Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’

Laatste update:

Koen Weijland heeft in Manchester een uitgebreid interview afgenomen met Erik ten Hag over diens situatie bij United. De in Haaksbergen geboren manager beschuldigde de verslaggever van Viaplay er onder meer van dat hij zijn werk niet zou hebben gedaan.

De sfeer sloeg om toen Weijland wilde weten wat Ten Hag bedoelde met 'meest attractieve en dynamische ploeg van Engeland', zoals Ten Hag zijn ploeg onlangs betitelde.

"Als jij je research zou doen, had je gezien dat we heel dynamisch zijn als het gaat om onze data in aanvallend opzicht", aldus Ten Hag. "We brengen heel veel snelheid en beweging in."

"Maar wat bedoel je dan met dynamisch?", wil Weijland weten. "Als jij je werk zou doen, zou je zien dat wij het meest verticale team in de Premier League zijn als het gaat om sprints en beweging", zegt Ten Hag.

Weijland vindt 'attractief' iets subjectiefs, zo geeft hij aan. "Dat heeft niets met research te maken", benadrukt hij. "Maar als je de wedstrijd tegen Chelsea of Liverpool ziet, is dat attractief?", aldus Ten Hag.

"Zeker, daar zitten schitterende wedstrijden tussen", zegt Weijland. "Dankjewel. Dan zijn we het met elkaar eens", antwoordt Ten Hag. "Zeker voor de neutrale toeschouwer hebben wij onze wedstrijden op een aanvallende manier benaderd."

Ten Hag beweert dat altijd te hebben gedaan sinds hij bij United zit. "We creëren veel kansen, zoals ook tegen Burnley (1-1), maar krijgen er ook te veel tegen. Het is open en leuk om naar te kijken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij staat dus echt achter die woorden en vindt het resultaat ondergeschikt?

3 mei 2024 om 20:14

Ze hadden 4de gestaan met een fit elftal, maar dit elftal kan absoluut niet tegen een City, Arsenal en in mindere mate Liverpool op. Daarnaast hebben Aston Villa, Spurs, Newcastle, Chelsea en wellicht West Ham ook gewoon peperdure elftallen die kwalitatief gezien nauwelijks voor Man United onder doen. Ze moeten Ten Hag de kans geven om verder te bouwen een kwalitatief goede aanvaller en goede verdediger zal ze al een enorme boost geven om het gat met die 3 te dichten. Verder hebben jongens als Maino, Garnacho en die spits genoeg ontwikkelingspotentieel.

3 mei 2024 om 21:09

Op basis waarvan hadden ze dan 4e gestaan?

3 mei 2024 om 21:21

Hoe ver zou Arsenal zakken in niveau als je geen Gabriel en Saliba hebt vrijwel het hele seizoen. Met een Rice eruit voor een half seizoen, en geen linksback voor het hele seizoen, en geen backup spits beschikbaar? En je nieuwe aankoop is het hele jaar geblesseerd.

United heeft met meer dan 30 verschillende verdedigingen moeten spelen door blessures. Ook nu staat er een rechtsback op links en een middenvelder in de verdediging aangevuld met wat backups. Een stabiele verdediging is gewoon enorm belangrijk. Vorig jaar had United nog meeste clean sheets in de Premier League, nu is het een gatenkaas. Je snapt toch wel dat met een fit elftal je veel meer punten haalt.

3 mei 2024 om 21:21

Met een fitte Shaw, Martinez, Varane, Casemiro etc in een heel seizoen had de defensie in ieder geval een stuk stabieler gestaan en hadden ze denk ik (blijft hypothetisch) boven Villa en Spurs gestaan. Ze hebben vorig jaar 75 punten gehaald en hun selectie is niet verzwakt afgelopen zomer. Veel blessures verzwakt het elftal natuurlijk wel. Het feit dat zon Lindelof daar linksback staat is toch wel pijnlijk want ook de back up linksback lag er het hele jaar uit.

3 mei 2024 om 21:26

Wat een onzin, heb je ook rekening gehouden dat bijvoorbeeld Newcastle en Chelsea het hele jaar door enorm veel pech hebben met blessures. Je kunt niet weten wat de anderen teams hadden kunnen presteren. Dit zijn allemaal als-dit, als-dat scenarios. Ik zie nergens in jouw betoog een bewijs of een feit staan waarin United 4de was geeindigd met een fitte selectie

3 mei 2024 om 21:38

Als je het woordje hypothetisch niet begrijpt wordt het lastig discussiëren, overigens is het bewijs vorig jaar al deels geleverd dat Ten Hag 75 punten kon pakken met dit Man United. Das normaliter genoeg om 4de mee te worden.

3 mei 2024 om 21:49

De hypothese uit je tweede reactie is al heel wat anders dan stellen dat ze 4e hadden gestaan. Nogal wiedes dat je daarop aangesproken wordt. En het puntenaantal van vorig seizoen is natuurlijk geen bewijs dat ze dat dit seizoen ook zouden halen met iedereen fit, maar dat weet je zelf ook wel. Dan zou ieder team elk jaar beter of hetzelfde presteren, haha.

3 mei 2024 om 22:08

Nee onzin want je elftal kan ook simpelweg verzwakt worden. Over het algemeen is het wel een redelijke graadmeter. Heb je een gelijkwaardig elftal haal je ongeveer even veel punten als een jaar ervoor. City is standaard rond de 90 punten, Bayern kampioensjaren standaard 80 punten, Leipzig zit al jaren rond de 65 enzo kan ik nog wel even doorgaan.

6 mei 2024 om 10:20

Onzin? Daar kan je weer net zo makkelijk andere teams tegenover zetten die heel wisselvallig zijn in hun puntentotalen. City is ongenaakbaar vanwege al jaren Pep voor de groep dus logisch dat die constante resultaten boeken, Bayern en Leipzig als voorbeelden is ook heel zwak, Bayern wint al jaren achter elkaar de Bl.

Maar je dwaalt weer af, want je stelt dat Utd met een fitte selectie 4e had gestaan en probeert het met allerlei kronkels te onderbouwen.. Ten Hag zat er 1 jaar, wil totaal niet zeggen dat hij dit jaar hetzelfde of beter zou presteren.

Hahaha heerlijk onze Tukker. Ik vind het ergens wel mooi, dat totaal eigenwijze gedrag. Van Gaal zou trots zijn vermoed ik. Dat die bewegingen verticaal gemaakt worden is mooi maar een vrij vreemde manier om te meten hoe goed een team voetbalt naar mijn mening.

3 mei 2024 om 19:58

Hahaha, hij heeft net zo lang zitten graven tot hij een statistiek heeft gevonden waar United wél hoog op scoort, want op balbezit, gecreëerde kansen, dieptepasses, aanrakingen in vijandig strafschopgebied etc. scoren ze vrij laag. Wie houdt hij nou precies voor de gek?

Het is trouwens helemaal geen schande dat hij het bij deze lastige club en met deze matige selectie niet aan de praat krijgt. Maar met dit soort interviews begint hij zichzelf wel belachelijk te maken.

Echte Ajax trainer

3 mei 2024 om 20:25

Precies, als de stand op de ranglijst niet het gewenste beeld geeft, dan verzinnen we er gewoon een totaal niet relevante statistiek bij die wel in het voordeel uitpakt.

Als je als United zo ver onder de geambieerde positie staat, kun je lekker praten over attractief voetbal voor neutrale toeschouwers, maar dan heb je toch de afslag gemist als trainer. Ik snap ook dat Ten Hag niet veel anders kan, want hij kan moeilijk vertellen dat ze wel topresultaten boeken, dus dan moet je het op een bepaalde manier kunnen verkopen aan jezelf en de buitenwereld.

3 mei 2024 om 20:15

Het moet dit seizoen niet over geambieerde posities gaan bij United. Kijk naar de selectie. 5e was max haalbare maar toen ging Aston Villa aardig ballen. Onder Arsenal City Liverpool en Tottenham is gezien de kwaliteit van de selectie logisch. Boven Newscastle en Chelsea is prima. Kortom, qua positie doet Ten Hag het niet slecht. Wel qua spel. Daarom snap ik zijn gezwam over verticaal en dynamisch niet goed. Ze spelen vaak niet zo aantrekkelijk. Dat is belangrijker dan resultaten in zo'n verloren seizoen.

3 mei 2024 om 22:45

Wedstrijden van Ajax zijn dit jaar ook leuker dan ooit voor de neutrale kijker. Maar niet goed vanuit ajax perspectief.

Hoe beter Ajax werd onder ten Hag, des te minder leuk voor de neutrale kijker want het was eenrichtingsverkeer

Wat maakt Ten Hag zich hier weer belachelijk. Hoe durf je dit voetbal attractief en dynamisch te noemen?

3 mei 2024 om 20:19

Snap überhaupt niet waarom hij per se vast wil houden aan het idee dat het aanvallend is of zou moeten zijn. Het is niet zoals bij Ajax waar aanvallend/attractief in de filosofie is vastgespijkerd. Integendeel zelfs, voor mij staat United meer voor rigide defensief voetbal.

3 mei 2024 om 21:55

United staat voor attractief voetbal. Dat ze dat de afgelopen jaren niet echt hebben laten zien is iets anders. Het is ook nog steeds schandalig dat knze Portugese vriend er trainer is geweest met zijn anti voetbal.

Koen Weijland. Van gamer naar dit soort werk! Totaal ongeschikt

3 mei 2024 om 19:58

Het is een hele matige presentator maar niet door dit interview. Wat ten Hag zegt slaat nergens op.

3 mei 2024 om 20:32

@psv-er! Ik vind hem persoonlijk een stuk beter dan veel andere presentators. Ben wel benieuwd wat jij wel een goeie presentator vindt dan.

3 mei 2024 om 21:06

Wytse vind ik de enige goede op de Nederlandse TV.

3 mei 2024 om 20:21

Vind hem helemaal niet zo slecht, meestal wel leuk in omgang met van der Gun en Cziommer, dat hij gamer is geweest, maakt toch niet uit? Ik was ook vakkenvuller, ben ik dan geen goede Sales Manager?

3 mei 2024 om 21:15

Je moet natuurlijk al interviewend geboren worden volgens jou.. hij doet z’n ding. Prima dat die wat tegengas hier geeft.. de resultaten zijn toch simpelweg niet goed genoeg voor een club als Man United!

Tja als je dit soort dingen leest dan lijkt de druk teveel te worden voor ten Hag. Hoop voor hem dat hij een TD krijgt die gewoon de spelers gaat halen zodat hij zich kan focussen op het voetbal.

Een ‘interview’ met Koen Weijland moet je op voorhand al niet ingaan. Die knul is totaal ongeschikt.

Ik hoop vanavond ook wat verticale bewegingen te maken. Zal wel weer niet.

3 mei 2024 om 20:05

Anders kan je altijd nog wat research gaan doen op internet!

3 mei 2024 om 20:17

Het is weer lente bij de baardgrasmussen hoor.

3 mei 2024 om 20:23

Probeer effe een trivela anders.

3 mei 2024 om 22:03

Als je vriendin klaagt kun je altijd nog zeggen dat je statistisch gezien vanavond toch echt de meeste verticale bewegingen hebt gemaakt vergeleken met 20 andere mannen

3 mei 2024 om 23:23

Maak er geen sprint van zoals Man H wel doet

Gozer van Viaplay heeft ook een betweterige houding en mede door zijn gezapige interviews en grote rol bij Viaplay ben ik geen abonnee meer.

Maar wat Eth zegt herken ik wel van redelijke wedstrijden tot mega slechte. Het gaat inderdaad behoorlijk op en neer. Ook het puntenresultaat.

Alleen hiervoor zou hij al ontslagen moeten worden. Als ik heel eerlijk ben hoort United bij de 5 tot 7 slechtst voetballende teams in Engeland.. hoe durf je te verkondigen dat je van de meest attractieve teams bent als je meerdere keren bent weggespeeld door laagvliegers?

3 mei 2024 om 20:10

Pas maar op met zulke opmerkingen, je zou zomaar door iemand aangepakt kunnen worden omdat je dit zegt als Arsenal fan. Dat anderen zo ongeveer hetzelfde zeggen doet er dan uiteraard niet toe, die mogen dat.

3 mei 2024 om 20:53

Maakt weinig uit. Ben misschien wel Arsenal fan maar heb minimaal 80% van de wedstrijden van United gezien dit seizoen. Cijfers spreken voor zich.. ik zal maar niet over het negatieve doelsaldo beginnen. United hoort ook niet op plek 6 thuis dit seizoen. Hoe vaak die wel niet punten hebben binnengehaald nadat de tegenstander 5 of 6 enorme kansen miste en beter waren. Maar goed, aan het eind van de dag gaat het om de punten. Maar op lange termijn is dat simpelweg niet houdbaar. Enige waar je Ten Hag mee kan verdedigen is de enorme blessure lijst dit seizoen, dat is wel echt een belangrijke nuance.

4 mei 2024 om 05:08

Mocht dit echt jouw conclusie zijn na jouw bijzondere berichten hierboven Samcro, dan heb je er echt heel weinig van begrepen. Tilburg heeft hier gewoon gelijk. Manchester United is grotendeels drama. Maar het zit ze qua blessures ook verre van mee. Alleen jij kan positieve geluiden pver andere clubs dan Arsenal, hoe minimaal ook, doorgaans lastig verkroppen

6 mei 2024 om 10:16

Fap heeft weer een klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt. Als je als Arsenal fan iets over Utd zegt word je door sommige Utd fans direct hard aangepakt, maar als je als niet-Arsenal fan hetzelfde zegt krijg je vaak geen reactie. Als je dat dus niet gevolgd hebt of er niets van weet kan je je er beter van afzijdig van houden. Bijzonder dat jij mij dan weer aan gaat pakken op hoe ik reageer, opvallend ook...en dat om 5u in de ochtend.

3 mei 2024 om 20:17

Tja Brighton vinden velen heel leuk voetballen, maar spelen zo naïef als maar kan. Het is sowieso willekeur. De een vind Arsenal de ander weer City en de ander weer een Spurs.

3 mei 2024 om 20:56

Bij Brighton is het ook deels de gunfactor. Al zijn ze dit seizoen al stukken minder. Verkopen elk jaar hun beste spelers voor enorm veel geld en geven niet heel veel geld uit. United heeft nota bene de duurste selectie van heel Engeland. En dan dit op de mat leggen, dramatisch. En dan ook nog een trainer die het gaat zitten ontkennen en voor doet komen alsof ze zo goed en leuk spelen. Bij Brighton kan je er nog respect voor opbrengen maar bij United absoluut niet.

3 mei 2024 om 21:03

Duurste selectie vanaf welk meetpunt en hebben we het dan over netto spending? Lijkt me sowieso dat Chelsea en City er al boven zitten. En ook Arsenal heeft aardig wat uitgegeven de laatste jaren, Liverpool idem.

3 mei 2024 om 21:23

Was laatst een statistiek van CBS dat United de duurste selectie heeft van Engeland.. Chelsea was tweede inderdaad volgens mij. https://www.cbssports.com/soccer/news/manchester-united-assembled-most-expensive-squad-in-history-surpassing-real-madrids-record-per-uefa-report/amp/

3 mei 2024 om 21:42

Ik wist niet dat Ten Hag ook verantwoordelijk was voor Maguires aankoopbedrag etc. Daarnaast is dit geen netto spending dus dit zegt weinig. Je kan 1 miljard spenderen, verkoop je voor 2 miljard maak je nog steeds dikke winst.

6 mei 2024 om 10:12

United heeft nota bene de duurste selectie van heel Engeland.

Niemand heeft het over winst...?

ik ben ook voor data en statistieken, maar mensen hebben ook ogen... en zien dan een man utd spelen, en als iets niet om aan te gluren is dan is dat zo. Dan kan je nog zoveel verticale loopacties hebben. Maar zoals de verslaggever ook aangeeft is attractief voetbal vrij subjectief. Ik kan me nog voor de geest halen dat er mensen waren die mourinho voetbal (parkeer de bus) wel leuk vonden omdat ze goed verdedigde. Was geen grote groep, maar het geeft wel aan dat het voor sommige dus niet allemaal tiki-taka hoeft te zijn.

3 mei 2024 om 20:11

Ik vind het de laatste tijd best vermakelijk dat de resultaten wisselvallig zijn is wat anders.

Dynamisch qua data in aanvallend opzicht... Ja, wat moet je daarmee. Supporters geven om resultaat.

3 mei 2024 om 20:49

Gaat over de hoeveelheid sprints en team wat veel verticale meters aflegt naar voren. Nou dat is heel makkelijk te verklaren als ten Hag een tikkeltje objectiever zou zijn. Man utd is een counterploeg. spelen amper dominant voetbal op de helft van de tegenstander. Dus dan kom je wel aan die verticale opmerking en sprints in aanvallend opzicht. Als je tegen ploegen uit het rechterrijtje geregeld meer dan 20 schoten tegen krijgt heb je je organisatie gewoon niet op orde. En ze hebben tegen liverpool goede resultaten gehaald, maar waren gewoon zwaar de mindere ploeg.

Het is toch bizar hoe ten Hag op vragen reageert de afgelopen maanden. Is dit een act? want met realisme heeft het werkelijk niets van doen. Als hij wint terwijl hij de mindere is gaat het om resultaat. Zijn de resultaten niet goed dan is het ineens attractief en statistiek mbt sprints en verticaal voetbal. Ja dan kan je alles kloppend praten.

Reactie van een kat in het nauw

Dit is ook wat die Engelse rioolpers met je doet volgens mij. Je wordt gewoon zuur richting journalisten.

3 mei 2024 om 22:05

Ten Hag was bij Ajax niet veel anders dan nu hoor. Toen was het ook al een zure zeurende man

Ten Hag is het helemaal kwijt. Treurig.

Het is attractief voor de neutrale kijker ja. Elke tegenstander durft te voetballen tegen united omdat ze na 2 jaar nogsteeds zoeken naar een speelstijl. Maar als United fan zou ik me ergeren aan het spel.

Ten Hag heeft wel gelijk dat die interviewer geen huiswerk heeft gedaan. Anders had hij het absurd hoge aantal schoten op doel die United tegen krijgt per wedstrijd wel aangekaard en het lage aantal doelpunten en kansen die United maakt en creeert om zijn absurde verhaal tegen te spreken.

Mjah het is een zelfbenoemd “journalist” dus had dr ook niet veel van verwacht.

Meent Ten Hag dit nou serieus haha. United heeft geen enkele keer attractief voetbal gespeeld laat staan dominant. Tegen elke tegenstander of het nou City of Bournemouth is hebben ze moeite. Zit geen lijn, creativiteit en een speelwijze in. Natuurlijk zijn die blessures naar voor hem maar als je het ook niet tegen kleintjes laat zien houdt het op. Niet voor niets staat United op de 6e plek met maar een punt voorsprong op Newcastle en 3 op Chelsea. En het doelsaldo is al helemaal triest met 52 gescoorde goals en 51 tegendoelpunten.

Als bijvoorbeeld Mourinho dit gedrag zou vertonen zouden velen anders gereageerd hebben. Maar omdat het om de grote Ten Hag gaat zullen velen hem nog blijven verdedigen.

3 mei 2024 om 20:50

Oprecht 95% van de reacties is kritisch op Ten Hag.

Je kan bijna geen normale vraag stellen aan deze man.
Afschuwelijke kerel.
Laat bij Man U zien dat het geen hoogvlieger is.

Bij mij gaat het nog steeds om wie de meeste doelpunten maakt en niet of je dynamisch speelt of het meeste balbezit heeft. Deze man is een hele slechte trainer. Die is in zich zelf is gaan geloven ongelofelijk. Hopelijk niet naar Ajax.

Tsjah Viaplay. Is niets en zal nooit wat worden.

Dat ik me puur op koppen en dit artikel baseer begrijp ik, maar is ETH de laatste week ofzo flink van zich af aan het bijten jegens de media?

3 mei 2024 om 22:31

De media creërt een hoop onzin en halve waarheden. Een grappig moment uit een persconferentie wordt hier gedeeld als 'ten Hag deelt sneer uit aan journalist' terwijl zowel ten Hag als de journalist aan het lachen zijn. Hij heeft ook een soortgelijk interview van 30 minuten gegeven aan Neville die hem allerlei lastige vragen stelde en ten Hag kwam heel relaxed over.

Dit is precies waarom de Engelsen Slot totaal niet moeten vergelijken met Ten Hag: wat is Ten Hag een irritant zeikerig zeurderig klagend narcistisch ventje

Trainers menen echt alles te weten en zien soms geheel andere wedstrijden. Vreemd praat dat verticaal en dynamisch voetbal, daar komt niemand voor naar het stadion... maar voor winst en dat doet United te weinig dit seizoen.

4 mei 2024 om 21:34

Winst èn mooi voetbal. Ik bedoel zoals ik meen Griekenland ooit een eindtoernooi won komt ook niemand voor naar het stadion... ondanks dat ze wonnen. Attractief voetbal is natuurlijk ook van belang, uiteraard van onderschikt belang, maar toch belangrijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren