt (bedankt tegen Olympiakos). Dan geef je niet alles. Heb deze gast nog nooit het gras zien opvreten tijdens een wedstrijd. Snap niet hoe je hier een groen randje voor krijgt. Wij hebben zeker naar een ander PSV en een andere Rosario gekeken de afgelopen jaren.

23 juli 2021 om 10:50

@amazinninja, Prima dat is natuurlijk helemaal jouw eigen mening. Ik denk alleen wel dat veel PSV supporters dat enkel zo zien en geen oog meer hebben voor andere dingen. Want je pakt nu weer een moment erbij dat hij een man kwijt is tegen Olympiakos. Rosario kon het nooit goed doen bij het merendeel van de supporters, en dat blijkt ook wel weer uit jouw reactie. Maar met 0,0 energie kunnen we ook beginnen over Malen die voorin maar wat loopt te slenteren, spelers als Ihattaren die regelmatig overal met de pet naar gooit maar waarvan juist deze supporters voornamelijk Schmidt hem weer de schuld geven. Mooiste voorbeeld is nog wel Sangare. Vorig jaar net als Rosario ook verguist, dat is de gemiddelde PSV-supporter in de jaren dat het slecht gaat: afzeiken, afzeiken en nog eens afzeiken. Ja daar wordt de club beter van.

23 juli 2021 om 10:54

Ihattaren wordt gewoon toegezongen op het moment dat hij de dug-out uit komt en er wordt luid geklapt zodra hij in de buurt komt van waar ik zit.
Ik betrap je helaas steeds vaker op het verkondigen van onzin Japie, jouw obsessie met Ihattaren (schmidt heb je weliswaar een keer niet genoemd) is best apathisch.

23 juli 2021 om 10:55

Volgens mij draait het om prestaties, op dat gebied faalt Rosario helaas. Dan mag een supporter toch best blij zijn dat deze de club verlaat om (hopelijk) vervangen te worden door een betere speler?

23 juli 2021 om 11:04

Haha japie_krekel, nogmaals stop eens met die onzin zeg. Ihattaren is absoluut niet de kop van jut onder de supporters. Sterker nog afgelopen woensdag werd hij nog toegezongen in het stadion door de supporters en werd zijn naam gescandeerd bij de inkomende wissel van Thomas. Of je bent (nu al een tijdje) gruwelijk aan het provoceren of je bent gewoon dom. Maar goed ontopic:
Hopelijk gaat Rosario naar Nice en dat bedoel ik vooral voor hem zelf. Hij heeft gewoon duidelijk een nieuwe omgeving nodig. Gun het hem van harte. Het was uiteindelijk bij PSV geen gelukkig huwelijk maar hij heeft zich altijd professioneel opgesteld en nooit geklaagd naar buiten toe. Succes Pablo!

23 juli 2021 om 13:21

mijn excuses dan! dan zijn het veel van de PSV supporters op dit forum die tegen hem zijn gekeerd

22 juli 2021 om 23:24

PSV raakt van Rosario af en mijn club speelt 0-0 tegen FC Dritalin. Dit gaat de goede kant op!

22 juli 2021 om 23:31

En waar ik heen wil als straks het reizen weer wat normaler is, is dus Nice en een wedstrijd mee pikken. Of ik dat laatste nu moet doen. Misschien toch gewoon op het strand blijven liggen.

22 juli 2021 om 23:35

Allebei is dat wel Nice om te doen

23 juli 2021 om 00:13

Heb jij meer bereikt dan Pablo In leven ik denk het niet dus hou voortaan je grote mond met EIN DE LIJK

23 juli 2021 om 00:21

Sneekpsv

23 juli 2021 om 00:22

Dus men mag alleen maar reageren wanneer men meer bereikt heeft als degene waarop men reageert? En wat is dat eigenlijk? Financieel? Privé? Misschien ben ik wel veel gelukkiger al heeft hij veel meer geld. Wie heeft er dan meer bereikt? Maar goed, dat doet er allemaal niet toe. Ik reageer als supporter van PSV op een speler van die club in wie ik niets zie als voetballer. Buiten het voetbal bij PSV om (dat kan ik prima scheiden) wens ik hem alle geluk en succes van de wereld.

23 juli 2021 om 02:42

PSV verliest hiermee wel een echte topplayer. het gaat een zwaar seizoen voor ze worden als Rosario vertrekt

23 juli 2021 om 07:15

Hahah Japie, je begint wel echt sneu te worden. Snap dat frustratie na avondje weer voor de buis te hebben gezeten voor Feyenoord maar kom op. Met dit soort opmerkingen zet je jezelf voor schut 😂

23 juli 2021 om 07:11

Voorzichtig dadelijk lezen ze dit en trekken ze zich nog terug 😀
Maar het zou geweldig zijn als hij weg gaat. En het zou zomaar kunnen dat je er nog een paar miljoen aan overhoudt

23 juli 2021 om 08:00

@sneek PSV Stil eens dadelijk lezen ze jou opmerking, en zeggen ze het af. Eindelijk kan PSV met elf voetballers gaan spelen, en niet met 10 en een shirtje...

23 juli 2021 om 09:41

Zo slecht is Rosario niet hoor. Hij staat heel vaak op de juiste plaats en is de leider als het gaat om drukzetten. Hij is de Johan Vogel van dit PSV. Zorgt ervoor dat andere beter kunnen spelen.

Deze speler is belangrijker dan mensen roepen. Als zijn slechte acties worden uitvergroot en iedereen gaat de mannen van VI napraten.

23 juli 2021 om 10:36

Vergelijk Rosario aub niet met een topper zoals Vogel. Schandelijk.

Er bestaat toch een god! Hallelujah! Maar even zonder geintjes, dit is natuurlijk een prachtige stap voor zowel Rosario als PSV. Ik ben benieuwd naar de uiteindelijke transfersom.

22 juli 2021 om 23:25

Tja, Nice is een mooie club, maar zo’n Rosario gaat het daar toch niet redden?

22 juli 2021 om 23:35

En de andere kant heeft die wel het fysiek en kan die redelijk voetballen wanneer die het simpel houdt, maar gebruikt die z'n fysiek niet goed. Denk serieus dat die wel eens kan verassen onder galtier, wanneer die met hem aan de slag gaat.

23 juli 2021 om 09:38

@tvl11

Nou ik geef Rosario meer kans om daar te slagen dan de 2 twijfelaars Stengs en Kluivert.
Als hij daar gewoon gaten dicht loopt, beetje stofzuigen wordt hij al op handen gedragen.

Van de 2 nieuwe flankspelers krijgen de trainers en supporters snel grijze haren! Een wedstrijd compleet je tegenstander wegspelen, dikke 9 en vervolgens serie van 8/9 wedsrtijden slecht.

22 juli 2021 om 23:26

Ja stel je voor dat je hier ook nog eens geld voor krijgt

23 juli 2021 om 00:12

Als die God er toch is, laat hem John de Jong dan alsjeblieft verhoeden dat ie Luuk de Jong gaat halen. Ten eerste past ie niet in het systeem, ten tweede niet in de basis en ten derde: je kunt dat supporters niet aandoen. Die hebben na jaren reactionair antivoetbal ook behoefte aan vernieuwing. Geen oude wijn in een nieuwe zak die alleen maar kan koppen. Investeer alsjeblieft in kwaliteit en toekomst voor Malens opvolger.

23 juli 2021 om 00:29

Jij begrijpt het gomes. Of je koopt nu een aanstormend talent in de vorm van bijvoorbeeld Hlozek of Pedro de la Vega, of je pot het op zoals Ajax dat deed om later op een geschikt moment meerdere klappers te kunnen maken... Luuk de Jong is nu wel de laatste die we nodig hebben.

23 juli 2021 om 11:16

Ik denk dat je het Zahavi überhaupt niet aan moet doen, hij lijkt echt te excelleren nu Malen niet langs hem speelt.

23 juli 2021 om 08:01

Transfersom... PSV betaald 15 mljoen bij, maar ja dat is nu even niet belangrijk. Nice had meer kunnen vragen.

Denk dat hier weinig mensen heel treurig om zullen zijn

22 juli 2021 om 23:18

Ik denk wel dat heel veel Fransen hier treurig om gaan worden.

22 juli 2021 om 23:22

Franse fans van de concurrerende clubs toch niet denk ik 😉

Ik heb tranen in mijn ogen! Wat een dag! Wat een nieuws! Ik breng hem persoonlijk met de fiets nog naar Nice als het moet.

Nice aka net geen Oranje spelers

22 juli 2021 om 23:19

Ik denk dat Rosario wel lager dan “net niet” is maat

22 juli 2021 om 23:46

Rosario is international maat

Oh hij heeft de vlucht al? Wilde al de fiets uit de stalling pakken! Succes gewenst daar!

Wat een heerlijk nieuws. Ik ga zo vuurwerk afsteken. De ultieme spelvertrager, foutenmaker en hij die tekort komt voor een topclub gaat vertrekken. Heerlijk slapen zo.

22 juli 2021 om 23:46

Want Psv is een topclub? Hahaha, goeie

23 juli 2021 om 00:01

Hij zegt toch ook niet dat PSV een topclub is? Alleen dat hij tekort komt voor een topclub. Snap je reactie daarom ook niet

23 juli 2021 om 00:03

In Nederland is het zeker een topclub.

Ook in Turkije zou het een topclub zijn die met gemak kampioen wordt.

23 juli 2021 om 00:51

Heel bijzonder dat uitgerekend een supporter van het Turkse voetbal zo'n reactie plaatst.

Dit zou echt fantastisch zijn. Bij PSV gewoon te weinig, dus ik ben blij als hij daar eventueel weg is en er nog wat aan verdiend kon worden. Hij hoeft niet in Eindhoven te banken, maar in Nice. Kan natuurlijk ook dat ie speelt! Het is 'm gegund

Wordt wel een matig elftal die Nice met al die matige spelers

22 juli 2021 om 23:43

Misschien vond het bestuur dat ze te hoog geëindigd waren ofzo, zou het anders ook niet weten.

Leuke stap voor Rosario als dit gebeurt, zo slecht als hij hier zo nu en dan wordt afgeschilderd, is hij natuurlijk niet. Al moet ik ook eerlijk zeggen dat het laatste seizoen niet heel best was. Ik hoop dat dit een succesvolle keuze wordt voor hem.

Als PSV hier rond de 5 miljoen voor krijgen dan is dat echt een wereld prestatie. Gelukkig dat ie weg gaat. Nu nog wat overbodige spelers weg doen en 2 a 3 gerichte versterkingen en je kan mee met Ajax voor het kampioenschap.

Top! Prachtig! Nog mooier dan die wedstrijd van gister! Ge-niet-en!

Zo kan het snel gaan. 2 vertrekkende spelers in een uur tijd. Ik denk een mooie transfer voor Rosario en een prachtige club om jezelf te ontwikkelen. Had bij PSV inmiddels ook weinig perspectief op speeltijd na zijn prestatie van vorig jaar en de concurrentie met van Ginkel, Sangare en Propper. Ben benieuwd hoeveel PSV voor hem gaat vangen.

Bizar hoeveel de Franse clubs ineens Nederlanders en Eredivisiespelers aantrekken. Wel heel toevallig, is er een verklaring?

Het ambitieuze nice.. mwaa dat valt wel mee

Heeft Nice toevallig een Nederlandse coach haha?

Feestje bij mij thuis mannen. Wat een geweldig nieuws, jaren opgewacht. Gun die jongen echt het allerbeste, maar PSV materiaal is hij 2 jaar al niet meer.

23 juli 2021 om 09:41

@aguerooo Ik geef ook een feestje als Nice nog even ook bij ons langskomt om Klaiber en Labyad op te pikken

23 juli 2021 om 12:10

Haha nouja, gelukkig hebben Klaiber en Labyad niet 2 jaar lang in de basis gestaan bij Ajax, Rosario hebben we ons 2 jaar lang aan moeten ergeren helaas. Het kan altijd erger

23 juli 2021 om 12:39

@aguerooo

als altijd erger betekent:

je koopt een speler voor 150.000 en verkocht hem paar jaar later voor 5.000.000 dan teken ik daar zo voor. Dan mag Klaiber ook 2 jaar basis staan als wij hem voor 170 (!) miljoen kunnen verkopen

Dat zou een absolute zege zijn voor psv, wat is die slecht.
Ieder bedrag dat je daarvoor krijg is pure winst

Sterkte aan alle Nice supporters

Jammer dat Nice eerst in spelers investeert en schijnbaar later pas in scouts..

Ik denk dat PSV zo een 5 miljoen aan Nice moet betalen anders kan dit bericht nooit waar zijn

Ik vermoed dat ze die 30 miljoen van Malen hebben bijbetaald aan Nice om Rosario over te nemen. Is wel erg toevallig zo op dezelfde dag

Flauwe reacties van mede-psvers hier zeg, heeft zich altijd voor 100% ingezet voor de club. Valt nu buiten de boot achter Propper van Ginkel en Sangaré dus logisch vertrek. Ga je goed kerel!

En dan zul je zien dat het bij Nice een beest van een speler wordt.

Nee maar hij heeft in het begin bij PSV toch best aardig gespeeld en het NL elftal gehaald dus het zit er ergens toch wel in. Misschien dat hij in een nieuwe omgeving weer vrij kan spelen zonder iedere wedstrijd compleet afgebrand te worden door je eigen aanhang. (terecht overigens, maar denk dat dat best iets met zo'n jongen doet). Ben benieuwd.

22 juli 2021 om 23:38

Denk het ook, die gast heeft een fysiek sterk lichaam maar gebruikt het nooit en moet simpeler spelen. Denk dat die onder galtier echt wel wat kan worden.

Ben gewoon een beetje aan het denken, maar speelt Teze ook zo weinig omdat hij met een andere club aan het praten is, zoals Malen, Dumfries, Ihattaren en Rosario? Gewoon een wilde gedachte.

22 juli 2021 om 23:27

Nee, die heeft gewoon besloten zich te gaan focussen op een positie waar hij niet goed genoeg voor is, rechtsback. Joost mag weten waarom.

22 juli 2021 om 23:31

Je vindt Mwene beter?

22 juli 2021 om 23:32

Nog niet onder de indruk van, maar daar valt in ieder geval een back in te herkennen.

23 juli 2021 om 09:45

@tvl11 Ongelooflijk, ik vond die jongen als RCV echt goed. Zat denk ik ook wel tegen NL eltal aan (schuurs bij ons zat er ook bij). Met zijn fysiek ideale Rcv.

Voor RB is die jongen echt te lomp.

Benieuwd, heeft die Schmidt wel met hem over gesproken? Die man moet hem toch zeggen wat wil je. Als RCV Europese subtop zijn of als RB gaan aanmodderen bij clubs als Ado, Fortuna of Sparta.

23 juli 2021 om 12:38

Ik schrijf hem nog niet af als rb. Hij is denk ik gewoon beter dan Mwene, dus gewoon een seizoen rb zetten. Hij is verdedigend namelijk wel heel sterk en met Max heb je al een matig verdedigende back. Daarnaast kan Madueke zowel binnendoor als buitenom, dus die heeft niet per se een constant opkomende back nodig.

Hahahaha eindelijk. Omg wat een mooie dag. Eindelijk. Heb al medeleiden met nice.

Wist niet dat OGC Nice op zoek was naar een spelbedervende middenvelder.
Proficiat OGC Nice, hier is ie dan!

Zou mooi zijn, ik heb in de wandelgangen gehoord dat ze 2 krentenbollen en een zak snoep betalen das een aardige deal!

Geweldig nieuws. Sympathieke gast die goed in de groep lag maar ik heb me er zo gigantisch vaak aan geërgerd. Ik was even bang dat hij, net als Zoet en Hendrix, veel te lang bij de club zou hangen en uiteindelijk voor een habbekrats ergens belanden.

23 juli 2021 om 00:40

Raiola en veel te lang bij de club hangen klinkt niet erg verenigbaar

Rosario, wat een armoedzaaier is dat. Gelukkig vertrekt hij en is het blok Hendrix-Rosario voor eeuwig en altijd verdwenen. Symboliseren voor mij de trieste tijden in Eindhoven.

Denk dat dit wel goed voor Rosario. Hij wordt uitgekotst door het meerendeel van de fans en met de komst van van Ginkel en Propper heeft hij minder uitzicht op een basisplek. Ik ben er nog altijd wel van overtuigd dat deze jongen kan voetballen. Zijn eerste half jaar onder van Bommel was echt sterk. Hopelijk doet een nieuwe omgeving hem goed en gaat hij vele monden snoeren. Succes Pablo.

Is het Franse voetbal ook te volgen via een pakket?
Want er komen steeds meer Nederlanders bij...
Benieuwd wat PSV aan hem gaat verdienen..

Is Rosario pas 24? Doe jongen oogt alsof veteranen voetbal nog te snel voor hem gaat...

Denk dat hij perfect in Frankrijk past. Heb Jong Oranje gezien tegen Jong Frankrijk, en Frankrijk werd toen enorm gehypet. Het was een elftal vol Rosarios: groot, sterk, en niet al te slim met een bal. Duidelijk dat zij van dit type voetballer houden. Grootste pluspunt aan Rosario vind ik dat hij zich overal voorgooit als je onder druk staat. Tegenhouden kan hij echt goed. Maar als je de bovenliggende partij bent staat hij veel te veel te dromen voor de omschakeling, en aanvallend voegt hij 0,0 toe. Verdedigend overzicht heeft hij niet, en hij rent alleen achter de bal aan. Ball watcher noemde Ibi dat en ik vind dat de perfecte beschrijving. Maar ja, je zou zoiets ook 'specifieke kwaliteiten' kunnen noemen, misschien ziet Nice wel een bruikbare rol voor hem. Denk dat je Rosario best op een mannetje kunt zetten als je een verdedigende underdog ploeg bent.

Hij brak ook wel op het slechtste moment door, zeg. Hij was niet goed genoeg, maar de rest was nog slechter, en alle verantwoordelijkheid kwam op zijn bordje in een team zonder leiders. Hopelijk kan hij bij Nice zichzelf herpakken.

Ik hoop dat er een verdwaalde Nice supporter eens de Nederlandse fora langsloopt haha, PSV kan hier heel blij mee zijn. En het gekke is, zulke jongens redden het nog best vaak in Frankrijk en Italie. En dat zijn echt geen wonderdoktoren die in die landen rondlopen. Als PSV hier een miljoen of 7 kan vangen hebben ze het geweldig gedaan.

Ik zie alle wedstrijd van PSV, maar ik heb werkelijk nog nooit kunnen constateren wat nou de meerwaarde is van Pablo Rosario. Ik erger me er al jaren aan dat hij alleen maar balletjes breed staat te geven, terwijl er veel betere middenvelders op de bank zitten.

Rosario lijkt me geen verkeerde jongen, hij heeft zich altijd heel correct opgesteld, dus gun ik hem een hele mooie carriere. Maar alsjeblieft niet bij PSV. Ik zal eerlijk gezegd blij zijn als hij weg is.

23 juli 2021 om 08:17

Ik denk dat je dan toch 6 maanden aan wedstrijden gemist hebt in de periode onder van Bommel.

23 juli 2021 om 08:44

Toen kon hij een tijdje aardig meekomen ja. Maar meer dan dat was het ook niet. Nooit een toegevoegde waarde geweest.

23 juli 2021 om 09:43

Onzin. Toen was hij gewoon erg goed.

23 juli 2021 om 09:57

Als hij "erg goed" was, waarom staat hij dan op maar 1 interland? Waarom hebben de PSV-supporters dan nog nooit zijn naam gezongen? Waarom lees je hier dan van PSV-supporters bijna alleen maar dat ze blij zijn dat hij vertrekt? Waarom werd zijn naam dan nooit in verband gebracht met andere clubs in de vorige transferperiodes?

23 juli 2021 om 11:48

Omdat die 6 maanden goed vóór dat ene interland was. Daarna is het de rosario geworden van de afgelopen 2,5 jaar en is die logischerwijs op dat ene interland blijven spelen. Was wel meer dan meekomen, toen maakte die in de cl groepswedstrijden ook een goede indruk en 1 vd betere spelers en was het hendrix die steeds verzoop en punten koste.

23 juli 2021 om 09:48

@cabinessence maar ligt dit alleen aan Rosario?

Kijk hoe middenveld vaak werd opgesteld bij PSV, met als dieptepunt Sadilek-Hendrix-Rosario.

Als je nu Rosario naast v Ginkel of Propper zou zetten en daarvoor Gotze heb je heel ander dynamiek. Dan zou hij ook veel beter presteren, want kan focussen op zijn sterke eigenschappen.

Met zulke matige spelers naast of voor hem, was hij de betere voetballer en zag je vaak twijfelen als hij aan de bal kwam.

Ik denk dat hij meer op zijn plek zal zijn bij Nice

Heh heh, de dag waarvan je dacht dat ie nooit zou komen. Ik voelde me gisteren al goed met een plaats op de bank voor Rosario.
Maar dit is geweldig nieuws. Ik kan weer zonder problemen naar mn club kijken.
Tweeënhalf jaar drama is voorbij. We gaan weer voetballen.
Wens m verder het beste in Nice. Maar ik heb op een bepaald moment echt geweigerd om nog naar PSV te kijken als hij weer basis stond. Aanvoerder was ie zelfs. Niet normaal zo slecht. Edwin van Ankeren, Geoffrey Prommayon, Jeremy Brechet, Michael Ball, Jürgen Colin. Dat niveau, maar dan tweeënhalf jaar.

Wat heeft deze jongen veel shit over zich heen gekregen. Tot de komst van Sangaré gewoon drie jaar lang met afstand de beste middenvelder. Nog nooit een fatsoenlijke speler naast zich gekregen. Ook drie jaar steeds moeten aanhoren dat een andere moesten spelen (afellay, Thomas, Sadilek, Gutierrez, Fein en ga maar door) en die waren veel slechter. Het grappigste is toch wel dat als die afwezig was het altijd gewoon nog slechter ging.

23 juli 2021 om 00:55

Het is vaak lastig het sarcasme te onderscheiden van de serieuze inbreng op dit forum. Ik hoop echt dat dit sarcastisch is wanneer je met termen als "met afstand de beste middenvelder" aan komt zetten. Man man wat was deze man een ongekend zwakke schakel voor PSV, niet te doen.

23 juli 2021 om 01:05

Nou voor jou nog een keer. Hij was met afstand PSVs beste middenvelder tot de komst van Sangaré. Ik wacht wel op de transfers van Afellay, Thomas, Sadilek, Gutierrez en Fein naar clubs van het niveau Nice.

23 juli 2021 om 04:38

Volgens mij speelde toen een v ginkel al bij psv

23 juli 2021 om 08:57

Of Rosario ("met afstand" ) beter was dan Afellay, Thomas, Sadilek, Gutierrez en Fein, daar kunnen we over discussieren. Maar beter dan Van Ginkel? Ihattaren? Pereiro?

Zoals verwacht veel negativiteit over Pablo wat opzich wel terecht is want ik heb me ook vaak zitten ergeren aan zijn gebreken. Wel denk ik dat in een andere competitie waar anders naar voetbal wordt gekeken hij van grote waarde kan zijn. Hij heeft namelijk wel een aantal kwaliteiten waar vooral trainers fan van zijn. Ik wens hem in ieder geval veel succes bij een andere club

Shit daar gaat PSV zijn beste speler. Geweldig hoe hij altijd de ballen vooruit speelde. Super creatief nooit een tikkie breed of terug. Hij zou de eerste speler op het wedstrijd formulier moeten zijn. Zonde dat PSV nooit echt een team om hem heen heeft kunnen bouwen. Met zijn voetballende vermogen en creatieve steekpasses had het een geweldig team kunnen worden!

Toch wel onbegrijpelijk hoe je als scout na hem jaren te hebben zien voetballen denkt dat hij een versterking voor je team kan zijn. Ongelofelijk zeg. Mag psv heel blij mee zijn.

23 juli 2021 om 09:58

@realxiimadrid

Die scout heeft aanbevelingen gedaan. Speler kwam voor paar ton. Speelde goed en haalde Oranje zelfs.
Speelde daarna tijd slecht o.a. door met onzin middenvelders naast hem te spelen.

Wordt uiteindelijk verkocht voor miljoenen (4-8 miljoen?).

Dus heel veel winst.

Denk dat mensen bij PSV erg blij zullen zijn.

Toch vreemd dat hij verkocht mag worden, Dacht dat de trainer hem vorig jaar nog een van zijn beste spelers vond.

Maar toch leuk voor die knul als je lekker in Nice kunt ballen, prachtige omgeving, lekker weer en goed eten. Denk niet dat PSV hem gaat missen.

Heeft mij nooit kunnen bekoren als ik heel eerlijk ben.
Als ik PSV-supporter zou zijn, zou ik hier niet rouwig om zijn, verkopen die hap.

Heeft een goede periode gehad ooit, maar is daarna terug gevallen. Of stil gevallen in zijn ontwikkeling. Heb niet het idee dat hij het gaat redden bij Nice. Is meer iemand voor eredivisie middenmoot.

Jammer, de reacties hier van PSV’ers. Geen geweldenaar, maar heeft ook nooit een voetballer naast zich gehad. Mooie stap voor hem. Denk dat ie in Frankrijk wel kan leren nog meer power in zijn spel te leggen. Verklaart mss ook de laatste wissel tegen Gala. Een soort van afscheid.

Topdag voor psv als je die voor een goed bedrag kan lozen. Komt werkelijk in alles te kort.

Het wordt de hoogste tijd dat clubs niet meer een topclub kunnen worden door een superrijke miljairdar.Een club moet normaal kunnen groeien,en de budgetten moeten tot een redelijk maximum per jaar worden gezet,om een eerlijke concurrentie te behouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren