Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

ADO Den Haag reageert met statement op clubwebsite op ontslag Dirk Kuijt

Donderdag, 24 november 2022 om 15:19Sam Vreeswijk • Laatste update: 15:29

ADO Den Haag heeft op de clubwebsite het ontslag van trainer Dirk Kuijt bevestigd. Donderdagochtend meldden verschillende bronnen al aan het Algemeen Dagblad dat de 42-jarige oefenmeester aan de kant was gezet door de club uit de Hofstad, vanwege de teleurstellende resultaten. De clubleiding bevestigt dat nu.

“Het is een moeilijke dag voor ADO Den Haag. De club heeft besloten om niet verder te gaan met Dirk Kuijt”, zo is te lezen. “We zijn ervan overtuigd dat een koerswijziging bij het eerste elftal kan helpen om voor een ommekeer te zorgen. De ambitie blijft onveranderd. Wij bedanken Dirk voor zijn professionaliteit, inzet en toewijding. Daarnaast hebben we een enorme waardering voor het doorzettingsvermogen, de veerkracht en de bezieling die Dirk als persoon kenmerken.”

“De club wenst Dirk succes met alles wat er in de toekomst op zijn (trainers)pad komt”, vervolgt ADO. “We hopen dat onze paden ooit weer kruisen. De club beraadt zich momenteel over de vacante positie die is ontstaan.” Kuijt was bij ADO bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij werd afgelopen zomer aangesteld, maar de resultaten vielen tegen: na zestien duels in de Keuken Kampioen Divisie staat ADO met zestien punten op de zeventiende plaats.

Het is al langere tijd onrustig rondom de club uit Den Haag. Zo stapte technisch manager Daryl Janmaat eerder deze maand plotseling op en dienden bepalende spelers een transferverzoek in. Zowel Thomas Verheydt als Ricardo Kishna wensten vanwege de bestuurlijke perikelen niet meer voor de club te spelen. Algemeen directeur Edwin Reijntjes wees het verzoek van de spelersgroep om Giovanni Franken aan te stellen als assistent-trainer af. Even leken Verheydt en Kishna vanwege hun transferverzoek buiten de selectie te worden gehouden voor het duel met Roda JC Kerkrade, maar daar stak Kuijt een stokje voor. De 0-1 nederlaag tegen de Limburgers bleek het laatste kunststukje van de Katwijker als trainer van ADO.Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door gerard1968)

Krijgen ze in den Haag weer een nieuw gezicht!
Pascal Bosschaart heeft volgens mij sindskort zijn papieren!

24 november 2022 om 15:31

Die zal niet in die slangenkuil trappen denk ik. Zit prima bij Cambuur op dit moment. Denk wel even afwachten wie daar de nieuwe hoofdtrainer wordt.

24 november 2022 om 15:39

Volgens mij nog niet de papieren voor coach betaald voetbal. Maar is we bezig. Als hij slim is dan laat hij Den Haag voor wat het is en wordt zijn eerste klus een rustigere en beter geleide club. Als Cambuur fan hoop ik dat hij gewoon bij ons blijfT.

24 november 2022 om 15:43

Als ze Kuijt over een jaartje een nieuwe kans geven krijgen ze ook een nieuw gezicht

24 november zal vanaf vandaag een feestdag zijn in Den Haag... Dirk was een fanatieke voetballer, maar krijg tot dusver de indruk dat het een hele matige trainer is.

24 november 2022 om 16:26

Eerst maar eens zien hoe het de tweede seizoenshelft vergaat? Slechter kan haast niet, maar ben wel benieuwd of het tij echt keert nu de grote boosdoener weg is. Mijn gevoel zegt van niet.

Ik ben blij dat ze inzien dat Dirk Kuijt niet bij ze past. Ze gaan gelukkig op een goede manier uit elkaar.

Ik gun Dirk Kuijt het allerbeste. Dat verdient hij. De clubs staan in de rij voor hem. En ik hoop dat hij de juiste keuze maakt met een club die wel daadwerkelijk bij hem past.

24 november 2022 om 15:36

Totti 'de clubs staan in de rij voor hem'. Dan heb je het neem ik aan over amateurclubs? Denk dat het voor Kuyt angstvallig stil blijft wat betreft clubs die hem zien als de ideale trainer. Heeft niet bepaald een goede referentie

24 november 2022 om 16:28

Kuijt moet lekker assistent worden bij een grote naam die hem wil hebben. Als hoofdtrainer is hij gewoon nog te licht en te naïef lijkt het.

24 november 2022 om 17:06

Ik denk zelfs dat Qiuck Boys het niet aan durft met Dirk

24 november 2022 om 18:51

Volgens mij zagen ze dat al langer in, maar was het meer de vraag hoe ze hem konden afkopen.... Laat 'the Champ' het maar een keer proberen.

Niet nadenken, maar gewoon doorgaan... Als voetballer kwam hij er een eind mee. Maar als trainer werkt dat niet. Het is ook belachelijk om te denken dat elke oud-topspeler zomaar trainer kan worden. Bepaalde skills als denkniveau en management moet je toch hebben. Een oud-voetballer heeft dat niet zomaar.

24 november 2022 om 15:52

Misschien goede les voor hem. Even paar stappen terug. Jeugd doen, dan assistent van een goede trainer. Desnoods nog een tweede elftal pakken in het buitenland (net als Erik) of een top amateur team in Nl.

Niet erg om soms om je bek te gaan. Leert hij hopelijk alleen meer van. Hij is nog jong voor een trainer. Gewoon komende 5 jaar focussen op leren, leren en leren.
Zie ook Reiziger die lang de tijd er voorneemt.

24 november 2022 om 16:27

Ik denk dat Kuijt geen domme jongen is hoor, en doorzettingsvermogen is wat anders dan niet nadenken, daar doe je hem wel te kort mee.

De selectie is ook één van de minsten van de competitie, kun je Kuyt niet aanrekenen.

Prima dat ze bij DO inzien dat doorgaan met Kuijt een heilloze weg is. Maar er is ook nog iemand verantwoordelijk voor de aanstelling van Kuijt alsmede voor de belachelijke aanstelling van Janmaat als technisch verantwoordelijke. Reijntjes zou er goed aan doen ook zijn conclusie te trekken uit het wanbeleid dat hij heeft gevoerd. Ik las al dat er mensen zijn die Martin Jol zouden willen aanstellen. Maar bij mijn weten heeft hij ook al eerder de technische leiding gehad en hebben we toen een heel regiment matige voetballers uit Engeland zien komen en weer gaan. Plus een dure trainer die ook niet presteerde. Misschien moet de club nog maar eens gaan praten met Edwin Grunholz. Die presteert nu prima bij een van de lastigste amateurclubs van Nederland. En misschien is diezelfde club wel een mooi vervolg voor Dirk.

24 november 2022 om 17:17

Jij lult ook maar wat hè? Grunholz is nog onervarener man, denk eens na!

Ach ze zijn hier al 6 weken te laat mee

Dirk moet gewoon eens een paar jaar een jeugdselectie elftal gaan trainen en ervaringsdeskundige als trainer gaan op doen.

gooi hem maar bij groningen voor de leeuwen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Willem II3819
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
H. VeermanAanvaller1711
M. WaemVerdediger162
D. van MieghemAanvaller154
K. SürmeliMiddenvelder140
J. van der SandeAanvaller146
D. KlasMiddenvelder130
J. IdehoAanvaller132
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

Nederland
305 fans
Coach, 43 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren