Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-international wil terugkeren: ‘Niet bij Ajax, ook niet voor tien miljoen‘

Laatste update:

Daryl Janmaat is alweer bijna vijf jaar actief in Engeland. De rechtsback maakte in de zomer van 2014 de overstap van Feyenoord naar Newcastle United en verdient inmiddels zijn brood bij Watford. Janmaat kwam in de Eredivisie ook uit voor ADO Den Haag en sc Heerenveen, maar kijkt vooral met plezier terug op zijn periode bij Feyenoord.

De dertigvoudig Oranje-international speelde tussen 2012 en 2014 74 officiële wedstrijden voor de havenclub en was daarin goed was voor 5 doelpunten en 11 assists. Prijzen won hij niet met de club, maar hij groeide er bijvoorbeeld wel uit tot international. "Ik zou het liefst afsluiten bij Feyenoord. Als dat kan, maar anders naar ADO Den Haag", vertelt Janmaat desgevraagd aan Ziggo Sport.

De 28-jarige verdediger haast zich om te melden dat een transfer naar Ajax in de toekomst ondenkbaar is. "Nee, ik ga niet naar Ajax. Waarom niet? Ik ga gewoon niet naar Ajax. Als ze tien miljoen bieden? Nee, dan ook niet", verzekert Janmaat, die dit seizoen zestien wedstrijden speelde voor Watford in de Premier League en daarin drie doelpunten wist te maken.

Janmaat erkent dat hij bewust voor een geleidelijk carrièreverloop heeft gekozen. "Ik heb wel altijd geprobeerd om een stap omhoog te maken. Die opties moet je hebben, maar tot nu toe viel het altijd op z'n plaats. Ik ging van ADO naar Heerenveen en van Heerenveen naar Feyenoord. Na het WK ging ik naar het buitenland en nu speel ik vier jaar in de Premier League. Als je achteraf kijkt is het allemaal goed op z'n plek gevallen."

Zie jij Daryl Janmaat in de toekomst terugkeren bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop toch niet dat ze überhaupt er over nadenken . Om hem te halen

5 maart 2018 om 22:36

Vind hem wel een klasse beter dan Veltman. Houd zich goed staande in de premier league en zou in de Eredivisie een dragende speler zijn.

5 maart 2018 om 22:37

Zou in 1 klap de beste speler zijn. Nee, waarom zou Ajax hem willen?

5 maart 2018 om 22:38

Extreem mee oneens. Niet beter dan Veltman in mijn optiek. Één van de slechtste spelers die ik ooit in een Oranje shirt heb moeten aanschouwen.

5 maart 2018 om 22:42

Ik mag aannemen dat je Veltman bedoelt?

On; zou wel gelijk de best back van Nederland zijn, maar dat is opzich niet echt moeilijk.

5 maart 2018 om 23:02

Niet beter dan Veltman? Je rekent Janmaat af op 1 fout die hij maakte in oranje. Veltman had afgelopen zondag twee van zulke situaties en laten we eerlijk zijn: de term 'veltmannetje' bestaat niet voor niks.
Janmaat is een back die kan verdedigen en aanvallen. Is degelijk en verzaakt niet vaak. Werd bij Newcastle speler van het jaar in een slecht draaiend team en wordt volgens mij nogal onderschat. Is een aanwinst voor elke club in Nederland. Zou ook basis staan bij elke club in Nederland. Ik weet werkelijk niet waarom je hem slecht vindt. Ik zou graag je redenering willen lezen.

5 maart 2018 om 23:11

Haha en Romano dennenboom dan?

5 maart 2018 om 23:36

Ik reken hem zéker niet af op 1 fout die hij maakt, dat is gewoon een aanname die je maakt. Ik heb zo goed als elke wedstrijd van het Nederlands elftal gezien de laatste x aantal jaren, want laten we eerlijk zijn; ik heb geen leven. Janmaat was in mijn optiek in 90% van de wedstrijden dat hij meedeed 1 van de, zo niet slechtste op het veld. Die fout waar jij op doelt was inderdaad achterlijk, maar iemand op 1 of 2 momenten afrekenen moet je niet doen. Net zoals dat Veltman gisteren een achterlijke actie had, die overigens direct minder impactvol was, maar hij staat wel een goed seizoen te draaien. Is hij mijn ideale rechtsback? Zeer zeker niet, maar toch echt liever hem dan Janmaat.

Tuurlijk is het knap dat Janmaat speler van het seizoen is geworden bij een PL club. Nooit van hem verwacht, en ik gun het hem ook. Prima gozer verder. Maar ik heb wat mij betreft mijn dosis Janmaat wel gehad.

5 maart 2018 om 23:42

@ Litmanen 85

excuses, ik bedoelde van de spelers die gedurende een bepaalde periode in de basis hebben gestaan. Ik vind Janmaat wel beter dan een Martijn Meerdink, Miquel Nelom en Peter Wisgerhof.

6 maart 2018 om 00:09

Beste back van Nederland? Tagliafico is toch echt wel beter dan Janmaat en gezien zijn leeftijd ook nog meer potentie.

6 maart 2018 om 08:36

Jan Maatje te klein voor AJAX

6 maart 2018 om 12:16

Haha, voor Veltman is nooit interesse uit het buitenland en dan zou Janmaat te klein zijn voor Ajax?

5 maart 2018 om 22:56

Een back van een middenmotor uit de BPL niet willen, grapjas.

6 maart 2018 om 00:22

Hahaha vinden ze niet leuk om tehoren hoor die Ajaxcitjes...zal gelijk veruit de beste rechts back van de eredivisie zijn...dus praat niet clowntjes

6 maart 2018 om 02:57

Ga eerst maar eens leren spellen (Ajaxcitjes??) voor je zo bijdehand doet, “Weissneus”..😀

6 maart 2018 om 10:50

Haha ja dat hoor ik elk bericht..kan idd niet spelle en dat intreseerd me ook geen hol...ik heb me zeggie gedaan! Heerlijk 😋

6 maart 2018 om 10:54

En ik vond het wel leuk staan nog kleinerender ....dat is ook weer fout geschreven maar boeit niet! 🤣💪🏻

Wat een haat weer naar Ajax, maar weet zeker dat hij zou gaan als Ajax 2 miljoen per jaar zou bieden wat ze nooit zullen doen trouwens dream on Janmaat

5 maart 2018 om 22:49

Hoezo haat naar Ajax. Hij zegt gewoon dat ie daar niet wil spelen. In welke zin spreekt hij haat uit tegen Ajax?

5 maart 2018 om 23:02

Begint hij zelf over Ajax of vraagt die verslaggever het? Is mij niet helemaal duidelijk, als hij het uit zen eigen zegt zonder dat die vraag werd gesteld is het gewoon weer lekker goedkoop score voor de bühne zoals je dat wel meer ziet bij spelers of ex spelers van Feyenoord en ADO.

5 maart 2018 om 23:38

Daar kwam hij helemaal zelf mee. Er is helemaal geen sprake van dat Ajax hem wil halen, het is zelfs geen gerucht dat er interesse vanuit Amsterdma zou zijn. Maar goed, even benadrukken in een interview dat je echt niet naar Ajax wil, zien we wel vaker bij ex-Feyenoorders.

6 maart 2018 om 06:49

Speedy heb jij het interview gezien.
Ik niet hoor maar kan me heel goed voorstellen dat deze vraag van de verslaggever komt. Als hij zegt ik wil graag in Nederland afsluiten. Dat de verslaggever vraagt en als Ajax nou komt?

Als ze met 10
Mil komen nog niet.

Zou zo in het interview passen nl.

Anders zou ik het onzin vinden om het te benoemen..

6 maart 2018 om 06:59

Speedy ik heb dit stuk nog eens gelezen in de tekst staat:
Hij haast zich te melden dat hij niet naar Ajax gaat.

De volgende vragen komen dan ook van de journalist over de 10 mil.

5 maart 2018 om 23:07

2miljoen per jaar, denk dat mr Janmaat daar niet meer bijzonder warm van wordt met zijn huidige salaris.

6 maart 2018 om 12:18

Waarom dream on? Hij wilt niet eens naar Ajax... wat een aanstellerij direct wanneer spelers aangeven niet voor Ajax te willen spelen. Laatst gaf Immers dat ook aan en gelijk zure reacties. Is het echt zn belediging als iemand niet voor een club wilt uitkomen uit bepaalde sentimenten? Dat Cruijf Ajax verraad voor Feyenoord betekent niet dat Feyenoorders dat ook doen...

Als hij gewoon kan zeggen dat Ajax geen optie is omdat hij bij Feyenoord heeft gespeeld dan is er toch niks aan de hand? Natuurlijk is dat de reden waarom hij ook niet voor "10 miljoen euro" naar Ajax wil gaan.

5 maart 2018 om 22:52

Eens. Als Feyenoord supporter vind ik dat ook wat overdone.

Ik begrijp dat hij niet naar Ajax zou willen, zoals bv Huntelaar niet naar Feyenoord zou gaan, maar hou het daar gewoon bij.

Kwestie van respect naar Ajax en naar jezelf.

5 maart 2018 om 22:58

"Als ze tien miljoen bieden? Nee, dan ook niet"
Hij kan moeilijk anders antwoorden als je journalist op die manier doorvraagt.

5 maart 2018 om 23:05

Je hoeft niet als een willoos wezen op elke vraag te antwoorden.

5 maart 2018 om 23:39

Er werd hem niet naar Ajax gevraagd, hij wilde dat zelf eventjes benadrukken. Hij wil alleen naar Feyenoord of naar ADO maar absoluut niet naar Amsterdam. Zefls niet voor tien miljoen euro.

6 maart 2018 om 07:03

Speedy hij gaf zelf aan niet naar Ajax te willen de 10 mil vraag kwam van de interviewer

6 maart 2018 om 05:37

Misschien wil hij wel gewoon niet naar Amsterdam en Ajax. Laten we eerlijk zijn. De Ajax (Amsterdamse ) mentaliteit is voor eel jongens uit de provincie niet geschikt. Kan ook gewoon zijn dat hij denkt dat hij zich daar niet lekker in zijn vel gaat voelen.

6 maart 2018 om 06:59

Niet zo overdrijven, Ajax is allang niet meer wat het was

6 maart 2018 om 07:01

007 als je stuk nog eens leest staat er ook in.

Janmaat meld nog snel even dat hij niet naar Ajax wil.

De vraag over de 10 mil komen daarna van de interviewer. Dus inprincipe niet eens raar.
Moet dan het interview gezien hebben of het nodig was te ze zeggen dat hij niet naar Ajax zou willen.

Shit, dat is balen!
Denk dat Overmars een paar nachten niet kan slapen van dit verschrikkelijke nieuws!

5 maart 2018 om 23:03

Dat snap ik. Straks loop je nog een jaar met Veltman rond.

5 maart 2018 om 23:40

Ja het is niet anders. zelfs voor tien miljoen euro kunnen we helaas geen ex-Feyenoorder halen. Die wil echt niet bij Ajax voetballen. Echt balen maar goed, we zullen ermee moeten leren leven.

5 maart 2018 om 23:59

Het zit je wel hoog hè, aangezien je er al drie reacties aan gewijd hebt.

6 maart 2018 om 07:33

Die los van vorige wedstrijd gewoon een prima speler is. Check je statistieken voordat je anderen na praat feye88

6 maart 2018 om 20:07

Poe ja, drie hele reacties is ook wel ontzettend veel natuurlijk.

7 maart 2018 om 23:00

Ik doelde op de reactie van SpeedyAFC, niet op die van jou feye88

Ik zou wel voor 10 miljoen gaan. Het is toch 10 miljoen. In de voetbalwereld is er geen plaats voor sentimenten. Je bent een prof of geen prof. Zo simpel is het.

Kijk al die Ajacieden aangebrand doen. Nee wat er nu op RB staat worden jullie kampioen mee. Denk dat Janmaat voor iedere club uit de eredivisie een hele bruikbare kracht is. Zeker met zijn ervaring na 5 jaar PL.

Mits het haalbaar is, zeker een aanwinst voor Feyenoord.

Zal zeker van waarde zijn voor Feyenoord!

Ajax heeft hem niet nodig, ajax heeft top spelers nodig geen afgeraffeld boterham

hij zou een versterking zijn nog niet te oud

10 miljoen? Dat is voor " janmaat begrippen " dus een half miljoen per wedstrijd


Hier past maar een woord: Gelukkig.

Veldman is de meest overschatte voetballer van Nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren