Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Piqué geniet van zijn stem en probeert Real constant op stang te jagen’

Laatste update:

Gerard Piqué liet zich woensdagavond weer eens uit over Real Madrid. De verdediger maakte een toespeling op het feit dat Real, of spelers van die club, de laatste jaren regelmatig met films komen. “Dat mogen zij blijven doen, wij blijven ondertussen wel prijzen toevoegen aan onze verzameling.”

/

Nacho Fernández, verdediger van Real, wordt moe van de 29-jarige Spanjaard: “Hij houdt ervan om te praten, hij houdt van de klank van zijn eigen stem, dat weten we allemaal. Hij praat altijd over hoezeer hij geniet van de rivaliteit tussen Madrid en Barcelona en is er constant op uit om de Madridistas op stang te jagen.”

“Maar daar wil ik mij niet in mengen. Ik weet ook niet waarom hij over prijzen praat, want het zijn wij die op 28 mei in de finale staan voor misschien wel de belangrijkste prijs. De beste manier om Piqué stil te krijgen, is door de finale te winnen. We zijn kalm en focussen ons op het winnen van de Champions League”, aldus Nacho.

Denk jij dat Real Madrid de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht, je voeten laten spreken Nacho!

In Madrid worden ze gek van Pique, terwijl hij niks verkeerds zegt.
Maar de waarheid zeggen wordt bij Real gezien als een provocatie.
Als Ronaldo bv tegen Barca calma doet, dan is het genieten en niks provocerend aan, maar toen Pique zijn 5 vinger omhoog stak na de 5-0, werd dat bij de Madrileense media vooral als een provocatie gezien.
Pique zegt totaal niks verkeerd, en zei vooral dat Barca nu meer prijzen wint, maar dat het zo kan veranderen, en dat Real meer prijzen pakt.
Maar in Madrid willen ze goede dingen die hij zegt niet horen, en klagen alleen maar over andere dingen.

19 mei 2016 om 10:50

Precies dit!

op elke slak zout leggen is een sport tegenwoordig.

19 mei 2016 om 10:56

man man man wat kun jij goed woorden verdraaien..
Het gaat er om dat Pique 24/7 bezig is met Real Madrid uit eindelijk word het irritant en hebben mensen het al gezien.
Het zijn echt niet alleen de Madrid fans die het hebben gehad met Pique?
Maar goed zoals Nacho zegt laat Pique maar blaffen voor aandacht Real gaat zich focussen voor CL nummer 11 terwijl Barca er maar 5 heeft..
Verschil mot er zijn

19 mei 2016 om 11:17

Pique is helemaal niet elke dag met Real bezig, overdrijf toch niet.
Als hij ernaar wordt gevraagd dan antwoordt hij.
Pique werd zelfs bij de nationale ploeg uitgefloten door Real fans, hoe belachelijk is dat, nationale ploeg dien je altijd te steunen, en niet spelers uit te fluiten omdat ze iets over je club zeggen.
Als Real kampioen wordt of de CL wint hoor je toch ook zeggen we zijn de beste, ploeg en wat sneren uit delen, maar dan zie je toch niet elke Barca speler reageren.
In de tijd van Mourinho, na de gewonnen beker finale door Real, stak Pepe zijn middenvinger naar de Barca fans, inpl van normaal te vieren, maar langs Barca kant werd er amper gereageerd.
Als Real de laatste jaren de prijzen van Barca had gepakt, en zo dominat was geweest, dan ben ik er zeker van dat elke titel dat Barca zou winnen, spelers als Pepe of Ramos zouden zeggen achja ze mogen ook af en toe iets winnen.
Pique heeft vaak genoeg gezegd dat Real sterk is, en dat ze even goed Barca kunnen verslaan en titels winnen, maar daar wordt niks over gezegd.
Het zijn 2 grote rivalen, en Pique is een Catalaan, dan is het logisch dat hij af en toe minder goed praat over Real.

19 mei 2016 om 11:38

@Tipi.
Pique moet het gewoon een keer laten rusten.
Als je tijdens het vieren van het landstitel toch nodig vind om Ronaldo weer belachelijk proberen te maken dan klopt er iets niet.
Casillas heeft 3 keer de CL met Real gewonnen en heel veel landstitels maar ik heb hem nooit betrapt met zulke sneak dissing. zoals Pique dat doet.
Het is allemaal geacteerd van Pique.
Zodra de camera voor zijn neus staat begint Pique opeens te veranderen..
Beetje jammer.

19 mei 2016 om 11:48

Piqué moet helemaal niets. Van mij mag hij hier namelijk tot in de eeuwigheid mee doorgaan, staat het je niet aan? Luister dan niet naar hem.
Vrijheid van meningsuiting, zelfs als dat voor jou misschien wel provocerend is.

Ik geniet hier volop van, helemaal door jou en je Real medestanders.

Om toch even te reageren op je 11 tegen 5 opmerking: Barcelona heeft meer internationale prijzen gepakt en hoeveel trebles heeft Real?
Verschil moet er inderdaad zijn.

19 mei 2016 om 11:48

Lekker objectief ben jij pique roept alleen maar onzin over madrid i.m.o. Als iemand uit madrid of aanhang wat zegt is dit gelijk negatief. Pique is een onruststoker geen leider zoals puyol dat was naast hem. Jammer dat pique niet de klasse en of het respect van puyol heeft geërfd.

19 mei 2016 om 12:17

En een Douglas die in 2 jaar maar 115 minuten gespeeld heeft heeft in 2jaar meer kampioenschappen gewonnen dan Real in 7 (!) jaar 😉

19 mei 2016 om 12:31

@Tipi wie zegt dat het alleen Real fans zijn die hem bij La Roja uitfluiten? Bijna in heel Spanje moeten ze niks van Pique hebben omdat hij zich gigantisch hyprocriet gedraagd. Catalonia dit Catalonia dat en Spanje kan de moord stikken maar ondertussen wel voor het Spaanse team uitkomen. Dat is de reden dat hij wordt uitgefloten. Mannen als Xavi en Puyol werden nooit uitgefloten ondanks dat het echte Catalanen zijn. Omdat zij zich altijd respectvol hebben gedragen, Pique is gewoon een clown.

19 mei 2016 om 16:45

Heel spanje fluit hem uit vriend niet alleen real madrid supporters!

20 mei 2016 om 04:34

Slimme jonge kijk is naar de laatste 10 jaar! Jij kunt naar 1950 mAn toen won Madrid er 5! Piqué spreekt over nu, hatelijk als mensen over prijzen van vroeger praten!

Inter Milan fan spreek je mee!

19 mei 2016 om 10:55

Het blijft natuurlijk wel iritant van Pique, maar alsnog begrijp ik dan niet waarom Real Madrid daar nou zo'n groot probleem van maken, want laat die man toch lekker praten. Die moet juist geen aandacht meer krijgen.

19 mei 2016 om 11:00

Hij zegt op zich niks verkeerd inderdaad, maar wat is precies de reden dat hij het constant over Real moet hebben blijkbaar?! Daarnaast heeft hij al eerder ruzie gehad met Arbeloa en er werd ook beweerd dat het niet botert tussen hem en Ramos. Dan moet je als Pique zijnde toch wel een keer beter weten en ophouden met deze onzin, helemaal omdat het constant breed wordt uitgemeten in de media.
Als ze er straks in de 2e rond uit vliegen op het EK kan hij zomaar als boosdoener worden aangekeken. Benieuwd wat hij er dan van vindt?

19 mei 2016 om 11:04

Ach ach ach het is geen verrassing dat de Barca fans hem verdedigen. Hij zegt inderdaad niet zoveel 'verkeerd', maar dat constante provoceren is wel behoorlijk irritant en infantiel. Ik hou van derby's en rivaliteit maar is gewoon belachelijk.

Je zou denken dat hij met een minderwaardigheidscomplex zit. Het is natuurlijk dom van de Real-spelers om er telkens op in te gaan, want Pique heeft niks liever. Ze moeten hem doodzwijgen en vooral geen podium geven.

En nee, ik heb niks met Real.

19 mei 2016 om 12:26

Het is ook geen verrassing dat anonieme tieners op het internet hem demoniseren.

Ik snap niet hoe je het je zo emotioneel raakt als je - naar het schijnt, maar toch niet exact - neutraal bent in dezen. Ik kan het wel waarderen. Er is helemaal niets mis met provoceren en banter mits het niet over de schreef gaat. Het zijn veelal latent fascistische tieners op het internet die zich storen aan dergelijke mensen en hen het zwijgen willen opleggen. Een gebrek aan tolerantie, empathie en intellect. Laat hen toch doen.

19 mei 2016 om 14:39

Het raakt me ook niet zo hard. Ik geef gewoon aan dat ik het soms irritant vind en ik hoop dat ik dat mag vinden zonder in een hokje geduwd te worden.

Ik kan absoluut genieten van wat banter maar in bepaalde gevallen heeft Real er echt niets mee te maken en is het niet vaak echt grappig. Zo kan hij toch nog iets leren van Carl Jenkinson, hilarische vent. Omgekeerd kan Pique hem leren verdedigen.

Ik vind dat Pique soms eens de kerk wat meer in het midden moet houden en eens 3 seconden nadenken voor hij iets zegt.
Hij gaat nooit echt over de schreef maar doordat het zo frequent gebeurt, is wel duidelijk dat zijn uitspraken soms kwaad bloed zetten in het Real-kamp. Bij Ramos, Arbeloa, Nacho. Misschien anderen van wie we het niet weten.

Jij zult hen misschien wat kleingeestig vinden, oke, maar het is nu eenmaal zo dat ze zich bij Real eraan storen en Pique moet in mijn ogen eens beter zijn woorden wikken en wegen in het licht van de groepsgeest van La Roja, want dit werkt niet echt bevorderlijk.

Al zijn Nacho en Arbeloa natuurlijk neit geselecteerd en zitten er niet zo veel van Real bij, dat moet ook gezegd worden. Maar Ramos is toch zijn vaste partner en beste vrienden zijn het nooit geweest.

19 mei 2016 om 11:13

In Madrid lachen ze om Pique. Real heeft Ramos die op alles behalve zijn af en toe domme kaarten 5 klassen beter is dan Pique. Volgens mij is een manier van juichen die je tegen elke club doet, anders dan de score provocerend uitbeelden met je handen..

Pique is gewoon een over het paard getild mannetje zoals elke niet-barca fan zou oordelen. Volgens mij is het nog steeds Barca dat continu aan het klagen is bij scheidsrechters tijdens een wedstrijd en niet Real.

En Real lacht het hard als ze de 11e CL binnenhalen eind deze maand, en Pique gaat dan uithuilen bij Shakira op de bank.

19 mei 2016 om 11:22

Dat ze bij Real denken dat Ramos beter is, dat is hun mening.
Ramos wordt zwaar overschat, en is verdedigend helemaal niet zo goed als men denkt.
Veel te vaak overtredingen nodig, en vaak vallen ook de tegendoelpunten door zijn fouten.
Pepe maakt bv verdedigend veel minder fouten.
Maar Ramos wordt gezien als een soort leider bij Real, terwijl in bijna alle El Clasicos het Ramos of Marcelo zijn als Barca scoort.
Pique maakt zelden fouten, maar Real fans blijven maar beweren dat Pique niks kan.
Messi heeft vaak Ramos gek gemaakt met zijn dribbels.
Terwijl Pique in El Clasicos zijn duels 1 op 1 heel vaak gewoon wint.
Real scoort meestal gewoon in rommelige fases

19 mei 2016 om 11:46

Je logo maakt je totaal niet subjectief of iets in die trant..

Je noemt voorbeelden gebaseerd op? Jouw mening? Jouw barca bril? Ik zou graag statistieken van een betrouwbare bron zien als je van deze gewaagde uitspraken doet.

"real scoort meestal in rommelige fases". Hebben we het nu over Clasico's, Pique, Ramos of wanneer mensen opeens een doelpunt maken.

Trouwens: Veel plezier 28 mei #11

19 mei 2016 om 12:19

Maar nog steeds geen treble. Mocht Barca de beker pakken hebben ze weer een beter seizoen gedraaid dan Real. De inhaalslag is begin jaren 90 al begonnen, kwestie van tijd voor die witten uit Madrid achterhaald zijn. 6 kampioenschappen in 8 jaar, 2 trebles in de afgelopen 5 jaar, wat een dominantie. Sommige clubs domineren alleen in een tijd waarin er maar 8 clubs meedoen aan de CL, waarin ze door externe bronnen zwaar bevoordeeld worden, man zelfs 1x de treble winnen is voor velen clubs een onmogelijke opgave.

Oh wat zijn ze goed hahahah.. Not.

19 mei 2016 om 13:15

sowieso al heel erg vreemd dat een catalaan zo blij is met het winnen van het spaanse kampioenschap

19 mei 2016 om 13:27

Ik kan er niet wakker om liggen. Laat Barca elk jaar maar de titel en de beker halen, ik heb liever dat Real op het allerhoogste niveau presteert (cl). En er is totaal geen bewijs dat er vroeger corrupt gedaan is op die transfer na, maar ach Barca heeft volgens mij ook recent een ban gehad voor illegaal transfergedrag? Er is zoveel corrupt in deze wereld en dus zowel bij Real als bij Barca. Echter wat telt zijn de feiten. Real heeft 10x de CL gewonnen, of je het nou leuk vindt of niet. Daarnaast klopt je beargumentatie over 8 clubs ook niet, kijk de geschiedenis maar eens na.

19 mei 2016 om 14:02

Typisch dat je dat zegt als madridista dat van allerhoogste niveau. Als je een echte kenner ben weet je dat de landstitel nr 1 prio is. Juist vanwege die rivaliteit tussen catalonie, spanje en baskenland een beetje. Maar
Vooral de catalanen vs de spanjaarden. Verder boeit het me ook niet. Ik maak al jaren bewust mee hoe Barca domineert en dat ik het beste tijdperk van me
Club live mag meemaken. Ik geniet ervan en dat zal ik blijven doen zolang het duurt.

19 mei 2016 om 14:16

Tipi

Haha jonge toch als Pique naar Real zou komen zou hij geen basis hebben.
En die reactie 2 daar boven heeft er ook geen verstand van. Subjectieve mensen.

19 mei 2016 om 17:00

Als Real's verdediging nou zo geweldig is met Ramos vergeleken met Pique zoals jij dat beweert. Hoe komt het dan dat in La Liga Barcelona 29 goals tegen heeft gekregen en Real 34? En hoe komt het dat Real vervolgens in 8 seizoenen maar liefst 1 keer de landstitel won met verdediger die 5 klassen beter is dan Pique. Je kan moeilijk zeggen dat Real voorin slechte spelers heeft, want ik schat huidige seizoen BBC even hoog als MSN in. Er zijn zat redenen op te noemen die tegen jouw argument ingaan, want ik vind Ramos ook wel beter dan Pique, maar hij is zeker geen 5 klassen beter en vooral niet gebaseerd op afgelopen 2 seizoenen. Ramos is wel constanter als je dat bedoelt, want Pique heeft Piques en dalen xd.

Ik denk overigens echt niet dat Pique lang zal treuren om de CL al wint Real Madrid het opnieuw. Zelf de landstitel winnen en eventueel Copa mochten we Sevilla verslaan dan is de doelstelling overigens voor grootdeel wel bereikt aangezien vorige jaar ook de treble gewonnen werd.
Terwijl Barcelona treble won en vervolgens al landstitel veiligstelde heeft Real Madrid afgelopen seizoen 0 titels gepakt en huidige seizoen nog altijd met lege handen in de finale staan.

19 mei 2016 om 18:03

Waarom Real maar 1x de landstitel won in 8 jaar is omdat Barca beter was.
Als je Ramos had gewisseld met Pique, denk je dan dat Real meer prijzen won en Barca die prijzen niet won met Ramos? Het gaat om het geheel. Dus het middenveld, de aanval.

Barca is beter dan Real. Vroeger was het middenveld van Barca sterker dan Real. Xavi en Iniesta. Nu heb je de dodelijke aanval Msn en die is zeker wel beter Bbc. Messi is beter dan Ronaldo. Suarez is beter dan Benzema. Neymar en Bale gelijkwaardig.

Real kan alleen beter zijn dan Barca met een goeie coach die ze goed positie spel kan laten spelen en als team goed kan verdedigen. Als we eerlijk zijn telt dat ook wel mee en heeft Barca daar voordeel mee. Het beleid van Real is om van te janken.

20 mei 2016 om 02:02

Objectief7....

Ik kan het niet laten om even te reageren op jouw domme opmerkingen. Piqué mag zeggen wat ie wil.. Ik vind het wel lachen, dat real in zoveel jaren geen Liga pakt en als barca fan kun je daar alleen maar van genieten.

Om even terug te komen op jouw #11. Ik vind her grappig, dat er vaak wordt gezegd, dat barca wordt bevoordeeld.

Heb je naar de cl gekeken dit seizoen..

As roma??!!
Wolfsburg??!!
Manchester city??

Vorig jaar ook een makkelijke ploeg in de achtste finale. Barca wint de cl door de beste ploegen van Europa te verslaan. Real krijgt m bijna cadeau!! Als PSV tegen deze ploegen had gespeeld, dan had ik ze ook in de finale gezien. Dus real presteert niet goed!

Geniet jij maar van de gewonnen prijzen toen jouw vader nog een kind was, dan geniet ik nu wel..

Succes 28 mei, want atletico is een flinke horde!!

19 mei 2016 om 11:17

Met alle respect, maar Pique is echt een heel irritant en zielig ventje in de media. Ik ben geen Real fan, maar Pique zou zich toch echt eens beter met zijn eigen club kunnen bezig houden. Naarste speler die ik ken buiten het veld.

19 mei 2016 om 12:23

Klopt, Pique heeft een grote mond maar wint aan het eind van de rit de prijzen. Ronaldo doet een calma-beweging naar het publiek van Barca, om in dezelfde competitie achter Barcelona te eindigen en hetzelfde publiek te zien juichen vanwege de volgende prijs.

Dat is nog eens misplaatst en arrogant.


19 mei 2016 om 12:23

LOL ik kan me herinneren dat hij ooit zei "wij gaan alles winnen dit jaar: Jullie competitie en Jullie beker pakken, wij domineren zelfs ook Jullie nationale voetbalelftal, wij zijn Catalonië"!

Uiteindelijk won hij ook alles behalve de beker dat jaar, die pakte Real Madrid met een uitzonderlijke doelpunt in een finale van Ronaldo. Aan het begin van die finale moesten de stadionspeakers met 120db het Spaanse volkslied draaien, anders zou men slechts het gefluit van de Catalanen horen.

Pique is een held. Hij houdt ervan om olie op het vuur te gooien. Je kan zeggen dat wat hij zegt, waar is, maar zeg nou niet dat hij niet provoceert

19 mei 2016 om 13:56

Wat is er eigenlijk grappig aan zo'n haatcampagne?

19 mei 2016 om 14:08

Welke waarheid qua CL en landstitles loopt barca mijlen ver achter op real.

19 mei 2016 om 20:08

Wij maken het beste tijdperk van onze club mee. Daarnaast winnen ze in dat tijdperk veel meer prijzen dan Real en dat geeft veel meer
Voldoening dan dat ik continue terug moet vallen op prijzen van een halve eeuw geleden. Ze tellen wel, maar denk je dat dat iemand boeit? Men moet inzien hoe zielig het is om alleen maar te kunnen roepen: "Maar wij hebben meer prijzen gewonnen".

Leuk man. Ik heb Barcelona Real Madrid vieze pak slaag zien geven. 2-6, 5-0, 0-4 en talloze andere classicos vooral onder Pep waarin Real onze speelbal was. Daarnaast zie ik Barcelona al 10 jaar lang voetbal spelen waar ik van hou en ze winnen prijzen. Ze schrijven geschiedenis. Worden bestempeld als 1 van de beste teams ooit.

Denk je dat ik die CL van 1992 steeds erbij haal? Of dat ik steeds ga roepen dat Barca de beker wint in een tijdperk waarin de tegenstand veel groter is en het toernooi prestigieuzer is als toen? Drogredenen die er niet toe doen.

Dit is nog steeds het tijdperk van Barcelona. Eigenlijk de afgelopen 20 jaar al en dan doel ik puur op La Liga en de Copa Del Rey. Maar zelfs in Spanje doet Barcelona het de laatste jaren het best van alle ploegen.

Erg lange tenen hebben de Real mensen.
Rivaliteit is mooi, zeker als het zo 'en publique' is heb ik er geen problemen mee.
Dat Real spelers zich hierdoor laten opfokken is hun probleem lijkt me.

Zelfs ik als Barca fan wordt doodmoe van Pique.
Kan die vent zich niet richten op Barca en de rest links laten liggen?

Hier en daar een plaag stootje van beide kampen richting el clasico kan ik begrijpen,maar dit is gewoon onzin

Het EK staat voor de deur.
Richt je daar lekker op

Pique is een goede verdediger, maar hij moet echt eens z'n mond houden in de media. Dat provoceren elke keer... Richting Real Madrid maar ook naar andere clubs. Nogal onsportief en oncollegiaal. En is het Pique niet, dan is het wel Dani Alves.

Ik Arsenal fan word ook gek van die Piqué sorry maar dit begint indd wel heeeeel irritant te worden wat piqué doet :moe:

Ik heb idee dat hij Real meer aandacht geeft dan Shakira.

Ik heb bijna meelij met Shakira.
Anyhow, ik ben niet anders gewend van dit groot kind. Het is een beetje erg triest maar hij moet/mag er lekker mee doorgaan.

Ach. Bij Real moeten ze niet zo zeuren. Een beetje provocatie past wel in deze sociaal verantwoorde tijd van spreken met de media. Vij Real moeten ze gewoon eens gaan voetballen, prijzen pakken en een lange neus trekken. Dan houdt Poque vanzelf zn mondje, maar wat mij betreft Barcaaaaaaa

Wat een irritant verwaand ventje zeg, bah..

Pas als je de beker wint mag je praten. Komt net om de hoek kijken volgens mij is het de zoon van arbeloa

Ben niet voor real of voor barca maar wat is die Piqué toch een irritante kwal zeg. Ga lekker focussen op het voetbal en hou je niet zo met de ander bezig!

Off: Wie staat er in de finale?

Waarom hij over prijzen praat? Wie heeft de liga gewonnen mr Nacho? Niet Real alleszins is nu al even geleden. Daar heeft pique het over. Hopelijk wint atletico de cl dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren