Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Chaos compleet bij ADO: Verheydt en Kishna dienen transferverzoek in

Dinsdag, 15 november 2022 om 22:32Wessel Antes • Laatste update: 22:37

Thomas Verheydt en Ricardo Kishna willen vertrekken bij ADO Den Haag, zo meldt Omroep West dinsdagavond. De twee bekendste spelers van de club kunnen zich niet meer vinden in de huidige gang van zaken in Den Haag en hebben daarom zelfs een transferverzoek ingediend. Tegenover de lokale omroep komt het duo met een kraakhelder statement.

Verheydt en Kishna zijn tot de conclusie gekomen dat het de slechte kant opgaat met de club. Een statement dat algemeen directeur Edwin Reijntjes maandag naar buiten bracht zou de genadeklap zijn geweest. Daryl Janmaat vertrok dit weekend als technisch manager uit Den Haag, omdat de voormalig rechtsback het niet eens was met de beslissingen die werden genomen. ADO bivakkeert momenteel op een teleurstellende zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Dirk Kuijt staat daardoor al weken onder druk bij de club.

“Wij kunnen ons totaal niet vinden in het beleid en het statement dat gisterenochtend door de directeur is medegedeeld. Wij herkennen ons cluppie niet meer terug. De Haagse mentaliteit is het hart op de tong dragen en zeggen hoe het is. Niet vanuit directieniveau al anderhalf jaar lang het spreiden van constante leugens”, aldus het duo tegenover Omroep West. “Wij houden te veel van deze club om dit maar door te laten gaan. Wij trekken hier onze grens. Liever staand dood dan levend op de knieën.”

Kishna en Verheydt sommen vervolgens een aantal problemen op. “Het constant verspreiden van leugens, het gebrek aan respect richting de spelersgroep en het valse spel met het tegen elkaar opzetten binnen de organisatie is ons te veel geworden. Onze club is niet meer gezond en dat zal moeten veranderen.” Ook komt het tweetal op voor Janmaat. “Het is belachelijk hoe het is gegaan met Daryl Janmaat. Wij stonden achter hem. Hij is één van ons, ook een Haagse jongen met hart voor de club. Hoe kan het nou zijn dat hij uit het niets is opgestapt?”

Woensdagavond speelt ADO in eigen huis tegen Roda JC. Kishna en Verheydt benadrukken nog steeds alles te zullen geven in dat duel. “Uiteindelijk gaat het erom dat er woensdag wordt gewonnen voor de supporters en iedereen die iets van het ADO-dna in zich heeft en daar zijn wij honderd procent op gefocust. Zoals het nu gaat, gaat het ons te veel aan het hart. De eigenaren, fans en iedereen die ADO een warm hart toedraagt verdienen de waarheid.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door sterkejerke)

Zou Dirk het nu niet beter in z'n hoofd kunnen halen om zelf op te stappen? Hij is toch grotendeels debet aan de huidige malaise waarbij nu ook de 2 beste spelers willen vertrekken.

15 november 2022 om 22:42

Trainers zijn vaak egoïstisch in deze kwesties. Onslagpremie is vaak verleidelijk om voor te blijven..

15 november 2022 om 23:04

Het team zit zeker potentie in en ik weet zeker met een andere staff ze zeker gaan draaien. Kuijt is bezig met de oprotpremie als hij echt hart had voor het trainers vak en vooral ADO was ie opgestapt dit kan gewoon niet wat hij doet en ervaring maakt men wijzer.

16 november 2022 om 07:59

Volgens mij zit het probleem veel dieper dan alleen de trainer. Dat kaarten de spelers toch ook aan? Ze geven wel heel specifieke naam van Janmaat aan hoe en wat. Dat zouden ze dan toch ook wel
Met Kuijt doen. Als je toch dan transfersverzoek indiend.

Volgens mij is het altijd wel het probleem geweest bij ADO de directeuren etc. Eerst met Jol en nu waarschijnlijk iemand anders.

15 november 2022 om 22:46

Die gedachten zal vast wel spelen, maar ik denk dat Dirk te trots is en de winnaarsmentaliteit beschikt om überhaupt te denken om de handdoek in de ring te gooien.
Die gaat liever met de Titanic ten onder. Maar als het bij de hoge staff te erg wordt, en het gaat ook bij Dirkie langs, dan zal die waarschijnlijk zelf wel gaan.

15 november 2022 om 22:58

Je kunt moeilijk spreken van een winnaarsmentaliteit als je week in week uit kansloos verliest. Kuyt is gewoon geen trainer, laat hem lintjes knippen, daar ligt zijn kracht

15 november 2022 om 23:25

Hij heeft wel de mentaliteit, maar niet de kwaliteit.

15 november 2022 om 23:11

Als eerst zal Reijntjes weg moeten wezen. Dit is de algemeen directeur en liegt en bedriegd. Ik mag hopen dat hij zelf opstapt anders voorzie ik grote problemen.

15 november 2022 om 23:56

Man ADO heeft geen geld om Dirk af te kopen. Terugkeren op aarde nu.

Lekker je twee teamleiders eruit werken door Dirk! ADO alsjeblieft ontsla Dirk voor die 600k hij gaat jullie degradatie bezorgen. (Ik was hier net wakker) bedoelde natuurlijk dat hij jullie laatste plaats gaat halen.

15 november 2022 om 22:39

Degraderen uit de KKD?🤔

15 november 2022 om 22:56

Zou wel een fijne toevoeging zijn aan de Nederlandse voetbalpiramide. Maar wellicht wat te veel van 't goede voor ons kleine landje.

15 november 2022 om 23:12

Natuurlijk niet, binnen een paar jaar is dan de halve Hoofdklasse failliet. Daar heeft ADO mazzel mee anders is straks Quick gewoon de eerste club van Den Haag.

16 november 2022 om 00:02

Eigenlijk wel jammer want zoveel ploegen die een half seizoen nergens voor spelen

16 november 2022 om 00:08

Wordt dat volgend seizoen niet weer ingesteld of is dat van de baan?

16 november 2022 om 01:28

Ja was net wakker heb het veranderd

17 november 2022 om 00:16

@el_yankee, is weer uitgesteld. Best wel jammer, zie graag wat meer uitwisseling daar plaatsvinden.

16 november 2022 om 00:24

Ongelooflijk dat hij 600K verdient.

16 november 2022 om 07:29

Waar lees jij een verwijt van deze spelers richting Kuyt?

16 november 2022 om 09:25

Inderdaad, snap daar weinig van. Iedereen hier heeft het meteen erover dat alles de schuld is van Kuyt, terwijl deze 2 spelers juist met geen woord over hem reppen.

Oh oh den haag mooie stad achter de duinâhh. Wat gaat er toch veel mis in den haag, maar heel erg vind ik het niet hoor. Ze mogen best in de KKD blijven.

15 november 2022 om 22:42

Uuh Den Haag ligt voor de duinen. Zoek maar op..

15 november 2022 om 22:45

Wow. Ken jij dat liedje niet?

15 november 2022 om 22:48

Wat voor liedje??

15 november 2022 om 22:50

Je bent een troll, toch?

15 november 2022 om 22:50

Ligt er maar net aan aan welke kant van de duinen je staat.

15 november 2022 om 22:57

😀

Denk dat Kishna blij mag zijn dat ie bij een club als ADO mag spelen.. veel te snel weggegaan bij Ajax en vervolgens tot het trieste aan toe jarenlang geblesseerd geweest.

15 november 2022 om 22:44

Zal die vast en zeker ook wel blij mee zijn, alleen niet met de gang van zaken bij de club.

15 november 2022 om 22:45

Wat heeft dat met het wanbeleid te maken?

‘Het hart op de tong’ om vervolgens met zeer algemene verwijten te komen, wat een zwaktebod.

16 november 2022 om 06:45

Ja, allemaal hele stoere statements zoals -Het constant verspreiden van leugens, het gebrek aan respect richting de spelersgroep en het valse spel met het tegen elkaar opzetten binnen de organisatie is ons te veel geworden-

Als je dan iets roept, en toch vertrekt, maak het dan concreter. Iets met man en paard. Dit is hetzelfde als niks verkondigen.

Ja, wij zijn boos en we pikken het niet langer meer!
Nou, vertel eens wat er is dan?
Ja, gewoonã¢â‚¬â¦.allemaal leugens!

Kuyt is niet de trainer die ze terug in de Eredivisie gaat krijgen. Dus om verdere escalatie zoals dit te voorkomen hadden ze hem beter kunnen ontslaan.
Ik zie spelers liever dit doen dan op het veld expres gaan saboteren om de trainer eruit te krijgen.

Kan niet lang duren voordat Kuijt buiten staat als spelers dit soort statements maken naar de media. Misschien dat ze dit al eerder aangekaart hebben bij de directie en daarom nu de media opzoeken. ADO moet goed gaan nadenken. Een ontevreden spelersgroep waar spelers vertrekken of de trainer de laan uit sturen. De keuze lijkt snel gemaakt in dit geval… Wel sneu om zo je carrière te beginnen als trainer.

Wat voor SCC! Kunnen wel een spits gebruiken.

Hij mag direct richting Emmen komen!!
Juist bij ons zoeken we een sloper, een Haagse branieschopper, een kolereleiuhh

Als hij zijn niveau van afgelopen seizoen haalt dan zou ik er voor gaan

16 november 2022 om 00:10

Dat lijkt me wel een leuke optie voor Emmen dan kunnen ze nog is gaan verrassen de 2e seizoenshelft.

Zetelt ADO ook in het" torentje" ?.. De gelijkenis is wel groot. Gaat ook van alles mis. Hoop dat ADO gauw de weg terug vindt want dit is al jaren aan de gang.

Het is gewoon triest hoe ADO de laatste jaren wordt geleid. Zo'n grote bende terwijl ze eigenlijk minimaal in de middenmoot van de Eredivisie moeten zitten voor een club die uit zo'n grote stad komt als Den Haag.

Moeten ze misschien toch maar weer die gekke Giovanni Franken voor de groep zetten? Ik vond dat wel zo’n ongeleid projectiel die op een of andere manier goed bij die groep paste. Met hem vormden ze eens beetje zo’n team waar niemand tegen wil spelen omdat het standaard vechten wordt

16 november 2022 om 00:02

Heb gio zelf ook als trainer gehad, nog niet zo heel lang geleden. Qua omgang en top gozer. Bij iedereen langs gaan voor de training. Vragen hoe het gaat. Niet zo een die het veld op komt en gelijk roept "3 rondjes hele veld".
Af en toe leuke activiteiten tussen de trainingen door waardoor er ook gelachen kon worden en zo dus de groepsproces hechter werd.
Al met al niks te klagen over hem !

Morgen wordt het oorlog in het stadion. Nu is het echt genoeg geweest!!

16 november 2022 om 00:51

Oorlog in het stadion.
Gaan jullie weer massaal met capuchon op het veld bestormen.
Gaan jullie weer een uitvak met voetbalsupporters proberen te terroriseren.
Gaan jullie de club weer proberen te intimideren.
Gaan jullie Dirk met pek en veren buiten zetten in de rust....
Wat moet ik me voorstellen bij oorlog?

16 november 2022 om 04:34

Kom je weer bij ons spelen als jullie stadion instort?

16 november 2022 om 09:35

Graag, dat waren altijd mooie dagen😊, niets tegen jullie stadion.

16 november 2022 om 12:28

Vandaag gaan we duidelijk maken dat Kuyt en Reijntjes onhoudbaar zijn geworden. Waarom zouden we een uitvak bestormen lol. Tis iets wat al maanden tussen de supporters en het bestuur zich afspeelt, best normaal denk ik zo dat men echt boos is. Al weken maanden spandoeken liederen naar hun twee toe maar ze negeren het gewoon. Ja er komt een moment dat als een anderr niet ingrijpt de ander het wel doet is best natuurlijk en normaal vind ik.

Echte clubman die Verheijdt met zn houten poot! man man man man

"liever staand dood dan levend op de knieën.”

Ik weet niet zo goed wat ik daar van moet maken, maar die uitdrukking slaat toch helemaal nergens op?

Enige wat ik er uit kan halen is een poging om Peter R. de Vries te citeren "a bended knee is no way to be free", maar ik zie daar totaal geen relatie in.

16 november 2022 om 07:34

On bended knee is no way to be free.

16 november 2022 om 08:00

Dat is gewoon een gezegde hoor alleen citeert Kishna hem verkeerd.het is liever rechtop sterven dan op je knieën leven. Peter R de Vries zei inderdaad zo goed als het zelfde. Er zijn inmiddels meerdere vormen van maar iedereen bedoeld het zelfde. Lijkt me niet zo moeilijk om te begrijpen.

16 november 2022 om 09:40

Beetje ongepast om in deze context te gebruiken.

16 november 2022 om 10:05

Niks meer of minder ongepast dan wanneer mensen dit op zichzelf laten tatoeëren

16 november 2022 om 10:58

Ik begrijp op zich wel wat hij wil zeggen, zoals ik schreef, het is vergelijkbaar met wat Peter R. de Vries zei, maar zullen we de context even bekijken? Peter R. de Vries zei het in een context waarin zijn leven werd bedreigd en hij aangaf daar niet aan toe te willen geven. Dat leidde uiteindelijk zelfs tot zijn dood.

Wat is de context bij ADO? Ik ben het oneens met wat er gebeurt en ik wil graag het zinkende schip verlaten?

Ik vind het in de situatie zoals die nu bij ADO is nergens op slaan.

16 november 2022 om 13:53

Maar het is toch niet zo dat het alleen passend is in de situatie waar Peter in zat? Stel jij werkt bij een bedrijf waar het goed mis gaat, er een angst cultuur heerst en waar tegenspraak of een andere mening leidt tot sancties vanuit het bedrijf. Daar past deze opmerking ook bij. Als Kishna zich gewoon politiek correct opstelt zal hij nergens last van hebben. Hij doet echter een boekje open en durft een mening te geven, wat normaal gesproken tot consequenties leidt. Denk aan niet meer opgesteld worden etc. Dus de context hier is het is een teringzooitje bij ADO en ik houdt niet langer mijn mond erover.

tja dat het niet goed gaat daar is een understatement, maar misschien kunnen de heren een stapje harder lopen, want het is inderdaad zo dat dirk de opstelling maakt, maar de heren zelf moeten voetballen, dat doet dirkie niet meer. En het is nou niet zo dat beide heren er dit seizoen nog flink bovenuitsteken qua niveau. laat die vechtersmentaliteit dan maar eens zien, neem zo'n club op sleeptouw met z'n tweetjes, maar nee, gauw naar de uitgang, want stel je voor......

Dirk zal nooit uit zichzelf opstappen, die wilt geld mee en denkt voor de rest niet aan zn club. Dat is immers wel te zien aan zn houding, beleid en resultaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Willem II3819
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
H. VeermanAanvaller1711
M. WaemVerdediger162
D. van MieghemAanvaller154
K. SürmeliMiddenvelder140
J. van der SandeAanvaller146
D. KlasMiddenvelder130
J. IdehoAanvaller132
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

Nederland
6 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren