Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nederige' Blind kan niet meer stuk: 'Spelers doen dit niet, maar hij wel'

Laatste update:

De mening over zijn presteren binnen het veld zijn nog verdeeld, maar Daley Blind kan bij de fans van Manchester United niet meer stuk. De Daily Mail heeft namelijk uitgevonden dat de ex-Ajacied al zijn fanmail nog persoonlijk beantwoordt. Dat wordt in Engeland beschouwd als een unicum, in een wereld waarin woordvoerders, clubmedewerkers en persvoorlichters normaliter de publieke toon bepalen.

/

Blind zou volgens de Engelse boulevardkrant iedere week een grote zak met brieven mee naar huis nemen en die vervolgens stuk voor stuk lezen en beantwoorden. Bij zijn antwoord voegt hij een gesigneerde foto en een handgeschreven enveloppe toe. "Daley neemt zijn verantwoordelijkheid richting de fans zeer serieus", meldt een anonieme bron. "Spelers komen normaal gesproken niet naar kantoor voor hun fanmail, maar Daley wel."

De bron vindt de manier waarop de Oranje-international met zijn fans omspringt hartverwarmend. "Het is brilliant en toont aan hoe nederig hij is. Het lezen van brieven van fans herinnert de spelers eraan wat hun plek is en wie de belangrijkste mensen zijn bij de club." Blind postte onlangs nog een foto van zijn fanmail op zijn Facebookpagina. "Ik heb een aantal hele mooie brieven gekregen van over de hele werd. #tijdomteantwoorden", schreef hij daarbij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! Ben niet zo'n fan van de voetballer Blind maar als persoon en doorzetter zeker wel. Wijnaldum is ook zo'n type als Blind. Die plaatsen zich niet boven de rest.

15 januari 2015 om 12:50

Haha kijken of hij dat zo fanatiek blijft volhouden.

15 januari 2015 om 13:14

Als het teveel wordt natuurlijk niet, maar anders die ik geen reden waarom hij ermee zou stoppen.

15 januari 2015 om 13:29

Ja dat is inderdaad afwachten maar dat Blind het nog steeds doet vind ik wel van klasse getuigen.

15 januari 2015 om 17:22

Iedereen in Engelamd leest dit natuurlijk ook dus gaan ze hem massaal brieven schrijven in de hoop op een antwoord

15 januari 2015 om 13:23

Ik denk gewoon dat Blind het heel erg waardeer dat hij het zo ver heeft kunnen schoppen, pakweg 4 jaar geleden dacht iedereen dat Daley Blind bij de Graafschap ofso zou belanden want zo bijzonder speelde hij toen niet.

Hij werd in Nederland uitgekotst toen het slecht ging bij Ajax, destijds had hij uberhaupt fans die hem zo geweldig vonden, als je dat meegemaakt hebt ga je uiteindelijk toch wel waarderen dat je bij het ''grootte' Man Utd. zit dus ook de fans.

15 januari 2015 om 16:20

Het heet niet voor niets "the Daley Mail"...

16 januari 2015 om 04:14

Haha, goeie..

Mooi gebaar van Blind. Het te hopen dat hij het niet te goed gaan doen bij United want dan is hij dadelijk 24/7 bezig met brieven beantwoorden haha.

15 januari 2015 om 17:49

Volgende week op de persconferentie:
Pers: Blind speelde een goede wedstrijd, waarom wisselde je hem dan na een uur?
Lvg: Ja, het zit namelijk zo. Blind had heel veel fanmail en moest deze nog beantwoorden en naar de post brengen. Ik vind de fans van deze club namelijk belangrijker dan het resultaat.

Zo jammer dat hij in nederland zo word afgekraakt terwijl hij in het grote manchester zo word gewaardeerd. Wij moeten spelers ook groot leren maken. We hebben vaak de neiging de verkeerde af te kraken. Mooi gebaar van daley en leuk voor de fans ook natuurlijk

15 januari 2015 om 12:52

Juist in het buitenland doen ze elke week alsof ze een nieuwe messi of ronaldo hebben. Waarom doen wij dat hier niet ook?

15 januari 2015 om 12:54

Ik ben ook blij dat we hier niet zo'n cultuur hebben.

15 januari 2015 om 13:43

Omdat wij Europees praktisch elke wedstrijd verliezen. Bovendien verandert mijn gemoedstoestand 180 graden als ik van engels voetbal overschakel naar de eredivisie (met uitzondeeing van een paar leuke wedstrijden). Eredivisie spelers zijn nou eenmaal geen wereldsterren.

15 januari 2015 om 18:21

Komt ook de transferwaarde (en dus uiteindelijk de clubs) ten goede. Als een speler als Depay uit Brazilië/Argentinië/Portugal zou komen zou hij nu gehyped zijn, wij kraken 'm af als hij 2 weken 'normaal' presteert. Zoals een Lamela ofzo, dat stelt toch niet zo veel voor achteraf? 40 miljoen pietermannen voor betaald.

15 januari 2015 om 13:24

Mensen kraken hem af omdat hij niet genoeg naar voren speelt maar altijd breed of terug. ze Beseffen niet dat dit waarschijnlijk zijn instructie is. Want anders zou hij het niet blijven doen

15 januari 2015 om 14:11

Waarom zou een coach een speler instructies geven om alleen maar terug of breed te spelen? Zeker op de positie waar Blind speelt is naar voren spelen juist heel belangrijk.

Ik denk dan weer dat hij zo vaak breed en terug speelt omdat zijn tempo/handelingssnelheid laag ligt.

15 januari 2015 om 14:57

@keizerstad.

Denk dat je het niet helemaal goed ziet.
Ik vind dat Blind juist de mogelijkheid bied aan zijn collega middenvelders om op de helft van de tegenstander een paas met risico te geven.
Blind is een speler die haast geen balverlies heeft in een wedstrijd en keihard werkt voor het team. Ook is hij een speler die de bal op het juiste been mee geeft met de goede snelheid en de verbinding is tussen de verdediging en de rest van de voorhoede. Dat is een hele belangrijke rol. Dat moet ook een type speler zijn dat ook niet te veel risico in zijn spel hoort te leggen maar juist de ballen mee geeft aan de creatieve middenvelders zoals Maria en Mata zodat zij dat juist kunnen doen. Blind zorgt dat de ballen bij hun terecht komen. Zet je een speler neer op Blind zijn positie die de beslissende paas probeert te geven gaat het team alleen maar slechter draaien. Daarom is een type blind essentieel voor goed positiespel.
Daarnaast had hij naast dat hij zijn taak had gedaan tegen Southampton ook prachtige voorzetten vanaf links gegeven.
De speler die dit moment door het ijs zakken zijn er heel veel, maar Blind zeker niet. Ik zag Mata heel slecht spelen en de momenten dat hij risico in zijn spel moest leggen deed hij het niet, terwijl hij in tegenstelling tot Blind er juist staat om een beslissende paas met risico te geven!

Denk dat het tikie breed erg overdreven is. Blind geeft vaak de ballen goed mee aan zijn middenvelders op het juiste momenten op het juiste been. Wat wil je nog meer als aanvallende middenvelder??

15 januari 2015 om 19:50

Hij vertraagt het spel wel erg zeg..

15 januari 2015 om 19:56

100% hiermee eens. Ik weet niet hoeveel van jullie net als ik elk weekend de pot van Man United zien, maar zowel voor zijn blessure als tegen Soton valt het me op dat hij toch gauw 40/50% van zijn passes naar voren speelt. Dat tikkie-breed verwijt paste vorig jaar nog toen Ajax in de tweede seizoenshelft bij vlagen dramatisch speelde, maar wat ik dus zeg; kijk maar even 3 wedstrijden van Man U met Blind in de basis en hij zal je in positieve zin opvallen.

15 januari 2015 om 15:46

Hij wordt niet eens afgekraakt

Respect, vind het helemaal niets bij united om hem te zien spelen maar dit is wel echt netjes en zoals het hoort, hoewel een Rooney en van Persie er wel honderden zullen krijgen vind ik dat ze toch weleens een paar mogen doen hoor met die asociale salarissen.

Mocht dit waar zijn dan heb ik er enorm veel respect voor.

15 januari 2015 om 15:37

Misschien zelf een brief sturen hahaha dan zullen we zien of het waar is.

Ik weer niet goed wat ik hier van moet vinden. Aan de ene kant vind ik t heel goed van hem. Als mens zijnde op sociaal gebied is t echt uniek. Maar een profvoetballer heeft als hoofdtaak dat hij goed moet voetballen. Dat Blind een goeie voetballer is staat vast. Maar alle tijd die hij steekt in het beantwoorden van fanmail. Kan hij beter steken in trainen, omdat ik denk dat Blind nog veel beter moet spelen. Manchester United is een club die zich meet met de beste ter wereld. Zo goed is Blind nog niet. Daarom denk ik dat Blind heeft een mooie karakter eigenschap dat hij zijn fans waardeert. En ik hoop dat hij nog beter gaat trainen en voetballen, zodat hij United naar een hoger niveau kan brengen.

15 januari 2015 om 13:08

Die gozer neemt het na een training mee in zijn eigen tijd man man nee hij moet 15 uur per dag trainen ofzo wtf, het is ook nooit goed.

15 januari 2015 om 18:24

Ooit van rust gehoord? Ook profvoetballers moeten hun lichaam laten herstellen. Hij kan niet 24 uur per dag trainen hè.

Jammer dat dit bericht ervoor gaat zorgen dat meer mensen hem gaan schrijven en hij het hierna waarschijnlijk nooit voor elkaar krijgt om ze allemaal te beantwoorden. Toch een hulde waard voor de uren die hij er nu al heeft ingestoken!

Blind is een uitstekende voetballer die zwaar wordt onderschat. Iedereen praat altijd VI na, maar kijken zelden naar zijn spel. Technisch enorm vaardig en harde werker. Zit er heel vaak tussen en onderschept, net als tegen Southhampton, de bal op cruciale momenten.

Het is geen spelers die opvalt door te scoren, maar wel ontzettend nuttig op zijn positie. De kritiek dat hij op safe speelt is onterecht, aangezien hij niet in de positie was om vooruit te spelen met drie matige verdedigers achter zich.

Was afgelopen weekend als back weer sterk en had een aantal aardige voorzetten.

15 januari 2015 om 13:48

Goeir

15 januari 2015 om 13:50

Kan verwijderd worden (allebei)

15 januari 2015 om 13:59

Dus omdat iemand het zelfde denk over blind als VI praat iedereen VI na...? Niet serieus te nemen.
En deze heren hebben meer verstand van voetbal dan de gemiddelde VZ lid hiero, accepteer gwn dat Blind niet zo'n bijzondere voetballer is...

15 januari 2015 om 14:05

Moet dat dan? Heb je 11 bijzondere voetballers (in de basis) nodig om echt wat te bereiken. Ik meen me een SAF te herrineren die prijzsn kon winnen met spelers als Brown, O'Shea, Evans, Valencia, Cleverley... De nummer 6 positie, daar hoef je helemaal niet heel bijzonder te zijn. Je moet de bal kunnen onderscheppen, tactisch sterk zijn, slim zijn, kunnen handelen, een aardige techniek hebben onder druk en de bal distributeren, dit zijn dingen die Blind beheerst en al laat zien bij United. Hij is nog niet een keer onder de ondergrens gezakt in de sterkste competitie ter wereld, een nieuwe competitie, een nieuw team, een team dat nog niet is ingespeeld op elkaar, dat is gewoon prima. Hij is nog maar 25 en tot nu toe heeft hij zich bij elke stap omhoog getrokken en aangepast aan zijn omgeving, denk aan (Groningen, Ajax, Oranje), waarom zou hij dat niet bij United kunnen doen?

15 januari 2015 om 14:12

Hij is niet in de positie om vooruit te spelen met 3 matige verdedigers achter zich. Dat klinkt heel vreemd. Dus omdat hij matige spelers achter zich heeft staan dan kan hij de bal niet vooruit spelen (waar dus de betere spelers staan) maar moet hij terugspelen op die matige verdedigers. Waarom is dat zo? Moeten die matige verdedigers vaak aan de bal komen om het te leren ofzo? Ik vind het vrij tegenstrijdig.

Blind is een vrij beperkte speler en heeft geluk dat Van Gaal bij United zit anders was hij daar nooit gekomen. In het begin waren ze vol lof over hem, nu hebben ze ook door dat hij altijd op safe speelt. Verdedigend ook niet heel sterk in mijn ogen, mist toch wat snelheid.

Je mag denken dat ik nu VI napraat, ik kijk zelden naar dat programma dus die vlieger gaat niet echt op. Ik word moe van mensen die gelijk komen met 'je praat gewoon Derksen na'. Ooit bij je opgekomen dat mensen dezelfde mening kunnen hebben?

15 januari 2015 om 14:15

Je bent wel degelijk een na prater omdat Blind statistisch best veel ballen vooruit speelt maargoed.

15 januari 2015 om 18:27

Dan heeft het nog steeds niets met napraten te maken. Hooguit dat zowel de heren aan tafel als een aantal leden hier het fout zien. Maar dat sommigen gelijke meningen delen maakt het niet direct napraten.

15 januari 2015 om 18:40

Je snapt het schijnbaar echt niet Dd28. Hij is niet altijd in de positie om die bal naar voren te spelen, want er staan 3 matige verdedigers achter. Als je op zijn plek dan al risico gaat nemen en de bal verliest, dan staan er alleen die 3 matige verdedigers nog. Dan kun je hem beter terug of breed leggen, zodat er opnieuw gezocht kan gaan worden naar een opening om toch die betere aanvallende spelers te bereiken. Wat dat betreft doet Blind het heel goed en speelt ie toch redelijk vaak een diepere bal. Maar zoals gezegd moet er in het spel van een 6, zoals Blind nu speelt, weinig risico zitten.

15 januari 2015 om 18:58

@ Ajaxcunian

Nou, ik vind hem maar een beperkte speler die in mijn ogen te vaak kiest voor een balletje terug wanneer hij prima vooruit kan spelen.

@ Nijogeth

Met een balletje terug breng je de matige verdedigers in gevaar. Ik zou eerder dan een bal vooruit schieten, desnoods een lange bal, als het vertrouwen in de verdedigers zo slecht is.

15 januari 2015 om 15:47

Sorry maar je komt zelf niet verder dan 'zeer nuttig voor zijn positie´. Blind zou in de
eredivisie elke week een uitblinker zijn. Echter is het nu wel schrijnend om te zien hoeveel hij tekort komt in Engeland. En dan met name op fysiek en snelheid, vooral op zijn positie.

Nu zal hij er een stuk meer krijgen denk ik haha. Mooi gebaar van Daley Blind!

Top om te lezen dit.

Had mijn vraagtekens met zijn vertrek naar Man. United. Echter speelt hij daar ook naar behoren. Eigenlijk hetzelfde als bij Ajax.
Als hij kan groeien in het "naar voren spelen" dan kan het een erg bruikbare speler worden voor Man. United en het Nederlands elftal.

Hij speelt nu namelijk nog vaak op safe (en doet dit goed overigens). Maar door deze speelstijl zal hij nooit echt boven de rest uitstijgen. Mocht hij wel dreiging naar voren krijgen dan kan hij zich onderscheiden!

Uh. In deze tijd verwacht je toch dat alles digitaal gaat. Petje af voor hem.

Slim want hij koopt hiermee extra tijd bij de supporters, wat hij wel kan gebruiken om het langer in Manchester vol te houden. Iedereen weet dat Blind een beperkte speler is maar hij heeft het toch tot United geschopt en als hij zijn hand nu goed uitspeelt kan hij best jaren in de top blijven.

15 januari 2015 om 13:50

Onzin, als ik redcafe mag geloven, grootste United forum, is de meerderheid juist tevreden met hem, wordt hij de beste aankoop genoemd en een potentiële captain zelfs, hij doet het gewoon heel goed en is constant minimaal een voldoende.

15 januari 2015 om 14:01

Een speler die steeds balletje terug en breed geef kan ook niet veel fout doen

15 januari 2015 om 14:02

En hoe ontkracht dat wat ik zeg?

Wat ik zeg is dat Blind er goed aan doet om de supporters aan zijn kant te houden, wat hij op dit moment goed doet, te merken aan de United fans. Waarom doet hij hier goed aan? Omdat vroeg of laat niemand zijn positie veilig is bij een topclub.

15 januari 2015 om 14:05

Maurootje, statistisch klopt die uitspraak niet, het is een beeld hier al een tijdje hangt, verder wil ik er niet op in gaan.

15 januari 2015 om 14:07

Je insinueert dat Blind dit doet/verstandig is om dit te doen doordat hij anders niet geliefd zou zijn door de fans, doordat hij een beperkte speler zou zijn. Ik geef aan, dat er best veel fans zijn waarbij hij geliefd is doordat ze in hem een prima/goeie/nuttige voetballer zien.

15 januari 2015 om 14:19

Blind is een beperkte speler, punt. En verder heeft er nog nooit iemand zo ver naast gezeten bij het interpreteren van een van mijn reacties.

15 januari 2015 om 14:44

Je kan echt sterk argumenteren man, complimenten.

15 januari 2015 om 14:58

Je bent serieus in voor de discussie of Blind een beperkte speler is of niet? Ok, daar gaan we dan:
- Blind kan niet sprinten;
- Blind heeft een zwak afstandschot;
- Blind is stijf linksbenig;
- Blind is niet kopsterk;
- Blind kan niet goed dribbelen.
Ik kan waarschijnlijk nog wel even doorgaan maar zo schets ik hem wel beperkt genoeg voor nu. Wat ben ik benieuwd naar naar de masterclass argumenteren die ik nu ga krijgen.

15 januari 2015 om 15:24

Waarom discussiëren jullie op zo'n negatieve toon? Nergens voor nodig.

@glory
Niet eens met je laatste post. Vrij korte beargumentatie: Paul Scholes. Voldeed ook niet aan drie van jouw bovengenoemde kwaliteiten. Wel heeft Blind een aantal overeenkomensten: Work Rate, box-to-box, tactisch inzicht, rustig en bescheiden. Blind staat nog ver af van niveau Scholes, maar dat staan alle middenvelders. Blind kan groeien en ik zie hem een aantal jaar op die positie spelen voor United.

15 januari 2015 om 15:26

De beste CDM ter wereld van enkele jaren kan dat wel? En je moet goed kunnen dribbelen als CDM, snel zijn en een goed afstandschot, wat een non argumenten. Blind is tactisch sterk, dat compenseert al enorm veel voor zijn gebrek aan snelheid en kracht, verder heeft hij een prima tackle/sliding, en kan hij het spel goed verdelen, zorgt hij voor rust achterin en is hij altijd een stabiele factor, overigens logisch dat een beperkte speler moeiteloos op 3/4 posities kan spelen (lcv, lb, lwb, cvm..) Noem tenminste relevante kwaliteiten op.

15 januari 2015 om 15:59

Mee eens Gunnero, en nu moet het lichtje bij Ajaxcunian gaan branden. De discussie gaat niet om of Blind de kwaliteiten heeft om een goede CDM te zijn of te worden. Met dat standpunt ben ik het altijd eens geweest. De discussie gaat over of Blind een beperkte speler is. Dat is hij want hij heeft een boel zwaktes. Of deze relevant zijn of niet, ze zijn er, ergo, Blind is een beperkte speler.

15 januari 2015 om 16:37

Oke Ronaldo kan niet verdedigen, niet tacklen, niet sliden, heeft weinig tactisch inzicht, niet bijzonder goed in de kleine ruimte, heeft geen mooie steekpassen, hierdoor is Ronaldo een beperkte speler. Hoe onzinnig klinkt dit? Zelfde als waar jij mee bezig bent, als iemand irrelevante kwaliteiten niet bezit, maakt dat hem niet beperkt.

15 januari 2015 om 16:46

Haha nee Ronaldo is een complete speler. Die discussie hoef je niet te proberen. En dit was inderdaad ook een onzinnige discussie, maar jij wilde hem per se aangaan. Fijn dat je het zelf in bent gaan zien. Nu nog wat aan je defensieve toontje doen. Je argumenten komen niet echt uit de verf nu. Je kunt misschien met me meegaan naar die masterclass?

15 januari 2015 om 17:10

Waar heb je het over? Als er een ding feit is, is dat je nog niet met relevante argumenten bent gekomen over Blind. Noem waarom hij beperkt zou zijn voor een CVM, en kom dan niet aan met snelheid/afstandsschot enz, straks ga je nog zeggen dat hij beperkt is omdat hij geen schaar kan en niet kan keepen.

15 januari 2015 om 17:22

Nee, dat is het tegenovergestelde van een feit. Jezus.

Jij noemt de door mij genoemde kwaliteiten niet relevant. Ik ben het daar absoluut niet mee eens. Fysieke kracht, sterk zijn in de lucht, een sterk schot vanuit de tweede lijn en tweebenigheid zijn zeker dingen die ik wil zien bij een Cdm. Als je je daar niet in kan vinden, then lets agree to disagree.

Daarnaast zeg je wel dat je hem op verschillende posities kan neerzetten, maar je wilt Blind op geen enkele positie zien in een viermans-verdediging. Dat is helaas al te vaak verkeerd afgelopen. In een vijfmans-verdediging kan hij wel op LCB of Lwb. Als je consistente prestaties van hem wilt zien moet hij op CDM blijven.

15 januari 2015 om 17:48

Jongens toch wat denken jullie toch allemaal zo moeilijk...

Blind heeft een paar taken :

- Achterste 4 beschermen

- Storen en bal afpakken

That's it! waarom analyseren jullie alles zo kapot veel ?

Als hij die 2 taken uitvoert dan interesseert mij het echt niet of de bal breed wordt getikt of links of rechts of naar achter.

Hij hoeft niet te kunnen sprinten, van afstand te schieten, goed te kunnen koppen of te dribbelen.

Het lijkt alsof mensen soms nog nooit van aanvullende spelers hebben gehoord..

15 januari 2015 om 17:48

Ligt maar net aan het spelletje dat je wil spelen, een Busquets heeft al deze kwaliteiten niet maar was een tijdje de beste CVM ter wereld. Blind compenseert heel veel van 'die beperkingen' door slimmer te zijn, tactisch sterker te zijn. Schot uit de tweede lijn is niet iets wat je hoeft te verwachten van een CVM, fysieke kracht is niet iets wat ongunstig zou zijn, groot kwaliteit, maar als je dan weer kijkt naar het aantal intercepties, blocks, clearances, succesvolle tackles dan zie je waar hij dat gebrek compenseert. En het is ook niet alsof Blind niet met zijn rechter kan spelen, reden dat de Boer hem op 6 zette was onder andere omdat hij zo goed in de kleine ruimte kon spelen. Maar nee Blind is beperkt, slecht, heeft de loterij gewonnen en mag daarom bij United spelen, LVG stelt hem vast op omdat hij gewoon een zwak voor hem, die neemt zijn baan niet serieus. Ben er onderhand wel een beetje klaar mee, al dat onterechte gezeik op hem. Als je hem beperkt vindt, so be it.

15 januari 2015 om 18:19

De aap komt uit de mouw. Jij discussieert vanuit de aanname dat ik Blind een slechte speler vind, maar als je er naar op zoek gaat zul je niets kunnen vinden waar dat uit zal blijken. Blind is erg goed in slidings en sommige van zijn onderscheppingen staan op mijn netvlies gebrand, pal naast het beeld van een Wanyama die hem met het grootste gemak van de bal af zet.

15 januari 2015 om 18:55

Glory, volgens mij zeg je zelf dat Blind een beperkte speler is, terwijl Blind een speler is die op meerdere posities uit de voeten kan en grote kwaliteiten heeft om een goede CDM te worden. Dit houdt dus in dat het geen beperkte speler. Dat ie een speler is met beperkingen, ala, maar dat is elke speler. Iedereen heeft wel mindere punten, zelfs Messi en Ronaldo.

Verder vraag ik me af waarom ie hiermee de voor hem zo nodige extra kan kopen. Volgens mij zijn de meeste United supporters zeer tevreden met Blind en noemen ze hem al de mogelijke aankoop van het jaar (en dat terwijl je Di Maria hebt gehaald). Dit komt omdat United al enkele jaren moeite heeft om die positie goed in te vullen. Nu is dat met Blind wel gelukt doordat Blind een speler is die zijn taken uitvoert en af en toe een extraatje eraan geeft. Blind pakt namelijk veel ballen af, staat positioneel vrijwel altijd op de goede plek en bewaart de rust. Dit is heel belangrijk, want elke keer een risicovolle diepe bal is helemaal niet goed voor dit United. Men heeft namelijk niet de beste verdedigers achterin lopen en als je beter opnieuw kan beginnen met opbouwen, dan moet je dat ook doen. Verder is die rust en tactisch inzicht heel belangrijk in de coaching, waar Blind ook veel aan doet. Vandaar ook dat veel mensen in hem een toekomstige leider bij United op het middenveld ziet. Ik zie hem qua spel en coaching Keane wel opvolgen, want daar is nooit een echte vervanger voor geweest. Alleen zal Blind minder vreemde fratsen hebben.

15 januari 2015 om 19:05

Nee dat komt eerder doordat ik deze discussie 15 keer heb gevoerd, als iemand na een aantal posts nog niet een keer rationeel heeft gereageerd, dan houdt het wel op.

15 januari 2015 om 19:39

@ajaxcunian Had je in die andere discussies ook zo'n moeite met het ontcijferen van simpele reacties?

@nijogeth Ik ben blij dat je naar mijn oorspronkelijke reactie vraagt.
Wat ik wilde aangeven is hoe belangrijk het is om de goodwill van het publiek te genieten.
Die goodwill kan een speler in het geval van matige prestaties meer tijd geven bij een club, net zoals de steun van het publiek de speler bij goede prestaties naar nog grotere hoogtes kan brengen. Dat is alles.

Ik vind dat ik mijn standpunt rond de kwaliteiten van Blind voldoende heb duidelijk gemaakt.

Wat een onzin nieuws en alleen maar bedoeld als reclame voor Daley Blind. En dat ook nog eens benoemd door een 'anonieme bron' in een boulevard krant.
Het moet niet gekker worden hier op voetbalzone.

Hulde, diep respect!!!
Had eigenlijk wel verwacht dat er in Engeland grappen over zn naam (daily blind ofzo )werden gemaakt maar dat blijkt wel mee te vallen

Mooi maar verbaast me niets, als je hem zo ziet en hoort spreken in interviews dan zie je ook gewoon een hele normale jongen die gewoon van zijn passie zijn beroep heeft kunnen maken.

Met het karakter zit het inderdaad gewoon goed en hij beseft zo blijkt dat de fans het mede mogelijk maken dat hij nu dit leven kan leiden.

Daarnaast moet je toch iets als je vriendin er weinig kan zijn ivm haar werk in Amsterdam

Ik ga hem gelijk een brief sturen!

'nederige' Blind kan niet meer stuk: 'spelers doen dit niet, maar hij wel'

Conclusie: Blind is geen speler. We zijn eruit.

nederige blind kan beter de tijd gebruiken om nog wat extra te trainen

15 januari 2015 om 18:53

Gast, hij kwam bij Ajax zelfs eerder terug van vakantie om extra te kunnen trainen en dat terwijl hij net een WK had gespeeld. Hij heeft gewoon inzet voor tien voor zijn passie: voetbal.

Bij Ajax heeft hij het (erg) lange tijd moeilijk gehad en niet alleen vanwege zijn voetbal, maar ook mede door de rol van zijn vader destijds.
Waar 99% van de trainers hem al lang en hoog en breed de deur uit had geschopt hield Frank vertrouwen in hem en dat heeft zich uitbetaald.

indien dit waar is ....respect voor de mens D. Blind en een voorbeeld voor vele jonge profs !

15 januari 2015 om 18:55

Wat mij aangaat niet alleen hiervoor, bij Ajax schreef op een gegeven moment 99% van de fans hem ook de grond in, maar hij ging door en bleef zich inzetten.
Vervolgens speelde zijn vader ook een rol waardoor Daley het absoluut niet gemakkelijker kreeg en nog liet hij zich niet gek maken.

Ook wat mij aangaat diep respect voor Daley, hij heeft al mijn verwachtingen van een paar jaar geleden compleet overtroffen.

Je moet wat doen hé om je tekortkomingen te compenseren.

Zoveel zal het niet zijn, misschien is het maar 1 grappenmaker die onder verschillende namen deze arme jongen stalkt.

Mooi dat Blind zo gewoon blijft. Vraag me af of hij er geen dagtaak aan heeft om zijn fanmail te beantwoorden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren