Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang laat zich van allermooiste kant zien en wint het internet voor zich

Laatste update:

Noa Lang heeft enkele G-voetballers de avond van hun leven bezorgd. De aanvaller van PSV, matchwinner in de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord (0-1), nam na afloop in De Kuip alle tijd om de kinderen in het zonnetje te zetten. De G-voetballers liepen voorafgaand aan het duel mee het veld op en mochten na afloop met de Oranje-international op de foto. Ook kregen zij de schaal overhandigd van Lang.

Voor Lang betekende de Johan Cruijff Schaal zijn terugkeer bij Feyenoord. De buitenspeler doorliep de jeugdopleiding in Rotterdam en stapte vervolgens over naar Ajax, wat hem niet in dank werd afgenomen. Hij werd vanaf de eerste minuut uitgefloten, maar haalde zijn gram door in de slotfase voor de enige treffer te tekenen. Na de wedstrijd liet hij een nog mooiere versie van zichzelf zien.

Op beelden van ESPN is te zien hoe hij de schaal overhandigd aan de G-voetballers, die zich helemaal uitleven. Zij vieren het feest met de 3.000 meegereisde fans uit Eindhoven en laten zich fotograferen met de schaal door de hoofdpersoon zelf. Ook krijgen ze de medaille overhandigd van Lang. De aanvaller gaf zijn avond daarmee net een beetje extra glans.

De actie van Lang kan op veel waardering rekenen op sociale media. "Alleen maar respect voor Noa", reageert iemand onder de tweet van ESPN. Een ander: "Snap al die haat naar deze jongen niet." Weer een ander: "Lang ontpopt zich razendsnel tot publiekslieveling." Mensen spreken massaal van een 'prachtig beeld'. "Als mens en als voetballer is Noa Lang een verschil in persoonlijkheid, zo zie je maar. Dit kun je niet anders dan waarderen en steunen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan zeggen en vinden van Lang wat je wilt maar dit is echt absolute klasse en prachtig dat hij dit doet. Vergeten die kinderen en mensen nooit meer. Chapeau Noa!

5 augustus 2023 om 08:57

Zolang er gewonnen word is iedereen leuk en gezellig. Maar dat telt toch voor iedereen. En met een verloren wedstrijd verschild dat met karakter. Hoe iemand kan af geven van kwaadheid.

5 augustus 2023 om 09:40

Behalve die kinderen, vergeet Baradona dit ook nooit meer. Die zit denk ik nog ergens in een hoekje met vreugde tranen.

Mooi gebaar van Lang.

5 augustus 2023 om 10:31

Als de camera er op staat zijn de meesten leuk! M. Lang weet precies wat hij doet

5 augustus 2023 om 11:57

Mooie actie van Lang, is gewoon een beste jongen. Heeft ook vervelende eigenschappen maar wie niet. Dit soort mensen kleuren ook de maatschappij, degene die buiten de lijntjes kleuren. Elke actie is anders, dit doet hij gewoon heel goed, ook al staan er camera’s op en doet hij het hiervoor, neemt niet weg dat die kids de dag van hun leven hebben.

Prachtig om te zien, dit bevestigt toch ook wel het beeld dat de meeste mensen die Lang persoonlijk kennen delen. Namelijk dat het eigenlijk een heel lief persoon is. Gaaf.

Fijn voor hem dat die ook een positief in de spot light mag staan!

Noa is toch wel even zijn imago aan het oppoetsen sinds gisteravond. Ik heb hem ook omarmt. Naast zijn voetballende kwaliteiten gewoon een goede gozer waarmee veel mensen weglopen in de voetballerij. Hopelijk gaat hij vlammen dit jaar en gebruikt hij ons als springplank naar de Europese top.

Vond Babadi overigens veel beter dan in de oefenwedstrijd tegen Forest. Nu zag je wel durf en lef naar voren toe gelukkig.

5 augustus 2023 om 07:41

Iedereen deed altijd alsof Lang een slecht mens was door zijn accent i.c.m. sommige uitspraken. Verder nooit enige aanwijzingen gezien dat hij geen goed mens zou zijn. Mensen hebben snel een oordeel klaar tegenwoordig, zonde.

5 augustus 2023 om 07:49

Dat klopt zeker over voetbal. Soms is het oordeel weleens terecht, maar in het geval van Lang voorlopig niet. Ik hoorde vooral verhalen over dat accent en sinds hij bij PSV zit zie ik hem de hele tijd voorbij komen en vind ik het inderdaad niks anders dan een “accent”. Niks aangeleerd of zo. Een v Persie had vroeger ook zo’n accent daar stoorde toch ook niemand zich aan? En de flamboyante Memphis kan ook niet veel goed doen bij het gros daar hij ook nog nooit iemand kwaad heeft gedaan.

5 augustus 2023 om 07:51

Komt ook door de media dat mensen een negatief beeld hebben van die jongen. Hier is ook Voetbalzone debet aan mijn inziens. Elke keer maar een titel verzinnen met een ‘negatieve benadering’ om reacties uit te lokken. Ben ook blij voor de verandering dat er nu een positief artikel tevoorschijn komt.

5 augustus 2023 om 08:11

Hij is helemaal geen imago aan 't bij poetsen, jullie zijn je domme vooroordelen aan het bijstellen. Als een stel arrogante naïeve internet trollen denken jullie altijd maar te weten hoe iemand als persoon is op basis van een kapseltje, een accent en een paar YouTube filmpjes. Misschien een keer je oordelen over iemand voor je houden tot je die gene persoonlijk kent. Dan hoeft er geen imago bij gepoetst te worden (lees oordelen bij te stellen)

5 augustus 2023 om 08:24

Wij kunnen alleen maar oordelen van wat we op het veld zien en dan ia het beeld toch gewoon logisch? Als die een beetje zelfreflectie heeft beseft hij dat zelf ook. Zijn acties, maniertjes, uitspraken etc. Ik heb er niks mee en zal er ook nooit wat mee hebben. Ik vind het soms treurig maar bovenal zonde. Heeft die niet nodig. Vind dat niemand het nodig heeft. Maar de "haters" die hij heeft zijn wel actie reactie. Want waarom heeft hik ze wel en iemand als Hartman bijvoorbeeld niet?

5 augustus 2023 om 08:27

Info33, het is ook een oordeel van het moment. Een mening kan altijd worden bijgesteld. En als je iemand niet goed kent en je ziet hier een topic vol met negatief commentaar aan de lopende band, logisch dat dan invloed heeft op je beeldvorming.

5 augustus 2023 om 08:44

@FrDirk Kijk als iedereen zo denkt dan begrijp ik op eens al mishandelingen en steek incidenten onder onze jeugd. Dit krijg je dus vanaf het moment dat er meningen onstaan gebasseerd op Snapchat, YouTube of Tik Tok. Werkend in de jeugdzorg kom ik dit iets te vaak per week tegen. Meningen over personen fundeer je pas als je iemand kent en niet aan alles wat je over een persoon voorbij ziet komen.
On: slimme en goede menselijke actie van Lang

5 augustus 2023 om 09:10

@rik, ik moet heel eerlijk bekennen dat ik je post best dubbel vind. Enerzijds heb je natuurlijk helemaal gelijk en kennen we de persoon (personen) niet. Datzelfde geldt voor spreekkoren. Zullen ook genoeg mensen met een hart van goud tussen zitten. Maar anderzijds spreken soms acties ook wel voor een persoon? Mensen die hem voor k***j**d uitmaken heb ik niet hoog zitten op z’n zachtst gezegd. Heb er een bloedhete aan. Moet soms ook beseffen dat mensen anders kunnen zijn dan ik, maar ik ken met mij een hoop mensen die dit nooit overkomt. Net zoals er een hoop voetballers zijn die dit nooit overkomt. Waarom overkomt dit een Kroos of een Modric niet? Waarom overkomt dit een Timber niet tijdens de klassieker? Waarom een zwijnjak weer wel? Soms siert bescheidenheid toch wel een beetje de mens? Als jij je zo wilt uiten tegenover mensen die je niet kent zegt dat zeker wel iets over een persoon. Alleen lang niet alles.

5 augustus 2023 om 14:57



@frdirk, ik denk dat positie er ook veel mee heeft te maken. Ik zie eigenlijk zelden verdedigende spelers iets over zich heen krijgen van de tegenstander. Ook met racisme in de stadions. Het zijn in de meerderheid van de gevallen de aanvallers die ermee te maken krijgen. Brobbey, Vinicius, Lukaku om een paar zeer recente voorbeelden te noemen.

Zo'n Simons kreeg ook elke week met spreekkoren te maken tegenover clubs die hij zelf amper kende, zelfs een fucking Spakenburgje. Meer media getraind dan Simons krijg je ze niet qua uitspraken.

Zijn hele houding en doen van laten ; is toch ook gewoon arrogant?
Bij zijn wissel ook wat roepen vanuit de dugout naar het publiek, de hele tijd die tong uit zijn mond en dat lachje erbij.
En nu smelten veel mensen omdat hij na afloop op de foto gaat met kinderen na de Cruijff Foundation wedstrijd.
Dus dat poets meteen alles weg?
Mensen zeggen dat hij arrogant en een kwal kan wezen, niet dat hij geen hart heeft.

5 augustus 2023 om 08:01

Ik vind het prachtig. Hij weet die simpele zielen die hem de hele wedstrijd uitschelden op de best mogelijke manier terug te pakken. De wedstrijd beslissen en ze keihard uitlachen.

5 augustus 2023 om 08:22

Noa Lang hoeft wat mij betreft niks weg te poetsen. Nergens staat geschreven dat alle voetballers normaal moeten doen, het zou juist heerlijk zijn als er meer Noa Langs zijn. Dan wennen alle zeikerts op voetbalzone er misschien een keertje aan dat niet iedereen een ideale schoonzoon is. Hij is gisteren uitgefloten, uitgescholden en gaat dan een beetje met het publiek spelen. Ik vind het eigenlijk wel een hele leuke manier van omgaan met dat soort hersenloos gedoe van supporters. En dan neemt die na de wedstrijd nog even echt de tijd om al die kinderen de avond van hun leven te bezorgen, genoeg reden om lid te worden van de Noa Lang fanclub zou ik zeggen!

5 augustus 2023 om 08:49

Hij reageert gewoon op iemand uit dat publiek, dat mag best. Hij werd de hele wedstrijd uitgescholden, dat moet je dan maar de hele tijd slikken ofzo? Ik heb genoten van Noa, graag nog veel meer van dit.

5 augustus 2023 om 09:34

Toch niet gek dat ie reageert op het publiek, als ze hem de hele tijd uitmaken voor k#nkerj##d!

5 augustus 2023 om 10:34

Jij hebt vast de spreekkoren richting Noa niet gehoord, hij haalt zijn gram, maakt de winnende, en dan mag hij volgens mij best even laten zien wie er heeft gewonnen. Lekker uitlachen die sukkels en je tong uitsteken is dan wel het minste wat je terug kan doen.

5 augustus 2023 om 10:37

@jaweltog het zit wel heel diep bij jou haha. Hij is disruptiever dan anderen maar dat siert hem juist. Kijk hoe het publiek hem behandeld zonder hem persoonlijk te kennen. Als hij daarop reageert, is hij fout? Hij heeft overduidelijk ook een hele goede kant, zie wat trainers en spelers over hem zeggen. Dat is de echte Noa. Dit met de CF kids dat is de echte Noa. Nee Feyenoord fans schelden het hele jaar met k dit en k dat om eens in het seizoen knuffel actie te voeren voor uitgerekend zieke kids. Snap jij het nog?

5 augustus 2023 om 15:19

@savano, dat laatste snap ik dan weer prima. Ik gebruik ook rustig kan.ker als vloeken/scheldwoord. Niet in het stadion tenzij er van de trap zou struikelen, dan zou ik er wel op losvloeken maar ik gebruik het verder wel. Staat er voor mij helemaal los van. Anno 2023 heeft iedereen wel met kan.ker te maken (gehad). Daarom vind ik dat eigenlijk nog wel het minst erge. Iedereen staat er anders in

Absoluut, ik heb genoten van de manier waarop Lang met die jongens om ging. Die hebben, mede dankzij hem, de avond van hun leven gehad. Grote klasse.

Misschien als die dan alle maniertjes tijdens en uitspraken voor de wedstrijd (gewoon zijn uitspraken in het algemeen gezien) weglaat dat mensen dan deze kant veel meer gaan waarderen. Doe gewoon niet zo wannabee stoer door alles en iedereen altijd maar uit te moeten dagen. Los van het feit dat de simpele spreekkoren van gister helemaal nergens op sloegen natuurlijk. Maar het uitfluiten zal die nog veel vaker gaan meemaken. Je leest heel vaak dat het een hele lieve gozer is en ik geloof het gelijk. Dat bewijst deze actie wel. Des te jammer dat hij met zijn kwaliteiten altijd denkt dit nodig te hebben.

5 augustus 2023 om 08:27

Welke maniertjes en uitspraken dan? En kom niet met uitspraken waaruit blijkt dat hij veel zelfvertrouwen heeft.

5 augustus 2023 om 17:34

@fcdirk

Hij hoeft niks te doen. Dat er mensen zijn die mensen veroordelen op momentopnames op basis van wat zij 'normaal vinden' betekent niet dat je daaraan moet aanpassen.

Het beste wat je met die mensen kan doen, is ze dus uitdagen en keihard uitlachen. Noa Lang doet precies wat ik ook zou doen.

Raar gedrag van mensen om mensen te veroordelen op 'maniertjes'. Het past weer eens niet in iemand zijn wereldbeeld dus dan maar iemand die ze niet kennen volledig negatief afschilderen.

Dat vind ik pas raar.

Dat waren gewoon zijn matties.

Eerlijk is eerlijk, dat was heel mooi om te zien. Klasse Noa!

Mij nog niet echt hoor. Wel mooi om te zien dat de tips van eth en die keer dat hij een standje kreeg tegen telstar in de beker dat hij diep moest gaan 2,5 jaar later zijn aangekomen. Wel bijzonder dat hij zoveel media aandacht krijgt.

Chapeau voor Noah, dit doet hij geweldig.

Op en rond het veld is het natuurlijk een aanwezig en af en toe strontvervelend mannetje. Maar hoe hij dit doet bevestigt wat je vaak hoort van mensen die hem beter kennen, een gozer met het hart op de juiste plek. Mooi om te zien.

5 augustus 2023 om 17:37

@hvb

Wat een onzin. Hij is vooral 'strontvervelend' voor mensen die hem totaal niet kennen en veroordelen op anders zijn en dat zijn pas strontvervelende mensen.

Daar kan ik alleen maar m'n petje voor afnemen. Klasse van Noa. Ik ben nog steeds geen fan van hem, maar dat is wel echt een klasse actie.

Klasse gebaar, hoed af voor Noa Lang.

Dit is toch wel geweldig hoor van die jongen.
Heb persoonlijk niet zo'n hoge pet op van hem maar dit zijn toch wel van die momenten dat je kan zien hoe iemand van binnen echt is.
Natuurlijk telt de euforie van het moment ook, maar dit soort acties maken de avond wel wat mooier.

Die jongen mag wat mij betreft wel wat vaker positief in het licht worden gezet. O.a. voetbalzone schrijft i.m.o. vaak artikelen (waarschijnlijk voor de clicks) waarin Noa wordt neergezet als een of andere idioot met grootheidswaanzin.
En Iedereen heeft z'n mening over 'm klaar.

Mooi man, ik ben vanaf nu fan iig.

Afgaande op al die spreekkoren had dat gehele stadion wel met hem op de foto kunnen gaan, zogenaamde G-supporters! Stuk voor stuk met zijn medaille om de nek en lachen als een boer met kiespijn... Haha! Aan de andere kant, daar doe je deze kids wel tekort mee, dat dan weer wel!

Zo kennen wij bij Club Noa al enige tijd: een goede jongen. Hopelijk leren jullie de eigen landgenoot nu ook beter kennen. Hij is helemaal niet die etter die soms van hem gemaakt wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren