Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar: ‘City heeft nog lange weg te gaan voordat ze op ons niveau zitten’

Laatste update:

Na twee mislukte pogingen is Manchester City er dit seizoen eindelijk in geslaagd om de tweede ronde van de Champions League te bereiken, maar een plaats in de kwartfinale zal een zware opgave worden voor de Engelse topclub; daarvoor zal immers afgerekend moeten worden met Barcelona.

/

Volgens Neymar gaat dat niet gebeuren. De aanvaller van de Catalanen is ervan overtuigd dat Barça te sterk zal blijken voor het team van trainer Manuel Pellegrini. “Ik heb gelezen dat Manchester City ons gaat verslaan omdat ze zo veel scoren in Engeland”, vertelt de Braziliaans international aan Goal. “Maar ik denk dat zij nog een lange weg te gaan hebben voordat ze op ons niveau zitten.”

“Ze hebben goede spelers, dat zeker”, erkent Neymar. “Maar wij beschikken over meer ervaring dan zij in deze competitie. Daarom denk ik dat wij de volgende ronde halen.” Dat is ook een van de belangrijkste redenen dat de dribbelaar van Santos naar Spanje is gekomen. “Vanwege dit soort wedstrijden heb ik voor Barcelona gekozen. Ik wil belangrijk zijn op dit soort Europese avonden. Het is mijn droom om de Champions League dit jaar meteen te winnen.”

Welke ploeg bereikt de kwartfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 februari 2014 om 10:39

Ja, eigenlijk was Neymar de belangrijkste speler in de eerste seizoenshelft vanwege afwezigheid van Messi, maar maakt niet uit jongen. Ik weet dat mijn naam Neymarrulez is, maar dit bekijk ik toch echt objectief.

18 februari 2014 om 10:42

Neymar moet is eerst leren om op zn te voeten blijven staan.

18 februari 2014 om 10:43

Nou zoveel heeft hij dit jaar niet laten zien hoor knul? Dit is niet de Neymar net als op zijn Youtube filmpjes, het is toch duidelijk te zien dat hij nog moeite heeft met Europa. Hij heeft nog totaal niks gepresteerd en komt met dit soort rare uitspraken. "Wij hebben ervaring in deze competitie" barca wel maar jij niet!

18 februari 2014 om 10:46

Precies wat ik wou zeggen, City heeft nog ook een lange weg te gaan om topduikers te halen zoals Neymar.

18 februari 2014 om 11:05

Met 7 doelpunten en 8 assists de beste speler? Messi, Pedro, Sanchez en Fabregas overleggen allemaal betere statistieken dan deze overhypte Neymar.

18 februari 2014 om 11:12

Neymar denkt dat het voetbalveld een zwembad is.

18 februari 2014 om 11:22

waarom zou Neymar niet "wij" mogen zeggen als elke fanboy op hier op.voetbalzone dat zegt wanneer ze over het clubje hebben waar ze fan van zijn?
"hij heeft totaal niets gepresteerd"
is jouw haat nou zo groot dat jij blind bent? Hoeveel spelers ken je nou die binnen 6maanden bij een (groot) club zo snel hebben zich aangepast?
Hij speelt met wereld spelers als Messi, Iniesta, Xavi, Fabregas en is NU AL een vande belangrijkste spelers.
Toen hij geblesseerd raakte vroeg iedereen meteen of hij de wedstrijd van vandaag zou halen. Dit jongetje heeft al laten zien dat hij er bij hoort.

ps: Wist je dat als zijn assists goed werden benutten hij nu de assist koning van Europa zou zijn?
en ik heb over goeie assists die gemist werden door o.a. Messi.
Stop haten, het maakt jou blind.

18 februari 2014 om 11:25

Precies dat @lanvin

Barca heeft ervaring in de competitie Neymar niet. Als hij een tackle krijgt van Zabaleta ligt hij gestrekt op de grond.

Hij vergeet dat Pelegrini trainer is van man city. Deze man laat city goed spelen en heeft wel de ervaring.
Als je Malaga kan doorzetten naar bijna een halve finale plek dan wat kan hij met man city.

18 februari 2014 om 11:28

Neymar barst natuurlijk van de CL ervaring hahahahhaa

18 februari 2014 om 11:29

Ik bekijk al jaren alle wedstrijden van Barca. Neymar scoorde een wonderschone goal van het weekend. Echter kan ik jou geen gelijk geven in hetgeen dat jij beweert. Allereerst was Neymar een aantal wedstrijden geblesseerd en hij was in andere wedstrijden niet zo beslissend als met Brazilie op de Confed Cup.

De beste speler van Barcelona dit seizoen is Cesc en daarnaar Alexis en/of Pedro. Cesc haalt dit seizoen een hoog niveau, is vaak beslissend en scoort veel voor een aanvallende middenvelder. Mijn hoop en verwachting is wel dat Neymar de connectie gaat vinden met Messi en de rest van het seizoen gaat branden.

18 februari 2014 om 11:34

Ik snap deze uitspraken wel, maar hij is echt belangrijk geweest. Mensen kijken te veel naar statistieken, niet genoeg naar het spel van spelers. Dit is begrijpelijk maar niet goed genoeg om je mening over een speler te kunnen onderbouwen. Laat hem eerst maar eens meer wennen, dan komen die doelpunten wel. Je moet trouwens ook nog even zijn goal zien van afgelopen weekend, dat zegt ook wel wat.

18 februari 2014 om 11:41

Hij is niet overhypt. Neymar speelt vanaf wedstrijd één al zeer goed. Soms zelfs de uitblinker.

Er zaten misschien een paar mindere wedstrijden bij, maar hij was nooit, maar dan ook nooit slecht.

één van de meest talentvolle spelers van zijn generatie momenteel.

18 februari 2014 om 11:46

Heb jij de CL wedstrijd tegen Ajax gezien (thuis Ajax)? Neymar kon Van Rhijn nog niet eens voorbij? Hij heeft niks laten zien die wedstrijd! Dus dat hij nooit een wedstrijd slecht speelde is onzin....

18 februari 2014 om 11:52

Ik zat toen in het uit vak. Heb alles goed kunnen zien.

Heel Barca speelde toen heel beroerd, Puyol o.a. op de rechtsback positie, een slechte Song (zoals altijd), Pinto op goal en Cesc in de spits.

Neymar had dus inderdaad een mindere match, lag mede door het team dat speelde en de spel opvatting was zwaar onder niveau.

Ajax speelde goed hoor, niets meer, niets minder..

Maar dit was dus een mindere wedstrijd (wat ik hierboven al aangaf)

18 februari 2014 om 12:01

En CR.ronaldo ook

18 februari 2014 om 12:05

@ jk-ajax

Messi Pedro Sanchez Fabregas zitten dan ook allemaal al jaren op top niveau te spelen. Neymar komt van een veel zwakkere competitie maar toch al 7 doelpunten en 8 assists alleen in de PD 3 doelpunten en 2 assist in Champions League in 4 wedstrijden. En door zijn doelpunt heeft Barca de supercup gewonnen.terwijl hij meer niet heeft gespeeld dan wel, Dat lijkt mij toch niet zo slecht gepresteerd voor 22jarige nieuwkomeling. Betere statistieken ook dan Ronaldhino kon voorleggen is zijn eerste half seizoen voor Barca( met meer minuten dan neymar).

18 februari 2014 om 12:08

@ sander1410
Nee tegenstanders denken dat Neymar en co crash dummies zijn die ze moeten uit testen!!

18 februari 2014 om 12:18

Daar heb je helemaal gelijk in. Het probleem is alleen dat waarschijnlijk negen tiende van deze mensen de Primera Division geen eens volgt.

18 februari 2014 om 12:26

Maar mag het ook? hij komt net naar Europa. Speelt al gelijk bij een van de best spelende (zo niet de beste) club uit Europa. Natuurlijk moet hij nog even wennen. Maar ik vind het al klasse wat hij nu al heeft laten zien. Natuurlijk is dit niet de Neymar van Santos, maar je merkt duidelijk dat die jongen volwassen is geworden in zijn spel (ben wel me eens dat ie wat minder naar de grond mag). Hij beheerst zowat bijna de Barca voetbal, en dat in pas wat een half jaar? Ik vind dat we hem nog tijd moeten gunnen. Neem bijvoorbeeld Hazard die speelde afgelopen seizoen ook niet de sterren van de hemel. Maar kijk nu hij is zowat Chelsea's beste speler.

18 februari 2014 om 12:28

@joker24

Barca en co denken dat ze toneel spelen en dat ze in het zwembad aan het spelen zijn...

18 februari 2014 om 12:54

Joker24

Je kan de barca van ronaldinho niet gaan vergelijken met de barca van nu.

Barca van ronaldinho zijn eerste jaar was nog een middenmoot club. Met soms uitschietertje voor de top. Zelfs valencia was toen een beter team.

18 februari 2014 om 12:59

Neymarrulez

Het is nu wel duidelijk dat je een neymar fanboy bent en niet een barca supporter.
Ik kan ook genieten van neymar maar hij moet niet uitspraken gaan doen ala Daniel Alves.
Maar voor 86 miljoen heeft hij te weinig gedaan vind ik.
Net als Gareth Bale.

Laat neymar maar Zabaleta Kompany ect maar gek maken.

18 februari 2014 om 13:24

Lavin

Ik ben absoluut geen Barcasupporter, maar Neymar is echt wel belangrijk geweest voor Barca dit seizoen. Hij is echt wel heel goed. Hij is meer dan een dribbelaar, hij heeft ook een goed overzicht. Ik heb het niet echt voor Barcaspelers maar ben wel fan van hem.

18 februari 2014 om 13:27

Ik denk dat, hoe slevht neymar als prof ook is (met een basisplaats bij het beste team van de afgelopen tien jaar) meer recht hierover zich uit te laten heeft dan mensen op voetbalzone toch?

18 februari 2014 om 13:44

Dit zegt al genoeg @Lanvin. Zal ik eens een compilatie maken van Graziano? Dan zou je ook denken dat hij bij de topclubs thuishoort. Je kijkt te subjectief, zoals de meesten hier.

18 februari 2014 om 13:45

Neen kerel. Neymar was niet de belangrijkste speler. Er waren er meer. Iniesta, Pedro met zijn hattrick's, Sanchez, Fabregas.

18 februari 2014 om 14:14

Grapjas ! Neymar nog niets gepresteerd!? Volg zijn wedstrijden en met name zijn assist+goals dan maar eens

18 februari 2014 om 15:55

hij spreekt in naam van Barcelona.. niet in zijn eigen naam...

Toch heeft hij ergens gelijk, plots is Barca een suptopper geworden volgens de meeste mensen hier.. ongelooflijk....

18 februari 2014 om 18:26

@lanvin

totaal niets gepresteerd ?
ben je dom ofzo ?
hij is 2 keer geblesseerd geweest en 1 keer geoperreerd mist dus continuiteit.
maar toen hij meerdere wedstrijden achter mekaar kon spelen eindigde de reeks met eeen hatrick in de CL .
neymar is één van de betere spelers, spelers als navas bv komen niet in zijn schaduw.

OK hij heeft geen ervaring maar speelt hij alleen tegen mancity of spelen ze samen ?
voetbal is nog steeds een teamsport...

18 februari 2014 om 18:28

@jerrdrista

Barcelona is dat seizoen 2de geeindigt voor Real Madrid en het seizoen daarna 2004/05 waren ze 1ste. Dus middemoot zou ik het niet noemen.

19 februari 2014 om 09:20

Haha Neymar fanboy. Ik ben gwn fan van zn spel en ook Barcelona supporter. Echt leuk zulke mensen als jou die zulke uitspraken doen

18 februari 2014 om 11:01

Er zit ipzich wel wat in z'n opmerkingen, maar ik vind het vreemd dat hij begint over meer ervaring in de CL, terwijl hijzelf pas zijn eerste CL speelt. Sowieso niet echt slim om zulke dingen voor de wedstrijd te zeggen, zoals het hier staat lijkt het alsof hij er nogal makkelijk over denkt

18 februari 2014 om 11:11

Schaam jullie nep city fans! 5 jaar geleden wisten de meeste van jullie niet eens dat er nog n club uit Manchester kwam behalve united! En nu.. Allemaal grote bek dat jullie barca gaan inpakken! Zoek t.. City mag na een goede eerste helft van t seizoen wel is wat minder arrogant lopen doen! T was n schande dat jullie er vorig jaar uit vlogen man.. Met die begroting en die spelers! Nu gaat t eindelijk aardig en hoor eens! Blijf is bescheiden! Je speelt tegen een van, zo niet de beste ploeg van de laatste 5jaar! Die voetbal lieten zien waar elke voetbal liefhebber spontaan n harde van kreeg! Jullie komen net kijken! Net!!!! Toon respect man.. Jullie gaan niet winnen! Let maar op, maar misschien volgend jaar eerst maar is wennen!

18 februari 2014 om 13:27

bla bla bla ... jij bent zeker bang dat je clubje vanavond verliest en daarom type je hier maar vast je frustratie van je af. 5 jaar geleden was ik ook al fan van city, al geloof jij dat natuurlijk niet. feit is dat je vanavond maar goed moet kijken en dan na de wedstrijd je conclusies moet trekken, want het zou zomaar kunnen zijn dat 'dat clubje dat net komt kijken, waar 5 jaar geleden niemand wat vanaf wist', zomaar gaat winnen van 'het grote barcelona'. dan kom je waarschijnlijk met de standaardbullshit over het oliegeld, maar daar heb je mee te leven, hoewel barcelona bestaat uit belastinggeld en dat tekort wat de spaanse belastingdienst heeft hebben wij verdorie als nederlanders moeten bijschieten. miljarden. dan kan je beter oliedollars hebben want daar betalen we alleen de benzine aan zidat je nog kan rijden met je wagen. die miljarden naar spanje en griekenland zien we nooit meer terug, dat snap he zelf ook wel.

18 februari 2014 om 19:08

Ajax43: groen randje, graag!
Je hebt helemaal gelijk.

19 februari 2014 om 18:30

Weet je zeker dat je hier op mij wilde reageren? Want ik ben zeker geen city fan, en ik heb ook nooit iets beweerd wat ook maar in de buurt komt van: city gaat barca inpakken. Ik gaf alleen mijn mening over de uitspraak van Neymar, dat die me niet zo handig leek nu.

Als Barca speelt als afgelopen weekend tegen Rayo Vallecano,
denk ik dat Man City een hele lastige avond gaat krijgen.

18 februari 2014 om 10:38

Ja want City zit op het zelfde niveau als Rayo... Daarbij spelen ze uit en niet thuis zoals afgelopen weekend. Ik zie ze graag winnen, maar ik verwacht een zeer lastige avond voor Barca.

18 februari 2014 om 10:40

Rayo Vallecano is toch geen niveau? Je kan een City nooit vergelijken met Rayo. Ik ben een Real fan maar wanneer gaan mensen eens inzien dat de Spaanse competitie gewoon slecht is. Wat City presteert in Engeland is vele malen knapper dan wat Barca in spanje doet.

18 februari 2014 om 10:53

Spaanse competitie is niet perse slecht. Rayo ging uit bij Barcelona op de aanval spelen, dan ben je gewoon rijp voor de slacht. City zou dat enigszins ook kunnen doen maar dat hangt eerst af van dit duel in Manchester. City zal Rayo waarschijnlijk ook met dikke cijfers slachten, daar Rayo niet kan verdedigen.

18 februari 2014 om 11:44

Hij bedoel qua spelopvatting. Vroeg storen, behouden van bal bezit en zo snel mogelijk combineren.

Als je met deze intentie de wedstrijd ingaat, kan dit ook tegen City lukken; weliswaar geen 6-0 natuurlijk.

Maar een nipte overwinning zit er wel in.

18 februari 2014 om 10:46

Ja en als City speelt als afgelopen weekend tegen Chelsea word Barça van de mat gespeeld. Wedstrijden uit de Spaanse competitie zijn niet te vergelijken pik.

18 februari 2014 om 11:06

Hij bedoeld gewoon dat als barca op dezelfde manier speelt winnen ze niet dat city even goed is als vallecano

18 februari 2014 om 11:28

@ Dutchplaymaker / Lanvin / Ritalin

Aha, want ik denk serieus dat Rayo Vallecano van hetzelfde niveau is als Man City, right?

Kom op, ik zeg als ze op hetzelfde niveau als zaterdag spelen dan zal Man City het moeilijk krijgen. Niet Barca gaat met 6-0 winnen, net zoals tegen Rayo?

18 februari 2014 om 11:29

Rayo staat 19e in liga bbva plus verdedigde voor geen meter.
En man city staat 2e in premiere league.

Met 120 doelpunten al gemaakt in totaal dit seizoen. Doe je rekensommetje.

Als barca zo speelt als tegen Valencia of Atletico. Dan ....

Als aguero zou spelen zou ik me geld blind op man city zetten alleen al omdat ze thuis spelen.

18 februari 2014 om 11:35

Nogmaals, ik heb het over het niveau waarop ze Rayo kapot hadden gemaakt.
Denk je nou echt dat ik denk dat Rayo Vallecano van hetzelfde niveau is als Manchester City? Nogal Wiedes hè

18 februari 2014 om 11:41

Als City net zo speelt als tegen Chelsea, dan wordt het voor Barca net zo'n marteling als tegen Bayern.

18 februari 2014 om 11:46

Hmm.. het leek er eerder op dat Chelsea er weinig zin in had, maar goed ik denk zelf dat het een 3-2 wordt voor Man City.

18 februari 2014 om 11:52

Ik vond City op alle fronten beter dan Chelsea. Maar het kan zijn dat ik soms te kritisch ben Ik denk dat City een goede kans maakt om door te gaan. Barca heeft goede spelers, zoals Messi, maar laten we eerlijk zijn Messi is niet zo geweldig tegen Engelse clubs.

18 februari 2014 om 18:40

messi is niet zo goed tegen engelse clubs?

18 wedstrijden 8 goals tegen engelse clubs en 3 assists
bijna 1op2

wetend dat messi al sinds zijn 19de tegen engelse clubs speelt vind ik dit nog niet zo slecht hoor.

Best geinig dit. Laten we maar niets zeggen.

Vandaag niet te veel van barca verwachten. In camp nou wordt dat city helemaal kleurenblind getikt!

18 februari 2014 om 10:39

Nee moet het nog terugzien hoezo?

18 februari 2014 om 10:42

Precies wat ik dacht. Barca speelt zijn uitwedstrijden in de CL altijd rustig uit om thuis de genadeklap te geven. Verwacht weer zo'n Barca die niet voluit gaat. Maar wat Neymar jr. hier zegt is natuurlijk vreemd. Het spel van City is niet vergelijkbaar met die van Barca, dus of ze verder zijn kan je niet echt zeggen.

Je bent in mijn ogen een goede speler Neymar, maar ga niet doen alsof je al jaren bij Barca op topniveau speelt. Jullie kunnen vanavond een jantje geven, maar er een ontvangen behoort ook tot de mogelijkheden.

18 februari 2014 om 10:40

Neymar heeft nu al een grote mond. Zulke uitspraken doen Messi en Ronaldo nooit. Die concentreren zich liever op de wedstrijd. Ik hoop dat Neymar vanavond helemaal uit de wedstrijd gespeeld word zodat hij leert geen grote mond te geven.

18 februari 2014 om 10:49

Hoezo zijn het eigenlijk de weinig presterende brazilianen die een grote mond hebben. Met alle respect ze hebben goeie statistieken Neymar en Dani Alves maar qua gedrag is de ene een olympische duiker en de andere een spits die op RB is gezet.

18 februari 2014 om 10:54

Neymar is niet weg te slaan uit de media. Messi en Ronaldo hoor je nooit en als je ze hoort dan zeggen ze wel iets nuttigs. Dani Alves is inderdaad ook een beetje te veel in de media. Neymar en Dani Alves zijn wel allebei uitstekende spelers. Hier zou een media training op zijn plaats zijn of hou ze gewoon uit de media.

18 februari 2014 om 11:47

Het is meestal Alves die domme opmerkingen maakt, eens met dat.

Maar Neymar zegt hier denk ik niet veel verkeerd, enkel dat hij vind dat City nog niet haar top heeft bereikt en Barca een stap verder is.

18 februari 2014 om 11:50

Ik vind dit juist wel dom. Dit soort uitspraken worden gebruikt om de spelers te motiveren. Geloof maar dat door dit soort uitspraken een schepje erboven op gaat. Man citty speelt in een betere competitie. Je kan ook zo tegen een flinke klap oplopen.

18 februari 2014 om 12:19

Een stap verder? City is een heel volwassen ploeg. Barca kan daar juist van leren. Vorig jaar tegen bayern zou barca zo genaamd ook door gaan...?! Uhmm not City gaat met gemak door.

18 februari 2014 om 12:44

Jawel, maar voor Neymar en Barca een zelfvertrouwen; je mag je best zo uitspreken.

Dit zeggen ze namelijk ook tegen elkaar in de kleedkamer.. Touré zei bijna hetzelfde in de media.

18 februari 2014 om 12:51

Ik vind dat city een zeer goede ploeg heeft. Stabiel goed in balans. Barca heeft Messi daar hebben ze geluk bij. Anders zou ik city als favoriet bestempelen.ik heb zin in deze wedstrijd mogen de beste winnen als neutrale toeschouwer.

Rayo vallecano is niet het niveau van man city... Ik denk dat barca het vooral uit erg moeilijk gaat krijgen vanavond. De verdediging blijft altijd een zwakkepunt. Barca heeft geluk dat aguero geblesseerd is. Ik zie city een kleine overwinning boeken vanavond, maar over 2 wedstrijden gezien ga ik voor barca

Oei oei, gedurfde uitspraak hoor Neymar. Ben benieuwd wat hij denkt als ie misschien 3-0 klop krijgt vanavond.

Ik kijk overigens als neutrale toeschouwer dus maakt mij niet uit wie wint.

Wat Mourinho zei is waar vonden veel bier!!! Is dit dan een leugen van Neymar? Dat Barca meer ervaring heeft met de CL .. Niks is goed op VZ' daarom zitten we ook allemaal hier' omdat ons mening netgens voor telt

stelletje nutteloze onwetende voetbalsupporters die denken iets te weten, wat neymar zegt klopt gewoon. En het is aan man city om te laten zien dat ervaring niet belangrijk kan zijn.

18 februari 2014 om 10:50

Dat klopt helemaal niet. En dat neymar het zegt slaat echt alles. Ze hebben iets te veel zelfvertrouwen daar in Barcelona, ze kunnen nog wel eens goed op hun bek gaan tegen City.

18 februari 2014 om 11:26

ik denk dat juist City iets teveel zelfvertrouwen hebben daar in Manchester. Niet alleen City maar iedereen daar in Engeland schrijft Barca af.

Als er iemand niks mag zeggen over dit soort wedstrijden dan is het Neymar. Hij speelt pas net bij Barca en heeft nou ook nog niet zo gek veel laten zien. Zeker om dan meteen te zeggen dat ze verder zijn dan Man City is wel een flinke vorm van grootspraak.

Ik begrijp gewoon niet waarom je zoiets zou zeggen. Je speelt vanavond tegen elkaar , laat het gewoon daar zien. Begrijp sowieso niet dat spelers en/of managers zo nodig zich moeten uitlaten over hun tegenstander. Straks wordt het 4 of 5-0 voor city vanavond.. en dan.. ben je dan nog steeds zoveel verder?

of misschien win je wel, kan je dan zeggen "ik zei het toch"?

Concentreer je gewoon op jezelf en je eigen team.

Man City onder Pellegrini is veel beter dan onder Mancini. Niet onderschatten..nu doet Aguero niet mee maar als hij erbij is zijn ze nog sterker..
Barca speelt tegen een engelse team, dus laat de spits positie open, verdedigers weten dan niet wie ze moeten dekken en waar ze moeten gaan lopen. Messi en de middenvelders kunnen daar dan opduiken. En heb je 1 man extra vanaf t middenveld.

Barca maakt gehakt van man city de laatste 5wedstrijden spelen ze prachtig voetbal veel beter dan Man City ik heb hun wedstrijden gekeken en Barca maakt gehakt maar Man city is ook een prachtig team maar ja en ookal is mijn gebr.naam Barca-Nator ik ben ook voor Man city

dit is pas de erste seizoen van city dat ze het goed doen!!! barca speelt al jaren op het hoogste niveau
dus hoe kan je city beter vinden na 1 seizoen??

18 februari 2014 om 10:54

Precies echt hoor Man city is goed maar niet Barca goed

Wat een grote muil voor zo'n onervaren ventje! je bent net in Europa welke Cl ervaring heb jij??? Verder kan ik niet wachtten tot Zabaleta en Kompany hem in handen nemen en kapot gaan spelen, dan zal hij vaak gaan huilen op de grond. deze gastje doet het leuk in een competitie waar ze van het woord verdedigen nooit hebben gehoord en speelt nu tegen een van de beste Rb van de wereld dat tevens ook een Argentijn is dat gaat leuk worden

18 februari 2014 om 10:56

ja wat nou moet jij nodig zeggen en met jou profiel foto zegt al genoeg als barca tegen arsenal of man city moet maken ze gehakt barca arsenal ventje

wat heeft bale gedaan dan? neymar maakt wel mooie goals en was beslissend tegen atm en real dusja

18 februari 2014 om 11:06

Gaat het hier dan over Bale? Djezus jullie Barca "supporters" worden met de dag zieliger en zieliger. Het gaat hier over Neymar!

18 februari 2014 om 11:46

Ik dacht dat je een ban kreeg thisisit. . Het was hier veel rustiger zonder u, tijd om daar weer iets aan te doen.

Met alle respect. maar ik denk dat Barca vanavond het zwaar zal krijgen.
Man City is fysiek veel sterker en begint ook als een team te voetballen.
Er zit zoveel klasse en kracht in het team. Prognose? 3-1.

Ik ben wel benieuwd.

Ik denk dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zullen zijn. Toch denk ik dat Barcelona over twee wedstrijden iets sterker zal zijn. Messi is weer terug en begint weer op scoringsdrift te raken.

en dit is voor jullie allemaaal Barca vindt in Camp Nou 4-0 tegen die Man city

18 februari 2014 om 11:07

Benieuwd waar ze die 4-0 gaan vinden in Camp Nou, nogal een groot oppervlak om te zoeken!

Hij zit pas een half jaar bij Barca... denk dat hij nog een lange weg heeft te gaan voor hij zelf op het niveau van Barca zit.

gedurfde uitspraak van Neymar. Maar ik vind het wel goed dat hij lef toont want hij vegroot hiermee de druk op zichzelf en de rest van het team. Mensen die zeggen dat Neymar niks gepresteerd heeft kijken gwn geen wetstrijden of gunnen het Neymar gwn niet. Hij heeft dit seizoen al zat goeie wetstrijden gespeeld en was de belangrijkste aanvaller van Barcelona toen messi wegviel. Hij moet alleen stabieler worden het is hinderlijk dat hij veel valt maar als hij zich blijft ontwikkelen kan hij zeker de beste speler worden

het valt me toch wel op dat op alles wat met barca te maken heeft gelijk die gefrustreerde (al 13 jaar geen cl) real fans er op duiken.de pijn zit erg diep bij deze mensen.en elke keer wat ze ook schrijven worden de monden weer gesnoerd door barca.neem er vrede mee dat barca real altijd voor zou blijven hoeveel er ook gekocht word

Was het niet City dat nog niet zo lang geleden Bayern versloeg in eigen huis

18 februari 2014 om 11:44

Bayern wist al dat ze in elk geval eerste zullen worden, want anders zou Bayern City helemaal kapot tikken. Maar dat neemt niet weg dat City in een hele goede vorm verkeert. Ik denk dat het vanavond een 1-2 of een 2-2 wordt. Barca heeft een hele zwakke defensie en City heeft een goede aanval normaal gesproken, maar zonder Aguero mis je heel veel voorin. Barca heeft ook laten zien dat ze meerdere spelers hebben die kan scoren, dit seizoen zijn er al 4 verschillende spelers geweest die minimaal 1x een hattrick hebben gescoord. Het wordt een schitterende wedstrijd.

@Lanvin

haha sukkel.
Als zelfs fanboys hier op voetbalzone

Barca is de afgelopen jaren gwn ongelooflijk succesvol geweest na een tijdje krijgen mensen daar gewoon genoeg van. Als bayern 2/4 jaar de dominante speler in europa blijft en dat iets minder word gaat iedereen bayern bashen. 2 seizoenen geleden was iedereen super postief over barca en nu hebben heel veel mensen commentaar

Haha neymar kerel je weet niet hoe het aan toe gaat beter gewoon mondje dicht en je concentreren op vanavond miss neem je je woorden wel terug ..

Neymar heeft nog een lange weg te gaan voor hij haartjes op zijn bovenlip krijgt.

Neymar heeft absoluut nog geen grote indruk achtergelaten in een competitie waar er ongeveer per seizoen 6 wedstrijden echt toedoen.

City moet er vrijwel elke week weer staan. Het niveau van de Premier League ligt vele malen hoger dan in het miezerige Spanje.

18 februari 2014 om 11:37

Ja prima. Maar heeft hij al grootse dingen laten zien?

Ik zeg nergens dat hij geen goede voetballer is. Hij heeft het alleen nog niet waargemaakt.

Daarbij heeft hij het nu over ervaring. Daar waar hij zelf 0 ervaring heeft op het hoogste niveau.

18 februari 2014 om 11:59

In elke wedstrijd? Voorbeeldje ; hoe vond je hem tegen Ajax?

18 februari 2014 om 12:21

pfff... Want ik ben Ajax fanaat? uiteraard! vermoeiend mannetje ben je.

Neymar heeft het gewoon niet zo makkelijk als in Brazilie en heeft nog niks waargemaakt. Dus hij moet gewoon lekker z'n mondje houden over ervaring.

18 februari 2014 om 13:02

@studiowolk

tegen Ajax was hij matig jaar.

Maar tegen Celtic en Real Madrid en Aletico en andere wedstrijden in het begin van het seizoen was hij geweldig en besliste hij ook de wedstrijden hij heeft Barca ook al aan hun eerste prijs geholpen en daar gaat het niet ophouden.

en dat terwijl hij gewoon in het begin van het seizoen niet helemaal fit was. en daar zijn gewoon bewijzen wat je kunt vinden.

Neymar is nog nooit helemaal 100% geweest en dat heeft Scolari al aangeven dat hij bij Barca verkeerdt werdt behandelt

18 februari 2014 om 11:18

@studiowolk: gelijk heb je hij schat het niveau in spanje veel hoger dan in engeland wat dus niet klopt

18 februari 2014 om 11:21

de engelse competitie is zo veel sterker en daarom pakt ook elk jaar een club uit engeland de cl

18 februari 2014 om 11:26

Engelse clubs doen altijd mee voor de hoogste plekken inderdaad. Barca en Real (atletico) zijn de enige clubs die ook maar ergens kans op maken.

Voor Engeland zou Man United, City, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea ieder jaar weer hoge ogen kunnen gooien in Europa.
Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer laatst is vele malen kleiner dan in Spanje inderdaad.

nr 1 tot en met 4/5 is in feite de Primera Division. De rest is bagger!

18 februari 2014 om 11:34

uit engeland zijn enkelt city en chelsea kanshebbers voor de cl.die anderen maken geen schijn van kans

18 februari 2014 om 11:42

Uiteraard... lekker volhouden...

Liverpool zou niet meekunnen dit seizoen? Man united niet in normale doen? Arsenal is bagger?

Gewoon lekker volhouden

Hij praat alsof hij al jaren CL speelt en zeker weet dat ze gaan winnen. Neymar heeft nog minder CL ervaring dan de meeste spelers bij City. hij denk dat tegenover Zabaleta staan hetzelfde is als tegen de matige backs in Spanje. Hopelijk wordt deze jonge vanavond weer met beide benen op de grond gezet.

18 februari 2014 om 12:56

Zabaleta werdt vaak genoeg weg speelt door Neymar met Brazilie - Argentinie.

Maar hij zegt ook niet dat hij meer ervaring heeft maar Barca en dat klopt ook gewoon VZ vertaald het vaak verkeerd

het niveau in de premier league licht echt niet zo hoog, anders zou de premier league de champions league domineren. De premier league heeft meer topteams omdat er gwn veel meer geld is vooral door die suikerrooms van city en chelsea. Anders waren dit ploegen die niet sterker waren dan een sevilla of valencia

18 februari 2014 om 11:43

En Barcelona en Madrid varen puur op hun eigen kweek uiteraard!

Ghahahahahaahah neymar wat een **** speler zorg eerst maar dat je niet geblesseerd raakt na elke aanraking met een andere speler, en wat praat deze skinny boy over ervaring??? is verdomme je eerste seizoen pas in de cl en je hebt nu al meer ervaring dan city??

grapjas, volg lekker de route van robinho, en donderstraal op man.

18 februari 2014 om 11:36

Hahaha, geweldige reactie

Domme uitspraak want werkt alleen maar motiverend voor de tegenstander. Zelfs als het al zou kloppen, dan nog zeg je dit beter niet.

Een arrogante uitspraak die ik liever uit Madrid zie komen dan vanuit Barcelona.

Barcelona heeft nog een lange weg te gaan voordat ze op het niveau van Bayern Munchen zitten.......

Ps, en die hebben geen Messi in het elftal zitten.....

18 februari 2014 om 14:48

nee dat moet bayern

19 februari 2014 om 12:19

Hahaha nou ben benieuwd, hoop op een finale tussen Bayern en Barcelona.... En mijn voorspelling is dat Barcelona weg gespeeld gaat worden!

Sowieso een leuke wedstrijd.

Dergelijke uitspraken zijn altijd wat dommig. Wacht eerst de wedstrijden af en geef dan je oordeel over het spel. Beide teams zijn kwetsbaar en hebben een prima aanval. De vraag is wie er profiteert van de zwakke verdediging.

Wow, wat een gewaagde uitspraken voor een jongetje die zelf pas 6 wedstrijden in de CL heeft gespeeld.

Dat gelul over ervaring wordt ik wel een beetje gek van. Bij een ploeg uit de Eredivisie (ajax bijvoorbeeld) kan ik het misschien nog wel begrijpen, maar in Engeland heb je op dit moment 6 topploegen, dus je speelt ongelofelijk veel topwedstrijden ieder seizoen en de druk ligt heel hoog. City raakt echt niet meer onder de indruk van Barcelona en gaan het vanavond Barcelona ongelofelijk moeilijk maken.

Barcelona is over twee wedstrijden de favoriet, maar City maakt zeker een goeie kans. Helaas is die kans wel verkleint door het gemis van Aguero
vanavond.

Één ding weet ik zeker, het zullen twee geweldige clashes worden. Ik kan echt niet wachten op vanavond.

Neymar slaat vertrouwen uit en hij gaat het doen vanavond.. Jullie weten ook het ligt
As. Messi

Vanwege dit soort uitspraken hoop ik dat Man City ze kapotmaakt. Dani Alves speelt ook de arrogantie zelve en volgens mij beseffen ze niet meer hoe slecht ze dit jaar zijn. Ik ben geen Man City fan, maar ik gun die overwinning ze na twee interviews met Barca-spelers van harte.

Ik zie het nog wel gebeuren dat het twee keer gelijk blijft. Ze onderschatten het van te voren al te gemakkelijk in naaar mijn idee... snap wel wat ie bedoeld met het op niveau zijn over een langere periode

Voor een speler dat weinig gepresteerd heeft in Europa heeft hij wel een verrekte grote mond! Tot nu toe overtuigd hij niet en dreigt hij de kant va Robinho op te gaan... Hij kan beter niet zulke arrogante uitspraken doen... Neymar is de meest opgehypte speler ooit.

Oke. Hij haalt hier uit naar Man. City en Real Madrid. Zeggen dat City niet goed genoeg is en gekozen hebben voor Barca om de CL te winnen terwijl Real hem ook wilde en net zo'n grote kans heeft op die CL. Hoop dat City ze uit de CL knikkert en dat Real ze genadeloos afstraft in El Classico.

Het is een sprookje dat Man City niet op het niveau zit van Barca.

Ik vind dit echt een zeer lastig te voorspellen wedstrijd. Denk dat het er aan ligt wie er de beste avond heeft, ze kunnen allebei van elkaar winnen.

Oké tot dusver mijn cliché post

Om deze reden hoort Neymar niet thuis bij Barca, veel te arrogant. Ik hoop alleen maar vanwege hem dat ze met een flinke verliespartij afdruipen. Verder denk ik zelf dat Man city is een veel betere vorm is en daarom vanavond wint.

18 februari 2014 om 12:54

Hij heeft gewoon gelijk. City heeft minder ervaring dan Barca in de CL en vorig jaar zelfs onder Ajax geplaats.

City speelt dit seizoen sterk maar dat doet Barca al jaren en City niet. Is het zelfde om te zeggen dat City nu groter is dan United wat ook niet klopt

Veel mensen haten Neymar al zo erg dat ze niet eens normaal kunnen reageren.

Hij zegt nergens dat hij meer ervaring heeft maar dat Barca meer ervaring heeft dan City. City is al een paar jaar nooit vergekomen in de CL en vorig jaar zelfs onder Ajax geeindingt volgens mij was dat vorig jaar. Barca heeft dus meer ervaring met spelers zoals Messi en Xavi en Iniesta , Sergio Busquets , Cesc , Puyol , Dani Alves en Valdes bij City lopen er goede spelers rond maar weinig echte CL ervaring en Aguero doet volgens mij niet mee

helemaal mee eens met Neymar City zie ik pas over 2 jaar mischien op het niveu van barca.
Maar om eerlijk te zijn City heeft natuurlijk wel kans vooral als messi ze dagje niet heeft een pique moet weer eens ff met pit spelen en een beetje agressie kan geen kwaad.

Wauw, mooi commentaar maar helaas, dit had neymar niet mogen zeggen.. dit gaat hem vies tegenvallen als hij tegenover zo'n beer van een verdediger staat, hij komt er vanavond wel achter hoe lastig het gaat worden om de verdediging van city langs te gaan, jammer neymar, dit had je niet moeten zeggen

18 februari 2014 om 12:52

Waarschijnlijk staat hij tegen over Zabaleta en die heeft hij vaak genoeg weg speelt tegen Argentinie en hij krijgt tegen City genoeg ruimte. Ik maak me meer zorgen over zijn fitheid je zag duidelijk dat hij afgelopen wedstrijd te voorzichtig was en niet echt kon door zetten wat jammer is want tegen City heb je een fitte Neymar nodig en dat is hij nog niet. Hij is trouwens nog nooit helemaal 100 fit geweest bij Barca en dat hebben de medische staf van Brazillie aangeven en Scolari. Alleen Barca heeft hem nodig mede omdat het anders weer afhankelijk van Messi is en die was gebleseerd

Kwa voetbalniveau zitten ze dicht tegen elkaar. Kben het dus niet helemaal eens met Neymar. Ik hoop dat barcelona slaag krijgt. Moet ze niet.

18 februari 2014 om 13:01

En neen, kben geen city fan, maar wel Roma fan in hart en nieren.

18 februari 2014 om 13:04

Mij heeft over ervaring Barca heeft meer ervaring daar heeft hij gewoon gelijk in. Dit seizoen is City geweldig maar dat moeten ze ook langer volhouden. Barca speelt al jaren geweldig net als Real en Bayern en United. Terwijl City dit seizoen opbloeit mede door de trainer

@lil J. Over de ervaring heb je gelijk, maar Neymar spreekt over het niveau. Dat heeft dus niets te maken met het verleden, maar met het nu (man u zal naar alle waarschijnlijkheid de CL niet halen in de competitie). Naar mijn mening zijn city en barcelona aan elkaar gewaagd.

18 februari 2014 om 13:32

Zie laatste alinia daar zegt hij wat hij bedoelde met niveau en daar praat hij dus over ervaring VZ zet het wel vaker anders neer dan het werkelijk is gezegd

Eerlijk gezegd denk ik dat barca op dit moment niet het niveau van city is maar dat is mijn mening.

18 februari 2014 om 13:52

Helemaal mee eens. Vind Barcelona maar niks op dit moment.

Neymar heeft gelijk ! Manchester City is goed bezig en op de goede weg, maar om over twee wedstrijden Barcelona uit te schakelen zit er echt niet in.
Barca is groepswinnaar geworden in een sterkere groep dan City zat. ( City 2de in hun groep )
-
Bovendien staat Barca eerste in de Liga Bbva met 69 goals voor 17 tegen.
Manchester City vinden we terug op pelk 3 in de PL met 68 goals en 27 tegen.
-
Dus Barca scoort niet alleen meer, ze hebben ook veel minder goals tegen en dat komt doordat de verdediging bij de Catalanen staat als een huis. Daarbij komt dat de spelers van de Spanjaarden al jaren met elkaar spelen en jaren het voetbal gedomineerd hebben en borden vol ervaring en dat er bij Manchester City toch nog flink aan het elftal gesleuteld wordt en dat ze nog lang niet zo goed op elkaar zijn ingespeeld als Barca.

-
Ik denk persoonlijk dat het echt een 'tikkitakki' wedstrijd wordt vanavond en over 2 weken en dat Barcelona, City alle hoeken van het veld laat zien .

Neymar heb zelf ook nog een lange weg te gaan om Man.city aan te kunnen. Ik hoop dat Manchester gaan winnen vanavond. Hoop op een doelpuntrijke wedstrijd. 3-1 zeg ik.

city werd 2 weken geleden thuis weggespeelt door een goed georganiseerd chelsea, ze wonnen daar met 0-1. barca kan dat voetbal ook spelen hoor, word een leuke wedstrijd.

Ik vind dit een zeer arrogante uitspraak van Neymar. Er zit een groot verschil tussen beweren dat je sterker bent en beweren dat iemand een niveau onder je zit en een lange weg heeft te gaan.

Neymar moet maar eerst aan zichzelf werken op europees niv

Jij okk kleine snotneus..
Moet jij niet een andere kapsel doen? W

Helemaal eens met Neymar. Barcelona gaat vanavond zeker weer het spelletje bepalen en dicteren. Tegenstanders passen zich altijd aan Barcelona aan.

hahaha wat een kinderlijke haters weer allemaal die madrista's .
tijdens elke topic van barca zijn ze aanwezig. de meest zielige aanhang op vz! dat is iig een feit.
verder heeft neymar ook gewoon gelijk. barca heeft meer ervaring en presteerd bijna altijd tijdens de champions league.
enigste reden dat city het zover heeft gered is geld want die hebben echt alles gekocht volgens mij.
ze presteren in de premier league al een poosje maar @ champions hebben ze nog niks laten zien.
dus waarom zou neymar hier zeggen dat het moeilijk word blablabla.
beetje zelfvertrouwen in jezelf en je team is niet slecht. hij kon voor andere clubs spelen maar koos gelukkig voor barca.
verder doet neymar het prima bij barca dus blijf maar vooral haten.
begint echt een trend te worden bij de kinderen of iig bij de mensen die zich als kinderen gedragen.

neymar superbelangrijk voor fcbarcelona hem hadden ze vorig jaar al nodig .
ik denk dat meeste hier op VZ nog verrast gaan zijn .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren