DRose1
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 2 juni 2016
  • DRose1
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 588
  • 39 jaar (11-6-1982)
  • Den Haag
Persoonlijke berichten
28 september 2016 om 12:26
#1

Waan van de dag my ass. Dit schreeuw ik al twee jaar. Gisteravond wederom kunnen zien dat Benzema als spits verschrikkelijk afhankelijk is van zijn medespelers en niets, maar dan ook niets, zelf kan creëren. Geen Real Madrid materiaal. Al 4 jaar niet.

28 november 2016 om 12:05
#2

zie nu pas je reactie van gisteren, maar het topic is op slot. Daarom maar even zo.

Vooropgesteld: je zegt dat iedereen in NL trots was op die eerste positie. Terwijl je op dit topic al twee personen zag die het niks kon schelen. Daarmee heb je denk ik ons punt gemist: Gooner en ik zijn trots op prestaties, zoals op het WK. Wat dan de ranking is, zal me echt worst wezen.

Kijk naar Griekenland toen ze Europees kampioen werden. Die stonden toen lang geen eerste op de ranglijst, ook niet in Europa. Maar ze pakken wel die beker. Vergeleken bij zo'n beker is die ranglijst echt compleet irrelevant. DAT is het echte punt. Natuurlijk stijg je op de ranglijst als je Europees kampioen wordt. Maar het gaat om die titel.

Er zijn ook landen, zoals Belgiã«, die hoog op ranglijst stonden na een fantastische kwalificatiereeks, maar op de grote toernooien vervolgens slecht presteren. Dan koop je gewoon helemaal niks voor je plek op die ranglijst.

Ik was superblij en trots toen we in 2010 in de WK finale stonden, en nog blijer met het WK 2014. Maar de plek op de ranglijst die daarbij hoorde kan ik me echt niet meer herinneren. Ergens stonden we wel een keer eerste. Maar wanneer? Geen idee. Maar over 30 jaar vertel ik wel aan mijn beide zoons hoe het was, in 2010 en 2014. Die ranglijst speelt daar dan echt geen rol in.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 18 juni
Feyenoord zoekt naar nieuwe verdedigers en kijkt vanwege de gebrekkige financiële mogelijkheden naar potentiële huurdeals. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren