Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar stamelt: ‘Ik zal dat gebaar van Messi nooit vergeten’

Laatste update:

Barcelona won in de competitie met 0-8 bij Córdoba. Neymar speelde in die wedstrijd niet gelukkig, maar de Braziliaan kwam wel tot scoren. Toen Barcelona de drie punten al lang en breed in de tas had mocht Neymar een penalty nemen van Lionel Messi, de man die normaal gesproken de strafschoppen neemt bij Barcelona. Neymar vindt het een fantastisch gebaar van zijn ploeggenoot.

/

Messi is met Cristiano Ronaldo van Real Madrid in een hevige strijd verwikkeld om de Trofeo Pichichi, de prijs voor de topscorer van de Primera División. Messi liet dus een enorme kans op een extra treffer lopen, om Neymar ook op het scorebord te krijgen. “Dat zal ik nooit vergeten”, stamelt Neymar.

“Hij is de beste speler van de wereld en ik ben bijzonder dankbaar. Iedere dag leer ik van Messi en van mijn teamgenoten. Ik leer van dit soort gebaren”, zegt Neymar, die ook in de halve finale van de Champions League een doelpunt maakte. Hij produceerde de 3-0 tegen Bayern München. “Maar het is nog niet gespeeld, in negentig minuten in de Allianz Arena is veel mogelijk”, waarschuwt Neymar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 mei 2015 om 16:40

@mr.ronaldo7
Er is natuurlijk niks mis mee om proberen de beste te zijn/blijven (de Messi/ronaldo discussie ga ik even niet aan ), maar dat je tegen een paal trapt enzo als een medespeler scoort kan in mijn ogen gewoon niet. Het blijft een teamsport. En iedereen snapt dat Ronaldo de topscorer wil zijn aan het einde van het seizoen, maar zulke reactie's op dit niveau kunnen in mijn ogen echt niet.

8 mei 2015 om 16:40

Ach ja. Ronaldo is hier dan minder bescheiden in maar wel in andere dingen weer, waar Messi minder in is.

Allebei hun gebreken en hun kwaliteiten. Zowel op als buiten het veld

8 mei 2015 om 16:49

Messi gunt hem die vrije trap natuurlijk ren je dan naar hem toe om hem te bedanken. En 80% van Neymar's goals zijn geassisteerd door Messi.

Zeker een mooie gebaar. Denk dat strijd om topscorer minder leeft bij messi.

8 mei 2015 om 16:57

Ik vond het een beetje toneelspel. Hij wilde de penalty eerst nemen. Neymar fluisterde hem wat in zijn oor en Neymar nam de penalty. Toneelspel omdat daarvoor Ronaldo boos werd op Arbeloa. En hun wilden laten zien dat ze een 'team' zijn. Dit is gewoon mijn interpretatie.

8 mei 2015 om 17:06

@ Gentleman23: Als dat zo zou zijn, dan is het wel een goed gekozen toneelstuk! Zeker qua timing, want hier heeft Ronaldo veel goodwill mee verloren en Messi mee gewonnen. Als het waar is wat jij zegt dan nomineer ik Neymar alvast voor een Oscar 'beste regisseur'

8 mei 2015 om 17:09

Heb je, je aluminium hoedje al op? Wat een theorie zeg.

8 mei 2015 om 17:31

Juicher: Is gewoon mijn interpretatie. Vergeet niet dat Neymar Madrid uitlachte nadat ze van Schalke verloren en zijn duikbeweging na zijn goal tegen PSG. Doelend op CR7. Dus verwacht van Neymar wel dat hij zoiets wil om dingen uit te lokken. Maar mijn reactie zal vast verwijderd worden. Terwijl ik niet uit ben op provocaties.

8 mei 2015 om 17:37

Ik weet niet of je het hebt meegekregen, maar Neymar deed die duikbeweging naar een vriend waar hij een weddenschap mee had. Zijn vriend moest in het zwembad springen als Neymar zou scoren, dus ken je feiten jochie.

8 mei 2015 om 17:40

Ik probeer je ook niet belachelijk te maken Gentleman23 en respecteer je interpretatie. Ik meen het serieus als ik zeg dat het goed doordacht zou zijn als Neymar daar tijdens een wedstrijd over na zou denken. Het zou natuurlijk kwalijk zijn, maar wel goed over nagedacht. Overigens denk ik persoonlijk dat ze het elkaar oprecht gunnen.

8 mei 2015 om 18:39

Nope dat klopt niet, toen de overtreding op Neymar werd gemaakt en de scheids floot gooide Neymar gelijk naar Messi, en toen stond Neymar pas op en gaf Messi de bal aan Neymar, ff beter kijken voortaan ja voordat je onzin praat

8 mei 2015 om 18:42

HAHAHAHAHA over die duikgebaar man man je praat echt onzin nogmaals ken je feiten en kom dan pas praten, Neymar gaf na de wedstrijd tegen PSG in een intervieuw aan dan die gebaar waa voor een vriend die in een zwembad dook

8 mei 2015 om 19:43

Jochie?

8 mei 2015 om 19:44

Ja , en als ie zou zeggen omdat hij van dolfijnen houdt en dat steunt middels goede doelen had je dat ook gelooft?

8 mei 2015 om 21:04

En hoelang heb je hier over nagedacht??

9 mei 2015 om 01:12

hahaha jij bent echt een grap. wat een theorie weer. ongelovelijk hoe jij je eigen onzin geloofd. je moet echt ophouden met smoesjes zoeken. ronaldo veroorzaakt dit allemaal zelf. het geduik en nu zelf weer door het niet gunnen van een goal.
maar nee daar ligt het niet aan hea? het is natuurlijk de schuld van barca en hun spelers dat ronaldo een verrotte personaliteit heeft.

8 mei 2015 om 16:38

Haha en Messi niet? Geloof me CL is prachtig voor het team maar een Ballondor is toch ook geweldig als individu. Teamsport of niet, jij als "Real fan" zou ook liever dat willen.

8 mei 2015 om 16:43

Zou goed kunnen dat Messi dat ook liever doet. Wel kan Messi het dan in ieder geval beter verbergen dan Ronaldo, want die lijkt intussen niet eens meer zijn best te doen om de schijn te houden dat hij om iets anders dan zijn eigen prestaties geeft. Zijn persoon heeft echt ongekende levels van narcisme bereikt.

8 mei 2015 om 16:53

Tristan

Ik ben het volledig met je eens over het narcisme van ronaldo dat heeft in 2015 hele grote vormen aangenomen.

8 mei 2015 om 21:21

En van zijn fanboys blijkbaar.

9 mei 2015 om 02:33

@Tristan Ja en? Die jongen heeft die drive nodig om altijd gemotiveerd te blijven. De wil om zijn eigen records te verbeteren heeft hem gebracht op het niveau waar hij nu is. Messi speelt met meer plezier, Ronaldo is meer gefocust op zijn (persoonlijke) doel. Allebei niks mis mee.

dat was inderdaad echt een mooie actie van messi, en zo hoort het ook...ook al vinden de ronaldo fans dit weer nep

dit is wat barcelona het sterkste team van dit moment maakt, 3 echte sterren maar ook individualisten die elkaar doelpunten gunnen, ik heb altijd gedacht dat dit trio niet ging werken samen...maar dit bewijst het tegendeel!

Mag Messi wel vaker doen, hij schiet ze er niet zo vaak in. Wel mooi gebaar natuurlijk, maar goed.

respect messi, zo hoort et

Mooi gebaar, maar dat hoort ook gewoon zo te zijn. Spelers moeten elkaar wat gunnen. Ze scoren enorm veel dit jaar, ze kunnen bij wijze van spreken afspreken wie wanneer zal scoren.

De beste speler van de wereld.. Altijd toch die reclame maken. Bij Real juist hetzelfde. Zijn gewoon 2 toppers op hun positie.

Messi had daarvoor een goal van Neymar gestolen dus vandaar dat hij de penaltie mocht nemen.
Maar Messi en Neymar spelen wel goed samen en gunnen elkaar veel Ronaldo word razend als Bale scoort dat is wel appart van Ronaldo.
Waar ik trouwens ook niet tegen kan is die kleffe neppe gedoe tussen Neymar en Messi.
Ja jullie mogen elkaar dat weten we nu wel je hoeft niet om de goal op elkaar te liggen ieuwww.

8 mei 2015 om 17:12

Messi stal geen goal. Beide spelers renden op de bal af voordat een verdediger hem weg kon halen.

Beetje vreemd dat iedereen het unaniem er over eens is dat Arbeloa niet verkeerde handelde toen hij de bal voor Ronaldo erin trapte, maar bij Messi is het opeens stelen.

Dat 'kleffe' gedoe wordt meer veroorzaakt door Neymar dan Messi. Maarja..ik zie liever dat dan het alternatief. Messi lijkt gelukkig met Neymar(nohomo) en als dat zn spel verbetert hoor je mij niet klagen.

Haters zoeken altijd iets zoals toneelspel enz onzin, als je er niet tegenkunt zeg dan niks.

Goh, wat een ENORM gebaar van Messi: Neymar mag de penalty nemen...

8 mei 2015 om 18:09

Er zijn vrij weinig spelers, die meedoen om de topscorerstitel, die dat doen toch? Ik kan iig geen ander voorbeeld bedenken. Jij wel?

Vind het wel een beetje irritant worden telkens dat ophemelen van de twee grote namen door hun ploeggenoten. Het was een mooie gebaar, maar om nu daar nou weer specifiek iets over te zeggen vind ik een beetje overdreven.

8 mei 2015 om 17:46

Dus ik neem aan dat je het VZ verwijt overdreven te zijn? Zij plaatsen het artikel. Neymar beantwoord slechts een vraag van een interviewer.

9 mei 2015 om 10:35

De titel van het artikel is toch vrij duidelijk?
Je bent niet verplicht om het te lezen namelijk.

Neymar stamelt "ik zal dat gebaar van Messi nooit vergeten"
Ik dacht even dat Messi zijn leven had gered, hem uit een brandend huis had gehaald, of aan hem een nier geschonken had. Beetje dramatisch doen, over een penalty die er niet toe doet.
Ik krijg het idee dat de hele Messi en Ronaldo discussie bewust gevoed wordt, door ploeggenoten, trainers, clubs en sponsoren. Hoe vaker er over gediscussieerd wordt, hoe meer kaartjes, posters shirts en schoenen er verkocht worden.

Eindelijk weer eens een Braziliaanse voetbal talent/ster na Ronaldo, Ronaldinho, Adriano

ewa ja is wel moie reaktie van hem als hij zo doet snap je. Barcelona zijn teamsport ze spelen samen geen individuele acties maar samen dat is beter dan die rendement van real. Ronaldo alleen scoren en andere ook terwijl Barcelona het tiki-tak van 2009 uit de tijdperk van Guardiola wil hanteren

Het interesseert Messi ook niet of hij topscorer wordt. Niemand eigenlijk. Alleen mensen die kosten wat het kosten willen volhouden dat Cristiano in de buurt van Messi komt en niet van andere niveau's zijn. Het enige wat Messi en heel Barcelona het meest aandacht trekt zijn de grote prijzen, niet de oninteressante dingen zoals de topscorers titel of de ballon d'or.

8 mei 2015 om 19:49

Met topscorer ben je ik het met je eens maar het winnen van de gouden bal is het hoogst haalbare voor een speler en dus wilt zeker iedereen die winnen ook messi.
Ik vind het alleen waardeloos dat dir gouden bal laatste jaren niet gegaan is naar de beste speler dat jaar maar maar de beste doelpuntenmaker(daar is de gouden schoen al voor) daarom wordt ook voor mij de gouden bal een prijs met een steeds mindere status.

8 mei 2015 om 20:05

jij kent messi persoonlijk? bent u zijn hoofd? dat je met deze onzin aankomt?

8 mei 2015 om 22:04

Heeft ie zelf 100 keer gezegd. Ik weet dat dit geen moeilijke wiskunde was maar blijkbaar was nadenken en begrijpend lezen ook al te veel gevraagd.

9 mei 2015 om 08:20

jij gelooft alles wat mensen zeggen? Iets zeggen en of echt menen zijn 2 verschillende dingen!. Nogmaals bent u zijn hersenen,gedachten, hoofd? of ben je echt zo dom & naïef.

9 mei 2015 om 12:50

Volgens mij ben jij juist degene die geen verstand heeft over zaken.
Kijk eens hoe heel real Madrid Ronaldo goals probeert te voeren zodat ze later weer met de ballon D or kunnen pronken en dat ze de beste speler hebben. Messi hoeft zich niet te bewijzen voor kinderen die denken dat het allemaal om goals gaat. Messi stond 1 week voor op Ronaldo volgens mij en toen moest real 5 goals in 1 wedstrijd aan Ronaldo voeren zodat hij weer boven Messi zou staan.
Echt grappig hoeveel Ronaldo en Heel real allemaal bezig zijn door onze kleine pulga. Nu had Messi hem al ingehaald en kon hij boven Ronaldo komen plus zelfs een hattrick op z'n naam schrijven.Maar Messi beloond zijn teamgenoot liever. Als dit niet genoeg zegt dan weet ik het ook niet meer.

9 mei 2015 om 17:02

@barcastyle

moeilijk he begrijpend lezen?! dat is de discussie hier niet!
nogmaals Lees nog eens berichten goed door. je praat over heel andere dingen met een totaal ander onderwerp.

hoe oud bent u? 1 jaar?

Ik denk ook wel dat messi zelf weet dat hij nou niet bepaald een specialist is met penalties. Dit heeft zeker ook wel meegewogen

9 mei 2015 om 10:47

Messi heeft 13 van de 59 genomen penalties gemist voor Barcelona.
Valt allemaal wel mee
Neymar scoorde "slechts" 50% van zijn penaltys bij Santos.

9 mei 2015 om 17:08

messi en cristiano zijn topvoetballers van deze tijd. in jaren 90 en early 2000 zouden ze 1 van de vele sterren zijn en niet zo opvallen. man man man wat is de tegenstand verzwakt,tactisch fail,slechte verdedigers die nu top verdedigers worden genoemd! maar eigenlijk niets voorstellen! missen zoveel basis dingen, doet gewoon pijn aan je ogen!
records en stats. zeggen vrijwel niets! een klein percentage alleen.

nooit zullen ze tippen aan Ronaldo in prime zonder 4 zware knie blessures en stofwisseling(metabolism)problemen!

El Fenomeno

10 mei 2015 om 09:30

Geen idee wat je nu precies gezegd hebt,alleen dat je hoopt dat mensen op je ingaan door te roepen dat je Ronaldo9 beter vindt dan Messi en Cristiano.
Prima,je goed recht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren