Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mislintat vergelijkt het potentieel van Ajax-aankoop met dat van wereldtopper

Laatste update:

Diant Ramaj heeft hetzelfde potentieel als Marc-André ter Stegen. Dat zegt Sven Mislintat in gesprek met het Duitse Kicker. De 21-jarige doelman verruilde Eintracht Frankfurt deze zomer voor Ajax, dat vijf miljoen euro betaalde voor zijn diensten.

Mislintat voorspelt een grote toekomst voor Ramaj. “Ik denk dat hij hetzelfde potentieel heeft als Ter Stegen. Diant kan heel goed meevoetballen met beide voeten. Hij kan heel goed draaien, is sterk in de één-tegen-één, heeft lef en durf in de opbouw en ziet hoe het spelletje gespeeld wordt.” De directeur voetbalzaken van Ajax houdt logischerwijs het vertrouwen in de keeper, ondanks dat hij nu op de bank zit.

“Diant zou morgen kunnen spelen, maar dat hoeft niet”, is de Duitse beleidsman van mening. “Hij is een investering voor de toekomst en elke euro meer dan waard.” Ramaj genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij VfB Stuttgart, voordat hij na tussenstops bij Stuttgarter Kickers en 1. FC Heidenheim in de zomer van 2021 bij Frankfurt belandde. Daar stond hij in de hoofdmacht twee duels onder de lat voordat hij begin deze maand de overstap maakte naar Ajax.

Hoewel Ramaj de tweede keeper leek te worden in de Johan Cruijff ArenA, krijgt Jay Gorter de voorkeur van Maurice Steijn sinds de zware blessure van Gerónimo Rulli. Het was in eerste instantie de bedoeling dat Gorter dit seizoen elders in de Eredivisie vlieguren ging maken, maar de langdurige afwezigheid van Rulli heeft de plannen veranderd.

Ben jij het eens met Sven Mislintat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ohjee, maar Steijn houdt Ramaj op de bank als wraak tegen Mislintat zijn wanbeleid, aldus Driessen Verweij.

22 augustus 2023 om 06:14

En hij geeft een signaal af aan mislintat als hij Branco wisselt terwijl die gewoon een slechte pot speelde. Hoe verzinnen ze het elke keer weer. Alle aankopen gewisseld…. Dat is een signaal van Steijn naar mislintat volgens knabbel en babbel. Koekoek

De nieuwe Messi, de nieuwe Ronaldo. Jongen heeft nog geen minuut gemaakt. Straks gaat hij ook spelers uitkappen in z’n eigen 16…

22 augustus 2023 om 06:15

Snap je het woord potentieel niet? Dan moet je dat even opzoeken. Is wel handig.

22 augustus 2023 om 09:08

Hoe hij omschreven wordt lijkt het wel een creatieve middenvelder

22 augustus 2023 om 10:08

Zoals jij jezelf beschrijft dan beoefen je het oudste beroep ter wereld.

Kom op zeg, wat is dat nu voor een kul argument. Nergens, maar ook nergens wordt een vergelijking gemaakt met een andere positie dan keeper en dan nog wordt er alleen gesproken over potentieel. Potentieel komt er niet altijd uit en is afhankelijk van veel factoren.

En dan Gorter laten keepen, wat een geleuter

21 augustus 2023 om 23:42

Heb je uberhaupt het artikel gelezen?

21 augustus 2023 om 23:55

Maar er staat veel wat ie heel goed kan. Maar daartussen staat niet dat ie ook nog ballen kan tegenhouden. Primaire taak van een keeper lijkt me toch?!

21 augustus 2023 om 23:57

Wat zegt het artikel dan. Kom op deze man zit gewoon uit zijn nek te kletsen. Dit soort uitspraken zijn lachwekkend. Ten eerste keept hij niet en ten tweede was Ter Stegen op zijn leeftijd zoveel verder en is hij ook gewoon een topkeeper. Zeggen dat iemand dat soort potentieel heeft zonder echte ervaring op het hoogste niveau is lachwekkend. Hij kan wel zeggen dat hij voor de toekomst is gehaald, maar als hij echt dit soort potentie zou hebben dan moet hij een 1 jaar oudere gorter er wel uit kunnen keepen.

21 augustus 2023 om 23:58

Er staat vooral:
“diant zou morgen kunnen spelen, maar dat hoeft niet”, is de Duitse beleidsman van mening. “Hij is een investering voor de toekomst en elke euro meer dan waard.”
Oftewel: En dan Gorter laten keepen, wat een geleuter - terwijl het duidelijk wordt uitgelegd is weinig toevoegend, wat mij betreft.

22 augustus 2023 om 00:03

Waarom moet ie dat meteen bewijzen dan.. zijn tijd gaat wel komen als we Mislintat moeten geloven. Laat eerst Gorter zich maar bewijzen dit seizoen en wellicht komend seizoen, kan die vervolgens een transfer maken (lees, er geld aan verdienen) en vervolgens staat Ramaj klaar. Blijkbaar zien ze het ook nog in Gorter zitten en als je die nu er naast gaat zetten levert die sowieso nooit meer een euro op. Geduld is een schone zaak.

22 augustus 2023 om 00:10

Dat wordt van elke keeper verwacht. In al die andere zaken zit toegevoegde waarde.

22 augustus 2023 om 00:12

Je speelt toch niet om transferwaarde te creëren maar om te winnen. De beste moet gewoon keepen en met dit soort potentie zou hij moeten keepen.

Als Gorter niet keept dan staat Ramaj erin die van op de bank zitten ook niet beter wordt en zeker niet meer waard wordt. Vind dat jij er nogal makkelijk over denkt.



22 augustus 2023 om 07:15

Steijn heeft in een eerder interview ook gezegd dat Ramaj moet acclimatiseren. Tot die tijd speelt Gorter. Ik weet niet of hij dat zomaar roept, maar we zullen het zien. In de oefenpot tegen GAE speelde hij in ieder geval geen slechte pot.

22 augustus 2023 om 07:38

@memphisdepay ik vind dat jij er nogal korte termijn over denkt. Voor een club als Ajax is het juist wel belangrijk transferwaarde te creëren. Uiteraard wil je daarnaast gewoon de beste opstellen en wedstrijden winnen maar je gaat niet al je andere spelers bij het oud vuil zetten wanneer je een nieuwe gekocht hebt. Het is onmogelijk om een seizoen te voltooien met 11 spelers en als de onderlinge verschillen klein zijn is het zaak om dit te managen. Het was altijd al de bedoeling geweest dat Ramaj 2e keeper zou worden, Gorter zou verhuurd gaan worden zodat hij ook aan spelen toe zou komen.

22 augustus 2023 om 08:16

Primair wil je wedstrijden winnen en als je dat doet zorg je dat de transferwaarde omhoog gaat. Dat doe je namelijk niet als je alleen maar verliest

22 augustus 2023 om 08:54

Hij is maar een jaartje jonger dan Gorter, dus waarom is hij dan zo'n gigantisch talent? Hij is blijkbaar niet een groter talent dan de ongeveer even oude Gorter. En hoewel ik Gorter geen drama keeper vind, zie ik hem nog geen nieuwe Ter Stegen worden.

22 augustus 2023 om 10:08

Inderdaad; omdat Mislintat dat niet heeft genoemd zal hij dat wel niet kunnen… man man…

22 augustus 2023 om 06:17

@ieszz
Precies dat is ook mijn eerste gedachte. Wat moet die Gorter dan wel een wereld topper gaan worden. Ben benieuwd of die zelfs ook maar een punt voor Ajax gaat pakken

5 miljoen euro. Dus niet 10, niet 8 maar 5 miljoen euro.

21 augustus 2023 om 23:41

Haha, en dan onze wel ingevoerde "journalisten" die het aankoopbedrag gewoon even verdubbelen om het wanbeleid van Mislintat extra kracht bij te zetten.

21 augustus 2023 om 23:42

Dat is natuurlijk nog steeds vrij prijzig voor een 3de keeper

21 augustus 2023 om 23:46

Hij is dan ook in eerste instantie gekomen als 2e keeper. Het is nou met Rulli eenmaal zo gelopen, en Steijn kiest op dit moment voor Gorter.

Ik vind 5 miljoen echter acceptabel, maar dit kan je pas over een tijd zeggen. Blijkt het een wereldkeeper dan is het een koopje.

21 augustus 2023 om 23:54

Ik vind 5mln ook acceptabel voor een jonge talentvolle keeper, en dat kan je best nu al zeggen. Of het een wereldkeeper gaat worden moeten we idd wel afwachten. En idd als 2e keeper en voor de toekomst gehaald, maar mensen schijnen dit niet te kunnen/willen begrijpen.

22 augustus 2023 om 00:11

Drommel was ook 3,5 miljoen zit ook op de bank.

22 augustus 2023 om 00:14

Drommel was jaren geleden ook gehaald als 1ste keeper en heeft tot vorige zomer heel veel kansen gehad om zich te bewijzen

22 augustus 2023 om 00:14

Naast dat het nog een beetje onzeker was of Rulli bleef of niet en het geplande verhuur van Gorter, is 5 miljoen geen hoog bedrag. Ook breedte aankopen zullen meebewegen met de markt.

22 augustus 2023 om 09:27

@marton3103,

Op zich is voor Ajax 5 mln niet zoveel. Alleen ben ik toch wel benieuwd hoe jij conclusie trekt als jonge talentvolle keeper?

Tenzij je ook regelmatige trainingen bekijkt van hem.

22 augustus 2023 om 10:03

"ik vind 5 miljoen echter acceptabel, maar dit kan je pas over een tijd zeggen."

Dit is een vreemde uitspraak toch? Hoe kun je 5mln acceptabel vinden als je nog geen flauw idee hebt wat die gozer kan? ALS het een wereld keeper is, is het idd een koopje. Als hij slechter is dan Gorter vind ik het een behoorlijk dure misser. Maar dit kunnen we idd allemaal nog lang niet beoordelen.

Het valt me echter wel op dat veel Ajacieden het gezwets van Mislintat als zoete koek vreten. Vraag me af hoe dit komt. Denk dat de wens de vader van de gedachte is. Wat mij betreft hebben de aankopen maar ook Mislintat zelf echt nog alles te bewijzen. Verkopen kan hij, dat heeft hij wel laten zien. Maar inkopen......we wachten af.

22 augustus 2023 om 10:51

Het valt Ajacieden op dat hij communicatief en verbaal ijzersterk is, en iedere speler die is gekomen zeiden ook dat het verhaal van Sven ook een van de redenen is dat ze voor Ajax hebben gekozen. Zelfs een Sutalo heeft verschillende Italiaanse en Premier League clubs afgeslagen omdat hij per se naar Ajax wilde gaan. Dan kan je Sven zn manier van communiceren afdoen als gezwets maar dan sla je de plank finaal mis wat mij betreft want tot dusver zit achter alles wat hij zegt een gedachte achter en is het overduidelijk dat de man weet wat hij aan het doen is en bezig is om iets speciaals te bouwen. Of het allemaal goed uitpakt weet je nooit maar de voortekenen zijn zeer hoopvol.

Lekker roepen. Dit legt die jongen totaal geen druk op ofzo.

22 augustus 2023 om 05:25

Dit is het standaardverhaaltje van Mislintat. Elke speler is een van de grootste talenten die hij ooit gezien heeft op die positie.

22 augustus 2023 om 10:16

Je moet je waar wel een beetje aanprijzen natuurlijk.

Hahaha, en momenteel de derde keeper onder Steijn. Lachwekkend dit. Wordt tijd dat Mislintat binnen Ajax eens wat meer tegengas krijgt. Zoals Van Basten terecht opmerkt lijkt het wel of Mislintat alles in zijn eentje bepaald momenteel. Waar zijn de overige technische mensen binnen Ajax? Lichtgewicht Jan van Halst staat erbij en kijkt er naar. Allemaal prima aankopen volgens Jan.

22 augustus 2023 om 08:47

Hahaha, wat grappig allemaal zeg. Kom niet meer bij. Een hele discussie of een nieuwe keeperstalent nu meteen moet keepen of rustig gebracht wordt. Wat lachwekkend zeg.

Mislintat moet wat tegengas krijgen????

Elke aankoop bij Ajax gaat langs de scouting. Elke aankoop wordt besproken in de directie en vanaf een bepaald bedrag moet de RvC toestemming geven.

Zo is de RvC tegen het aantrekken van een Armeense speler uit de Russische competitie. Maar ja, Mislintat bepaald alles toch helemaal in zijn eentje? Waarom komt die speler dan niet?

22 augustus 2023 om 12:55

Welke scouting? Heel veel technische mensen hebben de club verlaten. In de RvC en directie zit geen voetbalkennis. Die hockeyer heeft geen verstand van voetbal en Jan van Halst is een lichtgewicht en ja-knikker. Van Basten heeft een punt. Het is Mislintat die de dienst uitmaakt en in zijn eentje lijkt te bepalen welke voetballers er worden aangekocht. Het lijkt me een einzelganger en ik vraag me zelfs af of Steijn die aankopen allemaal wel goed genoeg vindt of uberhaupt inspraak heeft? Tot voor kort had je Van der Sar, Overmars en Ten Hag als technisch hart. En nu? Huntelaar is op een zijspooor gezet en lijkt geen enkele rol te spelen in het aankoopbeleid. Die Armeense voetballer heeft niets te maken met een voetbaltechnische beoordeling van de RvC. Hier gaat het alleen maar om of het moreel verantwoord is om een speler uit Rusland te kopen en niet of hij als voetballer goed genoeg is voor Ajax.

22 augustus 2023 om 13:57

Man de kritiek op van de Sar was al zodanig hoog geworden dat die arme man al ontslag genomen had, was al voordat hij een beroerte kreeg. Terwijl hij ook eindverantwoordelijk was tijdens de succesperiode onder Ten Hag.

H2 kreeg ongelofelijk veel kritiek op de vorige transferperiode. Haamstra moest zelfs weg. En nu is het ineens dat Huntelaar onterecht op een zijspoor is gezet? Kom op zeg.

Overmars moest weg omdat hij zich misdragen had. Ten Hag wilde zelf naar Manchester United. Dan moet Ajax op zoek naar vervangers. En die zijn nu een paar maandjes bezig.

Sorry maar dit is echt verzonnen kritiek. Als H2 er nog zat, dan zou je dat schandalig hebben gevonden na de vorige transfer periode. Van de Sar kon al jaren niks goeds doen.

En dan op de laatste dag die keeper van benfica halen.

Wil die Ramaj echt wel is een keer op doel zien. Wisselen van keeper steeds is natuurlijk niet goed maar ik hem mijn twijfels met Gorter. Zie de potentie niet zo in hem. Ook tegen Excelsior bij de gelijkmaker gaat die liever sliden met zijn voeten alsof die een veldspeler is dan echt proberen te duiken. Ook zijn verhuur was natuurlijk geen succes.

Ik heb het vermoeden dat een deel van de bonus moet worden uitbetaald als hij dit seizoen al meer dan x wedstrijden speelt en dat hij ook daarom Jay de voorkeur krijgt boven Ramaj. Natuurlijk is er ook de taal en de voorbereiding, maar ik denk dat dat de voornaamste reden is.

22 augustus 2023 om 07:21

Taal en voorbereiding is onzin. We hebben nu onderhand 3 nieuwe verdedigers als ik die van Antwerpen mee tel. Hebben die de voorbereiding meegespeeld en spreken ze Nederlands?

22 augustus 2023 om 08:49

En gaat dat meteen goed? Geen problemen in de opbouw, geen problemen met een verdediger die eventjes niet weet wat ie met de bal moet doen?

Als de communicatie fout gaat met de keeper, heb je zo een tegengoal. Als de keeper niet weet wat zijn rol is in de opbouw, tja gaat het zo mis.

22 augustus 2023 om 10:07

@speedy dat begrijp ik, maar Gorter zou dat beter doen omdat hij de voorbereiding heeft meegedraaid en dat is onzin, want straks hebben 3 van 4 achterhoede spelers de voorbereiding bij Ajax niet meegedraaid. Ze kunnen geen Nederlands, dus dat is geen voordeel voor Gorter,

Maar deze topper moet voorlopig een eerste divisie keeper voor zich dulden…

22 augustus 2023 om 08:50

Het is geen topper, het is een potentiele topper. Dat is waarom hij 5 miljoen euro kost en niet 50 miljoen euro zoals een Onana inmiddels kost.

Tja.. als je een keeper zou kopen voor 8 miljoen normaliter dan heb je dan verwachtingen dat hij op zijn minst gehaald is als eerste keeper. Geeft niet echt dat idee aan momenteel. Laat me graag verrassen

22 augustus 2023 om 00:25

Het is dan ook geen 8 miljoen, maar 5.

22 augustus 2023 om 08:51

Zeker, dat zou ik ook verwachten voor 8 miljoen euro. Voor 5 miljoen euro daarentegen ver2wacht ik dat ene keeper tijd nodig heeft voordat hij er klaar voor is.

22 augustus 2023 om 09:32

Sorry Frits! Ik dacht continue 8 met ook bonussen. Bedankt voor de corrigerende bericht.


@Speedy Alsnog een som waarbij je momenteel zou denken dat hij word gehaald voor plek van eerste keeper. Je hebt wel gelijk dat hij tijd moet krijgen maar als je iemand brengt met zo weinig ervaring op hoog niveau, begin je wel te twijfelen

22 augustus 2023 om 09:35

Dat is het risico als je jonge talenten aantrekt. Daramy kostte stukken meer en bleek niet geschikt voor Ajax. Moet je hem weer verkopen.

Als een op de drie aangetrokken talenten uiteindelijk doorbreekt, dan doe je het gewoon goed. Want die maakt het elftal sterker en zorgt voor een mooie uitgaande transfer op termijn.

Het is helaas vrij simpel, Ajax kan geen keepers van het niveau Onana direct van Inter aantrekken. We konden hem geeneens houden toen hij naar Inter wilde. Ajax moet de talentvolle jeugdkeeper van Barcelona aantrekken, laten rijpen in jong Ajax en dan kan je geluk hebben en een paar jaar genieten van een top keeper.

Heb je pech, dan vertrekt het jeugdtalent met stille trom via de achterdeur. wat vaak genoeg gebeurt.

Het zou opvallend zijn. Ter stegen had toen (22) al 100 Bundesliga wedstrijden op zijn palmares en een transfer naar Barcelona te pakken.

Dat de reservedoelman van Frankfurt (en nu van Ajax) eenzelfde potentieel heeft, lijkt me sterk.

22 augustus 2023 om 07:22

Geen idee of we het verhaal van Sven moetenbgeloben, maar Frankfurt heeft wel gewoon een uitstekende keeper op Goal Trapp en die keep je er niet even uit

22 augustus 2023 om 09:46

Tahirovic was ook al 1 van de allergrootste talenten. Echt serieus moeten we Sven niet nemen als het op aankooppraatjes aankomt.

22 augustus 2023 om 10:18

En jij vind dat geen groot talent? Je vind niet dat deze jongen het heel behoorlijk doet en daarmee een hele grote belofte voor de toekomst is?

Een trainer als Mourhino die hetzelfde geroepen heeft, heeft dat helemaal fout gezien?

22 augustus 2023 om 10:26

Ik vind het zeker een talent. Mislintat zegt alleen dat Tahirovic 1 van de allergrootste talenten is op die positie die hij ooit gezien heeft.

Dat heeft Mourinho nooit maar dan ook nooit gezegd.

22 augustus 2023 om 10:32

In het Italiaanse La Repubblica noemde Mourinho de nieuwe Ajaxaanwinst een ‘toekomstig topspeler’.

22 augustus 2023 om 10:49

Totaal niet 1 van de allergrootste talenten die hij ooit gezien heeft op die positie dus.

22 augustus 2023 om 13:59

Mourhino noemde hem een toekomstige topspeler. De winnaar van vele Cl's noemt hem een toekomstige topspeler!

Kom dan niet met die onzin dat ie niet een van de allergrootste talenten is. Dat is spijkers op laag water zoeken. Het is gewoon een geweldige aankoop en dat zien we nu al terug op het veld.

Het lijkt voor mensen moeilijk te beseffen dat die jongen als tweede keeper achter Rulli is gehaald en Pasveer de 3e keeper zou zijn. Gorter zou verhuurd worden, omdat ze die niet nog een seizoen op de bank wilden houden. Nu raakt Rulli geblesseerd en was Gorter nog niet verhuurd. Dus heb je hem als vervanger van Rulli (misschien tijdelijk, misschien wel de hele seizoenshelft) en heb je de bezetting gewoon op orde.

Ah, juist... de volgende "wereldtopper" binnen gehaald voor weinig.
Deze man heeft er een neusje voor.
Alles wat als middelmaat word bestempeld, blijkt toch een topper te zijn.

22 augustus 2023 om 08:55

Er staat duidelijk potentiele wereldtopper. Een groot talent is iets heel anders dan een gearriveerde speler.

De prijs is ook heel anders, een talentvolle, jonge keeper koop je voor 5 miljoen euro. Een bewezen top keeper kost je 50 miljoen euro of meer.

Beetje Guardiola neigingen bij Mislintat. Die dan zegt, Burnley is het beste team waar ik ooit tegen hem gespeeld in mijn carrière. Leuk hoor, die superlatieven, maar wat moet zo'n Ramaj hier nou mee. Die leg je alleen maar onnodig veel druk op, terwijl hij vooralsnog blijkbaar niet significant beter is dan Gorter (want dan zou die wel spelen).

22 augustus 2023 om 08:58

De keuze ligt bij de trainer. Die weegt andere zaken mee zoals Gorter kent de club al jaren. En wellicht vind de trainer Gorter verder in zijn ontwikkeling dan Ramaj, dat kan ook gewoon.

Mislintat koopt talenten in waarmee hij Ajax terug naar de Europese subtop wil brengen in een periode van twee tot vier jaar. Dat is waar hij mee bezig is.

22 augustus 2023 om 09:22

Het zal wel iets Duits zijn hoor, maar wie is er dan bij gebaat dat Mislintat dit soort dingen roept? Is het borstklopperij? Heeft Steijn er iets aan? Die jongen zelf?

22 augustus 2023 om 09:31

Ik denk dat het iets menselijk is dat mensen zichzelf graag willen verdedigen wanneer ze aangevallen worden in de pers.

Beste is negeren zou je zeggen maar ja, als de massa zich op laat hitsen dan loop je het risico dat ze al na twee wedstrijden de bus op staan te wachten. Die zaken gebeuren helaas in het eredivisie voetbal.

Dus soms is eventjes van je laten horen wellicht ook goed om zaken helder uit te leggen zodat mensen het begrijpen.

22 augustus 2023 om 09:47

Dit is niet helder uitleggen. Dit is zeggen dat twee van je aankopen twee van de allergrootste talenten ter wereld zijn op hun positie.

22 augustus 2023 om 09:55

Dat is zijn mening. Hij vind het hele grote talenten. Daarom betaalde hij 5 miljoen euro voor een keepers talent en 14 miljoen euro voor een talentvolle buitenspeler. Zijn flinke bedragen maar hij vind het potentiele toppers.

Maar het halen van talenten betekend dat je geduld moet hebben om te zien of die doorgroeien naar toppers of niet. Garanties heb je niet.

22 augustus 2023 om 09:59

Hij vindt het niet zomaar grote talenten hij vindt het twee van de allergrootste talenten ter wereld op hun positie.

Een mening die je uiteraard zomaar kan hebben, maar ik zou het niet als “helder” uitleggen omschrijven.

22 augustus 2023 om 10:00

“diant zou morgen kunnen spelen, maar dat hoeft niet”, is de Duitse beleidsman van mening. “Hij is een investering voor de toekomst en elke euro meer dan waard.”

Komt op mij over als een heldere uitleg waarom Diant nu nog niet speelt. Hij is een investering voor de toekomst.

22 augustus 2023 om 10:13

Dat is het niet het stuk waar ik op doel natuurlijk. Het gedeelte waarin hij zegt dat die kerel een even groot potentieel heeft als ter stegen is dat wel.

Als hij dat denkt, waarom staat Gorter dan op doel?

22 augustus 2023 om 09:32

Steijn is toch de trainer? Die maakt de opstelling. Dus als die denkt dat het nu beter is om Gorter te laten spelen, dan speelt Gorter.

De TD is er voor de langere termijn, niet om de dagelijks beslissingen omtrent het eerste elftal te nemen.

Deze vent doet elk van zijn aankoop de wereld in prijzen. Deed hij ook bij zijn vorige clubs. Ook daar is er niks van die spelers terecht gekomen zoals hij dat zei. Hij kan beter een goede accountmanager zijn.

Deze Mislintat is een grote vergissing van Ajax. Brengt alleen maar 3e garnituur voetballers naar Ajax. Het gaan zeer moeilijke jaren worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren