Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-fans sceptisch: ‘Noa Lang en Peter Bosz moeten weg bij PSV!’

Laatste update:

Het begin van het voetbalseizoen staat voor de deur en daarbij horen de nodige mutaties. PSV vormt daarop geen uitzondering. Sterspeler Xavi Simons vertrok, terwijl onder anderen Noa Lang en Peter Bosz naar Eindhoven werden gehaald. Wat vinden de PSV-fans daar eigenlijk van? Verslaggever Jelle Kusters zocht het uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben er nog niet happy mee maar ze zijn er en iedereen in ons mooie shirt hoort aangemoedigd worden. Ze zullen vast fouten maken maar ja wie doet dat niet

5 augustus 2023 om 10:02

En na gisteren?

Opportunisme viert hoogtij is zeker van toepassing op supporters.

Dit moet een broer van 'aangifte van matchfixing' zijn.

4 augustus 2023 om 15:37

Volgens zijn theorie moet de var dan zo langzaam aan psv kampioen maken, die staan toch ook alweer een tijd droog. Heb zo’n vermoeden dat het dan volgens deze meneer niet aan de var ligt 😅

Sorry hoor maar moeten ze nou net weer nep fans interviewen?

4 augustus 2023 om 15:13

waarschijnlijk niet maar dat is niet leuk om uit te zenden

4 augustus 2023 om 15:15

Dat doen ze nu juist wel.

4 augustus 2023 om 23:31

En dat bepaal jij?

6 augustus 2023 om 02:14

Dus omdat zij een andere mening hebben zijn het nep fans.

4 augustus 2023 om 15:22

Tja, de fans die zinnige dingen zeggen, wekken geen irritatie op en het oogt allemaal toch allemaal minder spannend dan zo'n niet al te snuggere supporter met een ongefundeerde mening als: "bosz en Lang moeten weg bij Psv."

4 augustus 2023 om 15:27

Nep fans? Ze lopen toch allemaal met een psv shirt rondom het Philips stadion of zijn dit allemaal acteurs?

4 augustus 2023 om 15:33

Ja zijn acteurs.

4 augustus 2023 om 16:03

Hoe weet je dat zo zeker?

4 augustus 2023 om 16:23

wist niet dat Carnval dit jaar in augustus viel.

4 augustus 2023 om 16:25

Carnaval is in Eindje t hele jaar door.

4 augustus 2023 om 17:40

Meen me zoiets idd te heugen “vroeger” op stratums eind.

4 augustus 2023 om 18:45

@Lampen, aan het niveau dat sommige supporters in hun hoofd hebben lijkt het daar idd wel op. Overigens maakt dat wel ook gelijk duidelijk dat Carnaval niet uitsluitend onder de rivieren gevierd wordt.

4 augustus 2023 om 15:38

Tsja, waarschijnlijk wel fans, maar vooral veel kinderen en een man met een niet bijster hoog IQ op het einde. Geeft entertainende beelden, al zie ik wel liever supporters praten die iets kunnen vertellen over komend seizoen en dit ook kunnen onderbouwen in lopende volzinnen.

4 augustus 2023 om 15:40

Doe een rondje in Rotterdam of Amsterdam en krijgt dezelfde “vlekken in je nek” interviews

4 augustus 2023 om 15:46

ligt het aan mij of wordt ieder jaar dezelfde PSV-fan geïnterviewd?

4 augustus 2023 om 15:51

Tja wat zijn nepfans, ze dragen een psv shirt en gaan naar een wedstrijd. Dat hun mening anders is dan de jouwe maakt ze niet minder fan toch?

4 augustus 2023 om 16:41

Drie wedstrijden winnen en Lang 4 gescoord dan lopen deze zogenaamde fans voorop in de polonaise.

5 augustus 2023 om 16:34

Echt he. Ze kiezen precies de grootste idioten uit, dat scoort natuurlijk. En een quote van een kind van 12 gebruiken.. sneu.

5 augustus 2023 om 17:32

En waarom denk je dat ze dat doen? Puur omdat het discussie en clicks geeft hier. En je raadt het al.. het werkt nog ook

5 augustus 2023 om 20:54

Die meneer met opmerkingen over de VAR, die op de foto bij dit artikel staat, is de typische, doorsnee PSV fan. Overal, op elk forum, lezen wij jaar in jaar uit dit soort gemekker van PSV fans. Misschien herinner je het je niet meer, maar er was er ook een die zelfs aangifte van matchfixing ging doen bij de politie.

Dat Vlaamse meiske is overigens een schatje. Helaas te jong dat ze niet kan zien dat Noa Lang een engerd is, maar daar kan ze niets aan doen. Daarnaast, liefde maakt blind.

6 augustus 2023 om 10:01

Niemand in dit soort filmpjes zijn de doorsnee psv fan. Hebben ze ook eens bij Twente voor het stadion gedaan. 2 v die chicks die zeiden dat we kampioen zouden worden, enorme plaatsvervangende schaamte. Normale reacties worden niet getoond.

Zin in de wedstrijd van vanavond. kan tactisch nog wel eens erg interessant worden.
Strijd op het middenveld ben ik zelf erg benieuwd naar.

Veel succes psv supporters op een mooie avond die Feyenoord winnend afsluit

Bij elke club heb je dit soort gekkies rondlopen, ik heb met de Psv'ers te doen die wel verstandige dingen roepen en zich nu laten vertegenwoordigen door de gekkies in dit filmpje.

Haha die laatste gast, en dat is dan een volwassen man. Komt niet eens fatsoenlijk uit z'n woorden. Maar goed, zulk soort fans heb je bij elke club! Wel geinig om te zien.

4 augustus 2023 om 15:43

wil niet zeggen dat hij de politiek in moet, maar we begrepen uiteindelijk allemaal wat hij wilde zeggen 😌

Bizar, dit zijn juist de namen diie voor een ommekeer kunnen zorgen bij Psv. Van oerdegelijk reactievoetbal naar aanvallend creatief voetbal. Ben benieuwd wat ze gaan klaarspelen in Eindhoven. Blijf er wel bij dat Til, Obispo, Ramalho, Vertessen en Mwene nog allemaal doorgeselecteerd moeten worden.

4 augustus 2023 om 15:38

Als ze blijven doen wat ze aan het doen waren, dan ga je de komende jaren maximaal strijden voor een Conference/ Europa League ticket. Er zit sinds de gouden jaren van oa Alex en Gomes niet echt een positieve lijn in.

Als je voor PSV bent dan.

4 augustus 2023 om 15:39

Mwene mag wat mij betreft wel blijven hoor. Prima back up

Die meneer van de laatste minuut was toch niet serieus of wel?

4 augustus 2023 om 15:41

Was het slechts een minuut? 😅

Mijn god… en dat is dan de ‘stad van het licht’…..

5 augustus 2023 om 11:22

Bij sommigen is nog nooit het licht aan geweest. Haha

Ach conservatieve simpele zielen die een podium krijgen. Alles wat van buiten komt is eng en alles dat anders is moet weg. Zo ga je natuurlijk ook nooit veranderen. En scoort Lang straks de winnende tegen (weet ik het Feyenoord, Ajax of ergens in Europa) dan zijn Bosz en Lang de redders van Eindhoven en hebben ze hem altijd al gewaardeerd.

Kansloze lui

5 augustus 2023 om 23:13

Hear hear

Brainport Eindhoven werd enkele jaren geleden uitgeroepen tot slimste regio ter wereld. Moet je nagaan hoeveel slimme lui daar wonen om het niveau van dit stelletje lapzwanzen op te krikken tot het hoogste gemiddelde wereldwijd hahah!

4 augustus 2023 om 15:47

Ik ben 1 van die slimme maar roep dat niet te hard.

4 augustus 2023 om 16:12

If Nigel says he is happy, he must be happy ...

4 augustus 2023 om 16:55

Daar mag je best trots op zijn en hier met volle borst vooruit melden hoor

4 augustus 2023 om 16:57

@Lampen/ Haha ik moet zeggen, ten tijde van die verkiezing tot slimste regio woonde ik ook nog in Tongelre vanwege m'n studie. Toeval? I think not!

4 augustus 2023 om 15:50

Besef dat Helmond ook nog eens onderdeel is van die regio.

4 augustus 2023 om 15:53

Denk dat deze groep voor het gemak niet wordt meegenomen….. daarbij, wat je niet bezit kun je niet meten 😊

Laten we eerst maar eens afwachten hoe er gepresteerd wordt…. Lang is absoluut een topspeler voor ons, dus je mag blij zijn dat je hem erbij hebt. Ook het spel van Bosz zie ik graag.

Ach een paar potjes winnen en lang en bosz zijn de koningen van Eindhoven 😀

Hahaha en als ze de JC Schaal en misschien de Beker winnen of CL halen dan staan ook deze figuren te juichen. Niet serieus nemen dit soort types maar VZ weet wel, zoals alle media, welke mensen op camera te zetten.

Zo, we hebben hier te maken met een journalistiek hoogstandje, dat is wel duidelijk. Ik begrijp dat het niet altijd makkelijk is om leuke/goede mensen te vinden voor een interview maar dit is wel heel schrijnend hoor

4 augustus 2023 om 16:52

Past precies bij het niveau tegenwoordig....

Wat een gezever! Interview echte supporters met voetbalverstand. Als je zegt dat de VAR je team heeft genaaid omdat je team meer kwaliteit heeft, snap je het niet.

Wat een kansloze laatste figuur in de video! Ik weet ook, veel psv fans zijn niet zo, maar er lopen er wel verdomd veel van dat lage niveau lijkt het.

5 augustus 2023 om 16:36

Die heb je overal. Bij ajax en Feijenoord lopen net zo goed enorme kneuzen. Dat ze een keer fatsoenlijke supporters interviewen.

Haha, het seizoen is nog niet begonnen en de 2-celligen mogen alweer hun azijn spuwen? Man, man, man.
Wat dacht je van mensen een kans geven, optimistisch zijn en benieuwd zijn naar hoe ze het zullen doen?

Lijken me leuke figuren op verjaardagen dit. Gok dat ze enkel negatief kunnen doen.

Zo lang ze maar presteren is het prima.

Kom op VZ morgen weer dit artikel en de hele week presenteren. Heb je in ieder geval voldoende items. Misschien een idee om eens aan te geven dat naast die paar supporters de meerderheid wel positief is.
Echt stemmingmakerij dit artikel, zeker door te blijven herhalen. Triest hoor!

DEZE Reactie IS Direct Verwijderd, zonder enige argumentatie als gebrek aan onderbouwing...... Oftewel de kritische noot eruit halen. Hoeveel 2 hersencellige opmerkingen en reactie er geplaatst worden door andere te triggeren laten we lekker staan. Een kritische noot naar voetbalzone....en direct weg ermee!
Lekker consequent is dat, dat noem ik niets toevoegend maar selectief beleid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren