Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars: ‘Als we die 4,5 miljoen moeten betalen, dan doen we dat lachend’

Laatste update:

Ajax heeft zich deze zomer al verzekerd van de diensten van Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Hassane Bandé (KV Mechelen), Zakaria Labyad (FC Utrecht) en Dusan Tadic (Southampton) en deze week kwam daar de komst van Daley Blind bij. Marc Overmars weet dat Ajax diep in de buidel heeft moeten tasten om de verdediger annex middenvelder over te nemen van Manchester United.

De Amsterdammers maken minimaal 16 miljoen euro over aan de Engelse grootmacht, een bedrag dat middels bonussen kan oplopen tot maximaal 20,5 miljoen. Overmars zegt dat Ajax dit eenvoudig kan betalen. “Laat ik het zo zeggen: als we die 4,5 miljoen euro moeten betalen, dan doen we dat lachend”, benadrukt de directeur spelersbeleid in gesprek met De Telegraaf.

Het is een mogelijkheid dat de bonussen bij de transfer van Blind gaan over het al dan niet behalen van de landstitel en plaatsing voor de groepsfase van de Champions League. Overmars benadrukt dat de fans van Ajax zich geen zorgen hoeven te maken over de financiële situatie van de club: “Over de inhoud van contracten kan ik niks zeggen, maar dan betalen we die, zoals gezegd, lachend.”

Ajax heeft deze zomer al tientallen miljoen euro's uitgegeven, iets wat velen zien als een trendbreuk met het verleden. Met de verkopen van onder anderen Justin Kluivert hebben de Amsterdammers ook wat geld geïncasseerd deze zomer en Overmars verzekert dat meer geld in het verschiet ligt: "Het helpt dat we nog termijnbedragen van de transfers van Arek Milik, Davy Klaassen en Davinson Sánchez binnenkrijgen."

Verwacht jij dat Ajax komend seizoen kampioen wordt in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben je lekker bezig Overmars! Heerlijke harde en duidelijke taal. Dit is ook lekker tegen het been aan praten tegen onze concurrenten in de Eredivisie. Overmars is on fire als het aan hem ligt gaan we voor nu doorpakken op welk front dan ook.

19 juli 2018 om 12:54

De verwachtingen worden hoger en hoger. Moet ook als beste Nederlandse club ooit. Het is aan de spelers niet onder die druk te bezwijken.

19 juli 2018 om 12:59

De verwachtingen zijn elk seizoen dat Ajax voor het kampioenschap gaat. Wel mag er nu Europees wat meer worden verwacht van Ajax.

19 juli 2018 om 12:59

Met bezwijken onder de druk zal het wel meevallen. Als ik in de schoenen stond van de Ligt of de Jong, zou ik misschien ook wel dreigen met een vertrek. Niet omdat je perse weg wil, maar om Overmars te dwingen betere spelers te halen en je eigen salaris wat omhoog te krijgen. Spelers als de Jong en de Ligt zijn er natuurlijk ook bij gebaat om een Blind en Tadic om zich heen te hebben. Die jongens beseffen zich heel goed dat de Champions League halen en daar een goede indruk achterlaten een enkeltje Barcelona is.

19 juli 2018 om 13:05

😂😂😂tuurlijk joh

Overmars word nergens toe gedwongen dit is een proces waar hij en de zijne al jaren mee bezig zijn!! Een financieel zeer stevig fundament bouwen om vervolgens een gat met de rest te slaan.

19 juli 2018 om 13:17

Dat proces is iets van de laatste weken. Waren ze afgelopen seizoen kampioen geworden dan hadden ze nu niet zowel Tadic en Blind gehaald.

19 juli 2018 om 13:29

Een proces om kampioen te worden zijn ze ook al lang mee bezig

19 juli 2018 om 14:45

Jawel hoor dan nog steesds, alleen was Blind dan later gehaald omdat ze op een later moment aan de bak moesten europees en op die manier de prijs gedrukt kon worden.

Niet voor het een of ander, maar met tadic waren ze al 4 maanden bezig, Blind misschien nog wel langer en met Vertonghen zijn ze nu al bezig. Je moet toch echt eerst de spelers overtuigen zodat je kan toehappen zodra de mogelijkheid zich voor doet. Past natuurlijk niet bij het imago van kille club, maar toch doen ze het.

19 juli 2018 om 21:07

Oh dat is het, jullie sparen alles op? Denk je dat je niet een steviger fundament had gehad, als was je vd de laatste 4 jaar wel keer kampioen geweest, met dus CL voetbal erbij... 🤔🙈

19 juli 2018 om 12:57

Ja maar wat gebeurt er als er geen landstitel wordt behaald, of het gaat fout tegen Sturm Graz? Dan is hij niet meer lekker bezig. Hij is ook verantwoordelijk voor het aanstellen van EtH. Ik ben echt benieuwd of dat er ook echt gepresteerd gaat worden. Zo ja dan heb ik niks gezegd, zo niet dan gaan er sowieso wat koppen rollen.

19 juli 2018 om 12:57

Wat moet ik me voorstellen bij tegen een been aanpraten ?

19 juli 2018 om 13:02

Dat er zoveel mogelijkheden liggen voor Ajax. Sommige clubs kunnen dromen van zulk soort aankopen of moeten zelf eerste financiële dingen op orde hebben zoals Feyenoord. Of PSV die zelf ook willen investeren en doen maar nog niet die pot hebben om toe te slaan. Ik bedoel het is wel lekker als je geld hebt en kan investeren. Dit geeft ook aantrekkingskracht voor na buiten toe. Ajax kan en wil als je goed bent.

19 juli 2018 om 13:08

Hm, denk niet dat PSV heel erg wakker ligt van de koopdrang van de club uit amsterdam. PSV is deze eeuw tot nu toe de beste club uit Nederland gebleken en heeft dat gedaan zonder grote aankopen (op een enkeling na). Zo moeten we het in Eindhoven ook gaan doen en daardoor blijven we telkens kampioen worden.

19 juli 2018 om 13:15

De prestaties van PSV zijn geweldig. Maar we hebben het nu over deze transferperiode en aankomend seizoen.

19 juli 2018 om 13:22

Hee wat een arrogantie zeg, 'daardoor blijven we telkens kampioen worden', of is dat alleen als iemand met een Ajax logo op zijn avatar het zegt psvgek95? 😂 Jullie hebben inderdaad sinds de eeuwwisseling de meeste titels, dat is knap van PSV. Wel een timeframe wat je goed uitkomt uiteraard, pak je vanaf 2010 (het lopende decennium) heeft Ajax er weer meer, het is allemaal cherry picking.. Jullie hoeven ook zeker niet wakker te liggen van onze 'koopdrang', al zou ik met een positieve transferbalans zoals die van Ajax ook niet over koopdrang spreken, maargoed sommigen kunnen alleen hatelijk over de concurentie spreken.

19 juli 2018 om 13:28

Ik denk dat je de opmerking van Overmars niet goed begrijpt Jason. Hij bedoelt dat ze die 4,5 miljoen lachend betalen omdat dat betekent dat ze iets noemenswaardig gepresteerd hebben. Niet van "oh wat hebben we veel geld." Daarom zou ik ook niet weten waarom de concurrentie hier wat van moet vinden. Lijkt me niet meer dan logisch dat Overmars blij is als er weer eens wat gepresteerd wordt in sportief opzicht.

19 juli 2018 om 13:40

Oh is geen opzettelijke arrogantie. Geef alleen de manier aan waarop psv de afgelopen jaren kampioen is geworden. Die manier moeten ze vast blijven houden en zorgen dat de druk (zoals dit jaar) elders ligt. Niemand gaf PSV vorig seizoen een grote kans op het kampioenschap, maar omdat ze de koppies erbij bleven houden zijn ze het aardig makkelijk geworden (geluk of niet..).
Daarnaast is een eeuwaanduiding makkelijker en sneller gelegd dan lukraak een jaartal opnoemen.

19 juli 2018 om 14:21

Ja of dat ze die vier miljoen moeten behalen als ze CL halen en daarmee dus weer een miljoen of 20 verdienen. Dan zal je lachend die 4 betalen inderdaad

19 juli 2018 om 15:13

Die laatste zin..? 😂
De mogelijkheden van een aantal clubs in het Championship zijn groter dan die van ajax. Laat die grootspraak toch achterwege en hoop dat je weer gaat leunen op sportieve successen ipv grote verhalen..

19 juli 2018 om 15:16

Kijk je vanaf eind jaren 70 heeft psv ook nog altijd meer titels.
Hatelijk over de concurrentie spreken is wat clubs onderling horen te doen, de fans althans. Part of the game. Zonder ajax is de eredivisie geen flikker aan, al is dat wel nog altijd mijn vurige hoop 😝

19 juli 2018 om 16:08

@psvgek. Het afgelopen decennia is Ajax vaker kampioen geworden

19 juli 2018 om 16:35

psvgek95. Dus vanaf 2000 is logisch en vanaf 2010 noem je ineens 'lukraak een jaartal noemen', hou jezelf nou niet voor de gek haha. Vorig decennium (2000-2010) was PSV de voetbalhoofdstad van Nederland, jullie haalden toen 7 van de 10 titels, daar valt niets tegenin te brengen. Dit decennium, 2010-heden, heeft Ajax vooralsnog 4 titels, PSV 3 en Feyenoord 1. Waarmee ik dus wil aanduiden dat het maar net is hoe je je time frame kiest. Natuurlijk vind men in Eindhoven 'deze eeuw' de ideale manier, maar het slaat evengoed nergens op. Jullie spreken enkel over de laatste 4 jaar of over 'deze eeuw'. Maar als Ajacieden spreken over dit decennium of allertijden is het weer niet goed. Iedereen probeert z'n eigen straatje schoon te lullen natuurlijk maar als je gewoon even objectief kijkt zie je ook wel dat Ajax en PSV elkaar niet zo veel ontlopen.

19 juli 2018 om 20:48

Denk het toch niet. Zowel PSV als Ajax behaalden 4 kampioenschappen sinds 2008.

19 juli 2018 om 13:09

Waarom is dit tegen het zere been van de concurrenten? Heeft Ajax twee wereldtoppers binnen gehaald dan? Nee, gewoon twee spelers die zeker wel bij de beste eredivisie spelers zullen behoren, maar daar ook niet ver bovenuit zullen steken. Blind komt al een tijdje niet heel veel aan spelen toe, en Tadic was speler van Southampton. Er wordt gesproken of er twee wereldtoppers zijn binnen gehaald. Maar als PSV de ploeg verder bij elkaar kan houden en nog een middenvelder kan halen, en Feyenoord dit seizoen niet zoveel pech heeft met de blessures als afgelopen jaar, dan is een kampioenschap nog geen uitgemaakte zaak denk ik.

19 juli 2018 om 13:14

Het is toch geweldig om de middelen te hebben. Als mijn club dat niet had maar de concurrente wel. Zal ik me wel een beetje zorgen maken.

19 juli 2018 om 13:20

Twee jaar terug kwam Ziyech en dachten ze ook kampioen te worden. Voorlopig zet ik net als een jaar terug mijn geld op PSV.

19 juli 2018 om 13:35

Absolute wereldtoppers, tja, die komen niet naar Ajax en dan heb je het over Cristiano Ronaldo, Messi, Griezmann, Mbappe etc. Je zou hooguit nog op een afbouwende Eriksen of Suarez kunnen rekenen in de toekomst. Blind en Tadic zouden bij EU subtoppers niet misstaan en zouden zelfs in de top mee kunnen draaien, ik zie beide prima meekomen bij een Leverkusen, Schalke, Roma, Zenit, Milan, Lyon, Liverpool, Sevilla, Valencia.

Dat groepje van clubs waar ze wissel zouden spelen of niet aan de bak komen is heel erg klein.

19 juli 2018 om 15:18

Je hebt de middelen om een speler van Southampton te halen en een speler die in de afgelopen 9 seizoenen er slechts 3 onbetwist heeft gespeeld. Baden in weelde zeg ik, baden..

19 juli 2018 om 16:29

heel geweldig....maar dat is stap 1. Stap 2 zijn de prestaties en die moeten er uiteindelijk ook komen. Ik persoonlijk lig niet heel lang wakker als Blind Centraal Achterin staat. Ik kan zo 5 spelers noemen die Ajax de afgelopen 10 jaar daar had staan die minimaal of beter zijn dan blind.

19 juli 2018 om 13:12

Moet ik echt gaan roeren in reacties op Overmars van een half jaar geleden.......tsjonge jonge wat dachten de Ajax supporters er toen anders over. Successupporters zou ik bijna zeggen, maar successen zijn er de afgelopen jaren niet. Deze hele positieve vibe die er nou in de hoofdstad is, gaat puur over geld. Te triest voor woorden.

19 juli 2018 om 13:17

Blind en Tadic is toch net wat lekkerder als helemaal niks of andere namen toch. Je kan niet zeggen dat dit verkeerde spelers zijn. Elke Nederlandse club zou deze spelers willen toevoegen in hun selectie. Wie wilt dit nou niet?

19 juli 2018 om 13:30

Voor dit geld sowieso niet

19 juli 2018 om 15:22

Door wie ben je Blind gemaakt?? Blind stelt internationaal echt geen moer voor, zoals ik inmiddels al een paar keer heb herhaald.. Die gast heeft maar 3 seizoenen onbetwist gespeeld. Tadic heeft 0,0 ervaring in CL en enkel gevoetbald in de onderste regio van de BPL. Natuurlijk kan Tadic prachtige dingen laten zien, maar dat kunnen er wel meer. Ik snap serieus écht die Hosanna stemming niet. Of is de hosanna echt enkel vanwege de financiële armslag, die velen malen groter dan de concurrentie is?

19 juli 2018 om 13:16

Haha Jason, ik kan me nog herinneren dat je enkele dagen geleden een hele tirade afstak hier omdat Gerbrands het over Ajax zou hebben (terwijl dat niet eens het geval was). Maar nu noem je het 'lekker' als er met uitspraken de concurrenten aangepakt worden. Is dat niet een beetje hypocriet?

19 juli 2018 om 13:19

Nee het is niet hypocriet. Dit staat los daarvan. Ik doel erop dat overmars daadkrachtig toont na buiten. Hierdoor laat hij zien dat Ajax instaat is om kwaliteit te halen. Dit kan na buiten overkomen als macht. Geld is er en het wordt nu op de juiste manier gebruikt. Hierdoor zet je een statement naar buiten om te laten zien. Dat Ajax zich wilt investeren in een titel en sportief er sterker van wilt worden.

19 juli 2018 om 13:39

Als je eerst erg verbolgen de teksten van Gerbrands verdraait om er een sneer naar Ajax uit te halen, en vervolgens het wel oké vindt als er 'lekker' tegen het zere been van concurrenten wordt aangeschopt, vind ik dat best hypocriet. Buiten dat denk ik niet dat andere clubs nou heel erg staan te kijken van dit soort teksten hoor.

19 juli 2018 om 13:48

Het verschil is volgens mij dat Gerbrands de opmerkingen deed en nu Jason. Overmars doet ze niet. Dat gezegd hebbende, bedoelde Overmars in casu iets anders. De vraag was welke bonussen behaald moeten worden om 4,5 miljoen te betalen. Overmars antwoordde dat hij dat niet zou zeggen, maar dat als de voorwaarden behaald zouden worden, Ajax dat lachend zou doen. Dat was de juiste context.

19 juli 2018 om 13:18

Jij begint echt een parodie van jezelf te worden. Je kan tegenwoordig geen bericht hier meer plaatsen zonder de concurrenten erbij te moeten betrekken. Dit hele bericht gaat over hoe goed Ajax de zaakjes nu op orde heeft, dus geniet daarvan en laat de rest gewoon voor wat het is.

ON: ik ben erg blij met de koerswijziging van Ajax. Het is vooralsnog de enige club in de Eredivisie dit dit financieel kan, maar het krikt het algehele niveau zeker omhoog. Het wordt ook echt interessanter om Ajax te volgen nu. Daarnaast zullen talenten hopelijk ook nog een of twee jaar langer blijven als ze het gevoel hebben nog te kunnen leren van ervaren toppers die nog niet op hun laatste benen lopen, iets dat de laatste jaren duidelijk ontbrak.

19 juli 2018 om 14:22

Praatjes vullen geen gaatjes. Niet de beste spelers zullen winnen of de duurste selectie, maar het beste en meest constante team. Wellicht is dat Ajax. Ik zou hier niet door in paniek raken als ik PSV of Feyenoord was. Bij Chelsea en Man City ging het ook niet zo soepel.

19 juli 2018 om 15:40

Klopt bij Man city ging het ook niet zo soepel tot afgelopen seizoen. Maar goed daar zijn dan ook drie a vier clubs die echt met centen kunnen smijten en dat ook doen. Dat wisselt elkaar dan ook een beetje af met Leister als uitzondering. Bij PSG ging het daarentegen uiterst soepel...

Klinkt misschien arrogant wat Overmars zegt, maar ik denk dat hij ook bedoeld dat als die bonussen betaald moeten worden, het betekent dat het goed gaat met Ajax op sportief gebied waardoor het ze dan niet uitmaakt. Dat soort bonussen zijn meestal als een speler prijzen pakt of een bepaald aantal wedstrijden speelt. Dat betekent dat die speler zijn waarde dus heeft gehad en het betalen van bonussen dan niet erg is.

19 juli 2018 om 12:56

Uiteraard gaat het om dat laatste. Dit heeft helemaal niets met arrogantie te maken.

19 juli 2018 om 12:56

En zonder dan betalen ze het nog lachend. Geld zat in Amsterdam

19 juli 2018 om 13:21

Precies, als ze bonussen hebben afgesproken voor het behalen van de landstitel en overleven groepsfase CL en eventueel een minimaal aantal gespeelde CL wedstrijden, dan snap ik dat Overmars dolgraag die bonussen betaalt.

Uit bronnen vernomen dat ze 2,5 miljoen krijgen als ze kampioen worden, en 2 miljoen als ze kwalificeren voor de CL.

19 juli 2018 om 13:04

Dit jaar kwalificeren voor CL of volgend jaar?

19 juli 2018 om 15:47

Dit jaar, dus deze playoffs

Overmars is een machine, wat een baas. Hij laat nu zien hoe het moet. Aan miljoenen verkopen, op een vetpot zitten en subtoppers van 27/28 halen die de talenten kunnen sturen. Nu nog de prijzen! Wat is het jammer dat Bosz niet voor de groep staat, al wil ik Ten Hag nog niet afschrijven.

19 juli 2018 om 13:10

Overmars is een machine die al 6 jaar draait bij Ajax, maar dus ook al een tijdje hapert. Heel mooi al dat geld op de bank, maar prijzen heeft Marc Netto nog bijna niet gewonnen met zijn beleid.

19 juli 2018 om 14:36

Marc Overmars heeft tot niet heel lang geleden aan een lijn gezeten waar hij elke keer terug getrokken werd door de Rvc. Die lijn is nu los en hij kan nu zelf beslissen. Alle aankopen werden gewogen door RVC en die wilde iets anders. Zelfde voor Keizer toen.
Overmars wilde keizer niet, Overmars wilde Laudrup of Ten Hag. Nu zou dat niet meer gebeuren, want het is duidelijk dat die constructie met de RVC heeft gefaald. Nu is het aan Overmars om het roer volledig in handen te nemen en hij is toch niet vervelend begonnen volgens mij.

19 juli 2018 om 13:35

Je weet dat er nog geen 1 officiële wedstrijd gespeeld is ? Wanneer ze de eerste VCL mis lopen is het seizoen eigenlijk al mislukt.

19 juli 2018 om 14:02

Iedereen weet toch, inclusief directie / staf, dat CL halen heel lastig gaat worden met clubs als Benfica, Spartak, Basel, Fener, Kiev....

Eigenlijk nooit zo over nagedacht, maar ik denk dat weinig Ajacieden het zal uitmaken dat die bonus regelingen zijn afgesproken want dat betekent in ieder geval goed nieuws op sportief vlak wanneer die betaald moeten worden.

Mijn verwachting is dat Ajax maximaal 18 miljoen voor Blind gaat betalen. Ajax heeft een goede kans op het kampioenschap dit seizoen maar in voorronde CL kun je hele zware ploegen treffen. Denk niet dat Ajax de poulefase gaat bereiken.
Dus uiteindelijk valt die 18 miljoen voor Blind dan nog mee want Justin levert ook minimaal dat bedrag op. Prima deal dus.

Ik denk dat je met die termijnen meer moet gebruiken voor het verhogen van het jaarlijkse budget. We hebben al reserves dus hebben al een flinke buffer, dus als we geld nodig hebben dan kunnen we dat gewoon van de plank halen, zelfs zonder enige verkoop. Stel je verkoopt de komende twee jaar de Ligt, Frenkie, Donny, Ziyech en Dolberg voor 150 miljoen samen, wat gek genoeg zeker niet onrealistisch is en je laat het in 5 termijnen van 30 miljoen instromen, dan heb je jaarlijks 30 miljoen extra te besteden.

In dat geval is het wat makkelijk om je salaris omhoog te gooien en het fin. risico te verspreiden. Het wordt eigenlijk een soort sponsorcontract, maar dan uit een spelers pot. Het probleem met alles in een keer krijgen is dat je flink winst draait, maar ook een flinke winst belasting afdraagt aan het einde van het boekjaar. Termijnen brengt wat meer continuïteit in de begroting, als je dan een 5 jarig contract aangaat voor 2 miljoen per jaar, weet je beter waar je aan toe bent en zijn het geen incidentele uitgaven meer.

19 juli 2018 om 13:35

Dat zal wat wezen en stiekem ben ik er ook bang voor. Maar voor het Nederlands voetbal liever niet. We moeten echt punten pakken wie dan ook.

19 juli 2018 om 13:54

Dat gezeur altijd over ''goed voor het Nederlands voetbal''. Ik ben voor Ajax en om de rest van de clubs, zeker Feyenoord en Psv, kan ik mij echt niet druk maken als die slecht presteren in Europa. Graag zelfs.

19 juli 2018 om 14:05

Dus jij hoopt niet dat Ajax zich over enkele jaren weer direct kan plaatsen voor de Cl? Apart.

19 juli 2018 om 15:46

@frtorres

Overmars mag zich dan nog steeds op de borst kloppen. Hij heeft de trainer de middelen gegeven om te presteren, het is aan de trainer om het te doen.....

Prima zakenman die Overmars, ook in privé. Nu nog een technische staf die iets kan winnen. Voorlopig is het allemaal halleluja voordat er een bal gerold heeft.

Is dit niet een domme uitspraak. Nu weten verkopende clubs dat als ajax komt ze de hoofdprijs kunnen vragen.

Achja! Het ophemelen is alweer begonnen. Kan alleen maar tegenvallen in amsterdam dit jaar.

19 juli 2018 om 13:58

Het gaat er natuurlijk om dat Ajax lachend die extra miljoenen betaalt omdat dat zou betekenen dat de voorwaarden zijn gehaald. Die bestaan dus uit bv een kampioenschap. Dus als Ajax die extra miljoenen moet betalen, is dat een goed teken. Daarom doen ze dat lachend. Niet omdat ze genoeg geld hebben en dat ze dat wel kunnen missen.

19 juli 2018 om 14:17

Jullie je moet lezen,als Ajax die 4.5 miljoen moet betalen zijn alle doelstellingen bereikt. Dat zou elke financiële directeur toch lachend doen.kampioen worden ,plaatsing cl. Levert toch veel geld op.

19 juli 2018 om 14:38

Als wij een weddenschap nu afsluiten dat ajax dit jaar de CL wint. Als ajax die wint, krijg je van mij 100 euro... Als ik die moet betalen, betekent het dat Ajax de CL heeft gewonnen en dan betaal ik die lachend aan je.

Als clubs akkoord gaan met dit soort constructies in contracten, dan betaalt ajax die altijd lachend.

Waarschijnlijk moeten ze dat betalen als ze de tweede ronde CL halen of zoiets. Het zal wel zo zijn dat als ze die

Dit soort taal is dus precies waarom een hoop mensen een hekel hebben aan die club, de arrogantie waarmee het gezegd wordt is stuitend.
Ja, ze hebben zat centjes op de bank maar moet je dat op deze manier uiten?
Hopen dat er wederom niks gewonnnen wordt in Amsterdam met die grote mond

19 juli 2018 om 15:05

Ik stel voor dat je eerst het originele interview leest en dan pas commentaar plaatst.

19 juli 2018 om 22:59

Ik stel voor dat ik mijn mening baseer op het artikel dat Voetbalzone plaatst.
Daarbij hoef je mij niet te vertellen wat ik moet doen, je spuugt waarschijnlijk nog vruchtwater wijsneus

19 juli 2018 om 17:59

Dat laatste gaat nooit gebeuren. Stel Ajax zou Lozano/Berghuis willen kopen, en de marktwaarde zou op 30 miljoen liggen, denk je dan dat PSV of Feyenoord de prijs niet verdubbeld als het almachtige Ajax zich meldt?

hahahaha....wat een lachwekkende reacties van sommige Ajax supporters. Begrijp me niet verkeerd hoor...het is goed dat Ajax spelers van een bepaald kaliber kan kopen, maar we zijn nog niet eens begonnen en Ajax moet weer eens kampioen worden.

Ik vind dit een beetje lijken op het Feyenoord van exact 10 jaar geleden. Waren lang geen kampioen geworden en druk op beleid werd groot, bestonden 100 jaar en toen werden er in een paar dagen tijd een paar spelers gehaald met een naam. Uiteindelijk bleek dat toch niet helemaal een succes......

Zoals altijd kun je dit op twee manieren uitleggen. Wat de meeste Ajax fans hier doen: juichen voor alle aankopen, maar je kunt ook kritisch zijn en je afvragen of de koopwoede van Ajax geen paniekvoetbal is. Als in al jaren geen titel, dan de titel maar kopen.

Las hierboven dat iemand denkt dat het beleid was om jaren te sparen en nu toe te slaan op de transfermarkt. Als dat zo is: applaus. Dat zou erg slim zijn.

Waar ik wel nieuwgierig ben (stiekem denk ik het antwoord wel te weten) : kort geleden was het opleiden dat Ajax deed de hemel en het aankoop beleid van PSV (koopclub) vreselijk. Is dat nu nog steeds zof? Of vinden jullie nu ineens aankopen de hemel?

Er waren nog meer spelers gratis over te nemen. Maar ik vermoed dat de commercie een grote vinger in de pap heeft.

Overmars, is dat niet die meneer die samen met meneer v.d. Sar op moest rotten volgens de halve aanhang een paar maanden geleden omdat ze zo’n wanbeleid voerden?

Ajax heeft een goede verdedigende middenvelder nodig, die leiding geeft. Een echte routinier . Dat is nog t enige wat Ajax mist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren