Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke ontboezeming vader Ödegaard: ‘Waarom zou hij dat doen?’

Laatste update:

Veel topvoetballers in Spanje hebben zich schuldig gemaakt aan het ontduiken van belasting, door miljoenen weg te sluizen naar een belastingparadijs. De vader van Real Madrid-toptalent Martin Ödegaard laat aan Der Spiegel weten dat zijn zoon ook benaderd is om mee te werken aan een dergelijke constructie.

/

Vertegenwoordigers van zogeheten offshore companies benaderden Ödegaard of hij interesse zou hebben om zijn geld elders onder te brengen. “Mijn zoon verdient heel veel geld, dus dit is eigenlijk meer een morele kwestie. Waarom zou Martin belasting ontduiken of ontwijken als er al zo veel mensen zijn die moeite hebben om hun rekeningen te betalen?”, reageert vader Hans Erik Ödegaard.

De familie Ödegaard bedankte dus vriendelijk. Eerder werden spelers als Lionel Messi en Javier Mascherano aangepakt voor belastingfraude. Afgelopen week werd duidelijk dat ook Cristiano Ronaldo en José Mourinho miljoenen hebben weggesluisd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor, morele kwestie....

Ik persoonlijk zou er voor zorgen dat ik echt geen hoofdprijs belasting zou betalen. Ik zou niet kunnen leven met het feit dat ik helemaal niks zou hoeven betalen. Maar 50 procent van je geld(!). Elke euro die jij ontvangt gaat de helft naar de belasting. Elke euro die je tankt gaat 3 kwart naar de belasting. Als je ziet hoe lang, ziekelijk lang, de belastinglijst is van categorieã«n. Zelfs als je dood gaat betaal je nog belasting. En als je dan bedenkt dat politici die helemaal niks doen bakken met geld verdienen. Onschendbaar zijn etc. Dat er nog zoveel geld wordt verspild. Dan zou ik gewoon een minimaal bedrag gaan betalen. Terecht dat veel voetballers constructies verzinnen. Als je bedenkt dat er alleen in Ijsland bankiers de bak zijn ingegaan en nergens elders ter wereld. Waarom zou je dan? Aardig van die vader. Maar ik had samen met mijn vader zeker wat gesprekken gevoerd. Als het wettelijk toelaatbaar is. Waarom niet?

5 december 2016 om 11:41

Ben het volledig met je eens behalve met je laatste zin, aangezien nu juist onderzoek komt naar deze dingen en dat er straffen uitgedeeld worden. Dat betekend dus dat het wettelijk niet is toegestaan..

5 december 2016 om 12:39

De vraag is even wat wel en niet wettelijk is toegestaan. In Nederland kan en mag er nog steeds heel veel off-shore. Zelfs het koningshuis heeft zijn geld offshore geparkeerd.
Ik zal niet zeggen dat ik volkomen liberaal ben, maar dit soort zaken komen ook vaak door te hoge belastingen, waardoor ontduiken wel heeeeeeeel erg aantrekkelijk wordt.

5 december 2016 om 13:15

Als er veel geld wordt weggesluisd, zal de overheid nog meer moeten halen bij de burgers die wel de regels volgen. En als er veel wordt ontdoken zal daarvoor weer handhaving moeten komen wat weer uit de belastingen moet worden betaald. Al met al moet je gewoon weinig begrip hebben voor dit soort wegsluisacties, als er straks weer een verwarde man ergens zonder opvang zit, of als er straks weer ouderen massaal verpieteren omdat de zorg zo slecht is geworden denk dan maar aan die lui die hun geld hebben weggesluisd. Even heel populistisch gezegd, als Ronaldo op zijn zwart verdiende jacht rondvaart zou hij dan denken aan de ouderen die slechts 3 x per dag naar de wc mogen omdat dat zo arbeidsintensief is voor het (zeer slecht betaalde!) personeel?

5 december 2016 om 13:57

@baardgrasmus

Het land krijgt meer dan genoeg binnen om sociale voorzieningen van wie ook te regelen. Het is alleen zo simpel om als staat te zeggen dat je dat niet kan, omdat mensen het toch geloven en wel meer belasting gaan betalen. Ik begrijp je hoor maar dit is geen probleem van zelfs voetballers maar van ons als mensen dat we onszelf graag laten lullen.

5 december 2016 om 14:07

@DRose1, je begrijpt dat het niet stopt bij sociale voorzieningen toch? Defensie, infrastructuur, onderwijs en ga zo maar door. Als je denkt dat die zaken kosteloos komen ben je nogal in erreur. En als je echt geloofd dat de overheid ons voorliegt over de kosten van onze samenleving (begroting is openbaar koekoek) om maar meer belasting te kunnen innen, kan je misschien beter even langs de supermarkt gaan voor een rol alu-folie. Oh en vermijd televisies en mobiele telefoons want die zenden mind control stralen uit die makke schapen van ons maken. Fight te Power.

5 december 2016 om 14:13

We geven in Nederland bijna 100 miljard aan zorg en een bijna gelijk bedrag aan sociale premies (met afstand de 2 grootste posten). Dat geld wordt dus (o.a.) opgebracht door de belastingbetaler.

5 december 2016 om 14:14

@baardgrasmus De praatjes van de overheid hebben wel effect op jou zeg. Dat ze 2-3 x zoveel geld gebruiken als nodig door totale chaos en corruptie heeft blijkbaar geen invloed op die arme oudjes. Nee, het is Ronaldo zn schuld dat ze maar 3x per dag naar de wc mogen!

5 december 2016 om 15:21

De praatjes van de overheid? Kan je iets concreters zijn Dante? Wie of wat bedoel je? Dat dingen wellicht efficiã«nter kunnen zal ik echt niet uitsluiten, maar dat er twee of drie keer te veel wordt gespendeerd als nodig is lijkt me echt nonsens. Of heb je misschien een bron hiervoor? En corruptie is in Nederland, zeker in vergelijk met andere landen, een zeer klein probleem. We scoren op de onafhankelijke internationale rankings altijd zeer goed daarop. En ik zeg niet dat het Ronaldo's schuld is, het is een gevolg van lagere belastinginkomsten. Belastingontduiking is hier een oorzaak van, ik weet niet hoe groot (wat niet wordt aangegeven kunnen we slechts schatten) maar het een houdt direct verband met het ander. En de boot van Ronaldo is uiteraard een metafoor voor belastingontduiking in het algemeen. Ik heb het beeld dat een overheid er alleszins nuttigere dingen van betaald dan een voetballer.

5 december 2016 om 18:13

Wat cr7 heeft gedaan is belasting ontwijking wat eigenlijk legaal is. Maar wel immoreel. Dus eigenlijk heeft hij op een slimme manier zijn geld kunnen houden. En terecht. Journalisten die ermee naar buiten komen willen gewoon voetballers onder druk zetten. Eigenlijk als ze een onderzoek gaan uitvoeren en ze merken dat er iets niet klopt in het proces dan kan cr7 en co wat problemen hebben. Maar nrml gezien hebben ze daar nauwlettend opgelet om geen procedure fout te maken. Trouwens ik ken geen enkele rijke piet dat meer dan 50 procent van zijn inkomen met plezier aan de staat geeft. Een filosoof zei moraliteit is een woord dat uitgevonden is door de zwakken voor de machtige onder druk te zetten.

5 december 2016 om 11:45

Bankiers en belastingen.. wat hebben die met elkaar te maken..? Zit misschien nog een wetgever tussen die verkozen is en waar je medeverantwoordelijkheid voor draagt..?
Niemand hoeft voor zijn lol belasting te betalen maar ik vind dit gejammer zo kinderachtig. Wel typisch Italiaans trouwens..

5 december 2016 om 11:47

Wat een egoist. Dat belastinggeld is er voor iedereen, zodat ook mensen die het allemaal niet zo goed hebben fatsoenlijk kunnen leven, dat mensen medicijnen kunnen blijven betalen etc. Ik heb geen enkel probleem met de belastingen. Betaal het met liefde. En zeker als je na aftrek van de helft als voetballer met een luizenleven alsnog miljoenen per jaar overhoudt.

5 december 2016 om 12:07

laat ik voorop stellen dat ik niet mee zal doen aan die praktijken. t wordt van mij verlangd om aan de regels te houden van t land waar ik woon. maar je kan t met 1 hand tellen van landen waarvan belastinggeld daadwerkelijk goed wordt besteed. spanje is daardaar niet een van vermoed ik. ik geef daarbij jaarlijks een deel van mn vermogen weg. ik heb hiermee meer zicht/invloed wat er met t geld gebeurt. via een belastingstelsel kan jeje afvragen inhoeberre dat geld goed wordt besteed.

5 december 2016 om 14:03

Spanje wordt het belastinggeld prima verdeeld, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland is de gezondheidszorg helemaal gratis en van een hoge kwaliteit, ook het studeren is er vrijwel gratis, de wegen zijn er van een uitstekende kwaliteit, veel musea zijn er gratis etc.

Dus weet niet zo goed hoe jij erbij komt dat het belastinggeld er niet goed besteed wordt

Edit: komt nog bij dat de belastingdruk in Spanje vrij laag is
inspanje.nl/economie/9324/ spaanse-belastingdruk-bij-laagste-van-eu/

5 december 2016 om 19:55

daarom zei ik, dat ik t vermoed. dat ik t nu fout heb, is dat idd mn tekortkoming. maar we weten wel dat niet alle belastinggeld naar de zorg gaat. dus blijft mijn standpunt geldig dat je je kan afvragen waar een deel van je belastinggeld naar toe gaat.

5 december 2016 om 11:47

Wat een populistisch geneuzel. Politici die niets doen? Laat je eens niet zo opnaaien door simpele lui, politici in de Tweede Kamer hebben een hele pittige baan hoor. Kijk eens naar hoe ze eruit zagen voor dat ze zitting namen en daarna, ze zijn drie keer zo oud geworden. Er zullen ongetwijfeld personen zijn die de kantjes ervan af lopen, maar over het algemeen zijn politici erg hardwerkend, zeker wanneer je het vergelijkt met het salaris wat ze met hun kwaliteiten in het bedrijfsleven hadden kunnen pakken..

Daarbij betalen rijken inderdaad meer belasting, ook relatief gezien, maar hebben zij doorgaans ook meer baat bij die belastingen. Een goede weg is wel lekker voor je nieuwe Ferrari, een goed werkend politiesysteem is wel prettig als je niet te pas en te onpas thuis wil worden overvallen als je wat geld hebt. En of die constructies allemaal wettelijk toelaatbaar is is uiterst twijfelachtig. Landen waar veel belasting wordt betaald zijn doorgaans wel de landen waar het prettig wonen is, juist als je veel verdient. Dat voetballers dat proberen te ontduiken vind ik moreel zeer kwalijk.

5 december 2016 om 11:58

Bedankt voor deze reactie baardgrasmus. Ik las zoveel onzin in het eerste bericht dat ik wel een reactie moest typen, maar dat heb jij gelukkig al gedaan helemaal mee eens.

5 december 2016 om 12:10

@baardgrasmus
Je comment is zoals altijd een verademing. Belasting is geen vijand. het is een investering voor een heel volk, zodat iedereen een mooi bestaan kan opbouwen. Je ziet wat er gebeurt als overheidstaken geprivatiseerd worden. De zorg is sinds 2006 ontzettend snel ontzettend veel duurder geworden. De gedachte erachter was dat zorgverzekeraars wel zouden concurreren met elkaar voor goede prijzen. We betalen per persoon 1200 euro meer dan in 2006 voor zorg. Die stijging is wel heel hard gegaan.
Belasting en collectieve zorg, onderwijs, defensie etc. zorgen er juist voor dat je vrijheid hebt om een mooi leven op te bouwen.
Wanneer alles privatiseert komt de macht over zorg en onderwijs in de handen van bedrijven. En we weten van bedrijven dat zij winst het belangrijkst vinden. Geef me dan maar de overheid.

5 december 2016 om 12:19

En de rijken moeten niet vergeten dat ze rijk zijn geworden door hun omgeving. Iemand die veel geld heeft verdiend heeft ook gebruik mogen maken van bijv het onderwijssysteem en van de infrastructuur van een land, en zulke dingen hebben we toch met zijn alleen gebouwd. Dan ben je in mijn ogen wat verschuldigd aan de mensen die bij hebben gedragen aan jouw succes. En dat doe je door in het land waar je je geld verdient belasting te betalen.

5 december 2016 om 14:02

@fey88

Wacht even. Zie jij nou een verschil tussen een bedrijf en de overheid? De overheid is een bedrijf die op elk mogelijke manier geld probeert te sprokkelen. Een klein bedrag wat wij aan belasting geven komt direct terug bij ons mensen zelf. We zijn alleen maar meer gaan betalen aan belasting maar moeten los van dit nog meer uitgeven waarbij alles nog achteruit gaat ook. Sorry ik zie niet in wat je bedoelt. De overheid geeft weinig om mensen, behalve die voor hun werken en dus belasting verdienen. Belasting is geen plus voor de normale man.

5 december 2016 om 14:04

Waarom denk je dan ze juist op zorg en jongeren(scholieren) besparen? Dat is de niet werkende klasse. Vooral oudjes geeft niemand hier een moer om en vooral de overheid niet.

5 december 2016 om 15:08

Juist op die posten? Volgens mij is er op heel veel posten bezuinigd hoor, ga maar eens je oor te luister leggen bij defensie of bij onderwijs, of bij natuurorganisaties en culture instellingen bijvoorbeeld. Het valt me altijd op dat wantrouwen richting de overheid vaak gepaard gaat met weinig kennis van overheidsfinanciã«n en -beleid. Of kan je jouw uitspraken ook onderbouwen met cijfers en feiten? Je doet me een beetje aan Aad de Mos gisteravond denken Drose1, hoe noemde Jansma het ook al weer? Kretologie?

5 december 2016 om 12:03

@10_alex_10

Een groot deel van de belastingen, die jij betaalt vloeit terug in de maatschappij, naar voorzieningen waar ook jij gebruik van maakt. Wegen, scholen, ziekenhuizen, veiligheid, sociale voorzieningen, et cetra. Het geld gaat in eerste instantie naar de belastingdienst, maar wordt vervolgens o.a. gebruikt om ook jouw leventje te vergemakkelijken.

Het is maar waarvoor je kiest. Jij wil het liefst kosteloos profiteren en het liefst op je geldbergje blijven zitten zonder een cent bij te dragen. Nee, laat vooral anderen hiervoor opdraaien. Fijne instelling.

5 december 2016 om 12:11

Haha ja ik snap wat je bedoelt! Als ik naar mij persoonlijk kijk, dan vind ik belasting betalen niet zo erg. Ik maak mezelf wijs dat mijn belastingcenten gaan naar de mensen die het ECHT nodig hebben en dat jullie voor de uitkeringstrekkers betalen hehe!

5 december 2016 om 12:15

Waarom niet? Omdat we anders als sociale samenleving (letterlijk) geen financiele poot meer hebben om op te staan.

We moeten het goede voorbeeld geven en de politici dan (op de een of andere manier) door het slijk halen.

Moet lukken als we het proberen, al duurt het 20 jaar.

5 december 2016 om 12:24

Je zegt het zelf eigenlijk al. Zolang het wettelijk toelaatbaar is, zouden de meeste mensen hetzelfde doen. Ik denk dat er weinig mensen zijn die zich in het huidige belastingstelsel kunnen vinden, maar de wet bestaat nou eenmaal en daar dien je je aan te houden. Ik denk niet dat de vader van Odegaard doelt op het minimaal afdragen van belasting binnen de perken van de wet, maar op de illegale praktijken waardoor men de wet overtreedt.

5 december 2016 om 12:34

Ik ben het wel redelijk met je eens behalve dan over dat politici bakken geld verdienen. Voor zo'n vooraanstaande functie in de spotlight verdienen ze niet veel.

5 december 2016 om 12:52

Gelukkig is hij het als Noor wel gewend om hoge belasting te betalen.

5 december 2016 om 12:58

Laten we inderdaad allemaal proberen zo min mogelijk belasting te betalen, moet je kijken hoe snel het systeem in elkaar klapt. Als je ziet dat het nu al matig tot slecht gesteld is met de ouderenzorg, educatie en (geestelijke) gezondheidszorg is het inderdaad een puik plan om gebruik te maken van mazen in de wet om zelf wat meer centen over te houden. Wees nou maar gewoon blij dat wij in een land leven waar dingen centraal worden geregeld in plaats van dat iedereen het zelf maar moet uitzoeken. Vraag maar aan miljoenen Amerikanen die buiten de boot vallen hoe het ook anders kan. En belasting betalen na je dood? Ik neem aan dat je erfbelasting bedoeld. Dat betaal jij niet, dat betalen je erfgenamen. En terecht want het zijn gewoon inkomsten net als loon, pacht en huur. Zonder die erfbelasting zou het grootkapitaal helemaal ongestoord zijn eigen rijkdom kunnen vergroten.

Lang verhaal kort, deze vader begrijpt hoe het werkt. Het is te triest voor woorden dat je belasting probeert te ontduiken als je zwemt in het geld.

5 december 2016 om 14:07

Alex, wat betreft de belastingen snap ik je punt. Er is een heel groot verschil tussen belastingontwijking (legaal) en belastingontduiking (illegaal). Je mag gewoonweg niet zomaar van alles schuiven om onder je plichten vandaan te komen. Daar gaat de strafrechter zich dus over buigen, en dan weten we of de heren Messi en Ronaldo binnen, of buiten de grenzen van de wet hebben gehandeld.

Nog een ander punt: dat politici niks doen is populistisch gepraat en nergens op gebaseerd. Ik ken er een hoop persoonlijk, zowel op landelijk als op lokaal niveau. Op landelijk niveau maken de meeste echt ongelooflijk veel uren. Niet alleen in de Kamer, maar met name in eindeloze stromen werkbezoeken, stukken lezen, avondvergaderingen, etc etc. Slapen en werken, verder niks. Zeker voor ministers geldt dat, je wordt helemaal eng als je ziet wat die aan werk meekrijgen, elke avond en elk weekend weer. Non stop.

Op lokaal niveau steken politici ontzettend veel vrije tijd in de politiek, voor een kleine vergoeding. Meestal naast een full time baan.

Een flink deel van de landelijke politici zou bovendien veel meer geld kunnen verdienen in de commerciã£â«le hoek, voor minder werkuren, maar kiest er voor om dat niet te doen. Ze verdienen een mooi salaris, maar veel minder dan ze zouden kunnen krijgen.

Je hoeft het natuurlijk met geen politicus eens te zijn, en als je vindt dat ze allemaal slechte prestaties leveren, dan is dat je goed recht. Maar dat ze niks doen is echt flauwekul.

Alex_10: Mooi is dat...het volk klaagt enerzijds steen en been en heeft de mond vol van graaiers en zakkenvullers maar zelf zouden ze in die situatie hetzelfde doen. Zo blijft de cirkel wel intact, ja.
Stop dan ook met klagen over graaiers en zakkenvullers.

Volledig eens dat het morele kwestie is en te betwisten is of je belasting zou moeten ontwijken als voetballer zijnde. Dit wordt natuurlijk ook zo gedaan door de grote multinationals als Shell, Google, Starbucks. Zit in het aard van het beestje. Shell zit niet voor niets met hun hoofdkantoor in Amsterdam en wordt Nederland ook niet zomaar een belastingparadijs genoemd. Wat enorm kwalijk is in de huidige politiek is dat iemand met een goed inkomen ruim 50% moet afdragen aan de fiscus maar multinationals met de fiscus belastingafspraken kunnen maken over hoeveel ze willen afdragen. Maar dat is weer een hele andere discussie haha.

Zolang je binnen de wettelijke kaders blijft, kan je er van alles van vinden, maar is het niet illegaal. Er werd een hoop heisa gemaakt over Christiano Ronaldo dat hij geld wegsluisde, maar in hetzelfde artikel stond dat pas hierna de wetgeving is aangepast. Kortom, het was legaal toen hij dat deed. Moeten we dan de mensen het kwalijk nemen die hier gebruik van maken of de mensen die dit wettelijk gezien mogelijk hebben gemaakt en/of intact hebben gehouden? Volgens mij het laatste. Ik gok dat 95% van deze forumbezoekers (ikzelf inclusief) hier ook in hun situatie gebruik van hadden gemaakt.

5 december 2016 om 12:25

Is het inderdaad moreel te verantwoorden? Wellicht niet, zou ik het doen als ik zoveel geld zou hebben? Zeker! Die landen maken die afspraken niet voor niets met elkaar over belastingen. Nederland heeft met bijna alle landen afspraken over belastingen en bedrijven en mensen maken daar gebruik van. Wil je als land zijnde niet dat mensen daar gebruik van maken, schaf je de afspraken. Nederland, bijvoorbeeld verdient enorm veel geld aan het feit dat hier allerlei postbusmaatschappijen zitten (waarschijnlijk ook bedrijven van voetballers)

5 december 2016 om 14:18

Belastingrecht is ontzettend ingewikkeld. Ook als later de wetgeving is veranderd, is de vraag hoe Ronaldo daar dan op reageerde. Je kan daar alleen een echt oordeel over vellen als je 1) deskundige bent, en 2) de documenten grondig bestudeert. Dat wordt dus lastig voor de normale supporter.

De vraag of het moreel verantwoord is, is interessanter denk ik. Stel even dat het allemaal legaal was. En dat de heren voetballers met slimme constructies op een ontzettend laag belastingtarief uit komen. Wat vinden wij daarvan? Persoonlijk vind ik dat je als voetballer wel de meest optimale lusten-lasten verhouding hebt. Je mag de hele dag met je sport bezig zijn, en verdient er ongelooflijk veel geld mee. Je verdient dat geld omdat een groot deel van de maatschappij geld aan je uitgeeft. Via shirtjes met je naam erop, via tickets om naar je te kunnen kijken, via producten waarvoor je reclame hebt gemaakt. Het is een behoorlijk persoonlijke relatie die je met de maatschappij hebt. Wat mij betreft hoort daarbij dat je dan ook belasting betaalt, net als de man en vrouw die op de tribune zitten en je naam scanderen.

je kan natuurlijk in allerlei definitie-discussies terecht komen. Daar is belastingrecht moeilijk genoeg voor. Maar de kern is, dat ik vind dat je als profvoetballer een verantwoordelijkheid hebt om je als onderdeel van de maatschappij te gedragen, en dus normaal belasting te betalen, zonder allerlei bochten waar je je in wringt. Op zich geldt dat natuurlijk voor iedereen die goed beloont wordt door de maatschappij, op welke manier dan ook. Maar bij voetballers is het allemaal enorm persoonlijk. Daar hoort een financiã«le vlucht dan echt niet bij.

5 december 2016 om 14:36

Zolang het legale manier is, zie ik het niet als vlucht. En als een bepaalde regel/wet een onbedoelde bijwerking heeft als dit, dan moet een overheid daar iets aan doen. Ik vind het te principieel en moralistisch als een individu dan een afweging moet maken. Die doet natuurlijk wat hem het beste is voor hem, en terecht. Dat zou bijna iedereen doen.

Ik verdien waarschijnlijk maar een fractie van wat odegaard verdient maar ik heb voor de zekerheid maar bij mijn werkgever aangegeven dat al het geld dat ik ontvang dat dat gewoon voor mij is.
Belasting is al afgestaan dus. Dan kan ik het ook niet per ongeluk vergeten of in de problemen komen.

6 december 2016 om 15:29

Zo werkt je belastingaangifte alleen niet. Dat hangt af van diverse omstandigheden, die gedurende het jaar kunnen wijzigen. Als je jong bent (lees: geen hypotheek, geen kinderen, geen veranderingen qua baan en opleidingen enzo) dan kan het overzichtelijk zijn.

Maar een voetballer die veel geld verdient, vermoedelijk een huis bezit en andere dingen met zijn geld doet, zoals beleggen, kan je nooit vantevoren zeggen hoeveel belasting je moet betalen.

Uiteindelijk maken de meeste mensen in hun leven handig gebruik van de belasting regeles om minder af te hoeven dragen. Bekendste voorbeeld is ouders die ieder jaar een x bedrag belasting vrij schenken aan (klein) kinderen om zo de belasting zo laag mogelijk te houden bij overlijden.

Niks mis mee zolang het allemaal legaal is volgens mij.

5 december 2016 om 14:17

Belastingvrij schenken is een specifieke vrijstelling die door de belastingdienst (of: de overheid) zelf in het leven is geroepen, dat is iets anders dan mazen in de wet gebruiken om de belastingdienst te slim af te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren