Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen voorziet einde voor Oranje-international: ‘Hij kan echt niet meer’

Laatste update:

Valentijn Driessen is allesbehalve tevreden over het optreden van het Nederlands elftal tegen Duitsland van afgelopen dinsdag (2-1 nederlaag). De chef voetbal van De Telegraaf vindt dat we veel meer mogen verwachten van het Nederlands elftal. “Uiteindelijk lijd je een verdiende nederlaag.”

Waar Oranje tegen Schotland sierde in slordigheden aan de bal, zag het er dinsdag in Frankfurt volgens velen een stuk beter uit. Driessen zag echter nog steeds ontzettend veel fout gaan. “Ik vond ze zonder bal ontzettend kwetsbaar, zeker als die Duitsers gas gaven. Dan liepen ze er zo doorheen met dat combinatievoetbal. Dan lijdt je gewoon een verdiende nederlaag.”

Verder hoopt Driessen dat bondscoach Ronald Koeman ver op weg is met het leggen van zijn puzzel. “Er zijn te veel spelers en systemen die hem gewoon niet verder helpen om die puzzel te leggen. Nu kregen Schouten en Veerman een kans en dat gaat aardig, maar het is geen PSV-niveau.”

Driessen zag een aantal spelers echt door het ijs zakken tegen Duitsland. “Daley Blind op die positie in dit systeem kan echt niet meer. Daar moet hij aanvallen én verdedigen, maar dat kan hij niet meer opbrengen. Zet dan Aké maar aan die linkerkant en Blind centraal achterin”, aldus Driessen. “Ook Matthijs de Ligt vond ik wederom niet bijster goed. Reijnders leed heel veel balverlies. Waar hij vrijdag tegen Schotland nog uitblonk, gaf hij nu niet thuis.”

Over één speler was Driessen wel erg positief. “Ik vond Bart Verbruggen uitstekend keepen. Hij hield veel ballen tegen en dat is het eerste wat hij moet doen. Voetballend gezien denk ik niet dat hij veel beter is dan Flekken, maar hij was redelijk rustig aan de bal. Ik neem aan dat Verbruggen de eerste keeper wordt op het EK, anders had Flekken onder de lat gestaan tegen Duitsland.”

Op de persconferentie hintte Koeman wel nog nadrukkelijk op de fitheid die van belang zal zijn in het bepalen van zijn EK-selectie. Daaruit trekt Driessen nog een conclusie. “Ik denk dat hij hint op Justin Bijlow. Mocht hij tegen die tijd fit zijn, denk ik dat hij de eerste keeper van Koeman zal zijn.”

Driessen maakt zich richting het EK wel grote zorgen over de vorm van het Nederlands elftal. “We zijn nog totaal niet in EK-vorm, echt verre van. Op dit moment is het alleen maar hopen voor het Nederlands elftal. Als je alleen al naar de Duitsers kijkt; die hebben gewoon veel meer kwaliteit. Nederland is nog totaal niet klaar voor het EK. Ik denk dat de kwartfinale de eindstreep is voor Oranje.”

Nederland weet sinds dinsdagavond de tegenstander in de openingswedstrijd op het EK. Op zondag 16 juni wordt er om 15.00 uur afgetrapt tegen Polen, dat na strafschoppen af wist te rekenen met Wales. Daarna wachten nog groepswedstrijden tegen Frankrijk en Oostenrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar kan het dagelijkse gebash op blind weer beginnen. Vermoeiend...

Iedere speler is beroerd als je hem beoordeeld op de dingen die hij niet kan.

27 maart 2024 om 08:39

Voetballen? Nee niks tegen Blind, maar dat is gewoon klaar. Centraal achterin heb je betere opties en als wingback is het gewoon drama.

27 maart 2024 om 08:46

Je kan het vermoeiend vinden, maar het klopt toch?
Je kan niet tegen een speler jij gaat (2x per wedstrijd) een leuke pass verzorgen en verder hoef je niets te doen. Zelfs 50 jaar geleden wist Michels al dat dat zo niet werkt.

27 maart 2024 om 08:50

Volgens velen kan blind als wingback en links centraal. Op beide opties heb je veel betere opties. Dan moet je hem gewoon niet meer oproepen. Zo simpel is het.

27 maart 2024 om 08:52

Wat is hier vermoeiend aan Kuna_mila? In het verleden was er soms onterecht kritiek inderdaad, maar wil jij ontkennen dat Blind gisteren gewoon echt dramatisch was? Want dan vind ik dat eerder vermoeiend, dan deze terechte kritiek. Blind kan simpelweg niet meer op de wingback positie. Ook niet op de linksback positie. Hij speelt bij Girona ook niet op die posities. Blind kan alleen nog van waarde zijn als LCV in een 3 mans centrale achterhoede. En op die positie is hij niet de 1e keus. Simpel as that.

27 maart 2024 om 09:02

Oh nee hij speelde zeker niet top. Maar bij hem maakt dat niet uit. Hoe hij ook speelt, na elke interland de afgelopen 10 jaar wordt hij afgeserveerd, omdat hij te traag is, het niet kan belopen noem het maar op.

We stoppen toch ook niet met Dumfries omdat die elke interland wel eens blind met de bal over de zijlijn rent? Beoordeel spelers op hun kwaliteiten.

27 maart 2024 om 09:14

Maar dat is dus regelrechte onzin Kuna_mila. Die kwaliteiten van Blind, die zijn niet getoond gisteren. Dus waar wil je hem dan op beoordelen? Hij was ronduit slecht, punt uit. Slechtste van het veld. Ik snap oprecht niet dat je hier moeilijk over doet op dit moment. De kritiek is terecht. Dat hij in het verleden onterecht kritiek heeft gekregen, is totaal irrelevant op dit moment. Het is namelijk 2024, niet 2019. Het verleden telt niet op dit moment.

En die vergelijking met Dumfries slaat kant nog wal.
Ten eerste is Blind 34 en Dumfries 27. Dan is het dus compleet logisch dat je op dit moment (!) vragen gaat stellen bij de kwaliteiten en waarde van Blind.
Ten tweede toont Dumfries op het veld naast die slechte momenten, geregeld momenten waarop hij wel van waarde is op dit moment (!). Ja gisteren was ook Dumfries slecht, maar ondanks dat was hij alsnog waardevoller dan Blind in de wedstrijd.
Ten derde beoordeel je spelers op de posities waarop ze spelen. Leuk dat je Blind moet beoordelen van jou op zijn kwaliteiten, maar hij staat op een positie waar zijn tekortkomingen juist aan bod komen. Hij is op die positie van negatieve invloed op het team, juist vanwege zijn tekortkomingen.
Ten vierde is Blind niet Cristiano Ronaldo of Messi qua kwaliteiten, dat het rechtvaardigt dat andere spelers voor hem moeten werken. Zeker op 34 jarige leeftijd niet mee.
En tot slot: die goede kwaliteiten die jij hem toedicht, die laat hij ook niet zien gisteren (en eerder in wedstrijden als wingback).

Wat wil je dan nog? Hij toont zijn ''kwaliteiten'' waarvan jij vindt dat je hem moet beoordelen niet. Tegelijkertijd komen zijn tekortkomingen wel schreeuwend naar voren in een wedstrijd. Ja wat wil je dan?

Blind speelt bij Girona als LCV en in dat team kan hij de opbouw verzorgen en past hij in de spelopvatting. Overigens is dat de laatste weken ook minder het geval, maar goed. Dat is dus de positie waarop hij nog wat zou kunnen doen. Maar in Oranje heb je daar simpelweg betere alternatieven op dit moment.

Wat is het probleem met terecht zeggen dat een 34 jarige aftakelende Blind niet meer opgeroepen hoeft te worden?

27 maart 2024 om 09:16

Wel eens iets doen of altijd iets doen zit wel een verschil in. Daarnaast zijn er simpelweg, mits iedereen fit is, betere opties voor de positie van Blind. Die jongen heeft 106 interlands en heeft zijn waarde echt wel meer dan eens laten zien. Soms is het beter om optijd te stoppen dan te lang door willen gaan.

27 maart 2024 om 09:32

Zeker, wat mij betreft staat het feit dat Blind inmiddels links en rechts is ingehaald ook los van het feit dat hij jarenlang onterecht bekritiseerd is omdat men alleen maar kijkt naar wat hij niet kan.

Hij hoort nu niet meer in de basis van het NL elftal. Maar dat geldt voor meer jongens die er gisteren instonden.

27 maart 2024 om 10:08

En in dit stuk van Driessen vol met aannames wordt Blind juist niet afgereserveerd. Driessen geeft heel duidelijk aan dat Blind of LCV moet staan of niet worden opgeroepen, maar dat hij in een 5-3-2 systeem niet meer als wingback kan staan tegen toplanden.

Voor de wedstrijd riep ik precies hetzelfde. Blind is prima op wingback in een 5-3-2 als we tegen Liechtenstein moeten, maar tegen Duitsland e.d. dien je toch spelers als Hartman te hebben. Spelers die bij balverlies de snelheid hebben om de counter eruit te halen.

27 maart 2024 om 12:04

@jackieboy10,

Je hebt gewoon 100% gelijk, alleen sommige hebben een lieverdje etc en die willen ten alle tijden beschermen.

Dumfries had paar keer een goede verdedigende actie, Blind echt nul keer. Ja Blind heeft goede spelinzicht en een goede pass, maar voor een verdediger is dat niet nummer 1.

Gio speelde ook ondermaats bij Feyenoord op middenveld, alleen op de WK 2010 speelde hij zijn laatste wedstrijden echt wel naar behoren op LB. Dit heeft Blind echt niet, werkelijk geen toegevoegde waarde.

We hebben Hartman Maatsen en volgens mij ook Meijer? Je speelt letterlijk met een man minder als Blind speelt.

27 maart 2024 om 08:54

Apart dat je het vermoeiend vind als het om Blind gaat, maar Depay vind je het interessant?

Blind kan heel veel dingen niet op dit niveau. Als een verdediger moet je minimaal kunnen verdedigen? Hij laat zijn tegenstander op meter of 1,5 staan en wordt dan vaak achtergelaten door zijn tegenstander.

Aké loopt vaak voor 2. Waardoor er ruimtes ontstaan voor tegenstander omdat Blind het niet meer kan belopen.

27 maart 2024 om 09:00

Onzinnige vergelijking. Memphis is op dit moment een veel betere speler dan Blind en daar heb je dus ook andere verwachtingen van.

Blind heeft genoeg mankementen, maar ook aspecten waar hij in uitblinkt. Het is maar net wat je wil zien. Deze man heeft niet voor niks 100+ interlands gespeeld.

27 maart 2024 om 09:01

Vooral dat laatste vind ik essentieel Mr_knowledge. De reden dat het niet vaker mis gaat, is dat Aké het echt uitmuntend doet elke keer. Maar het is gewoon niet te verantwoorden dat je een speler opstelt (blind), waar andere spelers al het werk voor moeten opknappen (aké). Als het nou ging om prime Cristiano Ronaldo die er elke wedstrijd 2 voor je in legt, dan snap ik dat je anderen het werk voor hem laat opknappen. Maar Blind? No way.

Maakt niet uit in welk systeem je speelt, maar zet daar een echt back/wingback neer! Hartman of Maatsen. En als je echt per sé wil, dan kan Aké daar ten alle tijden nog beter uit de voeten dan Blind. Laat spelers gewoon in hun kracht spelen.

27 maart 2024 om 14:43

@kuna_mila jou kunnen we dan al helemaal niet serieus nemen. Ik zie jou precies hetzelfde doen bij andere spelers van het NL eftal. Op die manier is jouw reactie natuurlijk weinig waard.

27 maart 2024 om 09:49

Het kost ons punten, dus zolang het feiten zijn, moeten we die blind helemaal het nederlandse elftal iit bashen. Ik kijk ook al niet meer als hij speelt. Gister toen hij voorbij gewandeld werd en al aan de noodrem trok na 16 minuten en dus al geel had, irriteerde ik me meer dan ik van voetbal genoot, dus wat anders kijken. Ve schrik ke lijk

27 maart 2024 om 12:42

Blind wordt beoordeeld op datgene wat je moet doen op zijn positie. En dan is de conclusie dat hij niet (meer) kan brengen wat er gevraagd wordt. En ja dan is de conclusie dat hij het niet kan.

27 maart 2024 om 13:24

Nou ja, gisteren werd wel echt duidelijk dat Blind het gewoon niet aan kan. Komt overal te laat, veel te traag en heeft geen loopvermogen voor die positie. Zijn kwaliteiten zijn voetballend dus zou je hem (als je hem wil gebruiken) beter op LCV zetten dan een positie waarin hij constant moet rennen en een enorm speelveld moet gebruiken.

27 maart 2024 om 16:46

Tja, het zou gek zijn als we een verdediger in de eerste plaats niet gaan op zijn verdedigende vaardigheden. Op dat vlak schiet hij gewoon al jarenlang flink te kort, maar dat mag schijnbaar niet gezegd worden.

27 maart 2024 om 18:46

Haha Kuna_Mila was jij het niet die constant Veerman aan het bashen was in live meepraten. Kan jouw comment echt niet serieus nemen hoor. Makkelijk scoren noemen we dat.

Blind op deze positie dat kon 4 jaar geleden eigenlijk al niet meer. Toch blijven bondscoaches hem daar opstellen. Schiet mij maar lek, ik snap er geen reet van.

27 maart 2024 om 08:55

Blind die terugkeerde op de linksbackpositie vond ik altijd al bijzonder. Bij Ajax was Blind jarenlang het lulletje van de klas op linksback, een soort running joke.

In zijn laatste twee jaar werd hij als verdedigend middenvelder opgesteld, waardoor hij niet op snelheid hoefde te worden beoordeeld en zijn uitstekende pass en inzicht tot bloei kwam.

Vervolgens speelt hij op het WK 2014 ineens als linksback onder van Gaal in een 5-3-2. Daar speelt ie het toernooi van z'n leven, en van Gaal koopt hem bij Man United.

Bij Man United stelt van Gaal hem ineens op als CV, waar hij sinds de jeugd niet meer had gespeeld. Uiteindelijk speelt Blind daar jarenlang meer in de basis dan niet.

Blind keert terug bij Ajax. Speelt nu als CV, en dat gaat prima. Op een gegeven moment schuift ie door blessures weer even naar linksback- en ineens, nu mag ie daar nooit meer weg. Dit was 4-5 jaar geleden. Het is juist logischer voor backs en vleugelspelers om op latere leeftijd meer in de as te spelen. Voor Blind is om onverklaarbare redenen het omgekeerde gebeurd.

27 maart 2024 om 09:49

"In zijn laatste twee jaar werd hij als verdedigend middenvelder opgesteld,..."

Houdt het bij de waarheid Bongiorno 🙄, dit heb jij al eens vaker gezegd en ik heb jou er toen ook op aangesproken dat dat niet klopt....🙃

Het één en laatste seizoen ('12/'13) van Blind voordat hij vertrok naar United heeft hij nagenoeg alles als linksback gespeeld en drie wedstrijden als centrale verdediger.

Het seizoen erop volgend, dus '13/14, was het bijna fifty fifty. Twintig wedstrijden als linksback, 23 wedstrijden als verdedigende middenvelder...

27 maart 2024 om 08:58

Begrijp dat ook niet. Hier op Voetbalzone zijn er ook nog verschillende mensen die Blind op die positie blijven verdedigen, terwijl er al jaren geen topteam in de wereld is met trage backs. Het moderne voetbal vraagt gewoon snelheid op zo'n positie.
Als backup voor de LCV zou kunnen, meer met Van de Ven, Ake en Van Dijk heb je daar ook betere opties

27 maart 2024 om 09:05

Een minimaal basisniveau van snelheid inderdaad Fr010frdam. Blind zit daar nog weer echt ver onder. Aké zou namelijk ook als wingback/linksback kunnen spelen en het daar wel goed doen, ondanks dat hij niet monsterlijk snel is. Dat vind ik nog wel een kleine nuance op jouw verhaal.

Blind is gewoon echt echt echt ontzettend traag. In de 1e helft had hij balverlies op de helft van de tegenstander en hij kon het binnen 1 meter al niet meer bij lopen, dat was ook toen hij geel kreeg voor die domme overtreding. Dat was echt schrikbarend om te zien.
Alsof ik naar Mertesacker als linkback aan het kijken was, maar dan in plaats van 2 meter een kleine versie van 1 meter 80...

27 maart 2024 om 09:12

Ja, ik had het gisteren, bij het niet selecteren van Maatsen en de blessure van Hartman idd ook andersom neergezet. Ake lb, Blind lcv

27 maart 2024 om 09:17

Ja precies. Dat had mogelijk nog een beetje kunnen werken. Nu speelt Aké gewoon voor 2, voor de zoveelste keer. Overigens snap ik oprecht niet waarom Koeman dan niet Maatsen had opgeroepen. Zeker omdat hij van tevoren al wist dat hij 343/523 ging spelen. Hartman was de enige in de selectie die daarvoor überhaupt geschikt was, dus hij wist van tevoren al dat hij geen back-up mee had. Hij ziet dus oprecht Blind als goede optie voor die positie. En dat baart mij in dit specifieke geval wel echt zorgen...

Blind is een prima speler, maar op een positie waar veel loopvermogen en snelheid gevraagd wordt kan je hem niet neerzetten, zeker niet als basisspeler. Je zou hem beter op het middenveld kunnen gebruiken dan. Als iedereen fit is gaat Aké of van de Ven daar hopelijk spelen. Dan heb je veel meer snelheid en kwaliteit. Hartman is wellicht ook nog een optie.

Daarnaast vind ik de opmerking over Bijlow wel het engst. Als die fit is dan is hij eerste keeper. Dan vraag ik mij toch echt af waar hij dat aan verdiend heeft. Keept leuk bij Feyenoord, maar is niet beter dan Verbruggen of Flekken. Dan zou ik gewoon eens kiezen voor vastigheid en die Verbruggen gewoon opstellen

27 maart 2024 om 08:52

Hoezo Hartman is daar ook nog een optie? Hartman lijkt mij de eerste optie als wingback. Dan kan je maatsen ook meenemen en met ake als linksback gaan spelen op t moment dat je naar een 4-3-3 schakelt.

27 maart 2024 om 09:08

Met de selectie grootte neem je of Hartman of Maatsen mee, als je ze al meeneemt. Ik denk zelf dat Hartman meegaat, bij dortmund maakt Maatsen echt wel veel fouten. Maar ik weet niet of hij echt de eerste optie is, ik vind Koeman altijd een redelijk verdedigend ingestelde back opstellen in de 5 man verdediging, zeker met Frimpong en Dumfries die dieper spelen dan je spitsen.

Blind kan je meenemen als backup LCV, maar absoluut niet meer als back inderdaad. In zijn top had hij daar al niet per se de kwaliteiten voor en nu al helemaal niet.

Enige zekerheidje voor mij sinds gisteren is Verbruggen. Die keepte goed en schoot itt Flekken geen ballen in de voeten van de tegenstander.

27 maart 2024 om 08:56

En eigenlijk zelfs dat niet Migi. Of in ieder geval, als iedereen fit is wat mij betreft niet. Als Van de Ven gewoon fit is, dan moet hij in mijn optiek mee boven Blind. En Aké is in mijn boekje onbetwist. Ik denk dat je al best veel namen kunt invullen hoor, qua zekerheidjes.

Verbruggen, Flekken, Van Dijk, Aké, Dumfries, Frenkie, Reijnders, Xavi, Depay, Gakpo en Malen sowieso.

En dan heb je nog een aantal spelers die wel een aardig grote kans maken, maar misschien afhankelijk van vorm of blessures nog kunnen afvallen.

27 maart 2024 om 09:01

Ik weet niet of je Blind mee wil nemen. Botman is afgehaakt, maar dan heb je nog steeds De Vrij, Van Dijk, De Ligt, Ake, Timber (die als het goed is over een paar weken terug is bij Arsenal), Van de Ven, en dan heb je nog Beukema die wekelijks in de basis staat bij de nummer 4 van de Serie A.

27 maart 2024 om 09:25

Naja Blind staat wekelijks in de basis bij Girona op LCV toch? Dan moet ie vast iets goed doen. Al zal hij niet veel sprintduels aangaan hoop ik na gister 😅

Ik hoop dat koeman een aantal dingen heeft geleerd van de wedstrijd;
Blind kan inderdaad niet meer, dat moet je gewoon accepteren. Centraal achterin zijn er ook betere alternatieven dus laat hem aub thuis.

De ligt heeft erg veel moeite om rcv in een driemans verdediging te spelen. Verdedigend is hij niet wendbaar genoeg en duidelijk niet comfortabel om zo ver aan de buitenkant te lopen. Maar vooral in de opbouw is het gewoon niet goed. Wanneer hij te veel naar de zijkant staat merk je dat hij het lastig vindt om de juiste passjes te geven, waarschijnlijk omdat de passhoek beperkter is. Hierdoor speelt hij eigenlijk altijd gelijk op dumfries, of terug, aangezien hij niet kan indribbelen. Zet hier een jurrien timber neer en je krijgt direct veel meer voetbal over de rechterkant.

Laat verder de roon en weghorst thuis. De roon is een leuke vent, maar niet goed genoeg. Met het inbrengen van de roon en weghorst haalde je elk beetje voetballend vermogen uit je team.

Als je dan per se 5-3-2 wil spelen, speel dan in ieder geval met een aanvallende 10. Zet bijv xavi op tien met malen en depay daarvoor, en dan reijnders als loper daarachter. Dat je met zon opstelling ook nog de lopers (reihnders en timber) op tien zet is gewoon schandalig.

Keertje eens met Valentijntje. Hartman zal wel basis staan, maar ik had gisteren bjiv dan Frimpong gewoon geprobeerd op links (in dit systeem). Zult soms ook moeten verdedigen en dat kan Blind echt niet belopen. Maar goed, dit waren oefenpotjes, neem aan dat Koeman hier veel uit geleerd heeft.

Blijft apart dat toch elke bondscoach Blind blijft oproepen. Het beste is er al wel een tijdje af. Je kunt alleen met hem op die positie spelen tegen de zwakkere landen en als je zelf veel in balbezit bent. Maar als hij een directe tegenstander heeft die ook nog eens snel is dan is het eigenlijk kamikaze op die positie. Al blijft ook apart dat hij zich bij Girona simpel lijkt staande te houden en geen misselijke competitie. Zal vast ook met de manier van spelen te maken hebben.

Als je dan toch met drie centrale verdedigers wil spelen dan zet blind toch gewoon in de as!!!! Waarom hem als een wingback opstellen terwijl hij daar totaal ongeschikt voor is. Laat hem lekker van achteruit opbouwen, daar liggen toch eerder zijn kwaliteiten. Aan de bal waarschijnlijk de beste die we achterin hebben. Maar je moet hem toch niet gaan laten draven over een flank en daarna constateren dat hij verdedigend altijd te laat is en overlopen wordt. Dat wisten we 8 jaar geleden al.

27 maart 2024 om 13:44

Maar waarom zou je hem in de as zetten? Kijk alleen al hoe vaak Ake gisteren sprints moest trekken om ergens tussen te komen. Ook in een vijfmansverdediging moet je veel lopen als verdediger en snelheid is daarin erg belangrijk. Bovendien is Blind simpelweg niet gelijkwaardig of beter dan de beschikbare keuzes. Dat wordt nog minder als iedereen fit is.

Waar ik mezelf aan ergerde gisteren was het trage spel en het continue achterin rond spelen. Er zat maar weinig diepgang in. Als het wel gebeurde (zeker 2e helft) dan kreeg Oranje kansen, maar het is zo traag en voorspelbaar.
Er moet veel meer druk naar voren komen, net zoals PSV speelt.

´´op de persconferentie hintte Koeman wel nog nadrukkelijk op de fitheid die van belang zal zijn in het bepalen van zijn EK-selectie. Daaruit trekt Driessen nog een conclusie. “Ik denk dat hij hint op Justin Bijlow. Mocht hij tegen die tijd fit zijn, denk ik dat hij de eerste keeper van Koeman zal zijn.”

Zelfs als Bijlow tijdig fit raakt denk ik niet dat hij Wellenreuther de basis uitspeelt. Bovendien vind ik Flekken en Verbruggen een veel stabielere indruk maken in oranje dan Bijlow. Ik zou hem lekker thuis laten.

27 maart 2024 om 09:29

Feyenoord is er eerder op vooruitgegaan met Wellenreuther dan op achteruit vind ik.

Hartman voor Blind en F. De Jong voor Veerman. Verder zo laten staan. Gakpo, Simons en Frimpong als invallers. Niks meer over Bijlow aub

27 maart 2024 om 13:50

Opzich zou ik een middenveld van frenkie schouten en reijnders zien zitten maar dan wel in een 4-3-3 met malen, gakpo en depay ervoor.

Ben zelf enorm fan van Bijlow, alleen hoe Verbruggen gister stond te keepen dat heb ik Bijlow nog niet heel veel zien doen hoor.

ik vind veel van die keepers momenteel beetje zelfde niveau, en ik zou het dan ook lullig tegenover verbruggen en flekken vinden om dan opeens weer voor bijlow als eerste doelman te kiezen... die heeft toch wel een heleboel wedstrijden gemist en zoals ik al aangeef, is hij niet beduidend beter dan de andere twee.

verder vind ik blind ook geen geweldenaar en is flink op zijn retour, ja girona staat op een mooie plek in spanje, maar kijken er ook echt mensen volle wedstrijden? hoe goed is blind nou echt? ik heb misschien 3 of 4 wedstrijden gezien, en daar viel hij mij niet positief of negatief op, merendeels omdat girona zwaar de overhand had in die wedstrijden en hij niet echt getest wordt. En hij speelt natuurlijk 90% van zijn wedstrijden daar links centraal en niet als wingback.

Ik begrijp nog steeds niet dat na het wegvallen van Hartman Koeman niet Maatsen erbij heeft gehaald, of dat die er uberhaupt niet bij zit. Volgens mij is Maatsen na Hartman na de enige linksback die het op hoog niveau aardig doet. Zou logisch zijn als hij dan ook als eerste backup fungeert. Ake kan daar ook spelen, maar zijn hoofdpositie moet gewoon links centraal blijven. Want als je die weghaald dan heb je geen goede linkercentrum speler meer. Blind is gewoon veel te traag op de linksback, werd gisteren met gemak er uit gelopen.

"als je alleen al naar de Duitsers kijkt; die hebben gewoon veel meer kwaliteit. Nederland is nog totaal niet klaar voor het EK. Ik denk dat de kwartfinale de eindstreep is voor Oranje.”

Maar snapt Driessen dan niet dat dit het gewoon is? Hij zegt het hier zelf al Duitsland heeft gewoon meer kwaliteit.zo ook Frankrijk en nog een paar. Kwartfinale is de max voor dit team. Jongens kunnen niet beter zo simpel is het. Accepteren en eens kritisch gaan kijken hoe we spelers opleiden. We hebben op moment geen ploeg waarvan de meeste van europees top niveau zijn. Zorg dat dit een hecht team wordt en voor elkaar door het vuur gaat (zie Griekenland 2004) en dan haal je het maximale uit de ploeg.

27 maart 2024 om 11:10

Wat een onzin om al op voorhand te concluderen dat Nederland maximaal kwartfinale kan bereiken. Alle kansen liggen open in voetbal, dat zie je toch hopelijk ook wel?We zijn ook niet de grote favoriet, maar als alles goed valt en wij als volk weer als 1 man achter de ploeg gaan staan, dan is er misschien wel veel mogelijk.Wij hebben namelijk prima spelers die als ze in vorm zijn het elke tegenstander lastig kunnen maken.

27 maart 2024 om 13:42

Het is toch helemaal niet relevant hoeveel kwaliteit andere landen hebben? Waar het om gaat is of dit nou echt het maximale niveau van Oranje is. Daar geloof ik gewoon helemaal niets van. Er zijn misschien twee spelers die gisteren rendeerden en de rest was echt heel erg matig. Dat kun je echt niet alleen aan de kwaliteiten bij de Duitsers wijten. Het is tactisch al langere tijd een puinhoop. Er zit totaal geen idee achter. Het is gewoon leunen op de verdediging en dan maar hopen dat er spelers zijn met individuele ingevingen na heel wat gebrei, passes opzij en terug.

Blind meenemen kan ik nog begrijpen, veteraan die mogelijk goed in de groep ligt. Maar hij hoort geen basis te spelen, en eigenlijk ook niet in te vallen. Lvv heb je Hartman en Maatsen. LCB heb je Ake die als 1e wordt opgesteld, en dan Van de Ven bijv. CB heb je Van Dijk, en De Vrij. CDM heb je Wieffer en Schouten (en De Roon).

Ik geloof dat ik het voor de tweede keer in vijf jaar tijd zeg, maar ik ben het voor de verandering eens met Driessen. Blind heeft altijd alles gegeven en daar ben ik dankbaar voor, maar inmiddels zijn er gewoon betere opties. Sowieso Hartman. Maar je zou een oefenwedstrijd kunnen gebruiken om ook eens andere (jongere) opties te proberen.

@VZ: lijdt is in dit geval zonder t. 'Daarom lijd je...'

Snapte ook niet waarom Ian Maatsen niet gewoon is opgeroepen. Zeker omdat Hartman was uitgevallen. Is een basisspeler bij Dortmund en hij kan zowel in een 4-mans als 5-mans verdediging spelen. Blind als linksback is het al jaren niet meer. Had een leuk half jaartje in 21/22 maar voor de rest was die altijd meer een centrale verdediger. Moderne backs zijn spelers die heen en weer kunnen rennen. Dat kan Blind totaal niet meer. Met zijn 34 jaar is die gewoon te oud om daar te spelen. Niet voor niets dat hij bij Girona speelt als centrale verdediger.

Tsja meneer driessen, daar is het een oefenwedstrijd voor, nu kan hij Blind op die positie bekijken tegen een absoluut topteam, maakt koeman ook weer wijzer. en mogen ze de mindere zijn tegen duitsland, die wonnen van het weekend ook nog even van frankrijk.
vond oranje slordig in de afwerking, maar qua spel was het nog niet eens zo heel slecht, hier kun je als je de kansen af gaat maken gewoon ver mee komen op het ek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren