Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV herinnert fans van Ajax aan pijnlijk dieptepunt in heerlijke opwarmvideo

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor PSV, dat zich middels een heerlijke opwarmvideo opmaakt voor de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund woensdagavond.

De Eindhovenaren trappen om 21:00 uur af in het Signal Iduna Park voor de cruciale return in het miljardenbal. De heenwedstrijd tussen PSV en Borussia Dortmund in het Philips Stadion eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor het woensdag nog alle kanten op kan. Het social media-team van PSV heeft er in ieder geval alles aan gedaan om de supporters op te warmen voor de Europese kraker, middels een gelikte video met allerlei hoogtepunten uit het huidige seizoen. Ajax wordt daarbij niet gespaard, daar een pijnlijk krantenknipsel uit het Eindhovens Dagblad over de historische laatste plaats deel uitmaakt van de video.

Een screenshot uit de video van PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was me geen eens opgevallen. Ga hier wel heel slecht door slapen hea. Psv'ers veel succes en plezier vanavond!

13 maart 2024 om 15:45

Ach, leuke humor en andersom was het precies hetzelfde gegaan.

13 maart 2024 om 15:49

Beetje onnodig dit er weer zo groot uit te lichten terwijl het gaat om Dortmund- PSV. Ik heb verder geen moeite met de video hoor.

13 maart 2024 om 15:49

Ajax heeft de afgelopen jaren heel veel vrij historische opwarmvideo's gemaakt voor vrij historische Europacupavonden en nooit werd daar ook maar een binnenlandse rivaal bij betrokken. Dus nee, andersom gaat dat niet zo en dat hoort en past ook niet bij Ajax. Bij PSV schijnbaar wel. Hopelijk zijn ze vanavond vooral met Dortmund bezig en declasseren ze de Duitsers zoals wij dat deden 2 jaar geleden.

13 maart 2024 om 16:00

Ik zie hier totaal geen sneer naar Ajax in. Meer de grote wedstrijden op papier en spelers uitlichten. Lozano's hoogtepunt was die wedstrijd tegen Ajax. Echt een trieste titel van VZ.

13 maart 2024 om 16:02

Misschien moet Ajax dan ook maar eens meer met PSV bezig zijn want de laatste overwinning van Ajax op PSV is toevallig ook alweer meer dan twee jaar geleden.

13 maart 2024 om 16:04

Ik zie hier ook geen sneer in. Ik zie hier wel gefrustreerde supporters er op reageren alsof het een of andere sneer is om zo toch nog op een of andere manier te kunnen afgeven op PSV.

13 maart 2024 om 16:06

Beetje onnodig sneren dit Myvision. Ik zou zeggen bekijk het filmpje eens, dan zie je dat Ajax niet de enige club is die aan bod komt. Op mij komt het meer over alsof ze de belangrijke (gewonnen) wedstrijden opsommen, maar hey dat past natuurlijk niet in het plaatje: Ajax is goed, Psv is stom...

Dat terzijde was het natuurlijk ook een historische gebeurtenis dat Ajax(mede door toedoen van Psv) op de laatste plaats belandde. Dat is in de(Europese) gloriedagen van Ajax namelijk geen enkele gebeurd met Psv.

13 maart 2024 om 16:10

Natuurlijk zit hier een sneer Ajax in. Dat valt niet te ontkennen. Of dat grappig of kinderachtig is smaak maar natuurlijk is bewust gekozen om juist deze titel in het filmpje op te nemen.

13 maart 2024 om 16:20

Men zal het niet snel van mij verwachten, maar ik vraag mij af of dit stukje er tussen moest. Hoewel ik ook best wel van verkeerde humor hou.

13 maart 2024 om 16:24

Ook een sneer naar Feyenoord en AZ dan? Want als dat zo is zet ik een halve eierschaal op m'n kop en ga ik meebleren hoor.

13 maart 2024 om 16:25

Nee, daar staat Ajax nu net even boven. PSV is altijd bezig met Ajax. Zo kom je nooit van dat minderwaardigheidscomplex af;-)))

13 maart 2024 om 16:29

Oh ik dacht dat Ajax onder Psv stond, ik zal wel wat gemist hebben..

13 maart 2024 om 16:40

Nou, dat vraag ik me dus ten zeerste af. Als iets me wel duidelijk is geworden dit seizoen, is dat men in Eindhoven vaak aan Ajax refereert. En supporters die de teletekst pagina met Ajax op de laatste plaats tatoeeren.. serieus? Dat zie ik echt geen 1 fan van Ajax doen. Overig zie je dit soort dingen ook voornamelijk in Eindhoven. Je hoort weinig tot niets uit Rotterdam (vanuit de club) zowel dit seizoen niet als vorig seizoen, toen Feyenoord kampioen werd. Ik vind het een bevestiging van een minderwaardigheidsgevoel, en behoorlijk klein.

13 maart 2024 om 16:41

Je hebt de video duidelijk niet gezien, myvision. Het is helemaal niet bedoeld als sneer naar andere clubs, gewoon een terugblik op dit mooie seizoen tot nu toe. Daar hoort die zege tegen ajax ook bij. Meer niet. VZ probeert op een smerige manier sensatie te creeeren met deze titel, zonde.

13 maart 2024 om 16:53

Op zich is een zege op Ajax geen hoogtepunt meer toch? Inmiddels winnen veel ploegen van Ajax. Dus wat dat betreft had Ajax idd niet opgenomen hoeven te worden in dat filmpje.

13 maart 2024 om 16:54

"Dat zie ik echt geen 1 fan van Ajax doen". Nogal wiedes he, Psv en Feyenoord hebben dan ook geen laatste gestaan na een dergelijk aantal speelrondes.

Buiten dat vind ik het meer op een stukje grootheidswaanzin lijken vanuit de Ajacieden. Feyenoord en Az zijn ook gewoon langs gekomen in het filmpje omdat zij aan de zegekar gebonden werden. Maar de Ajacieden krijgen het voor elkaar om het geheel op zichzelf te betrekken.

Overigens heeft vz daar ook een grote hand in met het kiezen van deze provocerende titel. Als er in de reacties geprovoceerd wordt zijn ze er als de kippen bij om de moraalridder uit te hangen om vervolgens zelf voor dit soort titels te kiezen...

13 maart 2024 om 17:24

"ach, leuke humor en andersom was het precies hetzelfde gegaan".

Dat is zeer onwaarschijnlijk. De commerciã«le afdeling van Ajax is veel te professioneel om te pronken met andermans veren. Het is niet PSV dat Ajax op de laatste plaats heeft doen belanden, dat is gebeurd door een en tweetje tussen Brobby en de Knvb. Brobbey heeft daar een bijdrage aan geleverd door tegen Vaessen aan te lopen waardoor de wedstrijd tegen RKC niet kon worden uitgespeeld en de KNVB heeft een duit in het zakje gedaan door de thuiswedstrijd tegen Volendam te verplaatsen. Waren die wedstrijden gewoon (uit)gespeeld was Ajax nooit op die laatste plaats terecht gekomen, maar had de club in de middenmoot gestaan.

Die laatste plaats is vooral een collectors item van de anti Ajax beweging, daar doet men er dan ook alles aan om de herinnering eraan zo lang mogelijk levend te houden. Historisch gezien is die laatste plaats ook van nul en generlei waarde omdat de club in het seizoen 64/65 ook al eens (gedeeld) onderaan heeft gestaan en in dat seizoen op de 13e plaats eindigde en zelfs ternauwernood aan degradatie ontsnapte. Het enige correcte historische feit is dat Ajax nooit op de 18e plek heeft gestaan, maar dat was mathematisch volstrekt onmogelijk omdat de eredivisie toen maar uit 16 clubs bestond. Het volk is door de onwetende media dan ook vooral blij gemaakt met een gigantische fopspeen. Al lijkt dat volk daar niet zo heel erg mee te zitten zolang de onderbuik daarmee gevoed kan worden.

13 maart 2024 om 18:21

Ajax heeft wel weer andere zaken waar ze zich voor mogen schamen, dus dat gelul dat zoiets niet bij Ajax past is ook een beetje kinderachtig.

13 maart 2024 om 19:12

Humor, maar ik denk dat Ajacieden vanavond harder gaan lachen.

Ludiek, met een knipoog. De oplettende kijker valt het wel op. En nu vol gas vanavond!

Snap niet helemaal waarom Ajax in zo'n video erbij gehaald moet worden. Small club mentality vind ik dit wel. Verder wil ik PSV desalniettemin veel succes wensen vanavond!

13 maart 2024 om 15:45

Eens, en het draait vanavond niet eens om een wedstrijd PSV - Ajax. In dat geval had ik het begrepen. Dit staat er los van.

13 maart 2024 om 15:49

Hoogtepunten van het seizoen. Een dikke overwinning tegen de concurrent valt daar onder. Gek is het niet.

13 maart 2024 om 15:56

Een rivaal misschien, maar Ajax was natuurlijk in niets een concurrent dit seizoen. Op dat moment was het gewoon een club die om de degradatieplekken streed. Niet echt iets om trots op te zijn.

13 maart 2024 om 16:01

Als je je per se druk wil maken dan kan dat natuurlijk. Ook over een krantenkop die 2 seconden in beeld was.

13 maart 2024 om 16:30

Was zeker de enige krantenkop over die wedstrijd? Is zeker wel een sneer richting Ajax.

13 maart 2024 om 16:41

Ik denk dat er heel veel krantenkoppen benadrukten dat Ajax toen laatste stond.

13 maart 2024 om 16:56

Zelf heb ik er geen problemen mee, hoort er nu eenmaal bij en mijn club doet dit zodra zij er de kans voor krijgen.

Echter moet je wel ontzettend naief zijn om te denken dat dit geen sneer is.

13 maart 2024 om 17:37

"hoogtepunten van het seizoen. Een dikke overwinning tegen de concurrent valt daar onder. Gek is het niet".

PSV staat 29 punten voor op Ajax, dus om de Amsterdammers als concurrent te labelen, gaat wel heel erg ver. Bovendien had Ajax die wedstrijd met de rust 4-0 voor kunnen staan en dan was de wedstrijd wellicht heel anders gelopen. Al weet je dat natuurlijk nooit helemaal zeker, dat dan weer wel.

13 maart 2024 om 18:03

Wat een non discussie is hier weer gaande zeg...

13 maart 2024 om 18:22

Daar zorgt zo'n kansloze titel van VZ toch echt weer zelf voor. En straks alle moderators weer dit soort reacties verwijderen, terwijl ze er zelf om hebben gevraagd.

13 maart 2024 om 18:30

Toch knap dat al die Ajacieden zich plots als een of ander klein ploegje zien dat het niet waard is de concurrent van PSV genoemd te worden.

Mooi staaltje zelfrelativering!

13 maart 2024 om 19:17

Over druk maken gesproken, reageer jij hier wel heel uitbundig op de ajacieden met kleintje sneertjes. Grappig hoe de wereld werkt he, hoe de waard is vertrouwd hij zijn gasten zeggen we dan maar.

13 maart 2024 om 15:50

Was het beter geweest als ze Ajax niet meer tussen de belangrijke wedstrijden scharen?

13 maart 2024 om 16:31

Nou kijk, dit seizoen mag je als psv zijnde best ajax niet meer onder belangrijke wedstrijden scharen. Dit heeft dit seizoen net zoveel meerwaarde als een wedstrijd tegen gae benoemen. Hele jaargang lacherig doen over ajax maar als puntje bij paaltje komt is een overwinning op een ploeg die toen rond de degradatiestreep stond een "hoogtepunt"

13 maart 2024 om 20:10

Dit seizoen wel ja als je dat duel zag stond Ajax na dat duel laatste dus ja totaal geen belangrijke wedstrijd of concurrent dit seizoen. Dus is wel een sneer naar Ajax terwijl dit over een CL duel gaat. Focus dan op een historische wedstrijd in de CL dat je toen wel de kwartfinale gehaald had is meer relevanter dan een duel tegen Ajax aanhalen in een hele andere competitie.

13 maart 2024 om 15:51

Ik zou de video eens bekijken voor je dit soort reacties plaatst. Dan zie je dat het een aaneenrijging is van krantenknipsels gedurende het afgelopen seizoen. Dit specifieke artikeltje wordt er meer door VZ uitgelicht dan dat het een sneer is. Je zo aangevallen voelen is pas small club mentality

13 maart 2024 om 15:53

Heb je de video bekeken? Het is een opsomming van een aantal memorabele momenten van het afgelopen seizoen. JC Schaal komt erin terug, de succes in de voorronde van de CL, de winst tegen Sevilla, momenten met mooie goals. In dat rijtje memorabele momenten komt ook de wedstrijd tegen Ajax terug. Je geeft niet elke wedstrijd je grootste concurrent een flinke pak rammel (na een weergaloze tweede helft) en bezorg je hen een historisch dieptepunt. Het is hier dan ook één van de vele hoogtepunten die PSV dit jaar beleefd heeft. Ik snap dat dat voor Ajax niet leuk is, maar hier moet je ook maar mee kunnen omgaan. Om meteen small club mentality te noemen, vind ik dan weer erg klein van jou omdat je de context van de video gewoon niet meeneemt.

13 maart 2024 om 16:01

Ik snap het punt wel. PSV zou het niet nodig moeten hebben om binnenlandse hoogtepunten in een opwarm-video voor de CL te gebruiken. JC schaal hoort er niet in thuis, titelconcurrenten kun je buiten beschouwing laten en Ajax - momenteel verre van een concurrent, maar goed, een van de aartsrivalen - evenzeer. Focus in zo'n filmpje op de tot dan toe succesvolle CL-campagne, voeg sfeerbeelden van het stadion, de fans etc. toe, dat is sterker.

Dat gezegd hebbende: ik ben Ajacied, maar juich vanavond voor PSV, want Europees succes voor een Nederlandse voetbalclub is voor iedereen mooi!

13 maart 2024 om 16:10

Dat het niet je persoonlijke stijl is, is helemaal te begrijpen. Het doel van de video was om een nieuw hoogtepunt toe te voegen aan dit memorabele jaar. Wellicht dat - bij een eventuele volgende ronde - de hoogtepunten uit de CL achter elkaar gezet worden. Dat kan je echter niet blijven herhalen, want dan voeg je bij elk filmpje maar de hoogtepunten uit de vorige wedstrijd toe, dus je moet daar wel een beetje in variëren haha.

Dat gezegd hebbende, ik heb een matig gevoel voor vanavond, maar ik hoop natuurlijk op een waanzinnige avond (net als morgen).

13 maart 2024 om 16:21

Alternatief is ook om historische beelden te gebruiken van bijvoorbeeld de laatste keer dat de kwartfinale werd gehaald, dat lijkt me pas een inspiratie voor fans en spelers.

Omdat Ajax er (door VZ zelf) toch al met de haren bij is gesleept, bij deze: ik vond de media-afdeling van Ajax altijd erg creatief op dit punt en die kwamen met hele sterke content zonder daarbij enige binnenlandse concurrent (of eender welke club) te betrekken.

13 maart 2024 om 16:28

Dus jij vindt het geen sneer? Er waren geen andere krantenkoppen van de 5-2 overwinning? Alleen deze waarin staat dat de concurrent (normaal gesproken) laatste staat? Kom op. Of je grappig vindt of storend moet ieder voor zich weten. Maar zoiets verlaagt nog verder mijn sympathie voor Psv, voor zover dat nog kan. Het is dat het in het belang van Nederland is dat ik toch hoop dat ze doorgaan, maar voor de club en heel veel supporters mogen ze van mij afgaan.

13 maart 2024 om 17:08

Waarom heb je een matig gevoel bij vanavond? PSV draait een geweldig seizoen en je treft een Dortmund dat op een 4e plek staat op 20! punten achterstand van de koploper. Ze draaien nog net niet zo matig als Ajax dit seizoen, maar veel matiger tref je het niet in deze fase van het toernooi.

13 maart 2024 om 17:30

@chuck ik heb even een snelle research gedaan naar krantenkoppen en websiteartikels over de wedstrijd van PSV tegen Ajax, en ik zie alleen maar koppen in de trant van: laatste plaats Ajax na grote zege PSV. Dus als PSV het op deze manier insteekt en krantenkoppen wil toevoegen aan het filmpje, is PSV haast gedwongen om een dergelijke krantenkop te introduceren. Is niet de fout van PSV, maar van de media. Maar als jij een kop vindt waarin die laatste plek van Ajax niet wordt benoemd, dan verneem ik dat graag.

13 maart 2024 om 16:02

Heb je de video wel gekeken? Nee natuurlijk niet, want dan had je deze uiterst gefrustreerde opmerking niet kunnen maken.

13 maart 2024 om 16:03

Nou ja, snap wel dat de overwinning op Ajax een hoogtepunt is. Vraag me alleen af of er geen andere krantenkop te vinden was dan "PSV duwt Ajax naar de laatste plaats". Beetje onnodig, maar goed.... ga me er ook weer niet druk om maken.

13 maart 2024 om 16:24

Dat is PSV natuurlijk ook. In feite hebben ze nog niets. Ik denk dat vanavond cruciaal gaat zijn voor de mate hoe succesvol dit seizoen gaat zijn voor ze.

Hoewel het altijd een knappe prestatie is voor een Nederlandse club om te overwinteren in de CL, gaat het Europese seizoen bij verlies als een nachtkaars ook weer uit.

Europees presteren is waar de focus op zou moeten liggen in Eindhoven vandaag, niet op het feit dat er voor het eerst in een lange tijd wat daglicht zit tussen hun en de naaste concurrent.

De vraag of PSV daadwerkelijk zoveel gegroeid is kan vanavond beantwoord worden.

13 maart 2024 om 18:05

Markovv jij denkt dat de selectie dit filmpje maakt of waar heb je het over dat de focus op vanavond moet liggen?

13 maart 2024 om 17:51

Benchmark is benchmark

VZ, wel heel erg triest om dit eruit te lichten. Strekking is dat er nogal wat twijfels waren aan het begin van het seizoen. Met name mbt de prijzendroogte van Bosz. Dan hoort een overwinning op Ajax bij de hoogtepunten. Niet meer, niet minder. Wel een mooi filmpje.

13 maart 2024 om 16:16

Totaal onnodige sensatiezoekerij om vlak voor een zeer belangrijke pot van PSV zo'n artikel hier te plaatsen met die foto erbij. Echt puur alleen maar erop uit om olie op het vuur te gooien.

Er zijn deze week al veel meer Ajax topics verschenen (terwijl Ajax een zo goed als kansloze pot in een competitie 2 niveaus lager speelt) hier terwijl het een cruciale week is voor PSV qua potentiele CL overwintering en dan weten ze zelfs de opwarmvideo van PSV nog over Ajax te maken

En ja, ik ben voor Ajax. Maar ik zie het ook, en ik juich gewoon mee voor jullie vanavond.

Leuk om het stukje van Ajax er weer uit te lichten maar ze laten toch ook wedstrijden tegen Feyenoord, Twente en AZ zien? Het zijn gewoon de belangrijkste potten van dit seizoen tot nu toe.

13 maart 2024 om 16:00

En dan zat ik in het filmpje te wachten op de beker fragmenten

13 maart 2024 om 16:01

De overtreding op Lang bedoel je

13 maart 2024 om 16:08

Wat dan ook, of andere juichmomentjes voor PSV in de beker.

het is dat ze er een foto bijzetten in het filmpje viel hij mij geen eens op, succes vanavond psv hoop dat jullie doorgaan

altijd maar met Ajax bezig. PSV is toch groter dan dat?..

13 maart 2024 om 15:50

Heb je het filmpje uberhaupt bekeken?

13 maart 2024 om 15:51

Vraag ik me wel bij meer af

13 maart 2024 om 15:51

Wanneer je reageert op de provocerende titel en niet op de video. Lekker meegaan in het spelletje van VZ.

13 maart 2024 om 15:54

Even naar het filmpje kijken in plaats van alleen te reageren op de headline...

Af en toe wat speldenprikjes naar elkaar is leuk, prima video en succes PSV!

13 maart 2024 om 16:01

Ja hoor maar nu even niet. Het gaat om Europees Voetbal.
Psv is zonder twijfel dit jaar de beste, ik zou zeggen genieten en nog eens genieten daar heb je Ajax niet bij nodig

Knap om toch nog even Ajax hier in de titel te fietsen Voetbalzone...

hahaha ajax zal altijd de grootste club van nederland blijven. Dat blijkt hieruit maar weer eens

13 maart 2024 om 15:56

Duidelijk de video niet gezien.

13 maart 2024 om 15:59

Ik ook niet. Ik lees altijd maar kijk nooit naar plaatjes enzo.
Gelet op de tekst ben ik het eens Marieaandebal.
Ik ben voor Ajax, maar vanavond gewoon vol voor Psv. Daarom is zijn nickname ook zo leuk; gehaktdag, WE gaan die Duitsers pakken

13 maart 2024 om 16:03

Dat vind ik nou een leuke opmerking, want uit onafhankelijk onderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy die onderzoek doen naar de populariteit van clubs in Nederland blijkt heel wat anders. Die verzamelen dit soort gegevens al sinds 2010 en baseren zich op ruim 66.000 respondenten per jaar. En wat blijkt, sinds het ontslag van Overmars over grensoverschrijdend gedrag en de tegenvallende prestaties is de populariteit gekelderd en staan zowel Feyenoord als PSV boven Ajax in de populariteitswedstrijd. Leuk feitje is dat Utrecht (4) en Sparta (5) verassend hoog staan. Dus het statement 'ajax zal altijd de grootste club van Nederland blijven', is onderzocht en betreft een fabel

13 maart 2024 om 16:08

Alleen maar omdat er iemand dat zogenaamd onderzoekt? Dat is pas een fabeltje.

13 maart 2024 om 16:14

Hendrik Beerda Brand Consultancy klinkt toch wel heel erg als iemand die in Oude Pekela op zijn zolderkamertje onder het genot van een eierbal een onderzoekje in elkaar zit te flansen.

13 maart 2024 om 16:15

Een instelling onderzoekt het, niet een individu. En het is dus vanuit een groot aantal respondenten. Dat is meer onderbouwing dan 'ik vind dat stom ik vind ajax gewoon groter'. Heb je een betere referentie dan je onderbuik?

13 maart 2024 om 16:16

Brandalchemy™ is een onderzoeksmodel dat met de Universiteit van Amsterdam is ontwikkeld.

Wederom zit je er naast...

13 maart 2024 om 16:20

Hij geeft toch duidelijk aan dat een onafhankelijk onderzoeksbureau onderzoek heeft gedaan, geeft zelfs letterlijk de naam. Hoe is dat dan een fabeltje?

13 maart 2024 om 16:26

Och, het klonk zo lekker kneuterig. En ik wilde de eierbal gewoon graag even wat aandacht geven.

Maar om dan toch even serieus op jouw eerdere post in te gaan: de populariteit op dit moment, een momentopname, zegt niet alles over de "grootte" van een club. Om de grootsheid van een club te bepalen telt meer dan alleen actuele populariteit, denk bijvoorbeeld aan nationale kampioenschappen, Europese titels/prestaties, social media bereik, merkwaarde in het buitenland, etc.

Ik ben geen Hendrik Beerda, maar ik vermoed toch dat Ajax op dit punt nog altijd groter is dan PSV.

13 maart 2024 om 16:27

He he, kijk uit TilburgAjax

13 maart 2024 om 16:46

Dan verander je de definitie net zo lang tot het je het beste uitkomt? Aantallen nationale en internationale prijzen is putten uit het verleden. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. En ook daar kan je op zich makkelijk overheen. Merkwaarde en selectiewaarde zijn toevallig ook onderzocht maar dan door Transfermarkt, en daaruit blijkt ook dat Feyenoord momenteel bovenaan staat met PSV erachter. Ajax derde.

Social media bereik geen idee. Ik zie dat Ajax daarin wel veel meer volgers heeft op het officiele instagram account. Maar daar is verder geen onderzoek naar gedaan.

Wat een onzin titel weer. Meerdere wedstrijden kwamen in voor zoals die twente uit feyenoord uit. Is helemaal geen sneer

Fans opwarmen hel goed, maar Ajax erbij te halen vind ik dom
Genieten voorpret daar gaat het om en daar heb je geen ander bij nodig. Wordt het genot om straks Dortmund te laten huilen van verdriet groter door Ajax erbij te halen? Neen het geeft eerder blijk van nijd
Ik heb geen alcohol nodig om lol te trappen. Psv heeft Ajax nodig om de fans te vermaken.
Dit is niet eens, al is dat zeker niet mijn ding, leedvermaak. Het is gewoon dom. Je haalt iets van je glans weg

13 maart 2024 om 16:03

Een hele tekst over een filmpje dat je niet eens gezien hebt.

13 maart 2024 om 16:19

Ik heb geen filmpje nodig. Als ik een boek lees kijk ik ook niet naar de film die ervan gemaakt is.
Een voorbeeld, lees de Kathedraal van de Zee eens en kijk daarna de film
Het eerste is een 8 het tweede een 3
Zo te lezen uit de reacties van mede forum leden klopt tekst niet met filmpje
VZ zou beter moeten weten. Ik hou het maar op gebrek aan personeel

13 maart 2024 om 16:23

Deze post raakt echt kant nog wal.

13 maart 2024 om 16:26

Die vergelijking met een boek gaat niet op. Dit is alsof je een samenvatting leest van een boek op een dubieuze website en dan heel wat kritiek op dat boek gaat hebben.

Ik hou het eerder op niet echt veel inzet tonen.

13 maart 2024 om 16:04

Wat je ook had kunnen doen, beste Cas1, is eerst de video bekijken.

13 maart 2024 om 16:15

Ja, maar dat vind ik ook weer teveel moeite. Mijn fout dus. Ik lees eerder dan dat ik naar filmpjes kijk. Dit geldt ook voor boeken tov tv/netflix
Als ik de reacties lees slaat de titel dus nergens op. Het is niet eens een lokkertje, maar puur ergens anders op gericht. Mede forumlweden worden hier wel eens van beschuldigd en VZ doet het net wat erger.
Bah.
Trouwens bedankt voor je nette reactie

13 maart 2024 om 16:32

Dat is raar, Cas.

Je noemt het te veel moeite, maar alleen al deze reactie (nog los van je andere reacties) kost je meer moeite dan het filmpje bekijken.

Goed gekozen hoor Voetbalzone. Een van de 7 nieuwsartikelen die voorbij komen om het succes van het huidige jaargang te benadrukken als cover pakken, chapeau. In dat artikel ging het overigens niet eens zo zeer over de concurrent maar over een briljante wedstrijd van Lozano.

Ik denk dat het doel in ieder geval bereikt is gezien de comments. Dus wat dat betreft is in ieder geval gelukt wat jullie probeerden zullen we maar zeggen.

Eigenlijk is dit weer heel zielig. Waarom nou weer Ajax erbij halen terwijl het om Dortmund Psv gaat. Snap hier echt niets van. Beperk je nou lekker tot je eigen cluppie en focus je lekker daar op. BTW. Ik hoop dat PSV wint

13 maart 2024 om 18:07

Het gaat over 't seizoen zelf, niet specifiek om Ajax te kleineren. Misschien de volgende keer het filmpje kijken ipv reageren op een titel.

PSV maakt filmpje over seizoen van Psv.

Voetbalzone: how can I make this about Ajax?

Beetje onnodig, hou het bij je eigen succes in plaats van de ander omlaag te duwen.

13 maart 2024 om 16:47

Kijk ff het filmpje en pas dan je reactie maar aan.

Hahaha wat is Voetbalzone toch een trieste site. Heel de dag reacties verwijderen, maar zelf olie op het vuur gooien. Diep triest.

Waarom alleen Ajax benoemen? AZ, Feyenoord enz komen ook aan bod.

Misselijkmakend.

Het is ook te zielig voor woorden feitelijk. Zelfs als Ajax helemaal niets van doen heeft met een wedstrijd van de sportvereniging uit Eindhoven kunnen ze het nog steeds niet zonder ze af. PSV moet zich toch altijd op een of andere manier optrekken aan dé Recordmeister.

13 maart 2024 om 17:50

Het is ook te zielig voor woorden feitelijk. Zelfs als je weet dat VZ een neiging heeft om provocerende titels neer te pennen kun je nog niet even daadwerkelijk de clip kijken. PSV geeft hier de hoogtepunten van het lopende seizoen weer, maar jaakke moet even zijn hoeveelheid duimpjes optrekken door een ongefundeerde comment te plaatsen.

13 maart 2024 om 18:06

Nou poeh hee, het doet je wel wat merk ik. 't is maar een filmpje he?

Wat ik hier uit opmaak is dat ze in Eindhoven oprecht denken dat ze Ajax naar de laatse plaats hebben gestuurd. De enige reden dat Ajax laatste stond op dat moment was dat ze 2!wedstrijden (6 punten) miste op dat moment. In feite heeft Ajax nooit lager als 10 plaats gestaan. En dat was ook nog eens na een hand vol wedstrijden waar het verschil dus groter is als na een half seizoen. Maar ja, waar het hard vol van is loopt de mond van over

Wel hilarisch al die verongelijkte Ajacieden in deze reacties. Er komen allerlei hoogtepunten van dit seizoen langs en de clubs waartegen werd gespeeld. Een 5-2 overwinning op Ajax is altijd een hoogtepunt, zelfs in een slecht seizoen van Ajax.

Echt mannen.. waar jullie je druk om maken in deze tijd. Ga lekker dat potje kijken, zonder gejank over een filmpje waarin een naam van een andere club voorbij komt joh..

Aanstellers

Als andere clubs nog steeds maar blijven kijken naar die andere club.. dan weet je dat je zelfs na zon slecht seizoen nog steeds de grootste club bent. Zal nooit veranderen ook.

PSV vanavond er uit en ze kunnen weer normaal doen

De naïevelingen die het geen sneer vinden, zijn waarschijnlijk ook de personen die nog steeds slecht slapen van die 1 op de stropdas van Koeman of de tekst van Van Gaal: we zijn de beste van ......

Dit is dus het calimero gedrag van PSV, een Europese avond en dan beelden uit de eredivisie gebruiken... op CL niveau weinig tot niks laten zien en dus pronken met iets wat niks met vanavond te maken heeft...

Neemt niet weg dat ik voor het Nederlands voetbal hoop dat ze doorgaan maar triest is het wel.

Wat een gezeur om niets, het is gewoon één van de hoogtepunten van het seizoen voor PSV.

op de dag dat zoveel supporters van andere clubs achter PSV staan in Europees verband moet VZ wel even de Ajacieden hier opfokken zodat ze als misgunners naar deze wedstrijd gaan kijken.maar goed, hopelijk zijn er genoeg Ajacieden die niet voor dit spelletje vallen.veel plezier vanavond iedereen.oja, en voor de mensen die zeggen dat PSV op zichzelf moet focussen, voetbal is een sport wat gespeeld word door 2 clubs tegen elkaar. als je hoogtepunten gaat uitlichten dan zal er inderdaad een aantal clubs waar we tegen gespeeld hebben ook genoemd worden. of mogen we alleen de hoogtepunten van de ballenjongen of de cafetaria dames uitlichten.

Haha wij lachen straks het laatst wanneer julie lekker eruit vliegen. Winnen van Dortmund is niet voor iedereen weggelegd.

Leuk rivaliteit maar ook PSV spint garen bij Ajax’ wederopstanding die een aantal seizoenen duurde en vakkundig door bestuur en Surfboy vernietigd is. Maar leuk, beetje plagen. Moet kunnen. Wel weer jammer dat ze een beroerde wedstrijd speelden vanavond en uit Europa liggen.

Jammer... maar weer met beide benen op de grond.. tijdje gedomineerd maar eigenlijk maar 1 echte kans gehad.. jammer, ik had het psv wel gegund om verder te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren